View Full Version : Divizia A (editia 2002-2003)
cum vi s-a parut prima etapa? eu am fost la UTA - Ceahlaul si poli - Steaua. Imi pare bine ca UTA a reusit sa-i pata pi moldovenii aia blatisti, si sper ca in etapa viitoare sa predam lanterna la farul.. :P voi ati vazut meciul UTA sau faza din joc? Njock a jucat ca curu tot meciul si in ultimul minut a salvat echipa, mishto nu :)
Poli nu a jucat mai nimic la timisoara, poate si din cauza asta mi s-a parut ca Steaua a jucat foarte bine... apropo, am stat la galerie la steaua :D
Sirbu Mihail Bogdan
12-03-2003, 11:01 PM
Despre Njock,de un jucator ca el ai nevoie in echipa,tot meciu nu face nimik dar da un gol, e mai bine decat de aiba 100 de ocazii si sa le rateze cum a facut Stiinta e bine ca a castigat UTA cat despre Steaua o sa se desumfle etapa viitoare chiar la ei acasa,vor fi surclasati atat pe teren cat si in tribune!!
Campionii la peluza suntem noi.....CUCS!!!!
tudosebogdan
13-03-2003, 08:11 PM
Ma ce mi-ar place sa bata Steaua niste olteni, maica ce mi-ar place. 8)
Taman la voi o sa gandesc cand s-o umfla Jiul. Iar ati plans de necaz! :oops:
Sirbu Mihail Bogdan
13-03-2003, 11:05 PM
Ti-ar place dar nu o sa se intample.Sa nu uiti cum a fost in tur si pe teren si in tribune.N-am auzit galeria lu' Steaua.Eu n-as vorbi
asa despre o echipa cu atat istorie asa.Uita-te la Spotrul ce "istorie" are sau la Steaua care are dar toti stim cum .Dar Bucurestiul e buricu Pamntului deaia cand joaca nationala amicale acolo vin 5.000 de oameni si cand joaca in provincie se umplu stadioanele.
Si vreau sa te intreb la cate meciuri a lu' steaua ai fost pana acum?
acasa si deplasare.
ISTORIA NOASTRA E UN MIT NEMURITOR A VOASTRA UN ORDIN COMUNIST!!!!!
mininu
15-03-2003, 02:05 AM
Ce istorie aveti voi?
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 02:29 AM
O istorie muncita si facuta pe DREPT nu ca altii cu ajutoare consistente!!!!
La afirmatia cu Bucurestiul am cam exagerat umpic (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) recunosc dar m-a enervat cand a zis o chestie cu Jiul.Dar la celelalte sa-mi spui mie daca gresesc.
mininu
15-03-2003, 03:47 AM
Muncita dar fara realizari.
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 03:52 AM
Ce intelegi tu prin realizari???
mininu
15-03-2003, 03:57 AM
Rezultate concrete! In afara de 83 cand ati ajuns in semifinale si inca vro 4 ani cand ati luat campionatul altceva nimic. Ce ati facut in ultimii ani? Va bateati cu Brasovul acum cativa ani sa va salvati de la retrogradare.
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 03:59 AM
Inainte de 89 n-au fost lasati. Dupa revolutie ce echipa din Romania a mai facut performanta?Daca zici ca n-au avut realizari cum iti explici ca atata lume vine la stadion?Da si la meciul ala cu Brasovul au fost 40.000 de spectatori si era pe ultimele locuri.
mininu
15-03-2003, 04:03 AM
Da, vin 40.000 de spectatori pentru ca aveti o singura echipa importanta in oras. In Bucuresti sunt 3! Daca ar fi fost si aici una, fii sigur ca se umplea Lia Manoliu.
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 04:11 AM
Ma Craiova are in jur 300.000 de locuitori si o echipa.Bucurestiul are in jur de 2 milioane si 3 echipe aia vine o echipa la mai mult de 600.000
de locuitori.
Sirbu Mihail Bogdan
16-03-2003, 11:55 PM
Vreau sa ii aud pe cei care spuneau ca Stiinta va fi victima sigura in Ghencea.S-au inselat!Dupa exact 20 de ani decand a invns F.C. Kaiserslautern pe 16 martie 1983,STIINTA a obtinut un egal important dovedind ca este cel putin egala Stelei si ca locul pe care se afla este nedrept.Arbitraj sub orice critica cu greseli de o parte si de alta.Galeria Universitatii si-a dovedit superioritatea inca o data fata de cea a Stelei si prin coregrafie si prin modul de a se purta,suporterii stelisti fiind mai preocupati sa stige m... la olteni si sa arunce sticle si brichete pe teren decat sa-si incurajeze favoritii.
sanshine
17-03-2003, 04:37 PM
Vreau sa ii aud pe cei care spuneau ca Stiinta va fi victima sigura in Ghencea.S-au inselat!Dupa exact 20 de ani decand a invns F.C. Kaiserslautern pe 16 martie 1983,STIINTA a obtinut un egal important dovedind ca este cel putin egala Stelei si ca locul pe care se afla este nedrept.Arbitraj sub orice critica cu greseli de o parte si de alta.Galeria Universitatii si-a dovedit superioritatea inca o data fata de cea a Stelei si prin coregrafie si prin modul de a se purta,suporterii stelisti fiind mai preocupati sa stige m... la olteni si sa arunce sticle si brichete pe teren decat sa-si incurajeze favoritii.
Vad ca nu spui si CUM s-a obtinut egalul asta. Craiova a practicat, mai ales spre sfarsit, un antijoc cum rar se poate vedea. Daca ii iei numele de U. Craiova, echipa care a jucat aseara putea foarte bine sa fie si Aversa Pitesti. Cand echipa joaca asa, iti ia dreptul sa-i mai pomenesti istoria ca pe o scuza. Daca eram in tribune, cred ca as fi aruncat si eu cu ce-mi nimerea in mana.
P.S: nu zic ca Steaua ar fi jucat bine - pentru ca n-ar fi adevarat. Dar macar au jucat fotbal. Si daca nu era Helesteanu, poate ca scorul ar fi fost altul...
cam asa sta treaba, azi se joaca fotbal nu "hai sa distrugem jocul ca sa nu luam gol"
oricum, oice ai zice, eu am stat in galeria stelei la meciul precedent si pot sa-ti spun ca sunt baieti de treaba, nu injura sau fac scandari urate la adresa echipelor adverse numai daca sunt provocati...
sanshine
17-03-2003, 06:36 PM
ca in orice galerie, sunt suporteri si suporteri...
eu stau in bloc cu un grup mai "apparte" de suporteri stelisti, si drept sa-ti spun nu-mi prea place sa-i intalnesc seara pe strada :|
Sirius
17-03-2003, 10:36 PM
Despre Steaua-Craiova: la faza cu faultu' imaginar al lui Raducanu, cred ca nici Colina n-ar fi luat alta decizie. Din pozitia in care se afla arbitrul se vede ca si cum Raducanu l-ar fi controlat la glezne pe acel fundas. Iar la penalty a fost un caz asemanator cu cel din Rapid-FC Brasov. Nu vreau sa acuz, dar parca Claudiu prea a sarit in cap la faza aia. oricum un meci destul de slab. La Craiova a fost mult mai frumos. Insa la asta s-a ajuns. Resemnat, dau pe Champions League si ma insanatosesc instantaneu!
Sirbu Mihail Bogdan
17-03-2003, 10:36 PM
Si crezi ca alta echipa nu ar fi facut acelas lucru?F.C.M Bacau a facut-o la Craiova ,ei de ce n-ar faceo.Ce creazi ca daca Steaua conducea nu trageau de timp?Mi-a placut faza cu Raducanu,poate ar fi obtinut penalty-ul daca nu ar fi cazut ca si cand ar fi facut infarct sau ar fi fost trasnit de fulger.Si zimi dac ai auzit galeria Craiovei injurand,nu spun ca ar fi sfinti dar la meciul asta n-au facut-o.
Sirius
17-03-2003, 10:39 PM
Bre, ce ne-am sincronizat cu posturile! Ca sa inteleaga toata lumea, Bogdan a raspuns pentru cei din spatele meu!
Sirbu Mihail Bogdan
17-03-2003, 10:41 PM
Da asa e! :) :)
oricum, arbitrajul a fost cam prost, iar craiova trebuia sa joace fotbal nu sa omoare jocul, in al doilea rand nu cred ca steaua ar fi facut asa, la timisoara cand era 3-1 nu au omorat jocul ci au continuat sa atace si sa aiba posesie... :P
mininu
18-03-2003, 06:41 PM
pot sa-ti spun ca sunt baieti de treaba, nu injura sau fac scandari urate la adresa echipelor adverse numai daca sunt provocati
Aici te contrazic. Ce treaba avea Dinamo la meciul Steaua-Craiova? Hai sa fim seriosi!
sanshine
20-03-2003, 11:09 AM
Si crezi ca alta echipa nu ar fi facut acelas lucru?F.C.M Bacau a facut-o la Craiova ,ei de ce n-ar faceo.Ce creazi ca daca Steaua conducea nu trageau de timp?Mi-a placut faza cu Raducanu,poate ar fi obtinut penalty-ul daca nu ar fi cazut ca si cand ar fi facut infarct sau ar fi fost trasnit de fulger.Si zimi dac ai auzit galeria Craiovei injurand,nu spun ca ar fi sfinti dar la meciul asta n-au facut-o.
Nu te contrazic la faza cu galeria, ti-am zis, eu cu jocul aveam treaba. Nu te contrazic nici la faza cu "orice echipa", ca exemplu si Ajax a tras de timp aseara la sfarsitul meciului. Dar ce a facut Stoianof... Faza aia e de antologie. Baiatul ala e chiar prost, nu-i asa :bang: ? Si dupa meci cu impresia lasata de faza aia am ramas, si trebuie sa recunosti ca tragere de timp mai evidenta e greu de gasit.
Sirius
20-03-2003, 10:18 PM
Zi si mie ce s-a intamplat, te rog; nu m-am uitat la meci si mi-ar place sa stiu! :)
Sirbu Mihail Bogdan
20-03-2003, 10:31 PM
Desi fusase lovit cu mingea in fata in faza dinainte ,si poate a si tras de timp intentionat dar parerea mea a fost ca a gresit cand a intrat imediat,chiar daca ar fi fost lovit ,impresia a fost ca a tras de timp doar.
