View Full Version : Career
RaPiDuTz
19-10-2004, 07:14 PM
propun sa vb aici despre cum stati in career, in ce sezon ati ajuns, pe la ce echipe ati trecut, cum stati cu ceilalti antrenori si chesti d`aste :P
eu tocmai incep sezonul al 4-lea cu Barcelona cu care vreau sa ajung in CL ! :mishto: pana acu traseu meu pe la echipe a fost cam asha :
sezon 1 : cupa si campionat cu Boavista
sezon 2 : campionat cu Rapid Wien
sezon 3 : cupa si campionat cu Shalke 04
sezon 4 : urmeaza probabil sa castig cu Barcelona cam ce se poate :P
primele 2 sezoane le`am jucat pe semi pro iar asta ultimu aproape tot pe prof
iata cam cum stau : (am lipit imaginile ca sa nu fac spam ;) )
yahoo
19-10-2004, 08:29 PM
Yos in al doilea sezon deocamdata. Yo jok meciurile la 4 min poate de asta.
sezon 1: Cupa si Campionat cu Valerenga Oslo
sezon 2(in desfasurare): Campionat Cu Fayernoord. Mai sunt in UCL unde am pikat in semi cu Arsenal, si cupa unde jok finala cu nush ce ekipa.
PS: Inca nu am terminat CAMP cu Fayer.
Time2Chill
19-10-2004, 08:51 PM
eu sunt in sezonu 2 (la inceput)
in primu cu Dundee am luat eventu si am ramas la ei sa iau ECC :P
da unde va apar trofeiele castigate, alea ce aratati voi??????
ovidiu
20-10-2004, 09:14 AM
Primul lucru care ma seaca la FIFA 2005 este ca daca imi fixez obiectiv sa iau Liverpool sau Marseille(de exemplu) si, fireste, nu mi le da decat din al 2-lea an, pana ajung sa le iau dispar jucatori din acele echipe.
Eu joc 2 cariere (am pus My Team Liverpool la servici si Marseille acasa).
Cand am ajuns in al 2-lea sezon la ambele cariere si, normal, am primit oferte sa preiau aceste echipe, am constatat cu stupoare (si indignare) ca lipsesc Smicer si Potter de la Liverpool si Lizarazu de la Marseille!
I-am cautat pe la alte echipe de mi-au iesit ochii din cap (gandindu-ma ca au fost transferati intre timp la alte echipe) dar nu i-am gasit!
Ce se intampla?
Eu vreau sa joc cu Marseille avand echipa pe care o stiu eu si nu avand jucatori de genul Paul Berson sau alti tristi pe care ii transfera jocul cum vrea el!
La fel si in cazul lui Liverpool la care m-am trezit cu vreo 2 koreeni de care nu am auzit in viata mea...
De kakat!
PedroSs
20-10-2004, 09:59 AM
eu sunt in sez 3
1 locul 5 cu Piacenza in serie B
2 locul 1 cu torino in seria A
3( in desf ) locul 1 cu Lazio in seria A , si in semifinalele cupei italiei
acelasi lucru mi sa intamplat si mie la Lazio , imi lipsesc di canio si peruzzi
tavone
20-10-2004, 10:07 AM
Mai baieti! Eu sunt cam beginner cu fifa 2005
Sunt in primul an cu Celtic si merg bine.
Cum fac sa-mi setez obiective pt viitor alte echipe mai bune?
PS: Inca nu am avut timp sa bibilesc ca lumea jocul!
RaPiDuTz
20-10-2004, 11:16 PM
hmz....joc in CL cu Barcelona dar sunt dezamagit din 2 motive :
1. nu e melodie aia de CL inaintea inceperii meciurilor :( la PES4 va fi :P
2. in locu mingii cu stelutze e alta aiurea :(
Edy_smf
21-10-2004, 12:43 AM
Eu sint in al doi-lea an cu Servette De Geneve am luat campionatul si cupa Elvetiei si joc in champions league al doi-lea meci cu Manchester United.
Am 2 stele ca antrenor si vad ca tot cresc:) deja Fifa devine RPG de la un timp:)
Mi-am cumparat tot ce am putut dintre romani dar vad ca nu pot sa-l iau pe Chivu,Mutu ,sau Lobont cica nu-s potriviti pt campionatul Elvetiei si refuza la fel ca si Tararache de la Fc Zurich care cica e ofertat mai bine in sezonul asta:).In schimb am pe Moldovan,Ganea,Galca,Filipescu,Sarmantean ,Ovidiu Petresi cam atit,cum fac sa iau si de la nationala citiva sau chiar pe toti?:) (fara editor,in career nu merge?)
lampard
21-10-2004, 06:28 PM
mda...salut
eu sunt nou shi pe forum shi in ceea ce priveshte fifa 2005....:)
abia ieri am facut rost de el...
asha ca sunt in primul sezon,joc cu club america in mexic......ce sa mai spun....e tare.....sistemul e total schimbat,deshi grafica e aceeashi.....
ps:de abia astept sa ajung manager la leeds...:))
bravo baietzi....avetzi totzi cariere kalumea..!!!
RaPiDuTz
21-10-2004, 06:33 PM
bine ai venit pe forum :P sedere placut :)
am reusit sezonu asta cu barcelona sa nu pierd nici un meci ! mai l mult de atat nici nu am primit vreun gol pana acu...si am jucat aproape jumate de sezon
lampard
21-10-2004, 06:43 PM
kalumea ...
eu momentan nu am cum sa joc la altceva decat la begginner.....:)
cin cauza ca pe un procesor de 500 e f greu sa emitzi pretentzii .....:))
oricum.....sunt un impatimit al seriei fifa,am jucat incepand din '97....shi sper s-o fac inca multzi ani de acum incolo..:))
eu am 8 meciuri,un singur gol primit shi doar victorii....
va sugerez shi voua sa incercatzi sa jucatzi cu club america......
vetzi avea surpriza sa-ui intalnitzi pe djalminha(care a fost la depor) shi pe c lopez(ex lazio shi valencia)
Va salut pe totzi !! (mai putzin pe tvsport04)
Si eu am de 2 zile fifa 2005 si mi-am inceput o cariera, sper fructuoasa, la echipa scotziana Kilmarnock... Imi doresc sa-mi indeplinesc si eu visul, acela de a juca si antrena in premier league... :) :) Deocamdata dupa 10 meciuri, in care am alternat jocurile de la amateur cu cele de la semi pro, sunt pe locul 3... Sper ca ofensiva Boyd-Wales sa-si faca datoria si sa-mi duca echipa pe culmile succesului...
Am ajuns si eu prin al treilea sezon cu deportivo alaves....deja pe pro incep sa fac cam multe egaluri...iar echipe slabe im dau gol prin ultimul minut :)
Pana acum nu am observat cine stie ce cinematic la castigarea unui trofeu...dam o biluta neagra pe chestia asta...era misto pe podiumul de champions league sa-l vad pe Epitie, Javi Navarro & co. :P
Se vede treaba ca tvsport e foarte apreciat :P
lampard
22-10-2004, 02:19 PM
kalumea... imi place alaves....
cand ma gandesk ce echipa aveau prin 2001...
la fel shi celta vigo....pakat de ei...
dreed_2003
22-10-2004, 02:54 PM
SALUT!!!
EU AM AJUNS IN AL 7-LEA AN DE CARIERA!!! :mishto:
AM PROMOVAT PE HELLAS VERONA
AM CASTIGAT CUPA SI CAMPIONATU'(SI UCL IN AL 2 -LEA SEZON)
DUPA CARE AM FOST LA VALENCIA (UCL+CAMPIONAT+CUPA)
AM FOST SI LA NEW ENGLAND REVOLUTION (MLS) (CUPA+CAMPIONAT)
SI IN PREZENT LA CHELSEA! :fotbal:
VOI PUNE SI NISTE POZE PT A DOVEDI VA DOVEDI 8)
dreed_2003
22-10-2004, 03:38 PM
IATA SI DOVADA
dreed_2003
22-10-2004, 03:40 PM
:mishto:
lampard
22-10-2004, 06:32 PM
bravo bah
:D :D :D :lol:
gabi41119842003
22-10-2004, 06:44 PM
ba da buni mai sunteti, dar am si eu cateva intrebari pt toti care ati postat pana acum.
1. Jucati toate meciurile sau dati si simulate?
2.Meciurile le-ati jucat o singura data sau mai dati si Load dupa ce ati pierdut ?
3.Pe ce nivel ati jucat? (pentru cei care au uitat sa scrie)
4.Cte minute de joc ati pus sa jucati?
Time2Chill
22-10-2004, 06:49 PM
Am si eu o intrebare voua va obosesc fotbalistii rau de tot incat nu poti sa-i folosesti mai mult de 2-3 meciuri, mai ales fundasii??????????????????
yahoo
22-10-2004, 08:36 PM
Daka sunt campion dau simulate astfel nu
Meciurile le jok o singura data
Primul sezon lam jukat la amator si apoi Semi-pro si Pro
Jok 4 min per repriza
Sunt in al doilea sezon cu Sportin Gijon si ma tin tare de tot...M-a batut doar Real...la ce jucatori au!!!Am ce face un an de zile cu fifa 2005...nu il las sa treaca pe langa mine asa de usor!!!
4 minute , primu sezon SemiPro iar acum in al doilea Pro!!!Nici un fel de problema!
vladutz88
23-10-2004, 09:58 AM
ternana-> sporting lisabona-> as roma-> valencia
am schimbat echipele in fiecare an.
joc repriza de 2 minute, la semi-pro si dau cam 2-3 goluri pe meci :D
RIGSGO
23-10-2004, 10:30 AM
Originally posted by RaPiDuTz@Oct 19 2004, 07:14 PM
propun sa vb aici despre cum stati in career, in ce sezon ati ajuns, pe la ce echipe ati trecut, cum stati cu ceilalti antrenori si chesti d`aste :P
eu tocmai incep sezonul al 4-lea cu Barcelona cu care vreau sa ajung in CL ! :mishto: pana acu traseu meu pe la echipe a fost cam asha :
sezon 1 : cupa si campionat cu Boavista
sezon 2 : campionat cu Rapid Wien
sezon 3 : cupa si campionat cu Shalke 04
sezon 4 : urmeaza probabil sa castig cu Barcelona cam ce se poate :P
iata cam cum stau : (am lipit imaginile ca sa nu fac spam ;) )
Frate poti sami dai si mie jocul FIFA2005 til platesc nui problema.Daca vrei putem vorbi pe yahoo messenger (ID:sinpaticu_puffy).Ca caut de doua saptami FIFA2005 si nul gasesc :fotbal:
platonix
23-10-2004, 12:20 PM
Mai degeaba va laudati k nu atit primit nici un gol in campionat dak nu ziceti si pe ce dficultate jucati. Eu joc pe prfesional si in 2 sapt. vreau sa trec pe World Class. Seamana cu 2004 dar asta e mult mai reusit.
