PDA

View Full Version : Fente, scheme, etc.

DelPiero
24-10-2004, 11:20 AM
Ce tricks-uri stiti la FiFa 2oo5? Am cautat diverse "Tips&Tricks" dar nu am gasit nimic. Si nu prea stiu nici una. Am dat doar o data lob, dar dupa aia nu mi-a mai iesit. Am mai dat goluri din semi-foarfeca, voleu, etc.. Astept raspunsurile voastre! :fotbal:

mns
24-10-2004, 11:26 AM
mie imi place cand atac spre stanga sa dau shift + sageata stanga si jos parca si face o fenta frumoasa :D imi place sa trec asa pe langa aparatorii adversi :P

DelPiero
24-10-2004, 11:27 AM
dap...asta o stiu...cand ruleaza talpa peste minge?

yahoo
24-10-2004, 11:28 AM
Se7en joaka la Practice Mode si cu shift + sagetzi antreneazate la skeme

mns
24-10-2004, 11:32 AM
da ruleaza talpa peste minge :P si mai am reusit una mishto dar nu mai o stiu exact, da era super, tre sa mai incerc :P

ReKo
24-10-2004, 12:52 PM
mie-mi place cand face 360...oricum...nu sunt prea folositoare unele driblinguri...mai mult de imagine ;)

TVSPORT
24-10-2004, 03:24 PM
Eu n-am timp sa fac faze prea multe in meci, pt. ca meciurile sunt f. disputate si daca pierzi mingea..e naspa...e aproape gol.

DelPiero
24-10-2004, 04:36 PM
lol, ziceam de spectacol ! anyway... a gasit cineva un manual cu tips&tricks?

gabi41119842003
24-10-2004, 05:59 PM
da eu am gasit manual de tips&tricks e scurt si la obiect. L-am luat de pe fifa05.com.

nitehunter
24-10-2004, 06:26 PM
Ptr:
Lob - Q+D
Fake shot - C+D
Centrare mai speciala - Q+W
Pasa mai speciala printre cu reglare de putere - Q+S
Centrare sutata....departe...(e ptr degajari mai mult...) - Q+A
Cred ca atat e...inca mai descopar... 8)

vladutz88
25-10-2004, 06:51 AM
se juca fratimiu aseara si a reusit sa faca braziliana... de fapt jumatate ca s-a incurcat jucatoru' dupa ce a ridicat mingea :blink:

acum el nu stie ce sageti a apasat, a incercat sa o mai faca la practice dar nu i-a mai iesit ;)

RIGSGO
25-10-2004, 09:23 AM
Am facut odata o piruieta dar nu imi mai iese :P

ReKo
25-10-2004, 01:24 PM
astia de la EA au cam copiat de la Konami ... cum driblingurile nereusite...de ex jucatorii ne-experimentati se pot impiedica in minge cand incearca ceva mai "fin" :)

vladutz88
25-10-2004, 02:24 PM
In fifa 2004 imi placea incerca portarul sa faca un dribling si se impiedica... era beton... la fel si unii fundasi.... e bine ca nu poti sa faci cu toti driblinguri k lumea... insa ronaldinho, zidane si ceilalti jucatori f. tehnici ar trebui sa aiba anumite scheme pe care sa le poata sa faca doar ei... :fotbal:

DelPiero
25-10-2004, 04:22 PM
Cel mai mult imi place, dintre driblinguri, cel default [Shift], adica "bicicleta". Ronaldo, Figo si Cristiano Ronaldo il fac cel mai fain in realitate. Am incercat si eu si imi iesa mereu :P, dar dupa vreo 3 biciclete consecutive ma incurc...maxim 10 metri pot merge in driblingul asta

$eth_007
27-10-2004, 08:07 PM
Stie cineva cum se poate da craci ? am vazut in tcm la football fusion ca isi "bateau" joc de fundasii mei dar am mai vazut vazut faza asta la unu dp retzea care nu isi mai aminteste cum a facut-o . :huh:

bobby
27-10-2004, 10:29 PM
cand sutezi da "craci" auto

dar nu stiu si k dribling cum se face

$eth_007
28-10-2004, 04:59 PM
ma rog pe mine asta ma interesa.ms oricum

Am@DEUS
31-10-2004, 03:30 AM
Cu gamepadu se fac extrem de usor driblingurile si cea mai spectaculoasa faza e braziliana...Cu tastele a reusit cineva sa o faca?? ca eu m-am chinuit o gramada si nu am reusit.

COACA
08-11-2004, 09:20 PM
CUM SE FAC DEPOSEDARILE CELE MAI EFICACE CAND JOC LA DUBLU NU CU CAL.MERCI MULT

Criss
09-11-2004, 09:05 AM
E o intrebare super idioata.Cum oare s-or face deposedarile , indiferent unde joci?Ce crezi ca mare revelatie o sa ai cu raspunsul la o asemenea intrebare :puncte: :iamwithstupid:

andrei2003
09-11-2004, 10:18 AM
Dc e o intrebare stupida????????????Baiatul probabil stie ca deposedarila se fac cu A si D, dar cand joci in retea e mult mai greu de deposedat decat cu calculatorul.Si yo ma chinui la deposedari si m-ar fi interesat un raspuns si nu unul la misto'.Lasati msto'-ul in alta parte.

