View Full Version : DIVIZIA A IN TCM 2005
Din cauza unei regretabile erori, Divizia A din TCM 2005 a aparut cu jucatori generati "random", se pare ca totul a fost o eroare a celor de la EA Sports care in ciuda nenumaratelor teste au scapat Divizia A din baza de date initiala. Astfel in urmatorul patch oficial, echipele din divizia a vor avea jucatorii reali.
"Hi Daniel and Stefan,
it looks as if something weird has happened with the Romanian data in
the TCM2005. I'm completely sure that the correct data was in the final
version (I checked every single league a few times, and in case of
Romania I always looked out for Dorinel Munteanu in the squad of Steaua)
but it seems at it is not. I can't understand how this could happen and
where the testers and the QA people had their eyes.
We will fix this with the next patch. I hope you are not too
disappointed to see that your data isn't in the original game. In the
end, it's only my fault. Never trust a tester... However, your data
isn't lost and we will put it into the game with the next patch!
"
DarkComy
02-11-2004, 05:01 PM
O veste fantastica mns ceai mai buna veste pe ziua de azi . :mishto:
Si cu stemele cum ve-ti face ?? ;)
Florin4Dinamo
02-11-2004, 08:55 PM
Si pe mine m-o surprins intr-un mod total neplacut lipsa Diviziei "A" reale din TCM 2005 astfel ca de vreo 5 zile de cand am jocul nici nu m-am mai jucat pe el e drept ca nu numai din cauza asta ci si din lipsa de timp .... oricum sper sa se rezolve cat de curand treaba si .... nu stiu cat de tare se vor strofoca cei de la EA sa faca un patch special pentru Romania ... cred ca mai degraba tot voi o sa trebuieasca sa il facetzi .. :mellow: oricum kiar la Romania sa dea eroare aia ... suntem prea mici sa fim luati in seama bine ca makar or avut obraz cei de la EA si or "explicat" treaba in e-mail.
problema a fost ca in loc de generic club data si real player data au bagat generic player data and generic player data...cum am zis, sper ca va fi remediat, ei asa au zis
DarkComy
06-11-2004, 05:43 PM
problema e acum , cat mai stam noi dupa fundul celor de la EA SPORTS ??? pai pana o sa apara patchul de care vorbesc ei o sa sterg eu TCM-ul si nu o sa mai am chef sa il joc :angry: <_<
Scoutnight
06-11-2004, 09:43 PM
Atunci nu mai are rost sa imi instalez tcm 2005 :angry: :angry:
Sper sa faca un patch cat mai repede...
pai cand se va lansa urmatorul patch?
inhuman
09-11-2004, 04:43 AM
Probabil inainte de lansarea TCM 2006, cand n-o sa mai aiba nimeni chef sa joace 2005 :injur:
Criss
09-11-2004, 08:56 AM
Hai ma voi chiar ati pus botul.Mie mi se pare destul de clar ca nu e o gresala.Doar un incepator ar face o asemenea gresla.Pur si simplu nu le pasa de noi.Ce e asa de greu.Cat despre faza cu patchul asteptati mult si bine.
stefan
09-11-2004, 03:02 PM
alo, teoria conspiratiei, cand nu iti pasa de o tara nu o lasi pe dinafara intentionat :P gandestete ca la fifa 2004 au uitat sa bage multiplayeru :P acu daca o sa faca patch sau nu ramane de vazut, eu, mns si o parte dintre researcheri ne-am facut datoria si am facut loturile. Cand o sa pierdeti si voi timpu vara facand jucatori care prefera sa se drogheze in loc sa joace fotbal si toata lumea e pe terase si bea bere si voi stati la calculator si munciti atunci sa comentati :P
sanshine
09-11-2004, 06:56 PM
1) ce ma, voi ati facut lotul lui Chelsea? :rolleyes:
2) editarea o faceati pe baza lor de date direct sau v-au ramas si voua ceva fisiere cu jucatori? ;)
eu nu mai zic nimic in leg cu EA, m-au cm dezamagit cu inca ceva :( nu zic cu ce, dar m-au dezamagit rau
nu are nici o legatura cu banii
Criss
11-11-2004, 12:52 AM
Io n-am zis nimic de voi.Voi v-ati facut treaba bine cu siguranta si banuiesc din placere ca doar nu vau dat bani.Dar mi s-ar parea o greseala de incepatori a celor de la Ea sa uiti practic o liga , mai ales ca este vorba de jocul oficial si io nu cred asa ceva.Pur si simplu nu cred.
Criss
11-11-2004, 11:03 PM
Nu conteaza asta oricum.Daca v-au dat foarte bine ca n-ati muncit degeaba.
stefan
12-11-2004, 07:23 PM
Aia care tot zic ca nu o sa apara patch sunt rugati sa se abtina :P macar noi avem niste informatii cat de cat oficiale, voi nu aveti nimic :P eu stiu ceva, da nu va zic ca iar incep intrebarile si injuraturile :P
Kamikaze
12-11-2004, 08:20 PM
Asadar ziceti ca ati facut deja o baza de date pt Divizia A in TCM 2005?
Eu cu inca 5 am vorbit sa incepem lucrul la o baza de date pt Div A, si chiar am inceput. Va face parte din "Global Patch - Europe", initiat pe forumul TCM de un membru. Se va face baza de date reala si nu "generic" si pt tarile cu ligi mai putin importante (ca Armenia sau Albania de exemplu) Fiecare grup de membrii ai forumului care a vrut sa participe si-a anuntat intentia . Pur si simplu vom "umple" baza de date cu informatii cat se poate de corecte, folosind editorul. Marturisesc insa ca anumite informatii precum durata si valoarea contractelor sunt f greu de procurat, si sper ca voi sa fiti mai bine informati.
Daca vreti sa vedeti despre ce e vorba mai detaliat, urmati linkul: http://www.totalclubmanager.com/forum/view...der=asc&start=0 (http://www.totalclubmanager.com/forum/viewtopic.php?t=997&postdays=0&postorder=asc&start=0) Daca vrea cineva sa ajute, dati un mesaj. Daca a terminat cineva baza de date si crede ca e completa si destul de amanuntita, va rog sa imi spuneti pt ca nu are rost sa facem 20 de Divizii A diferite :unsure:
stefan
12-11-2004, 08:39 PM
Originally posted by Kamikaze@Nov 12 2004, 09:20 PM
noi am facut baza de date pt EA in vara. in vreo cateva saptamani situatia se va clarifica cu Romania. cat despre colabrorari, noi nu colaboram cu nici un roman ca ne-am lamurit cu toti :P
Kamikaze
12-11-2004, 09:15 PM
Originally posted by dj_mozart+Nov 12 2004, 08:39 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (dj_mozart @ Nov 12 2004, 08:39 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Kamikaze@Nov 12 2004, 09:20 PM
noi am facut baza de date pt EA in vara. in vreo cateva saptamani situatia se va clarifica cu Romania. cat despre colabrorari, noi nu colaboram cu nici un roman ca ne-am lamurit cu toti :P [/b][/quote]
Pacat... Sa observ o nuanta de antinationalism? De ce sa nu colaborezi cu romani, pentru Romania. Apropo, in echipa formata de noi pt editarea bazei de date a div A sunt si 2 englezi... Sper ca nu te-ai lamurit si cu englezii.... :huh:
stefan
12-11-2004, 09:37 PM
Originally posted by Kamikaze+Nov 12 2004, 10:15 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Kamikaze @ Nov 12 2004, 10:15 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Originally posted by dj_mozart@Nov 12 2004, 08:39 PM
<!--QuoteBegin-Kamikaze@Nov 12 2004, 09:20 PM
noi am facut baza de date pt EA in vara. in vreo cateva saptamani situatia se va clarifica cu Romania. cat despre colabrorari, noi nu colaboram cu nici un roman ca ne-am lamurit cu toti :P
Pacat... Sa observ o nuanta de antinationalism? De ce sa nu colaborezi cu romani, pentru Romania. Apropo, in echipa formata de noi pt editarea bazei de date a div A sunt si 2 englezi... Sper ca nu te-ai lamurit si cu englezii.... :huh: [/b][/quote]
nui antinationalism, da majoritatea ori au facut numai promisiuni fara acoperire, ori au facut 2 jucatori si au zis cai prea greu, ori au furat peciuri de la noi si si-au pus semnatura in readme...asa ca nu prea mai poti avea incredere in ei :P deci din moment ce aici se fac patchuri cu echipe din romania pt jocuri si pierdem destul de mult timp cu asta nu cred ca poate fi vorba de vreo ura fata de romania :P
Kamikaze
12-11-2004, 11:51 PM
Intrebare: de unde ati facut rost de datele contractuale ale jucatorilor (salarii, durata contractelor)? pt ca la sectiunea asta as putea sa las foarte bine "coala alba" pt ca habar n-am de vreo sursa de informatie :(
Criss
13-11-2004, 07:52 AM
Se pare ca am fost inteles gresit.Eu pur si simplu am spus ca e nesimtire pe fata sa invoci o asa scuza si am zis ca e imposibil practic sa uiti o liga.Patchul care va aparea in mare masura tre sa aiba baza de date la care ati lucrat .Ideea ar fi cand apare la iarna?! Pur si simplu e nesimtire din partea celor de la EA si nu cred ca a fost o greseala.Asta e tot ce am incercat sa zic Nu stiu de ce te-ai suparat asa.Pana la urma toti urmarim acelasi lucru.Ca Romania sa fie in joc :bere:
Florin4Dinamo
13-11-2004, 12:59 PM
of iata ca deja au trecut aproape 2 saptamani si nu o aparut nici un patch sunt sigur ca va mai trece cel putin inca o luna si tot nu vom avea nimik ... asta din greseala suspecta a celor de la EA de a uita o liga pe dinafara, is curios daca ar fi uitat Italia de exemplu ce s-ar fi intamplat, dar cum suntem "mici" nimeni nu ne baga in seama si ... vom ramane doar la patch-urile voastre ... eu de cand am jocul nici makar nu m-am mai jucat pe el doar odata .. si nici nu am de gand prea curand sa il joc ... cum ne-or putut face una ca asta ... :huh: mnoa in fine sa speram ca sunt doar prea presimist cand am zis ca va mai trece inca o luna si nu va aparea nimik ... si sa ma contrazica cei de la ea .... sau cineva sa ma contrazica sa putem si noi romanii sa jucam Divizia "A" a noastra pt. ca fara ea nu are nici un farmec jocul. :mishto:
vali16_84
13-11-2004, 03:21 PM
iti zic eu astia nu au uitat sa faca si divizia A...le-a fost lene...asta e o scuza ca au uitat...bine ca a aparut fm 2005, e cu mult peste tcm 2005..deja am uitat de el.. :P
Bah ...... cu vanzoleala asta uite Divizia A , nu e divizia A eu m-am hotarat ..... TCM 2005 a pierdut un jucator ... FM 2005 a castigat unul
DelPiero
14-11-2004, 09:40 PM
LoL Rio ce repede iti pierzi rabdarea. Fara rabdare n-ai ce face in viatza.
Del Piero ... eu sunt constient ca nu am cum sa traiesc 115 ani d'aia nu am rabdare .... si mai conteaza si faptul ca tcm 2005 e mai varza ca tcm 2004 cu mult.......
incredibil aia ne platesc, lucram juma de an si nu vor sa bage divizia a, eu va garantez ca divizia a trebuia sa fie cu jucatorii corecti dar un programator a facut o eroare
RaPiDuTz
17-11-2004, 10:46 AM
...si nu a fost dat afara :P
ca deh...suntem o tara prea mica
vali16_84
17-11-2004, 02:38 PM
voua va merge editoru la tcm? eu am modificat numele echipelor si am facut lotul stelei..si in joc le vede..dar cand dau continue..sau play match imi iese din joc... <_<
nush,mie imi merge...da astept pacth-ul
Rooney
19-11-2004, 10:33 AM
Cand iese patch-ul ca abia astept sa joc???
yahoo
19-11-2004, 09:07 PM
Unde draq e editoru` ca in puii mei nul mai gasesk
Andrei_C
19-11-2004, 09:31 PM
nici eu nu il gasesc ...
Ajutoooooor ! :)
Rooney
21-11-2004, 06:33 PM
Despre ce editor vorbiti mah?
yahoo
22-11-2004, 12:08 AM
e in patchul skos d EA
Rooney
22-11-2004, 03:00 PM
Si mai e si external editor...poti sa editezi jocu fara sa il ai...adica doar loturile.
un patch care este in stadiu beta cu divizia a http://www.tcmtotal.com/downloads/RoPatch.EXE
salut
io spun ca s-a ales rahatu de EA
si mai ales daca o sa continue tot asa o sa ma apuc de FM 2005 :rolleyes:
eu iti spun sa comantezi cand vei cumpara un joc nu cand iti bati joc de munca unor oameni criticandu-i dupa ce ii furi
Sper sa ai timp sa te gandesti in cele 3 zile in care esti suspendat
yahoo
28-11-2004, 08:17 PM
Bv mns.In primul rand nu ai trebui sa ii critici daka tu ai joku piratat k poate nu e nici bine copiat. Exemplu: HL2, o multime de buguri in versiunea piratata. In fine yo m-am invatat minte cu jokurile piratate .De acum in colo numai originale. So...o replika celebra: Dute la Best sau Flamingo si cumpara jokul original!! :D
stefan
29-11-2004, 08:57 PM
Din cauza unor probleme tehnice (Lui liviu nu i-a mers netul) data aparitiei patchului a fost amanata, astfel cel ami probabil miercuri de ziua nationala veti putea juca cu echipele din prima divizie in TCM. Doresc sa imi cer personal scuze fata de cei care au asteptat in weekend patchul
Rooney
30-11-2004, 04:21 PM
Patch-ul va contine si echipamente?
Emil Sandoi
02-12-2004, 01:24 PM
Originally posted by dj_mozart@Nov 29 2004, 08:57 PM
Din cauza unor probleme tehnice (Lui liviu nu i-a mers netul) data aparitiei patchului a fost amanata, astfel cel ami probabil miercuri de ziua nationala veti putea juca cu echipele din prima divizie in TCM. Doresc sa imi cer personal scuze fata de cei care au asteptat in weekend patchul
Trecu si Ziua Nationala si tot n-avem Romanian Patch ...
Da' avem rabdare ...Inca ... :D
Florin4Dinamo
02-12-2004, 02:01 PM
Mdeap ... o trecut si ziua nationala a Romaniei si tot n-avem patch-ul asta este or trecut si o luna de cand n-am jucat tcm din cauza lipsei romaniei ... dj_mozart frumos gestul tau sa iti ceri scuze dar nu prea are rost pt. ca nu va obliga nimeni sa facetzi patch`uri mnoa noi tre` sa va multumim pt. toate :mishto: dar makar se poate sa spuneti o data exacta in care sa stie lumea .. asa tot cu amanari la orice patch ... mai bine zici ca-i peste 2 luni si atunci in scoatetzi nu-i nici o problema dar makar atunci sa fie scos .. ;)
Respekte!
stefan
02-12-2004, 02:18 PM
si ce vreti sa fac ma, sa ma duc cu cablu pana la bucuresti sai pun net lu liviu? pana acu nu lo injurat nimeni mai mult ca mine, da nam cei face
Emil Sandoi
02-12-2004, 02:38 PM
Pai cu netu' il ajut eu daca vrea ...numa sa nu stea prea de parte de I.O.R.
eu iti spun sa comentezi cand vei cumpara un joc nu cand iti bati joc de munca unor oameni criticandu-i dupa ce ii furi
parca nu ai auzit ce am spus pe #fifaromania
auzi in momentul in care o sa aveti si voi toate programele cumparate atunci sa faceti pe desteptii
ca ma nfs underground 2 il ai orgiginal
ai windows cumparat
vorbiti numa asa... ca va plateste EA (is tare curios daca ti-ai cumparat jocu sau daca il ai de la EA)
si inca ceva: cand ti-o dat banii EA trebuia sa le zici ca tu de la fifa 98 pana la ... stiu si io ce versiune de fiecare data ai furat si sa le dai banii inapoi :)
asta e io is mic si nesemnificativ pentru voi si probabil o sa imi stergeti mesaju iara. ca nu va convine.
scuze pt ca am postat site-u ala si pt ca nu am joc original ca 99% din tara asta foarte bogata (ganditiva putin in timpul in care ma veti suspenda din nou)
mns Posted on Nov 28 2004, 11:38 AM
eu iti spun sa comantezi cand vei cumpara un joc nu cand iti bati joc de munca unor oameni criticandu-i dupa ce ii furi
am uitat de mp3 :blink:
stefan
03-12-2004, 03:06 PM
da mah, sunt "pe vine", am si eu treaba frate, nu pierd vremea. Nu po` sa intru pe YM, ca nu stiu ce cacat a patit asta, de cand am fost la cata cu compu`, s-a futut YM-ul...
Mesaj de la liviu :P
Emil Sandoi
03-12-2004, 08:56 PM
So....tragem sperantze(ca spanu' de barba) ca o sa-l avem pana de Craciun nu?Ca de Mos Nicolae e clar ca tre' sa ne luam gandul nu-i asa ... :( :( :( ??
Hai noroc :bere: frate ...
stefan
03-12-2004, 09:17 PM
ce craciun ma, is niste nenorociti de jucatori de adaugat la divizia B la cele 6 echipe care is puse acolo pt a promova la sfarsitul sezonului. da nush ce p**a mea face liviu, mai bine imi spunea de la inceput ca nu are timp sa le faca si gata, de o saptamana ma rog de el.
avand in vedere ca acest patch merita asteptat ...
mai asteptam putin
Florin4Dinamo
04-12-2004, 01:37 PM
Mnoa asta este cu intarzierea :P . Liviu odata nu are timp odata nu are net alta data poate nu are chef ... asta este ... asteapta lumea patch-ul de mai bine de o luna sper makar sa merite .. si nu mi se pare potrivit ca din cauza a o persoana la inceput ... programatorul respectiv de la EA si acuma din cauza altei persoane Liviu (nu stiu despre cine este vorba, imi cer scuze ... nu am fost prea la curent cu actualitatiile de pe forum ) ... sa asteptam patch`ul ca si pitah calda ...
dj_mozart tu nu il ai pe hdd sa il pui sau l-o facut Liviu singur cum ii ca nu prea inteleg . Respekte !
Originally posted by adx@Dec 2 2004, 04:28 PM
eu iti spun sa comentezi cand vei cumpara un joc nu cand iti bati joc de munca unor oameni criticandu-i dupa ce ii furi
parca nu ai auzit ce am spus pe #fifaromania
auzi in momentul in care o sa aveti si voi toate programele cumparate atunci sa faceti pe desteptii
ca ma nfs underground 2 il ai orgiginal
ai windows cumparat
vorbiti numa asa... ca va plateste EA (is tare curios daca ti-ai cumparat jocu sau daca il ai de la EA)
si inca ceva: cand ti-o dat banii EA trebuia sa le zici ca tu de la fifa 98 pana la ... stiu si io ce versiune de fiecare data ai furat si sa le dai banii inapoi :)
asta e io is mic si nesemnificativ pentru voi si probabil o sa imi stergeti mesaju iara. ca nu va convine.
scuze pt ca am postat site-u ala si pt ca nu am joc original ca 99% din tara asta foarte bogata (ganditiva putin in timpul in care ma veti suspenda din nou)
Ma vezi pe mine ca fac de cacat microsoft, nfs underground si alte alea? nu pentru ca nu am dreptu sa comentez...asa ca mai gandeste-te
Cat despre EA Sports sa nu crezi ca eu sau stefan ii laudam si le luam apararea aiurea, chiar dimpotriva, nu am nici cel mai mic motiv sa ii laud, pot sa ma plateasca cu cat vor, pentru mine tot niste oameni lipsiti de profesionalism raman, si asta nu am zis-o numai aici ci si lor asa ca... :P
stefan
04-12-2004, 08:53 PM
Originally posted by Florin4Dinamo@Dec 4 2004, 02:37 PM
dj_mozart tu nu il ai pe hdd sa il pui sau l-o facut Liviu singur cum ii ca nu prea inteleg . Respekte !
Deci eu am pregatit tot patchul cu echipamente steme, da nu am avut timp sa mai fac si alea 6 echipe pentru ca acum am teze si alte probleme pe la scoala. Liviu (LiviuRo ex D_Dogg de pe forum) trebuie samid ea numai baza de date sa o pun in patch si il bag pe net.
bine, chiar daca nu am jocu original pot sa-mi spun o parere si cat timp nu voi fi cenzurat o voi spune
pana la urma e multa polemica pentru nimic
eu am incheiat subiectu'
multumesc ca m-ati ascultat
in orice caz io o sa cumpar joc original odata si odata, asta am promis de mult dar inca nu ma multumeste atentia pe care o da EA jocului de fotbal
SPER SA NE INTELEGEM MAI BINE DE AMU IN COLO ;)
Florin4Dinamo
05-12-2004, 09:20 PM
Aaaaa... D_dogg era nu stiam .. kiar ma miram unde ii s-o lasat de forum lol si la inceput mi se parea si cam suspect LiviuRo nu stiam cine dreq ii asa de "bazat" la posturi si alea alea :P si ii asa de nou pe forum :D ... in fine pe el il iert ca ii dinamovist de-al meu :lol: (glumesc) ..... acuma am inteles mai bine si situatia cu patch-ul care ii si mnoa asta este .... sper sa iasa cat de curand :) Bafta la totzi !
drogba
05-12-2004, 10:29 PM
cine are ceva patch cu nume reale in div A ??/
sunt nou pe aici
RaPiDuTz
05-12-2004, 10:57 PM
nu tre sa fi vechi pe forum ca sa te uiti pe paginile anterioare...so check it out
Gorghette
06-12-2004, 08:29 PM
Bai fratilor raspundeti sau nu! bagati si voi niste vrajeni sa nu hadorm!!!!!! :zzzz:
Gorghette
06-12-2004, 09:15 PM
Facui rost de patchul cu Div a si nu stie je unde sa-l extrag. Daca vreti sa-l luati il gasiti pe secret
stefan
06-12-2004, 10:58 PM
pana apare patchul (mam apucat eu sa fac loturile, merge destul de repede) topicul asta e inchis sa nu mai aud alte aberatii in el. Patchul va contine pe langa loturi stemele si echipamentele celor 23 de echipe.
stefan
11-12-2004, 02:25 PM
A aparut. Il puteti lua de aici (http://fifaromania.computergames.ro/download/pafiledb.php?action=file&id=103)
RaPiDuTz
11-12-2004, 05:43 PM
bv vasili :maestru:
Stiinta82
11-12-2004, 10:45 PM
Salut.Am luat patchul,l-am instalat,dar se pare ca nu merge.Adica toate echipele nu mai au nici un jucator,ce trebuie sa mai fac.Am icercat sa-l instalez si in alta parte sa vad exact ce fisiere contine,dar nu am gasit in database country39.sav care contine datele ptr romania.Imi puteti explica si mie ce pot face sa functioneze.
stefan
11-12-2004, 10:46 PM
patchul a fost testat pe un tcm clean install si a mers. tu ai vrut sa vezi jucatorii din editor sau din joc? pentru ca in editor nu o sa-ti apara :P
Stiinta82
11-12-2004, 11:02 PM
Scuze.Eu am gresit,am incercat sa vad echipele din editor si nu am mai intrat in joc.Multumesc ptr ajutor si ptr acest patch;il asteptam de mult.
Acum totul e ok si voi incerca sa iau liga campionilor cu craiova.