RaPiDuTz
23-10-2004, 01:08 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Oct 20 2004, 05:14 AM
uite ca eu am scris :P
nitehunter
23-10-2004, 04:27 PM
Bai...am si eu o intrebare...de unde sunt fetele alea de manageri?...ca nu am gasit nicaieri....(am fifa 2005 reloaded...). Imi poate spune cineva...si apropo sunt in al 4-lea sezon cu Real Madrid...joc 4 min si pe Amateur :( (...mda...slabutz...) si am patit acelasi lucru cum a mai zis cineva...jocul transfera jucatorii....Zidane si Roberto Carlos nu mai sunt la Real..... :angry:
RaPiDuTz
23-10-2004, 05:10 PM
chiar ca slabutz :P
e normal ca jocul sa transfere jucatorii...mi se pare lojik...in anii aia se mai duc si ei la alte echipe...ca in realitate ;)
lampard
23-10-2004, 05:16 PM
time2chill...da obosesc saracii...ce sa le faci....
in legatura cu intrebarea daca jucam toate meciurile sau nu....eu le joc...
absolut pe toate....
ma simt najpa stiind ca a contribuit shi calculatorul la victoria mea
=)):):):)
nitehunter
23-10-2004, 05:35 PM
dar de fetele de manageri ??? hai ca cu jucatorii e cum e...
DelPiero
23-10-2004, 11:30 PM
Eu acum am inceput sezon cu FC Basel...toate merg bine...10-0-0, nu am probleme inca pe semi-pro [ :saliveaza: ]. Mai incepusem o data cu Boavista, dar ma pliktisisem repede! Asa ca abia astept sa termin sezonul sa vad ce oferte primesc de la alte cluburi :rolleyes:
Edy_smf
24-10-2004, 06:45 AM
Cum pot sa fac o oferta unui club anume,adica sa-i vind un jucator? Am dat de o echipa care are un jucator care ma intereseaza si daca vreau sa-l cumpar imi spune ca nu are mai mult de 18 jucatori si nu mi-l poate da,asa ca banuiesc ca trebuie sa mai astept sa cumpere ei altii sau cum?
Sint in al 3-lea an de cariera ,I-am cumparat pe Chivu ,Mutu Narcomanul,Adrian Ilie,Claudiu Raducanu,Marius Niculae si nu-l mai gasesc pe Ganea pe nicaieri m-am uitat si la transferuri nu s-a multat pe nicaieri la fel si cu Galca ,Filipescu si V.Moldovan...ce s-a intimplat cu ei? :romania:
Time2Chill
24-10-2004, 09:36 AM
dak aia au doar 18 jucatori nu prea ai ce sa faci, la mine n-a frut sa vina raducanu, a zis k scotish leagu nu-i destul de importanta pt el :D si nu-l am decat pe ganea....................................
DelPiero
24-10-2004, 09:56 AM
Galca si Raducanu la ce echipe sint?
DelPiero
24-10-2004, 10:33 AM
Ha ha ha ! ce faza am descoperit ! daca vreti sa jucati cu Rangers sau cu Celtic din primul sezon, intrati in zona cu Scottish Premiership, si daca vedeti ca nu sint cele 2, iesiti si mai selectati o data zona! La a 3a incercare va va aparea Celtic & Rangers. Deci, acum fac Career cu Celtic Glasgow :)
yahoo
24-10-2004, 11:05 AM
Sa sti Se7en ca ai un buton EDIT !! Si pe de alta parte kestia cu Celtic e veke.
DelPiero
24-10-2004, 11:12 AM
deh...oricum...l-am si adus pe Mutu la Celtic ! Iata dovada:
ete fleoshc , joci si tu pe amator sa ne arati ce bune e inhalatoru ala :P eu sunt acum in career cu cordoba si imi merge destul de bine, l-am luat pe redondo :o :blink: sunt deja in prima divizie spaniola, si asteptam sa ma pod duce la barcelona, dar se pare ca nu a fost sa fie...oricum deja m-am cam plictisit :(
DelPiero
24-10-2004, 12:47 PM
lol "inhalatorul". Apropo am jucat pe semi-pro cu repriza 6 mins :)
TVSPORT
24-10-2004, 03:58 PM
Eu am inceput cu Celtic si joc la Semi-Pro si dupa 17 etape:
PS. Antrenor Rijkaard :D
TVSPORT
24-10-2004, 04:05 PM
Originally posted by gabi41119842003@Oct 22 2004, 06:44 PM
ba da buni mai sunteti, dar am si eu cateva intrebari pt toti care ati postat pana acum.
1. Jucati toate meciurile sau dati si simulate?
2.Meciurile le-ati jucat o singura data sau mai dati si* Load dupa ce ati pierdut ?
3.Pe ce nivel ati jucat? (pentru cei care au uitat sa scrie)
4.Cte minute de joc ati pus sa jucati?
1. Logic ca joc toate meciurile.
2.Doar o singura data ,imi place sa joc real real.
3. Semi-Pro joc constant.
4. 4 min. repriza.
PS. S3len :
Raducanu la Arminia Bielefield (cred)
Galca la...parca l-am vazut dar nu mai stiu :((
DelPiero
24-10-2004, 04:38 PM
De Raducanu am dat si eu, dar de Galca nu am mai auzit vreo veste de 4 ani :zzzz: Probabil ca hiberneaza :)
Originally posted by TVSPORT04@Oct 24 2004, 03:58 PM
PS. Antrenor Rijkaard :D
aaa ?
eu parca nu l-am vazut pe Rijkaard in pozele alea cu antrenori ...
ma poti lamuri si pe mine cum l-ai pus ? :cuminte:
Edy_smf
24-10-2004, 05:01 PM
Galca e in Spanish secunda division la Almeria paca sau ceva cu A oricum,imi scapa acum(scuze daca incurc echipele) iar Claudiu Raducanu la bielefield,V.Moldovan La FC Servette ,A Ilie,Filipescu si Mihai Tararache la Fc Zurich,Chivu la As Roma la Chelsea etc...mai sint romani, Adrian Iordache,Ovidiu Petre,Sanmartean,Caramarin etc ...daca il gasiti pe Contra,Dorinel Munteanu, sa-mi ziceti si mie de unde ii iau:)
TVSPORT
24-10-2004, 05:02 PM
Originally posted by Totti+Oct 24 2004, 04:58 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Totti @ Oct 24 2004, 04:58 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-TVSPORT04@Oct 24 2004, 03:58 PM
PS. Antrenor Rijkaard? :D
aaa ?
eu parca nu l-am vazut pe Rijkaard in pozele alea cu antrenori ...
ma poti lamuri si pe mine cum l-ai pus ? :cuminte: [/b][/quote]
Hehehehe ! pai este un patch cu: Rijkaard, Wenger, Mourinho (22 cei mai tari din lume) pe socceracces parca il gasesti.
PS. Contra este la West Bromwich in prima liga in Anglia.
D. Munteanu la Steaua, deci nu e :D
Edy_smf
24-10-2004, 05:34 PM
Stiu ca e la steaua :iamwithstupid: dar nu la asta ma refeream,este si in fifa 2005 la nationala ma refeream poate e vreo modalitate sa-l iau de acolo direct:)
Exista vreo posibilitate de a da vreun search pt un jucator anume care ma intereseaza sau trebuie sa-l caut prin toate ligile la toate echipele pina innebunesc? :nebun:
nitehunter
24-10-2004, 06:38 PM
Sunt unii jucatori ca nu mai sunt...ii vinde jocul sau ii ascunde sau nu stiu...ca la Real Madrid nu mai e nici Zidane...nici Roberto Carlos.... :angry: Uff....si asa nu am chef sa-i caut peste tot...imi vine sa fac asha.... :sanshine2:
yahoo
24-10-2004, 08:57 PM
nitehunter> ori s-au retras ori ia vandut clubul. Se intampla dupa catziva ani de career
racker_88
25-10-2004, 02:23 PM
Hmmm... Eu sunt in al 8-lea sezon cu fc porto 8)
Vreau si eu sa stiu care sunt echipele de 5 stele( in afara de ac milan) :pimp:
de galca am dat si eu in spanish II :P mi-a si dat gol nenorocitul :P
Time2Chill
25-10-2004, 06:37 PM
racker cele de 5 stele sunt: Real, Arsenal,(sigur) si s-ar putea sa mai fie unu in bundesliga+Milan
Florin4Dinamo
25-10-2004, 07:20 PM
Hmz ..... eu is acuma la a 3-a cariera .... acuma am facut o schimbare ... primele 2 sezoane le-am jucat cu Boavista in primul am terminat pe 3 si pe al doilea la fel .. in al doilea am jucat finala Cupei UEFA cu Real Madrid dupa un parcurs frumos si am luat gol in extra time ... prin minutul 117 si m-or batut cu 2-1 .. acuma dupa 2 sezoane sunt antrenor de un rank si jumate cred ca e bine si am trecut la parma unde sunt foarte curios cum ma voi descurca ..... Imi poate spune si mie cineva cum pot pune jucatorii la lista de transferuri adika sa primesc oferte pentru ei .... ca nu am gasit .... dar nici nu am cautat prea bine sincer ... si cum primesc oferte de antrenorat le echipele mai mari ? .... nu este ceva optiune sa iti alegi favorita si sa primesti oferta de la ea in mod special cumva ... sau la fel ca si la restu ? .. in fine. Repriza este de 2 minute, Dificultatea : Semi-Pro.
Apropo si mie fundasii de banda imi obosesc tare si la fel si coordonatorul de joc ... si tot ii alternez si imi place mult ca trebuie sa ii menajezi si sa ii pastrezi pt. meciuri mai importante e foarte foarte reusit fifa 2005 fata de 2004, apropo stiu ca nu e locul potrivit dar is curios si nu prea am timp sa rascolesc tot forumul imi poate spune si mie cineva data sau makar asa aproximativ data aparitie PES 4 si daca acol vor mai avea probleme cu liceentele ca in demo de exemplu la Germania nu era bine .... si jocu full inca nu l`am incercat ..
Time2Chill
25-10-2004, 09:13 PM
am facut eventu cu dundee de 2x si am luat si ecc si tot nu m-a ofertat vre-o echipa mai buna, asa k m-am dus la Sporting :mishto:
k sa zic primu an la Amator si anu 2 la semipro, dak merge bine 3 il fac la pro :D
icampan
25-10-2004, 10:11 PM
OVIDIU si NITEHUNTER,nu-i mai gasiti pe Zidane si Roberto Carlos la alte echipe din cauza ca s-au retras,Zidane are 32 de ani si dupa 2-3 sezoane se retrage.Mie mi s-a intamplat.Am ales sa-l transfer pe Zidane si pe Morientes de la Real la Rio Ave in Portugalia(asta inainte sa incep un Career,stiti si voi cum se face,din squad management),si am inceput un Career cu Rio Ave si l-am pus pe simulate 2 sezoane(vroiam sa primesc oferte de la niste cluburi mai mari),si am dat sa incep al 3-lea sezon tot cu Rio Ave,si cand am inceput,am primit mesajul ca Zidane s-a retras din activitate.Sper ca,chestia asta v-a lamurit.Va salut.
nitehunter
26-10-2004, 08:34 AM
Originally posted by icampan@Oct 25 2004, 10:11 PM
OVIDIU si NITEHUNTER,nu-i mai gasiti pe Zidane si Roberto Carlos la alte echipe din cauza ca s-au retras,Zidane are 32 de ani si dupa 2-3 sezoane se retrage.Mie mi s-a intamplat.Am ales sa-l transfer pe Zidane si pe Morientes de la Real la Rio Ave in Portugalia(asta inainte sa incep un Career,stiti si voi cum se face,din squad management),si am inceput un Career cu Rio Ave si l-am pus pe simulate 2 sezoane(vroiam sa primesc oferte de la niste cluburi mai mari),si am dat sa incep al 3-lea sezon tot cu Rio Ave,si cand am inceput,am primit mesajul ca Zidane s-a retras din activitate.Sper ca,chestia asta v-a lamurit.Va salut.