Tuby
09-11-2004, 11:23 AM
Obisnuit cu pes...unde deposedarile le puteai face foarte curat neapasand nici un buton asa m-am obisnuit si la Fifa 05...urmaresc foarte atent miscarea adversarului si intuiesc miscarea urmatoare fara a apasa nici un buton ( A sau D ) si deposedarea vine de la sine..

andrei2003
09-11-2004, 12:11 PM
Asta jucand in retea sau cu calculatorul?

Tuby
09-11-2004, 12:23 PM
Si impotriva calculatorului si impotriva unui retelist :P

vladutz88
09-11-2004, 03:31 PM
am@deus -> fratimiu a reusit sa faca jumatate de braziliana ca s-a incurcat jucatorul si i-a cazut mingea prost... nu stie cum ... apasa la nimeroi si i-a iesit... a incercat dupa-aia mult la practice da nimic... :fotbal:

Edy_smf
09-11-2004, 04:33 PM
incearca sa apesi 'call second defender ' si vei vedea ca faci deposedari mult mai lejer,deci nu deposedezi cu jucatorul care il cotrolezi, te duci cu el spre cel care are mingia si apesi q sau w nu mai stiu exact care e call second defender pt ca joc mai mult pe gamepad si vei vedea ca vine alt jucator care intra la deposedare sau face o interceptie daca apuca adversarul sa paseze,merge garantat asta in multiplayer,testat :mishto:

raduss
09-11-2004, 09:44 PM
cel mai bine fac deposedarile cu tasta Q...e de departe cea mai curata deposedare, totul e sa stai cat mai aproape de adversar...ia incercati sa va lamuriti

TVSPORT
09-11-2004, 10:27 PM
In sfarsit am invatat sa dau goluri din lovitura libera...era timpul..nu mai zic nimic pt. ca orice zic...stiti voi.

COACA
10-11-2004, 09:39 AM
Yo am inercat si cu Q simplu nu merge, nu face nimik.Merge daca ti apasat pe Q si apesi C.

raduss
10-11-2004, 09:32 PM
Originally posted by COACA@Nov 10 2004, 09:39 AM
Yo am inercat si cu Q simplu nu merge, nu face nimik.Merge daca ti apasat pe Q si apesi C.
la mine merge perfect cu Q...nu uita ca trebuie sa stai aproape de adversar ca sa mearga

joeblow
12-11-2004, 06:26 PM
:fotbal: braziliana se face cu Shift+sageata dreapta+s. stanga+s. dreapta cand te uiti spre poarta adversa . trebuie facut foarte rapid ca altfel nu iese.

joeblow
12-11-2004, 06:27 PM
daca nu-i rapida iese calcai si intoarcere 180

joeblow
12-11-2004, 06:38 PM
uitati-o si in actiune (nu-i facuta de mine)

DelPiero
12-11-2004, 06:56 PM
Intr-adevar pe console poti face braziliana! mi-a zis unul din buc care are PS2!

TVSPORT
12-11-2004, 07:10 PM
Originally posted by Se7eN@Nov 12 2004, 06:56 PM
Intr-adevar pe console poti face braziliana! mi-a zis unul din buc care are PS2!
Cum adik pe console ?

Time2Chill
12-11-2004, 09:43 PM
Play station 2 =consola ;) ;) , adica se face usor cu gamepadu ;) ;)

dominus
12-11-2004, 10:44 PM
oameni buni.. am o problema pe world class.. una singura :D.. iau goluri tampite pentru ca pierd aproape toate duelurile aeriene.. si cel mai tare ma enervez(si mai fac si urat pe deasupra :injur: ) este atunci cand portarul meu respinge o minge in sus.. se indreapta spre jucatorul meu.. apas d, s, a sau w si culmea vine un jucator advers care o baga in ate fara nici cea mai mica jena.. si asta se intampla de FIECARE data.. si am incercat si sa dau mai repede, mai tarziu, sa dau ca disperatu.. dar deloc.. duelurile aeriene in general le castiga aia.. si faza cu respinsul de portar nu se intampla numai pe world class ci aici se intampla cel mai des.. si culmea e ca de fiecare data cand portarul advers respinge eu bineinteles nu dau niciodata gol pentru ca respinge fundasul..
astept trick-ul pentru a contracara aceasta faza care imi da batai de cap si din cauza careia ma las de usor de jucat fifa si trec la glorie si faima in FM 2005 :romania:

PS: voi cand va referiti la Q la deposedari sigur nu va referiti la D ??

