Edy_smf
23-10-2004, 03:11 AM
am observat ca in fifa 2005 a aparut la data/audio si aemsbank.big si aemsstrm.big casre contin niste fisiere playercall.aek sau playercall.ast si playercal.dat parca. banuiesc ca acolo ar fi numele jucatorilor rostite de eternul john :D care de data asta nu prea mai stie cum ii cheama pe multi din jucatorii din fifa :nashpa: .Ideea ar fi ca se poate exporta din versiunile mai vechi ale jocului (ex: xu fcdbxp din fifa 2003) sau pur si simplu se pot inregistra numele jucatorilor spuse de acelasi John :D si bagate in fifa 2005 sa stim si noi cui pasam sau care a fost idiotul care a ratat sau a pierdut mingea :o ...prea ne lasa in ploaie jocul asta fara sa mai zica cum ii cheama pe unii..se poate,cred,sa se scoata si 'this is X' sau 'and now Y' ca pina zice asta deja mingia e in partea opusa jucatorului respectiv :unsure: Daca aveti idee cum se poate edita fisierele respective si daca ati aflat exact ce e prin ele va rog spuneti-mi si mie cum ca tare as vrea sa ma ocup putin de asta...prea tare ma enerveaza sa joc cu jucatorii in anonimat asa... :scaun: