View Full Version : Batem Danemarca?
mininu
10-03-2003, 01:17 PM
Se apropie meciul cu Danemarca si as vrea sa vad parerile voastre despre sansele noastre din acest meci.
tudosebogdan
10-03-2003, 06:30 PM
daca ii batem pe danezi, din calculele mele vom avea avantaj si fata de Norvegia care a facut doar un egal cu Danemarca. ramane de vazut cat de prost e gazonul si sa stiti ca asta ar cam putea fi in avantajul nostru de data asta. cei mai buni danezi au evoluat de ceva vreme in campionate in care gazonul este sfant nu ca la noi. ar putea fi o surpriza neplacuta pentru ei dar necesara noua.
Sirius
10-03-2003, 10:14 PM
Parerea mea este ca nationala poate sa joace si pe Nou Camp ca tot la fel de prost ar juca. Astea-s cioace :D cu terenu'. Problema principala a nationalei este ca jucatorii nu au jucat suficient impreuna si acum nu se ''simt'' unii pe altii. Pasele merg aiurea, apararea ca vai de ea (daca l-ar pune pe Chivu capitan ar fi altceva).Deci chiar daca Lia Manoliu o sa ne surprinda si o sa aiba gazon bun, tot trebuie sa fim fericiti daca scoatem un 0-0. Eu sunt pesimist si nu cred ca mai avem multe sanse pentru Euro 2004. Parerea mea este ca nationala a intrat in cadere de cand a plecat Boloni. Daca ramanea el, poate ne-am fi calificat si la mondiale. Dar sa nu reinviem trecutul! Ce-a fost, a fost, ce va fi, va fi!
Sirbu Mihail Bogdan
10-03-2003, 10:55 PM
Cred ca putem sa ii batem pe danezi chiar daca echipa nu prea merge
la ora actuala dar tot asa de bine putem sa si pierdem echipele fiind destul de echilibrate, e un meci de 1X2.
eu zic ca nu-i batem, nu prea avem sanse mari la europene, asta e, fara suparare, nu avem valoare
sanshine
12-03-2003, 03:27 PM
bai, ce m-as oftica daca nu ne calificam. si nu mi-e de Europene, cat mi-e de EURO 2004 de la EA Sports. Asa a fost si cu mondialele: inainte de meciurile cu Slovenia, cand eram toti siguri de calificare, vorbeam cu frati-miu de WC 2002, si care dintre jucatorii romani o sa aiba fata facuta: Ilie sau Moldovan, Popescu sau Contra... Cand s-a terminat meciul de la Bucuresti si am pierdut calificarea (si-acu, cand imi amintesc: :x :evil: "Centreaza pe sus, Mihalcea, pe sus...", "Lasa-te, Pancule de floricele..." :sorry: ) ma ofticam la gandul ca Romania nu o sa fie deloc la WC2002 (nu stiam eu de mns si de patch-urile lui :wink: ).
mininu
14-03-2003, 01:19 AM
Chestia asta cu gazonul e de ochii lumii. Eu zic ca putem sa batem orice echipa din lume, dar putem la fel de bine sa pierdem si cu una mai prost cotata.
Sirbu Mihail Bogdan
28-03-2003, 12:37 AM
Nu pre e de ocjii lumii,am vazut o poza,e numai nisip.Au angajat o firma care a pus nisip pe gazon.....sau ce naiba au facut...
Sirbu Mihail Bogdan
29-03-2003, 05:56 PM
Nu pot sa vad meciul in direct!!!!!! :x :x :x :( :( :(
astia il dau numai la 11 noaptea(ora Romaniei). :(
frate, nu ai pierdut nimic, noroc ca nu am mers la bucuresti(am castigat bilet la meci din ProSport)...penibil, domnu' Sandu cine e de vina acum?
