View Full Version : UEFA Champions League 2005
Centru
20-11-2004, 11:08 PM
apare in februarie, iata press release-ul:
EA Sports enters world of Europe's most glamorous club competition
Chertsey UK, November 19, 2004 - Electronic Arts (Nasdaq:ERTS), the world's leading interactive entertainment software company, and the Union of European Football Associations (UEFA) today announced they have signed an agreement for Electronic Arts ("EA") to develop, publish and distribute the first official videogame of UEFA CHAMPIONS LEAGUETM 2004 ? 2005 ("UEFA CHAMPIONS LEAGUE") under the EA SPORTSTM brand.
Following EA and UEFA's first successful collaboration around UEFA Euro 2004TM Portugal, the officially licensed UEFA CHAMPIONS LEAGUE video game is currently under development at Electronic Arts' Canadian studio, home to some of the company's most critically-acclaimed and best selling sports games.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE will offer followers of the beautiful game the opportunity to guide their chosen club from qualification anxiety through to big night glory. It will add an element of the unexpected allowing lower league teams into the glamour world of European football. Throughout the game, players need to negotiate 50 unique and challenging on- and off-field missions successfully to take control of their UEFA Champions League destiny.
"We are thrilled to team up with Electronic Arts on bringing the most prestigious European club competition to football enthusiasts of all ages" said Lars-Christer Olsson, CEO of UEFA. "Our close collaboration throughout the development of this game has ensured that players will be able to experience the most life-like rendition of the UEFA CHAMPIONS LEAGUE in a game format."
"This is an exciting extension to our existing football games portfolio creating unique gaming experience around the romance of the UEFA CHAMPIONS LEAGUE." said Jan Bolz, Vice President of Marketing and Sales, Electronic Arts Europe.
With more than 239 official teams, including official English Premiership and Football League, German Bundesliga, French LFP and Spanish LFP, this is the first official football game to truly reflect the UEFA Champions League.
Developed by a newly formed team at EA Canada in Vancouver, B.C., UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2004 - 2005 is scheduled to ship in early February of 2005 and will be available for the PlayStation?2 computer entertainment system, the Xbox? video game system from Microsoft, the Nintendo GameCubeTM and PCs.
cine nu ma crede: http://www.soccergaming.com/db/press_relea...how.php?PRID=82 (http://www.soccergaming.com/db/press_release/show.php?PRID=82)
2 observatii personale:
a) misiuni? ce $%#&#*@ ???? nu era de ajuns pur si simplu sa trebuiasca sa castigi? ma rog...
B) "239 official teams"... va rog dati-va cu parerea daca si ce echipe romanesti o sa fie... bazandu-ma pe rezultatele din sezonul asta, zic: Steaua si *poate* Dinamo...
kytz_2004
21-11-2004, 11:43 AM
Aha de ce nu oate fi si rapid????? :D .... Daca e de la EA o sa ma chinui sa fac rost de el... marfa doar, e EA sports nuuu?
DelPiero
21-11-2004, 11:50 AM
Sper ca EA Sports sa fi luat pt. joc licentele si de la Nike :P
Andrei_C
24-11-2004, 07:02 PM
parca mai era si UEFA Champions League 2001 , chiar , cred ca l-am jucat ... era fain ... si daca imi aduc bine aminte era si steaua86 ...
DelPiero
24-11-2004, 10:37 PM
Oare cum va arata? Sper sa aiba grafica misto si sa aiba si imnul de la inceputul meciurilor :D
Centru
12-12-2004, 01:49 AM
Pentru mai multe informatii:
http://www.soccergaming.com/db/press_relea...how.php?PRID=83 (http://www.soccergaming.com/db/press_release/show.php?PRID=83)
sau:
http://championsleaguegame.ea.com
ultimul link e intr-adevar fara 'www' in nume.
daca nu va tzine tzeava:
Check out the new gameplay features in UEFA CHAMPIONS LEAGUE? 2004 ? 2005. They are as follows:
FORMATIONS
- Closing of midfield gap
- Team-mates provide more support via runs and movement
- Intelligent player logic to avoid getting caught offside close to the goal and in unrealistic situations
- Defenders will try to play further up the field (also helping to reduce midfield gap)
- More automatic player runs
- Additional players in the penalty area for crosses
- More variety in player position for attackers (formation offset)
DRIBBLING RESPONSIVENESS
- Sharper/cleaner turns at jog speeds
- More responsive 90 degree turns
- Improved control at sprint speeds.
CROSSING
- More crossing assistance
- Ability to cut the ball back to the edge of the penalty area when crossing from the by-line.
- Variable targeting and trajectories on crosses.
