PDA

View Full Version : Perle

RaPiDuTz
15-11-2004, 10:04 PM
ca sa ne mai radem si noi un pic am zis sa fac topicu asta...stiu ca ratonu a mai facut unu dar era cu profesori si ma rog...am zis sa fac altu

stea sunt de la colegii mei dastepti : :lol:
"Zmau (un coleg) nu este si lipseste"
"am alergat dupa tramvai, m`am urcat in el...da nu l`am vazut"
"taxi cobalceanu" (in loc de cobalcescu) :lol:
"era multi chineji"
"am mancat un crenwrust cabanos" astai tare :lol:
sau le zice un coleg de`al meu la 2 : "ce va uitati mha unii la altii" :lol:

bagati si voi aici dar daca se poate nu copy/pasteuri de pe alte siteuri...adik d`astea ce le`ati auzit voi ;)

stefan
15-11-2004, 10:31 PM
"maicamea e virgina" un coleg :P
"cu p**a-n frunte" un coleg citea o poezie la ora de romana, lo luat valu si in loc de cupola o zis altceva :D
"martin luther a scris 95 de porti" asta care o ziso e un prost irecuperabil, zici cai cineva cunoscut de noi :P
"I go fish this summer" .... :mellow:

mns
15-11-2004, 10:38 PM
"mai nesimtitilor care esteti"
"parerea mea personala" e cea mai tare :P

Floyd
15-11-2004, 11:25 PM
Una frecvent auzita mai ales la cei in varsta: "iar din nou"
Asta e a unui unchi al meu : "avea doua fete si-o fata"
Asta e a unei prietene foarte de gasca, zisa la misto: "Doar n-o sa permit ca doi sa ma tina si al treilea sa se cace in gura mea" :lol: :lol:

Aici cred ca intra si perlele lui nea Cashketa dar las sa le scrie pe altcineva care le stie mai bine.

wwd
16-11-2004, 12:03 AM
Eu, azi pe la pranz:

"Imi super place place sa merg acolo"
"C?t este ceaşul?"

Si de la profi, cateva culese personal de mine (ups! perlă si aici ;) ):

"ionii dă 10 electroni"
"am o voce de tot rahatul; dacă vorbesc 2-3 săptăm?ni, ?ncepe să se audă ?n fund"
"cineva ar fi ?n stare, dacă ştia că am pus gura acolo, să şi-o bage ?n fund"
"soluţia asta se neutralizează cu acidul de pe pereţi, că aţi văzut că e jegoasă"
"ăsta g?ndeşte profund... dacă ?l punem pe un coş cu ouă cred că scoate şi pui"
"dacă am 4 părinţi, ?i rotesc"

Vin cu mai multe mai incolo, sa radeti sa va prapaditi.

sharky-
16-11-2004, 07:32 PM
"vine alicopteru"eram in aeroport si un prieten vroia sa zica ca vine avionu si pana la urama ere elicopter:)))
"numr de exmatriculare"sa produs un accident si l-am intrebat pe unu ce so intamplat si o spus ca si-o indoit numa nr de exmatriculare:))
"triptis"ne povestea unu ca o fost la triptis:))
"spirs"si pus unu pirce in spranceana si ne-o spus ca va place spirsu meu:)))

Ratonu
16-11-2004, 08:36 PM
Hehe... Am eu pe una in clasa... sa va zic niste perle de la ea (o cheama Andreea, sa-mi spuneti daca vreti sa va zic numaru ei de mobil):
- ma intreaba colegii scorul de la TSKA Sofia - Steaua (tocmai o sunasem pe maica-mea s-o intreb); eu: "2-2!"; ea: "Pentru cine?"
- "Nu mai freca ma tigarea de perete, ca poate explodeaza!"
- "Nu stinge ba lumina, ca eu sunt caustrofoba!"

O sa revin cu mai multe... poate mai zice si wwd cateva de la ea.