DEMISIA, JOS SANDU, DRAGOMIR, IOAN BECALI, IORDANESCU, FILIPESCU,
POPESCU --- PENSIA, RETGRAGEREA
MI_E RUSINE
stefan
29-03-2003, 09:19 PM
bah,nu gazono e de vina,a zis si mutu asta dupa meci.da avem echipa de kkt.dupa 2-1 au jucat parca erau din divizia d::gol de la 50m,pasa de gol pt danemarca si autogol.dupa aia au ratat cu poarta gola de la vreo 12m.macar iordanescu sia dat demisa...poate si aialalti.pai daca acasa luam bataie cu 2-5, in deplasare...10-0 pt danemarca....mai bine nu am mai juca deloc decat sa fim umiliti asa.
http://www.fifaromania.as.ro/Poze/Image1.gif
Sirbu Mihail Bogdan
30-03-2003, 02:52 AM
nu m-am mai dus sa-l vad reluare ,n-avea rost.Oricum sansele sunt minime si dac nu se trezesc sint inexistente.Asa ii trebuie lui Iordanescu daca baga jucatori ca Filipescu,Reghecampf,Bratu ,bine ca dupa cate am vazut in prosport nu au jucat nici ceilalti bine in afara de Munteanu si Mutu.
Ai uitat sa pui si maturatorul de tribune in sondaj :P
viitorul nu arata prea bine pentru nationala noastra, unii ar trebui sa-si dea demisia, dar obrazul e gros ca stratu de nisip de pe lia manoliu, asa ca nu ma va suprinde daca peste 5 ani o sa facem egal cu armenia, azerbaidjan si luxemburg...
sanshine
31-03-2003, 04:04 PM
la 19.00 aveam o reuniune de clasa cu colegii de liceu, dar am stat cu niste prieteni sa vad si a doua repriza. Timp pierdut. Cand am plecat, prin masini, prin trolee erau suporteri care plecasera la 2-4 si intrebau cat s-a terminat. Toata lumea, stelisti, dinamovisti, whatever, comenta rezultatul. Ba, ce umilinta! Dar nu asa, oricum, ci UMILINTA!. Pe la 2 noaptea eram in Oldies. Au venit 2 danezi, matoliti bine deja, si toata lumea a inceput sa strige: Hai, Danemarca! Ole! si alte asemenea. Lumea era amarita, dar resemnata, la genul "stiam ca asa o sa se intample odata si odata."
Pana acum doar 3 demisii/renuntari? Mai asteptam!
tudosebogdan
31-03-2003, 06:28 PM
are careva din voi chef sa ne apucam sa facem o echipa de fotbal care sa reprezinte ROMANIA? cred ca suntem mai buni decat epavele alea care au fost in teren. si inca ceva, sa nu se planga nimeni de gazon ca daca aia au dat 5 si noi 2 inseamna ca s-a putut juca, nu? :sorry:
Sirius
31-03-2003, 09:21 PM
Astea-s cioace d-ale comentatorilor cu gazonul. Bineinteles ca s-a putut juca si sa nu-mi zica mie ca Ganea a ratat cu poarta goala din cauza terenului! Bratu a fost bunicel, Contra a dezamagit (si nu datorita autogolului), Chivu a ramas doar cu numele, Mutu, Munteanu si Lobont au stralucit, in rest au fost doar umbre pe teren...la noi vreau sa zic.
Acum Iordanescu a demisionat desi nu el este reponsabil de infrangere si fotbalu' national e in criza. Poate daca o sa vina Boloni am mai avea sanse la locul 2. Asa...
Sirius
31-03-2003, 09:25 PM
A! Am uitat sa zic ca Gica Popescu si Filipescu au anuntat ca nu vor mai veni vreodata la nationala. Foarte bine, ca mare lucru nici nu prea faceau!
acum citesc in Prosport ca Iordanescu nu mai demisioneaza pentru ca si-ar pierde banii din contract, asadar ramane McChicken
eu nu-l mai simpatizez pe asta si zic ca ar trebui sa plece pentru ca vremea lui s-a dus...
tudosebogdan
01-04-2003, 02:42 PM
Ba nu zic sa ramana ca vrea banii, daca ar fi asa cred ca i-ar da astia banii si l-ar baga oe unde a iesit, DAR se ajunge la vorba lui Lucescu de la Procesul Etapei, iar vine altul, cu alte idei, si iar ii abureste pe astia incat nici aia care mai misca nu vor mai sti incotro sa se duca. Nu a inceput deloc bine dar nu e totul pierdut si cred ca locul 2 ne este inca accesibil.
Sunt curios de un lucru: daca aici s-au plans de gazon, acolo unde au pe ce juca oare vor invinge?