Stiinta82
12-12-2004, 12:58 PM
Acum se pare ca am alta problema.Daca joc in 3d mode Craiova are echipament alb-rosu;iti dai seama ce inseamna asta ptr un oltean.Totusi,daca verific echipamentul in joc la team apereance se vede cel original(alb-albastru si golden brau).ce trebuie sa fac sa am echipamentul original si in 3d mode.
stefan
12-12-2004, 01:12 PM
Scrie si pe prima pagina a site-ului, daca aveti patchul tcm 1.01 instalat CORECT nu ar trebui sa apara problema asta (e cauzata de fisierul gfxcore.dll si crackurile voastre :P)
Stiinta82
12-12-2004, 01:55 PM
Mda,cred ca ai dreptate.Patchul 1.01 il am bine instalat cat despre cealalta problema ai dreptate.Chiar nu exista alta solutie?adica sa modific zdata06.big cu eagraph?
stefan
12-12-2004, 02:41 PM
Deci problema sta in felul urmator:
1. Daca aveti jocul original
a) mcand instalati jocul printre fisierele lui se afla si unu gfxcore.dll daca instalati patchul RLSP05 -TCM in acest moment si jucati, echipamente apar doar la team apearance, si in meniu veti vedea doar capul jucatorilor, nu si o parte din echipamente si in joc apar echipaemntele unor echipe din ultima divizie engleza.
b ) daca instalati patchul 1.01 si apoi RLSP aceste probleme sunt rezolvate
2. Daca aveti jocul piratat
a) la fel ca la punctul 1.a
b ) daca instalati patchul 1.01 si apoi RLSP si vreti sa jucati, cand dati proceed jocul se va bloca, pentru ca crackul de pe CD nu mai este compatibil cu gfxcore.dll din patch. Cineva de ep forum a descoperit ca solutia ar fi copierea fisierului gfxcore.dll de pe CD, dar acest lucru genereaza problemele de la punctul a. Exista o solutie oficiala: cumparati jocul din magazin, si inca una, da va las pe voi sa va ganditi care e :P
Andrei_C
12-12-2004, 03:25 PM
sa jucam fm ?
Stiinta82
12-12-2004, 04:02 PM
Sau putem alege in joc la team aperance sa nu foloseasca original kit si sa faci aici echipamentul cum vrei.va arata mai naspa,dar macar nu voi mai vedea craiova in alb-rosu.Daca altcineva stie care e solutia(ptr jocul pirat) il rugam sa ne lamureasca si pe noi.
PS:dj_mozart daca tot sti de ce nu ne spui si noua,macar in PM,daca pe forum nu se poate.
Steaua86
12-12-2004, 04:10 PM
1.faceti rost de fatbhbuilder de la socceracces si pornitil o data (inainte sa importati .fsh) si inca o data dupa aceea.
Faceti asta si va merge.
2. importati cu eagraph .fsh in zdata_06
Nu stiu inca cum sa fac sa incarce football fussion in FIFA2005!imi da o eroare.
:mishto:
stefan
12-12-2004, 04:13 PM
raspunsul e altul, l-a primit stiinta82 pe PM si nu e vorba numai de zdata_06, si la ce zici tu nu e vorba nuami de zdata_06 pentru ca echipemntele sunt imprastiate in mai multe, si asta rezolva doar o parte a problemei :P
Steaua86
12-12-2004, 04:17 PM
:oops: ok mai incerc reusesc eu pana la urma!!!!!!I'll be back :scaun:
ok se pare ca nu is primu care spune :sanshine2: dar solutia e cea data de Steaua86 dar numai o parte
e adevarat ca ca is mai multe fisiere cu kits
nu stiu de ce cu gfxpak nu merge numai cu EA graph
e foarte important fatbhbuilder.exe da numai dupa
FUSION ??? :fotbal: :injur:
steaua86 daca mai afli ceva
please post, mail, message adx2021@yahoo.com
ma duc sa VOTEZ
stefan
12-12-2004, 05:27 PM
Se pare ca jocul de anu asta e chiar tampit, numai intr-un singur loc din joc ia kiturile din zdata_xx (in modul 3d) in rest le foloseste pe cele puse in directorul Data peste tot, inclusiv in editor :o Se pare ca singura solutie pentru moment ramane asta cu EaGraph, chiar daca stiu sigur ca odata mi-au mers fara sa le bag, da nu ami tin minte ce am facut :P
Football Fusion nu merge pentru ca in FIFA nu exista campionatul Romaniei :P
Steaua86
12-12-2004, 05:46 PM
Ok pt cine nu stie unde sa importeze .fsh
fisierele .fsh playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_xxxx/playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_xxxx.fsh trebuie importate dupa cum urmeaza:
Z_data05
92
127
139
149
Z_data06
1356
1587
1930
1936
1937
1940
1942
1944
1945
1949
1951
z_data07
1956
1957
1958
1959
1960
1962
1964
Revin cand mai rezolv ceva!
stefan
12-12-2004, 05:50 PM
vezi ca gresesti, echipamentul 0 (acasa) de la 1951 e in zdata_o7 si echipamentul 1 (deplasare) e in zdata_06
De curiozitate am luat acum patchul grecilor, si ei au procedat la fel cu echipamentele, tot in directorul principal le-au pus
Stiinta82
12-12-2004, 07:37 PM
O rugaminte ptr cei care au reusit sa rezolve problema cu EaGraph:Contactati-ma si pe mine pe yahoo messenger sa-mi explicati pe indelete sau si mai simplu,poate sa-mi trimiteti cumva fisierele zdata.Vedem noi cum mi le trimiteti ori prin mesenger ori altfel.
Stiinta82 e ID-ul meu.Va rog frumos,ptr ca nu ma prea descurc cu Eagraph.
ati uitat de echipamentu' sportului studentesc 1954 se gaseste in ZDATA_07.BIG (si home si away) :D
DE CE NU MERGE CU GFXPAK??? :blink:
stefan
12-12-2004, 08:47 PM
din pacate nu merge nici fifafs sau impbig pe tcm2005. Pentru cei care nu stiti cu EaGraph: intrati in program, dati open la zdata_xx.big (RLSP foloseste 5, 6 si 7) din TCM2005/data si dupa aia dati tools/import wizard din el dati add files to an external TAR archive , next, dati ADD la echipamentul care stiti ca se gaseste in zdata respectiv, iar next, asteptati putin si apoi finish....trebuie sa faceti toata treaba de 46 de ori. :mishto:
Si daca chiar e interesat cineva de o lista completa uitativa aici, am uitat ca o am:
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1951.fsh -zdata 7 -Poli Iasi
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1951.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1942.fsh -zdata 6 -Rapid
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1942.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1964.fsh -zdata 7 -Otelul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1964.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1356.fsh -zdata 6 -Romania
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1356.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1962.fsh -zdata 7 -Arges
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1962.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1945.fsh -zdata 6 -Bacau
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1945.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1944.fsh -zdata 6 -Apulum
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1944.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1936.fsh -zdata 6 -Poli AEK
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1936.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_139.fsh -zdata 5 -UTA
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_139.fsh -zdata 5
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1957.fsh -zdata 7 -CFR CLUJ
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1957.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_92.fsh -zdata 5 -Jiul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_92.fsh -zdata 5
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1587.fsh -zdata 6 -Gloria
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1587.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1958.fsh -zdata 7 -Dinamo
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1958.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_149.fsh -zdata 5 -Olimpia
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_149.fsh -zdata 5
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1959.fsh -zdata 7 -Petrolul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1959.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1940.fsh -zdata 6 -Steaua
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1940.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1930.fsh -zdata 6 -Craiova
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1930.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1937.fsh -zdata 6 -Oradea
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1937.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1956.fsh -zdata 7 -Brasov
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1956.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1949.fsh -zdata 6 -Farul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1949.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_127.fsh -zdata 5 -Ceahlaul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_127.fsh -zdata 5
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1954.fsh -zdata 7 -Sportul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1954.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1960.fsh -zdata 7 -National
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1960.fsh -zdata 7
Steaua86
12-12-2004, 08:50 PM
Nu stiu de ce nu merge cu GFXPAK pt nu stiu sa umblu cu el!
In afara de problema cu kit si faptul ca nu exista jucatorii in editor mai exista alta problema? ;)
stefan
12-12-2004, 08:51 PM
Originally posted by Steaua86@Dec 12 2004, 09:50 PM
Nu stiu de ce nu merge cu GFXPAK pt nu stiu sa umblu cu el!
In afara de problema cu kit si faptul ca nu exista jucatorii in editor mai exista alta problema? ;)
in editor nu exista jucatori pentru ca nu am vrut noi sa exista, sunt destui care fura de la noi :P
Steaua86
12-12-2004, 08:55 PM
Urmatoarea mea intrebare era cum editati Master.dat? dar banuiesc ca nu o sa aflu prea curand :alida:
nu uitati de fatbhbuilder.exe
trebuie copiat in directorul data al jocului si rulat odata apasand butonul build
;)
stefan
12-12-2004, 09:36 PM
nu pre are treaba ala, tinand cont ca Kit raptor si big raptor nu merg pe TCM pentru ca da gfxpak eroare, si astea 2 programe au texnologia fatbhbuilder inglobata.a m incercat si un alt program fifafs care are o tehnologie mai revolutionara numai ca nici el nu merge pe TCM, structura Zdata-urilor e diferita fata de FIFA.
Stiinta82
12-12-2004, 10:45 PM
Am rezolvat problema si acum merge perfect.
Mersi adx si dj_mozart.
in primul rand trebuie multumit urmatorilor oameni :D
Dumbrava Daniel: Managing Editor
Boicu Stefan: Managing Editor
Dobran Andrei: Club Editor (Rapid)
Liviu Rachisanu: Club Editor (Dinamo)
Mircea (gufi): Club Editor (FC Nationa & Dinamo)
Paul: Club Editor (Gloria)
FifaRomania: S. Andrei (steme)
Boicu Stefan (echipamente, loturi)
TREBA EXCELENTA, MULTUMIM! :fotbal:
stefan
13-12-2004, 02:29 PM
Im cer scuze fata de Ratonu pe care am uitat sa il mentiunoez in README, a facut si el o parte din echipamente
Gorghette
13-12-2004, 11:29 PM
Cum faceti voi ca eu nu inteleg nimic.
Voi cu ce faceti, cu fathbuilder sau Big Raptor?
bai corectati-ma si pe mine daca gresesc:
am pus tcm full instal (1.3gb)
am pus patch 1.1
am pus rlsp pt tcm
nu am pus nici un crack sau no cd stuff...
pornesc jocul, mere totul, mai putin tricoul... io zic ca ati ratat ceva la tricouri...
nu am modificat nici un gfxcore.dll sau tcm2005.exe ...
deci care-i problema daca de la mine nu cred ca este?
stefan
14-12-2004, 06:33 PM
eu zic sa mai citesti paginile din topicu asta inca odata :P
Stiinta82
14-12-2004, 08:49 PM
Cum pot schimba si eu echipamentul unei echipe.De exemplu in cazul craiovei vreau sa aibe achipamentul albastru acasa si alb in deplasare,nu ca acuma ptr ca sunt anumite meciuri(cu bistrita,uta,si alti care nu-mi mai amintesc acum) in care ambele echipe au acelasi echipament si cu greu ii deosebesti.Stiu ca playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1930.fsh e echipamentul de acasa si playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1930.fshe cel din deplasare,si la mine sunt in zdata 6.In ce zdata tre sa le pun,sau cum altfel pot face.
stefan
14-12-2004, 08:53 PM
schimbi 1 cu 0 si invers si le bagi in acelasi zdata
Ratonu
14-12-2004, 09:01 PM
Originally posted by dj_mozart@Dec 13 2004, 02:29 PM
Im cer scuze fata de Ratonu pe care am uitat sa il mentiunoez in README, a facut si el o parte din echipamente
Pai sa-ti fie rusine, domne, noi ce facem aicea, ne jucam!? :D
Mijto kitu ala al Craiovei, nu? :P
E bine ca ma incep si altii sa se intereseze de chestiile astea, pana la urma la noi se fac destul de des schimburi de generatii...
stefan
14-12-2004, 09:07 PM
Ratonu, da, voi va jucati, eu is comandantul suprem in absenta dictatorului absolut :lol:
care schimb de generatii ca eu is de vreo 2 ani pe aici, daca in realitate merg cu baston, am par alb si parkinson din cauza comunitatii FIFA si TCM din tzara si din cauza echipei "Nu_lasa_pe_maine_ce_poti_fura_azi", macar in buletin incas tanar :P
Stiinta82
14-12-2004, 09:48 PM
Originally posted by dj_mozart@Dec 14 2004, 08:53 PM
schimbi 1 cu 0 si invers si le bagi in acelasi zdata
OK mersi.S-a rezolvat.
Gorghette
14-12-2004, 10:09 PM
Cu ce program schimbati voi zdata-urile?
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie repede, ca mor de nerabdare!