Edy_smf
16-11-2004, 09:05 PM
'S-a ars suciu' ...trebuie sa schimbam suciu' :D
O vecina din retea

Sirius
16-11-2004, 10:41 PM
Din expresiile unei profe de info dintr-un liceu din Brasov (liceu de prestigiu, din cate se spune): ''butonezi in caiet'', ''iesi pe tabla'', ''rezolva rezolvarea'', ''sa va dictati'', ''urca pe tabla'', ''ziceti din dumneavoastra'', ''vorbesc asa, pe uscat'' si acuma vine cea mai tare: ''va dati seama, sunt 20-30 de tari in lume si noi am fost primii''.

Ratonu
19-11-2004, 10:06 PM
Alta faza tare (de la aceeasi colega): "Stinge apa!"

Andrei_C
20-11-2004, 02:14 PM
Era iarna ...
Profa de Engleza ... una buna ... :
Andrei daca mai faci galagie te scot afara si te mozolesc bine ...

wwd
21-11-2004, 12:44 PM
Tot de la Andreea:

"Auzi, da` Kennedy a murit?"
"Tunisia e o capitala din Europa"

O sa mai adaug faze dinastea pe masura ce mi le amintesc. ;)

vali16_84
21-11-2004, 02:55 PM
Originally posted by Ratonu@Nov 19 2004, 10:06 PM
Alta faza tare (de la aceeasi colega): "Stinge apa!"
lol...sau.. inchide lumina.. :lol:

Ratonu
23-11-2004, 08:11 PM
Hattrick ? Hattrick anunţă

porcii te-a provocat

19.11.2004
porcii a provocat echipa ta la un meci amical. Pentru a accepta provocarea şi programa meciul, du-te la Provocări ?n meniul din st?nga. Dacă această echipă a acceptat ?nsă, ?ntre timp, să joace cu altcineva, nu va mai apărea ?n listă.

:D

wwd
25-11-2004, 12:45 PM
Fratimiu, ieri:
Cica tata trimitea un mail cuiva din America si, cand vede fratimiu, zice:
"Da` ce, prin Yahoo poti sa trimiti mesaje si celor din afara tarii?"

:D :D Apropo, sa nu ziceti ca-i toata familia asa, doar el... ;)

Ratonu
30-11-2004, 10:42 AM
Eterna si fascinanta Andreea...
- "Eu te vad pe tine imbracat rock, cu tricou cu Eminem..."
- (despre un fisier/program, ma rog...) "Daca-ti dau o discheta goala, mi-o tragi si mie?"

Ratonu
08-11-2006, 05:40 PM
Performing CPR again...

Noua profesoara de fizica:
- "sase cunde" in loc de "sase secunde"
- "rasoarele" in loc de "rasare soarele"
- "bacaureat" in loc de "bacalaureat"
si altele de genul asta.

Una clasica... Astazi la engleza am prezentat un proiect si toata lumea a fost impresionata de accentul meu britanic. In fine, dupa ora, o colega: "Imi place cum vorbesti franceza si engleza... Dai limbi?".

P.S. Pentru astia mai mici, e vorba de facultatea de limbi straine... :-"

Jokes
08-11-2006, 05:57 PM
Ce pot sa spun un prof la o anumita materie intra in clasa grabit la ora,ne bate la cap cu noul orar pe care noi nu-l avem iar apoi isi da seama ca a gresit clasa si trage nene in gura mare un "OOOooo shit" de a amutit toata lumea

sorin
08-11-2006, 07:18 PM
un profesor din liceul meu: stiu ce e lodshpicaru....e ceva pe la telefonul mobil

SSORIN
09-11-2006, 12:26 AM
Saptamana trecuta la ora de franceza profesoara intreaba un elev de ce vorbeste cu colegul de banca si raspunsul a fost :" Nu vorbeam cu el, i-am cerut un pix".

sorin
09-11-2006, 06:26 PM
diriginta mea catre un coleg: sa vii cu parintii la scoala ca continui sa vorbesti incontinuu!!!