DarkComy
02-04-2003, 06:54 PM
Ba frate vina a fost a lu' IORDANESCU ca la bagat pe dobitocul ala de FILIPESCU , REGHECAMF pe LOBONT nu il invinuiesc decat pt faptul ca dupa ce a degajat balonul nu a fugit repede in poarta dar ma rog a fost vina lu' ala care era langa jucatorul danez ca nu a intervenit iar in final
RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :x :x :x :x :x :x
Sirbu Mihail Bogdan
03-04-2003, 06:41 AM
Danemarca-Bosnia 0-2!!!!!!!!ce n-am reusit noi au facut ei....inca mai avem sanse de calificare datorita bosniacilor.Am auzit ca au fost obositi rau danezii dupa fotbalul de plaja de pe national,echipa din bosnia controland jocul de la un cap la altul!
bine ca noi na-m avut meci in etapa asta ca nu stiu ce faceau dupa efortu
din meciu cu danemarca.Acum are si Bosnia sanse de calificare-o grupa foarte interesanta :shock:
tudosebogdan
03-04-2003, 12:57 PM
partea buna este ca a batut bosnia partile naspa sunt ca noi nu am incheiat conturile cu bosnia si ca astia au jucat al dracu de simplu si eficace. am vazut doar a doua repriza insa am observat ca mingea nu statea in careul lor nici macar 10 secunde. baietii o dadeau tot inainte si bravo lor pentru asta fiindca in fata aveau 2 atacanti meseriasi care au ratat copilareste in 2 faze. :?
Sirius
04-04-2003, 09:42 PM
Acum iar se cearta toti pe ce stadion sa se joace partida cu Bosnia de pe 9 (parca) iunie. Se pare ca este tot mai probabila varianta Constanta. Eu zic, ca sa nu mai se certe atata, sa joace undeva pe c?mp. Ca si acolo e iarba mai buna. Oricum nu gazonul e de vina pentru performantele slabe ale nationalei... :(
eu as vrea sa joace in craiova pe oblemenco
Sirius
04-04-2003, 09:57 PM
Ma tem ca aceasta varianta nu a fost propusa. Am auzit doar de Timisoara, Bacau, Constanta si bineinteles Bucuresti.
pacat ca au un public mishto, iar acum ca au si nocturna ar fi mishto
la cionstanta gazonul este de kko iar timisoara nu are nocturna, si dinamo e prea mic
Sirbu Mihail Bogdan
04-04-2003, 11:46 PM
Ar fi super sa se joace pe Ion Oblemenco(dupa atata timp),gazonul e destu de bun are si nocturna,public este si e si destul de mare
sanshine
07-04-2003, 12:31 PM
Da, si eu cred ca Oblemenco ar fi cea mai buna alegere pentru urmatorul meci. Si daca iese ceva frumos, sa se repete si in viitor. Cel putin pana cand Lia Copacabana din bucuresti nu o sa mai fie plaja, ci teren de fotbal.
Sirius
10-04-2003, 09:08 PM
Excelent! Dupa ce ieri parea apropape sigura varianta Cotroceni pentru Romania-Bosnia, astazi s-a decis un rezultat surpiza :Ion Oblemenco. Asadar, craiovenilor puneti-va pe sarbatorit, ca visul vi s-a indeplinit!
Sirius
10-04-2003, 09:09 PM
Asadar, craiovenilor puneti-va pe sarbatorit, ca visul vi s-a indeplinit!
Am inceput sa vorbesc in versuri? Ce chestie mi-a iesit! :o
Sirbu Mihail Bogdan
10-04-2003, 09:31 PM
Da dupa 18 ani.Cred ca este cel mai indicat stadion si sunt sigur ca o sa fie un spectacol de zile mari.Sa vada si bucurestenii cum este tratata natinonala in Craiova si in provincie,spun provincie ca spectatori nu o sa fie numai din Craiova ci din toata tara.
sanshine
11-04-2003, 09:52 AM
Sa vada si bucurestenii cum este tratata natinonala in Craiova si in provincie
Adica cum, daca la 4-0 pentru Bosnia, 2 autogoluri Filipescu, nu o sa fluiere nimeni :o ?
eu zic ca pentru moment e o alegere foarte buna, dar parca vad ca pana la meci se apuca cineva sa repare gazonu si ne ia dracu iar :(
ady14
12-04-2003, 12:47 PM
desi nu stau in Craiova,sunt oltean si mai mult ca sigur voi fi la meci mai mult pentru a vedea stadionul si orasul decat pentrru meci,dar asta nu inseamna ca voi merge acolo fara sa sustin Nationala!Forza Romania!
