PDA

View Full Version : Sa plece sau sa ramana Iordanescu la nationala?

yahoo
23-10-2004, 09:42 PM
Yo cred ca el trebe sa ramana!! :mishto:

DarkComy
23-10-2004, 10:50 PM
:huh: :o yahoo aveam o parere buna despre tine de ce vrei sa mi-o strici ??? cum sa ramana ma e DEPASIT!!!!!!!!

dj-cata
23-10-2004, 11:53 PM
yahoo cred ca o sa fi singurul care a votat pt da

RaPiDuTz
24-10-2004, 12:30 AM
nu e bun dar parca nici nu am avea inlocuitori liberi... :( piturca e grav daca ajunge sa fie la nationala...atunci erau alti jucatori...alte vremuri cand a calificat nationala

ReKo
24-10-2004, 01:57 AM
DarkComy are mare dreptate. Iordanescu e cu mult depasit. El este cu in urma si cu pregatirea si cu tactica, cu tot. E de moda veche... ! Sa numai spunem despre celelalte preocupari ale generalului, extra-fotbalistice, care par mult mai interesante decat fotbalul, cel putin in viziunea lui.

RaPIDuTz, cu Piturca eu cred ca n-ai dreptate... El este un tip foarte exigent si poate face ordine la nationala, in plus el face si o selectie foarte buna...si CORECTA. Ex: uitate la Steaua, a adus numai jucatori de clasa.

Time2Chill
24-10-2004, 09:42 AM
MAh si eu zic la fel ca totti, da' mai e si stoichita, p-asta l-au uitat toti, oricum dak vreti sa scapati de iordanescu, aia din ilfov votati-l si dak intra in parlament va fi nevoit sa plece de la nationala :P :P :P

yahoo
24-10-2004, 11:18 AM
Daka e sa vina altcineva ACUM va fi tare prost pt ca va trece ceva timp (cu un nou antrenor) pana va modifica strategi...ect. Deci deocamdata Iordanescu trebuie sa ramana la nationala

DelPiero
24-10-2004, 11:24 AM
La nationala ne trebuie un antrenor modern, cum ar fi Il-Luce [Lucescu]...vedeti Portugalia unde a ajuns dupa ce l-a luat pe Scolari? de ce sa ratam si al 3lea turneu final cand putem skimba actorul principal?

dj-cata
24-10-2004, 04:14 PM
care a mai pus ca tata puiu trebuie sa ramana ? credeam ca doar yahoo il sustine :D se pare ca mai exista si alti admiratori secreti :P

Blue
24-10-2004, 05:38 PM
Sa plece cat mai rapid, ca tot face L jiji biserici, poate ii da un post de popa pe undeva. Nu are valoare, joaca un fotbal invechit si ce ma dispera la el , crede ca e bun. Daca tot vrem sa ne distrugem sasele la calificare , il astept pe nasu' si corle (ca e vilcean de-al meu) sa ma faca pe mine selectioner, experienta mea e chiar vasta, impartita in egala masura intre meciuri de ht si fifa. Plus ca le-as da un sfat tricolorilor pe care puiu nu li le-a dat , BAH JUCATI FOTBAL!

Tuby
24-10-2004, 08:42 PM
Eu am pus nu...
Motivele sunt aceleasi pe care le stim cu totii...

yahoo
24-10-2004, 09:04 PM
Da dai draqu jukatorii ce fac mai? Cas jukator de super klasa (pt Romania) care nu fac nimik. E adevarat cas probleme cu selectzii dar sa joace jukatorii nu antrenoru!!!

Blue
24-10-2004, 09:10 PM
Chiar as fii perfect pt post, m-as intelege de minune cu Mutu, l-as lua pe cocaina si l-as pune pe iarba, la propriu si la figurat :)

DarkComy
24-10-2004, 09:31 PM
yahoo ca tot esti un admirator al lui nea Puiu' zimi de ce il convoaca pe Soava care sunt calitatile acestui jucator ?? am auzit ca vrea sa il convinga sa se reintoarca :angry:

yahoo
24-10-2004, 09:53 PM
Pai a facut si el o greseala. :P Se intampla. SI CE ANTRENOR SA VINA IN LOCUL LU` PUIU?

DarkComy
24-10-2004, 10:17 PM
Piturca sau Lucescu !!

dj-cata
24-10-2004, 10:33 PM
mah ...oricine e mai bun decat tata puiu....si eu cu blue antrenam mai bine echipa nationala....ii dam lu mutu prima in bilutze....il luam pe semeghin si ii dam prima o lada de vin si e aranjata partea stanga.. in fatza ii promitem lu niculescu o masa la o ruleta unde castiga tot timpu si tot asa :D si sa vezi cum ajungem in finala

ReKo
24-10-2004, 11:02 PM
Lucescu trebuia adus dupa ce si-a reziliat contractul cu Besiktas. Imediat sa mergem cu un avion...mai frumos si mai rapid decat a lui Ahmetov si sa-l aducem la nationala. Cine crede ca mai pleaca Lucescu din luxul si faima pe care o are acolo...este considerat nebun, sau poate doar... ambitios ;) !

Blue
24-10-2004, 11:06 PM
Mda nu ar fii o idee rea, yo principal tu secund, si facem schimb asa de la meci la meci. La antrenment i-am pune pe tricolori sa traga, Zicu si Marica la poarta iar mutu pe nas, am jcua siniste meciuri de pregatiri cu parazitii, sa vedem cine mai bea mai repede decat face freaka scratchuri si il punem pe mutu sa testeze sex enhancers, sa vedem daca reclama u can keep it all night long e adevarata. Plus ca am salva bani pe deplasari, am lua-o pe laura andresan cu noi si am sarii din avion peste Amsterdam, doar avem parasuta. Ce sa mai , suntem alegerea perfecta, urmatorul pas...spre autodistrugere, primul pas fiind nea puiu pe banca.

wwd
25-10-2004, 11:04 AM
Originally posted by DarkComy@Oct 24 2004, 10:17 PM
Piturca sau Lucescu !!
Bah astia nu inteleg...
LUCESCU N-AR VENI LA NATIONALA NICI DACA AR FI AMENINTAT CU UN KALASNIKOV EL SI FIUL LUI!!! ATAT TIMP CAT POATE SA CASTIGE 2 MILIOANE / AN, DE CE SA IA 100.000???
Iar Piturca nici nu mai comentez. Ala n-ar merita sa antreneze nici pe FC Scuipa-n Dunare.

DelPiero
25-10-2004, 04:26 PM
mda...you've got the point...nu ar renunta Lucescu la salariul lui! Boloni sau Ienei ar fi fain sa vina! Boloni a facut treaba buna cu Sporting, el l-a promovat pe Cristiano Ronaldo si acum face treaba buna la Rennes. Oricum...Iordanescu = varza ! Ii transmit ganduri "bune" :scaun:

Floyd
25-10-2004, 07:50 PM
Daca era dupa mine ii dadeam rhaus dupa meciul cu Danemarca de acasa, cand am luat-o cu 2-5. Acum e cam tarziu sa-l dai afara ca suntem in plina campanie de calificare si nu ar folosi nimanui.

Poet Of Tragedies
28-10-2004, 10:22 PM
Iordanescu e depasit dar trebuia schimbat mai demult,acum e prea tarziu,schimbarea antrenorului nu poate decat sa dauneze,oricine ar fi respectivul...sa-l mai lase pana om rata calificarea <_<

yahoo
01-11-2004, 12:22 AM
Ia ca voi nu intelegetzi CA LUCESCU NU VREA, NU VREAU yo pt binele lui sa vina la nationala. Mai bine il aducem pe Morten Olsen si gata :P

Edy_smf
02-11-2004, 02:20 AM
Nu cred ca Iordanescu trebuie neaparat schimbat,desi mi-e indiferent de el,ci unii jucatori...la nationala ar trebui sa fie fotbal adevarat nu figuri si basi*i de strut care nu intereseaza pe nimeni...cel putin pe mine,nu ma intereseaza ce salariu are ala sau la ce echipa joaca,ma intereseaza ce face acolo si daca merita sa vina sau nu!In ultimul timp apar tot felul de ciudati la nationala care nu au nici o treaba cu fotbalul iar cei care inr-adevar joaca fotbal pe afara sau in tara am si uitat de ei...

yahoo
10-11-2004, 12:18 AM
Bre nea Puiu a inceput sa delireze. Ce aberatie ca nr. 10 sa fie retras cat timp Mutu e susperndat :wacko: :dansing:

Scoutnight
10-11-2004, 04:38 PM
PUIU trebuie sa plece si repede!!! Ar fi bine ca Lucescu sau Boloni sa vina la nationala da astia nu vin din cauza lu Mircea Sandu sau deja le este scarba de fotbalul romanesc. :romania:

kytz_2004
20-11-2004, 10:01 PM
Nah ca a plecat "repede" dupa ce nea ratat un euro2004... acu cine va veni in locu lui??? un patriot adevarat care se gandeste la binele tarii si neglijeaza mizeria din fotbalu de la noi...