Please!
stefan
14-12-2004, 10:14 PM
Originally posted by george-ette@Dec 14 2004, 11:09 PM
Cu ce program schimbati voi zdata-urile?
citeste ma ce sa postat pana acum, jeeez, voi chiar vreti totu de-a gata, vie lene sa citit 2 randuri
DACA MAI PUNE CINEVA VREO INTREBARE TAMPITA PE AICI IA SUSPEND O SAPTAMANA PENTRU CA EU MAM SATURAT DE TOTI CARE VENITI SI FACETI TOPICURI AIUREA IN FIFA 2005 SI AICI, IN LOC SA CAUT O SOLUTIE LA PROBLEMA STAU SI MA OCUP DE FORUM.
eu doar am vrut sa pun accentul pe nefunctionabilitatea tricourilor din patch (in modul 3d match), care necesita adugarea manuala (care am reusit sa o fac chiar usor, direct cu eagraph, dupa care am rulat fatbhbuilder pt reindexare sau ce o face...)
si da, am inteles ca pt unele chestii le ia din directorul de baza al jocului (de ex pt editor sau pt mini kiturile din meniuri) dar pt 3d match trebuiesc importate in zdata*
atat am vrut sa zic, oricat de original ar fi jocul si oricat de bine instalat, tot trebuiesc importate :P
pana si tu dj_mozart spui la un moment dat ca "am reusit o data sa-l fac fara eagraph dar nu mai stiu cum" pai daca tu care lucrezi la patch (din cate am citit 10 minute pe forum :) ) nu stii sigur, inseamna ca problema nu e gfxcore.dll sau originalitatea jocului, ci patchul insusi.
daca gresesc ce am zis, imi cer mii de scuze , sunt cu capul :)
daca nu, atunci sper ca n-am deranjat pe nimeni si mult succes la remedierea situatiei (oare nu e o solutie adaugarea cu gfxpak-ul, in zdata, dupa care fatbhbuilder, exact cum ati facut la romanian kit?)
salutici :)
stefan
15-12-2004, 02:21 PM
1. din cauza lui gfxcore.dll crackuit aiurea nu merg kiturile peste tot in meniu
2. daca ai fi citit vedeaic a nu merge gfxpak pe TCM :P
3. nu mai stiu pt ca patchurile astea nu sunt singura mea problema :P
killaw
15-12-2004, 03:43 PM
Am facut si eu liga romana pt tcm 2005 ...dar nu am stiut sa editez echipamente si nici sa pun stemele cluburilor...ca deh...nush sa fol programele de care vb voi si nici nu le am ....imi pare rau dar abia acum am vazut pe forum ca acum vreo luna voi cereati liga....o am gata de pe data de 10 noiembrie...dar nu am avut net si abia acuma am vazut ca va interesa.....liga contine toate numele reale si varstele reale ale fotbalistilor si conducatorilor de club....imi pare rau ca nu v-am putut ajuta mai devreme...la mine apare liga si in editor...:D
killaw
15-12-2004, 03:45 PM
Stiinta 82.....daca ai citit ce am scris pe PM please ajuta si pe baiatu....
Stiinta82
15-12-2004, 03:46 PM
Am si eu o rugaminte ptr toti cei care nu au reusit sa importe echipamentele:NU-MI MAI TRIMITETI PM-uri.CITITI CU ATENTIE CE A SCRIS dj_mozart in topicul asta ,ca explica foarte clar ce e de facut.Cat despre programele Eagraph si fatbuilder dati search pe google si le veti gasi.Totusi,ptr cei carora le este lene sa caute uitati mai jos solutia:
Originally posted by dj_mozart@Dec 12 2004, 08:47 PM
din pacate nu merge nici fifafs sau impbig pe tcm2005. Pentru cei care nu stiti cu EaGraph: intrati in program, dati open la zdata_xx.big (RLSP foloseste 5, 6 si 7) din TCM2005/data si dupa aia dati tools/import wizard din el dati add files to an external TAR archive , next, dati ADD la echipamentul care stiti ca se gaseste in zdata respectiv, iar next, asteptati putin si apoi finish....trebuie sa faceti toata treaba de 46 de ori.* :mishto:
Si daca chiar e interesat cineva de o lista completa uitativa aici, am uitat ca o am:
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1951.fsh -zdata 7 -Poli Iasi
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1951.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1942.fsh -zdata 6 -Rapid
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1942.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1964.fsh -zdata 7 -Otelul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1964.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1356.fsh -zdata 6 -Romania
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1356.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1962.fsh -zdata 7 -Arges
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1962.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1945.fsh -zdata 6 -Bacau
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1945.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1944.fsh -zdata 6 -Apulum
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1944.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1936.fsh -zdata 6 -Poli AEK
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1936.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_139.fsh -zdata 5 -UTA
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_139.fsh -zdata 5
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1957.fsh -zdata 7 -CFR CLUJ
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1957.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_92.fsh -zdata 5 -Jiul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_92.fsh -zdata 5
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1587.fsh -zdata 6 -Gloria
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1587.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1958.fsh -zdata 7 -Dinamo
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1958.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_149.fsh -zdata 5 -Olimpia
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_149.fsh -zdata 5
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1959.fsh -zdata 7 -Petrolul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1959.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1940.fsh -zdata 6 -Steaua
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1940.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1930.fsh -zdata 6 -Craiova
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1930.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1937.fsh -zdata 6 -Oradea
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1937.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1956.fsh -zdata 7 -Brasov
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1956.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1949.fsh -zdata 6 -Farul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1949.fsh -zdata 6
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_127.fsh -zdata 5 -Ceahlaul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_127.fsh -zdata 5
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1954.fsh -zdata 7 -Sportul
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1954.fsh -zdata 7
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1960.fsh -zdata 7 -National
playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1960.fsh -zdata 7
killaw
15-12-2004, 03:47 PM
Ah si inca ceva sa nu uit......nu am gasit eu sau in acest joc TCM 2005 nu mai este optiunea aceea de viata privata....masini case prietena...stiti voi?Sau e ca la 2003....tre sa scrii psdm sau ceva asemanator sa apara???
killaw
15-12-2004, 04:32 PM
Am intrat si eu sa vad cum e facuta liga romana...si imi pare rau sa spun dar sunt foarte dezamagit...de ex: la caliatatile jucatorilor...NEAGA LA VITEZA ARE 35 si la ACCELERATIE LA FEL?????????????pai daca Neaga nu are viteza in Divizia A atunci cine mai fuge fratilor....alt exemplu ...Radoi "WEAK NERVES"?????Daca nici Radoi nu are nervi tari atunci cine mai are in Divizia a?Si multe alte lucruri care nu se potrivesc cu realitatea...la calitatile si personalitatea jucatorilor ma refer ca in rest e ok.In concluzie cred ca raman la liga facuta de mine .... chiar daca nu am echipamentele originale si nici siglele cluburilor totusi la nivel de skill-uri e realizat mult mai real....si pana la urma asta conteaza.Daca nu va suparati poate imi spuneti si mie cum sa imi pun siglelele si echipamentele la liga facuta de mine pls.
Sper ca nu v-au deranjat criticile...dar le-am facut in speranta ca data viitoare sa faceti skill-urile mai reale...daca aveti nevoie de ajutor in privinta aceasta puteti sa apelati cu incredere deoarece cunosc f bine fotbalul rom si jucatorii
Salutare si nu uitati daca stiti cum sa imi pun siglele si echipamentele la liga facuta de mine explicati-mi si mie
killaw
15-12-2004, 04:48 PM
Cu siglele m-am descurcat..daca poate sa ma ajute cineva cu echipamentele....daca va intereseaza liga facuta de mine mail-ul meu este killaw1979@yahoo.com
stefan
15-12-2004, 04:49 PM
In primu rand nu mai fa spam aici si in al doilea rand campionatul romaniei e de kkt, astea sunt datele care trebuiau sa apara in TCM asa ca ciocu mic, cunt convins ca daca apareau asa in jocul oficial nu mai comentai ca is facute aiurea. Joaca tu cu skilurile la maxim, nu te opreste nimeni :P Siglele si echipamentele ti le faci tu si ti le pui tu, nu ai voie sa le folosesti pe cele de la FifaRomania in patchuri.
killaw
15-12-2004, 05:34 PM
Crezi ca daca incepi cu chestii de genul ciocu mic esti mai smecher?Eu nu fac spam am vrut doar sa ajut..imi pare rau daca am fost inteles gresit.....nu e vorba de skill-uri la maxim altceva am vrut sa zic dar daca u vrei sa pari smecher treaba ta.... nu ai reusit sa intelegi...am vrut sa spun asta: ciocoiu care are viteza si acceleratie 35 in joc la fel ca Neaga.Se poate compara in realitate viteza lui Neaga cu cea a lui Ciocoiu?Este vorba despre fotbal aici ca parca spuneati ca vreti sa fie real....intreaba pe oricine vrei care stie fotbal si ai sa vezi ca iti spune ca Neaga are una dintre cele mai bune viteze in divizia A......eu m-am oferit sa fiu de ajutor in crearea unor skill-uri cat mai reale posibil atat in tcm cat si in fifa deoarece stiu fotblul romanesc si am multe cunostinte care sunt de meserie antrenori si m-au ajutat in realizarea skill-urilor nu le-am pus eu din capul meu.Dar asta este cand vrei sa fii de ajutor si chiar te pricepi la cate ceva vine unu ca tine care daca stie sa faca o liga pe calc crede ca se pricepe automat la fotbal si detine adevarul absolut.Imi pare rau ca nu am fost inteles.
P.S. pt cei interesati si care cred ca se pricep credeti ca acceleratie 70 si viteza 70 ar fi fost reale pt Neaga? ( uite ca nu e vorba de skill maxim ci de unul apropiat de realitate :D)
stefan
15-12-2004, 05:41 PM
Sa-ti explic ceva: eu m-am saturat sa vina toti si sa comenteze ca neaga are viteza numai atata, ca nushcine ii cu 10kg mai gras, etc. Daca nu va convine, pastrativa parerile pentru voi, eu nam muncit toata vara pe EA Sports si nu miam pierdut noptile in ultimu timp ca sa vina unu sa-mi zica ca neaga are viteza prea mica.
killaw
15-12-2004, 06:08 PM
Eu credeam ca de asta exista forumuri ca sa ne expunem parerea dar vad ca u reinventezi rolul lor....oricum ideea e urmatoarea....pt managerul de la anul sau chiar si pt liga romana pt fifa 2005 daca ai nevoie de cineva care sa iti dea informatii si sa te ajute la punerea skill-urilor jucatorilor eu sunt disponibil (fara bani :D daca la asta te gandesti).Sper ca nu te-ai suparat prea tare dar rolul unei critici este acela de a te ajuta ca data viitoare sa faci ceva mai bine....nu am vrut sa spun ca dispretuiesc munca ta daca asta ai inteles...cred ca ai facut o treaba buna mai putin la nivelul de skill acordat jucatorilor....cred ca potzi sa recunosti acest lucru ....repet daca pe viitor ai nevoie de ajutor in acordarea de skill la jucatorii romani in cadrul oricarui joc sunt dispus sa te ajut.Salutare si felicitari pt munca depusa
stefan
15-12-2004, 06:15 PM
daca chiar te intereseaza lotul stelei a fost facut de un stelist care face patchuri pantru fifa de muuuuuulti ani si cred ca cunoaste destul de bine valoarea campionatului romanesc care este foarte scazuta :P Dupa cum am mai zis, asta am facut, daca nu va place nu va obliga nimeni sa jucati :P
killaw
15-12-2004, 06:30 PM
Atunci probabil s-a strecurat o greseala....whatever.....te rog frumos daca potzi spune-mi si mie cum pot sa imi bag si eu la liga mea echipamentele originale ( da-mi pe PM sau pe mail-killaw1979@yahoo.com- daca nu potzi pe forum ).Am inteles dintr-un alt mesaj ca nu pot folosi echipamentele ca sunt proprietatea voastra sau cam asha ceva...ok am inteles dar eu nu vreau sa comercializez liga facuta de mine vreau doar sa o joc (pe cuvant) si as vrea din foarte mult sa bag si eu echipamentele originale.....te rog mult de tot.Merci.
killaw
15-12-2004, 09:08 PM
Am reusit sa fac si eu un echipament al stelei si as vrea si eu sa il folosesc in joc ....am intreles ca tre sa folosesc eagraph...dar nu stiu cum....ma poate ajuta cineva cu indicatii....cum sa folosesc echipamentul?Cum sa il bag?