Timisoara e cu tine! :fyou: Bosnia & Dinamo
Sirbu Mihail Bogdan
16-04-2003, 07:33 PM
Gica Popescu(inerviu acordat Prosport-ului):
"Ma doare sufletul ca nu mai am cum sa intru o data, ?ntr-un meci oficial, pe stadionul care mi-a marcat viata si cariera. Ar fi ?nsemnat ca toti cei 15 ani petrecuti la echipa nationala sa se concentreze ?ntr-un singur meci. Eu, la final, juc?nd ?n fata tuturor oltenilor"
Ce nenorociti de oameni am fost noi,oltenii ca l-am injurat.Chiar daca nu toti,o mare parte a galeriei Universitatii a batjocorit numele lui,uitand fuga acestuia de la steaua pentru a juca in Banie si toate lucrurile care le-a facut pentru echipa.Cum se vede mai sus el ne-a iertat si noi trebuie sa-l iertam deasemenea.Ce FRUMOS ar fi ca la meciul cu Bosnia la care el va fi sigur in tribune, 40.000 de oameni de pe stadion,cei care vor fi pe Sala Polivalenta si cei care vor ramane pe afara sa ii stige numele asa cum numai la Craiova i se striga acum vreo 13 ani.
sanshine
17-04-2003, 10:31 AM
Stateam eu si ma gandeam: de fapt, ce s-a schimbat dupa 2-5 cu Danemarca? S-a retras Popescu si n-a fost convocat Reghecampf? Astia au fost vinovatii? Asta a fost "momentul 0" (al 100-lea moment 0 in ultimul an) ? :x Iordanescu tot antrenor e, Nasu si Corleone tot calare pe situatie sunt, pana si Filipescu a fost convocat. A, si s-a schimbat stadionul :evil: ! Asta ar fi fost chiar culmea, sa joace tot pe Manoliu. Bravos, natiune!
nu prea creed ca o sa castigam, putem sa jucam si cu 2 mutu si 2 munteanu ca o sa fie greu
iar gica popescu trebuia sa se retraga mai demult, declaratia asta a lui mi se pare o incwercare de a reveni la nationala, rusine lui ca nu mai merita sa joace
Sirbu Mihail Bogdan
17-04-2003, 03:40 PM
Un jucator care a jucat 15 ani!! pentru nationala,campionate europene,campionate mondiale,capitan in nu stiu cate meciuri,capitan la Barcelona,capitan la Galata,castigator Cupa Uefa ,Supercupa Europei.
Vine la un meci cu Danemarca si este huiduit si tu zici ca nu are dreptul la un ultim meci pe stadionul din Craiova??Nu merita,nu?Cand s-a retras Hagi era isterie nationala,i s-a organizat meci de retragere.Cand se retrage G.Popescu il huiduim ,injuram , si spunem sa ii fie rusine pentru ca spune ce gandeste si regreta ca nu a mai apucat sa joace o data pe Ion Oblemenco.
sanshine,ce ai vrea sa se schimbe?Daca pleaca aia doi rezultatele o sa s e vada in timp nu acum,jucatorii tot aia ii avem,nu au aparut altii acum si alt antrenor mai bun decat Iordanescu dupa parerea mea este Lucescu,daca nu il aduc pe Il Luce mai bine sa il lase acolo.
sanshine
18-04-2003, 11:35 AM
Daca pleaca aia doi rezultatele o sa s e vada in timp nu acum
Daca nu pleaca, rezultatele nu o sa se vada de loc :x Asta a fost momentul in care puteam scapa de ei, daca nici acum, atunci cand?
Nu poti sa-ti tragi o patura mare (pe care scrie "Hai Craiova!" si "M**e Bucuresti!") peste ochi si sa zici ca a fost un accident, ca n-avem ce face, ca asta e, oricui i se putea intampla, "noi sa fim sanatosi"!
Sirbu Mihail Bogdan
20-04-2003, 09:17 PM
cam ai si tu dreptate dar bucuria asta ca se mai joaca in sfarsit un meci si la Craiova cam ne face sa uitam , pe noi oltenii de Dragomir,Sandu,de infrangerea cu danezii.Din acelas motiv nu s-au fluturat batiste albe la meciul cu Gloria,lumea e bucuroasa ca s-a ales Ion Oblemenco.
