ovidiu
05-11-2004, 01:11 PM
Vezi tu, eu sunt ahtiat sa joc cu anumite echipe carora le stiu pe de rost loturile si chestii de astea...
Problema e ca, in career mode, pana ajung eu (in al 3-lea sezon, sa primesc oferte de la asemenea echipe, le gasesc cu lotul "real" injumatatit...
Adica 4-5 jucatori se retrag si, in felul asta, nu mai ajung sa joc cu acesti jucatori in echipa.
Mi se pare absurd faptul ca EA face ca unii jucatori sa se retraga la 31-32 de ani desi cu totii stim ca, in general, jucatorii se retrag pe la 35 de ani.
Ce vreau eu de la tine...
Pt. ca tu te pricepi mai bine la chestii de astea, te intreb daca exista vreo posibilitate ca, cu un notepad (sau alta metoda), sa modifici setarile facute de EA, asa incat sa se intample 2 chestii:
1. Sa se nu se mai retraga jucatorii pana nu inplinesc 35-36 de ani.
2. Sa nu mai fie transferati jucatorii de la "My Team" de catre CPU
Spun asta pt. ca inteleg ca un Smicer, Lizarazu sau Zidane se retrag, dar nu inteleg unde dispar jucatori tineri (de 20 de ani) gen Pedretti sau Daren Potter pe care nu-i mai gasesc la Liverpool respectiv Marseille si pe care nu-i mai gasesc la nici o alta echipa din joc in "Career Mode".
Inca ceva...
A aparut ceva de genul asta, numit Career Customizer.
Cand il instalezi se creeaza in directorul principal EA Sports/FIFA 2005 un notepad numit "career" in care apar chestiile astea:
[CAREER]
NUM_SEASONS_IN_CAREER = 15
JOB_OFFER_MIN_NUMBER_OF_TEAM_FROM_COUNTRY = 7
JOB_OFFER_MAX_NUMBER_OF_TEAM_FROM_COUNTRY = 7
UPGRADE_POINTS_START_WITH = 150
JOB_SECURITY_START_AT = 65
PLAYER_MNGR_PRESTIGE_DELTA = 10
CHANCE_LEAGUE_DIFF_TRFR_BLOCK = 75
CHANCE_NO_PLAY_FOR_RIVAL_TRFR_BLOCK = 80
CHANCE_HAPPY_AT_CUR_TEAM_TRFR_BLOCK = 20
RETIRE_YOUNGEST_AGE = 29
RETIRE_OLDEST_AGE = 38
NEW_PLAYERS_YOUNGEST_AGE = 17
NEW_PLAYERS_OLDEST_AGE = 20
Daca modifici acele cifre (direct in notepad), (un)ele iti apar si in joc.
Adica, de proba, am pus UPGRADE_POINTS_START_WITH = 1500 si mi-a dat intra-devar 1500 de puncte in loc de 150.
Am modificat si varsta de retragere dar nu am apucat sa vad daca functioneaza treaba, mai ales ca sunt jucatori pe care CPU ii retrage la 30 de ani iar altii la 38.
Asa ca nu pot sa-mi dau seama daca functioneaza sau nu.
Crezi ca daca bag o chesti de genul
CHANCE_PLAYER_TO_RETIRE = 0
sau
CHANCE_PLAYER_TO_TRANSFER= 0
ar rezolva cele 2 probleme care ma macina?
Sau poate stii tu alta metoda...
Ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai raspunde...
Problema e ca, in career mode, pana ajung eu (in al 3-lea sezon, sa primesc oferte de la asemenea echipe, le gasesc cu lotul "real" injumatatit...
Adica 4-5 jucatori se retrag si, in felul asta, nu mai ajung sa joc cu acesti jucatori in echipa.
Mi se pare absurd faptul ca EA face ca unii jucatori sa se retraga la 31-32 de ani desi cu totii stim ca, in general, jucatorii se retrag pe la 35 de ani.
Ce vreau eu de la tine...
Pt. ca tu te pricepi mai bine la chestii de astea, te intreb daca exista vreo posibilitate ca, cu un notepad (sau alta metoda), sa modifici setarile facute de EA, asa incat sa se intample 2 chestii:
1. Sa se nu se mai retraga jucatorii pana nu inplinesc 35-36 de ani.
2. Sa nu mai fie transferati jucatorii de la "My Team" de catre CPU
Spun asta pt. ca inteleg ca un Smicer, Lizarazu sau Zidane se retrag, dar nu inteleg unde dispar jucatori tineri (de 20 de ani) gen Pedretti sau Daren Potter pe care nu-i mai gasesc la Liverpool respectiv Marseille si pe care nu-i mai gasesc la nici o alta echipa din joc in "Career Mode".
Inca ceva...
A aparut ceva de genul asta, numit Career Customizer.
Cand il instalezi se creeaza in directorul principal EA Sports/FIFA 2005 un notepad numit "career" in care apar chestiile astea:
[CAREER]
NUM_SEASONS_IN_CAREER = 15
JOB_OFFER_MIN_NUMBER_OF_TEAM_FROM_COUNTRY = 7
JOB_OFFER_MAX_NUMBER_OF_TEAM_FROM_COUNTRY = 7
UPGRADE_POINTS_START_WITH = 150
JOB_SECURITY_START_AT = 65
PLAYER_MNGR_PRESTIGE_DELTA = 10
CHANCE_LEAGUE_DIFF_TRFR_BLOCK = 75
CHANCE_NO_PLAY_FOR_RIVAL_TRFR_BLOCK = 80
CHANCE_HAPPY_AT_CUR_TEAM_TRFR_BLOCK = 20
RETIRE_YOUNGEST_AGE = 29
RETIRE_OLDEST_AGE = 38
NEW_PLAYERS_YOUNGEST_AGE = 17
NEW_PLAYERS_OLDEST_AGE = 20
Daca modifici acele cifre (direct in notepad), (un)ele iti apar si in joc.
Adica, de proba, am pus UPGRADE_POINTS_START_WITH = 1500 si mi-a dat intra-devar 1500 de puncte in loc de 150.
Am modificat si varsta de retragere dar nu am apucat sa vad daca functioneaza treaba, mai ales ca sunt jucatori pe care CPU ii retrage la 30 de ani iar altii la 38.
Asa ca nu pot sa-mi dau seama daca functioneaza sau nu.
Crezi ca daca bag o chesti de genul
CHANCE_PLAYER_TO_RETIRE = 0
sau
CHANCE_PLAYER_TO_TRANSFER= 0
ar rezolva cele 2 probleme care ma macina?
Sau poate stii tu alta metoda...
Ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai raspunde...