Cand steaua nu se va face de cacat cu echipa a doua a Parmei sau cand nu o va lua in bot de la o echipa dubioasa gen Bilbao din spania atunci o sa fie atributele la maxim, nu mai faceti comparatii care nu isi au sensul
pai iei patchul rlsp_tcm de la fifaromania.computergames.ro il instalezi cum spune pacolo mai putin fisierele din database ca sa iti pastrezi jucatorii editati de tine, bagi tricourile din patchul lor in zdata 5,6 si 7 (gasesti ordinea prin topicul asta) cu eagraph, dupa care dai build o data cu fatbhbuilder in directorul data.
cam atat, daca citesti bine ce s-a vorbit pe aici o sa intelegi foarte repede...
killaw
16-12-2004, 04:04 PM
Merci de sfat dar eu nu vreau sa joc cu liga creata de ei pt ca nu este deloc reala.De exemplu:
- Ghionea este pus RWB, si el a jucat de cand l-a facut ma-sa CD
- Pompiliu Stoica este trecut mijlocas si el a jucat mereu LB plus ca nu mai este la Steaua si mai are si la caracter LEADERSHIP....???? :unsure:
- Neaga si Cristea cica dau cu ambele picioare...de fapt ei sunt DOAR dreptaci
- Petre Marin e trecut DM si el a jucat in cariera lui doar RB si LB
- Bostina e trecut RM si el joaca LM si la Otelul juca CM si DM si mai este si stangaci iar ei l-au facut dreptaci
- Paraschiv saracu dupa ce ca abia da in minge doar cu dreptul ei l-au pus ca da cu ambele picioare ..... :D
- Martin Tudor este MULT MAI BUN ca Hamutovski in joc si in realitate este MULT sub el (dovada ca atunci cand Hamitovski a fost apt de joc el a fost titular)
- Lovin este trecut in joc cu 1.78 si el are cam 1.90 si joaca DM nu AM cum l-au pus ei
- Neaga are viteza si acceleratie 35......cat Ciocoiu.....mai mica decat Curt.... :D ...hai ca asta e tare
- Radoi are la caracter WEAK NERVSE si este foarte slab in comparatie cu realitatea (conform opiniilor tuturor oamenilor de fotbal Radoi este cel mai bun fotbalist din tara la ora actuala)
Astea sunt CATEVA din greselile facute la echipa Steaua (cu care joc eu) dar uite si cateva de la alte echipe:
DINAMO:
- Vlad Munteanu are level 11 ???????????in conditiile in care Radoi are 9.... si Vlad Munteanu nici nu e titular la Dinamo
- Claudiu Niculescu are tot 11 ????????? in conditiile in care Neaga,jucator din NATIONALA ROMANIEI si care joaca acelasi post cu Niculescu are 8 si ceva spre 9.Niculescu nu e in nationala si nu a fost convocat la NICI UN MECI (cel putin oficial) al Romaniei
Ar mai fii de spus ca un level 11 il gasesti la jucatorii de afara gen John O'Shea titular la MANCHESTER si in nationala Irlandei, Kaladze titular (e drept nu mereu) la Milan, Igor Tudor titular la Juventus,Baraja titular la Valencia ca sa dau doar cateva exemple.
Cineva spunea ieri referitor la criticile mele ca asha e campionatul romanesc foarte slab si de asta sunt skill-uri mici.....dar de fapt skill-uri mici are Steaua in comparatie cu Dinamo sau Rapid in conditiile in care Steaua e pe primul loc si este singura calificata in Europa.....nu ar fi o problema daca ar fi mai mici dar ele sunt MULT mai mici (vezi comparatia Radoi level 9 titular la Nationala Romaniei si Vlad Munteanu rezerva la Dinamo)
Ar mai fii ceva greseli la Rapid unde Artavazd Karamyan joaca mijlocas dreata (RM) nu ce l-au trecut ei si la Farul unde Pascovici are level 5,5 (si daca si Pascovici e slab cand toti oamenii de fotbal la toate televiziunile il lauda atunci nu stiu ce sa mai zic).
Tineti cont ca aceste greseli le-am gasit in 10 MINUTE de verificare ca pe urma nu am mai avut rabdare sa ma uit.
Deci intrebarea mea era cum potzi sa bagi echipamente originale la o liga creata de mine.Daca stie cineva rog sa imi raspunda.
Si ii rog inca o data pe realizatori sa nu se supere pt criticile facute dar pana si cele mai mari firme de jocuri au fost criticate si au gresit....sper ca data viitoare sa iasa o treaba mai buna......si nu inteleg de ce nu au facut sa apara echipele in editor ca doar de asta exista si pana si cei de la EA au lasat echipele in editor tocmai ca jucatorii sa corecteze eventualele greseli.....stiti nimeni nu e perfect.....:D
Acestea fiind spuse va salut si spor la joc
stefan
16-12-2004, 05:07 PM
nu am lasat echipele in editor pentru ca vin tzaranii de la *************** care nici nu stiu sa scrie, iau country39.sav, arhiveaza si pun la ei pe site ca patch facut de ei....s-a mai intamplat :P
Rooney
16-12-2004, 05:40 PM
Ce e aia *************** aia ca sunt nedumerit?si dc sunt ei tarani ca cica voi ati furat de la ei.
Doamne nu mai inteleg nimica.Scuze pentru offtopic
Gorghette
16-12-2004, 06:37 PM
In sfarsit am reusit !
killaw
16-12-2004, 07:08 PM
dj_mozart vezi ca ti-am trimis ceva pe PM citeste te rog.
In alta ordine de idei pt fifa 2005 cand apare Liga Romana? :D
Gorghette
16-12-2004, 07:33 PM
Care este tricoul albastru al Craiovei si in ce zdata tre sa-l bag?
Acasa mi-l da pe cel alb si in deplasare tot pe cel alb. Eu le-am bagat pe amandoua care se termina in 1930 in zdata06. Este bine???????
Va rog sa-mi raspundeti!!!
killaw, am zis ca poti sa nu bagi fisierele din database din patchul original al celor de la fifaromania in jocul tau... in asa fel ramanand intact database-u facut de tine...
si o intrebare pt dj_mozart sau pt cei de la fifaromania: daca tot ziceti ca-i db-u original care nu a iesit cu prima versiune a jocului, la urmatorul patch oficial (ca la 1.1 nu am inteles de ce nu au reparat) care se pare ca nu iese nici inainte de craciun, nu o sa bage ei db-ul in joc ? :)
nu-s io hotul ala de munca altuia, da sincer mi-ar fi placut sa ii pun LB lu marin ca e chiar enervant :)
am incercat sa fac io echipa da fiind subiectivist convins ieseau toti de la 10 in sus :) si deaia zic ca era dragut sa poti edita ... in orice caz astept patchul (ca se lauda ca repara fusionu...) si poate o sa pot edita si jucatorii :)
stefan
16-12-2004, 08:18 PM
ba da, o sa-l puna, da pana atunci mai este ceva timp, acuma era o chestiune de marketing :P numai ca ala care il pun ei nu are nume la antrenori, presedinti, echipe, campionat.... (asa ca sa nu am ami injurati iar, nu e vina mea ca jocul incurca antrenorii cu presedintii sau femeia de servici, in editor au fost bagati bine, da in joc cateodata vad ca iorgulescu si gabi stan au aceiasi functie, manager si in editor is pusi diferit ca asa e normal)
Stiinta82
16-12-2004, 08:34 PM
Originally posted by george-ette@Dec 16 2004, 07:33 PM
Care este tricoul albastru al Craiovei si in ce zdata tre sa-l bag?
Acasa mi-l da pe cel alb si in deplasare tot pe cel alb. Eu le-am bagat pe amandoua care se termina in 1930 in zdata06. Este bine???????
Va rog sa-mi raspundeti!!!
Redenumesti fisierele 1930,adica la pe playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 0_0_1930.fsh il faci playerkittexobj.texobj463104248046875__texture23__ 1_0_1930.fsh si pe alalalt invers si le mai importi o data in zdata6.
Gorghette
16-12-2004, 09:20 PM
merci,e felul meu de a-ti multumi,
merci pt. ca mi-ai spus
killaw
16-12-2004, 11:34 PM
Am si eu o intrebare....in TCM 2005 am echipa Steaua din liga romana si vreau sa o trec in fifa 2005 cu football fusion.....ii dau acolo din meniul principal football fusion, selectez echipa steaua si dau export.....pana aici toate bune si frumoase.....intru in fifa 2005 si intru la load si acolo gasesc echipa si cand dau sa o incarc imi da urmatorul mesaj : "unable to load fusion due to unsupported fusion information".Care este cauza si cum se poate remedia?Mentionez ca acum vreo trei saptamani am incarcat un meci din tcm 2005 si l-am jucat fara probleme in Fifa 2005 dar daca vreau sa-mi incarc echipa (nu un meci) imi da acel mesaj de care am spus.Astept raspunsuri pls.Salutare.
Gorghette
17-12-2004, 06:23 PM
Pai echipa steaua nu este in FIFA 2005, de aia nu-ti merge, merge sa joci numai cu echipele care sunt in FIFA 2005 :fotbal:
Criss
17-12-2004, 09:34 PM
Nu stiu fratilor eu zic sa nu va suparati asa de critici pt. ca ceea ce nu va face rau va inareste.Ce poate sa va faca o critica.Eu as sugera ca la fiecare patch sa se creeze chiar o sectiune de feedback in care fiecare sa isi spuna parerea despre patch execat cum am vazut ca se procedeaza pe alte site-uri unde se lanseaza patchuri.Cine are o parere intemeiata poate fi un plus cine e prost lasati-l in pace si nu va stresati.Ar fi o solutie mai echitabila.
Critici critici, da unii vin cu niste aberatii imposibile. Ca la unu i-am distrus jocul, ca la altul nu-i mai merge Windowsul si alte aberatii fara sens. Tu nu stii ce primeam pe mail anul trecut, cate injuraturi si alte alea. Eu nu o sa mai fiu politicos cu nimeni pentru ca am vazut cum e lumea, azi ne injura ca porcii si maine daca le dam un patch suntem frumoshi si baieti de treaba. Multi sunt pur si simplu lenesi si le este o lene de moarte sa citeasca un readme si ne intreaba apoi pe noi ca de ce s-a stricat nu stiu ce sau ca de ce nu merge RCIF 2004 peste Euro 2004 sau chestii de genul asta. Daca vine cineva si ne critica pentru a ne imbunatati patchurile sau pentru a ne semnala o eroare e OK si il vom asculta, dar cand vin unii si cu o nesimtire fara margini ne iau peste picior si ne fac in tot felul si cred ca li se cuvine totul, ne enerveaza la culme si nu avem ce discuta cu acesti oameni.
sanshine
17-12-2004, 11:52 PM
eu zic ca versiunea a doua de RLSP de TCM pe care o scoate dj - daca o mai scoate - o sa fie una destul de reusita, comparativ cu ce exista si pe alte site-uri: loturi, badge-uri, stadioane si kit-uri.
referitor la asignarea unui tricou pentru o echipa: pentru clubul respectiv, "SAve club file..." sau cum ii zice, in fisierul ala cautati sectiunea %INDEXKIT , la sfarsitul ei e un 0, schimbati-l in id-ul kitului. :rolleyes:
stefan
18-12-2004, 12:01 AM
pai eu am mai vb si cu un neamtz care mia dat un programel de importare a kiturilor si ceva sfaturi, da nah, dupa aia iar se mai trezeste unu sa zica ca dupa ce o instalat patchul din senin i s-a formatat hard-diskul, becurile din casa au inceput sa palpaie, so auzit un zgomot ciudat, o venit extraterestii, lo violat, o ramas traumatizat pe viata si de asta simte nevoia sa ne injure :P
sanshine
18-12-2004, 12:08 AM
stefane: TBigIm cumva? :P lol, mai bine ramai la ce ti-am dat eu
pe de alta parte sa stii ca s-aumai vazut cazuri de patch-uri de-astea nazdravane. eu o data am instalat un patch care era vrajit cu ceva voodoo, ca atunci cand il faultam pe unul in fifa, cadeam si eu sub masa si imi apareau tot timpul vanatai in cot. si acuma ma mai doare. MAMA, CE MA MAI DOARE IN COT!!!
stefan
18-12-2004, 12:11 AM
pai din 2 incercari o mers importate, la prima o crapat jocu....o zis ca scoate in weekend ceva mai bun. da tu cu ce ziceai sa fac? ca nu mai tin minte daca mi-ai dat rezultatele ca ziceai ca facuseshi nushce si testai.....
sanshine
18-12-2004, 12:14 AM
:D ti-am trimis pe mail de 2 zile. pe yahoo nu te uiti? nu-ti zice messengeru ca ai primit mesaj?