DelPiero
14-11-2004, 10:03 PM
lol "problema" ! Nu am patit-o niciodata :D

Edy_smf
15-11-2004, 08:38 AM
Cu D cind nu ai mingia am observet ca nu mai face nimic,nu mai intra la deposedare,cu Q insa nu deposedezi cu cel care il controlezi ,aduci ceilalti jucatori de aproape sa intre pe adversar si sa deposedeze

SirRaptor
16-11-2004, 08:25 PM
Originally posted by joeblow@Nov 12 2004, 06:26 PM
:fotbal: braziliana se face cu Shift+sageata dreapta+s. stanga+s. dreapta cand te uiti spre poarta adversa . trebuie facut foarte rapid ca altfel nu iese.
Maiexact poti sa spui? Trebuie apasate toate odata, pe rand? care? cum?
Iar poarta adversa poate fi si in stanga si in dreapta!!

Edy_smf
16-11-2004, 09:08 PM
Poarta adversa nu e niciodata si in stinga si in dreapta :D
Poarta adversa e aia in care te chinui sa bagi mingia,deci cind esti cu fata la ea apesi tastele alea pe rind si foarte repede

mclarren
28-11-2004, 04:44 PM
MIE IMI ESE DECAT SCHEMA PRIN INTOARCERE CI CALCAI :angry:

TVSPORT
29-11-2004, 04:05 PM
Banuiesc ca stiti daca apasati pe E + Shift in acelasi timp, jucatorul fuge tare de tot.

ilDotore
29-11-2004, 07:08 PM
fenta mea ce mai tare e: cand joc cu echipa mea si is condus si meciu ii pe gatate, atunci intru in meniu la select side si schimb echipa (echipa adversa) si asa poti da chiar si 100 de goluri(adica autogoluri). :) later

mclarren
29-11-2004, 08:21 PM
e mistooooooooooooooooooo de tot braziliana lui henry
as vrea sa o fac si eu :saliveaza:

TVSPORT
30-11-2004, 12:06 PM
Originally posted by ilDotore@Nov 29 2004, 07:08 PM
fenta mea ce mai tare e: cand joc cu echipa mea si is condus si meciu ii pe gatate, atunci intru in meniu la select side si schimb echipa (echipa adversa) si asa poti da chiar si 100 de goluri(adica autogoluri). :) later
n-am ce mai zice...iti bati joc atat pot spune :lol:

Adi_Mutu
02-12-2004, 10:15 AM
Neah ..aia nu se poate numi skema...eu nu mai vad care mai e frumusetzea jokurilor ! Sau ii mai vad pe unii ca joaka cu coduri..unde mai e frumusetzea ? :nashpa:

Adi_Mutu
02-12-2004, 10:18 AM
Eu acum am trecut la word clas.am o intrebare..voi cu ce ekipe atzi inceput cariera ?? !

vladutz88
02-12-2004, 01:42 PM
Adi_Mutu> eu am inceput cu ternana :offtopic:

mi-a reusit braziliana :mishto: 8)
de la real madrid cel mai des mi-a iesit cu figo...

Emil Sandoi
02-12-2004, 02:00 PM
Deosedarile imi ies foarte bine cu sprint din spate - E(E+D) , insa jucatorul tre sa fie in tare la preg fizica atunci ...

Am inceput cu Deportivo Alaves insa imi pare rau ca nu-l mai am pe Cosmin Contra ...Sper sa-l pot transfera ...

drogba
06-12-2004, 03:21 PM
cea mai utila pasa este z+a numai ca tre sa demarci jucatorul inainte
ii cea mai benefica :mishto:

peace :fotbal:

Lekritze
09-12-2004, 02:00 AM
Pe langa cele mentzionate de sus mai stiu astea

tzinetzi tasta Shift apasata dupa care rapid sageata sus,sageata jos,sageata dreapta (in caz ca fugitzi in dreapta)

altu pentru cei care au gamepad cu analogstick

tzinetzi shift si facetzi in unghi de 45? spre dreapta (in caz ca fugitzi spre dreapta)

acest trick imi iese foarte rapid pe gamepad

Dupa aia sunt combinatziile simple de
shift+sageata sus
shift+sageata jos
shift+e+sageata sus
shift+e+sageata jos
si preluare din prima inainte sa ai mingea apesi tasta shift asa si-o prelungeste in fatza, daca apesi sus +shift sau jos+shift inainte sa o preia si-o prelungeste in directiile respective.
daca apesi de doua ori pe centrare da o centrare mai "fina" (nu potzi loba cu ea..sau marog extrem de greu)

cand primesti centrare daca apesi o singura data pe tasta "d" da cu capu
daca apesi de doua ori atunci da forfecata.
Se mai pot face combinatzii care ies foarte usor pe pad (daca faci unghiuri de 45?+shift)

Valy
18-12-2004, 08:57 PM
marfa da cred ca la profesional nu poti sa faci scheme in jok ca iei gol daca pierzi balonu :P