Time2Chill
20-11-2004, 10:20 PM
vine piti :mishto: sa vezi ordine si disciplina acu la nationala :mishto: , eu zic k in situatia actuala e singuru care ne mai poate face sa speram la o calificare :mishto:

DarkComy
21-11-2004, 02:12 PM
In momentul de fata sunt 2 variante Piti sau Lucescu sa vedem ce se va intampla

Motive pt care il vreau pe Piti :

- e un tip dur si ii pune la punct pe toti petrecareti din nationala :mishto:
- e ultimul antrenor care ne-a adus calificarea

Motive pt care il vreau pe IL Luce :

- e cel mai bun antrenor roman la ora actuala sa recunoastem :mishto:
- stie sa construiasca echipe :bere:
- probabil o selectie mai buna a lotului

P.S. Dati-va si voi cu parerea ;)

vali16_84
21-11-2004, 03:14 PM
Forza Pitzi :D
Piturca este noul antrenor al echipei nationale... :mishto: sansele noastre la calificare au crescut :P eu zic ca o sa ne calificam batem tot :lol: daca aduce pe cine trebuie la nationala ;)

Edy_smf
22-11-2004, 05:06 AM
O sa faca Piti un rahat care l-a facut si la steaua de alt fel...mie nu mi se pare un antrenor bun ba din contra o sa se certe cu jucatorii si nu o sa iasa nimic bun din asta o sa fuga jucatori pe capete de la nationala,n-o sa mai vina decit de astia neafirmati de frica doar:) ceilalti ii vor trage un flit lui Piturca cu impresiile lui de 2 bani de nu se vede:)Eu sper sa ma insel ..ceea ce ca rar o fac cind e vorba de fotbal dar ma rog...eu inca mai sper:)
Pe mine sincer nu ma incalzeste cu absolut nimic ce antrenor e la nationala,daca nu are cu ce jucatori sa faca treaba o s-o ia in mina ca si iordanescu,nationala nu e club sa poti cumpara jucatori buni si sa ii selectezi dintre cei mai buni,la nationala joci cu ce s-a nascut in tara si (inca)mai are cetatenie romana...si cum la noi cei mai buni jucatori pe care au astia obiceiul sa-i cheme nu fac 2 bani o sa vedem 'reconstructie' la nationala de o sa ni se acreasca...O sa jucam cu second hand-uri de astia pina o sa ajungem s-o luam la scor si de la echipa a doua a lui trinidad tobago,daca nu vin cei care intr-adevar sint recunoscuti pe afara la cluburi calumea ca fiind jucatori de fotbal,cu astia de la noi putem sa jucam sah ,table,carti,numai fotbal nu:)

RaPiDuTz
22-11-2004, 03:09 PM
vali16_84 > d c ejti asha sigur ?
kktu de Sandu o zis ca pregateste el un om... :o ce sa intelegem prin asta ?

DarkComy
22-11-2004, 05:41 PM
parca a zis ca pregateste un om pt a prelua FRF-ul nu nationala :huh: Gica Popescu parca

RaPiDuTz
22-11-2004, 07:57 PM
aoaleo...si mai rau !
pai inseamna ca nea sandu face o problema de familie cu chestia asta...dau functia din mana in mana :o

Floyd
22-11-2004, 11:29 PM
O eventuala venire a lui Piturca la carma echipei Nationale ar fi un lucru benefic. Sa nu uitam ca el ne-a adus ultima calificare iar in campania aceea echipa noastra nu a avut nici o infrangere si am invins Portugalia in deplasare cu 1-0!
Insa chiar si asa, sansele noastre de calificare pentru campionatul mondial din Germania raman foarte scazute.
Piturca este omul care poate pune ordine in echipa si poate face ca viata extrasportiva a jucatorilor sa nu fie una aberanta. Este o mana forte si un bun tehnician.

Edy_smf
23-11-2004, 12:05 AM
au batut portugalia datorita jucatoriilor de exceptie pe care ii aveam si in nici un caz datorita lui piturca,asa ne-a calificat si iordanescu de mai multe ori dar cu alti jucatori nu cu rapandulele astea...si nu zic nu unii din ei inca mai joaca si mi se par tot de exceptie dar nu vad pe cineva ca antrenor in stare sa ii mai aduca,vor merge tot pe rahatul de 'reconstructie'.
deci ca asa a fost meciul pe scurt:

10 Octombrie, 1998 Portugalia - Romania 0-1 (0-0) in Porto. Autorul golului, Dorinel Munteanu in minutul 90! Romania a evoluat in 10 jucatori pentru ultimele 25 minute din meci, dupa ce Laurentiu Rosu a primit un cartonas rosu. Bogdan Stelea a avut un meci mare reusind sa opreasca o lovitura de la 11 metri in minutul 22 si oprind multe alte suturi periculoase.