Mersi mult Icampan ...am inteles... :D
Dupa 10 ani se retrage si Mutu nu...??? :lol: :da:
Time2Chill
26-10-2004, 12:40 PM
bai ziceti-mi si mie de unde se da simulate pe mai mult timp, k au n-am vazut decat pt urmatoru meci :(
DelPiero
26-10-2004, 01:49 PM
Eu sunt la jumatatea primului sezon cu Celtic ! Am ajuns antrenor de jumatate de stea :P iar echipa am facut-o de la 4 stele la 4 stele si jumatate, deoarece l-am adus pe Bellamy [4 stele], Mutu [4 Stele], Cassano [3,5 Stele] si pe Rio Ferdinand [4,5 stele]. La un moment dat mi-a spus ca m-am bazat la training doar pe attack si le va creste skill-ul la atacanti de fiecare data cand mai adaug la attack. A mai patit cineva asta? Vreau sa stiu daca e pe bune ! :fotbal: Nu cred ca voi pleca de la Celtic decat dupa ceva ani, ca mi-am facut un pic echipa, nu baieti?
Edited: P.S.: Am uitat sa va zic! L-am adus de curand pe Vicente [93 Skill] si campionatul e dominat de mine...astept sa vad ce oferte primesc la sfarsit! nu cred ca voi pleca de la echipa dupa ce am adus jucatorii astia!
yahoo
26-10-2004, 03:32 PM
Hai sa zic si yo ca sunt in Spania cu Barca in sfarsit. Ma enerveaza ca media de varsta a primului 11 e de vro 30-31 de ani si ca Larsson sa retras. In rest totul e OK.
DelPiero
26-10-2004, 04:25 PM
TVSPORT04 da si tu un link cu patchul ala plzz
lampard
26-10-2004, 05:52 PM
se7en...de unde ai avut credit sa-tzi aduci atatea vedete....?
e aiurea ca mutu are mai multe stele decat cassano...
RaPiDuTz
26-10-2004, 06:33 PM
baga si tu mai multi oameni daia in staff care sa se ocupe cu finantele si o sa castigi mult mai multi bani ;)
Time2Chill
26-10-2004, 07:52 PM
R nu cred k a facut asa, i-a mutat inainte de joc si dupa a selectat echipa :P , k totusi te duc la vreo 80-90 mii totii aia si nu prea ai cum sa faci atat :angry:
DelPiero
27-10-2004, 02:47 PM
Am vandut 7 jucatori de ai mei! nu am schimbat nimic stai calm! si m-am axat pe finance, attackin si fitness!
P.S.: Am vandut 3 de ai mei [am luat 90.000] am cumparat 3, si dupa aia am vandut 4 si i-am cumparat pe ceilalti 2 [Vicente si Ferdinand]
lampard
27-10-2004, 06:15 PM
tare echipa....
eu l'ash vrea pe freddy adou(parca asha se scrie) de la dc united...:)
va fi o mare stea....
yahoo
27-10-2004, 08:01 PM
Yo strang bani sami cumpar un atacant adevarat. Va sfatuiesk sa il luati pe Pedretti de la Marseille pt ca dupa parerea mea e cel mai bun mijlocas din Franta. Yo laam luat la toate ekipele la care am jukat. Un super jukator!!
Time2Chill
27-10-2004, 08:15 PM
Eu ma izbesc de o mare belea : jucatorii nu vor sa vina la echipa mea :scaun:
Am@DEUS
27-10-2004, 08:22 PM
Eu am inceput cu Parma (chiar cand a aparut jocu...deci eram la inceput) si dupa 1 victorie si 4 infrangeri am fost demis..si m-am dus la Boavista cu care am iesit pe locul III si am castigat Cupa. Dupa aceste performante ( :) ) m-am duc la AC MILAN (exact unde vroiam sa ajung de la inceput). Aici am cumparat asa: Mutu,Rio Ferdinand, Rosizky,Gallas, iar in iarna Chivu,Deflandre,Contra.
Dupa 25 de meciuri am 22 victorii si 3 egaluri. De la inceput am jucat pe Professional. Ce ma enerveaza este ca nu pot sa dau eu numerele jucatorilor...le pune automat ca si pana acum...
Am facut rost de bani f simplu : aveam destui de la inceput la Milan si am si vandut pe toti care nu aveau fata personalizata :)
Edy_smf
28-10-2004, 03:50 AM
Eu am inceput cu FC Servette Geneva si am cumparat aproape toti romanii si am vindut tot ce se putea vinde sa fac banii pt ei:).pe urma dupa doua sezoane si o cupa a elvetiei si una a campionilor a luat pe Bury din liga a doua engleza si am promovat-o in prima liga bineinteles dupa ce am luat toate cupele in care imi era permis sa joc prin anglia:)
Ce m-a deranjat ca dupa ce m-am transferat nu mai puteam sa iau pe nimeni de la Servette dupa mine ca imi spunea ca echipa trebuie sa ramina cu cel putin 18 jucatori :sanshine2: asa ca adio romani:),am reusit toutusi sa-i iau pe contra chivu niculae si raducanu(pe astia nu avusesem bani sa-i cumpar la servette)
Acum ce ma amuza si ma mira in acelasi timp este ca intr-adevar jucatorii se retrag deci daca nu-i mai gasim pe unii asta e motivul,dar in locul lor apar altii foarte dubiosi cum ar fi:
Adrian Tararache...probabil fiul sau nepotul lui Mihai Tararache
Bogdan Mutu - probabil furnizorul lde cocaina a lui Adrian Mutu
Florentin Contra :o :sanshine2: ...asta nu-l cumpar deocamdata,astept sa apara Gigi Contra si sigur dau pe el toti banii :crazyboy:
Ionel Filipescu...asta o fi fiul lui Ganea facut cu Filipescu... <_< sper sa nu :nashpa:
Cautati si voi si sigur o sa vedeti nume ciudate care apar dupa ce se retrag vedetele...probabil cine stie vreun Vasile Maradona ceva...
Am uitat sa mentionez...Joc pe professional 8 min repriza de aia sint abia in anul al 3-lea
Cred ca sunt singurul care joaca repriza de 2 mins...de aceea cele mai multe meciuri se termina la egalitate sau castig chinuit la un singur gol diferenta...
Vad ca se joaca la greu...si eu tot in sezonul III sunt..fara insa a efectua vreun transfer important...
racker_88
28-10-2004, 03:56 PM
Time2Chill ... real madrid si arsenal au 4stele jumate .. eu am vazut doar o echipa de 5 * in fifa 2005 ... AC Milan :blink:
lampard
28-10-2004, 05:18 PM
am un singur obiecctiv....sa ajung la fiorentina..:)
asha ca acum ma lupt cu unam punas shi cu tigres sa castig clausura din mexic...:)
.....mai am oleaca shi sunt sigur ca baietzii de la club america vor razbate :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
vladutz88
28-10-2004, 08:20 PM
racker... intra la http://www.fifa05.com/teamratings/ si ai acolo lista cu toate echipele si overall ratingu lor... mie mi-e lene acum sa caut :P se pare ca arsenal mai are 5 stele
Time2Chill
28-10-2004, 09:56 PM
racker_88>poate ai dreptate, nush exact k nu joc cu ele, da stiu k atunci cand am batut pe arsenal ,mi-a dat 6000 de puncte pt k am batut o echipa de 5 stele :blink:
Poet Of Tragedies
28-10-2004, 10:17 PM
eu mai am un pic si imi termin primul sezon...campionatul este luat iar in cupa intalnesc pe AC Milan in finala :D
joc cu Hellas Verona
SirRaptor
05-11-2004, 12:29 AM
In prezent joc cu Juventus! De curand am inceput sa joc pe WorlClass, cu repriza de 4 min.! Pe professional castigam 100%, la WoldClass mai si pierd!
Am inceput sa joc cu Terrasse din Liga 2 din Spania! Am promovat cu ei in Liga 1 din Spania si am luat Raicing Santander! Am castigat tot cu ei si am luat pe Ajax! Am castigat tot si cu ei si am luat pe Juventus! Inca astepte oferta de la Real!
Ce e ciudat ca Mutu nu vrea sa vina la mine, ca cica sunt manger prea varza pt. el, la fel si nesta sau ronaldinhio...
La unele meciuri dau si simulate, ca ma plictisesc, si cat fumez o tigara, se joaca 2 meciuri asa :)
In retea e total diferit de singleplayer; golurile se dau mult mai greu!!!
SirRaptor
05-11-2004, 12:32 AM
Incerc sa iau cei mai buni jucatori!
Edy_smf
05-11-2004, 02:41 AM
eu l-am avut si pe zidane si pe nesta si pe stam dar s-au retras si am ramas cu banii dati si in locul lor mi-a bagat niste varzari de o stea jumate dar n-are nimic,mai cistig niste meciuri si sezonul viitor mai iau si altii,pe drogat nu mai pot sa-l iau ,ca l-am luat in primul an la servette si aia nu mai au decit 18 jucatori acum i nu mi-l mai pot da..oricum lasa-l acolo ca am pe niculae si raducanu care se descurca destul de bine in atac :dansing:
vali16_84
06-11-2004, 03:03 PM
eu mi-am reinstalat windowsul si nu mai pot sa-mi bag fifa..ca nu-mi mai merge primul cd...imaginea... :angry:
eu am inceput cu deportivo alaves si am promovat fara probleme :P in primera division am castigat cupa spaniei...am castigat si primera division si m-am transferat :P la FC Porto, am castigat si cu astia campionatu si acum sunt cu Borusia Dortmund...am facut un mic tur al europei care va continua in curand :D sa fac rost de primul cd si continui drumul :P
Obiectiv - sa ajung sa antrenez Barcelona :P si Juventus :D
am avut urm. juc. romani :P - Chivu, Mutu, Contra, Raducanu, Marius Niculae, Adi Ilie, Tararache.....si cam atat :P
gabi41119842003
06-11-2004, 04:25 PM
vreau si eu sa vad cine termina primul cele 15 sezoane. Cand terminati postati o poza cu trofeele castigate. Eu sunt de abia in al doilea sezon si pana acum n-am luat nici o cupa, am inceput cu o echipa din franta (ff proasta), primul sezon am iesit pe locul 11 iar acum sunt in al doilea sezon si vreau macar sa castig campionatul ca cupa Frantei am pierdut-o.
eu sunt la jumatatea celui de'al 3-lea sezon si sunt pe primul loc la vreo 2 puncte in fata realului parca, si mi-e mila parca sa parasesc cordoba cu toate ca echipa mea are numai 2 stele
Andrei_C
08-11-2004, 09:17 PM
eu nici n-am terminat primul sezon ... mai am vreo 2 meciuri si il termin si pe asta ...