Bke
22-12-2004, 01:30 PM
Originally posted by gabi41119842003@Oct 24 2004, 05:59 PM
da eu am gasit manual de tips&tricks e scurt si la obiect. L-am luat de pe fifa05.com.
Si sper ca in cartea aia :D scrie si cum se face braziliana ca eu nu reusesc da in schimb taica-mio o face fara probleme <_<.Apropo nu se aude nimic de Romania la fifa(campionat ca echipa nationala,vai de ei :romania:.
As dori si eu carticica ta mi-o poti trimite pe www.Homorodean.Sergiu@personal.ro? :alida:

i0nutz83
23-12-2004, 03:08 PM
Originally posted by Bke@Dec 22 2004, 01:30 PM

As dori si eu carticica ta mi-o poti trimite pe www.Homorodean.Sergiu@personal.ro? :alida:
Daca poate cineva sa o trimita la adresa aia (cu www in fatza) inseamna ca intr`adevar le are cu netu`;)

ZapPy
23-12-2004, 03:44 PM
Rog un user mai experimentat sa posteze aici cu cele mai buna scheme pt. tastatura si sa le puna intr-un singur post. :mishto:
Asa cand avem nevoie.....Intram direct aici nu mai cautam paginile si "care e spus-o ala..." Intelegeti voi :fotbal:

ZapPy
23-12-2004, 03:54 PM
Eu cu schema data pt. v=braziliana nu reusesc decat sa ridic mingea si apoi daca vreau voleu da nu braziliana ;)

Gaby
24-12-2004, 02:54 AM
am reusit o data braziliana dar nu stiu cum oricum e legat de shift+sageti
alte driblinguri
pirueta care o face zidane
bicicleta lu ronaldo urmata de rulare mingi spre dreapta sau stanga
a si cand inaintezi cu e si shift jucatorul isi da minge inainte
FORTZZA :romania: STEUA

Ronaldo
25-12-2004, 03:53 AM
Eu am carticica de la jocul original, daca vretzi, o pot pune pe interent, ca sa vedeti ce scrie. :mishto: Dar sa spunetzi daca vretzi, ca sa nu o pun degeaba :bere:

Floyd
25-12-2004, 04:07 AM
Pune-o man, sa vedem daca sunt kestii pe care nu le stim! Ca majoritatea dintre noi violam grosolan legile copyrightului si ne place la culme:)

Ronaldo
25-12-2004, 11:26 PM
Ok, sa incepem.

Move player - arrow keys
Sprint - E
Activate IGM (In-Game Management) - C+Z
Pass/Header - S
Through ball (manual) - Q+S
Shot/Header/Volley/Clearance - D
Chip shot - Q+D (lob)
Fake shot - C+D
Lob/Cross - A
Early Cross - Q+A
Low hard cross (double tap) - A
Through ball (assisted) - W
Lobbed through ball - Q+W
Skill moves/First Touch - Shift+Arrow keys
Pause game - esc

Cele de mai sus sunt de la "General Gameplay"

Dupa aia de invatza cum sa dai lovitura libera:

Cu "Shift" si sageti dai efectul.

Acuma, IGM (In-Game Management) inseamna un soi de strategie:

Attacking Strategy (A): Wing Play/Possession/Long Ball
Defensive Strategy (D): Pressing/Neutral/Contain
Mentality Preference (M): Attack/ Neutral/Defend

Astea au fost cele mai importante, sper ca am ptutu sa va ajut. :mishto:

ZapPy
26-12-2004, 06:07 PM
Fratzilor....am reusit braziliana pe tasta :mishto:
Am apasat ceva combinatie cu SHIFT si sagetile(alela am dat) si mi-o iesit :lol:
Ronaldo bine ca ai pus aia :da:
Mai pune si ceva scheme "ascunse" :naughty:

sslazio
26-12-2004, 06:32 PM
am si eu cateva intrebare:
-cum faci preluarea aia a lu bergkamp cand stai cu spatele la adversar si dai mingea pe langa el?
-cum faci sa sutezi pe jos de fiecare data?ca mai suteaza el pe jos daca dai simplu D da nu tot timpu

sslazio
26-12-2004, 06:33 PM
:oops: "cateva intrebari" :P

LucianBoy
26-12-2004, 06:40 PM
Mie Imi place la nebunie fenta cu SHIFT + Sageata JOS + Sageata Dreapta sau Stanga depinde de unde ataci :P
:mishto: :cooool: :romania:

ZapPy
26-12-2004, 06:46 PM
Mie iara imi place fake-shot.Aproape tot timpu dau gol cu aia 99% ca dau gol cu aia :mishto:

Ronaldinho23
26-12-2004, 07:06 PM
Mie imi place "First one touch",e mai real jocul o data cu introducerea acestui element.

ZapPy
26-12-2004, 11:24 PM
looooooooooooooooooooool am reusit braziliana de 3 ori consecutiv la Practice mode. :mishto:
Cum adaug ceva la post ca am o inregistrare cu o schema faina pe care as vrea sa o vedeti 8)

Valy
27-12-2004, 01:26 AM
ar fi marpha sa se scoata un patc cu schemele astea sa ai o schema pe un buton ca nuti trebuie exemplu:: "Q+D=Lob sa fie pe f" si asa mai departe cu toate schemele .
Nar fi marpha asa!!!!!! :saliveaza: :D :P ;) :lol: :rolleyes: :) :mishto: :bere: 8)

