PDA

View Full Version : Adio FIFA!!!!!!!!!!!!&

Catalinc7
24-10-2004, 05:35 PM
Offf.... ce trecu timpu.....candva faceam si eu multe pt fifa dar acu vremurile au trecut. ADIO RCIF!!!!!!!!!!! Poate e mai bine ca aceasta denumire nu mai este caci eu cel care au dato ma retrag complet din lumea fifa asa ca va urez bafta in tot ce faceti si sper sa va iasa totu super! Sa nu ma uitati!!!!!!!!!!!!!!!!!

Time2Chill
24-10-2004, 09:56 PM
:bere: desi nu te cunosc, am multi prieteni pe care ii cheama catalin asa k :D :D Pa PA mai catalin

yahoo
24-10-2004, 10:00 PM
Il tzin minte pe catalin. Eram micut pe atunci dar il tzin bine minte. Salz man

ReKo
24-10-2004, 10:55 PM
ooooo Catalineeeee :) dupa ce te-ai stins tu am aparut eu ... asa ca nici eu nu prea te cunosc prea bine, dar oricum...sa fi sanatos...si sa stii ca iti suntem recunoscatori pentru ce ai facut pentru noi ;)

}{ :P

RaPiDuTz
25-10-2004, 12:42 AM
Originally posted by Totti@Oct 25 2004, 08:55 AM
dupa ce te-ai stins tu am aparut eu
lol...parca o murit :lol:

pacat Catalinc7...nu te stiu prea bine dar din auzite cred ca aveai mare talent in ceea ce faceai cu mns si cine mai era pe atunci...bafta in viata :bere:

Edy_smf
25-10-2004, 02:36 AM
Normal ca si la nationala dupa ce se retrage un batrin trebuie sa apara si unu ca 'Mutu Drogatu' oare cine se ofera? :D :naughty:
Nici eu nu te cunosc dar imi placea sa incerc rcif-urile facute de tine,sanshine,mns si restul de baieti care nu-mi vin acum in minte,sa ma scuze dar sigur ii tin minte si pe ei :mishto: (din cite tin minte parca tu erai cel cu lot-urile)
E ,n-o fi dracu asa de negru ca nu te mai ocupi de patch-uri dar sper ca atunci cind zici adio fifa zici doar la patch dar tot o sa mai joci jocul din cind in cind pe acasa...dupa parerea mea e singurul joc care merita asteptat cu sufletul la gura in fiecare an

ReKo
25-10-2004, 05:30 AM
Originally posted by RaPiDuTz+Oct 25 2004, 12:42 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (RaPiDuTz @ Oct 25 2004, 12:42 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Totti@Oct 25 2004, 08:55 AM
dupa ce te-ai stins tu am aparut eu
lol...parca o murit :lol:

pacat Catalinc7...nu te stiu prea bine dar din auzite cred ca aveai mare talent in ceea ce faceai cu mns si cine mai era pe atunci...bafta in viata :bere: [/b][/quote]
pai da' ... s-a dus o stea (dupa fifaromania) :( :( :( :rolleyes:

mns
25-10-2004, 04:41 PM
Mai sa fie Cataline, e o onoare sa te mai avem printre noi, pacat ca nu mai revii, cu toate ca spuneai tu mai demult ca mai e o mica sansa sa te intorci, pacat :)

Sirius
25-10-2004, 09:42 PM
La revedere Cataline si nu-i crede p-astia cu stelele lor. O stea nu moare niciodata.
O stea nu se stinge niciodata. Stelele vor ramane intotdeauna...in sufletul oamenilor. (mai, mai! devin melancolic...)

FA-Q
08-11-2004, 09:46 PM
CATA eu nu am auzit veci de tine.. dar cre k esti unu di cei care lucrai la RCIF... mare pacat... nu va imputinati baieti k ne lasati fara darul cel mai de pret venit cu fifa.. eu unul astept patchul de la 2005 de cand am facut rost de el...
Imi pare tare rau k te lasi de treaba... probabil ai si tu femeie copii ok intelegem asta.. si cu steaua??? ha eu sunt rapidist asa k nu le am cu steaua...!!! :P
In rest.... viata lunga si placuta si o femeie care face ciocolata de casa ciorba de burta si clatite...

LiviuRO
10-11-2004, 12:56 AM
cam tarziu, dar sper ca nu prea tarziu, salutari Catalin si felicitari! :)

Adi_Mutu
26-11-2004, 09:17 AM
Originally posted by Edy_smf@Oct 25 2004, 02:36 AM
Normal ca si la nationala dupa ce se retrage un batrin trebuie sa apara si unu ca 'Mutu Drogatu' oare cine se ofera? :D :naughty:
Nici eu nu te cunosc dar imi placea sa incerc rcif-urile facute de tine,sanshine,mns si restul de baieti care nu-mi vin acum in minte,sa ma scuze dar sigur ii tin minte si pe ei :mishto: (din cite tin minte parca tu erai cel cu lot-urile)
E ,n-o fi dracu asa de negru ca nu te mai ocupi de patch-uri dar sper ca atunci cind zici adio fifa zici doar la patch dar tot o sa mai joci jocul din cind in cind pe acasa...dupa parerea mea e singurul joc care merita asteptat cu sufletul la gura in fiecare an
deci eu va voi putea ajuta cu , scandari , poze si loturi ... doar sa imi zicetzi cand este nevoie si la ce ekipe vretzi ... ! :fotbal: :romania: :bere: cataline pacat ca te-ai retras ... :sanshine2: