View Full Version : Situri Rock
`rocker`
06-11-2004, 10:28 AM
Am gasit un Forum super misto daca vrei sa il vezi click aici (http://s8.invisionfree.com/Rockk3r) eu zic ca merita si o sa aiba si site in 2 saptamani www.rocker.as.ro intrati cei care le place muzica RoCk cei care nu ii sfatuiesc sa intre ca are si alte chesti interesante
Ratonu
06-11-2004, 04:49 PM
Good shit man! :mishto:
Prea multe situri despre rock. Pe langa ca rockerii sunt in general cei mai nebuni oameni, mai trebuie sa si mai vezi cate un site dinasta. In plus, it sucks. :nashpa:
Twiggy
10-11-2004, 11:17 AM
Rock 4 Ever ! Rock rulez man ... nu este muzica mai buna ca rockul ( bine inteles rock fara linkin park & limp bizkit , the rasmus ) ... formatiile adevarate ... nirvana , my dying bride , manowar , metallica ( inainte de 1998 ) , etc . ! Rock ON !
Ratonu
10-11-2004, 10:03 PM
wwd mai du-te mah, daca nu-ti place e problema ta! Si cum adica... tu, cunoscandu-ma personal, ti se par ca sunt nebun? :crazyboy: In plus... dintre toate cele create de om, nu exista nimic mai excitant decat un acord bun de chitara electrica... :mishto:
Originally posted by Ratonu@Nov 10 2004, 10:03 PM
In plus... dintre toate cele create de om, nu exista nimic mai excitant decat un acord bun de chitara electrica... :mishto:
Cat ti-a iesit ma la testul ala gay ? :D
stefan
10-11-2004, 10:33 PM
Originally posted by Tuby+Nov 10 2004, 11:28 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Tuby @ Nov 10 2004, 11:28 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ratonu@Nov 10 2004, 10:03 PM
In plus... dintre toate cele create de om, nu exista nimic mai excitant decat un acord bun de chitara electrica...* :mishto:
Cat ti-a iesit ma la testul ala gay ? :D [/b][/quote]
hehe, gasisem eu un test care se chema: "Toti barbatii o fac?" is curios cat 100% ii iesea acolo :P pt necunoscatori e vorba de laba :P
Ratonu
10-11-2004, 10:34 PM
Pai mah, am zis dintre chestiile create de om, in caz ca n-ai fost atent... Ca asa cel mai excitant lucru de pe planeta asta e cu totul altceva... Si sa stii ca mie mi-a iesit vreo 25% parca la testu ala de gay... in schimb lu wwd i-a iesit 50%! :P :o
Da Ratonule, si yo te iubesc, da` exista o gramada de chestii create de om mai excitante decat acordul ala. Si in plus, esti 30% gay.
Floyd
11-11-2004, 09:58 AM
A fi gay nu are o legatura stransa cu a fi rocker. Poti sa fi cantaret de muzica populara si gay in acelasi timp. Etichetarile astea facute intr-un asemenea mod imi aduc aminte de cum erau priviti rockerii dupa evenimentele din '89, adica precum niste tipi slinosi, nespalati, netunsi, eventual coborati din varf de munte. Astfel de aprecieri sunt rasuflate in momentul de fata chiar si pentru tara noastra.
sunt perfect de acord cu ce a zis Ratonul. Iar starea de excitare nu apare numai la nivel sexual. Ca sunteti voi mereu cu gandul acolo (din diverse motive) asta e altceva :P
Faptul ca unora nu le place sau nu inteleg muzica rock, nu inseamna ca trebuie sa faca aprecieri ieftine.
Ratonule - ce asculti din rock?
Da` cine a zis ca rockerii sunt gay? :huh: Si cine a zis ca rockerii sunt nespalati? Ma rog, netunsi pot fi, depinde acuma :D :P
Oricum, sunt curois de ce despre rock si manele se fac topicuri, iar despre celelalte genuri de muzica nu? Ca nu poate nimeni sa zica ca sunt de calitate inferioara, dimportiva.
Oricum, rock imi place cat de cat ala vechi, asta nou nici nu cred ca merita discuat.
Floyd
12-11-2004, 01:35 AM
Se fac topicuri despre rock si manele pentru ca genurile astea reprezinta cele doua poluri (opuse calitativ, evident) din asa-zisa subcultura in muzica sau ca mod de manifestare. Aici se poate discuta mai mult asupra granitelor intre cultura si subcultura in privinta muzicii rock si a derivatelor.
Ratonu
13-11-2004, 05:50 PM
wwd> Mars ma, sa nu te prind ca te mai apropii la mai putin de 5 m de mine!
Floyd> Ca sa-ti raspund la intrebare... cam de toate, dar mai mult Rammstein si Metallica. Linkin Park poate mai putin; nu sunt insa de acord cu chestia asta pe care o zic unii, ca ar fi niste manelisti ai rock-ului, nici chiar asa (poate doar niste Britney Spears ai rock-ului :D )!
`rocker`
13-11-2004, 10:47 PM
Cine a zis ca rockeri sunt nespalati si gay este cu adevarat nebun
1.Rokari se *** in prostie pt ca femeile sunt foarte atrase de rockari
2.Rockari nu sunt niciodata gay poate odata la 100 de ani
3.Muzica rock este cea mai belea muzica.
4. Cine e rokar si asculta muzica si chiar ii place simte toata inima patrunsa de muzica rock nu ca rapu si manele HUA HUA HUA !! Rock Rulez !!!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.