- More players in the penalty area on crosses
- Double tap low crosses have more variety in height, pace and trajectory
GOALKEEPERS
- The keeper has better control over deflections
- Improved keeper charge decision making
- More variety in keeper save animations
CPU TACTICS
A lot of work has gone into the tactics that the CPU teams employ in the 2nd half of a match in UEFA CHAMPIONS LEAGUE TM 2004 - 2005. - Substitutions
- End of Match if winning
- End of Match if losing
SET PIECES
The set piece system for UEFA CHAMPIONS LEAGUE? 2004 ? 2005 delivers the following:
- Fast and intuitive functionality
- Call a corner kick set play
- Control the delivery (location and power) of the set piece
- A short set piece option at all times
- Realistic Ball Physics
- Re-use of the shot meter functionality (press and release)
RULES AND REGULATIONS
All new rules and regulations have been added to UEFA CHAMPIONS LEAGUE? 2004 ? 2005. They are as follows:
BAD REFEREE DECISIONS
The potential for bad referee decisions has been added. This feature adds unpredictability and drama to a match, which therefore adds more excitement for the player. Additionally it adds character to the referees as they are now susceptible to ?human? mistakes.
HANDBALL
The referee now has the ability to call a handball.
- A replay and commentary will be triggered to support this.
ADVANTAGE
- The referee will call an advantage if the fouled team has an attacking advantage.
- An advantage icon will appear in the top right hand corner of the screen if an advantage is played.
- If after a few seconds, it is deemed that the team does not have a sufficient attacking advantage, the foul will be called and a free kick will be awarded.
- Commentary will be triggered to support this.
INJURY TIME
The referee will now indicate the amount of injury time to be played at the end of a half.
- The injury time will appear as an icon in the top right hand corner of the screen.
- The referee can call 1, 2, 3 and 4 minute injury time.
- Commentary will be triggered to support this.
si inca o chestie: echipele (239): toate din franta, germania, anglia, spania, italia - prima divizie si cateva din celelalte tari. Acuma daca le adun pe cele din 'Big 5' parca iese maxim 100. Deci 139 de echipe din restul europei... hmm... cred ca romania are sanse.
bfcsquadra
12-12-2004, 12:55 PM
avand in vedere ca jocu e pe sezonu 2004-2005 sunt convins ca va fi dinamo si cred ca si steaua. poate si rapid avand in vedere ca rapid a fost mai mereu la fifa chiar si cand nu era prin europa.
Ce pot sa mai zic. inca un joc complet inutil care nu isi are rostul...dar in fine...probabil au obtinut prea tarziu licenta pentru competitile dintre cluburi uefa, dar in fine, parerea mea ramane aceeasi, un joc slab ce va fi jucat cateva luni...inutil, bani bani si iar bani
cat despre rapid - rapid a fost in fifa 2001,2002 si 2003 din cauza unui contract intre EA si Rapid, contract care nu mai e valabil.si in al doilea rand rapid nu prea mai joaca in competitiile europene ca sa fie prezent in joc
nu cred ca trebuie sa va faceti sperante in leg cu echipele romanesi, si daca va fi numai una va trebui sa fiti multumiti
sunt de acord cu mns, joc care nu prea isi are rostul
dar totusi cred ca va avea un gameplay mai bun ca fifa 2005 desi foarte mult bazat pe el :sanshine2:
ceea ce ma incanta este faptul ca exista HENT :mishto: (de vreo 2-3 ani astept acest eveniment, sper sa nu fiu dezamagit)
si inca ceva de ce ma tem este ca nu va exista NETWORK PLAY :nashpa:
in sfarsit o sa astept sa vedem si jocu asta.
p.s. cred ca totusi acesta va fi un joc care va duce spre mai bine jocul de fotbal oferit de EA.
LiviuRO
13-12-2004, 08:45 PM
asa ziceam si de Euro, si a fost dezastruos. Fifa Street 2005, ala va fi paradisul gamerilor on-line. Si, sper eu, UCL-ul asta, sa fie pasul intermediar, de acomodare la piata, pt un 2006 care sa fie pe 3 cdz, si sa contina si UCL si Cupa UEFA licentiate. Chiar daca apare abia in decembrie.
si cand va aparea joku ?? :blink:
Ronaldo
22-12-2004, 05:02 AM
apare in februarie 2005
razvanultra55
22-12-2004, 03:00 PM
Salve!!
Am citit cu maaare atentie specificatiile tehnice al viitorului produs easport, si nu mica mi-a fot mirarea cand am vazut ca multe din lucrurile pe care cei de la EA le introduc in acest joc, sunt deja existente in PES4 ...Nu vi se pare ciudat?!