SSORIN
09-11-2006, 08:13 PM
Cand am iesit de la scoala un coleg mi-a spus ca un prieten :"S-a calificat la campionatul mondial pe tara".

Ratonu
09-11-2006, 08:20 PM
diriginta mea catre un coleg: sa vii cu parintii la scoala ca continui sa vorbesti incontinuu!!!
[/b]
Asta mi-a amintit de o chestie pe care mi-a spus-o luni profesoara de franceza: "Pe data de azi iti pun data, si daca data viitoare nu vii cu tema [...]".

DeadHope
11-11-2006, 11:07 AM
Profesorul meu de fizica, la o clasa paralela, scosese la tabla o fata. Ei, dupa cum stiti, noi, oltenii, folosim perfectu` simplu. Si era vorba despre un timp T1... La care profu` catre fata:
-"Auzi fata, cat fu T1 la tine?" (Cititi cu voce tare daca nu va prindeti din prima :P)

SSORIN
11-11-2006, 11:32 AM
Mi-am adus aminte de o faza tare tot la ora de franceza. Profesoara vb cu un coleg in franceza, el se uita la ea ca la masini straine pentru ca nu intelegea nimic. Profesoara vede ca nu resusete sa se inteleaga cu el si il intreaba ceva mai usor, daca are o prietena. A inteles ce l-a intrebat dar nu a stiu sa zica in franceza si a facut semn sper colegul sau de banca. Normal ca dupa ora si-a luat cateva capace de "prietena lui".

sorin
12-11-2006, 08:59 PM
Mi-am adus aminte o faza penala de acum cativa ani la ora de religie.Profu ne-a dat un test in care trebuia sa scriem ceva despre Martin Luther si Biserica ortodoxa din Transilvania in secolul IX.Un coleg de prin spatele clasei:"Cum domn profesor Biserica Ortodoxa din Transilvania in sec IX??Eu n-am asa ceva in caiet.....Pardon, stati ca am gasit!!"

Jokes
12-11-2006, 09:08 PM
Este logic sa cauti in caiet la Religie,nu cred ca intra in categoria perlelor

SSORIN
12-11-2006, 10:46 PM
Colegul sau practic i-a spus profesorului ca el copiaza :P . A avut ceva tupeu.

sorin
13-11-2006, 03:56 PM
Este logic sa cauti in caiet la Religie,nu cred ca intra in categoria perlelor
[/b]

o fi logic sa cauti inainte de test dar nu la jumatea lui :lol:

DeadHope
13-11-2006, 04:14 PM
Hai ca e haioasa faza! :D

Alta de la profii mei: "Incoa` e tabla!"

poli tm in fifa
17-11-2006, 05:33 PM
azi am avut istorie si profa zice la europa,est (cuvintele care incep cu litera "e" ea zice "ie")...si la ora a zis: "in iestul ieuropei din iestul frantei basarab din iest a venit din iestul italiei"...ne-am prapadit de ras

shinoda
17-11-2006, 05:52 PM
azi am avut istorie si profa zice la europa,est (cuvintele care incep cu litera "e" ea zice "ie")...si la ora a zis: "in iestul ieuropei din iestul frantei basarab din iest a venit din iestul italiei"...ne-am prapadit de ras
[/b]

Probabil este moldoveanca. Si eu de mult ori in loc de este spun ieste. dar nu o fac intentionat, pur si simplu nu`mi dau seama, Asa m`am obisnuit . ata ete, moldova rulzz :P

SSORIN
20-11-2006, 10:24 PM
1) Un baiat incerca sa vrajeasca o fata. Dupa ce tipul a terminat de mintit ea i-a spus : " Du-te si prosteste alta proasta ! " (am trecut din intamplare pe langa ei)

2) La ora de romana profu' intreaba cine a citit "Ion", ridica mana cativa baieti. Profesorul mirat intreaba fetele daca au citit si toate zic "nu" la care el le spune : " Trebuie citit, daca nu o faceti de bunavoie o sa o faceti obligate.