Nu e prost dar gandeste-te ca n-a avut nici experienta avand doar 17 ani.
la pauza Dinamo-Steaua 1-2, eu zic ca faza cu penaltiul a fost discutabila, cred ca intr-un campionat mai mare sau serios nu se acorda 11metri, dar macar steaua a resuit sa dea gol si sa intre la pauza cu avantaj
sa vedem ca se va intampla in contiunare, oricum dinamo joaca destul de slab :D
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOL
exact cand eram speriat ca au dat catelusii gol, a bagat-o raducanu in poarta
OLE
Forza Steaua
ole, s-a terminat, Steaua a dovedit inca odata ca e peste dinamo, respect :P :crazyboy:
mininu, catalin :P :P :P :P :P :P
Sirbu Mihail Bogdan
23-03-2003, 10:41 PM
Chiar daca nu am vazut meciul prea bine(m-am uitat pe net) pot sa spun ca Steaua a fost superioara in fata echipei cainilor din groapa care mai spre sfarsitul meciului au aplicat tactica lui Halagian :"Na la ei"sau "focu la ei" incercand sa castige si ei primele puncte din retur. In mod special de la Dinamo mi-a "placut" evolutia lui domocos(care poate fi cel mai valoros numar 10 din campionat dupa spusele lui Netoiu) :? :crazyboy: intrat spre sfarsit si a lui Frasineanu (eliminat).Kirita ca in totdeauna a condus o aparare impecabila impreuna cu Burca un mare talent(Viitor G.Popescu) si un portar de calibru(Munteanu) :mrgreen: .Se anunta zile grele pentru Andone.Steaua a fost o echipa care a facut un joc frumos si a avut o galerie la inaltime
P.S Nu a intecut-o pe a Stiintei. :P :P
tudosebogdan
24-03-2003, 08:01 PM
:crazyboy: bai mie mi-a placut Axinia cand NU a urmarit mingea si i-a bagat un umar in ochi :o lui Pompiliu Stoica. se mira pe urma ca a luat rosu. cine el, chiar el sa ia rosu?
un amic de-al meu, dinamovist baiatul, dupa ce am incercat sa vorbesc cu el la telefon de 2 ori, mi-a trimis un sms:
:sorry: [size=18][b]TACI :x
:D [i][u][b][size=24]UNEORI SUNT MANDRU :D
Sirbu Mihail Bogdan
02-04-2003, 01:05 AM
Stiinta a trecut pe locul 14 in clasament dupa ce Sportul a fost depunctata cu doua puncte in urma unei datorii catre clubul Steaua de 150.000 $!(Becali moare sa-si recupereze datorile dar cand are el de dat intarzie cu anii sau nu-i da deloc)
pana acum Dinamo merge conform planului,i ar in cateva etaoe va avea 7 meciuri fara victorie
iar UTA jocaca puri si simplu fabulos, condusa de M.Popescu, I. Dragomir si castiga categoric cu otelul cu 3-0
poli uita-te ziua ta se apropie :fyou:
Sirius
06-04-2003, 08:26 AM
Pana atunci UTA vine la Brasov. Hmm, a inceput ninsoarea (pe bune!). Sunteti obisnuiti cu asa ceva?
si la arad a nins, noroc ca doar dupa meci, ca nu avem nici o umbrela la mine :P
Sirbu Mihail Bogdan
06-04-2003, 10:55 PM
Victima a devenit pradatorul.Sa mai faca nenorocitu de Rada baza de Stiinta.Le-am dat-o la rapidisti,niste copii de 17 18 ani i-au batut pe "internationalii" rapidisti.Sa le fie o lectie la toate echipele din bucuresti si la suporterii lor.Universitatea nu va muri niciodata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:fyou: :slick: bucuresti
sanshine
07-04-2003, 12:34 PM
bravo stiinta, aratati-le la dinamovisti cum se respecta un blazon :roll:
Sincer, chiar nu ma asteptam la rezultatul asta.
tudosebogdan
07-04-2003, 04:14 PM
Mie imi place ce a scris ProSportul astazi: BOMBA CU PRAZ!
Despre Dinamo am numai cuvinte de lauda: INCA UN PAS INAINTE ... CATRE B! :D VAI MAMA LOR DE FOTBALISTI .... :D
sanshine
07-04-2003, 04:20 PM
Si Picasso a avut o perioada albastra, ce, Dinamo nu poate sa aiba o perioada neagra? :P
Oricum, sper sa-si revina "pentru binele fotbalului romanesc" bla...bla...
Sirius
07-04-2003, 09:13 PM
Ba sa nu-si revina. Sa mai termine Bucurestiul cu atatea echipe, ca de aceea e Romania o tara mare. E randul provinciei!
tudosebogdan
08-04-2003, 05:28 PM
si cine vrei tu sa vina din provincie mai? tu nu vezi ca cei mai multi bani sunt in Bucuresti? cu ce vrei tu sa-i plateasca FC Baia Mare (de exemplu, ca tot si-au vandut ei locul) pe Kirita sau Vlad Munteanu sau Cristi Munteanu. ca joaca sau nu bine presupun ca ei tot nu ar renunta la anumite pretentii financiare asa ca de unde sa dea provincia banii pe care ii cer ei? :? pentru nivelul din tara noastra ei sunt jucatori buni totusi ... :crazyboy:
Sirius
08-04-2003, 09:03 PM
Ba pardon, bani sunt berechet si in provincie, numai ca patronii nu vor sa dea. Daca vrei sa stii, Ion Nicolae de la FC Brasov, are mai multi bani ca Gigi Becali sau ca Netoiu. Insa e tare zgarcit. Pinalty are si el afaceri, Sechi, ce sa mai vorbim, deci bani sunt, nu aici e problema.
Sirbu Mihail Bogdan
08-04-2003, 11:38 PM
Asa e ,nu sint investitori numai in bucuresti,sint si prin alte parti dar dupa parerea mea cei care investesc in provincie nu vor performanta.daca s-ar
gasi unu care sa vrea sa fac treaba am spune cu toti :::BYE BYE suprematiei bucurestene!!!
tudosebogdan
09-04-2003, 06:43 AM
adica, daca voi in provincie tot aveti atatia bani de ce nu ii aduceti si voi pe ronaldo, figo sau zidane sa ii vedem si noi mai de aproape?
imi pare bine ca se misca ceva si in provincie (vezi la UTA sau Craiova care au achizitionat fotbalisti care joaca totusi la 1 nivel mai sus decat fotbalul de la noi) dar imi pun atunci o alta intrebare.
:? DACA BANI EXISTA SI UNEORI, DAR NU MEREU, PRIMELE DIN PROVINCIE SUNT CHIAR MAI MARI DECAT CELE DIN CAPITALA ATUNCI DE CE NU VOR SI JUCATORII DIN PROVINCIE SA LE IA BANII LA PATRONI? :?
ps: asta ca sa nu intreb de ce fac blaturi....
pps: am vazut si eu cu ce masinuta se plimba Ion Niculae mai, cu aia sa te tot plimbi si prin Bucuresti :)
Sirbu Mihail Bogdan
09-04-2003, 09:06 PM
pai ei ar vrea dar n-au valoare,ca patronii echipelor din provincie se nultumesc sa cumpere sau sa pastreze la echipe numai paraleli.Nu cheltuiesc iar apoi pun prime foarte mari sa-i faca pe jucatori sa se lupte pentru meciuri dar fara valoare nu se prea poate!!
ady14
09-04-2003, 09:37 PM
Fratz (sunt cocalar de mirc)ilor eu sper ca Poli sa-shi (sunt cocalar de mirc) revina in meciul cu Natz (sunt cocalar de mirc)ionalul,deeshi va fi foarte greu.Forza Viola!
Imi doresc mult ca Poli AEK si UTA sa ramana in A,deoarece derby-ul Vestului este mai spectaculos si aduce mai multz (sunt cocalar de mirc)i fani ca oricare alt derby!
Forza Poli!!!!!
Ah,da si era sa uit.............. Dragomir..................Demisia!
Vrem un fotbal curat,nu blaturi! :dude:
ady14
09-04-2003, 09:45 PM
Toata lumea asteapta meciul UTA-Poli!
Voi fi alaturi de Poli shi (sunt cocalar de mirc) la bine shi (sunt cocalar de mirc) la greu!
Fanii adevaratz (sunt cocalar de mirc)i asta fac!!!!!
!!!!!FORZA VIOLA!!!!!CVUCS E CEA MAI TARE GALERIE!!!!!!!
Sirbu Mihail Bogdan
09-04-2003, 09:54 PM
pai si daca o sa cada in B vor fi in acceas serie.Atunci nu o sa mai fie tot cel mai tare derby? :?
nu ma fa sa-ti spun cateva bancuri cu U Craiova 8)
O sa vedeti voi toti ce inseamna derby adevarat, nu sportul-rapid sau national - craiova . Stiti cine a distrus fotbalul la noi, gunoaiele din bucuresti...
as spune mai multe dar in calitate de webmaster aici ar trebui sa fiu impartial asa ca o sa ma abtin :x
Sirbu Mihail Bogdan
09-04-2003, 10:50 PM
sa stii ca ce am scris nu am vrut sa para un banc,dar daca vrei tu sa zici bancuri cu Stiinta zi
n-am nimic nici cu Uta nici cu Poli dar stii bine ca nu e un derby...sau e?
din punct de vedere istoric si nu e derbi
dar din punct de vedere sentimental e cel mai mare meci al tarii dupa dinamo-steaua sau steaua - dinamo
Sirbu Mihail Bogdan
09-04-2003, 11:06 PM
stiu rivalitatea dintre cele doua echipe dar ady14 a zis ca aduce mai ulti suporteri decat oricare alt derby ceea ce cred ca nu este adevarat.
cum nu, cati spectatori au fost la Poli-UTA ???
si nu uita poli cu uta au avut mai multi spectatori decat jumatate din echipele din divizia a la un loc :P
daca am avea in arad un stadion ca a lui poli am avea si noi 30mii de oameni la meci
Sirbu Mihail Bogdan
09-04-2003, 11:09 PM
nu stiu ,au fost mai ult de 50.000?
si cati a avut Uta la meciul asta?
