PDA

View Full Version : We`re all living in Amerika

yahoo
30-10-2004, 10:17 PM
Yo las vota pe Bush :mishto: . Fara motiv dar pe Kerry :nashpa: :scaun: (ex-soldat in Vietnam) nu las vota.
Versuri din Rammstein-Amerika :P

wwd
30-10-2004, 10:25 PM
Si yo tot pe Bush
Nu de alta, da` imi plac discursurile lui.

DarkComy
30-10-2004, 10:27 PM
eu pe Kerry ,Bush mi se pare un dobitoc lipsit de bun simt ;)

yahoo
30-10-2004, 10:28 PM
Ce record 7 min si deja 3 posturi :P

Blue
30-10-2004, 10:36 PM
LoL ce dreq sa-ti placa la discursurile lui, omul e un incult, nu poate vb bine engleza, el si nea nicu, amandoi veniti din niste sate, amandoi cu un accent aparte, se vede clar ca e un tampit. L-am vazut intr-un film, dadea un discurs , numai tampenii spunea, intr-un moment chiar a blacked out, nu atia ce sa mai zica.

DarkComy
30-10-2004, 10:39 PM
se vede ca e din Texas dupa accentul ala de taran prost si dupa felul in care stie sa rezolve conflictele numai cu ajutorul razboiului . Stiut fiind faptul ca astia din Texas sunt mari soldati numai ca Bush nu a facut armata :P

Blue
30-10-2004, 10:47 PM
Ba a facut-o dar nu a trecut examenul era la aviatie parca, si cum era el mai idiot asa nu a trecut. Plus ca in anii lui 30-40 a tocat banii lu' tacso si ar prieteniilor lui, nu e un manager bun, cum ar face un presedinte bun.

dj-cata
31-10-2004, 12:36 AM
asa de mult ma intereseaza ce se intampla la ei de nu mai pot sa dorm acuma pana la alegeri :D ...hai mah ce dracu...vine ca nu ati pus topic cu cine va iesi presedinte in burkina faso si beirut :P

yahoo
31-10-2004, 12:48 AM
Bai nene nu te enerva p mine. Yo am facut Pollul asta daka vrei sa votezi bine daka nu, nu. Fac si un topic cu Burkina Faso :P

habbib
31-10-2004, 11:12 AM
o sa iasa bush presedinte numa daca face iarasi mishmasuri ca si acum 4 ani,in competitia cu Al Gore,cand voturile din cateva state care il sustineau pe Gore nu prea au mai ajuns si astfel Bush a castigat la limita..nu stiu cat de bun e si Kerry asta,dar oricum Bush ma enerveaza..mai bine sa ne vedem noi de tzara noastra pentru ca oricine ar iesi presedinte, america tot o sa se creada super puterea lumi,atotstapanitoarea Terrei :crazyboy:

RaPiDuTz
31-10-2004, 01:16 PM
eu daca as avea peste 18 ani si as sta in USA nu as vota pe nici unul din ei... :P Bush ala a facut se pare greseli mari cu teroristii iar Kerry e super antipatic :nashpa:

Ratonu
31-10-2004, 06:01 PM
Mah nu stiu eu sunt 50-50 deocamdata, chiar nu stiu... Parca l-as alege totusi pe Bush, ca sa fie o continuitate, chiar daca e cam prostalau... Kerry si-a constituit 75% din campanie din atacuri asupra actualei conduceri si asta m-a deranjat la el.

