PDA

View Full Version : Plusuri si minusuri fata de versiunile anterioare

Edy_smf
22-10-2004, 01:31 AM
Parerea mea:
Plusuri:
+ pase precise
+driblinguri
+ animatie
+ ploaie (pe cind si o ninsoare ceva?:))
+ chanturi
+ stadioane
+ suporteri
+ cinematics
+ career mode
Minusuri
- cornere
- lovituri libere
- off the ball(apar cifrele alea care nici pina acum nu m-am prins ce sint cu ele,nici la 2004 nu prea imi placeau, si nu mai poti controla calumea jucatorul cu mingea)
- numele jucatorilor spuse de comentator sint mult mai putine
- fetele jucatorilor cam naspa,multe din ele nici macar nu aduc cu jucatorul respectiv dar sa mai si semene:) (rat si dica cu barba :P )
- nu mai poti ajunge cu toata echipa in careul advers prin demarcare cum era la fifa 2003 de exemplu majoritatea fazelor se axeaza pe pase lungi in adincime sau centrari nu mai poti veni cu pase scurte sau aglomerari peste adversar
- de multe ori lovituri libere ,ou-uri dictate invers sau out de poarta in loc de corner sau corner in loc de out de poarta
- de multe ori 11 m aiurea chiar daca jucatorul e 1-1 cu portarul si trage din afara careului te trezesti ca da pe linga si deodata 11 metri :huh:
- de multe ori dai sa schimbi controlul pe alt jucator mai aproape de faza si te trezesti ca schimba pe cel care nu are nici o legatura cu faza
- multiplayer-ul foarte nasol ,no chat sau connectie aiurea in lan(se intrerupe la cea mai mica fluctuatie sau daca dai un simplu alt+tab pt ca intrat vreun messenger ceva:))
- probleme tehnice(iese in desktop daca faci schibari de jucatori sau de tactica uneori)

In rest mi se pare peste toate versiuniile

mns
24-10-2004, 11:39 AM
+grafica mai buna (la mine se vede mult mai bine mai ales dupa ce am facut niste tweaks la PV) :P
+jocul merge foarte bine, lin si cursiv :P
+conditiile de ploaie sunt simulate mult mai bine, adica iti dai seama ca jocu pe ploaie din cum se comporta mingea
+career mult mai profund
+chestii de deblocat
+gameplay mai bun
+driblinguri care chiar merg (nu tot timpl dar e real)
+meniu mai bun

-penaltiurile sunt aiurea (daca ai penalti in joc ai 90%sanse sa-l ratezi) nu ratezi daca dai pe mijloc :P
-stadioane putine si aceleasi din 2004
-muzica prea invizibila :P
-lipsa arbitrilor
-lovituri libere si cornere f simpliste si usor de folosit

TVSPORT
24-10-2004, 04:11 PM
Cel mai naspa e ca mijlocasii sau fundasii nu mai urca asa mult...

Edy_smf
24-10-2004, 05:23 PM
Poti sa urci si cu fundasii daca vrei nu numai cu mijlocasii dar intr-adevar e cam greu dai player runs pe cel care vrei sa-l impingi spre poarta pasezi la altul te intorci pe ce-l caruia i-ai dat player runs ii mai dai odata,iar pasezi la altul iar te intorci spre ala si ii mai dai player runs si tot asa pina cind te decizi sa-i pasezi si sa dai gol cu el...daca face chestia asta la un fundas am observat ca mai urca vreo 2-3 cu el..si la un moment dat chiar poti sa aglomerezi dar repet este foarte greu ,trebuie sa te misti foarte repede sa nu te trezescti deposedat sau chiar faultat ca de obicei chestiilea astea le faci cu spatele la adversar.Mai risti bineinteles sa ramii total descoperit si sa iei goluri penibile daca ai urcat cu toata apararea in atac.
Apropo mns arbitrii ii poti baga cu un fisier common.ini in care scri asa:
FEATURE_INGAME_REFEREE_ENABLED=1
FEATURE_INGAME_LINESMEN_ENABLED=1
Cit despre faza cu grafica mie mi se pare totusi ca se vede chiar mai naspa decit 2004 ,acolo puteam citi chiar si numele si numarul jucatorilor de la distanta dar acum nu mai pot decit sa vad ceva indescifrabil pe tricou:( ciudat este faptul ca reluarile mi se vad super clar dar in jocul propriul zis se vede mai nasol si joc pe 1024*768 si am editat chiar si un locale.ini si tot degeaba ma poti ajuta si pe mine sa-l fac sa se vada ca 2004 macar? :bere:

vladutz88
25-10-2004, 06:57 AM
asa am patit eu la fifa 2004... il facusem sa se vada cu detaliile la maxim, dar din cauza placii video pe care o aveam( geforce 2 :nashpa: ) se vedea prost...

DarkComy
25-10-2004, 08:07 AM
Edy_smf vezi ca la cornere sau lovituri libere cifrele alea sunt uite asa :

D - inseamna 1
A - inseamna 2
W - inseamna 3

JohnnyUSA
25-10-2004, 12:37 PM
Darkcomy si la off the ball .. ( respectv Z ) aceleasi taste sunt ... deci Edy 1,2,3 ce-ti apar acolo la off the ball , sunt tastele spuse de dark.

gabor
26-10-2004, 10:58 AM
Se pot simula mai multe meciuri deodata in Fifa2005?