View Full Version : Research RCIF
Daca sunteti interesati in a face research pentru RCIF 2003, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la fifaromania@as.ro . Toate detaliile va vor fi trimise prin e-mail. Nu trebuie sa munciti forte mult ci doar sa ne furnizati niste informatii despre echipele alese de dumneavoastra.
mininu
14-03-2003, 01:35 AM
In regula, dar nu ma pune sa-ti dau e-mail. Ma omoara chestia asta cu trimisul mailurilor. Stii ce aleg, nu?
trimiti mail, ca trebie sa trimit ceva inapoi, altfel nu se poate
Sirbu Mihail Bogdan
17-03-2003, 01:27 AM
cand ai nevoie de ele??
mininu
20-03-2003, 12:24 AM
Spune-mi daca ai primit mailul cu pozele de la mine.
sanshine
20-03-2003, 03:25 PM
mns, ce te-ai sincronizat cu EA Sports! Acum s-au apucat si ei sa caute "Football Database Researchers". uita-te pe la http://www.soccergaming.com/db/news/show.php?NID=259, mi se pare ca tu si mininu ati avea ceva sanse sa fiti alesi. Si cine stie, poate o sa fie si Divizia A in FIFA 2004 ! (ce, n-am dreptul sa visez? :nono: )
eu stiu anumite lucruri, da nu pot spune :P
sanshine
18-04-2003, 01:29 PM
auzi, mns, tu ai mai vorbit cu MMM? ca de pe 14 n-am mai primit nici un semn de la el, de obicei raspundea repede.
da, situatia mea e putin cam delicata ca eu lucrez acum la doua capete, si nu stiu daca aia vorbesc intre ei
ScorpionX
18-08-2003, 11:58 AM
Mns am si eu o intrebare, daca iti trimit fisierul Fcdb... sauc cum ii zice... Si acolo iti trimit eu loturi modificate... Poate il chem pe varu-meo Bin pe la mine si vedem transferurile si poate facem treaba buna. caut si eu imagini pt. meniuri, si pentru echipamente. Asa si inca o chestie: am si eu o sugestie. Daca ai microfon inregistreaza de la TV cand striga aia si si alte chesti eu o sa ma apuc de treba si poate o sa va fiu de folos. :D
MaPaX
27-11-2003, 08:52 PM
MNS iti dau orice vrei tu despre Apulum si RAPID!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.