Mie da
Meditati asupra aspectului....
killaw
23-12-2004, 03:26 PM
Cred ca va fi si Steaua printre echipe in mod sigur deoarece este calificata in primavara europeana...cat despre celealte echipe ssa-mi fie cu iertare dar nu prea vad motivul pt care ar putea sa fie bagate ca de vreo 12 ani nu s-a mai dus nimeni departe in Euroa.Cred ca jocul va fi mai mult decat util pt ca are darul de a imbunatatii actualul Fifa 2005 si cred ca pe platforma lui se va face TCM 2005 deci cred ca macar din acest punct de vedere si va fi util.....ca sa nu mai spun ca va marii considerabil r de ore petrecute in fata unui joc de la EA ceea ce de fapt ii si intereseaza pe baietii din Canada :lol: .Nu inteleg de ce spuneti ca UEFA Euro a fost dezastruos (dupa parerea mea in jocul ala EA a reusit sa realizeze cel mai realistic mod de a centra din toate jocurile scoase de ei...si vreau sa spun ca am jucat toate jocurile fifa aparute, inclusiv cel din 1994 sau 95 care se numea simolu "Fifa").... atunci ce sa mai zicem de Fifa 2004 care pe langa faptul ca a fost jocul cel mai lent scos de ei jucatorul mai raspundea si greu la comenzi.
Oricum din ce se anunta pare misto....dar sa asteptam si sa vedem.
Ronaldo
23-12-2004, 04:53 PM
Eu m-am uitat pe site-ul lor oficial si nu prea mi-a placut grafica fata de fifa 2005, adica nu au imbunatatit-o. Cat despre tricouri, nu sunt ca in realitate, de exemplu sunt screenshoturi cu echipa lui Arsenal imbratisandu-se dupa ce a dat gol. Le scrie numerele pe tricouri, dar nu ca in realitate, ci cu un font amarat pus din "word". <_<
Ratonu
24-12-2004, 06:21 PM
Mah, puii mei, din 239 de echipe trebuie sa fie si una romaneasca, daca nu e, astia sunt chiar bulangii :P ... Teoretic, Steaua ar fi intre primele 48 de echipe ale Europei sezonul asta...
Ronaldo
24-12-2004, 08:20 PM
Cred si eu ca o sa fie, dar daca sunt cele 3 mari (Dinamo, Steaua si Rapid) sunt multzumit. :D
Am@DEUS
25-12-2004, 01:31 PM
Nu va asteptati la mare lucru de la EA Sports...
Cine a zis ceva de PES4 a zis bine..au copiat de acolo tot.
Gorghette
27-12-2004, 09:39 PM
Jocul acesta din cate am inteles eu de la voi are si UEFA Champions League si Cupa UEFA!
razvanultra55
28-12-2004, 01:08 AM
Originally posted by Am@DEUS@Dec 25 2004, 02:31 PM
Nu va asteptati la mare lucru de la EA Sports...
Cine a zis ceva de PES4 a zis bine..au copiat de acolo tot.
Eu zisesem de PES4 si de faptul ca au copiat baietzii de le EAsporst multe din lucrurile deja existente in jocul celor de la Konami(apropo..konami lucreaza la pes5 cu grafica imbunatatita fata de ultimul joc).
da este si UEFA ca doar asa se numeste nu ?
Deci daca nu e Steaua si Dinamo astia de la EA sunt "nebuni" ca Steaua si Dinamo au participat la ele si Steaua inca mai participa in UEFA.
Si desi nu cred ca o sa faca prostia sa nu puna si pe Steaua si Dinamo
dar tot este posibil , cum a fost si la TCM cand apus nume de jukatori la Steaua exemplu: Eminescu :blink: va vine sa credeti mie unu nu :blink:
Dar sa speram ca nu o sa mai rada de noi :naughty:
Centru
05-01-2005, 09:20 PM
Eu am inceput thread-ul, eu aduc stirile proaste: :(
1. Cred ca jocul se cheama "UEFA Champions League" pt. ca UEFA organizeaza Champions League-ul, nu pt. ca va include si echipe din cupa UEFA. Acum sa nu ma intelegetzi gresit, Anglia, Spania, Italia si celelalte campionate puternice o sa aiba cateva divizii fiecare (probabil copiate direct din baza de date de la FIFA 2005). Restul europei... eu as fi fericit si cu Dinamo Kiev sau Sahtior. *Sper* sa avem macar Steaua acolo.. daca nici macar Steaua (sau alta echipa romaneasca), sigur o sa apara si un editor 8) :mishto:
2. Pe site-ul britanic EA se spune ca data jocului este TBA (To Be Announced). Acuma ganditi-va: suntem la inceputul lui ianuarie. Alt joc EA, MVP Baseball 2005, care o sa apara in martie, a fost deja anuntat oficial ca aparand 'in the spring'. Asta nu inseamna ca CL-ul o sa apara mai tarziu. Dar cine spera sa joace jocul in februarie.. sansele sunt mici.