3) La ora de muzica profu' aduce lucrarile, un coleg a luat o nota mai mica si inainte ca nota sa fie trecuta in catalog profesorul il intreaba : " Vrei sa ti-o maresti ? "

Nostradamys
22-11-2006, 08:20 AM
a zis-o profu' de sport ieri :" sa nu faceti galagie !! vreau sa aud liniste !! "

Sirius
22-11-2006, 08:27 AM
De la informatica: "Acu' numai la DOS ma mai gandesc..."

r5m
22-11-2006, 03:00 PM
"Si gazele pleaca in tarile calatoare" :P

DeadHope
22-11-2006, 03:43 PM
Colegul meu de banca explica astazi la lectie (pe o harta dintr-un atlas), la istorie, despre Mihai Viteazu`:
"Si, a plecat de pe aici de pe la noi (Oltenia), a mers prin sagetile astea p-aici (erau desenate pe harta niste sageti cu traseul), pe urma a sarit peste munti..si...pac-pac...a ajuns la Moldoveni" :D

Jokes
29-11-2006, 02:39 PM
O perla am scos-o eu azi la dirigentie.Nu stiu cu ce ma stresa diriga si concomitent o fata ca n-am sa-i schimb niste bani,in momentul imediat diriga ma intreaba ceva iar eu neatent ii spun:Da ma!!!

Bine ca si-a dat seama ca nu eram atent si ca am raspuns ca un robot la intrebare ca altfel nu stiu ce ma faceam.

Nostradamys
29-11-2006, 09:59 PM
asa s-a intampalt si la mine la un test cu diriga, a intrebat " ce v-am da greu ?"
toata clasa "NUUU"
m-a interba unu ceva si zic yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) " da, ma da !" ; diriga " cine a zis da ?!!??! "

Jokes
29-11-2006, 10:20 PM
Diferenta e ca eu i-am raspuns dirigintei cu Da ma!!!

stefan
17-12-2006, 12:44 AM
O colega ieri la ora de filozofie: "Diefrenta dintre om si animal este ca omul exista si animalul traieste". Nota? 4, normal

poli tm in fifa
17-12-2006, 08:17 AM
una de la profa de desen:"(juca romania-spania) si ea zice:iara joaca steaua cu spania??"^_^ :lol:
su una de la un coleg:"(era un text si scria in el mai m**e odata hainele...) la care el mai m**e !!!"^_^ :lol:
*NU AM VRUT SA ZIC CEVA URAT !!!

SSORIN
04-06-2007, 10:20 PM
Una vazuta intr-o revista, cica scoasa de un elev : " Pentru sanatate mi-as da viata".
Si alta de la tara:"Ma Viorele, prunu' asta ce pom e ?

dragos_015
04-06-2007, 10:30 PM
Am fost zilele trecute intr-o excursie prin Moldova si am auzit multe gafe: dadea un profesor trezirea si batea la fiecare usa,unu fara sa isi dea seama a tipat la el din camera 'taci ba ca am auzit'. Alta gafa a facut-o un preot la un muzeu cand ne explica ceva si a zis intr-o expresie 'sanchi'(toti sau prapadit de ras). Un alt preot explica ceva unor turisti si a inceput sa rada in biserica timp d vreo 2 minute. La casa memoriala a lui Ion Creanga ghidul a spus 'cele 3 camere este '. Cam atat imi amintesc acum.