Forza Rammstein! :mishto:

Andrei_C
31-10-2004, 06:59 PM
Si eu l-as vota tot pe Bush ...
Mi-a placut faza aia cand a venit Bush la noi si a iesit curcubeul ...
tare ... faza ... sa fi fost efecte speciale ?
:D

stefan
31-10-2004, 08:57 PM
are dreptate dj-cata, nush ce va agitati cu americanii cand avem si noi alegeri in noiembrie, voi credeti ca americanii se gandesc cine ar fi mai bine sa iasa presedinte in romania? :P

Sirius
31-10-2004, 09:09 PM
Eu merg pe Bush, fiindca Kerry mi se pare un fanfaron. In plus, de asta programul sau electoral este slab si prost gandit, iar singura sa calitate a fost aceea de a profita de greselile lu' Tufis. :D
Daca iese Kerry, Bin Laden o sa se poata plimba linistit prin Washington...

dj-cata
01-11-2004, 12:36 AM
parca vad deja....emisiune speciale peste emisiuni speciale....cine a iesit....e bine....oare cum va conduce tzara....si toate asta se vor intampla in romania dupa ce va fi ales nu presedintele tzarii noatre..ci presedintele americii...ashtia suntem noi...

Sirius
01-11-2004, 09:08 AM
Pai e destul de important cine iese presedintele celei mai puternice tarii a lumii. Si las' ca vor fi destule emisiuni speciale si cu alegerile noastre.

dj-cata
03-11-2004, 01:36 AM
sa ma f*t in ele de alegeri...nici rezumatele de la UCL nu am putut sa le vad bine ca repede kakatii ashtia s-au grabit sa aberezer despre alegeri nici nu se inchisesera urnele .... sa mor eu...pe toate posturile doar asa ceva e...kkt...

un popor de lingai...aia suntem...nu se poate pe toate posturile nu ai nimic altceva de vazut decat pe aia cum abereaza si mai e un prost la protv care traduce zici ca e american....vb o romana din aia cu accent american....un kkt de om

Floyd
03-11-2004, 07:24 AM
As fi ales Kerry, asa cum au ales dealtfel si cetatenii New York-ului, cei mai afectati de tragicele evenimente de la 11 septembrie.
Se pare totusi ca Bush va avea cel de-al doilea mandat. Congresul va fi tot al lui, adica al republicanilor. Discursurile lui Bush au fost de multe ori ridicole si manipulatoare, facand mereu apel la lupta anti terorista si punand in prim-plan continua amenintare ce ar plana asupra U.S. Razboiul impotriva terorismului, asa cum il percepe Bush, devine pe zi ce trece unul utopic.
Vedeti documentarul Fahrenheit 9/11 si veti intelege mai multe. Nu dau crezare tuturor celor afirmate in acel documentar dar unele lucruri sunt evidente.

RaPiDuTz
03-11-2004, 02:03 PM
mda...ce kkt...au facut rezumatu la etapa de ucl de kkt...

oricum a iesit Bush :P si parca e mai bine asha ca Kerry ala e un pic cam aiurea...nici nu stia ce o sa faca cu razboiu daca devenea presedinte

habbib
03-11-2004, 06:45 PM
ii dau dreptate lui cata,o tzara de lingai :nashpa: ,romanii asta au stiut sa faca cel mai bine intotdeauna,sa ii linga pana in adancul c****ui pe americani si pe cine o mai fi fost,pe aia ii doare fix undeva de romania,fiecare cu interesele lui,toti sunt niste ipocriti, si ai lor si ai nostrii..

Tuby
03-11-2004, 09:51 PM
Poporul nostru a fost dintotdeauna unul de lingai...sa ne aducem aminte de cele 2 razboaie mondiale...unde ne-am dat cum bate vantul si am luat-o in mana de fiecare data....poate cu mici exceptii prin perioada medievala am reusit sa ne impunem punctul de vedere...in rest...
Se pare ca pana la urma Bush isi va incepe cel de-al doilea mandat...asta inseamna ca acea mascarada din Irak va continua...si parodiile pe net vor curge garla...

Time2Chill
03-11-2004, 10:22 PM
Nu cu mult timp in urma, un stimat membru al forumului nostru (intr-un alt topic) spunea k schimbare nu este benefica pt k sa-si poata termina refomrele, asa k si bush are de terminat ceva ......... prin USA :naughty:

wwd
04-11-2004, 11:01 AM
Ce, sa se termine pe el sau cum?
Ma rog, oricum, din ce-am vazut a fost o lupta f. stransa, care arata ca Bush ar fi (teoretic) un incut mai cult decat Kerry :P