Dupa "U"Craiova -Steaua:
Evenimentul zilei:::::"Stadionul din Banie s-a incovoiat ieri dupa-amiaza sub apasarea a peste 40.000 de oameni.Alti 20.000 au ramas la portile stadionului"
Adevarul::"Cei 40.000 de suporteri din tribune si alti 20.000 din jurul stadionului au purtat Universitatea Craiova spre a treia victorie consecutiva in acest campionat.........60.000 de suporteri olteni au luat cu asalt Stadionul "Ion Oblemenco" incepand cu primele ore ale diminetii.
Prosprot::?n B?nie, 40.000 de oameni au crezut ieri c? miracolul atmosferei de la meciurile cu Fiorentina.........cu inca 15.000 de infometati de fotbal ramasi pe afara.............
ady14
10-04-2003, 07:25 PM
Poli vs. UTA va aduce la Arad mai multi spectataori decat locurin in stadion!Si,apropo,pt Sirbu Mihail Bogdan,resprct pentru Craiova si pentru ce a facut pentru fotbalul nostru,dar acel meci Craiova-Steaua a adus multi spectatori pt ca Craiova era pe locul 1!Acum nu cred ca vor mai fi 60 de mii de oameni,deaorece locul actual nu e acelasi cu locul 1!Sunt oltean si sufletul meu va ramane acolo,dar sper mult ca la meciul Poli-Craiova sa castige Poli!
FORZA VIOLA!
frate,eu intz (sunt cocalar de mirc)eleg ca la meciuri ca Poli-UTA sa fie 40 de mii de spectatori in tribune,dar in "forma" actuala in care e Poli m-as mira sa vad iar 45 de mii de oameni(cati au fost la Poli-UTA) in tribune chiar de am juca cu Barcelona sau cu Real Madrid!
Forza Viola!
Toti timisorenii spera ca derby-ul POLI-UTA sa se dispute tot in divizia A!
Daca va fi in B va fi derbyul unori mari iubiri!Daca va fi in A va fi derbyul unor mari echipe!
Red Fighters si CVUCS nu ar trebui sa fie in conflict,ce naiba!POLI SI UTA sunt singurele echipe din vest care au adus glorie acestei regiuni!
SI oricum :slick: :fyou: Dinamo(echipa blatistilor si mafiotilor)
---------edited by SANshine, 11.04.2003, 11:03----------------
ady14
12-04-2003, 01:21 PM
mns,te contrazic,frate!in Timisoara si in Arad vin oamenii sa vada meciul!sa vada fotbal!nu vin doar galeriile!nu ai vazut in toate ziarele ce scria dupa Poli-Uta?
ca a fost ca un derby din IL CALCIO!a fost comparat ca INTER vs JUVE!
si in tribuna si in teren!nu s-a mai vazut asha atmosfera de cativa ani!
FORZA VIOLA!FORZA CVUCS!FORZA POLI AEK TIMISOARA!
ceea ce m-a enervat este ca cei din prosport socotesc ca derbiul etapei este craiova cu national si dau acolo cele 100 de bilete, sa le fie rusine :looser:
Sirbu Mihail Bogdan
12-04-2003, 03:34 PM
si din cauza carei dintre cele doua echipe crezi ca nu e derby?
Stiinta conduce cu 2-0 !!!! parasim zona retrogradarii!!!!
si din cauza carei dintre cele doua echipe crezi ca nu e derby?
nationalul poate sa joace cu oricine din divizia a ca nu va fi niciodata derby
Sirius
12-04-2003, 09:05 PM
Vere mns ce facuse UTA? N-am prezis corect rezultatul de la Brasov ci doar diferenta de goluri! Scorul: 2-1 cu trei goluri foarte frumoase. Las ca va saltati voi data viitoare; pariez ca-i depasiti pana la urma pe Sportul si pe Aek!
echipa mai buna a castigat
sper ca uta sa bata pe aek bragadiru timisoara si sa salte de pe locul 16
Sirbu Mihail Bogdan
14-04-2003, 01:30 AM
Inca o infrangere dinamo!!!!!!!!sper sa o tina tot asa si sa avem sansa sa-i bagam in B in ultima etapa la Craiova , asa cum am facut cu Rapid sau in cel mai rau caz sa ne batem pentru cine ramane in A.
daca s-ar intampla asa atmosfera asta va fi in ghencea si giulesti: :drunk:
in provincie: :bere: iar dinamovistii asta ar face: :wc: sau :looser:
jucatorii Universitatii ar deveni eroi nationali!
tudosebogdan
14-04-2003, 07:19 PM
tu nu iti dai seama ce bucurie ar fi pe Basescu fiindca nu ar mai fi nici o javra pe prima pagina? :D
eu unul spun insa ca in etapa asta care vine o sa se inregistreze o premiera in fotbalul romanesc: inca un blat ... de tort cu dedicatie de la nea Jean pentru CAINELE NUMBER ONE : gigel netoiu :P
tudosebogdan
17-04-2003, 06:47 PM
ba ce ne-au facut freza plaiesii lui Pinalti taman cand ii vedeam si noi pe Rapid. nasol de tot. :sorry:
ps: dar daca stau sa ma gandesc la o echipa de Divizia C insa care joaca in Divizia A cred ca sunt in al noulea cer :D :fyou: :D
:crazyboy: SA MOARA SI CAINELE VECINULUI ! :crazyboy:
Sirbu Mihail Bogdan
20-04-2003, 06:08 PM
mns,ce-ti facu Uta,lua puncte de la Craiova, astia parca sunt nebuni,bat pe lider in bucuresti si iau bataie acasa de la "lanterna rosie".Tot Njock ala ,incepe sa-mi dea dureri de cap baiatu: prima data nu vine la Stiinta si acum mai si marcheaza,dar nu-i nimic ,tot suntem in fata lu dinamo.
ScorpionX
20-04-2003, 06:17 PM
mns nu te supara dar uta a avut noroc
Craiova merita victoria dar asha e cand ai un jucator ca Njock in echipa,ce mi-ar place sa-l ia Craiova
sal vanda pe idiotul ala de lutu si cu banii luati pe el sa il cumpere pe njock, o fi castigat el singur meciul cu bacaul, dar am pierdut mai mult de 6 puncte din cauza lui.
nu conteaza cum a luat punctul ci conteaza ca l-a luat, totusi nu mi-am luat degeaba tricoul ala cu njock :D
sanshine
21-04-2003, 02:44 PM
lui Dinamo ii lipseste omul care s-o bage in ate, in genul lui Njock sau al lu' tampitu' de Raducanu :wink: . Astia sunt atacanti-jardeli, care-mping mingea-n plasa cand ai mai mare nevoie.
Sirius
21-04-2003, 09:06 PM
Lu' Dinamo ii mai trebuie si cativa Zidani la mijloc si niste Stami in aparare si ar fi perfecti! :D
Brasovul a urcat pe 3 si daca nu castiga Steaua cu Argesu' aveam sanse la locul 2. Totusi, ne putem apropia etapa urmatoare. Avem meci greu cu Otelul, dar Steaua are un meci si mai greu cu Rapid.
sanshine
22-04-2003, 11:33 AM
1.Steaua
2.Brasov
3.Rapid sau oricine altcineva, deja nu mai conteaza
Asa ar arata un clasament perfect! (in conditiile actuale)
Dinamo ar trebui sa inceapa fiecare meci cu pape diop ala ca el a accelerat jocul
tudosebogdan
23-04-2003, 03:42 PM
1. Steaua
2. Brasov
3. FC National
.
.
.
17. Dinamo
.
:crazyboy: hai ca asa mai merge mai Sanshine. vezi ce frumos arata acum? :P
ScorpionX
23-04-2003, 05:07 PM
1. Craiova
2. Sportul
3. National (merita)
.
.
.
.
.
14.Rapid
15.Dinamo
16.Steaua
tudosebogdan
24-04-2003, 02:28 PM
Vorba lu' Garcea: Ba da-te dreaku! :shock: :o
Sirbu Mihail Bogdan
24-04-2003, 09:17 PM
ma dar tu cine esti ma , sa-l inuri asa.Daca o bagi pe aia cu vorba lu Garcea inseamna ca ai IQ ca al plutonierului.Care-i treaba daca ar fi dINAMO so sTeaua pe ultimele locuri?
Sirius
24-04-2003, 09:26 PM
La meciul Rapid-Steaua a fost delegat un arbitru strain. Grigorescu zice ca vrea sa-l ''protejeze'' pe Salomir. Imi scapa acum numele arbitrului, insa e cunoscut. Daca va ajuta cu ceva, e cel care a arbitrat Besiktas-Slavia Praga. Sa aperam ca va arbitra bine si ca meciul va decurge normal, fara faze de kickboxing.
simt tensiune pe aici, ce-ar fi sa va :moah: si sa va impacati :thumbup:
Nu am nimic cu Craiova sau cu oltenii, si va respect echipa pentru tot ce a facut ea pentru fotbalul romanesc, dar nu cred ca in momentul de fata, dar si in trecut Dinamo si [b]Steaua au fost mai prejos de Craiova, nu uitati voi ati fost cateva etape pe ultimele locuri, si asta nu numai in campionatul asta. Am mai spus-o odata, toti vin si fac echipele astea de securisti, politisti sau de ministere, dar atunci cum au reusit ele in anii 80 ce au reusit. Merita putin respect.
Sirbu Mihail Bogdan
24-04-2003, 09:37 PM
au reusit pentru ca erau ajutate de regim!!!!
sa nu-mi spui ca Steaua a castigat lcupa campionilor cu ceausescu???
Sirbu Mihail Bogdan
24-04-2003, 09:46 PM
hai ma mns ma ca inainte de disputare a adunat jucatori din toata tara.dar lasa ai dreptate,dinamo si steaua n-au primit ajutor niciodata.Nu ajunge niciunde discutia asta.
sanshine
25-04-2003, 10:27 AM
au reusit pentru ca erau ajutate de regim!!!!
pai da, un regim vegetarian face minuni la sanatate :D
si ce daca au adus jucatori de peste tot, nu asa fac si acum...
ScorpionX
26-04-2003, 11:48 AM
Bah ce kakat iar a inceput Craiova sa joace prost, se vdeti si voi ce meci:
min 7 1-0 pt farul
min 15 1-1
min 23 1-2 :valuri:
min 27 2-2 :(
Ce ofticant nu???????
eu am citit in prosport si aia ziceau ca prima repriza a fost de vis, chiar indrazneau sa copare meciul(prima repiza) cu una din champion's league
ScorpionX
26-04-2003, 01:55 PM
Patru goluri in 30min rar se vede, trebuie sa ai o pofta de joc incredibila, dar se pare ca pefinal li s-au terminat baterieiile :)
FORtz (sunt cocalar de mirc)A STIINTA :valuri:
nu stiu de ce se tot retrag in aparare dupa ce donduc, mai erau 30 de minute si sa-u bagat cu cru-n-poarta, oare ce creadeau ca o sa se intample?
Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 02:15 PM
Strategia lu' Cartu,e inebunit dupa tehnicile italienilor de inchidere a jocului o data ce ai avantaj,acel cattenacio(nu stiu cum se scrie exact).Abandoneza atacul si supra aglomereaza apararea,cand ii mai pune si pe doua linii in fata careului,ca la handbal echipa adversa nu mai poate marca.
bine,italienii ar face asta cand au avntaj,Cartu o face si la egal
Sirius
26-04-2003, 09:29 PM
Din nou victorie pentru Brasov...si pentru Steaua. Nu putea Steluta sa se mai opreasca, ne-am fi apropiat mai mult. Dar asta e, viata merge inainte. Cu putin noroc, Brasovul va fi din nou in Cupa UEFA si sper sa aiba mai mult noroc la tragerea la sorti. Data trecuta a fost chiar ghinion:dintr-o grupa de echipe slabe in afara lui Inter exact cu ei am picat. Poate anul asta o sa mearga mai bine...sper!
nu imi vine sa cred ca la cate ocazii, sau mai bine zis la ce ocazii a avut uta, nu au putut sa dea un gol, cat despre dinamo, gunoaiele alea nu au jucat nimic, in b cu javrele, huaaaa
forza steaua, inca 2 victorii si castigam campionatul :D
Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 09:37 PM
ma da si Steaua a avut noroc.Nu spun ca n-au meritat victoria.Suteaza Trica din voleu chiar in picioru lu Raducanu,ala o baga cu latu in poarta si la primul au avut noroc dupa aia scapa Badoi ala singur cu Tudor , nu marceaza.A scos Tudor ala la mingi mai ales la sfarsit ,sa vedem cate stele ii dau astia in prosport.bine si steaua a avut ocazii.
dinamo-B-ul,B-ul,B-ul
ia-ta fan-clubul anti-dinamo se mareste.
Sirius
26-04-2003, 09:43 PM
Voi credeti ca Dinamo o sa mearga in B? Va inselati. Chiar daca ar termina pe ultimul loc, tot in A ar ramane, deoarece si-ar cumpara locul. Atata timp cat in regulament exista prevederea ca o echipa din A poate sa cedeze locul unei echipe din B, nu va fi Dinamo in B.
dinamo e o echipa de GUNOAIE, cu suporteri la fel, sa se duca toti dracului
si ce daca, sa retrogradeze e cel mai importand, pentru ca atunci singurele echipe care nu au retrogradat din divizia A o sa fie steaua si stiinta.
mns ur speaking my language
Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 10:15 PM
Nu vrem aliante Stiinta Steaua,blue boy,nu suntem noi nascuti anti-bucuresti?(glumesc mns :D )
nici eu nu vreau aliante, numai ca sunt anti tigai si anti javre :crazyboy: :fyou:
ScorpionX
27-04-2003, 06:20 AM
Aliante STIINTA-steaua :x asta ce-o mai fi???
Vreti sa nu mai vina lumea la stadion??? Nu uitati ca inca recordul de spectatori s-a stabilit la un meci cu steaua nu cu dinamo
nam (sunt agramat) zis nimic de nci o alianta :roll: am zis ca daca retrogradeaza dinamo atunci singurele echipe care nu au retrogradat din divizia A vor fii STINTA si steaua
Sirbu Mihail Bogdan
27-04-2003, 04:40 PM
stiu ma , a fost doar o gluma :roll:
la inceput mi sa paruto gluma, dar dupaia v-am vazut asa de seriosi.....
oricum nici in gluma nu am vorbi despre o fuziune intre stiinta si steaua.
Sirbu Mihail Bogdan
28-04-2003, 04:34 AM
Ar trebui sa facem aici o organizatie Anti-dinamo. :evil:
DarkComy
28-04-2003, 09:33 AM
Acum se vede clar rezultatele blaturilor lui Dinamo si ale lui Netoiu de la Craiova ( *** NETOIU :guns: ) din 2 echipe in vara nau reusit sa fac una buna . Niste GUNOAIE DINAMO cu jucatorii ei si cu SUPORTERII ei
SI ai dracu no sa retrogradeze ca o sa ii cumpere locul javre ordinare :fyou: :fyou:
imi place ca s-a format un val anti-dinamo, nu e nimeni aici sa o apere :P
afara cu javrele de la dinamo, dinamo-n B :D
DarkComy
28-04-2003, 09:18 PM
Dracu cred ca si suporterilor le e jena sa iasa pe strada ca ii ia toata lumea la misto cu echipa lor de CACAO :shakeit:
perfect, ii vad pe mai multi cu stema stiintei pe forum, din ce in ce mai multi anti dinamovisti, suntem pe drumul cel bun.
justafan
29-04-2003, 12:59 AM
Imi pare rau ca nu sunt m.multz (sunt cocalar de mirc)i timisoreni pe acest forum astfel atz (sunt cocalar de mirc)i afla ca dinamo provoaca scarba aici.In comparatz (sunt cocalar de mirc)ie cu dinamo , uta ni se pare o echipa frumoasa shi (sunt cocalar de mirc) curata , rivala noastra din zona,ei nu s-au folosit niciodata in duelurile cu noi ,de metodele mai specfice celor mai roshii sub coada shi (sunt cocalar de mirc) care-si baga botu-n ...
si timisoara e cu noi, ca la revolutie.
ar trebuii sa facem o revolutie fotbalistica.
Sirbu Mihail Bogdan
29-04-2003, 01:29 AM
acum se vede scarba care a le-a provocat-o dinamo suporterilor romani indiferent de echipa de-a lungul timpului,si toate furturile.Acum cand cainii sunt la greu toti ii pedepsim si ii trimitem in cusca.
Ce "suporteri" adevarati are dinamo, am vazut un articol unde unu din galeria lor zicea ca ii e rusine cu echipa si ca e dinamovist.Se pare ca ei inteleg sa fie cu echipa numai la bine nu si la greu, de fapt de la ce sa te astepti de la niste oameni care fura(un banner din magazia galeriei stelei),rup(un steag gigant al galeriei Stiintei la finala cupei),incendiaza(peluza de la Ghencea),distrug stadioane(stadionul Cotroceni), se deghizeaza in suporteri al echipelor rivale si bat lume pe strada si altele.
TIMISOARA--ORASUL CARE-L RESPECTAM
lol, unde e Catalin si mininu :? :)
ScorpionX
29-04-2003, 04:51 PM
Pai nu spune ca ei tin cu dinamo :?
justafan
29-04-2003, 10:41 PM
V-am trimis un mail de pe adresa lu' sora mea cu adrese unde putetz (sunt cocalar de mirc)i gasi poze shi (sunt cocalar de mirc) wallpapere cu C.V.U.C.S shi (sunt cocalar de mirc) Poli.Vi le repet shi (sunt cocalar de mirc) aici pe cateva www.fcpoli.homestead.com,www.poliaek.s5.com,www.po li.go.ro sau www.fotbalvest.ro :thumbup:
Sirius
02-05-2003, 09:25 PM
Pai nu spune ca ei tin cu dinamo :?
Ba chiar cu Dinamo tin cei doi. Or sa se bucure grozav cand vor citi aceste mesaje. Vorbind de Dinamo, cum vi se pare Andone? Cat era la Sportul mi se parea un tip tare fain. Decand e la Dinamo i s-au urcat talentele la cap. Se cam lauda, face gesturi necugetate si exemplele pot continua...Oare de ce s-o fi schimbat intr-atat?
Sirbu Mihail Bogdan
03-05-2003, 12:46 AM
pai ce vrei la rezultatele astea,cred ca omu' e exasperat de prostia jucatorilor.Nu cred ca e un antrenor prost dar n-are cu cine.El ar vrea sa faca treba dar nu este ajutat.
ScorpionX
03-05-2003, 10:01 AM
Lasa ca, Catalin nu mai intra pe forum.
In legatura cu Andone mi se pare cel mai de treaba si serios antrenor din campionat, pacat ca e dinamovista. E un om extraordinar, si merita respectul tuturor.
Sirbu Mihail Bogdan
04-05-2003, 04:05 AM
tudosebogdan,a luat-o sportul de la Stiinta,acum cum esti,tot suparat?
Poate reusim sa retgrogradam doua dintr-un campionat.
cainii tot in urma Leilor din Banie,au gresit si au mai castigat si ei un meci :D dar sa nu se sperie ca inca mai au sanse la accederea in grupele ligii Diviziei B.
ScorpionX
04-05-2003, 12:12 PM
Catre tudose bogdan
Ne cerem scuze ca am batut sportul, credeam ca e dinamo si mai aveam de gand sa dam inca doua! :D
ma nu mai scrieti catre sau mesaj specila pt tudosbogan, normal ca este suparat ca a pierdut sportu echipa lui preferata, normal ca zice ca noi oltenii avem ceva cu el in special daca voi postati mesaje ca astea.
noi oltenii suntem NUMAI ANTI-DINAMO, nu avemm nimic cu sportul sau national.
Sirbu Mihail Bogdan
04-05-2003, 05:43 PM
l-ati auzit pe Becali,ii acuza pe toti acum ca o sa dea meciuri lu' Rapid(Arges,Gloria,Ceahlaul),e paranoic deja.Steaua o sa piarda pe mana ei campionatul,au fost sanse sa-i prinda din urma dar nu au proftat de ele.
Mie mi se pare normal sa castige Rapid meciurile cu echipele astea trei,au un lot mai valoros decat toate la un loc.
Lasa ca, Catalin nu mai intra pe forum.
o sa intre in curand
Steaua o sa piarda pe mana ei campionatul,au fost sanse sa-i prinda din urma dar nu au proftat de ele. *
Mie mi se pare normal sa castige Rapid meciurile cu echipele astea trei,au un lot mai valoros decat toate la un loc.
simt ceva simpatie pentru Rapid?
Sirbu Mihail Bogdan
05-05-2003, 09:09 PM
nu dar dinte doua rele e mai bine sa alegem pe cea mai mai putin rea.