Ronaldo
05-01-2005, 11:18 PM
bai centrule, da chiar ca vii cu vesti proaste
PS: mersi pt TBA, niciodata nu am stiut ce inseamna ;)
era odata un joc interesant ... care se numea uefa champions league... destul de realist pt vremea aceea ... si foarte diferit de fifa ...
ultima aparitie a jocului cred ca a fost cu sezonul 2001-2002.
acum se pare ca a intrat ea pe fir ... si din cate am citit jocul va semana izbitor cu clasicul fifa.
pacat ... era interesant sa mai apara si jocuri de fotbal diferite. singurul care mai rivalizeaza e pro evolution ... dar din cauza numeroaselor buguri(mai ales la portar) nu cred ca o sa rupa gura targului.
Gorghette
06-01-2005, 07:10 PM
dintre echipele romanesti cred k o sa fie doar dinamo, ca ea a participat in champions league anul asta
aaa ... e o problema ... dinamo nu a jucat in champions league ... ci doar in tururile preliminare ... care nu prea au importanta ... deci sanse sa apara zic eu 0%
Gorghette
06-01-2005, 08:55 PM
Euro 2004 nu a inceput tot din preliminarii, la tine Champions League incepe din grupe direct
pai am zis ca tururile preliminare nu prea au importanta.
ce, pe noi ne-a bagat careva in seama ca am jucat in preliminarile ce2004 ??
am aparut in joc pt simplul fapt ca au aparut toate tarile ... si andora.
Centru
10-01-2005, 10:59 AM
Stiri noi (si bune):
1. Cred ca de arbitrii care o sa greseasca s-a discutat, nu? :rolleyes: Ce e o partida de fotbal fara greseli de arbitraj? (astept sa apara si optiunea de mituire a tushierului. Las' ca o sa fie si UEFA-CL 2006).
2. Optiune First-Person-View.
3. Cornerele pot fi batute scurt.
4. Au schimbat sistemul loviturilor libere... am inceput un nou thread tot in forumul asta pentru cine vrea sa se uite.
5. Competitia de la stagiul grupelor.. :o Dinamo nu o sa fie in joc 'din cutie', poate--poate Steaua.
6. Owner objectives: te pomenesti ca trebuie sa castigi 2-0 cand 1-0 ar fi suficient pt. calificare, adica pentru ca echipa sa castige prestigiu. Castigi 1-0, nici o problema, echipa se califica dar tu esti dat afara... :angry: ciudata idee dar ma rog. Alta faza: sa zicem ca incepi cu Chelsea... primul lucru pe care il vezi dupa ce ai inceput competitia e ca Drogba a fost vandut la o alta echipa din CL - pentru $$$$. Asta a fost un exemplu, adica nu o sa fie intotdeauna la Chelsea si intotdeauna Drogba - numai ca din cand in cand te vei pomeni fara o super-mega-vedeta, vanduta la o adversara in grupa pe banuti frumosi.
Apropo, anumite... substante *nu* sunt introduse in joc. Deci nu-ti 'dispare' un jucator din lot sa zicem 7 luni de zile.
7. Piata specifica de transferuri intre echipele din CL.
8. Se pare ca totusi o sa fie ceva echipe din Est. Dupa calculele mele ar iesi vreo 100 de sloturi in baza de date care nu apartin campionatelor mari.
9. Data de aparitie e tot TBA. Adica :ph34r:
LoCdOg
10-01-2005, 11:34 AM
ce este PES2005 :)??
stefanm14
12-01-2005, 10:17 PM
nu e PES2005, ci PES4, adica Pro Evolution Soccer4, si e un joc de fotbal care da clasa la fifa
Centru
14-01-2005, 07:17 PM
Nici o echipa romaneasca :angry: :scaun:
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...threadid=115579 (http://www.soccergaming.tv/showthread.php?threadid=115579)
Centru
15-01-2005, 08:27 AM
Jocul va fi in magazine in Marea Britanie pe *** 4 Februarie ***. (sursa: www.amazon.co.uk)
ZapPy
17-01-2005, 08:48 PM
Voi cam ce nota dati pe jocu asta???E asa fain? :huh:
stefanm14
17-01-2005, 11:04 PM
ce joc?
Gorghette
18-01-2005, 11:15 AM
la jocul asta ii dau 9
ZapPy
18-01-2005, 07:45 PM
Oare este joc FIFA de nota 10?? :D
Gorghette
18-01-2005, 08:28 PM
docamdata nu, dar vor fi peste un an, doi
fredala2003
18-01-2005, 08:33 PM
poate campionatul mondial din 2006 va fi de nota 10 ( ma refer la joc ) :P
Ronaldo
19-01-2005, 02:29 AM
nu cred ... stii dc? Pt ca nu cred ca o sa fie Romania (o sa fie doar daca sa califica :D, ceea ce nu cred ca se va intampla), si nici grafica nu cred ca o sa fie prea diferita. Astept ceva de la FIFA 2007, pt ca de fiecare data dupa un joc cu campionat mondial (din 4 in 4 ani) EA SPORTS scoate un nou FIFA cu alt sistem de joc, totul diferit, grafica mai buna (sau mai proasta :P).