TVSPORT
09-11-2004, 10:24 PM
Pe scurt. Am inceput alta cariera pt. ca mi-am luat unlockerul plus alte patchuri, joc cu Rangers, sunt lider dupa 7 etape si am primit doar un gol.
Ps. Joc la semi-pro
...ce sa mai zic...nu mai zic nimic..pt. ca n-am cui
dj-cata
10-11-2004, 01:20 AM
eu deja am ajuns sa joc pe world class si bat tot la diferenta de 2-3 goluri...sunt in al 3-lea sezon..joc cu PSV si sunt pe locu 2 dupa Ajax.
si eu am vrut sa il iau pe mutu si nu am putut :P
pana acum am castigat pe semi-pro in primu an cupa germaniei si cupa uefa cu Alemannia Achen (sper sa scriu corect:P ) ...in sezonu 2 am jucat tot cu Achen...dar in prima liga germana...am trecut la Pro si am terminat pe 7 dar tot am castigat cupa germaniei. in al treilea sezon jo cu PSV..pe world class...si sunt la jumatatea campionatului
TVSPORT
10-11-2004, 07:45 AM
Un mic secret, daca se poate numi asa: Ca sa jucati cu ce echipa vreti, dupa 2 sezoane jucati in acel campionat unde este echipa respectiva, luati o echipa mai slaba si bateti echipa care doriti sa jucati in sezonul urm. PROVOCATI-I INFRANGERI SI FACETI-O SA RATEZE TITLUL si echipa este a voastra in sezonul urmator.
Originally posted by dj-cata@Nov 10 2004, 02:20 AM
eu deja am ajuns sa joc pe world class si bat tot la diferenta de 2-3 goluri...sunt in al 3-lea sezon..joc cu PSV si sunt pe locu 2 dupa Ajax.
si eu am vrut sa il iau pe mutu si nu am putut :P
pana acum am castigat pe semi-pro in primu an cupa germaniei si cupa uefa cu Alemannia Achen (sper sa scriu corect:P ) ...in sezonu 2 am jucat tot cu Achen...dar in prima liga germana...am trecut la Pro si am terminat pe 7 dar tot am castigat cupa germaniei. in al treilea sezon jo cu PSV..pe world class...si sunt la jumatatea campionatului
l-am luat si eu pe mutu la barcelona, in sf in al 4-lea sezon am primit oferta si de la barca :) e destul de bun baiatu, 88, 4 stele si da goluri :P
vali16_84
10-11-2004, 04:33 PM
obiectivul meu aproape ca s-a indeplinit :P acum joc cu Barca...l-am adus si pe Mutu si de cand a venit el, e mult mai bine..mai dau si eu goluri :P inainte il aveam doar pe Eto si ma cam chinuiam...la inceput faceam mai multe egaluri...dar acum sunt pe primul loc cu 14 victorii 4 egaluri si 0 infrangeri :mishto: si doar 4 goluri primite :D
eu am strans pana acum 19 cupe...cu toate echipele pe care le-am antrenat...eu cred ca am avut cele mai multe echipe din cate vad...am inceput cu deportivo alaves - fc porto - borusia dortmund si acum barca
dj-cata
12-11-2004, 01:33 AM
cati de aici jucati deja pe World Class cariera ?
TVSPORT
12-11-2004, 08:30 PM
Eu am inceput o noua cariera la semi-pro:
vali16_84
13-11-2004, 12:10 PM
eu acum joc la profesional...
TVSPORT
13-11-2004, 08:28 PM
Am terminat sezon 1: (poze vb. de la sine):
PS. Cel mai bun atac, cea mai buna aparare (50-10) !
Time2Chill
14-11-2004, 03:52 PM
felicitari ;) si eu am castigat de 2 ori consecutiv, campionatu cu dundee, si sincer nu prea e competitie acolo in afar' de celtic si glasgo, acu , in sezonu 4 joc cu man utd, unde i-am luat pe contra, chivu si mutu(pe care l-am bagat titular) k are statsu bun :D :D
DelPiero
14-11-2004, 07:37 PM
Eu joc tot cu Rangers, aproape am terminat primul sezon.
Scopul meu: Sa ajung la Juve!
P.S.: Este vreo modalitate de a modifica varsta la care se retrag jucatorii? Ca nu cred ca-l voi mai prinde pe Nedved :)
TVSPORT
14-11-2004, 08:30 PM
Eu acuma incep un nou sezon si incerc la Professional, ca prea m-am plictisit la semi-pro, e prea usor.
DelPiero
14-11-2004, 09:24 PM
Cu ce echipa ai inceput ?
TVSPORT
14-11-2004, 09:54 PM
Pai inca n-am inceput. Poate maine. Chiar nu stiu. Totusi incep la profesional, am terminat cu semi-pro...sa vad...chiar nush..
DelPiero
14-11-2004, 10:01 PM
Pai sa ne zici si noua...
TVSPORT
16-11-2004, 03:34 PM
Originally posted by DelPiero@Nov 14 2004, 10:01 PM
Pai sa ne zici si noua...
Dap, am sa va zic. :mishto:
kytz_2004
18-11-2004, 11:02 AM
eu sunt in sezonu 9 parca sau 8 nu mai stiu sigur cu chelsea insa de vreo 3 sau 4 sezoane joc cu chelsea... oare are ceva??? fiindca imi pare rau sa las pe chelsea pt ca am in echipa 4 jucatori de 4 stele dar unu tre sa se retraga.. cei 4 sunt bufon henry vieira si ronaldinho pe care mam chinuit sa il aduc vreo 2 sezoane nu vroia da in cele din urma lam convins.. nam nici un roman in echipa pt ca mias face echipa de ras cine a vazut asera meciu cu armeni stie de ce... aia sunt jucatori...?
aha inca ceva ca manager am 3,5 stele voi cat aveti?
Edy_smf
20-11-2004, 05:26 AM
3.5 stele dupa 8-9 sezoane??? ciudat eu am 3,5 dupa 5 sezoane am preferat echipe mici am jucat cu fc servette ca-l aveam pe moldogoal acolo,si i-am luat si pe galca filipescu sanmartean si ovidiu petre ,cu moldovan am rupt cu el dupa cum se vede nu am facut decit un egal si am luat toate cupele posibile cu ei dupa care am luat pe bury din ultima liga engleza si i-am promovat pina in premierre ligue si o sa iau tot ce inseamna cupe numai ca a devenit ceva mai greu dar nu conteaza ca am jucatori buni,toti peste 3 stele exceptie doar 2-3 care mi-au mai ramas si nu am putut sa-i schimb ca nu mai sint bani:)
inca mai am dintre romani pe chivu ,contra,raducanu si tararache si marius niculae
restul ovidiu petre ,sanmartean si mutu au ramas la servette si nu ii mai pot cumpara ca nu mai au aia peste 18 jucatori
kytz_2004
20-11-2004, 09:25 AM
Dap am 3,5 stele ca manager pt ca nu dadeam upgradecu punctele alea nu stiam cum... si chiar nu ma interesa.... Scuze ca la mesaju de mai sus am folosit de 2 ori cuvantu "chelsea" :alida:
eu am 2,5 stele dupa 3 sezoane parca, acum sunt in al 5-lea, dar bine am inceput sa joc pe semi pro, numai acum sunt pe pro
kytz_2004
20-11-2004, 06:33 PM
Chiar sunt curios sa vad ce zice cand o sa termin cele 15 sezoane da mai am de jucat o luna.... cel putzin...si o sa continui cu chelsea pan la sfarsit(cred eu)...
vali16_84
20-11-2004, 07:41 PM
eu termin sezonu asta cu barca..sunt pe primul loc cu 18(v), 5(e), 1(i)...si dupa aia cred ca-mi iau alta echipa :P ma plictisesc repede de un campionat...si vreau sa joc cu Juve...dar de cand a aparut fm 2005 nu prea am mai jucat fifa... :D
TVSPORT
21-11-2004, 01:01 PM
Eu vreau sa termin toate cele 15 sezoane la semi-pro sa vad cate cupe castig.
Am inceput cu FC Zurich si dupa 10 etape sunt lider, dar ma lupt pt. titlu cu Grasshoppers. Golgeter Adrian Ilie, dar e prea putin zis, ca marcheaza tot timpul in fiecare meci macar 1 gol.
PS. Am ales Campionat Elvetiei pt. ca vreau sa ajung cat mai repede la Barca.
kytz_2004
21-11-2004, 01:21 PM
Cum sa termini cele 15 sezoane la semi pro???? O sa te plictisesti... Dupa vreo 10 sezoane capeti experienta si poti juca lejer si pe world class... De exemplu eu din sezonul 4..imediat dupa ce am preluat Chelsea am inceput sa joc la profesional dupa ce termin si acest sezon adica sezonu cu numarul 7 incerc pe world class...
vali16_84
21-11-2004, 01:44 PM
si eu am trecut deja la profesional...si joc bine..am pierdut un singur meci cu 1-0 decand am trecut la pro., am facut vreo 2 egaluri si vreo 5 victorii...cea mai mare cu 4-0 am batut pe real sociedad si am mai ratat inca cateva ocazii bune.. :D in curand o sa trec la world class..
kytz_2004
22-11-2004, 11:43 AM
Am jucat azi un meci pe world class si parca nu sunt obinuit, e mai greu decat la pro.... orice minge pierduta pt mine inseamna gol pt adversar... si ma enerveaza... iau bataie cu 2-0 :blink: Mai imi trebuie experienta pe Pro... cam...inca un sezon, ca nu o sa ma descurc sigur, pe world class.... :romania:
romania_team
23-11-2004, 09:43 AM
Indiferent cu ce echipa joc pe career dupa a doua etapa ma scoate din joc( chiar daca joc meciul sau simulate). Daca joc intr-un turneu creat de mine merge.
Ma poate ajuta cineva cu o sugestie?
kytz_2004
23-11-2004, 11:26 AM
Instaleaza in primul rand jocul iarasi.... eu altceva nu pot sa iti zic...Poate te ajuta cineva mai priceput de pe acest forum...
TVSPORT
23-11-2004, 04:32 PM
Originally posted by romania_team@Nov 23 2004, 09:43 AM
Indiferent cu ce echipa joc pe career dupa a doua etapa ma scoate din joc( chiar daca joc meciul sau simulate). Daca joc intr-un turneu creat de mine merge.