Criss
18-12-2004, 01:40 AM
MNS ai dreptate aici si cred ca v-au stresat multi tipi nesimtiti.Numai cat am vazut da cand sunt pe forum si mi se pare de neimaginat prostia.La noi la PES Romania e mai linistit.Nu te muti? :D Glumeam de sigur.Voi sunteti la al 5-lea patch noi de abia il scoatem pe al 2-lea(primul pt mine)
Oricum in concluzie mie nu mi s-a parut deloc jignitor ceea ce a zis Killaw si omul a dat decat cateva sugestii zic eu unele pertinente.Incercati sa nu puneti la suflet atat indiferent daca mai scoateti patchuri sau nu , chiar si in viata reala.Eu unul nu ma supar cand un prost vine si ma face tembel sau altfel(atat ii duce mintea).
Cam atat.
killaw
18-12-2004, 08:16 AM
Sanshine....am facut cum ai zis u dar la echipa nationala cand dau overwrite imi spune ca nu poate sa rescrie in cazul echipelor nationale...ce tre sa fac atunci?Si cum pot sa bag logo-ul ala ci Divizia A Burger??Atat.Merci.Bafta.
sanshine
18-12-2004, 11:14 AM
Originally posted by killaw@Dec 18 2004, 08:16 AM
la echipa nationala cand dau overwrite imi spune ca nu poate sa rescrie in cazul echipelor nationale...ce tre sa fac atunci?Si cum pot sa bag logo-ul ala ci Divizia A Burger??Atat.Merci.Bafta.
editezi direct in country39.sav. cauti sectiunea pentru nationala (e tratata ca orice alt club), in sectiunea aia cauti sectiunea de %INDEXKIT, bla, bla... you know the rest... si pentru celelalte cluburi puteai sa editezi direct in country39.sav, dar m-am gandit ca e mai simplu sa editezi in fisierul ala mai mic specific clubului, decat sa cauti in ditamai fisierul pentru tara, care contine toate cluburile... :rolleyes:
logo-ul cu burger nu cred ca se poate baga, e acolo doar pentru ca era printre imaginile pe care mi le-a trimis stefan pentru badge-uri, si m-am gandit ca poate, pe viitor, o sa stim sa bagam si logo-ul asta in joc. si viitorul ala inca n-a venit <_<
voi mai faceti modificari pe country39.sav? pentru ca as fi vrut sa repar si eu micile greseli de la jucatori, Petre Marin si ceilalti, si ne incurcam daca o sa avem mai multe fisiere diferite :P
PS Sanshine, crezi ca la vers urmatoare o sa mearga si echipamentele?
Gorghette
18-12-2004, 01:27 PM
Daca puteti la versiunea urmatoare sa faceti si loturile care sunt acum,ca o sa vina perioada de transferuri si o sa fie modificari? Daca puteti!
sanshine
19-12-2004, 11:42 AM
Originally posted by mns@Dec 18 2004, 01:20 PM
PS Sanshine, crezi ca la vers urmatoare o sa mearga si echipamentele?
Pai la mine merg deja. I-am trimis mail lui Stefan cu poze din joc si cu ce tre' sa faca. Daca el nu citeste mail pe yahoo... :P
stefan
19-12-2004, 12:15 PM
am citit ma, da nam avut timp sa pun in aplicare maretu plan :D
sanshine
19-12-2004, 12:30 PM
pey grabeste-te, ca vine vacantza si ziceai ca intri in hibernare care este :rolleyes:
ceea ce va urez si voua :)
am si eu o intrebare, cum pot sa aflu ce numar la tricou (fisierul fsh) are orice echipa? de exemplu mi-am facut tricou pt york city fc (din conferinta din anglia) dar nustiu ce numar ii corespunde, cine imi poate spune asta?
din editor nu mere , adica nu spune nimic la kit, doar alea generice...
banuiesc ca fiecare echipa are un numar, dar cum il aflu?
killaw
19-12-2004, 06:19 PM
Am si eu o nelamurire: In tcm 2005 nu exista o viata personala asha cum era in TCM 2004, adica sa iti poti cumpara masini, case, sa iei actiuni, etc...?Sau trebuie sa scriu ceva in meniu cum era la TCM 2003 (pcdm parca scriam)??
P.S.: Le multumesc lui dj_mozart si sanshine pt informatiile date....am reusit sa bag kit-urile (si pt nationala)
Stiinta82
19-12-2004, 06:51 PM
Nu exista.Au scos optiunea asta.
am gasit care sunt tricourile (in country*.sav) dar acum nu reusesc sa le bag, de ex york city are 1948, l-am bagat si in zdata6 n-a mers, in zdata7 tot nu l-a vazut, l-am pus si in directoru de baza in format fsh... tot nu mere... nici macar in meniuri... banuiesc ca mai trebuie sa modific ceva in contry*.sav? care stie? :)
gata am gasit, in country*.sav fix deasupra lui %INDEXEND%KIT echipele care nu au tricou au un mare 0, tree pus numarul tricoului, in cazul meu 1948 :)
se pare ca iar m-am grabit, si editez iar postul asta :)
imi mere doar partial, adica in editor le vad la original home and away kit ... in joc pauza... care stie? :)
hai ca nu dadusem export database :>
sanshine
20-12-2004, 11:48 AM
This post has been edited by iri on Dec 20 2004, 03:04 AM
dap, asta-i ora cea mai buna pentru editat -si TCM, si posturi - :mishto:
felicitari pentru reusita
bfcsquadra
20-12-2004, 03:23 PM
va rog explicati-mi si mie ce-i cu optiunea asta "pcdm" pt. tcm 2003
bai macar am reusit da?:)
va multumesc :)
Incerc sa downlodez rlsp v1 si imi da cannot find server, la-ti scos voi sau doar mie mi se intampla?
Criss
22-12-2004, 01:42 AM
Io unul n-am nici o problema.Mere perfect.
Imi merge sa downlodez versiunea 1.1, dar nu si pe cea veche , fara care update-ul logic nu merge.
Criss
23-12-2004, 12:55 PM
Ce versiune 1.1?La download la tcm 2005 e un singur RLSP 2005.Si mai sunt stadioanele , atat.
probabil patchul oficial 1.1
pt bfcsquadra: asta-i forum pt tcm2005
si btw, ca nu pot sa ma abtin, ca mai mult de asta raspund :) da dinamo ce-a facut? a pierdut onorabil 3-0 pe old trafford? :) era la 25% din marime cu emblema la 3-0 nu? adica badges32.tga nu? :)) nu inexistenta cum speri tu sa fie steaua la 7-0 :) cu rezerverele lu man utd sau cum? :) ca de super echipa partizan belgrad nu pot sa amintesc... pana si otelul a scos egal la belgrad (ca voi)... deh sunteti in semifinalele cupei impreuna cu otelarii, poate prindeti o finala cu ei, jos palaria :)
killaw
24-12-2004, 02:27 AM
Bravo Iri.Ole.
killaw
29-12-2004, 05:13 PM
Stiati ca se poate face bani cand construiti stadionul?????Adica imi fac un stadion de 174.000 de locuri si imi vin in cont cam 50.000.000 (milioane daca va e lene sa numarati zerourile) de EURO ?????Nu stiati?? Eh acum ati aflat :D .Si nu e vrajeala
killaw
29-12-2004, 05:28 PM
Imi cer scuze pt greseala gramaticala de adineaori (se pot face bani nu cum am scris eu :se poate face bani) dar eram prea extaziat de descoperirea mea.....oricum m-am decis sa nu folosesc metoda asta pt ca nu mai are jocul nici un farmec...adica ajunsesem cu FCM Bacau in etapa a saptea si eu dadusem build unui stadion de 174.000 de locuri si aveam in cont 53 mil euro (cu o zi inainte sa descopar smecheria mai aveam in cont 4 mil euro).....va dati seama ca am construit urmatorul nivel de la "club facilities" (teren de antrenament, sediul clubului,centru media etc) si am facut TOATE youth campurile si mi-au mai si ramas cam 12 mil euro....plus ca m-am prins de inca o smecherie...daca ai nevoie de bani....faci ceva la stadion si.....MINUNE...se umple contul....cu cat ai stadionul mai mare (de fapt nu conteaza capacitatea ci tre sa ai cat mai multe etaje pt ca pe alea le smecheresti de iti vin bani) cu atat iti vin mai multi bani.
Eh dar cum un jucator adevarat nu apeleaza la coduri si smecherii am renuntat sa folosesc metoda asta.....dar mi-a facut placere sa o descopar :D .A si apropos...in mod identic se face in TCM 2004 un stadion de orice capacitate MOCA....deh au rezolvat problema in TCM 2005....aici nu numai ca se face MOCA dar iti mai si baga bani in cont :D :D .Sfat pt cei care chiar vor sa joace jocul pe bune si sa aiba satisfatii (ca subsemnatul)..nu incercati ca isi pierde farmecul.
stefan
29-12-2004, 05:35 PM
am patit asta si la tcm 2004, stiu ca am dat sa fac stadionu de vreo 20mii de locuri si mam trezit cu o averea care incepea cu 4 si se termina cu multe zerouri :D dupa asta am dat sa fac stadion de 120.000 locuri (ca parca asta era cel mai mare) cu cele mai scumpe materiale. ;)
mie nu mi-a iesit deloc , chiar m-am chinuit :)
poate din cauza ca sunt pe - cu banii? :)
imi dai si mie un stadion salvat care iti da bani cand il construiesti? ca-s chiar curios :)
killaw
30-12-2004, 10:49 AM
dj_mozart: ceea ce ti s-a intamplat tie la TCM 2004nu a fost cauzat de construirea stadionului...s-a intamplat varului meu (si el nu construise stadionul ci doar modificase discountul de la abonamente) si uni alt prieten de al meu care facuse ceva la facilitati....deci din ce am inteles eu chestia asta cu bani f multi era ceva aleatoriu..ti se putea intampla sau nu....prin metoda de care vb eu in TCM 2004 poti doar sa iti faci stadion de 174.000 de locuri MOCA fara sa iti vina bani in cont....si nu e ceva ce ti se poate intampla sau nu....adica potzi sa il faci cand vrei u....iar in TCM 2005 iti vin bani in cont.
Pt. iri : nu pot sa iti dau stadionul ca nu stiu cum....plus de asta nush daca merge.....tre sa il faci u....si sa il modifici tu (ca de fapt aici e smecheria...il faci dupa care imediat modifici ceea ce ai facut....tocmai de asta metoda asta prezinta si un dezavantaj: mai intai jocul iti construiestre stadionul la parametrii initiali, u intre timp modifici acesti parametrii ca sa iti vina banii si jocul reconstruieste tribuna respectiva....deci dureaza cel putin dublu ca timp sa faci o tribuna....iar daca ii dai iar sa il reconstruiasca dupa alti parametrii ca sa iti mai vina niste bani iar iti ia timp sa il faca, dar banii vin instantaneu).Din ce inteleg tie nu prea iti vine sa crezi...nush daca am voie dar daca am pot sa pun pe forum o imagine in care o sa vezi clubul cu care joc , data la care sunt (etapa a 6-a cu Bacau in Divizia A si banii din cont si ceva imagini cu viitorul stadion).Daca am voie sa postez pot sa fac si un tutorial pt cei interesati cu imagini cu tot despre cum sa faceti bani si stadion in TCM 2005
pai acolo dadeai save stadium si il salva peundeva si imi trimiteai un fisier e .xml extensia :)
marog... am inteles, deci intai fac un stadion oare care, dupa care il fac mai mare pe la etaju 4-56- pacolo, si atunci vin banii? :)
killaw
31-12-2004, 02:25 PM
Iri : ti-am pus o poza facuta din joc cu stadionu.In mare iata ce ai de facut: dai sa construiesti o tribuna de 30 de metrii si cu slope 45 deg (incercuit cu albastru in poza).Uita-te unde am icercuit cu galben si acolo selectezi si u ce am facut eu.Dupa aia dai build (tre sa ai banii disponibili sa construiesti tribuna asta....vezi ca cel mai ieftin e sa faci mai intai un colt de tribuna.....corner1, 2, 3, sau 4).Dupa ce dai build si iti aproba constructia micsorezi LA TRIBUNA DEJA FACUTA gradu la slope (incercuit cu albastru) si ai sa vezi cu surprindere ca o sa iti apara la costul tribunei bani cu minus... :D ....acuma cu banii aia potzi sa iti faci o tribuna identica sau sa iti faci peste tribuna construita deja un etaj identic......ii dai buid si pe urma le modifici iar gradul de inclinare la slope.....si tot asha.....si cand o sa mai ai de facut doar un etaj din tot stadionul o sa ai de de micsorat gradele de la slope de la toate tribunele facute anterior si diferenta de bani o sa ti-o bage in cont....sper ca ai inteles.....