Time2Chill
22-01-2005, 05:28 PM
am 2 intrebari pt bajetii de la fifaro, sau pt cine o stii sa raspunda
1. cc2005 va merge pt editarea UCL 2004-2005?
2. daca faceti un macar cu steaua, dinamo, rapid, pt joc?? ca am inteles ca nu e nici o echipa.................
Moaca
22-01-2005, 07:43 PM
ar fi chiar marfa sa mearga cc 2005 si ptr uefa champions league
stefan
22-01-2005, 10:32 PM
Originally posted by Time2Chill@Jan 22 2005, 05:28 PM
am 2 intrebari pt bajetii de la fifaro, sau pt cine o stii sa raspunda
1. cc2005 va merge pt editarea UCL 2004-2005?
2. daca faceti un macar cu steaua, dinamo, rapid, pt joc?? ca am inteles ca nu e nici o echipa.................
1. nu stiu, putin probabil
2. poate reusim chiar portarea RLSP-ului
razvanultra55
24-01-2005, 09:23 AM
Am jucat demo-ul de la UCL 04/05....si m-a impresionat ( cica?!)...
Arata bine din pct de vedere grafic, iar din pct-ul de vedere al game-play-ului, e mult peste Fifa 2005..
Prezentarea in timpul jocului e draguta, faza cu antrenorul ....si restul, modul de prezentare a reluarilor e ok...
Sa speram ca versiunea finala v-a fi mai buna ca Fifa 2005, dar oricum nu depaseste PES 4
Adi_Mutu
25-01-2005, 09:30 AM
Nu trebuia sa ne facem iluzii degeaba ... ajtia nu se uita la noi .. ma rog poate poate pana la versiunea finala ... se razgandesc da nu prea cred! Oricum ... daka steaua nu merge mai departe de primavara europeana .... nu apare nici in urmatoru jok fifa ! :sanshine2:
razvanultra55
25-01-2005, 10:13 AM
Originally posted by Adi_Mutu@Jan 25 2005, 10:30 AM
Nu trebuia sa ne facem iluzii degeaba ... ajtia nu se uita la noi .. ma rog poate poate pana la versiunea finala ... se razgandesc da nu prea cred! Oricum ... daka steaua nu merge mai departe de primavara europeana .... nu apare nici in urmatoru jok fifa ! :sanshine2:
aici dragul meu Adi-Mutu ( by the way...congratulations for Juve :) , sper ca te platesc bine ), ai dreptate....dar cine stie, poate cu Zenga pe banca ajungeti si voi mai departe..oricum Bafta!!
Adi_Mutu
25-01-2005, 02:44 PM
frate...aici nu`mi zice mie bafta ca nu`s stelist da cine jtie ar fi marfa sa avem makar o ekipa romaneasca .. p.s. : ms ... ma platesk aia ... destul de bine ;)) !
razvanultra55
26-01-2005, 09:10 AM
Originally posted by Adi_Mutu@Jan 25 2005, 03:44 PM
frate...aici nu`mi zice mie bafta ca nu`s stelist da cine jtie ar fi marfa sa avem makar o ekipa romaneasca .. p.s. : ms ... ma platesk aia ... destul de bine ;)) !
stiam ca nu esti stelist Mutule :) ...era doar o gluma
Adi_Mutu
26-01-2005, 09:09 PM
eu te`am anuntzat preventiv :)) ! :mishto: :nebun:
Emil Sandoi
27-01-2005, 06:46 PM
Oricum joculetzu asta nici nu se compara cu FIFA 2005 ...Grafica are,atmosfera are insa jucatorii se controleaza ca un kkt...
Asta e realitatea..Nu cred ca produsul final va depasi cu mult demoul - calitativ vorbind...
Asta la vista companeros :romania: ..
Adi_Mutu
28-01-2005, 09:27 AM
Baietzi cum ziceam nu merita sa se faka un produs care sa nu merite...e klar au fakut`o pentru BANI
Ossiris
04-02-2005, 10:57 PM
cel mai prost joc facut de ea sports cel mai naspa urat rau cah huooooo nasol rau sa nu il luati ca e naspa rau se fac de ras cu jocu asta mama da e naspa rau
darklord
05-02-2005, 08:13 PM
Propun sa se chiunuie cineva sa faca divizia a si la asta :D :bounce:
Ossiris ... sunt total deacord cu tine.
chiar ca e cel mai nasol joc scos pana acum de ea... pana si euro 2000 era mai interesant decat asta ... :(
nu inteleg cum de arata asa de urat grafica aia ... pe full details ... 1240x1024 si antyalisingesec 4x terenu se vede ca un mare KKT.
esec total pt ea
Adi_Mutu
06-02-2005, 10:15 AM
bha ala cu divizia a ? dupa ce ca nu prea merita sa se mai kinuie baietzii si pentru asta??esti bolnav?? !