Ma poate ajuta cineva cu o sugestie?
Clar trebuie reinstalat jocul si va merge bine 100% ;)
kytz_2004
23-11-2004, 10:26 PM
Am zis eu... vezi ce priceput sunt...
P.S. cum pun poze??? ca am incercat si nu merge...
romania_team
24-11-2004, 08:34 AM
Multumesc de sfaturi.
L-am reinstalat si merge, insa cand i-am instalat patch-ul de upgrade a loturilor de la sweetpatch mi-a facut la fel asa ca ma revenit la loturile initiale...de data asta mi-am facut backup la baza de date :D .
Miltumesc
DelPiero
24-11-2004, 09:07 AM
Mie mi-a mers bine sweetpatch-ul
TVSPORT
24-11-2004, 01:28 PM
Originally posted by romania_team@Nov 24 2004, 08:34 AM
Multumesc de sfaturi.
L-am reinstalat si merge, insa cand i-am instalat patch-ul de upgrade a loturilor de la sweetpatch mi-a facut la fel asa ca ma revenit la loturile initiale...de data asta mi-am facut backup la baza de date :D .
Miltumesc
Eu am luat episodul 2 si atat, pt. ca 3 schimba stadioanele la echipe si nu-mi place.
DelPiero
24-11-2004, 10:43 PM
Eu luasem Sweetpatch Episode 3. Anyway, sunt in al doilea an de Career cu Rangers Glasgow, astept sa vad ce echipe mai bune se arata dispuse sa ma angajeze :P
TVSPORT
28-11-2004, 02:22 PM
Eu am inceput cariera noua, la semi-pro si n-am mai pus sweetpatchurile alea sau altceva ca imi faceau probleme.
In fine...joc cu Vittese Arnhem si am terminat turul si sunt pe 2, la doar cateva puncte de liderul PSV :fotbal:
Cand termin sezon 1 am sa va arat si o poza cu clasamentul final si obiectivul indeplinit :mishto:
Am terminat sezon 1 si am castigat titlul cu Vitesse Arnhem, desi obiectivul era clasarea in primele 3 ;) si am castigat si cupa olandei. In concluzie am castigat tot ce se putea in Olanda yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi
Iata dovada:
Am ales pe Numancia pt. ca vreau ca in sezonul 3 sa ajung la Barca, dar trebuie in acest sa-i fac pe cei de pe Camp Nou sa rateze titlul :mishto:
mclarren
14-12-2004, 05:26 PM
EU SUNT LA RANGERS SI AM LUAT TRANSFERURU SUPER
-WAYNE ROONY
-KAHN
MAI VREAU SA IL IAU PE CHIVU
TVSPORT
15-12-2004, 12:06 PM
Am observat ceva...am fost la o sala de jocuri si am jucat fifa 2005...am observat ca pe margine sunt antrenorii si jucatorii de rezerva, cameramani, pista de atletism perfecta, etc...eu n-am asa ceva...ce naiba se intampla ? \
a...si ziua e zi, nu ca la mine...
T!G3R
19-12-2004, 11:13 AM
eu am terminat cariera acu o luna si am jucat numai pe world class iar cand pierdeam salvam ca sa fie mai realist.Unii salvau doar cand castigau :).Am terminat cu 4 stele jumate la antrenor.
Time2Chill
22-12-2004, 06:29 PM
tu zici ca ait terminat deja, toate cele 15 sezoane?????????
nu te supara pe mine, da tu ai o viata in afara pc-ului?????/
am trecut si eu in sezonu 5, si ma uitam la jucatori, random cand imi cautam jucatori pt inceputu sezonului si am gasit un A Mutu(18 ani) altu R Mutut, un Rghekampf la vreo 20 de ani :o poate prin sezonu 8 o sa gasesc si un Z Zidane :D
yahoo
22-12-2004, 09:08 PM
Yo mi-am inceput al 6-lea sezon cu Chelsea. Am facut niste transferuri super prekum Steven Gerrard, Ronaldinho, Peddreti si Miccoli. Super ekipa!
i0nutz83
23-12-2004, 03:06 PM
Yo`s in sezonul 6 cu Arsenal, (al doilea cu echipa asta), dupa 2 cu glasgow shi 2 cu everton.. 3 * ca antrenor, buget vreo 60k pct shi achizitii destul de bunicele: Rooney, Buffon, Chivu :) .. Mutu a ramas la everton intre cei 18 player-i;)
Luis_Figo
30-12-2004, 01:36 PM
Ba, io-s abia in primu sezon cu o echipa de care n-a auzit nimeni, Racing Ferrel, am toate cele 5 stele la antrenor, budget 1000000000000000, si puncte pt upgrad-uri 8000, puncte pt deblocare 10000000000, toate numai cu Trainer fifa 2005 +5, de pe socceraccess.
rzv4barsa
30-12-2004, 05:19 PM
io nu ca ma laud, dar am 3 cariere: una terminata, am jukat la vro 8 ekipe; una in sezonul 7 (am luat la rand toate campionatele-belgia, austria, norvegia....- ca sa iau punctele pt stadioane, 3rd kits etc.); si una cu "steaua" in sezonul 2 (am creat totzi jukatorii lu' STEAUA la FC Basel ca are ekipament rosh-albastru;fetzele nu le-am prea reushit, dar e mishto feelingu' :P --nu i-am bagat la Bar$a finca nam vrut s-o strik :D); recunosk ca am shi simulat la cariera terminata :ph34r:
asha ca bafta tuturor :fotbal:
P.S.: apropo de timp, creca fac revelionu' singur, ca mam certat cu pretena......
Deh! FIFA............
ZapPy
30-12-2004, 09:53 PM
Na eu eram in anul 2017 si va dati seama al catelea sezon era dar am facut ceva si mi so stricat save'u.Eu joc la WC....nu va canditi ca WC=veceu :P =>World Class
bobby
01-01-2005, 06:02 PM
sunt la sezonul 4.am inceput cu celtic.Am stat 2 sezoane acolo apoi am trecut la a.madrid apoi la barcelona!
primul sezon am jucat la profesional apoi am trecut la world class!
ZapPy
01-01-2005, 08:46 PM
Cel mai naspa e ca trebe sa iti faci stelute pana sa poti antrena echipe buna si pana atunci trec anii si jucatorii buni se retrag :(
Asta e cel mai naspa :nashpa:
TVSPORT
16-01-2005, 11:05 AM
Haideti sa reinviem acest subiect, pt. ca nu cred ca nu mai sunt useri care nu mai joaca Fifa 2005 in cariera...adik cu alte cuvinte sa continuam sa discutam ce facem in cariera, in ce sezon suntem, etc.
ZapPy
16-01-2005, 06:29 PM
Cum am zis...eu terminam toate 15 sezoana daca nu mi se strica salvarea.Nu conteaza ca am inceput de la inceput.Prima data am fost cu SAo Paulo.Apoi am mers la Celtic,Si acuma is la AC Milan si acolo am ramas 2 ani si icna tot acolo is.Am facut update la Finance Departement si amu am bani ca castig meciuri dupa meciuri la World Class si am bani=> Lots and Lots of money :mishto: :mishto: :mishto: => Jucaotri buni si cred ca mai raman o perioda buna la Ac Milan :saliveaza:
TVSPORT
16-01-2005, 06:33 PM
Eu am inceput azi cu Celtic, joc 4-3-3, la professional si dupa 9 etape sunt pe 3, la doar 3 puncte de liderul, Rangers ! :mishto:
ZapPy
16-01-2005, 06:39 PM
Uitati-va ce am reusit intr-un sezon sa aduc la AC Milan.Nush daca e nush ce dar is multumit de ctum joaca jucatorii.Apropo...la rezerve acolo nr.13 e Mutu :P E rezerva in caz de accidentare la Shevcenko sau Henry :D
Ronaldo
16-01-2005, 07:37 PM
mda mishto, bv ZapPy, dar am si eu o intrebare:
Daca la Boavista de ex. am 14000 de puncte dinalea, tot cu alea ma duc si la Celtic de exemplu sau e al fiecarui club in parte??? :P
ZapPy
16-01-2005, 07:54 PM
Ce puncte..puncte de upgraduri...Simplu daca te referi la alea de upgradeuri daca mergi la alt club iti da destui bani daca prelungesti contractu ramai cu cat ai si inca ceva in plus :P Ma multumesc cu ce am :lol: Si eu zic ca am jucatori buni :mishto:
Ronaldo
16-01-2005, 07:58 PM
nuu aia eu ziceam de bani ca sa cumpar jucatori :P
ZapPy
16-01-2005, 08:01 PM
Originally posted by Ronaldo@Jan 16 2005, 07:58 PM
nuu aia eu ziceam de bani ca sa cumpar jucatori :P
Aaaa nuu.Deci daca ramai la aceeasi echipa iti da cam cu 1000 in plus.Daca ai destule Upgrdeuri la Finance Department dar daca te muti ai foarte putin. :nashpa:
micutzu
16-01-2005, 09:37 PM
Am si eu o problema cu salvarea de la cariera.Aveam vreo 4 ani salvati.Cand dau load imi iese din joc. :nebun: Nu stiu ce naiba are.Nu stiu ce sa-i fac.Ma gandeam sa reinstalez jocul si sa copii salvarea in my documents in fisierul fifa.Sa ma ajute si pe mine cineva plzzzzzzzzzzzzzzzz!! :(
TVSPORT
16-01-2005, 09:59 PM
Originally posted by micutzu@Jan 16 2005, 09:37 PM
Am si eu o problema cu salvarea de la cariera.Aveam vreo 4 ani salvati.Cand dau load imi iese din joc. :nebun: Nu stiu ce naiba are.Nu stiu ce sa-i fac.Ma gandeam sa reinstalez jocul si sa copii salvarea in my documents in fisierul fifa.Sa ma ajute si pe mine cineva plzzzzzzzzzzzzzzzz!! :(
Simplu..ai pus un patch care a busit jocul.
micutzu
16-01-2005, 10:06 PM
Am pus doar doua patch-uri steaua 86 si rom 94 ce naiba!!!!!!!!!! :angry:
TVSPORT
16-01-2005, 10:49 PM
Originally posted by micutzu@Jan 16 2005, 10:06 PM
Am pus doar doua patch-uri steaua 86 si rom 94 ce naiba!!!!!!!!!! :angry:
Banuiesc ce are...dar mai bine tac.
fredala2003
16-01-2005, 11:19 PM
eu sunt la al 7-lea sezon si joc cu Real.