Sfaturi: combinatia cea mai eficienta pt a realiza un stadion cat mai mare este: trei etaje de 30 m si al patrulea de 10 m (mai mult nu se poate la etajul patru) si fiecare etaj cu three-tier executive boxes (incercuit cu galben) si se ajunge la o capacitate de 174.000 locuri....arata bine de tot si eu oricat am incercat asta a fost maximum de capacitate obtinut.daca te uiti cu atentie in poza mea ai sa vezi ca noua capacitate la mine este de doar 101.400 pt ca nu facusem si cele doua tribune principale......bani aveam 54 de mil dar am ramas "doar" cu 12 mil pt ca mi-am facut urmatorul nivel la facilitati si am facut toate cantonamentele de tineret......uita-te si la data la care sunt in joc...
Alt sfat : ai grija cand stabilesti tribuna pt abonati....aia chiar daca dai build ti-o va face doar de la anul...si am impresia ca si tribunele de langa cea cu abonati la fel vor fi facute, tot la anul......de doua tribune in momentul in care dai build se va apuca jocul sa le construiasca imediat si nu vei putea sa le modifici nimic, deci nu vei putea sa le mai modifici gradul de la slope decat dupa ce vor fi gata, dar la restul vei putea sa faci ce ti-am zis mai sus ( de asta la stadionul meu nu imi facusem si tribunele principale pt ca am dat build pt primul etaj si deja a inceput sa le faca si nu am mai putu sa le mai adaug un etaj....ai sa vezi u cand te apuci de constructie)
Concluzie si ultim sfat: da sa construiesti prima data la unul din colturi deoarece costa mai putin si e gata mai repede....faci primul etaj dupa parametrii care ii vezi in poza la mine (30m, slope 45 deg, front baundry si back baundry ca la mine .....vezi ca e inconjurat cu galben...la front baundry potzi sa pui si tall advertising daca iti place mai mult), dupa care la aceeasi tribuna micsorezi cu un grad la slope si iti vin banii inapoi si construiesti cu banii aia etajul doi...dai build si tot la tribuna aia modifici gradul de la slope la cele doua etaje si cu banii aia faci etajul trei si iti mai si raman bani...si tot asha....Sper ca ai inteles.
SPOR LA TREABA SI LA MULTI ANI
fighters
02-01-2005, 08:19 AM
eu am facut stadion cu 204.600 loc parca,oricum cea ce trebuie sa faci e sa constr. stadionnul avand 10 etaje cu cate 10 m pt fiecare etaj deorece 100m e maxim iar la fiecare etaj pui three-tier executive boxes rezultand astfel un super stadion pe care poti sa-l faci sa semene chiaqr cu un bloc inchis
killaw
02-01-2005, 02:45 PM
hmmmm......interesant....voi incerca
Gorghette
02-01-2005, 02:45 PM
cum faceti fratilor stadioanele ca eu habar nu am
killaw
02-01-2005, 07:29 PM
Am incercat dar sincer nu imi place cum arata....banuiesc ca vin multi bani ca ai multe executive boxes si biletele sunt mai scumpe......dar cand iti faci un asemenea stadion ca este de 174.000 (varianta mea) sau 206.000 (varianta lui fighters) nu prea mai conteaza doarece oricum iti vin foarte multi bani din bilete si oricum nu prea ai ce face cu ei....mie in TCM 2004 la Steaua unde am facut stadionul de 174.000 si am castigat liga campionilor ultimele patru sezoane la rand (sunt in 2011) imi vin anual cam 100 mil de euro (bilete, vanzari de tricouri, sponsor care da 18 mil pe an etc) si cum jucatori din aia foarte scumpi tot nu vin la mine si chiar de ar veni tot nu iau nu prea am ce face cu banii......acum nu stiu cum e in TCM 2005 dar cred ca tot cam la fel....adica daca ai un stadion de la 160.000 in sus oricum iti vin foarte multi bani si nu cred ca ai ce sa faci cu ei....si sincer nu imi place cum arata ala de 206.000 ...... parca e un bloc din ala comunist....nici nu se mai vad tribunele de atatea executive boxes :D .Dupa parerea mea ala de 174.00 arata si bine (in primul rand arata a stadion, se vad tribunele, nu arata ca un bloc) si iti asigura si un venit foarte foarte foarte mare din bilete.Parerea mea.
George-ette : noi vorbim de stadionl pe care il faci din editor...acum nu inteleg eu cum de nu stii sa faci stadion ca editorul ala din joc e destul de simplu :D
fighters
04-01-2005, 05:10 AM
Chiar daca esti stelist insa vad ca le ai cat de cat cu TCM am sa vand niste ponturi si nu doar pt tine!!!!
fighters
04-01-2005, 05:23 AM
In primul rand anul trecut nu aveam net si deci nu avem atatea posibilitati ca acum, insa am jucat TCM 2@@4 pana lam scotocit prin toate colturile astfel am reusi sa joc aproape pana in 2050 iar cel mai mult am stat la Dinamo vreo 15-20 ani unde am consruit stadion de 260.000 sau 280.000 nu mai stiu sigur insa bani se duceau imediat deoarece imi construisem facilitatile la maxim si imi facusem baze de antrenament in toata lumea si astfel cheltuielile erau foarte mari sa nu mai zic de salarii
fighters
04-01-2005, 05:30 AM
A,si ziceai tu ca nu veneau jucatorii buni la tine,insa ca acest lucru sa fie realizabil trebuie sa cresti prestigiul clubului sper ca stiai asta,pt ca ajunsesem sa am prestigi club 20 si nimeni nu ma refuza insa nu miam transferat pe nimeni deoarece jucatori pe care ii aveam aveau aproape toti level 18,iar Cursaru care a fost singurul jucator pe care lam adus deoarece avea levelul cel mai mare la inceputul jocului ajunsese sa aiba un level peste 20
fighters
04-01-2005, 05:35 AM
Insa acum sa stii ca eu unu am pe calc. un trainer pt. TCM 2@@5 care iti da cate 10.000.000$ la fiecare apasare a tastei f1,sper ca nu gresesc cand spun asta aici pt. ca vreau sa se foloseasca toata lumea de acest mic ajutor
fighters
04-01-2005, 05:35 AM
daca vrei trainer-ul sa-mi dai un mesj,k
killaw
04-01-2005, 09:41 AM
Merci de oferta dar vreau sa il joc normal....ca asha puteam sa imi fac stadionul ala cum am mai scris si ma umpleam de bani....dar merci de oferta oricum....desi nu credeam se pare ca exista si caini de treaba :D .Eu in TCM 2004 nu am jucat decat pana in anul 2011 pt ca in ultimii 4 ani castigasem de 4 ori consecutiv liga campionilor, in ultima finala am batut pe Real Madrid cu 6-0 si in campionat terminam pe primul loc cu 30 de victorii sau foarte rar 29 de victorii si un egal......deci nu mai aveam nici o motivatie sa joc jocul.....cu toate astea cred ca l-as mai fi jucat dar imi facusem stadionul de 170.000 si cand vroiam sa ma uit la meci pe teren propriu nu ma puteam uita ca imi iesea din joc (am inteles ca la tcm 2005 au scos patch-ul ala care remediaza problema asta...cand iti construiesti un stadion mare iese din joc cand vrei sa te uiti la meci) iar mie nu imi place sa dau direct pe rezultat....ma uit la toate meciurile.....ca antrenor la echipa nationala am castigat cu Romania CE 2004. CM 2006, CE 2008, si in preliminariile pt CM 2010 m-am calificat de pe primul loc din grupa cu Italia (victorii pe linie si egal la italieni acasa) si primesc mesaj de la FRF: "datorita rezultatelor nesatisfacatoare din preliminarii esti dat afara" :D .Iti dai seama ce nervi...si pe urma inainte de CM 2010 imi vine iar oferta sa antrenez Romania :D ....am acceptat, am castigat si CM 2010 si mi-am dat demisia (mama lor de romani, sa vedem cum se descurca fara mine ;) ).Ce m-a stresat cel mai mult a fost urmatorul lucru: in primul sezon Steaua nu a participat in cupele europene ....bravo nea Piti lasa ca te revansezi la Nationala ii ingropi u si pe aia :D (in joc a bagat-o in cupa intetoto si de acolo m-a scos Roma...deh primul sezon, primele meciuri, nici nu stiam sa joc prea bine).Al doilea sezon am luat titlul dar Romania nu avea reprezentanta in Liga Campionilor si asha am jucat in UEFA unde am castigat cupa , datorita punctajului facut aveam dretul sa joc cu o echipa in Liga Campionilor dar datorita faptului ca am castigat cupa UEFA am fost obligat sa joc iar in cupa UEFA ca detinatoare a trofeului...bug enervant.....sezonul urmatot am luat tiltlu si am jucat semifinala de cupa UEFA cu Barca si ca sa nu mai patesc la fel ca anul trecut am bagat cea mai slaba echipa in teren si am pierdut...(cat m-a durut la corason....dar deh...interesu de a juca in Liga , bani etc...)..buuun..deci in sfarsit ajung in liga dupa trei sezoane de chin, si castigasem tot ce se putea castiga pe plan intern...in Liga castig asha cum am mai spus de patru ori la rand finala si am ajuns la ceea ce m-a stresat cel mai mult...PRESTIGIUL CLUBULUI A RAMAS ACELASI (14) CA ATUNCI CAND AM CASTIGAT CUPA UEFA...deci am plecat de la prestigiu 10 si am ajuns la 14 castigand cupa UEFA in 2 ani si dupa ce castig de 4 ori liga si mai si castig tot pe plan intern nu imi creste DELOC NICI MACAR CU UN PUNCT???? Si dupa ce construiesc un baritai stadionul meserias nici macar nu pot sa ma uit la meciurile de acasa sa le savurez????NUUUU ....si uite asha m-am suparat si nu am mai jucat :D .
Acum ce nu inteleg eu din ce ai scris u...ai zis ca ai avut la Dinamo un stadion de 260.000 locuri si tot ai avut probleme cu banii????Pai eu am avut stadion de 170.000 "doar" si am facut si eu tot la facilitati si la cantonamente de tineret si imi venea profit 100 mil pe an (bine eu faceam ce faceam si dadeam salarii mici la jucatori...adica in afara de vreo 2-3 jucatori nu se depasea pragul de 33.000 euro pe spatamana...poate u dadeai salarii mari si de asta).
killaw
04-01-2005, 09:51 AM
Ce nu inteleg eu la TCM 2005 si poate imi explica cineva ...... de ce naiba un atacant de 1.72 cm cu headers 65 si Strenght 65 da cu capul de langa un fundas de 1.93 cu headers 75 si Strenght 80 si cu un level mai bun ca atacantul respectiv??????? Si asta nu doar o data ca atunci as mai zice ...da domne s-a intamplat....mi-am facut o aparare cu 2 fundasi centrali de 1.93 care au unu 85 la headers si celalalt 75 si amandoi cu Streght peste 73 si tot dau atacantii adversi gol cu capul....pai atunci ce rost mai are sa ai fundasi inalti si sa vina sa dea gol cu capu niste atacanti de 1.72 ????Ca mareu cand am luat gol cu capu m-am uitat la cel care a inscris si sa ...beeep... in el de joc daca nu toti erau mai scunzi ca fundasii mei si cu lovitura de cap mai slaba.....ce dreaq potzi sa faci ca ma seaca la nerv cand vad ca niste pitecantropi dau cu capu de langa calaii mei?????
