View Full Version : ALL RAP
Time2Chill
12-11-2004, 09:58 PM
stiu k nu-s multi iubitori de rap, dar ieri am vazut pe MTV, la YO, topul primilor 15 raperi
1. 2PAC(26.5 mil albume vandute :o )
2. Eminem (22.9 mil :mishto: )
3. Dr. DRE(cam vre-o 16 mil si ceva)
4. Snoop Dogg
5. Beasty boys :huh:
6. DMX
7. Jay Z
8. Nelly
9. Lauren Hill
10. Ja Rule
11. LL Cool J
12. P. Diddy (8.9 mil)
13. Notorious B.I.G.(8.8 mil)
14. 50 Cent
15. Mysy Eliot (cam vre-o 6 mil)
sper k nu i-am incurcat pe la 7-8
Voi ce ziceti, topu am impresia k-i de anu trecut :mishto:
interesant , totusi mai era un topic dedicat singurului tip de muzica care poate fii numit muzica, real si cu mesaj.
dap am vaz si yo... da parca era Jay-Z pe 8
Scoutnight
13-11-2004, 12:05 AM
Topu ii bun, 2Pac ramane cel mai bun desi cica ii mort. Ma declar un raper inrait. Oare un top all raperilor romani este?
Time2Chill
13-11-2004, 09:46 AM
real->am zis k s-ar putea sa-i fi incurcat p-aia
si blue, am cautat inaintea de a face un nou thread si nu era decat cel despre rap din romania si dis'ain't romania :lol: :lol:
one more thing eminem s-a implicat in campania lu' kelly, k am vazut si eu clipu lui si era anti bush rau de tot???????
Time2Chill
17-11-2004, 10:14 PM
mah, stiu k nu prea va intereseaza rapu, da ma poate stiti(adica poate stie blue), luni dimineata pe PRO TV am citit o stire pe scrol, in care se zicea k a murit O.D.B.
(old dirty bastard) era cu "wu tang clan"(sper k nu gresesc :D ). voi stiti ceva??
si la ce zicea scout, un top facut de mine, adhoc
B.U.G. Mafia
Parazitii
La Familia
Morometzii
A murit intr-adevar pustiul ala..stiu pentru ca am vazut pe VH-1 un top "R.I.P. O.D.B." ceva de genul asta..
yahoo
18-11-2004, 12:20 AM
T2T man cea ce se cand in romania nu e rap ci hip-hop. E o mika diferenta,rap in general sunt melodiile amerikane iar hip-hopul cele din Europa etc... :D Oricum muzika adevarata= RAP So letz ditch this mo****f****`n thing
yahoo
18-11-2004, 12:21 AM
T2T man cea ce se cand in romania nu e rap ci hip-hop. E o mika diferenta,rap in general sunt melodiile amerikane iar hip-hopul cele din Europa etc... :D Oricum muzika adevarata= RAP So letz ditch this mo****f****`n thing
yahoo
18-11-2004, 12:22 AM
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.