Ronaldo
27-12-2004, 01:54 AM
Eu unul nu cred. din punctul meu de vedere s-ar pierde din dificultatea jocului si din provocarea de a apasa multe taste foarte rapid. :mishto:

Valy
27-12-2004, 10:47 PM
da mane da nu ai cum sa faci toate schmele tot te incurci odata si asaca era mai bene si pt incepatori
:fotbal: :mishto:

Ronaldo
27-12-2004, 10:49 PM
Da, man dr dupa aia te plictisesti prea usor de ele, oricum daca apesi pe shift + inainte (cea mai simpla schema) = bicicleta :mishto:

rmoldovan
28-12-2004, 02:10 PM
am intrat in ceata de tot. prea multe taste. eu joc cu cele uzuale si castig fara probleme. pasez la greu.

rmoldovan
28-12-2004, 02:12 PM
De obicei construiesc atacurile. cand prin un coluar atunci inaintez si inscriu fara probleme.

sslazio
30-12-2004, 06:01 PM
Da preluarea aia a lu Bergkamp pe langa adversar chiar nu a facut-o nimeni?sau nici nu se poate face....

bobby
01-01-2005, 05:59 PM
mie nu prea mi-au iesit nici o fenta...nici macar fake shot (c+d ) ...

aveti niste sfaturi si pentru mine?

Ratonu
01-01-2005, 06:32 PM
Originally posted by bobby@Jan 1 2005, 05:59 PM
mie nu prea mi-au iesit nici o fenta...nici macar fake shot (c+d ) ...

aveti niste sfaturi si pentru mine?
Mai exerseaza. ;)

bobby
01-01-2005, 06:57 PM
cred k am reusit fake shot...se preface k suteaza dar nu suteaza ,nu?
poate pune cineva un replay cu fake shot?

braziliana nu imi iese...apas shift + s.dreapta +s dreapta +s dreapta si nu iese nimic...doar fenta care o fac cu shift si dreapta atat....nici calcai si intoarcere nimic

ZapPy
01-01-2005, 09:20 PM
Fake shot e cel mai tare.Trebe apasat deodata D+C si portaru se arunca pe jos si apoi cale libera.Dai sut si mere gol cu poarta goala :mishto:

DrushK
05-01-2005, 12:54 PM
cine explica de la A la Z cum se face o braziliana ???pls :fotbal: ;)

Ronaldo
06-01-2005, 12:05 AM
Da baieti, explicati de la A la Zinc cum faceti braziliana, ca la mine face bicicleta, dupa aia da cu calcaiul in spate si dupa aia iar da cu calcaiul in spate :lol: Faza lu Berkgamp sau cum lo mai fi chemand pe asta am facut-o io, da nu cu ber.....amp :lol: cand vine mingea trei' sa stai cu fata spre ea si cu spatele la poarta, si apesi pe shift+tasta dinspre poarta (ca sa se intoarca cu spatele cu mingea facan first touch) In schimb sa imi spuna si mie cineva care stie cum se face faza lui Henry (din trailerul de la FIFA), cum face el first touchu' ala misto si dupa aia suteaza, mingea se duce peste portar, in vinclu, si portatul isi pune mainile in cap si zice ala :"O, what a finish!" :mishto:

Gaby
06-01-2005, 12:35 AM
Salut baieti mi-au iesit ceva scheme:
-braziliana:shift+sageataD+sageataD+sageataS
-ridicarea mingii un fel de jonglerie:SHIFT+de doua ori o sageata
-sceen shot sau cum so mai chema:C+D
si porcari :romania: :romania: ile alea care nus bune de nimic:pirueta,rulare mingii etc
Stelist Pana La Moarte</span>

bobby
06-01-2005, 11:15 AM
Originally posted by Gaby@Jan 6 2005, 12:35 AM
-sceen shot sau cum so mai chema:C+D

fake shot vrei sa spui..mie tot nu mi-a iesit braziliana...mai am putin si sparg tastatura.. :scaun: :scaun: :alida: :alida:

bursucu2005
07-01-2005, 02:55 PM
In speranta ca nu voi supara autorul acestui manual [ Ionescu Radu ], locul 1 in topul uploadurilor pe downloads.soccergaming.com [ :mishto: ] am sa postez aici tot manualul ca o concluzie la acest thread.

Attacking Keys:
 Press Q+Directional Keys to make off the ball player run.
 Press W+Directional Keys for fast passing in front of the receiver.
 Hold E+Directional Keys to run.
 Use A+Directional Keys for lob pass (with power meter).
 Press S+Directional Keys to pass.
 Use D+Directional Keys to shoot (with power meter). Tap it once for head kick and twice for voley kick. When holding Q you may press D for lob shot.
 Press Z to activate off the ball players. You can select another player by tapping Z. Then use Shift+Directional Keys to move the selected player.
 Press C to stop your player.
 Use Shift+Directional Keys for dribbling.

Defending Keys:
 Hold Q+Directional Keys to deposes your opponent (smart conservative tackle).
 Hold W to make the Goalie come out for the ball.
 Hold E+Directional Keys to run.
 Press A (+Directional Keys optional) for sliding tackle.
 Press S to control another player.
 Press D (+Directional Keys optional) for conservative tackle.
 Hold Z for pressing.
 Hold Shift to stop your player from running.