Macar ei au fost mai corecti si in trecut si acum.
da simpatizez rapidu, pentru ca nu am vazut un blat pana acum facut de ei, pentru ca si daca nu au un buget mic au jucatori buni, pentru ca nu sau facut de ras cand au jucat cu liverpool, psg si vitesse si pentru ca ei sunt singura echipa care ar avea sanse sa se califice in grupele champions league din romania.
mininu
06-05-2003, 08:57 AM
N-are nimeni sanse sa se califice in grupele Champions League.
ScorpionX
06-05-2003, 07:45 PM
Ba eu cred ca ar avea cineva sanse daca ar prinde un adversar "mai slab" si lipsit de forma cum a fost Nantes a castigat campionatu' si apoi se lupta pt evitarea retrogradarii
Sirius
06-05-2003, 09:31 PM
Ar fi tare sa se califice o echipa romaneasca in grupele ligii campionilor si dupa cateva zile de bucurie enorma, sa vina un oficial si sa zica ca stadioanele noastre sunt prea proaste pentru Champions League, deci jucati fratilor in alta tara!
Sirbu Mihail Bogdan
06-05-2003, 09:34 PM
singurele care ar pute sa se califice ar fi Rapid sau Steaua si cred ca au satdioane pentru Liga Campionilor,numai dinamo a trebuit sa joace acum cativa ani cu benfica pe Cotroceni,nici stadion nu avea
Sirius
06-05-2003, 09:58 PM
Glumeam si eu, doar nu ai crezut ca vorbeam serios! :D
nu stiu mah, nu lea fost rusine la dinamovisti ca au facut tara de ras? ca a trebuit sajoaca pealt stadion, ei vicecampioana NIEI ???
sanshine
07-05-2003, 05:07 PM
ce a facut Dinamo cu Sportul, ma?
5-6, asta-i scor? :crazyboy:
Sirbu Mihail Bogdan
07-05-2003, 10:31 PM
i-am batut si pe otelu,ne apropiem de cupa uefa,brasovu nu uita ziua ta se apropie,noi o sa fim pe trei!!!!
o sa fim pe 3 degeaba daca nationalu nu e pe doi si nu castiga cupa, dar oricum mergem in uefa intertoto.
Sirbu Mihail Bogdan
08-05-2003, 12:43 AM
ma in etapa asta s-a marcat golul campioantului,de la 60 de metrii ,Papura ne-a adus aminte ca el a fost la WC 94.Cu golul asta i-a dat clasa si lu hagi si lu roberto carlos.
tudosebogdan
08-05-2003, 06:49 AM
mi-a zis tata, care s-a uitat la meciuri, ca lu Sportu' i-au fost anulate 2 goluri ca sa nu piarda Dinamo, iar Stelei i-a fost anulat si ei un gol. Eu sincer nu credeam si asa ca nu-i campionatul Rapidului dar sa ii fure pe Sportu' doar ca sa nu cada Dinamo mi se pare scandalos ... :evil:
sanshine
08-05-2003, 09:22 AM
ma in etapa asta s-a marcat golul campioantului,de la 60 de metrii ,Papura ne-a adus aminte ca el a fost la WC 94.Cu golul asta i-a dat clasa si lu hagi si lu roberto carlos.
a fost si greseala portarului. nu exista sut de la 60 de metri imparabil. Papura e adevarat ca a lovit perfect mingea, dar asta tot nu e de ajuns ca sa dai gol. Restul l-a facut portarul.
Sirbu Mihail Bogdan
08-05-2003, 12:31 PM
pai daca pui problema asa orice sut de la mai mult de 30 m e gresala portarului.Ca de la distanta aia au timp sa vada traiectoira mingii si unde se duce.Nu spun ca golul nu a fost favorizat de plasamentul portarului dar nu trebuie sa minimalizam meritele lui Papura.
sanshine
08-05-2003, 12:42 PM
dar nici nu le-am mininmalizat, nici nu le-am exagerat. Dupa cum am spus: dintre toate traiectoriile posibile pe care le poate avea un sut de la 60 de metri, Papura a ales-o exact pe cea care a trimis mingea in asa fel incat l-a surprins pe portar. Mie mi-ar fi greu sa nimeresc si spatiul portii de la 60 de metri, daramite s-o dau sub bara. A fost un eurogol, asta-i clar.
Dar nici sa zici ca le-a dat clasa lui Hagi si R.Carlos :shock: Pai cate goluri din-astea a dat Papura, si cate Hagi? Eu stiu vreo 3, cel putin.
apropo craiova nu merge decat la gunoieri
Sirbu Mihail Bogdan
08-05-2003, 09:01 PM
da la gunoierii de dinamovisti sa le multumesca pentru ca le-au luat gunoaiele in vara :D
apropo craiova nu merge decat la gunoieri
nu inteleg ce vrei sa spui, ma stiu da ai 14 ani dar gandesti si te exprimi ca unun de 8. deci ia mai mult timp inainte sa postezi ca sa inteleg ce zici.
ScorpionX
09-05-2003, 05:40 PM
:) Bine zis blue boy
Si eu am 14, dar ia zi cum sunt eu in comparatie cu asta (neo)
craiova nu are ce cauta in fotbal fara suparar de ce sa ne mai certam ca sa stiti cainele musca mai rau decat leul OK
mininu
09-05-2003, 08:39 PM
Ce mai comentati atat? Ce mai craiova e campioana si papura e favoritul la castigarea balonului de aur. Ce mai bai, sunteti buuuni, jos palaria!
Sirius
09-05-2003, 09:22 PM
Deci sambata Craiova-Brasov. Dupa cum merg aceste doua echipe o sa fie meci tare. Ca localnic sper sa castige Brasovu', insa o sa fie foarte greu.
Cat despre golul lui Papura, nu ajunge un asemena gol ca sa-l compari cu Roberto Carlos sau Hagi. La Papura a fost si noroc, nu-mi spune ca a stiut el sa dea perfect mingea. A recunoscut chiar el ca l-a vazut pe portar iesit si a sutat in forta spre poarta. Nici lui nu i-a venit sa creada! Asa ca acest jucator nu-i ajunge nici la degetul mic lui Robi Carlos. Asa poate si unu' din Divizia C sa bage gol din poarta in poarta si gata! e mai bun ca Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho la un loc!
Sirbu Mihail Bogdan
09-05-2003, 09:26 PM
Da ma stiu am zis si eu,ce credeai ca vorbesc serios,cum sa se compare cu r.corlos dar a fost un gol reusit
Un milion biletul pentru "c?inii rosii"
?n meciul de pe 7 decembrie, dintre Dinamo si Universitatea, ?ncheiat cu victoria "c?inilor", scor 1-0, suporterilor craioveni prezenti ?n "Groap?" li s-a cerut 100.000 de lei pe un bilet, desi exist? ?ntre toate cluburile din Divizia A ?ntelegeri bazate pe reciprocitate. Biletele au fost pl?tite de clubul din B?nie, ?ns? gestul gazdelor l-a deranjat pe Dinel Staicu, care le-a promis o primire pe cinste: "Un milion de lei per bilet. At?t va fi intrarea la meci pentru dinamovisti. Noi am murit de frig ?n ?Stefan cel Mare?. Pentru un milion au si c?ldura inclus? ?n pretul biletului. Dac? le convine, bine, dac? nu, iar?si bine.
Credeau ca daca o sa puna biletul asa mare nu o sa fie galerie,s-au inselat ,au fost mai multi decat caini.
Noi o sa mai includem ceva in pretul ala baieti!
am pierdut ceva mesaje aici, dar discutia merge mai departe
voi ce ziceti, bate uta pe steaua, sau macar un egal scoate??? se salveaza?
eu as vrea sa pice otelu si arges direct pentru ca ar fi pacat ca 2 echipe ca uta si poli sa pice
felicitari craiovenilor, pentru victorie si pentru ca au ajuns inampoi sus de unde au plecat la incpeut :mishto:
Sirbu Mihail Bogdan
11-05-2003, 03:04 PM
ma de salvat Uta s-ar mai putea salva dar in meciul cu Steaua sigura speranta e Njock.SA se apere si pe contraatac.
Sirius Black ce mai zici?Locul trei e in Banie anu asta omule.9 etape fara infrangere,ne facem antrenamentu pentru caini.
cam greu totusi cu locul 3 ca trebuie sa luptati cu brasov si fc national care au 3 puncte in fata
oricum spernta moare ultima :)
Sirbu Mihail Bogdan
11-05-2003, 04:12 PM
nu e neaparat , daca batem pe dinamo o sa compenseze dar am citit in prosport ca daca o sa se califice in finala cupei
o sa vina cu tineretu la Craiova si nu o sa mai fie la fel.Oricum chiar daca se intampla asta stadionul tot o sa fie plin si o sa le aratam mai ales dinamovistilor ca nu se compara cu noi.
Sirbu Mihail Bogdan
12-05-2003, 04:23 AM
ma dar nu mai discuta nimeni despre divizia A.cum nu mai joaca bine echipele voastre nu mai intrati sa mai discuati a?
Oltenii de pe forum intrau si cand era Stiinta pe penultimul loc.Ma ce suporteri,in afara de mns care are puterea sa vorbeasca de UTA chiar daca este pe ultimul loc si care cred eu ca nu prea mai are sanse de scapare nu mai intra nimeni.Da suporterii adevarati se vad la greu nu la bine.Vedeti noi fanii Stiintei am fost si am aparat echipa si acum rabdarea si speranta ne-au fost rasplatite,de aia acum cativa ani am fost 40.000 la meci cu Brasovul cand eram la retrogradare.Asta e diferenta dintre noi si voi,nu renuntam si va mai ziceam eu de ambitia olteneasca,na vauitati acum la ea.
]Tinem cu echipa noastra si la bine si la greu , O iubire alb albastra la CRAIOVA e mereu.
(scuze mns ca am scris doua la rand dar trebuie sa-l vada cine trebuie)
mai dureaza pana se obisnuiesc cu noul forum :P
sanshine
12-05-2003, 12:41 PM
Originally posted by mns@May 11 2003, 02:51 PM
voi ce ziceti, bate uta pe steaua, sau macar un egal scoate??? se salveaza?
dupa ce am vazut ca a castigat Rapidul (deci nema sanse la locul I pentru Steaua), iar National si Brasov au pierdut (deci si locul II era asigurat), as fi vrut ca UTA sa castige. N-a fost cazul, insa. Si ratarea lui Njock a aratat de la inceput ca nu era ziua UTA. Pacat. Mai exista insa o sansa, infima.