sPiKe3
04-06-2007, 10:41 PM
mi-am amintit 2 faze super tari: una care ne-a povestit-o dirigu'-cica era un exercitiu si trebea sa analizeze niste cuvinte,le anlizeaza,le anlaizeaza..si mai este unul(era randul unei fete pe nume andreea) si digu zice: haide andreeo sa facem si dragoste (dragoste era cuvantul) la care toata clasa a izbucnit in ras si un elev a zis: domn profesor dar nu va e rusine sa o rugati chiar acum? =)) :)) si inca una:cica era un baiat care radea la ora(cu acelasi dirig,profesor) si il intreaba , mai alex dc razi? la care el: dar nu rad ,si profesorul: atunci RADE FATA FARA TINE! nu mai puteam de ras :))

-=FaN MaNcHeStEr=-
05-06-2007, 01:57 PM
In timp ce profa mea de mate corecta tezele,un coleg statea langa ea.Profa nervoasa,ii spune"INCHIDE GEAMU ALA CA MA IA NAIBA".:lol:

-Dany-
05-06-2007, 02:01 PM
Profa mea de romana catre un coleg : "raspunde ca te ia mama dracu' " :lol: .. o profesoara sa vorbeasca asa

Omega
05-06-2007, 02:36 PM
Apropo de asta, profesorul meu de mate din generala avea si el o vorba la nervi : "Da' ce PUmnii mei n-ai inteles ma ??? ", profa' de istorie : "Cat puii mei vrei sa iti pun ma pe cat ai stiut ?" :lol:

sPiKe3
05-06-2007, 03:24 PM
o faza petrecuta in ora de fizica: cica l-a pus pe un coleg de banca sa citeasca ceva cu voce tare(o definitie,din carte0 si zice: forta este o marime fizica....M**EEEEEEE =)) noroc ca profa nu prea a inteles ce a zis ca daca intelegea.... sau o faza la mate: iese o fata in fata clasei si trebe sa arate niste chestii pe un echer arata ea acolo,arata si dupa ce a terminat de aratat se duce in banca ii da echerul profesorului si ii zice: Ie' (sh)-arata!! nu mai puteam de ras si proful a mutzit :)) =))

poli tm in fifa
05-06-2007, 03:33 PM
Nu prea am inteles ultimpa parte cu Ie' (sh)...poti fi un pic mai explicit ?

sPiKe3
05-06-2007, 03:43 PM
Nu prea am inteles ultimpa parte cu Ie' (sh)...poti fi un pic mai explicit ?

"IE sh-arata asa a zis- ie-cum zice profesoara te de istorie(care ai spus ca nu spune bine e) si sh-s cu "virgula" jos deci IE' sh-arata in loc de sh puteam sa spun s ..... sa ma ierte moderatori daca am spus ceva..

SSORIN
16-01-2008, 02:15 PM
Una noua scoasa de un profesor de istorie :
"Pentru ca m-ati suparat, ora viitoare va dau lucrare neanuntata ! "

dragos_015
16-01-2008, 07:11 PM
Profa de engleza ne-a zis ca leii mananca oi;))

stelistul_1000
16-01-2008, 07:23 PM
Ooo ce topic interesant! :) Profa de mate: "aud miscare / ai scos sau nu sunet?", dar cea mai tare e "ma doare creierii"! :lol:

cristiano_ronaldo
16-01-2008, 07:30 PM
....

Directorul scolii mele, actualmente profesor de mate:" Vad aer pe undeva.." ..Propabil se referea la racoarea din clasa, lasata de un geam deschis sau neinchis cum trebuie!

Ma scuzati ca am facut atatea posturi la un singur mesaj, nu este vina mea sau nu am facuto intentionat! Este din cauza proastei conexiuni a internetului pe care o am!!

Am rezolvat ;). Sirius

http
16-01-2008, 07:37 PM
varu'-meu de 5 ani:"as avea si eu nevoie de un pic de intimitate":D
profi:"marsh bubico!mushca domnisoara","clasa un crac si doua rude(VII)","aparate electroscanice","ora trecuta vom continua lectia",daca imi mai aduc aminte completez...:D

sorin
16-01-2008, 09:40 PM
Astazi, la ora de logica, un coleg incercand sa transforme propozitia "Numai unii copaci au frunze cazatoare" intr-o alta propozitie dar cu acelasi inteles, a spus: "Numai unele frunze au copaci cazatori" .

