View Full Version : Mutu a semnat pre-contractul cu Juventus Torino
DelPiero
08-11-2004, 08:09 PM
Potrivit stirilor sport, Adrian Mutu ar fi rupt contractul cu Becali&Popescu, imediat dupa ce a semnat pre-contractul cu Juventus Torino. Astfel Adi Mutu, dupa ce scapa de suspendare ar putea fi coleg cu Del Piero, Ibrahimovic, Zambrotta si Nedved.
Good Luck !
:bere:
de ce nu cred chestia asta? chiar il vor cei de la juve? ce sa caute acolo, pai aia au atacant buni
MYself
08-11-2004, 08:54 PM
Nu au cu ce sa lustruiasca bancile de rezerva..
chiar nu inteleg de ce nu incearca mutulica al nostru sa se duca la o echipa la care sa joace, nu sa fie bibelou de lux...
bibelou de lux, poate o sa fie peste de'ala de sticla ce sta pe televizoarele unor tzarani sau in cel mai bun caz pescarul chinez din vitrinele unora :D
Andrei_C
08-11-2004, 09:03 PM
eu am auzit la national tv park ... ca se duce la as roma ...
habbib
09-11-2004, 07:54 AM
tot o sa auziti de acum incolo,ba juventus,ba roma,ba arsenal,ba mai stiu eu ce echipa,da pana la urma tot la vreo echipa din asta cu antrenor roman o sa ajunga(sahtior,galata),si acolo ar fi singurul loc unde probabil va prinde echipa..mutu trebuie sa se revanseze cu multe,fata de suporteri,fata de toata lumea,pentru a ne schimba parerea despre el,pentru mine in momentu de fata,are aceeasi valoare ca si un drogat de la coltul strazii..
Time2Chill
09-11-2004, 08:43 PM
Mutu a semnat cu firma de impresariat a fiului patronului de juve, deci, cred k acolo va ajunge, da bulangii asite de engleji, i-au dat suspendare lu mutu si de la antrenamente, cam nasol momentu
ziceati k de ce sa-l ia?????????
pt k delpiero e batran, si treze, se cam accenditeaza si cred k dak isi face bine treaba ajunge titular :mishto:
Din ce stiu yo momentan se antreneaza la Dinamo...asa ca nu l-a luat nici o echipa!
dj-cata
10-11-2004, 12:10 AM
eu cred ca e nehotarat inca..nu stie daca sa aleaga anglia unde sa ii demonstreze lu mourinho ca e super bun...sau sa aleaga italia unde ar merge la juve mai multe k sigur
Andrei_C
10-11-2004, 09:06 PM
a plecat azi in italia ...
cica ii e dor de alexandra si de fiisu ....
eu cred ca s-a dus sa semneze un precontract cu juve sau cu roma ....
Oricum, mari nenorociti englezii, nu-i dau voie nici sa se antreneze, probabil ca vor sa-l faca sa nu mai joace in viata lui fotbal. Daca ar fi sa omor pe cineva, as omori toti englezii astia imputiti! :injur: :scaun: :nebun: :boxeaza: :injur2:
DarkComy
11-11-2004, 04:57 PM
ma nu ii dau voie sa se antreneze cu vreo echipa dar are voie sa se antreneze singur ;)
Time2Chill
11-11-2004, 08:12 PM
nu cred k-i acelasi lucru, cand alergi singur k nebunu si cand mai alergi si cu altii, dak u platesty antrenoru azi vrei, maine nu............ s.a.m.d.
Oricum k statea la Chealsea sau k se antreneaza singur sau cu antrenor pers tot acelasi drac e, k tot nu joaca in meciuri(ca o paranteza, nici in fifa nu mai e mutu in primii 3 atacanti :lol: :lol: )
Scoutnight
11-11-2004, 10:19 PM
Englezii sunt foarte conservatori si ii inteleg, un om ca Mutu asa merita. Dupa cate necazuri le-o facut... Io il suspendam 2 ani. O sa vedeti ca pt Mutu cariera e gata desi bine ar fi sa nu am dreptate.
DelPiero
13-11-2004, 05:54 PM
Ai dreptate Time2Chill! Sa stiti ca dak se antreneaza mult, va reveni Mutu, mai ales daca se transfera la Juve
ilDotore
14-11-2004, 02:20 AM
90% ajunge la Juventus unde nu prea cred ca merge fara sa aibe garantia ca va juca (sau cel putin va avea sanse sa arate ce poate), salariu cica va fi ~= cu cel de la chelsea :$$$: . parerea mea e ca lucrurile vor sta altfel ptr el si alta atitudine va afea in viata privata, ptr ca problemele lui de fapt aici au fost. k
mutu the best you know the rest :mishto: lol later
sharky-
14-11-2004, 11:03 AM
hmm..se pare ca salariul lui va fi numai de 1 mil de euro pe an in schimb la chelsea avea 4 mil de lire pe an :blink:
Foarte bine, poate in acest fel n-o sa mai poata da banii pe toate prostiile. Si poate in acest fel o sa se concentreze mai mult asupra vietii sportive nu asupra vietii extrasportive.
DelPiero
14-11-2004, 08:27 PM
Eu zic ca Juventus e echipa mai serioasa decat Chelsea, cel putin din punct de vedere al managerului si al antrenorului! Daca vrea, adica daca incearca, isi poate recupera cariera!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.