Centru
06-02-2005, 12:45 PM
Am jucat jocul toata noaptea, deci niste opinii:
De bine:
1) widescreen-ul nu m-a deranjat atat de mult pe cat as fi crezut.
2) Ia timp sa inveti jocul (mi-a luat 7 partide sa trec de prima misiune :ph34r: ), dar acum dupa ce i-am luat pe Nedved si Geovanni (de la Pireu) totul e frumos :rolleyes:
3) Mai bun sistemul de cornere, lovituri libere.
4) Cine se plangea ca nu e cantecul Champ. League in joc, in afara de introducere.. da, nu e in meniuri ceea ce :nashpa: dar e la inceputul partidelor din Champions League, ceea ce e super misto.
5) Imi place radioul.
De rau:
1) doar 5 campionate in season mode. Ce aveau astia cu belgienii si cu elvetienii?
2) Creezi un jucator, n-o sa mai poti sa-l stergi. Jucatorii creati nu pot fi folositi in season mode. Cred ca nici modificarile gen transferuri nu conteaza. Tre' sa verific.
3) Editor, niet de orice culoare. Nu poti sa creezi echipa, sa editezi jucatori deja in baza de date. Creation Center 2005 nu foloseste la nimic pt jocul asta. Nici UniDP-ul nu poate sa lucreze cu baza de date si sa o transforme in .mdb.
4) Mutu, nicaieri.
5) Calcul cam stereotip, centreaza mult.
De neutru:
1) Calcul triseaza ca un animal daca e cu un gol in urma. N-am intrat in Champions League pentru ca eu (Hansa Rostock) am jucat cu Maccabi Tel Aviv (1-1 la Tel Aviv, 1-1 la Rostock la sfarsitul timpului regulamentar, gol primit in prelungiri dupa un contraatac dupa un corner.. bleah). Macar faza asta a fost misto, avusesem impresia ca jocul o sa fie prea usor. Dar am vazut faze absolut nenorocite, cand jucatorii calculatorului zburau pur si simplu.
De ce am jucat toata noaptea, pana la urma? Imi plac foarte mult misiunile, joc numai ca sa vad ce mai vrea boss-ul de la mine. Imi place si faptul ca pentru anumite partide nu intri in joc de la inceput, ci din minutul nu stiu cat.
Ce misto ar fi un patch cu Steaua, Gigi Becali s-ar potrivi perfect la personalitatea patronului :mishto:
lool. vad ca ai trecut la minusuri faptu ca nu e mutu in joc.
pai bine mai, tu vrei sa joci cu toti drogatii astia infecti ...
no offense ... i just hate mutu :)
fighters
06-02-2005, 02:22 PM
e chiar marfa jocu,atractiv , te tine sub tensiune,pt ca mereu astepti sa vezi noile ordine ale patronului,oricum subscriu la cea ce a zis centru
P.S si eu am jucat jocu toata noaptea si sa stiti ca atunci cand a aparut fifa 2005 nu am reusit sa fac acest lucru pt ca ma plictisisem sa joc ca timpitu toata noaptea doar fotbal si ata asa ca UEFA Champions League e super marfa eu unu nu inteleg de ce la uni nu le plac,parerea lor,aste e...........
Ghost
06-02-2005, 05:08 PM
are multiplayer ?? nu cred ... VA APAREA VREUN PATCH PTR MULTYPLAYER ??? :blink:
stefan
06-02-2005, 06:40 PM
in legatura cu divizia A, in cel mai bun caz vom baga 3 echipe. eu inca nu am jocu si nici nush cand o sa mil iau, da cum se joaca exact? adica sunt si echipe in ROW i le pot lua direct in champions league? daca asa vom pune in ROW steaua dinamo si rapid....dar asta dupa ce aparae RLSP
alexgo4
06-02-2005, 08:13 PM
are ma cineva serial-ul de la cl? il caut peste tot si nu il gasesc.