Kahn
17-01-2008, 08:42 PM
Un coleg de-al meu(are CES) raspunde la intrebarea asta(pusa de mine):Ce se intampla cand ploua?
Raspunsul lui:Face pipi Dumnezeu.:lol:

SSORIN
22-02-2008, 08:12 PM
Una noua, la ora de geografie:"Rezervatiile naturale au menirea sa conserve flora, fauna si animalele".

xdevil
22-02-2008, 09:42 PM
Michael Jordan cantaret :))

poli tm in fifa
22-02-2008, 09:51 PM
Profa de fizica: "sper macar ca acum ati inteles" :)

stelistul_1000
22-02-2008, 10:07 PM
Profa de romana: "[...] Sa o anule (in loc de anuleze)"! :)

Danutz_dark_one
22-02-2008, 10:07 PM
tot profa de fizica, dar a mea: "Nu va facui ce va facui pe tabla, clar?"

sorin
22-02-2008, 10:29 PM
Profa de info, dupa ce s-a chinuit sa rezolve un exercitiu destul de banal: "Dupa cum reiese din calcule, ultima cifra a numarului b este 101".

boggy
04-03-2008, 02:53 PM
Azi am primit rezultatele de la lucrarile la "Baltagul" si m-a cam durut burta de ras. A citit profa lucrarea unui coleg care scria lucruri de genul "Ilie Gutui" ,"Sabosa", "avea o soarta prosta","popa Marand" si inca niste aberatii de astea . Si inca o lucrare interesanta a fost cea a unei colege care a spus ca "familia Lipan traia in muntii Stancosi" si a adaugat printre localitatile din calatorila Vitoriei Belcesti ,Focsani .
Ah si sa spun ceva si de profesori ... Ieri la ora de cultura civica povestea ceva si o colega a ridicat mana (o cheama Szabo) .Profa se uita la ea si ii zice :"Hai Lazlo zii!" ....A inceput sa rada toata clasa ,profesoara dandu-si seama de ce a zis si ii spune colegei :"Scuze mai fato ma gandeam la Lazlo Borbeli .."

sorin
13-04-2008, 04:29 PM
Astazi am aflat niste lucruri noi despre web de la 2 fete din Arad: Internetul provoaca dureri digestive si acelasi Internet poate cauza tulburari ale vederii.

Maryusake
13-04-2008, 05:06 PM
Profesoara mea de romana(real!!!)"Ei ii fu teama sa deschida ochii":lol:

S3BBY
13-04-2008, 07:34 PM
Profesoara mea de romana(real!!!)"Ei ii fu teama sa deschida ochii":lol:

Bine ca nu ii fu de altceva :naughty: :lol:

xdevil
13-04-2008, 07:45 PM
Astazi am aflat niste lucruri noi despre web de la 2 fete din Arad: Internetul provoaca dureri digestive si acelasi Internet poate cauza tulburari ale vederii.
Astea-s mortale :))

sorin
16-09-2008, 10:55 PM
Azi la ora de istorie...

Q: Cine a fost intemeietorul Crestinismului?
A: Constatin cel Mare.

SSORIN
18-09-2008, 08:07 PM
Lu' asta mic nu-i place iaurtu', ii place danonino d-ala natural.

T-Bag
18-09-2008, 08:17 PM
Profu de germana (19 ani): "DUTE SI PLEACA !!!"
tot profu de germana, era vorba despre animalul cimpanzeu, la care el: "Deci am ramas la cimpanze, nu ?"

Profa de romana: "Mihai Viteazu il ocheste in ochi pe Paşa"
Profa de romana " <nu imi amintesc numele> il fluiereaza pe Mihai"

Jokes
23-09-2008, 05:03 PM
Un bodyguard BGS:"Daca mai audem galagie,venim peste voi!!!