Am inceput Malaga B apoi Sporting Lisabona apoi Inter apoi Arsenal si acum sunt la al 3 lea sezon cu Real.O sa va arat si imagini.
fredala2003
16-01-2005, 11:38 PM
iata pozele :
fredala2003
16-01-2005, 11:39 PM
a doua :
fredala2003
16-01-2005, 11:40 PM
si ultima :
fredala2003
16-01-2005, 11:43 PM
Am uitat sa va spun ca primii 5 ani i-am jucat semi pro si al 6-lea la profesionisti , si de acum incolo voi continua la pro. si poate mai tarziu la world clas. :P
Ronaldo
17-01-2005, 05:23 AM
bv mai eu am jucat primul sezon la amator si al doilea la semi pro - cum vad si eu ce am castigat??? Am jucat ambele sezoane cu Boavista-al 2-lea l-am jucat ca sa fiu sigur ca joc in Ch. L. :mishto: Acum o sa schimb echipa si o sa joc la pro, iar in al 4-lea sezon la world class, dar nu mai dau inpoi chiar daca pierd :mishto:
stefanm14
17-01-2005, 10:04 AM
eu m-am plictisit de mult de career mode, eram prin al 5-lea sezon la juve
PedroSs
17-01-2005, 10:30 AM
eu tot instaland patchuri trebuie sa o iau de la inceput si acum sunt in sez2 cu Brugge si sunt peprimul loc in camp si pe 2 in CL
In primul sez am jucat cu Grahzzoper Zurich si am castigat camp si cupa.
Joc la PRO
fredala2003
17-01-2005, 06:29 PM
RONALDO!!! Fii atent: te duci la cariera , te duci la options , si te duci la Manager Sumary si acolo iti arata tot ce ai realizat pana atunci :da:
ZapPy
17-01-2005, 07:47 PM
Obiectivul meu in CAreeer e sa iau TOATE cupele posibile :mishto: :mishto: :mishto:
TVSPORT
17-01-2005, 07:55 PM
Originally posted by ZapPy@Jan 17 2005, 07:47 PM
Obiectivul meu in CAreeer e sa iau TOATE cupele posibile :mishto: :mishto: :mishto:
Asa si eu :D
ZapPy
17-01-2005, 08:02 PM
Bene mane.Esti de-al meu :P :mishto:
TVSPORT
17-01-2005, 08:08 PM
Am constat ca e de mult mai multe ori fain la proffesional decat la semi-pro ! De ex. la professional a ratat compu un penalty ... si la semi-pro cam tot timpul imi marca..
ZapPy
17-01-2005, 08:13 PM
Muahahahaha eu joc de 3 sapt la world class si primu sezon cu AC Milan am avut 38 victorii 0 remize 0 pierderi!!!! :mishto: :mishto: :mishto: :dansing: :romania:
TVSPORT
17-01-2005, 08:20 PM
Originally posted by ZapPy@Jan 17 2005, 08:13 PM
Muahahahaha eu joc de 3 sapt la world class si primu sezon cu AC Milan am avut 38 victorii 0 remize 0 pierderi!!!! :mishto: :mishto: :mishto: :dansing: :romania:
wooooooooooooooooooow !
fredala2003
17-01-2005, 08:23 PM
Bai zappy demonstreaza-ne ca e adevarat ce ai spus tu ma suus!!! :P
ZapPy
17-01-2005, 08:26 PM
Bine dar cum??? :mellow: CA oricum nu ma cunoaste nimeni asa ca dc sa mint.Nu mint....asa e.Oricum joc din octombrie.Ziceti-mi cum as putea sa dovedesc si incerc.Si incodata....nu am minti.Zi cum sa ti-o devedesc si gata :fotbal:
P.S ai vazut ce formatiune de joc am avut.....toti erau buni ..nush care e treaba ca in primul an cu Milan asa ushor era si eu acuma am crezut ca o sa fie lafel si am 2 victorii si 1 remiza :) Am facut remiza dupa ce conduceam cu 3-1 :oops:
Ronaldo
19-01-2005, 02:43 AM
maaama la WC, eu am probleme la semi-prost :lol: ma chinui de cred ca de la semi-prost ajung la prost dea-binelea :lol: oricum...lucruri serioase...in fiecare an mai urc cate un level, deci al 2-lea an: semi-prost (semi-pro) :mishto:
TVSPORT
19-01-2005, 01:59 PM
Originally posted by Ronaldo@Jan 19 2005, 02:43 AM
maaama la WC, eu am probleme la semi-prost :lol: ma chinui de cred ca de la semi-prost ajung la prost dea-binelea :lol: oricum...lucruri serioase...in fiecare an mai urc cate un level, deci al 2-lea an: semi-prost (semi-pro) :mishto:
Faza e sa joci repede...si mingi in fata...cu a...si cu 3 vf-uri e cel mai recomandat la professional.
ZapPy
19-01-2005, 06:17 PM
Eu v-am zis ca joc si bat toate echipele(na mai fac de f.f.f.ff.f.f.f. putine ori egal :rolleyes: ) DAr in rest victorii mari.In orice caz secretu meu e pasa cu W.Numa aia folosesc si merg asa usor printre jucatori. :mishto: Incearcati...poate toti treceti asa de la semi-pro la WC :lol:
TVSPORT
19-01-2005, 07:19 PM
Originally posted by ZapPy@Jan 19 2005, 06:17 PM
Eu v-am zis ca joc si bat toate echipele(na mai fac de f.f.f.ff.f.f.f. putine ori egal :rolleyes: ) DAr in rest victorii mari.In orice caz secretu meu e pasa cu W.Numa aia folosesc si merg asa usor printre jucatori. :mishto: Incearcati...poate toti treceti asa de la semi-pro la WC :lol:
E extrem de ciudat tu in serie a sa obtii 32 de victorii si doar 2 egaluri, 0 infrangeri SI LA WORLD CLASS...
ZapPy
19-01-2005, 07:24 PM
Eu ti-am zis ce scheme folosesc si ce jucatori.Am pus acolo un screenshot cu foprmatia de joc.Is cei mai buni. :mishto:
fredala2003
19-01-2005, 09:11 PM
Zappy cati ani ai??? Eu am 13. Si fi atent : te duci in fifa la cariera ta , apoi te duci la Options apoi la Manager Summary apoi dai Print Screen din tastatura apoi iesi din fifa , te duci la paint dai Edit si Paste.Apoi o sa-ti apara imaginea careia i-ai dat Print Screen apoi o salvezi in calculator sub forma de JPG.Apoi intri pe forum , dai Add Reply scrii ceva si te duci mai jos unde scrie Browse (deasupra lui add reply) apesi pe browse si te duci unde ai salvat imaginea . apoi dai add reply !!! Sper ca ai inteles ceva si fa asta pt a ne demonstra ce ai spus :mishto: :mishto: :mishto:
i0nutz83
20-01-2005, 01:00 PM
eu sunt in al 8-lea sezon, evident cu Arsenal ..
Mi se pare o tampenie sa schimbi echipa de la un sezon la altul, sa efectuezi zeci de transferuri, nu mai gasesti jucatorii doriti si asa mai departe ..
Am jucat primul sezon cu Glasgow, apoi doua cu Everton si restul cu Arsenal..Asta pentru ca nu poti lua de la inceput echipe bune..
Joc pe WC de doua sezoane si cele mai grele meciuri le-am avut in semifinalele UCL cu Bayern Munchen.. (0-0 pe HighBury shi 1-1 la Munchen, gol.. Mutu ;-)..
ZapPy
20-01-2005, 02:53 PM
Uite dovezile :P......Am 13 ani si eu dar fac in 2 aprilie 14 :D
ZapPy
20-01-2005, 02:54 PM
A 2-a
ZapPy
20-01-2005, 02:56 PM
Si ultima.....Toate astea is jucate la WC :)
TVSPORT
20-01-2005, 03:58 PM
Originally posted by ZapPy@Jan 20 2005, 02:56 PM
Si ultima.....Toate astea is jucate la WC :)
Din pacate n-ai cum sa dovedesti ca le-ai jucat la world class...
ZapPy
20-01-2005, 04:01 PM
NA asat ...aici n-am ce sa fac. :nashpa: DAca chiar vrei sa vezi hai in oradea sa jucam si vezi atunci :D
mihalceady
20-01-2005, 08:43 PM
ba da cum imi pun o poza cu cine vreu la careera
ca vreau shi eu dar nu stiu cum, aflasem dar am uitat, (defapt am zis ca ma uit mai tarziu shi am uitat)
ZapPy
20-01-2005, 09:06 PM
Cand ajuni la meniu pe care vrei sa salvezi si dai Print Screen.Apoi intri de ex in paint si acolo dai edit si apoi Save As si dai acolo nu bmp ci jpeg .Sper ca ai inteles :)
Ronaldo
21-01-2005, 02:49 AM
eu nu am priceput ... pot sa imi pun asa daca imi explici tu poza mea personala ... vad ca nu mai e treaba cu "Fatza ta in FIFA" :P
ZapPy
21-01-2005, 08:06 PM
Eu am programu ala care se pune fatza in joc daaar........nu am poza mea pe PC si trebe sa fie nush ce extensie de care nu am auzit :blink:
TVSPORT
02-02-2005, 05:33 PM
Eu trec azi la World Class in cariera pt. ca am constatat o diferenta uriasa intre WC si restul.
Ronaldo
03-02-2005, 02:09 AM
Originally posted by ZapPy@Jan 21 2005, 08:06 PM
Eu am programu ala care se pune fatza in joc daaar........nu am poza mea pe PC si trebe sa fie nush ce extensie de care nu am auzit :blink:
na da-mi si mie programul atuncea pe gmail.
eu am poza dar n-am programul :P
TVSPORT
06-02-2005, 08:30 PM
Am incercat sa joc pe WC, dar n-am sanse...
Asa ca am inceput azi cariera pe Proffesional cu Celtic si am ajuns in pauza de iarna si am facut si niste transferuri dragute, zic eu: Denilson, Reghecampf & Di Natale...Am sa va spun la sfarsit daca am castigat titlul sau nu :mishto:
Ronaldo
06-02-2005, 11:00 PM
eu sunt in al 3-lea an la celtic (primul an la celtic 3 la career) si la profesional, am batut pe arsenal cu chiu cu vai in ecl in optimi :mishto: :mishto: acu joc cu deportivo in sferturi :lol:
TVSPORT
07-02-2005, 02:10 PM
Originally posted by Ronaldo@Feb 6 2005, 11:00 PM
eu sunt in al 3-lea an la celtic (primul an la celtic 3 la career) si la profesional, am batut pe arsenal cu chiu cu vai in ecl in optimi :mishto: :mishto: acu joc cu deportivo in sferturi :lol:
Eu vreau sa "zbor" dupa primul sezon de la Celtic, clar. Vreau sa urc din ce in ce mai sus.
Ronaldo
07-02-2005, 03:14 PM
da cine nu vrea??? :lol: si eu vreau echipe fff bune, dar nu am oferte :unsure:
TVSPORT
07-02-2005, 03:54 PM
:fotbal: Sigur ca da, doamnelor si domnilor...este foarfeca-> GOOOOOOOOOL ! :fotbal: Sutton, cine altcineva ? :fotbal: :fotbal:
Danutz
07-02-2005, 04:03 PM
AI dat si tu primu' gol din foarfeca si te bucuri :P?