RaPiDuTz
06-02-2005, 08:15 PM
yep...cand incepi un sezon poti sa alegi ce echipe sa participe la CL...si sunt cateva si din ROW...
later edit : asta era pt dijei
later edit2 : alexgo4> pe spatele cutiei tre sa fie un biletel acolo cu SN :P
little_foot
06-02-2005, 08:19 PM
sal.e pt prima oara cand scriu in acest forum.de vreun an intru zilnic pe acest site da mi-a fost lene sa scriu.oricum interesante unele teme..mi-au fost de ajutor..sunt si eu de parere cu voi..singura echipa care ar merita bagata in seama e steaua(asta desi tin cu craiova) cat despre joc...probabil e ca toate celelalte..le iesise prea bine fifa 2005 si trebuiau sa o strice ei cu ceva...nu vad logica..sa joci cu o echipa in champions league..care e miza..tu nu faci nimik sa ajungi acolo..cred k nici macar nu o sa instalez jocul..oricum..o sa mai scriu pe aici :da:
alexgo4
06-02-2005, 08:25 PM
si daca nu am cutie?? :D
Time2Chill
06-02-2005, 10:15 PM
inca nu am luat jocu, da din ce ziceti voi nici nu cred ca il; mai iau.......................ca la euro 2004 m-am plictist de el intr-o saptamana..................
alexgo4*
* si daca nu am cutie??
daca n-ai cutie, taci.... si citesti regulamentu forumului..........
fighters
08-02-2005, 03:03 AM
am teminat jocu, e chiar marfa la sfarsit mai ales cand castigi cupa si aci un tur al stadionului,sa-mi spuna si mie cineva cum poti sa pui imagini ca sa vedeti si voi
fighters
08-02-2005, 11:18 AM
ce mi se pare mie nasol la joc e faptul ca nu mai poti sa continui ca la fifa, cum era in carer
din pacate e un joc care il termini in 2 zile maxim si il dezinstalezi....
Ghost
08-02-2005, 07:17 PM
se va face patch ptr multiplayer la el ??? :huh:
DarkComy
13-02-2005, 10:32 PM
Joc carrer. Unele chesti de la unlockables sunt chiar mishto . Mingea de plaja , peretii invizibili , fara arbitru etc.
Si acum mi-a aparut FIRST PERSON si daca il activezi cum ajungea mingea la un jucator de al tau vezi prin ochii lui , dar nu stiu cum poti sa iti intorci privirea , asta fiind lucrul naspa pe First Person ca altfel ar fi foarte marfa , mai ales cand esti langa tusa si vezi reclamele :)
nitehunter
19-02-2005, 10:16 PM
Eu nu am vazut nicaieri... 239 official teams...ori sunt chior ....ori nush <_<
bobby
21-02-2005, 07:12 PM
da cum activez unlockables???k am castigat si eu mingea de plaja dar nu stiu cum sa joc cu ea
Originally posted by DarkComy@Feb 13 2005, 11:32 PM
Joc carrer. Unele chesti de la unlockables sunt chiar mishto . Mingea de plaja , peretii invizibili , fara arbitru etc.
Si acum mi-a aparut FIRST PERSON si daca il activezi cum ajungea mingea la un jucator de al tau vezi prin ochii lui , dar nu stiu cum poti sa iti intorci privirea , asta fiind lucrul naspa pe First Person ca altfel ar fi foarte marfa , mai ales cand esti langa tusa si vezi reclamele :)
tre sa ai gamepad... <_< mie-mi plac peretii invizibili...
am terminat cariera da` nu s`au deblocat toate unlockables
si cu mingea de plaja... selectati Beach Ball mode si dupaia selectati o minge deaia tot de la unlockables... mingea care ati selectato o sa fie mare :)
am inceput al 4-lea sezon sau cariera...si dupa primul meci ca de oicei m-am enervat si am ieist din joc... :P no comment
DarkComy
22-02-2005, 06:15 PM
am si eu o intrebare cand joc carrer cum pot sa schimb echipamentul echipei adverse ?? :huh:
rizzi
23-02-2005, 05:30 PM
hai ca citesc regulamentul forumului si revin
stefan
23-02-2005, 07:39 PM
Am jucat si eu jocul full....in rpinciu au pus in el niste chestii pe care au uitat sa le puna in FIFA (cum ar fi grafica aia la schimbari, minutele de prelungire aratate...)
Wide screen nush ce rost are, inca nu am fost la cinema sa vad meciuri de champions league :D . Gmeplay-ul e putin (da foarte putin) mai bun, parca se mai inatind si jucatorii dupa o minge si cand shuteaza o fac cu mai multa tragere de inima :P
la UCL exista hentz ( :lol: ) ... pun pariu k asta nu jtiati!
reddyBo
03-03-2005, 11:32 AM
E interesant jocul si in primul rand e atractiv datorita celor 50 de misiuni. In privinta gameplay-ului...pasele printre merg mai nasol, jucatorii paseza mai tarziu decat comanda de la tastatura mai ales daca fac preluare si nu inteleg de ce atacanti pierd mingea asa de repede fata de cei adversi. Plus altele
Se7eN
04-03-2005, 10:03 PM
Super marfa jocul !!
stefan
04-03-2005, 10:26 PM
Dupa vreo 5 meciuri mi-am facut o impresie: la fel de palpitant ca un concurs de pescuit la copca, era sa adorm in timpul unui meci :P
Ronaldo
04-03-2005, 10:57 PM
Originally posted by real5madrid@Feb 24 2005, 10:20 AM
la UCL exista hentz ( :lol: ) ... pun pariu k asta nu jtiati!
mai cu asta s-au laudat astia de la EA :P
Se7eN
12-03-2005, 11:50 AM
Ce tare e UEFA CL 2004 - 2005
Am jucat 3 meciuri cu Real. Cred ca daca nu va aparea FiFa 2oo6 anul acesta, cu siguranta UEFA CL va fi jocul sportiv al anului.
