View Full Version : Iese din joc aiurea?
Edy_smf
21-10-2004, 12:48 AM
Cind fac schimbari ,dupe un timp iese din joc:( sau daca nu iese imediat dupa schimbare,la sfirsitul meciului iese garantat:( ce e de vina?
Nu am editat nimic in joc l-am instalat pur si simplu.Daca nu fac nici o schimbare merge perfect,dar e frustrant sa joci tot meciul cu unii jucatori superobositi:(
Am@DEUS
21-10-2004, 01:13 AM
La mine este urmatoarea problema...da connection lost imediat cum incepe meciu...la cateva secunde .
Cred ca de la modificarile pe care le-am facut sa se vada arbitrii si pentru nocturna (la placile mai slabe gen MX).
Acum sa vad daca de la asta e sigur...mai are cineva aceiasi problema?
Edy_smf
21-10-2004, 01:50 AM
Daca ai editat ceva in joc cu siguranta iese daca cel cu care joci nu are si el aceleasi modificari in baza de date a jocului.Daca schimbi un kit sau steaguri nu are importanta dar daca modifici sau adaogi un jucator si apari cu el in multiplayer ori iese instantaneu ori cind atinge mingia jucatorul rspectiv, mai iese si daca atribui alt stadion echipei cu care joci cu un editor ceva iar cel cu care joci are stadionul original.In single player daca ai editat corect nu ar trebui sa ai probleme de astea.
In schimb eu nu am editat nimic ,am jocul exact cum e instalat de pe cd-uri si iese cind fac schimbari de jucatori in timpul meciului:( :injur:
lampard
22-10-2004, 06:36 PM
edy...s-ar putea sa fie de la placa grafica.....dar nu sunt sigur...
asha mi se intampla shi mie la tcm2004.....
sper sa rezolvi..:)
gabi41119842003
22-10-2004, 06:50 PM
la mine a iesit din joc o singura data, cand sa fac ultima schimbare mi-a iesit din joc dar aveam si un patch instalat si am dezinstalat jocul l-am instalat la loc fara patch si acum merge bine :D
Edy_smf
22-10-2004, 07:01 PM
Eu nu am nici un patch am doar no*** sa fie de la el oare?
gabi41119842003
22-10-2004, 09:39 PM
la mine jocul merge cu cd-ul 2 in cd-rom.Asa ca cred ca asta ar fi problema.
Edy_smf
22-10-2004, 11:43 PM
la mine merge fara nici un cd in cd-rom din moment ce am bagat no*** ala,daca spui ca tu mergi cu cd2 in cd-rom si nu se intimpla asta atunci sigur e de la ce am bagat eu,o sa-l reinstalez,de le placa video nu e sigur,e radeon 9600XT extreme Gcube cu 700Mhz procesor pe ea 128 biti cu 128 ram si merge super la alte jocuri ,fifa 2004 nu iese din joc de exemplu si am in el o gramada de chestii editate de mine in el :D ,fifa 2005 merge destul de bine in schimb iese doar cind fac schimbari deci clar e de la joc ,daca era eroare grafica iesea si fara motiv...oricum merci de parere o sa ii fac un test totusi.
nitehunter
23-10-2004, 05:00 PM
La mine...nu iese din joc dar...la sfarsitul primei reprize albitrul fluiera de 3 ori ca la sfarsitul meciului si la sfarsitul meciului fluiera de 2 ori ca la sfarsitul reprizei... lol..... :injur: :nebun:
SirRaptor
04-11-2004, 11:50 PM
Stiu pe cineva care are Gforce2 si ii iese din joc in singleplayer!
Edy_smf
05-11-2004, 02:34 AM
la mine in retea la toata lumea iese din joc daca face schimbare indiferent ca e in multiplayer sau singleplayer
Ronaldo
26-12-2004, 02:24 AM
Si mie mi-a iesit din joc de vreo 5 ori la inceput (si eu il am original). Jucam la "play now" si a iesit de 4 ori si o data in meniu. Am vrut sa ma duc sa il schimb, dar dupa aia s-a comportat civilizat. A poate cineva sa imi trimita si mie un print screen cu meniul ala din career dintre meciuri, unde iti arata totul, unde e si poza managerului, ca vreau sa vad daca voi va vedeti poza, ca eu vad alb acolo, si vad poza managerului ca intra sub albeata aia. Multumesc mult. :ph34r:
mie uneori cand jok in retea se conecteaza la hostul meu si dupaia nu mai mere,
mai imi da conection lost cand i se scoala :)
Dar acum il am original si rad de voi care avetzi probleme muahahahaha :) :P
Sarbatori fericite la totzi jukatorii de fifa .
Poate vine moscraciu si la voi cu fifa 2005 original :P :P :P :P :P
:fotbal:
Ronaldo
26-12-2004, 07:00 AM
Bah, pai mie original si mi-a iesit <_<
:) :unsure: :ph34r: :mishto: 8) :offtopic: baieti mie mia iesit din joc dupaia sa stin calclulatoru si nici ca sa mai aprins cred ca sa ars ca miroase ingrozitor...........
TZEAPA :mellow: :huh: :o ;) :P :D :lol: :rolleyes: <_< :( :angry:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.