TVSPORT
07-02-2005, 07:19 PM
Originally posted by Danutz@Feb 7 2005, 04:03 PM
AI dat si tu primu' gol din foarfeca si te bucuri :P?
In actualul sezon, da !
TVSPORT
07-02-2005, 09:28 PM
Am ratat si cupa si campionat...cu Celtic...si nu am nici o oferta pt. sezonul 2...ma gandesc cu cine sa semnez...
Ronaldo
08-02-2005, 12:22 AM
cum adica nici o oferta :blink: ESTI SOMER muahahhahhahhahhahhahahhahha :D :lol:
little_foot
08-02-2005, 07:47 AM
hmmm...pai eu am inceput cu grashoperr....am castigat in primul an la semi-pro cupa si campionatul...si sunt in al doilea an:joc la pro sunt pe primul loc joc in cl impotriva lui inter in 16-zecimi cred ;) si pana acum nu am pierdut vreun meci: :P ...nici in primul an nici in al doilea...si nu am dat restart niciodata...si am jucat in cl impotriva lui celtic,nantes,bayer leverkusen :D de abia astept sa-mi dea si mie o echipa k lumea :fotbal: bafta :cooool:
little_foot
08-02-2005, 07:51 AM
cum fac sa pun si eu imagini cu rezultatele mele :unsure: ..... k sa nu spuneti k ma laud degeaba:P
little_foot
08-02-2005, 09:12 AM
joc cu inter....acasa....in min 3 am avut bara....in min 13 lovitura libera de la 25 de metri a respins toldo in bara si din 5 metri am inscris printr-un vole senzational :da:
little_foot
08-02-2005, 09:50 AM
hmm..m-au egalat imediat...a marcat vieri am egalat si in minutul 90 am reusit golul victoriei..sa zicem k am avut mare noroc :P
TVSPORT
08-02-2005, 01:46 PM
Tu esti dus ? Ceea ce ai postat tu 5 sau cate mesaje ai postat n-ai voie ! Esti dus rau de tot.
RaPiDuTz
08-02-2005, 02:03 PM
te rugam...MORI
little_foot
08-02-2005, 02:07 PM
nu am voie sa spun ce fac??aha...mi s-a parut k forum inseamna sa-ti spui parerea..si mai ales k era despre carierele fiecaruia...data viitoare o sa te intreb inainte dk am voie...pana atunci dk vrei da-ma in judecata :P .si k tot a venit vb...am ajuns in finala cl...joc impotriva lui real madrid..si tot nu am pierdut..nu cumva esti invidios ;) ??
CraiovaUltra'
08-02-2005, 02:14 PM
Frate chiar nu are rost ceea ce spui tu aici.....nu cred ca intereseaza pe cineva ce faci tu in fifa.....intr-un meci cu Inter.....las-o mai moale.....pana data viitoare multa bafta si FORZA STIINTA & INTER!!! :bere:
Si rapidutz.... mai bine mori tu.....decat el!!!!
little_foot
08-02-2005, 02:20 PM
FORZA STIINTA
aici ai avut dreptate :bere:
TVSPORT
08-02-2005, 02:34 PM
Originally posted by little_foot@Feb 8 2005, 02:07 PM
nu am voie sa spun ce fac??aha...mi s-a parut k forum inseamna sa-ti spui parerea..si mai ales k era despre carierele fiecaruia...data viitoare o sa te intreb inainte dk am voie...pana atunci dk vrei da-ma in judecata :P .si k tot a venit vb...am ajuns in finala cl...joc impotriva lui real madrid..si tot nu am pierdut..nu cumva esti invidios ;) ??
Clar, esti bolnav...sunt invidios pe tine :lol:
little_foot
08-02-2005, 04:02 PM
Originally posted by TVSPORT@Feb 8 2005, 02:34 PM
Clar, esti bolnav...sunt invidios pe tine :lol:
[quote]
bv tvsport..ink putin si o sa inveti 100 de cuvinte..poate k atunci o sa ai voie sa folosesti si telefonul...iti dau un sfat..dk nu ai ceva interesant de spus elibereaza peisajul
TVSPORT
08-02-2005, 04:05 PM
Originally posted by little_foot+Feb 8 2005, 04:02 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (little_foot @ Feb 8 2005, 04:02 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-TVSPORT@Feb 8 2005, 02:34 PM
Clar, esti bolnav...sunt invidios pe tine* :lol:
bv tvsport..ink putin si o sa inveti 100 de cuvinte..poate k atunci o sa ai voie sa folosesti si telefonul...iti dau un sfat..dk nu ai ceva interesant de spus elibereaza peisajul [/b]
Elibereaza-l tu ca ti-e mai usor.
little_foot
08-02-2005, 04:14 PM
gata....nu-mi place sa vb cu papagali...mi-a parut bine k te-am invatat o expresie noua :cuminte:
Phyxsius22
08-02-2005, 04:48 PM
eu is in al zecelea an la career si actualmente joc cu ac milan.joc la world class nu ca voi la amatori :lol: :lol: :lol:
TVSPORT
08-02-2005, 05:02 PM
Originally posted by Phyxsius22@Feb 8 2005, 04:48 PM
eu is in al zecelea an la career si actualmente joc cu ac milan.joc la world class nu ca voi la amatori :lol: :lol: :lol:
Eu joc la proffesional, asa ca vezi si tu cum vorbesti.
little_foot> am o intrebare f. interesanta pt. tine. Ai citit regulamentul? Sa stii k exista asa ceva. O sa vezi d c a zis TEVESPORT k n-ai voie sa postezi 5 mesaje unu dupa altu.
Cum a zis si R... Te rugam... MORI! :lol:
RaPiDuTz
08-02-2005, 05:26 PM
Originally posted by CraiovaUltra'@Feb 9 2005, 12:14 AM
Si rapidutz.... mai bine mori tu.....decat el!!!!
STFU :kkt: !
little_foot
08-02-2005, 06:29 PM
Originally posted by real5madrid@Feb 8 2005, 05:21 PM
little_foot> am o intrebare f. interesanta pt. tine. Ai citit regulamentul? Sa stii k exista asa ceva. O sa vezi d c a zis TEVESPORT k n-ai voie sa postezi 5 mesaje unu dupa altu.
vai iti multumesc...s-a facut lumina...acum mi-am dat seama...eu nu ma suparasem k m-a facut tvsport bolnav ma suparasem k mi-a zis k am postat 5 msg unul dupa altul...ms...o sa mai apelez la tine si alta-data...si mai bine mori tu...k vad k tot ce te intereseaza e sa comentezi ce vb altii..nu ai nimik de zis despre tine...atunci taci te rog
Emil Sandoi
08-02-2005, 06:59 PM
Alo,tatiku...ia-o mai usor nu te mai certa si tu cu totzi asa... :D ...E pacat de avataru ala al tau.Daca tot l-ai pus poarta-te ca atare,nu-l dezonora... :angry:
Nu te mai stresa de orice replica primesti pe forum...Vor veni zeci,sute de genu asta...
FORZZA STIINTZA !!!
little_foot
08-02-2005, 07:02 PM
nu ma stresez pt orice replica...ma streseaza doar k tvsport numai asa stie sa vb...cum ai zis si tu FORZA STIINTA :mishto:
tea facut bolnav pt ca incepusei sa te iei de el... si scuuuuuuuze pt. offtopic
TVSPORT
08-02-2005, 07:53 PM
Kkt...nu mai reusesc sa ma concentrez in cariera...am intrat intr-o pasa proasta .... <_<
TVSPORT
08-02-2005, 07:55 PM
Originally posted by little_foot+Feb 8 2005, 06:29 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (little_foot @ Feb 8 2005, 06:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-real5madrid@Feb 8 2005, 05:21 PM
vai iti multumesc...s-a facut lumina...acum mi-am dat seama...eu nu ma suparasem k m-a facut tvsport bolnav ma suparasem k mi-a zis k am postat 5 msg unul dupa altul...ms...o sa mai apelez la tine si alta-data...si mai bine mori tu...k vad k tot ce te intereseaza e sa comentezi ce vb altii..nu ai nimik de zis despre tine...atunci taci te rog [/b][/quote]
Uite cine vorbeste...sa stii ca erai cea mai potrivita persoana sa dai replica asta :angry: <_<
Asta e mns, dj_mozart...am facut spam...ocazia voastra sa mai urcati spamul.
ZapPy
09-02-2005, 06:14 PM
Haidetzi acuma fratzilor va rog mult nu transformati si topicu asta intr-unu de cearta.Totusi cine a pornit cearta???? <_<
Ronaldo
10-02-2005, 04:23 AM
:offtopic: dar nu conteaza cine a inceput, ca nu suntem la gradinita :rolleyes:
ZapPy
12-02-2005, 01:49 PM
CAm asa ceva :mellow: Nu cred ca mai e ceva de discutat aici dar daca mai aveti spuneti :)
Ronaldo
13-02-2005, 02:24 AM
am ajuns la arsenal, nu mai e pires
ZapPy
13-02-2005, 01:51 PM
Eu am inceput de la inceput cu NAtional.PAna pot alege steaua...apoi aduc jcuatori buni si rup pe toti.
Sper ca la Div B intreaga va fi si FC ORdea.......si inc ceva...pot inlocui o echipa din RLSP cu CC2005 cu FC oradfea daca am numele jcuatorilor si chestii? :unsure: (in caz ca nu faceti Div B dar sper sa o faceti.VA rog mult :romania:
Ronaldo
13-02-2005, 03:08 PM
dar nu putea sa bage oradea in echipele alea 2 care le-au bagat pe langa alea 16? Puteau daca vroiau sa bage si FC Oradea.
ZapPy
13-02-2005, 04:29 PM
CAm asa ceva......ie trecetzi voi aici :boxeaza::boxeaza::boxeaza:
Ce-mi place smiley'u asta :D :boxeaza::boxeaza::boxeaza:
stefan
13-02-2005, 04:36 PM
Originally posted by Ronaldo@Feb 13 2005, 03:08 PM
dar nu putea sa bage oradea in echipele alea 2 care le-au bagat pe langa alea 16? Puteau daca vroiau sa bage si FC Oradea.
FC Sibiu e pe 1 in B2, Jiul Petrosani e pe 1 in B3, si FC Oradea e pe 3 la 5 puncte in spate. Dupa tine trebuia sa Bagam FC Oradea si Petrolul Ploiesti, nu 2 echipe care au sanse mai marid e promovare :P
TVSPORT
13-02-2005, 04:51 PM
Deci eu incep cariera acuma cu National sau alta echipa si vreau sa stau 2 sau maxim 3 sezoane in Romania, apoi sa zboooooooor in strainatate la o echipa mare :P (joc la Prof.).