Te mai intreb ceva:Este corect ca Popescu s afie huiduit la Craiova ,la dinamo, la echipa nationala,si sa spunem sa-i fie rusine?
sanshine
21-04-2003, 12:29 PM
Te mai intreb ceva:Este corect ca Popescu s afie huiduit la Craiova ,la dinamo, la echipa nationala,si sa spunem sa-i fie rusine?
Hotarat: NU!
Sirbu Mihail Bogdan
21-04-2003, 09:06 PM
Mie personal mi-ar fi rusine pentru prima data cu galeria Stiintei daca nu ar afisa la meciul cu Bosnia un banner sau sa strige Pro Popescu.Mai ales ca sigur va fi pe stadion.
Apropo sa-u pus in vanzare nuamai 22.500 de bilete pentru meci din cauza reglementarilor fifa ca un anumit numar de locuri sa fie libere(pentru a spori siguranta tuturor). :(
Sirius
21-04-2003, 09:33 PM
Din pacate alti craioveni nu gandesc ca tine. Azi a avut loc pe Oblemenco un meci amical dintre doua ''clasice''...ma rog, la sfarsit s-au decernat diplome pentru cetateni de onoare ai orasului. Si Gica Popescu a primit una, desi el nu se afla acolo. ''La auzul numelui acesta, majoritatea suporterilor au inceput sa huiduie.''(stirile unui anume post de televiziune; nu spun care, ca ma trezesc cu bazooka pe geam :D )
Sirbu Mihail Bogdan
21-04-2003, 09:56 PM
Da, Craiova Maxima -Rapid '80 1-0 .Au fost vreo 25.000 de spectatori,dar n-am auzit nimik de huiduelile de care zici tu,daca au facut asa sa le fie rusine. :oops:
sanshine
22-04-2003, 11:37 AM
bai, ce nasol poate sa arate Danut Lupu! Cat m-a enervat jucatorul ala!
Da, au zis prin ziare, la televizor, peste tot unde s-a pomenit de meciul asta nu au uitat sa adauge ca Popescu a fost huiduit. Probabil erau vreo 3 betivi intr-un sant care aveau cosmaruri cu Dinamo si Netoiu. Nu pot sa cred ca o galerie ca a Stiintei si-ar permite asa ceva.
Da, Craiova Maxima -Rapid '80 1-0 .Au fost vreo 25.000 de spectatori,dar n-am auzit nimik de huiduelile de care zici tu,daca au facut asa sa le fie rusine. :oops:
eu am auzit ca au fost vreo 12000
Sirbu Mihail Bogdan
23-04-2003, 08:29 PM
ma nu stiu ,eu asa am citit in ziare,iti dai seama ca nu am fost acolo dar si daca au fist atatia cat spui tu atmosfera a fost tot misto.
Sirbu Mihail Bogdan
06-06-2003, 12:30 AM
ma 15.000 de oameni la antrenamentu nationalei,ma bucuresteni ce mai ziceti ,
cand jucau la voi deabia va strangeati 5000 la meciuri,sa mai vedem cine are cea mai tare galerie.
ROMANI PRIN ANSTERE OLTENI PRIN GRATIE DIVINA!
lasati-o moarta ca rOMANIA-DANEMARCA 0-8
deci sa fim seriosi da ??!!! :cooool:
Sirbu Mihail Bogdan
06-06-2003, 09:16 PM
ma mai bine n-ai mai scrie ma ca meciul e cu Bosnia,stiu eu din America si nu stii tu de acolo,iti dau un sfat : Nu te mai inscrie in forumuri de fotbal ..
ma neo din cauza patriotiilor ca tine a ajuns romania de kkt.
nu e adevarat
din cauza lipsei de patrioti ca mine kkt
sa stiti :cooool:
k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana)............ma acolo trebuiam sa pun patrioti in gilimele, ca vad ca nu teai prins. tu patriot ma? si cine e voi?
VOI=astia care nu sunteti "patrioti" ca mine :cooool:
greu de inteles omule
ma cam greu.......cum scrii tu......e destul de greu de inteles.
hai ca te pricepi la nimik
hai sa nu deviam de la subiect... :rolleyes:
Sirius
08-06-2003, 09:32 PM
Pai si care e subiectu' pana la urma?
scrie in titlu :P
mah, nu te-am mai vazut demult pe aici , welkome bek :mishto:
gata ca nu mai deviem de la subiect
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.