PDA

View Full Version : Probleme Multiplayer!

KJ@va
04-11-2004, 04:46 PM
De ce nu se poate juca Fifa 2005 cu ip direct sau in retea,ca eu cel putzin am incercat si nu am putut juca pt ca dupa ce ma conectam cu un prieten,dupa putin timp scria "connection lost" si asta nu mi s-a intamplat numai mie,de fapt pe un hub unde mai lenevesc eu,am intrebat pe chat daca vrea sa joace cineva Fifa 2005 in retea sau cu ip direct si toti care stiau despre ce vb,au spus ca nu se poate ceaau incercat si eu dar nu au putut si dupa aia am vazut si eu ca nu se putea.Si totusi am rds 128KB/s si la readme-ul din Fifa 2005 scrie ca-ti trebuie o conexiune de cel putin 56KB/s,sa zicem ca nu am o conex f buna la net dar totusi ce conex cere Ea Sports pt a juca in retea Satelit ce mama lor de nesimtiti?
Va rog sa-mi raspundeti sau ce-i care au aceeasi problema sa isi posteze problema aici!
PS.Nu stiu daca a mai fost un post asemanator cu al meu ca nu am timp sa ma uit ca am treaba!

mns
04-11-2004, 06:05 PM
se pare ca toti avem prolema asta, a venit cineva cu un laptop sa jucam in retea dar cand intra in joc aparea connexion lost :(

Time2Chill
04-11-2004, 06:09 PM
ma eu am jucat si a mers, a cam mers in lag, da a mers

Floyd
04-11-2004, 07:41 PM
Eu am reusit sa joc. Din toate incercarile a mers cam 50%. totusi nu am reusit sa joc cu Rapidutz si cu Liviu.

SirRaptor
04-11-2004, 11:29 PM
Eu joc in retea la greu! Pe Network merge perfect! Joc aproape zilnic. E adevarat ca existat cineva la care imi da connection lost, dar dupa vreo 3 incercari merge.

RaPiDuTz
05-11-2004, 12:57 AM
najpa cu connection lost ca si mie imi da...ciudat e ca merge sa ne conectam la celalalt doar ca atunci cand intra in meci da :huh:
probabil ca o trebui sa avem EXACT la fel configurat jocu...cine stie

mns
05-11-2004, 08:20 PM
si la mine era exact la fel, el avea fifa instalat curat si eu editat niste fisiere de db, fisiere de meniul si tot asa

scandalf
14-11-2004, 09:07 AM
:fotbal: ...la mine in retea merge. Am retea de 200 de calc cam 50 de swich-uri. Problemele apar la conectarea cu cei de la 6 swich-uri departare. Stiti ca tehnic la mai mult de 5 swich-uri cascadate apar coliziuni si pierderi de pachete....ori daca se intampla lucrul asta este normal ca jocul sa se desincronizeze. Dar v-am spus la distanta de 6 nu am probleme deloc! :dansing:

sharky-
14-11-2004, 11:00 AM
Si mie im merge se mai intrerupe cate odata la pauza da de obicei merge destul de bine <_<

mns
14-11-2004, 11:59 AM
daca aveti fisierul locale.ini sau common.ini in folderul unde e executabilil jocului, well mutati acel fisier de acolo pana jucat sau stergeti-l si va merge, daca nici asa nu merge, cititi in manulalul jocului :P la pagina 13 va zice ce porturi trebuie neaparat lasate deschise daca aveti firewall :P

DelPiero
14-11-2004, 08:24 PM
Mie tot nu imi merge pe Direct IP, doar pe LAN

Time2Chill
14-11-2004, 08:38 PM
dak u si ala cu care incerci sa joci sunteti in retea, se poate sa n-aveti ip real si deci sa nu puteti da host..........

DelPiero
14-11-2004, 09:22 PM
Pai nu avem IP real...oricum....mersi !

RaPiDuTz
14-11-2004, 10:30 PM
chiar sunt curios daca mere acu ca am sters commonu din dir principal...incearca careva ?

ps: nu am ip routabil :P

Edy_smf
15-11-2004, 08:41 AM
nu cred ca e asta problema,noi jucam foarte bine in retea fifa si cu locale sau common si nu da connection lost decit daca e vreounu idiot sa dea alt+tab in timpul meciului sau iese cu totul in desktop daca face cineva schimbare,in rest se conecteaza si merge perfect chiar.

mns
15-11-2004, 09:11 AM
am inteles ca nu merge daca unu are common si unu nu, daca au amandoi nu e o problema, mie mi-a dat connection lost cand am incercat sa joc cu unii ce nu aveau fisieru ini in dir fifa, upa ce l-am sters eu, mergea

Edy_smf
15-11-2004, 09:27 AM
asa e posibil,probabil iese atunci cind incearca sa incarce arbitrii celui care nu are common.ini si nu are de unde sa-i bage:)...

Floyd
15-11-2004, 09:56 AM
Pe direct ip va merge sigur numai daca cei doi care incearca sa joace au instalat jocul "curat", fara nici o modificare sau fara nici un patch. Eventual, daca sunt ceva modificari, ele trebuie sa se gaseasca la ambii. Dar mai sigur e sa nu aiba niciunul astfel de modificari in joc.

mns
15-11-2004, 10:05 AM
eu am jucat cu dj mozart si a mers, si iti dai seama ca la noi e destul de modificat jocul :P doar baza de date am "sincronizat-o" :P