Ronaldinho23
04-01-2005, 10:24 AM
Iti spun eu ceva..mai bine joaca FM 2005 :P
killaw
04-01-2005, 11:10 AM
Ai tu dreptate in felul tau dar dupa cum am mai spus mie imi place sa ma uit la meci (doar asta presupune sa fii antrenor nu? sa te uiti la meci, sa vezi ce nu merge si sa faci schimbarile necesare) si la FM 2005 meciul este foarte sec deoarece nu s-au obosit sa fac o grafica mai atragatoare sii plus de asta dureaza si foarte mult un meci intreg....ca sa dau sa treaca repede nu imi place...vreau sa urmaresc meciul nu sa sar peste faze ....daca faceau su ei un engine 3d si meciul sa dureze mai putin in timp real (ca pana la urma e totusi un joc) atunci eu cred ca aveau mai mult de castigat....si plus de asta acolo esti doar antrenor pe cand in TCM 2005 mai faci si un stadion, mai vinzi niste tricouri, parca e mai atragator.Apropo stie sineva de ce dreaq au scos astia de la EA chestia aia cu viata personala unde cumparai masini, case, iti faceai prietena, sotie, copii, vindeai si cumparai actiuni la bursa etc pt ca dadea o motivatie in plus jocului????
killaw
06-01-2005, 05:06 PM
Dj_mozart vezi ca ti-am trimis un mesaj lamuritor pe privat...te rog sa il citesti..
pfoai, bai mersi, hai ca ma duc sa incerc :)
da ce a degenerat discutia fratilor :)
de la o curiozitate am ajuns sa-mi fac blocuri in loc de stadion :)
anyway, sper sa iasa patch cat mai repede pt tcm2005, poate iti rezorva si tie killaw problema cu lovitura de cap...
io ma joc meciu (ca-mi place mai mult sa joc, nu sa privesc ca tine :P) mereu si de ex, ma rupe dinamo, si joc cu steaua aia de la inceput, la orice corner imi da gol, bine cu engineu ala de kkt de la euro2004 si fara visual indicators, nu ca m-ar ajuta cu ceva... da asa ca chestie :)
adi_mucu
07-01-2005, 10:40 PM
la fm2005 poti sai dai shi la KEY sunt fazele mai imp ... este mai bine ca nu este 3D decat sa le vezi fetele strambata de ei sau acelasi gazon shi stadion standard (in afara de cele facute) o mica problema ar fi ca ar trebui sa faca mai multe genuri de faze in rest ... e real nu ca la TCM2004 cand puteai sal iei shi pe RONEY dupa cativa ani shi sa castigi foarte usor CL sau C uefa ...data base este excelent ... ce imi place la TCM ca te lauda presa din strainatate ... insa in fm poti sa te implici chiar tu in declaratii sicanandute cu antrenrii divizei A punandule presiune...poti sa te imprietenesti chiar cu marii antrenori...
criminalu
09-01-2005, 08:13 PM
killaw imi spui si mie pls cum ti-ai facut jucatori de lvl 18-20 la tcm 2004 , eram si eu curios sa aflu pt ca il transferasem si eu pe Cursaru la Steaua si ii crestea levelu cel mai repede in 3-4 ani cu 1 sau cu vreo 1.2 nu mai tin minte exact si avea vreo 27 ani parca, iar daca ii crestea asa de incet levelu saracu ajungea pe la vreo lvl 15-16 la 40 de ani :o , tu cum ai reusit cu jucatorii romani sa-i faci asa de buni . Stiu ca de la Steaua in joc doar lui Aliuta si lui Radoi ii cresteau valoarea, in rest ....
..si inca ceva unde iti arata club prestige :unsure: :unsure: :unsure:
killaw
10-01-2005, 02:07 PM
Pentru club prestige dai click dreapta pe stema clubului.....
Jucatorii iti cresc in functie de talent (steluta aia cat de colorata este) si cal mai imp este tactical training (del a 0 la 8)....eu nu mi-am crescut juc la Steaua....in afara de Radoi si Aliuta am vandut toate javrele celelalte (asha as face si in realitate dak as putea, mai recent fara Neaga) si am cumparat jucatori....cand am castigat Liga mai era din echipa Stelei doar Aliuta...ai grija cand iei jucatori sa iei cu steluta aia de la talent 3 si cu tactical training cat mai mare posibil......de ex eu puteam sa iau juc foarte buni dar aveau tact training 2 sau 3 si preferam sa iau juc mai slabuti un pic dar cu tact training de 6 7 sau chiar 8.
killaw
10-01-2005, 02:08 PM
tactical training este de la 0 la 8...din greseala a aparut fata aia...sorry
criminalu
10-01-2005, 11:41 PM
ok thx killaw :rolleyes:
Lupascu28
15-01-2005, 08:54 PM
Am si eu o rugamti la voi datzimi si mie cine aveti TCM2005 va platesc nui nici o problema Cine are si vrea sami dea rog sa ma contacteze pe yahoo msg am id-ul Sinpaticu_puffy ...ms
stefanm14
15-01-2005, 09:02 PM
din ce oras esti si ce te-ai trezit asa tarziu? :P
killaw
21-01-2005, 05:19 PM
Lupascu28 ai facut mah rost de el????
Cristy
29-01-2005, 10:15 AM
am si eu o problema la tcm 2005 cand joc se blocheaza dupa 5 meciuri la 3d si nu mai pot sa joc dupa aia la 3d am instalat tot exact cum a ti spus voi ce e de facut vreau un sfat!!!!!!!!!! pls help is disperat!!!!!!!!!
mns: nu mai pune imagini aiurea in mesaje !!! <_<
Gorghette
23-03-2005, 11:53 PM
pai instaleazatzi prima versiune ca la aia nu se mai blocheaza, ca asa mi-a facut si mie si o sa vezi ca nu o sa ti se mai blocheze
alecs
25-02-2006, 04:57 PM
pls, vreau patchul cu romania! Si cum se foloseste art money la tcm05! Va rog sa ma ajutati!
hattrick_007
02-03-2006, 10:46 AM
plz (sunt cocalar) fratz (sunt cocalar de mirc)ilor datz (sunt cocalar de mirc)imi shi (sunt cocalar de mirc) mie patchul cu campionatul romanesk k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu mai suport jucatorii generati random...............plz (sunt cocalar)z :sanshine2:
hattrick_007
02-03-2006, 10:49 AM
halooooooooooooooooooooooooooo
ma aude cineva..............care-i faza cu msg astea????
care imi spune d unde sa iau patchul pt campionatul romanesk?
hattrick_007
02-03-2006, 10:56 AM
sa intz (sunt cocalar de mirc)eleg k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) tu iti faci apararea dupa inaltime? :lol: sa stii k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) niciodata nu o sa se tina cont de inaltimea fundasilor.......crede-ma ...joc TCM de 3 ani si ceva....mai bine cumpara si tu niste fundasi buni,valorosi,sau mai bine ia niste copii de la youth team si formeaza-i tu k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) e mai distractiv...si cine stie poate iti iasa vreun fundas de vreo lvl 17-18...nu?yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) asa fac.
hattrick_007
02-03-2006, 10:58 AM
nu stiu care va bateti joc d mine dar nu e amuzant delok (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc).....asa sunt romaniii...si mai vreti sa intre cineva p forumul asta.....la revedere baieti....
Ratonu
02-03-2006, 12:45 PM
Du-te cu Dumnezeu. :)
Invata limba romana si dupa aia vino aici, ca nu isi bate nimeni joc de tine
Pa, nu avem nevoie de useri ce distrug limba romana.
-yo-veve
02-03-2006, 04:28 PM
HAHA!Ce gluma buna,ce sa zic asa ii schimbati voi astia mai in varsta pe pusti, facand caterinca de ei si ce canterinca.....fara gust si fara numarrrr..NU era mai bine sa ii fi sters fiecare cuvant gresit si sa-i fi spus domne uite asta ai gresit,nu mergea asa ,trebuia sa va comportati voi ca niste maturi ce sunteti si sa ii bagati bete in roata cu al vostru umor(sec)!!!
Nu schimbam noi, forumul schimba cuvintele stalcite ;)
Ratonu
02-03-2006, 04:39 PM
Mare e puterea forumului.
alecs
02-03-2006, 06:05 PM
Totusi , daca se poate, de unde iau patchul pt echipele Romanesti?
LittleAngelL
13-03-2006, 01:17 AM
interesanta chestia cu parantezele :mishto:
hunter_ady
13-03-2006, 10:39 AM
Originally posted by alecs@Mar 2 2006, 06:05 PM
Totusi , daca se poate, de unde iau* patchul pt echipele Romanesti?
74801
Aceeasi intrebare o am si eu ,tinand cont ca link-ul http://fifaromania.computergames.ro/downlo...ion=file&id=103 (http://fifaromania.computergames.ro/download/pafiledb.php?action=file&id=103) nu este functionabil.
precizez ca jocul il am instalat acasa unde nu am acces internet,si vreau sa downloadez patchul de la servici.
LittleAngelL
15-03-2006, 09:36 AM
oare o sa mai mearga :unsure: oricum din 5 linkuri nici1 nu a mers :((
C.Ronaldo_7
28-03-2006, 01:59 PM
salut baieti!chiar nu am de unde sa iau patchul pentru divizia A....ca m-am cam saturat de jucatorii aia penibili :D
Cand tastezi fifaromania.computergames.ro iti apare pagina temporara. In josul acestei pagini scrie RLSP(TCM). Dai un click pe varianta 2005 si voila downloade-zi patchul!
C.Ronaldo_7
29-03-2006, 10:00 AM
Da dar ru am versiunea 1.0 a jocului......nu sti de unde sa iau paychul pentru versiunea asta?am incercat sa pun patchul pentru versiunea 1.1 si s-a blocat... :sanshine2:
gianni
04-04-2006, 08:22 AM
Pana la urma este distractiv sa joci si cu tipii aceia cu nume aiurea! Joc din placerea de a vedea ce nume le mai debiteaza celor de la Ea Sports!
C.Ronaldo_7
04-04-2006, 11:05 AM
Ai dreptate,e distractiv!mai ales cand iti trimiti scouterii prin Romania si iti gasesc cate un jucator cu level 17 si cu talent maxim si la vreo 20 ani.Cu astfel de jucatori construiesti echipa nationala..... :mishto:
gianni
04-04-2006, 11:33 AM
Eu mi-am creat propria echipa si este mai incitant asa! Trag sa sa am cat mai multi jucatori in Hall Of Fame! Sunt curios cam cat o sa dureze antrenatul acesta, daca exista vreo limita de varsta, in privinta antrenorului, pardon, a managerului! Adica, o sa mai fiu manager si la 100 ani! Astfel am gasit ceva care mai ma face sa joc TCM 2005!
C.Ronaldo_7
04-04-2006, 06:44 PM
Si eu de obicei incep cu o echipa creata pentru ca atunci cand cumperi un jucator nu mai ai boardu in spate si poti sa-i dai salariu oricat...e misto. :mishto:
cred ca poti sa fi manager si la 150 de ani.Ar fi culmea sa mori!nu? :D
C.Ronaldo_7
09-04-2006, 05:35 PM
Si totusi.....este vreun patch care sa mearga?pt ca am luat cateva si nu-s bune de nimic.Daca da as vrea sa stiu de unde pot sa il iau. :D
stefan
09-04-2006, 05:55 PM
daca tu nu esti in stare sa instalezi corect un patch nu e vina noastra
andreiutzu
09-04-2006, 06:47 PM
Poti sa mori??????????!!!!!!!!!!!!!!!!(cred ca o sa ma las de manager 2006 si o sa incep sa joc TCM 2005,nu am mai jucat de mult asta) :crazyboy:
C.Ronaldo_7
11-04-2006, 01:22 PM
eu am versiunea 1.0 a jocului si inca n-am gasit un patch pentru versiunea asta....ma ajuti cumva? :D
gianni
18-04-2006, 08:45 AM
Imi pot crea proprii jucatori in Tcm 2005?
gianni
18-04-2006, 10:10 AM
Poti sa fii putin mai explicit!? Mersi! ;)
C.Ronaldo_7
19-04-2006, 05:17 PM
despre ce editor este vorba?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.