PDA

View Full Version : Care-i problema?

KJ@va
30-10-2004, 11:59 PM
Cine stie de ce pe unele cheestii din Fifa 2005 dar mai ales pe alea care sunt puse in stanga ecranului,este deasupra lor un fond alb??
Uitati-va la screenshot,am facut sageti ca sa vedeti la ce ma refer!

yahoo
31-10-2004, 12:52 AM
Probabil e de la tine. O fi o textura care nu e bine instalata

gabi41119842003
31-10-2004, 03:43 AM
eu cred ca e de la placa video, revino cu mai multe detalii (adica ce placa video ai si daca ai drivere recente instalate la ea).

KJ@va
31-10-2004, 01:02 PM
Am SIS 630/730 la 64Mb,totusi am vazut aceeasi problema la user-ul bug care a postat mai multe poze la sectiunea " il aveti? postati! "(poza care am pus-o eu aici e una din pozele care le-a postat "bug",nu am mai facut screenshot eu la meniul de la mine din joc ca am vazut ca el are aceeasi problema),si totusi trebuie ceva reglat la placa video sau nu am ce face? am ultimile drivere de la placa mea video dar...asta e.
Yahoo, totusi ai spus ca poate o textura nu e bine instalata,unde pot sa verific asta?

PS: Cand iti alegi sa faci cariera,iti arata dupa aia niste zone,fieacare zona cu mai multe campionate,intrebarea e daca dupa cativa ani imi pot alege alta echipa din alta zona decat din cea cu care am inceput???

Edy_smf
31-10-2004, 07:28 PM
Bineinteles ca poti,dupa primul an o gramada de echipe te vor solicita si iti alegi de acolo pe care vrei,asa cu ai spus tu,pe zone.
Cu screenshootul mai mult ca sigur e din drivere,poate placa e putin cam slabuta pt fifa 2005 care deja cere o gramada de resurse sa se poate vedea cum e el facut de fapt,multi nu vad decit texturile low daca placa nu e un model performant...dar nu e exclus nici jocul sa nu fie instalat bine.

JohnnyUSA
31-10-2004, 09:14 PM
kiowa .. bag mana-n foc ca-i de la placa video .. ce ai tu .. e history .. buy a new one .. mama ma-sii .. a ajuns Gf2 MX mai jos de 1 milion.

Edy_smf
01-11-2004, 04:30 AM
Are dreptate johnnyusa,probabil ca ar fi timpul sa schimbi placa daca vrei sa joci fifa 2005 in bune conditii,dar in cazul asta nu fa prostia sa iei un GF2 sub nici o forma,o sa vezi jocul tot pe low,daca tot optezi pentru un GForce ia-ti de la fx in sus,asta ca sa nu mai zic ca-ti recomand un ATI Radeon peste 9600 cu pro in coada sau cu XT eventual etreme, daca te tine buzunarul...

dyablo
13-11-2004, 11:58 PM
bai..la fel am si eu o problema....cand incep jocu`..ori nu vad mingea...ori am gauri in jucatori. si dupa ce ca nu e de ajuns...mai imi apar si niste dungi care apar si dispar scotandu`ma din tzatzani !!!! iar din cauza placii nu cred ca ar putea fi....am un geforce 4 la 128 de megi...care ma puteti ajuta pls reply (d_yablo_ab@yahoo.com...sau direct pe yahoo) :fotbal:

ilDotore
14-11-2004, 01:56 AM
daca ai drivere la zi sau unu care l-ai folosit dintodeauna si nu ai mai avut probleme de genu asta, atunci mai instaleaza odata jocu(si atentie minim directX 9b), daca nu mere baga windowsu iara si inainte sa-ti instalezi toate programele pe care ti le bagi deobicei, baga jocu, binenteles inainte tre sa instalezi drivere si directX (parca directX 9b cere jocu-deci sa fie cel putin directX 9b), vezi daca mere jocu si dupa aia baga-ti restu programelor, daca nu mere incearca cu alta placa video, k later :romania:

DelPiero
14-11-2004, 07:46 PM
Sigur e de la driverele placii video! Banuiesc ca sunt prea vechi. Oricum, o placa video noua nu ar strica :P