Apropo, ce adevar are UTA? "Nationalul" zicea -8, ProSport -13 :unsure:
Sirius
13-05-2003, 09:07 PM
La Craiova cea mai buna echipa a castigat. Dar sa nu credeti ca o sa cedam asa usor. De Dinamo trecem etapa viitoare, fiindca acasa Brasovul joaca cu totul altfel; de asemenea a inceput sa se trezeasca si galeria Brasovului, asa ca meciul cu Dinamo va fi unul deosebit.
Sirbu Mihail Bogdan
16-05-2003, 12:35 AM
ati vazut ce a facut dinamo in semifinala?
sau sunt iar eu nebun si inventez?
Almayer si ceilalti arbitrii au facut greseli omenesti vreo 10 la numar,se mai intampla nu?
mininu spune-mi si mie cum ti s-a parut meciul?
sanshine
16-05-2003, 12:31 PM
au fost impinsi de la spate. dar asta nu inseamna ca au cumparat meciul.
macar penalty-ul a fost clar. pacat de Astra
a fost clar penaltyu? explica si mie ca eu cred ca nu chiar daca tin cu Dinamo
si oricum nu au cumparat meciu au dat bani lu altmayer
si ii batem tot asa si pe brasov sirius
cu sportul ce se intampla, e pierdut meciul cu 3-0 sau nu???? <_<
Sirbu Mihail Bogdan
16-05-2003, 09:09 PM
nu cred ca au de unde sa scoata atatia bani intr-o zi si nu cred ca o sa schimbe nimeni decizia
ar fii pacat sa retrogradze sportul, mai ales ca in ultimu timp au aratat ca au echipa de divizia A.
sanshine
17-05-2003, 10:52 AM
Originally posted by blue boy@May 16 2003, 10:01 PM
ar fii pacat sa retrogradze sportul, mai ales ca in ultimu timp au aratat ca au echipa de divizia A.
da, dar au patron de divizia C :unsure:
@neo: mie mi s-a parut clar penalty-ul, il luasera pe Danciulescu in brate
ScorpionX
17-05-2003, 10:56 AM
Asa e cand n-ai bani si asa e cand ai (dinamo-astra)
Sirbu Mihail Bogdan
18-05-2003, 09:00 PM
Bravo Brasovului,cu putin noroc ii nenorocea pe caini,e bine ca a castigat si Poli,
e mai bine asa.Asteptam ultima etapa,poate nu o sa mai aiba dinamo asa noroc sa marcheze in ultimul minut ca in cupa si cu Brasov.
Sirius
18-05-2003, 09:21 PM
La Brasov chiar ca a avut noroc Dinamo. Dupa ce s-au vazut cu 2-0, domnii Brasoveni s-au gandit ca n-ar strica sa arate ca stiu sa rateze. Si in loc sa conduca cu 5-0, au incasat doua goluri. Unul foarte clar, n-am ce zice si al doilea o greseala imensa. Daca era Dossey in poarta ar fi sarit peste fundasul ala si n-ar mai fi apucat sa dea cu capu direct la Tamas. Cred ca la altoit bine Lacatus cu cureaua... :D
RUSINE ASTRA RUSINE CRAIOVA, sunteti multumiti gunoaielor de ce ati facut ???
In divizia c cu voi, ce camionat frumos, fara blaturi, bravo staicu si bravo cine naiba conduce astra, rusine
banuiesc ca UTA si Sportul trebuiau sa retrogradeze ca sunt singurele echipe fara blat din divizia a, tineti-o tot asa si la anu castigam liga campionilor, Negrean, Sava, Costescu, Axinte, Gurita, Oprea o sa castige balonul de aur cu 100 de goluri si o sa dea fiecare cate un gol la finala cupei mondiale care se va juca pe stadionul Ceahlaului. Bravo
Aradul va multumeste pentru campionatul cinstiti si fara balturi :unsure:
Sa stiti ca, unele echipe pe care le credeam corecte m-au dezamagit...
Bravo Brasov, o alta echipa curata pe langa UTA si Sportul :)
Sirbu Mihail Bogdan
19-05-2003, 04:17 AM
ma mns vad ca stii ceva despre fotbal,iti mai amintesti cand acum cativa ani cand Rapid era aproape sa castige campionatul si jucau finala cupei cu Stiinta?
Daca Stiinta le dadea meciul din ultima etapa rapid acstiga titlul si noi mergeam automat in cupa uefa fara sa castigam cupa,dar am jucat cinstit am facut egal si am pierdut si finala.Cred ca asta e adevarata corectitudine.
Acum nu stiu ce s-a intamplat laTimisoara dar ma bucur pentru poli,as fi vrut sa castige Universitatea dar e bine si asa,ma bucur pentru 30.000 de timisoreni care au venit la meci si pentru cei 1000 de olteni care au dovedit ca sunt cea mai tare galerie.
Acum iti inteleg supararea,asa as fi restionat si eu daca era Craiova in situatia asta,mai ales ca este si rivalitatea dintre poli si uta.Dar..:
E devina Craiova ca nu sia platit Sportul datoria?
E devina Craiova ca nu ati castigat mai multe meciuri sa va ridicati?
Stai ca am vorbit de Craiova cu legatura la meciul de sambata, dar alte echipe au facut blaturi tot campionatul...Eu sunt nervos ca poli se va salva folosind astfel de metode, la fel si otelu :injur: :nashpa:
tudosebogdan
19-05-2003, 03:10 PM
si pica ai mei pt ca cica au datorii la Steaua si pt ca ei stiu sa joace pe teren. vezi asta e defectu' lor nu stiu ce e ala joc de culise! :injur: :angry:
stlistii asa sunt ei c***a de divizia A no comment :injur: ar trebui sa faca scimb cu sportu
@sanshine tot nu-mi dau seama ca a fost penalty. in alte tarii lua danciulescu galben
in alte tari jumatate din echipe erau retrogradate in divizia a treia :scaun:
da ai dreptate mns, eu miar fii rusine sa se fii salvat stinta cu blaturi de la retrogradeze. asta e in divizia A ,cine e corect pierde, cu exceptiile rapid si national. uta sa nu se lase, o sa promovatii la anul, si daca pana atunci va mai gasiti un sponsor sa dea vreo 500 000 la echipa, atunci o sa fiti si in divizia A mai mult de un an. imi pare rau de echipele care pica, ar fii frumos din partea federatiei sa puna pe uta si sportul sa dea baraj cu petrolul si alba.
sanshine
21-05-2003, 10:00 AM
din pacate cineva trebuie sa pice... cu totii (aproape ;) ) am vrea sa pice Gloria sau Ceahlaul, dar asta e... Si nu mi-ar conveni varianta aia cu 18 echipe, sa nu pice nimeni...
tudosebogdan
21-05-2003, 01:04 PM
mi-e imi pare rau fiindca se pare ca Sportul e pusa la zid de cei mai mari si se pare ca e condamnata sa pice direct in B. nu imi convine. uite asta le-as face eu si lui ligii lu peste :scaun: ma inerveaza rau de tot :injur:
tudosebogdan
25-05-2003, 06:34 AM
:injur: :( bai nu se poate! Sportul a retrogradat! :nashpa:
asta-i viata cineva tre (sunt cocalar de mirc) sa retrogradeze UTA si SPORTUL
:angry:
ScorpionX
25-05-2003, 12:46 PM
OOPS Craiova si-a luat-o, am auzit ca au luat-o jucatorii razvna :(
lasa ca la anu castigati campionatul ... de juniori
:P
bine zs mns ai nimerit :cooool:
ma de abia astept sa vad finala cupei, sa vad cu o sa se spulbere visurile asa zisilor caini , visurile alea frumose, de un buget de 7 milioane de dolari, cu orange si aliantz (sunt cocalar de mirc) sponsori. de abia astept.
Sirius
25-05-2003, 09:34 PM
Originally posted by ScorpionX@May 25 2003, 01:04 PM
OOPS Craiova si-a luat-o, am auzit ca au luat-o jucatorii razvna :(
Si Brasovul a luat bataie, dar visurile voastre de a ajunge pe 3 s-au spulberat. Sunteti la cinci puncte in spate, deci doar la locul 5 mai puteti spera. Acum Brasovul trebuie sa nu vinda meciul lui Bacau (desi probabil ca asa vor face :( )si, ajutati de un eventual rezultat de egalitate al Bistitei sa ramana pe 3. Pacat ca locul 3, numai merge in UEFA, poate ne ajuta Rapidul anu' asta!
tudosebogdan
26-05-2003, 06:45 PM
cu ce sa va ajute ma Rapid? eu cred ca nu trece de turul II in preliminariile UCL. :nashpa:
Sirbu Mihail Bogdan
26-05-2003, 11:13 PM
cei care fac misto de Craiova ,vedeti ca daca n-ar vinde jucatorii ati vedea voi ce ar fi,mai neo lasa vraja ca nu te pricepi
sa vedeti al meci ce galerie are Stiinta,acum o sa se vada cine are cei mai tari suporteri.ce o sa fie pe Ion Obemenco nu s-a mai vazut niciodata si nici nu se va mai vedea in Romania poate numai iar la Craiova ca la altii nici nu sepune problema.
Jucatorii lu dinamo nu pot sacapa fara sa fie batuti oricata politie ar fi si "galeria"
javrelor o sa fie inexistenta ca le a frica sau nu o sa plateasca cat cere Staicu.