Lay-off Shot Keys:
 Hold Shift+Directional Keys to choose you ball effect.
 You have to tap 3 times D in order to get the ball on target. Tap it once to start the indicator. Tap it again before the red line and one more tap to stop the indicator on the Precision Meter.

TIPS & TRICKS

Corner tips:
 When you get a corner, after you choose an option, you have 3 players who can reach the ball. Press D for player 1, A for player 2 and W for player 3. Then you must loose your marking player to get to the ball. If your player stands on the place where the ball will come, then you must back-off and the come back again so your player will have the first chance to kick the ball. Press D to kick the ball.
 When you gave away a corner, it?s easy to defend if you know how. If the opponent attacker is outside the box try to block him and in the same time get your goalie out (W) to catch the ball or punch it out. If the opponent attacker stands on the place where the ball will come, then you must back-off and the come back again in order to get the ball out. Press D to kick the ball.
 Use E key to move your players faster.
 Don?t forget to change the set pieces. This is very important because some set pieces are more effective (the goalie won?t come out for the ball so often).

Dribbling tips&tricks:
 Tap Shift+Forward for bicycle dribbling.
 Tap Shift+Side Keys for lateral dribbling (very effective when the opponent stands in front of you).
 Tap Shift+Backward to kick the ball up.
 Tap Shift when you are running (E) to accelerate and loose the player that follows you, only if you don?t have another opponent in front of you.
 If you press C in front of the goalie or the defenders (before you completely stop running) then press D to simulate a shot. This is very effective if used properly (you will make them go the wrong way).
 Before a player gets the ball hold E and press Shift+Directional Keys to immediately kick the ball forward and run after it in order to accelerate the game or get past defenders. First-touch playing is making game more faster. If you can control it don?t be afraid to use it.
 The most simple way to get past an opponent is the Directional Keys dribbling. Don?t forget, when you try this, that you don?t have to run all the time. Try to alternate the fast running with the slow running (tap on E).

Defending tips&tricks:
 You must make a lot of pressing to get the ball from the opponents. When the ball is in the midfield you shouldn?t slide for the ball. You just have to hold Q and to direct your player to the opponent to take the ball from him. Or just follow him until he will try a lob pass.
 When the opponent lobs the ball forward you can press A, S or D to make an interception or to kick the ball.
 If you have no other option to stop the opponent attackers then hold W to get the goalie after the ball. Release the key when you think it?s time for him to make a save. You can hold W to make your goalie catch incoming crosses.
 Use Z key when you are defending. If your marking players (the other players that you can?t control at a moment) are too far from the opponent players hold Z and they will make pressing. This hepls you to act more quickly when an opponent receives the ball. Used careful this tip could let the opponent attackers stay off-side.

:fotbal: Play this game!

Andreidaffy
07-01-2005, 03:05 PM
cum se face pasa cu calcaiu' ca am incercat da nu mere ! io-s new pa-cia da' vreu sa aflu :naughty:

DaS
07-01-2005, 04:12 PM
q+s+sageata inapoi

Andreidaffy
07-01-2005, 04:14 PM
Mersi de raspuns. o sa incerc. :fotbal: :romania:

ZapPy
08-01-2005, 07:23 PM
MAi exista alte scheme sau numa atatea is cate au fost date???Daca ati dat toate scheme, incheiem topicu :offtopic: =>nu o tin cu parere de rau doar ca mi se pare ca am zis cam toate schemele. :oops: :fotbal: :da: :naughty: :romania:

LoCdOg
09-01-2005, 11:44 PM
am reusit si eu odata braziliana intr-un training eu cu 11 jucatori si eu cu 1 :)) protaru si am dat Shift+s.dreapta+s.dreapta+s.stanga si mi-a reusit chiar super ... cu FIGO am facut-oo... alte scheme inafara de
Ptr:
sutezi cu D+C -->Trebuie in primul rand sa sutezi cu jukatori care sunt f buni. Cand esti in aproprierea careului te opresti din sprint si sutezi. Trebuie sa fi fata in fata cu poarta iar in momentul sutului sa mergi normal nu in sprint
Lob - Q+D
Fake shot - C+D
Centrare mai speciala - Q+W
Pasa mai speciala printre cu reglare de putere - Q+S
Centrare sutata....departe...(e ptr degajari mai mult...) - Q+A
astea mai stitzi? ( Mi le-am salvat intr-un director sa le am )
va rog dati si voi reply >:P :scaun: :romania: :alida: :cooool: :sanshine2: :dansing: :cuminte:
:fotbal:

Ronaldo
10-01-2005, 04:07 AM
Ma da ce face D+C diferit de C+D ??? :huh:
SI ASTIA CARE ATI REUSIT BRAZILIANA SPUNETI DE LA A LA Z CUM O FACETI (EU M-AM CHINUIT O GRAMADA SI M-AM PLICTISIT SI M-AM DUS SA JOC NISTE MECIURI :D ). Mersi, sa nu imi spui shift+s.dreata+s.dreapta+s.stanga, ca am incercat in toate felurile si nu a MERS !!! M-AM SUPARAT ODATA LA PRACTICE SI TINEAM apasat pe shift si dadeam cu pumnul in toate sagetile SI TOT NU IESEA BRAZILIANA. Daca nu stiti sa explicati incep sa cred ca mititi <_< Mns sau dj_mozart sau ratonu: VOI ATI REUSIT??? :P

LoCdOg
10-01-2005, 10:06 AM
:romania: pai mane.. 1. Nu trebuie sa fi in alergare si sa tzi mana apasata pe shift , trebuie sa fii cu fatza la poarta, sa ti-l iei pe Bechkam sau Figo ( eu cu figo am reusit ) si apesi sagetzile alea ( dreapta dreapta stanga ) mie cel putzin mi0a iesit! AAAA... apesi pe ( alergare adika pe W sau E pe care avetzi voi ) si dupa ce apesi shift si sageata dreapta iei mana de pe W ... MANILOr unde apare Steaua86 ??? :saliveaza: Ca mi-am instalat patchu ... :fotbal:

LoCdOg
10-01-2005, 11:28 AM
eu sunt micutz in fifa05:) am doar 12 ani .. dar stiu totusi sa joc.... acum m-am pus si eu sa joc la Semi-Pro :)... mai am de invatzat eu :)) :fotbal: FOARTE resuit acest topic...

ZapPy
10-01-2005, 01:30 PM
:D Eu o sa fac 14 in 2 aprilie :P Eu joc la World class si is in 2009 cu AC Milan (terminam demult jocu daca nu mi se strica salvarea cand eram in 2019) dar noia deja la world clas cu AC Milan bat toate echipele cu scot mare.Da chiar toate.Nush ce sa fac ca deja zic ca ii prea ushor :lol: :lol: :lol: :dansing: :cooool: :fotbal:
Da noa scheme....Fake shot e foarte bun iar braziliana mi-a iesit dar doar din noroc :cuminte:
O sa mai incerc 8)

LoCdOg
10-01-2005, 09:24 PM
unde este steaua86 ca nu o gasesc? in ce liga?:)

Ronaldo
11-01-2005, 06:16 AM
nu am gasit un topic asa ca pun aici, uite cum face arbitrul cu mainile ca se continua jocul

ZapPy
11-01-2005, 04:05 PM
Nush de unde so ajuns aici dar noa :P Eu am observat cum face albitru cand maini ca se se continuea jocul :fotbal:

Ronaldo
12-01-2005, 02:15 AM
pai si nu e misto, ca e tot un tip:

Faceti-va arbitrul sa apara k sa il vedeti cum da din maini :mishto:

Deci e pe subiectul topicului :P

LoCdOg
12-01-2005, 10:26 AM
deci imi spunetzi unde o gasesc p steaua86 dupa ce l-am instlat?

ZapPy
12-01-2005, 02:16 PM
Hmmm nu-i la rest of the world??? :huh:

Ronaldo
12-01-2005, 04:20 PM
hmmm, mie mi-a fost frica sa mai instalez steaua dupa ce am patit la Romania 94 :P . Si steaua se adauga sau inlocuieste o echipe. Cred ca cel mai normal ar fi sa fie la rest of world :mishto:

ZapPy
12-01-2005, 04:28 PM
Pai asa m-am gandit si eu :rolleyes:

Ronaldo
12-01-2005, 04:32 PM
ZapPy, vad ca imi dai dreptate din ce in ce mai mult :mishto: DECI, e la rest of world, va spunem noi, daca nu, intrebati-l pe mns :mishto:

LoCdOg
14-01-2005, 09:49 AM
pana la urma e in rest of the world??? MANILOR , CE SCHEMME MAI STIZI CA MA INTERESEAZA:))

Ronaldo
14-01-2005, 11:41 PM
eu renunt la braziliana, eu ma descurc cu super sprintul ala (E+Shift)

PS:-->> pt dj_mozart: Mai ai cam gresiit cu WARN levelul :P SERIOS VB :huh:

ZapPy
17-01-2005, 08:32 PM
Originally posted by Ronaldo@Jan 12 2005, 04:32 PM
ZapPy, vad ca imi dai dreptate din ce in ce mai mult :mishto:
In sfarsit cineva imi recunoaste talentu de a avea dreptate mereu :D :lol: :P

Ghost
19-01-2005, 04:47 PM
ptr lob apesi A .. f rpd si nu tii apasat p tasta merge de fiecare data .. dar trebuie sa fii singur cu portarul ;) ... am gasit tips & tricks ... dar nu te ajuta cu nimic ... daca deja stii sa joci ... 8)

ZapPy
19-01-2005, 07:27 PM
E ushor sa dai gol prin lob cu A.AM pus o slvare cu un gol asa in topicu Replay-uri :mishto:

Ghost
19-01-2005, 07:31 PM
Foarte interesanta combinatia de taste D+C ... incercati-o :P :fotbal:

Gorghette
19-01-2005, 07:36 PM
D+C adica sa sutezi pe joc

e fainaaaaaaaaaaa

ZapPy
19-01-2005, 07:42 PM
Cum adica sa sutezi pe joc????? :huh: D+C e fake shot!!!!!

