PDA

View Full Version : Declaratia lui Lobont

Sirbu Mihail Bogdan
14-03-2003, 05:21 AM
Ce credeti despre declaratia lui Lobont ca pentru el calificarea lui Ajax in sfaerturile UCL este mai importanta decat meciul Romania-Danemarca?

Desi mi se pare putin ciudata declaratia si comparatia e dreptul lui sa aiba prioritati.Mai ales ca motivatia financiara este incomparabila.Unii ar putea sa considere un gest nepatriotic dar si jucatorul este un angajat care isi ia banii de la club.

Blue
14-03-2003, 05:31 AM
bah eu zic ca oricum lobont ia cel putin 500 000 de parai pe an.......asa ca.........immi pare rau ca a trebuit sa aud asta tocmai de la el.........immi puneam mari sperante in el c afotbalist....dar vad ca din nou inainte sa fii orice trebuie sa fii si om.

mns
14-03-2003, 08:43 AM
mie mi se pare normal, pentru ce sa vina la nationala, sa joace pentru niste gunoaie??? bravo lui, eu in locul tricolorilor nici nu as mai raspunde la convocari

tudosebogdan
14-03-2003, 08:00 PM
voi credeti ca daca vine si joaca la nationala n-o sa apere? ba eu zic ca o sa o faca chiar foarte bine fiindca mi se pare ca e in forma. e normal sa isi vada si propriul interes ca nu cred eu ca ia mai multi bani la nationala ca la Ajax. in plus, pierderea meciului cu danemarca nu inseamna automat pierderea calificarii... :wink:

mininu
15-03-2003, 02:02 AM
Da mai, dar cum sa declari asa ceva!!! O lua el bani de acolo, dar aici e reprezentativa unei tari! Eu nu cred ca un fotbalist are emotii si satisfactii mai mai la un meci de Champions League decat la un meci de Campionat European(ca daca nu batem Danemarca e clar ca n-avem cum sa mai ajungem acolo).

mns
15-03-2003, 10:30 AM
eu nici nu as mai veni la nationala dupa ce a spus dragomir despre jucatori, sa mearga sa joace sandu , kassay, si dragomir. nici macar nu avem pe ce sa jucam, poate la casa fotbalului pe coridoare undeva

sanshine
17-03-2003, 04:44 PM
bah eu zic ca oricum lobont ia cel putin 500 000 de parai pe an.......asa ca.........immi pare rau ca a trebuit sa aud asta tocmai de la el.........immi puneam mari sperante in el c afotbalist....dar vad ca din nou inainte sa fii orice trebuie sa fii si* om.

dar Lobont este un om! Unul sincer si realist. Preferai sa declare: "Orice performanta la echipa de club paleste in fata ONOAREI de a fi convocat la nationala ( fie si ca rezerva a unui chelios chior care sare numai pe sub centrari ). Daca nea Puiu mi-ar cere-o, mi-as varsa sangele pentru nationala... bla...bla...bla...". Gretos.
Tot ce a zis e ca ca pentru el "calificarea lui Ajax in sfaerturile UCL este mai importanta decat meciul Romania-Danemarca". Atat. Nu ca nu mai vine la nationala, nu ca o sa apere dormind pe el.

mininu
18-03-2003, 12:24 AM
Eu cred ca Mircea Sandu nu prea il i-a in serios pe Dragomir ca isi da si eu seama ce "destept" e omu` si ca il i-a gura pe dinainte.

ScorpionX
23-04-2003, 05:43 PM
Lobont e plopist! Nu prea e cu picioarele pe pamant.
Cand am aflat ca vine el si Chivu la Millan am sarit in sus de bucurie, dar ce vrei sa spuna pustiu asta

tudosebogdan
24-04-2003, 02:50 PM
Cand oi apara tu ca Lobont atunci sa vorbesti :fyou:

mininu
04-05-2003, 07:39 PM
De unde stii tu ca o sa vina Lobont la Milan? Eu unul n-am auzit.

mns
05-05-2003, 03:16 PM
mininu, ce ne vizitezi asa rar :( nu mergi la disctiile despre divizia a sa-ti aperi echipa :)

eu nu am auzit de lobont la milan...

sanshine
06-05-2003, 04:46 PM
a fost un zvon, ca atatea altele.
pana nu-l vad pe Chivu fotografiindu-se la conferinta de presa cu un tricou al FC "XXX", nu o sa cred nici unul din zvonurile astea.

ScorpionX
06-05-2003, 07:36 PM
E adevarat asa a zis lobont dupa meciul cu danemarca pe antena1