TINEM CU ECHIPA NOASTRA
SI LA BINE SI LA GREU
O IUBIURE ALB_ALBASTRA
LA CRAIOVA E MEREU!!!!!!!!!
dINAMO UITATE ASTA E GALERIE!!!!
tudosebogdan
27-05-2003, 01:51 PM
ba, daca nici de data asta nu ii bateti pe dinamo atunci sunteti cea mai proasta generatie de olteni cu care am avut de-a face in viata! :angry: :scaun:
DarkComy
27-05-2003, 02:01 PM
Craiova a dovedit din nou in acest campionat ca are cea mai tare galerie si ca e galeria care isi iubeste cel mai mult echipa , o sustine la momentele grele cand e condusa nu cum fac echipele din bucuresti singurul lucru care il stiu e m**e .... :nashpa: :nashpa:
Pacat ca nu se poate face performanta ca tot timpul daca iese un jucator in evidenta imediat il cumpara cineva ce sa spun cu 200 000 -300 000 $ ca daca lar creste inca 2-3 ani ar lua pe el cu mult mai mult
Asa ca mai bine vati uita pe la toate echipele din divizia A ca toate au un oltean pe putin sa nu spun de cele din Bucuresti dar ma rog
tudosebogdan
27-05-2003, 05:34 PM
sa ne gandim la Sportul Studentesc ... parca nu imi vine in minte totusi nici un oltean de-al lor. sa ne gandim la Steaua .. Trica face tusa, Piturca nu pune piciorul pe gazon ca se respecta si e manager. Sa ne gandim la Dinamo ... cand au avut mai multi olteni in teren si-au furat-o mai cu spor. Sa ne gandim la Rapid ... iar nu imi vine nici un oltean in minte. Sa ne gandim la FC National ... ei bine trebuia sa existe si o exceptie, aici exista si olteni care au legatura cu fotbalul dar nu sunt platiti ca nu exista bani. Deci, in concluzie, nu se intampla amandoua consecutiv si deci, in concluzie, n-ai dreptate! :P
ba draq_cow vezi ca incep cu tine cum am facut si cu blue boy si a facut mns de toate sa ne opreasca vezi cum vorbesti ca craiova :flipa: :flipa:
Sirbu Mihail Bogdan
27-05-2003, 08:33 PM
danciulescu,frasineanu,burca,stoican,trica,lung,ra doi,paraschiv,raducanu,
cl. niculescu,soava,curt,mitrita,nanu,Tersinio Gane,grigorie
aici am pus si jucatori care au jucat mai demult.asta a fost asa din ce mi-am adus aminte.daca ar fi sa-i luam pe toti sar face trei echipa.
Asa ca tudoasebogdan mai laso ca n-ai tu dreptate.
neo mai invata inainte sa vorbesti
ma tudose bodgan nu vorbii daca nu stii despre ce vorbesti, uitate la steaua: tudor care e vilcean de-al meu, radoi,nanu care amintelesca o sa vina la inceperea sezonului, trica, cl. raducanu, oprita.
dinamo: aici jumatae din echipa e oltena.
rapid: voicu, soava.
si sunt o gramada la celelalte echipe din tara.
sportu nu are bani sa cumpere jucatori, ei isi iau juniori si sii cresc.
ce craiova :flipa: :flipa: ??
uitate la echipa ta. lasai pe altii. uitate cum ati ajuns voi in finala.
o sa va bata national fara probleme ca au adus un albitru strain, si pe asta nu aveti cum sal cumparati. asa ati facut tot timpu, fie ati fosst cu sefu de partid, fie cu albitrii sau ati cumparat meciuri. din vitrina voastra de cupa si campionate ar trebuii sa dati cam 3/4 inapoi de la echipelede unde le-ati furat.
nu imi zice tu mie de craiova. noi chair am fost singur impotriva tuturor, nu ca voi, daca ati fii fost in locul nostru nu castigati un titlu sau cupa.
Sirbu Mihail Bogdan
28-05-2003, 12:41 AM
Dup? 1983, c?nd "Stiinta" a sup?rat pe toat? lumea prin calificarea ?n semifinalele Cupei UEFA, bratul lung, dirijat de marele strateg Stan, a executat dezmembrarea acelei Craiove obraznice. Dup? ce FRF a "omis", anul urm?tor, ?nscrierea Universit?tii ?n Cupa Cupelor (mult mai usoaoar? dec?t UEFA), au ?nceput "epur?rile". Balaci si C?m?taru au fost "partea leului" la clubul dinamovist, Ticleanu a ajuns la Sportul Studentesc (echipa lui Nicu Ceausescu), Ungureanu si Lung la Steaua (clubul lui Valentin Ceausescu).
?n aceste conditii, clubul bucurestean a ?nclinat net balanta ?n favoarea sa. Dup? 1989, se p?rea c? disputele vor fi ?n exclusivitate fotbalistice. ?n editia 1990-1991, Sorin C?rtu c?stig? titlul f?r? s? piard? cu Dinamo, 1-0 (a) si 1-1 (d), iar ?ntre 1993 si 1995 Craioveanu si compania obtin patru victorii consecutive: 3-2 si 3-2 ('93-'94), 1-0 si 1-0 ('94-'95).
BLETEMATA SA FII dINAMO!
bah sarbule nu esti in ce tara trebuie ca ******* de craioveni sunt maghiari aurolaci si alte natii precum handicapati
Originally posted by Sirbu Mihail Bogdan@May 27 2003, 08:51 PM
danciulescu,frasineanu,burca,stoican,trica,lung,ra doi,paraschiv,raducanu,
cl. niculescu,soava,curt,mitrita,nanu,Tersinio Gane,grigorie
aici am pus si jucatori care au jucat mai demult.asta a fost asa din ce mi-am adus aminte.daca ar fi sa-i luam pe toti sar face trei echipa.
Asa ca tudoasebogdan mai laso ca n-ai tu dreptate.
neo mai invata inainte sa vorbesti
da, dar dintre astia care joaca si care are valoare, unul singur, RADOI, restul sunt niste ingamfati si niste asa-zise vedete care cred ca daca sunt olteni au lumea la picioare
sunt LENESI si nerecunoscatori, cred ca daca sunt de aceeasi natie cu cartu, balaci sau altii ei au valoare, sa fim seriosi sava, savu, niculescu sunt niste NULITATI fara valoare, niste LENESI, eu daca as fi oltean i-as bate <_<
Sirbu Mihail Bogdan
28-05-2003, 08:35 PM
ba dinamovistilor vam dat-o,nu mai conteza cu ce echipa ati venit,v-am aratat si ce inseamna o galerie adevarata si pasiunea pentru fotbal!!!!!!!!!
poate sa se supere cineva: CAINI SI-AU LUAT-O!!!!!!!!!!!!!!!!
SARITI CU TOTII SI STRIGATI TARE SA MOARA CAINII DIN STEFAN CEL MARE!!!!!!
VA SUNTEM SUPERIORI sa vazut acum!!!!
Forza STIINTA FORZa Stiinta ole ole ole!!!!!!!!!!!!!!
aleo aleo
toti oltenii striga m___ dinamo!
dINAMO uiata-te asta e galerie!!!
ce ziceti am cine are cea mai tare galerie si suporteri ?
dianmo,Steaua,Rapid????????
sau STIINTA!!!
mininu
28-05-2003, 08:39 PM
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol lol :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahahahaha. Sunteti buni, sunteti buni. Cei mai buni. :shakeit:
Sirbu Mihail Bogdan
28-05-2003, 08:45 PM
ma vam dato,nu mai conteza nimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce galerie ati avut voi
am dovedit ca nu aveti nimink!
onoare,galerie,echipa
Originally posted by Neo@May 28 2003, 06:25 PM
bah sarbule nu esti in ce tara trebuie ca ******* de craioveni sunt maghiari aurolaci si alte natii precum handicapati
ma neo nu incetezi sa ma uimesti cu cat de idiot esti.
craioveni unguri? e prima data cand aud asa ceva. ma la mine in vilcea nu era o familie de unguri. numai acum au cumparat o portarita la handbal si aia la adus pe barbatuso in rimnic. deci o familie de unguri in tot judetul. daca si noi am fii unguri, atunci nu mai exista romania. daca noi am fii unguri, pe toti ne-ar cheama pisti, loti, laslo, ildiko, antal, istvan, etc.
si zici de mine ca ma dezavantajaza romana, uitate la tine ma. postu tau ar trebuii sa fie scis asa:.........(pun puncte ca efectiv nu am cum sa scriu normal primele cuvinte)............craiovenii sunt magiari aurolaci si alte natii ( ma eu nu stiam ca exista o natie a handicapatiilor)
altadata cand mai scrii ceva te rog fa un efort sati folosesti capu, ca nu il ai pe umeri numai ca sa nu te ploua in gat. ia un minut, doua.....o ora si incearca sa scrii ceva prin care sa inteleg ce vrei sa zici.
iti multumesc,
eternul tau inamic alb-albastru, alex
tudosebogdan
29-05-2003, 01:16 PM
asa si gica popescu a jucat si la Steaua si la Dinamo mah dar ce conteaza ca tot e oltean si il pune si pe el. Ca nu a avut nici un pic de valoare la Dinamo asta nu mai se spune. Totusi de la ambele echipe a reusit sa se transfere in strainatate ... daca ar fi sa ma gandesc si la strabunica mea care mai traieste inca si are doar 104 ani fiindca e nascuta in 1899 (asta ca sa ma asigur ca au trecut toti prin clasa a III - a), atunci se poate ca la viata ei sa fi tinut cu mai multe echipe daca s-a uitat vreodata la fotbal dar sunt sigur ca niciodata nu a jucat la vreuna (asta fiind aluzie la oltenii de la dinamo din sezonul asta, danciulescu nu se pune pentru ca a venit de la steaua unde se juca altceva decat in era netoiu).
in alta ordine de idei vad ca la voi acolo nu creste numai praz ci se si mananca fiindca mi s-au parut mai iuti oltenii ieri si mi-a placut scorul de la final. aia ai vostri s-ar putea sa ii angajeze basescu la hingheri ca au viitor frumos si promitator ... :lol:
Cu toate ca UTA a retrogradat (cu toate ca unele echipe nu merita sa fie in divizia a) sunt bucuros ca in ultima etapa a tinut capul sus si a batut pe Gloria, iar cel care a dat 3 goluri a fost Ianu, o tanara speranta rasuflata.