Gorghette
19-01-2005, 07:48 PM
pai da si nu se duce mingea pe la firul ierbii

ZapPy
19-01-2005, 08:31 PM
CAre imi explica si mie asa babeste ce face D+C pe langa fake shot.CA mie numa asta imi iese asa. :( Ce mai face D+C
Auziti....voi reusit sa dati gol cum da Comp. ca paseaza si nush cum din intoarcere da sut direct in plasa laterala si apoi merge pan in vinclu.Cred ca stiti.Ala e sut de la dist. dar nu reusesc.ASa goluri primesc asa. :alida:

Ronaldo
19-01-2005, 11:15 PM
mai parerea mea e ca dupa tu faci o scheme sau folosesti un buton si computerul o sa foloseasca impotriva ta, uite pana nu foloseam efect la lovituri libere nici compu nu folosea, acum imi tot da gol din lov. libere :huh: am folosit tasta Z si acum compu da niste pase impecabile care eu le fac cu tasta Z, folosesc demarcarea si compu demarca mai mult si tot asa ... asa e la mine :mishto:

Moaca
19-01-2005, 11:25 PM
incercati q+w ,este o pasa interesanta

ZapPy
20-01-2005, 03:02 PM
E ceva diferit Q+W decat simpla [pasa cu W???

Moaca
20-01-2005, 08:19 PM
normal ,altfel nu spuneam,cu q+w dai pase la intalnire lungi si dai superi loburi plus ca poti sa faci atacantul sa se demarce si tu sa dai mingea peste fundas pe pozitie viitoare :P

ZapPy
20-01-2005, 09:09 PM
Da la mine da loburi scurte si daca e un jucator advers pe-acolo de cele mai multe ori o intercepteaza.Trebe tinut apasat mai mult sau cum sa fac sa iasa bine??? :huh:

Si mai ziceti scheme si dinastea cu ii pasa cu Q+W ca ii foarte buna./VA rog mult mai ziceti cateva :)

Moaca
20-01-2005, 10:55 PM
pai tu ma ma care te laudai ca ai vreo 30-0 la wordclass ne ceri noua sfaturi amatorilor?
iti place pasa?
sa vezi ce loburi dai cu ea :blink:

Ronaldo
21-01-2005, 02:55 AM
mai ZapPy incearca si tu (nu-l lua in seama pe Moaca, ca e invidios) Q+D(lob peste portar), Q+A (vezi daca e ceva :P ), Q+W(pasa in adancime centrata), C+D (fake shot) si altele: Q+A, Q+S ... etc ... :mishto:

Moaca
21-01-2005, 12:24 PM
lol pe ce sa fiu ma invidios??......o sa incerc combinatiile pe care le-ai zis tu sa vad ce iese :saliveaza:

ZapPy
21-01-2005, 01:25 PM
Nu ma laud dar am observar o chestie.Daca merg as drept sper poarta si sutez cum zic altii si zic ca merge gol...am observat ca de ex daca dau pasa cu Q+W si dupaia apas sa se incarce acolo jos.......sutu.......merg sut foarte fain..o bomba.....si daca ai jucator bun da gol sau noa..suteaza mai fan decat daca mergi asa simplu.Altfel nu mai stiti.,......alte scheme mai is sau ceva folositor...ca eu am castigat la WC dar nu cu nush ce scheme.V-am zis dau pasa simpla cu W printre jucatori si cand dau coner dau tot timpu 100% gol din corner :mishto:

Moaca
21-01-2005, 05:48 PM
stiu........dai niste goluri adevarate rau,incearca sa dai pasa la coltul careului de 16 metrii si sa tragi direct sa vezi cum se duce o torpila direct in vinclu

ZapPy
21-01-2005, 06:50 PM
Fratzilor uitati-va mai cum primesc gol de la distata.Am aici o reluare cum am primit gol.Va rog uitati-va pe ea si ziceti-mi daca voi puteti da asa si cum se da??? :alida:

Moaca
21-01-2005, 10:47 PM
eu nu stiu cum sa vad reluarile

ZapPy
22-01-2005, 12:10 PM
IAi reluare...dai un nume de ex baga la asat ca sa fii sigur ca iti merge...da-i ca nume cand dldezi R. 40 si jos unde scrie SAve as dai All Files.........si o bagi in MyDocuments\FIFA 2005 acolo ai automat creat un director cu fifa 2005.NA faci un director cu numele exact al fisierului adica faza dldata (Adica R. 40) si o bagi acolo salvarea.Intri in joc....cauti la LOad salvarea cu Nr 40 si dai so incarce si gata.Dupa ce o vezi zi-mi de ex cum pot da asa gol ca mo uimit sutu ala :huh:

DrushK
26-01-2005, 05:29 PM
mie nu mi-a mers sa vad reluare a aparut acolo la load dar a dat eroare !!