View Full Version : Problems
cHiMi
31-10-2004, 02:58 PM
1. Cine stie cum draq sa dau loviturile libere ca numa' peste poarte trag ??
2. Cum fac sa nu mai imi schimbe Camera dupa un corner, vreau sa ramana pe Tele.
Thanks
Andrei_C
31-10-2004, 06:37 PM
Originally posted by cHiMi@Oct 31 2004, 02:58 PM
1. Cine stie cum draq sa dau loviturile libere ca numa' peste poarte trag ??
pana la fifa 2005 , eu nu puteam sa dau goluri din lovitura libera ... acuma minune din 5 lovituri , 4 is goluri ....
Time2Chill
31-10-2004, 09:28 PM
pui cercu unde vrei sa tragi apesi "Shift" + sagetile si vezi ca dunga rosie sa fie cat mai mica, si dupa dai "D" prima data cat mai aproape de zona rosie si a doau data cat mai aproape de verde, da sa nu intre nici in verde :mishto:
dak intelegi ce zic ar trebui sa fie bine :mishto:
Sirius
31-10-2004, 09:34 PM
Pentru lovituri libere: pui cerculetu' ala care apare pe locul dorit (de preferinta pe spatiul portii, undeva la vinclu)-il misti cu sagetile. Apoi ti apasat shift si dai de sageti si vei observa ca se misca ceva in coltul din staga jos. Tot un cerculet, da'-i pe migie=asta-i efectul care va fi imprimat mingiei . Cerculetul ala trebuie sa fie in directia opusa traiectoriei mingiei. Adica daca dai in stanga-sus, efectul trebuie sa fie dreapta-jos. In fine, dai drumu' la shift si apesi D. O sa vezi ca pe bara de forta a luat-o la fuga un mic indicator. Inainte sa ajunga pe rosu apesi din nou D. Se opreste si o ia la fuga inapoi. Trebuie sa-l opresti (tot apasand pe D) cand ajunge in zona verde.
Ghidu' asta-i scris destul de :D , dar cred ca se poate intelge ce-am vrut sa zic. Exerseaza la antrenamente.
Cat depre faza cu schimbatu' camerei la cornere, daca zici ca ti se schimba, apasa pe unul din numere (nu mai stiu care-i tele, apasa si tu 1,2,3,4,5,6...)
Edy_smf
01-11-2004, 04:36 AM
Efectul care il imprimi mingiei nu este neaparat nevoie sa fie pe interior ,poate sa fie si pe exterior sau poti da si o bolta eventual fara probleme...daca te-ai prins de treaba cu opritul fortei sutului in zone bune mai conteaza si pe cine pui sa execute loviturile,daca pui un suteor cu acuratete nasoala ai toate sansele sa nu bagi din 5 niciuna...
Apropo,vezi ca poti sa dai si tunuri direct in vinclu fara efect,tot ce trebuie sa faci sa incarci linia pina aproape de rosu si sa o opresti la un cm fate de dreapta,daca cel care executa are shootpwr si shootacc bun rupe plasa,portarl nici nu o miroase cind trece prin vinclu.
eu va sfatuiesc sa nu folositi efect...ca atunci scade din puterea sutului, ficsati cercu unde vreti pe poarta si gata...eu am dat vreo 20 de goluri intr-un sezon cu un fundash numai din lovituri libere :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.