Sper ca la anu UTA sa revina in divizia a si sa f*uta pe toti cei care au facut smecherii :P
sanshine
30-05-2003, 02:32 PM
Originally posted by mns@May 29 2003, 08:55 PM
Sper ca la anu UTA sa revina in divizia a si sa f*uta pe toti cei care au facut smecherii* :P
Si deci sa pice din nou. doar s-a confirmat: cine joaca cinstit, n-are sanse.
da, incercarea moarte n'are :mishto: 8)
ScorpionX
31-05-2003, 01:48 PM
Ce se cearta lumea pe aici!!!
nu se cearta, vorbeste despre fotbal...
ma mns, asata ati picat.........poli sa salvat prin blaturi. ati demonstrat ca sunteti peste ei, mai putin la fani si poate buget. noi oltenii cum crezi ca neam simtit cand voi neati luat titlu? asta e, treci peste toate, bune sau rele.sunt sigur ca o sa promovati, pentru ca in b2 nu are cine sa va opreasca. sper sa joaca gaz metan cu poli, ca o sai bata sigur. daca se intampla asra singura formatie care poate sa va stea in cale ar fii oradea, dar daca va pastrati lotu zis eu ca nu o sa aveti probleme.
blue boy, acum sunt 3 serii de divizia B, iti dai seama ce se va dilua valoarea fotbalului, si in plus UTA va fi in serie cu alte 3 echipe din Arad, Astra Arad (fost Vagonul) si Tricotaje Ineu, ambele echipe fiinf dispuse sa ajute pe UTA in orce mod posibil
FORZA UTA
justafan
31-05-2003, 10:54 PM
blue boy las-o incolo de treaba... CARE BLAT?ala cu voi , ca de altu' n-am auzit shi (sunt cocalar de mirc) nici n-am vazut.shi (sunt cocalar de mirc) chiar la ala cu voi , ai vazut tu blat in care echipa care trebe' sa se predea,sa dea bara pe final la 2-1 pt. adversari.shi (sunt cocalar de mirc) inca o data , daca a fost 1xblat facut de Poli ala a fost cu echipa ta :o ...Traiasca coalitz (sunt cocalar de mirc)ia anti dinamo:Poli,Craiova,Rapid,Steaua,West Petrom,etc. :bere:
Sirbu Mihail Bogdan
01-06-2003, 12:28 AM
ma nu e bine coalitia asta,poate numai Stiinta, Poli.
Noi suntem anti bucuresti
ScorpionX
01-06-2003, 06:47 AM
asa e mai bine ca s-au incalzit spiritele
eu zic ca aceste coalitii dintre echipa/galerii nu sunt bune, pai frate ce facem ne infratim toti si facem 2 campionate, jucam numai blaturi scandam pentru aceeasi echipa si tot asa :blink:
ScorpionX
01-06-2003, 12:07 PM
You're right :bere: but, :nowar:
justafan
01-06-2003, 09:41 PM
Ai intz (sunt cocalar de mirc)eles greshit mns , nu vreau prietenii in teren , ci doar in tribuna .Bineintz (sunt cocalar de mirc)eles nu vom incalca traditz (sunt cocalar de mirc)ia din meciurile cu uta sau dinamo.Dar uite asha noua polishtilor ne sunt mai dragi rapidishtii shi (sunt cocalar de mirc) olteni8)
tot nu inteleg, dar whateva'
si ce ma mns daca o sa fie 3 echipe aradene in B? si voi va puneti pe blaturi?
Sirius
03-06-2003, 09:05 PM
N-or sa se puna aradenii pe blaturi cat or sa se puna ploiestenii. Acum ca a revenit Petrolul, dupa primele etape cand o sa se vada care merge mai bine, or sa se sprijine reciporc...aaa...reciproc :D
otelul si poli nu vor retrograda. gloria buzau nu are bani sa se inscrie , fc oradea are bani dar nu poate sa bate pe otelul sau poli.
justafan
04-06-2003, 09:41 PM
AMIN!!! :mishto:
bah trebuiau sa retrogradeze astea din A si sa promoveze alea din B da bah :cooool:
ce ma????????? :blink: :huh:
bah copii blue_boy(u) II fotbal
traducere blue boyu paralel cu fotbalu :cooool:
eu ma? tu nici nu stiai cu cine jucam acum, tu habar na-i despre ce vorbesti "bah trebuiau sa retrogradeze astea din A si sa promoveze alea din B da bah" . daca stii ceva despre fotbal iti dai seama ca gloria buzau nu are nici o sansa pentru ca nu au bani, si oradea nu poate sai bata pe poli.
asa ma traducerea asta a ta e o idee buna, asa poate inteleg ce vrei sa spui.
pai da ca stiu ca esti batut in cap :cooool: :scaun:
pai chiar esti cultivatule
care au fost scorurile la baraj?
nu jtiu creca otz (sunt cocalar de mirc)elu-oradea 2-1 si alalalt nu stiu
5 - 3 pentru poli, a fost 2 - 0 pentru buzau la inceput
nu mai promoveaza nimeni de la baraj ca astea raman
ma eu zic ca oradea are prima sansa ca a dat un gol in deplasare
si eu zic ca oradea are mari sanse sa promoveze, ar fi mishto sa fie iar 2 echipe din vest, si la anul sa fie 3 cu UTA :mishto:
Sirius
14-06-2003, 09:56 PM
:offtopic: mns, faci chef cand ajungi la 1000 de posturi, asa-i?
Ma repet, dar barajul e cea mai aiurea chestie care poate exista in fotbalul romanesc.
DarkComy
14-06-2003, 10:01 PM
Ba discutia cu barajul nu cred ca intra la topicul cu divizia A parerea mea :huh:
sirius black are dreptate nu trebe baraj ca e o prostie
echipele din B vin cu a doua sansa. sa faca baraj echipe din B1 vs. echipe din B2 ca sa fie cat de cat echilibrate duelurile.
ai drptate blue boy asa mai merge da nu cum se joaca A vs B
cum era acum 3-4 ani cand echipele de pelocurile 2 din fiecare serie jucau baraj.
ar fii bine daca sar organiza campionatu nostru asa. divizia A-16 echipe, 4 retrogradeaza direct. divizia B-2 serii de cate 16 echipe , locul 2 si 3 joaca baraj cu locul 2 si 3 din celalta serie. atunci nu ar mai fii blaturi cel putin in divizia A.
da asa e mai corect si drept
dar chestia e ca ar fii 4 echipe din B in A, si cum cele din B sunt slabe ar pica anul viitor si....se duce dracu divizia A.
da poate nu se intampla asha :P :D :mishto:
alba iulia are bani si cred ca pot ramane in a, oricum mie nu-mi place echipa aia, HUA :wacko:
alba? nu au ma bani nai vazut ca aveau datorii de nu stiu cate miliarde la jucatori?
nu nu, astia din cate stiu eu am bani ca a venit ceva investitor puternic, unu cu auru sau ce, parca ceva legat de rosia montana
Nu mai pot de bucurie, cu toate ca nu imi place nici oradea si nici alba iulia , hehe si nici poli, imi pare bine ca in sfarsit exista in diviza a 2 sau ma rog 3 3ehipe mai serioase in a, pacat de uta ca apicat, daca era si uta...
in sfarit au picat o echipa fantoma si o echipa nu prea populara, mai ramane sa pice bacaul si chealaul si poate o sa avem parte de un campionat mai cinstit...
bravo Oradea !!!
macar asa fara oradea, timisoara si apulum in diviza b si cu 2 alte echipe din arad, uta va reusi sa promoveze din nou :mishto: :saliveaza:
bine ca a cazut otz (sunt cocalar de mirc)elu :saliveaza: :bere:
justafan
18-06-2003, 11:58 PM
Forza POLI, Bravo ORADEA , UTA va ashteptam... :mishto:
mininu
19-06-2003, 10:05 AM
Legat de Poli Timisoara si Fiorentina, imi aduc aminte cand au venit suporterii lui Poli sa-i incurajeze pe Fiorentina la meciul cu Gloria. Urat GEST.
naspa faza...
ati stiut ca aia de la florenza viola sau cum au cumparat numele, culorile si tot ce tinea de fiorentina inapoi => fiorentina is back
in schimb poli tot moarta e pe undeva prin d
:wacko: :blink: :saliveaza:
justafan
19-06-2003, 11:00 PM
Da , daca vretz (sunt cocalar de mirc)i sa vorbim de gesturi urate ar trebui sa incepem cu dinamo , dar n-am chef ca presimt ca o sa ma doara degetele dupa ce termin...
Mai sunt vreo 4 sau 5 saptamani pana incepe noul sezon al diviziei A...
am auzit ca nou romovatele si poli sunt in pragul desfintarii??? lol sa incepa divizia a cu doar 12 echipe :D
LiviuRO
07-07-2003, 03:20 AM
Intr-adevar, reincep certurile, emotz (sunt cocalar de mirc)iile traite pe stadion sau la tv... pakat ca nu mai pot sa am aceeasi placere de a cumpara prosportul in fiecare dimineata. Desi era un ziar total anti-Dinamo... erau un ziar foarte bun. Sunt curios ce o sa faca Ioanitoaia si baietz (sunt cocalar de mirc)ii lui la Gazeta. Oricum sper sa fie un sezon bun pt. fotbalul romanesc, care va culmina cu participarea la Euro si un parcurs cat ma bun in uefa si ucl...
Bafta noua! Tuturor!
(o sa aveti nevoie, voi rivalii, deoarece CLAU-GOL A REVENIT IN STEFAN CEL MARE :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: !!!!)
:valuri:
adevarat, prosportul a insemnat mult pentru presa sportiva de la noi din tara, de la primul numar pana acum nu am pierdut nici un ziar, era un rasfat :crazyboy: pentru toti iubitorii fotbalului de la noi, si dupa cum se vede de cand a plecat ioanitoaia cu ai lui a inceut sa putrezeasca
poate acum va creste gazeta ca toti s-au mutat acolo
justafan
13-07-2003, 01:35 AM
mns-Stai linishtit Poli va exista chiar daca va fi desfintz (sunt cocalar de mirc)ata de 10 ori.Crezi ca noi dorim ca UTA sa moara,dimpotriva.Anul asta va trebui sa ne multz (sunt cocalar de mirc)umim cu Oradea... :(
eu nu am zis ca as vrea sa se desfiinteze poli, ar fi cat mai bine sa avem cat mai multe echipe din vest, echipe care si sa ramana in divizia a
justafan
13-07-2003, 11:53 PM
Da,dar nu-mi place unde ne-ai inclus,nou promovatele Apulum shi (sunt cocalar de mirc) in special Petrolul au mari probleme financiare dar oradea shi (sunt cocalar de mirc) poli se incadreaza la celalate 10 divizionare A care au probleme... :nebun:
Sirbu Mihail Bogdan
14-07-2003, 12:44 AM
ma daca atatea echipe au probleme sa nu desfinteze astia campionatul,ca la ala de tineret sperante i-am facut deja cruce
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.