Depaseste PES4 in GamePlay, grafica super, sistem de exec. al loviturilor libere directe marfa [ Cu efect, bolta, sau puternic ] si extrem de diferit [ arata o camera speciala in coltul ecranului cu antenorul, etc. ]. La Career trebuie sa iti creezi antrenorul ca la Create Player, canta imnul, arata schimbarile, cica ar fi si "hands" !
!! Superb !! :energizat: :energizat: :energizat:
P.S.: Unde pot vedea care jucatori sunt accidentati si cat mai au de stat pe tusa ?
stefanm14
13-03-2005, 10:27 PM
pareri f.contradictorii...de abia astept sa fac rost de joc
reddyBo
17-03-2005, 11:45 AM
Am terminat UCL si m-am apucat sa joc iar Fifa 2005. UCL are un gameplay mai bun si e mai aproape de realitate. Jucatorii se apara mai bine iar adversarii nu mai dau gol asa usor de la distanta. Sa nu mai vb de cornere, si de fazele fixe. Ucl is better :mishto:
stefanm14
18-03-2005, 08:26 PM
mie mi s-a parut un joc f bun, chiar si wide screen-ul e o idee intersanta pt acest joc (sper sa nu continue acest lucru si la seria FIFA), pt ca acest joc este asa cum este si un meci de UCL, ca un vis, scurt, nu este ca FIFA sa-l joci un an intreg. si numai cand aud muzica aia imi vine chef sa joc
SUPER JOC
Luis_Figo
02-04-2005, 05:27 PM
Faceti si voi niste patchuri pt UCL! niste echipamente, poate adaugati niste echipe romanesti, logo-uri TV, mingi! Dk puteti, in fine....
Jokes
29-04-2005, 06:21 PM
Chiar ce trebuie niste patchuri pt. ca mie nu-mi place U.E.F.A. Champions League 2004 - 2005 deloc. :fotbal:
50Cent
26-09-2005, 08:57 AM
mie nu imi place mai deloc jocul asta!
Are camera najpa + are benzile alea cu negru si arata ca o porcarie totala si mai are si logo-urile alea care au o calitate f.najpa!
In rest miscarile sunt bune fata de fifa 2005 si comentariu este mai bun fata de cel de la 2005!Oricum plictisitor! :blink:
cmicshu
05-10-2005, 12:04 PM
parca e scos prin '95. e nashpa rau de tot.fifa e muuuuult mai bun
Zlatan
06-10-2005, 05:30 AM
Am si eu o intrebare, poate e cineva la curent cu stirile. Anul asta sau candva in viitorul apropiat sunt ceva sanse sa apara o noua versiune de UCL ? Intreb asta pentru ca jocul asta chiar merita jucat, parerea mea. Nu am mai cautat prin tot forumul si poate s-a mai discutat despre asta.
Zizou
23-03-2006, 07:18 PM
M-am jucat demo si din start nu mi-a placut.Nu imi mai cumpar jocul full.Nu-mi place
Originally posted by Zlatan@Oct 6 2005, 05:30 AM
Am si eu o intrebare, poate e cineva la curent cu stirile. Anul asta sau candva in viitorul apropiat sunt ceva sanse sa apara o noua versiune de UCL ? Intreb asta pentru ca jocul asta chiar merita jucat, parerea mea. Nu am mai cautat prin tot forumul si poate s-a mai discutat despre asta.
63901
probabil dupa ce se incheie editia din acest an a UCL,adica prin vara,dar nu s-a auzit nimic e doar o presupunere
andreiutzu
09-04-2006, 07:22 PM
Nu cred ca o sa mai scoata astia de la EA un UCL
Socaciu Gabriel
21-05-2006, 07:01 PM
Originally posted by fredala2003@Jan 18 2005, 09:33 PM
poate* campionatul mondial din 2006 va fi de nota 10* ( ma refer la joc )* :P
44548
nui chiar asa de fain
asa e am auzit si eu ca nu va mai fi un UCL anul acesta
AndutzeL
24-10-2006, 02:00 PM
[B]Dupa parerea mea... UCL 2004/2005 este cel mai bun joc realizat de EA ! Oricum si celelalte sunt "reusite" :romania:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.