Nu cred ca mai vin jucatorii de atunci care ar mai putea veni si anume :Munteanu,Moldovan,Galca,Stelea,Filipescu,Contra.. .or sa aduca tot astia care ne-au facut de kkt din 2000 incoace...iar daca mai e sa dam nas in nas cu portugalia o sa o luam la scor...o sa vedem ce ne ofera olanda mai devreme de asta :o

Floyd
23-11-2004, 04:50 AM
Edy, iti redau din Gazeta Sporturilor, ca o completare la ceea ce spusesem mai sus:
Cum văd jucătorii instalarea lui Piţurcă

Marea majoritate a internaţionalilor s?nt favorabili numirii lui Piţurcă. Este vorba ?n primul r?nd de grupul celor care au făcut parte din lotul echipei de tineret pe care a calificat-o ?n 1998 la turneul final al Campionatului European: Lobonţ, Contra, Iencsi, Fl. Petre, Dănciulescu. De asemenea, Chivu, Lobonţ, Ganea, Petre, Dănciulescu şi Stoican au debutat la echipa mare ?n primul mandat al lui Piţurcă.
-----------
Lucrurile astea sunt foarte relevante. Daca nu s-ar fi renuntat la Piturca atunci, Nationala noastra ar fi avut mari sanse ca in prezent sa se situeze foarte aproape valoric de "generatia de aur"

vali16_84
23-11-2004, 12:43 PM
sunt de acord cu floyd...daca nu pleca piturca de la nationala...acum eram departe.. :P
eu zic ca el este noul antrebor pt. ca ceilalti 3 nu poa' sa vina...poate boloni dar sunt sanse foarte mici...eu nu as vrea sa vina boloni la nationala..a plecat ca un m***t cand a avut oferta din portugalia...la sporting...s-a folosit de echipa nationala..

Edy_smf
23-11-2004, 04:36 PM
Originally posted by Floyd@Nov 23 2004, 04:50 AM
Edy, iti redau din Gazeta Sporturilor, ca o completare la ceea ce spusesem mai sus:
Cum văd jucătorii instalarea lui Piţurcă

Marea majoritate a internaţionalilor s?nt favorabili numirii lui Piţurcă. Este vorba ?n primul r?nd de grupul celor care au făcut parte din lotul echipei de tineret pe care a calificat-o ?n 1998 la turneul final al Campionatului European: Lobonţ, Contra, Iencsi, Fl. Petre, Dănciulescu. De asemenea, Chivu, Lobonţ, Ganea, Petre, Dănciulescu şi Stoican au debutat la echipa mare ?n primul mandat al lui Piţurcă.
-----------
Lucrurile astea sunt foarte relevante. Daca nu s-ar fi renuntat la Piturca atunci, Nationala noastra ar fi avut mari sanse ca in prezent sa se situeze foarte aproape valoric de "generatia de aur"
pai ce astia sint internationali in afara de Contra si Ganea??? :D :D :D astia sint aia care ne-au facut de kk din 2000 pina acum,arata-mi daca vrea Stelea,Adrian Ilie,Dorinel Munteanu,Viorel Moldovan,daca astia sint de acord sa revina daca e Piturca antrenor atunci e ok,vreau si eu sa vina Piturca
Din cite imi aduc eu aminte a calificat tineretul,dintr-o grupa din care ma calificam si eu daca jucam singur...era Louxembourg parca Lichtenstein si echipe de astea....Cind a antrenat nationala mare a avut noroc cu Hagi care i-a facut aproape toate meciurile ca altfel nu aveam nici o sansa,aduceti-va aminte cum se retrageau pe capete sau nu vroiau sa vina pina nu dispare piturca..si cite certuri in direct la tv tragea cu Hagi si Popescu care erau chiar jucatorii lui,si cum ii puneau astia conditii sa-i roage frumos si sa lase 'ba*inile' daca vrea sa mai revina la nationala
Oricum banuiesc ca erati cam mici pe atunci si nu va duceti bine aminte ce era piturca la nationala...pe mine nu ma deranjeaza,poate sa vina,dar sa aduca si jucatorii care trebuie sa nu mai vad ciucametii astia ca atunci chiar nu mai are rost sa ma uit la meciuri...apropo,daca jucatorii nostri sint trimisi acasa la 30-32 de ani oare de ce o echipa de club din Anglia l-a adus pe Socrate in virsta de 50 de ani fostul capitan al nationalei braziliei acum 20 de ani sa joace fotbal???Si chiar joaca si chiar are 50 de ani!!!!Si in Anglia nu la Falticeni!!!Baniuesc ca aia nu au antrenori romani cu idei de astea ciudate si de aia este posibil....pe cind si la noi Hagi back? :mishto: poate asta ne-ar mai salva sa nu luam bataie de la andora in retur :D :o

Floyd
23-11-2004, 04:49 PM
[quote]
Oricum banuiesc ca erati cam mici pe atunci si nu va duceti bine aminte ce era piturca la nationala...

Edy, tata, sa cresti mare! :pimp:

DelPiero
24-11-2004, 11:04 PM
Schimbati numele la topic...It's Too Late...The Chicken Is Gone !!! :lol:

Edy_smf
25-11-2004, 04:57 PM
pai ce cashcheta mea....:)