ZapPy
13-02-2005, 05:49 PM
Deci deaia nu ati bagat-o...dar este pe forumu asta careva de-acolo care e fan la echipele care leati bagat din Div B??? :huh:
Ronaldo
14-02-2005, 04:35 PM
deci, noul parcurs in cariera acum ca am Div. A: Joc la Pro, in primul an mi-am ales Celtic (cine stie, poate oi castiga Ch. League), dupa care astept o oferta de la Dinamo sau Steaua, sa vedem, o sa ma decid greu pe care sa o aleg :P ), dupa care vedem ce oferte mai am (poate Ajax, cine stie??? :) ), si sa speram ca mi-o face Arsenal din nou oferta in al 4-lea sezon, ca daca nu :(, dar mai sunt destule echipe. Deci acum sunt la Celtic si in al 2-lea sezon CRED ca ma duc in Div. A. Oricum, ESTE CEL MAI BUN PATCH PE CARE L-AM JUCAT!!! BRAVOOOOOOOO BAIETZIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stefan
14-02-2005, 04:36 PM
Originally posted by ZapPy@Feb 13 2005, 05:49 PM
Deci deaia nu ati bagat-o...dar este pe forumu asta careva de-acolo care e fan la echipele care leati bagat din Div B??? :huh:
Nu i-am bagat pt ca vara asta la Baile Felix o trecut bulangii pe langa mine si nici nu mo salutat sau multumit pt osteneala de anu trecut....asta e nesimtire curata :P
Murphy
14-02-2005, 05:54 PM
Salut!!!!
Io am inceput acuma o cariera noua cu patch-ul Divizia A Burger ....prima data cu farul...am ajuns la un moment cand aveam meci cu Rapid...jucam meciul si cand intra in meniu imi iesea din joc!!!! Am incercat de mai multe ori..dar acelasi rezultat. Am inceput o noua cariera cu Sportul...mai am doua meciuri pana la finalul campionatului...si cand joc cu Ploi Iasi...se intapla aceeasi chestie :nebun:
Daca este cineva pe forum sa imi dea o idee cum sa fac.......pls spunemi ca ma inervat jocul cu faze din astea.......
Jocul l-am dezinstalat ..l-am instalat iar..dar aceeasi kestie...NASPHA!!!!!!! :angry:
FORZA STEAUA!!!!!!!
Incearca sa dai simulate la meci...fara a interveni la finalul meciului..tin minte ca si la rcif 04 existau genul asta de probleme si rezolvarea venea odata cu simulate game..
eX0tiCooL
15-02-2005, 10:20 AM
SALUT !
DESI NU SUNT UN FOARTE BUN JUCATOR DE FIFA 2005
AM SHI EU O CARIERA DE SEZATIE
SUNT IN AL 6 - LEA AN DE CARIERA SI MA DECURC FOARTE BINE
ACUM CU PATCH-UL RLSP2005 AM INCEPUT SA JOC cu craiova :mishto:
Ronaldo
15-02-2005, 02:55 PM
mie mi s-a dus de rapa a doua cariera, ca NU MERGE RLSP 2005!!! MA lasa sa joc dar nu pot sa SALVEZ!!!
DribblerFX
17-02-2005, 01:34 AM
Bah baieti da nici unii nu au "cuaie" sa joace pe World Class ?....chit ca iti iei goluri spectaculoase din afara careului chiar si de la echipe de cacat.....Englezii numesc asta: "anger infringement" :)
Eu primele 10 jocuri de Fifa le-am jucat pe amator
5 pe pro si restul pe wc.
Si joc de ceva vreme.
Cum vi se par nivelele de dificultate ?
Ronaldo
17-02-2005, 06:56 AM
mie mi se par nivelele de dificultate in felul urmator :P :
1. Amator - cel mai simplu
2. Semi-prost - incepi sa prinzi gustul
3. Prost - joci FIFA mai bine, dar si compul te prostenste mai bine
4. WC - esti asa de concentrat la meci ca trebuie sa mergi la veceu (WC) mai des decat de obicei :lol:
Eu joc la Pro in anul 4 de career si acum sunt la Arsenal in primul an, am facut recordul personal cu o echipa de elita: Arsenal-Chelsea=5-0 (am postat poza pt cei care nu ma cred pe topicul cu momente frumoase...)
TVSPORT
17-02-2005, 02:52 PM
Originally posted by Ronaldo@Feb 17 2005, 06:56 AM
mie mi se par nivelele de dificultate in felul urmator :P :
1. Amator - cel mai simplu
2. Semi-prost - incepi sa prinzi gustul
3. Prost - joci FIFA mai bine, dar si compul te prostenste mai bine
4. WC - esti asa de concentrat la meci ca trebuie sa mergi la veceu (WC) mai des decat de obicei :lol:
Eu joc la Pro in anul 4 de career si acum sunt la Arsenal in primul an, am facut recordul personal cu o echipa de elita: Arsenal-Chelsea=5-0 (am postat poza pt cei care nu ma cred pe topicul cu momente frumoase...)
Amator - Penibil de usor
Semi - Putin mai greu decat amator
Proffesional - Accesibil si frumos...dar cu un ps..tre sa joci de ceva timp fifa 2005 ca sa joci bine bine :P
World Class - Foarte greu, goluri imaginare iei, nu pot juca pe asa ceva...prea concentrat tre sa fi si tot pierzi sau remizezi...
Ronaldo
17-02-2005, 02:53 PM
cum am zis si eu :lol:
esti asa de concentrat ca te duci la WC :lol:
ZapPy
17-02-2005, 03:49 PM
Pai e ushor fratzilor la World class.Nu zic sa treceti dar jcuati doua trei meciuri la WC si apoi jucati la WC cu kitu asta care vi-l dau.Sa vedeti ce fain e la WC cu kitu asta!!!
Vi-l recomand din plin :dj: :rolf: :fotbal:
TVSPORT
17-02-2005, 04:42 PM
Originally posted by ZapPy@Feb 17 2005, 03:49 PM
Pai e ushor fratzilor la World class.Nu zic sa treceti dar jcuati doua trei meciuri la WC si apoi jucati la WC cu kitu asta care vi-l dau.Sa vedeti ce fain e la WC cu kitu asta!!!
Vi-l recomand din plin :dj:* :rolf:* :fotbal:
Zi concret ce face...daca nu mai e real, nu ma intereseaza...
Am citit...acuma il pun in joc si-l joc si-ti zic.
Ronaldo
18-02-2005, 12:29 AM
Originally posted by ZapPy@Feb 17 2005, 03:49 PM
Vi-l recomand din plin :dj: :rolf: :fotbal:
am vrut sa il bag si eu si m-am lasat, cand am vazut ce poate, ii ia din farmec...compu nu mai dribleaza, tu interceptzi mai usor, compu nu mai intra pe A... :nashpa:
TVSPORT
18-02-2005, 02:03 PM
Originally posted by Ronaldo+Feb 18 2005, 12:29 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ronaldo @ Feb 18 2005, 12:29 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ZapPy@Feb 17 2005, 03:49 PM
Vi-l recomand din plin :dj:* :rolf:* :fotbal:
am vrut sa il bag si eu si m-am lasat, cand am vazut ce poate, ii ia din farmec...compu nu mai dribleaza, tu interceptzi mai usor, compu nu mai intra pe A... :nashpa: [/b][/quote]
Naspa...nu-mi place l-am vazut...nu mai e original cum e jocul original si nu mai are farmec.
TVSPORT
18-02-2005, 07:52 PM
PT. PRIMA OARA REUSESC ASA UN DEBUT DE EXCELENT: 12 DIN 12 POSIBILE PUNCTE DUPA 4 ETAPEEEEEEEE LA PROFFESIONAL :mishto:
Sutton & Nuno Gomes RULLZ ;)
Urmatoarea miscare: Vand pe Varga si al 4-lea atacant nush cum il cheama si cumpar un fundas de valoare, ca am luat 3 goluri si nu e de bine :fotbal:
Ronaldo
18-02-2005, 11:16 PM
e usor sa castigi Scotland League, e mai greu cu Cupa si Ch. LEague e super mishto realizat!!!
TVSPORT
19-02-2005, 12:20 AM
Originally posted by Ronaldo@Feb 18 2005, 11:16 PM
e usor sa castigi Scotland League, e mai greu cu Cupa si Ch. LEague e super mishto realizat!!!
Pt. mine e o performanta, mai ales ca dupa 4 etape reuseam maxim 9 puncte....si mai ales acuma am reusit la proffesional..pt. mine e un salt mare, urias.
Ronaldo
19-02-2005, 12:33 AM
mie nu mie se pare special...eu credeam ca esti cel mai tare
TVSPORT
19-02-2005, 12:39 AM
Ce misto poate fi cu patchul RealGameplay...ce greseli fac si ei pe WC, ca in realitate, e super VI-L RECOMAND DIN plin !!!!!!!
Ronaldo
19-02-2005, 10:53 PM
dupa ce ai zis ca nu iti place? :huh:
ZapPy
19-02-2005, 11:44 PM
Asta e...omu is schimba parerea de la o zis la lata..nu? :P
Ronaldo
20-02-2005, 12:03 AM
da, dar el si-o schimba de la ora la ora :lol:
daca voi trei nu ati exista ar fi trebuit sa fiti inventati...
Ronaldo
20-02-2005, 12:30 AM
Originally posted by mns@Feb 20 2005, 12:28 AM
daca voi trei nu ati exista ar fi trebuit sa fiti inventati...
care 3??? Mai nu mai vorbiti in pilde :lol:
Tvsport , Ronaldo , Zappy...cei 3 crai de la rasarit...incalecand o tastatura si beneficiand de mult timp liber
Ronaldo
20-02-2005, 12:41 AM
wow, despre mine, ZapPy + TVSPORT era vorba...
Ce sa spun??? Eu personal o iau ca pe un compliment...ce sa faci? SUNT UNICAT IN LUME!!! :mishto:
acum de cariera: am batut pe Steaua cu 3-0 :mishto: (si mi-am luat bataie mai la inceput de la gloriosii de la Gloria, Sportu egal, 2-1 cu petrolul...)
TVSPORT
20-02-2005, 09:07 AM
Am inceput cariera noua la proffesional, cu sweetpatch 4 si cu real game play...L-am luat pe Sukur de la Galata si deja rezultatul: :fotbal:
ZapPy
20-02-2005, 01:36 PM
Eu bat la world class orice echipa :D :mishto: :P
Chiar.....parca ati folosi masina nemtilor:Enigma..asa trebe descifrat vorbele voastre :D :lol: :P :iamwithstupid:
Originally posted by ZapPy@Feb 20 2005, 01:36 PM
Chiar.....parca ati folosi masina nemtilor:Enigma..asa trebe descifrat vorbele voastre :D :lol: :P :iamwithstupid:
Si tu parca n-ai folosi limba romana :P
ZapPy
20-02-2005, 02:00 PM
Eu vb limba rom si sunt roman pur :P
TVSPORT
20-02-2005, 02:08 PM
Dupa 8 etape asa arata linia de clasament al lui Celtic :P
ZapPy
20-02-2005, 02:16 PM
Eu am mi multe victorii decat toti la WC :P
TVSPORT
20-02-2005, 02:25 PM
Dupa 18 etape lider, dar Rangers se tine scai de mine.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.