View Full Version : Greu jocul...
TVSPORT
17-10-2004, 01:42 PM
E Greu Greu jocul...pasele nu mai merg ca in 2004...mijloacasii nu mai urca cum urcau in 2004...si f. putine suturi pe poarta (care sa fie chiar pe spatiul portii).
Deja la semi-pro este f. greu...cel putin pt mine...voi ce parere aveti ?
stefan
17-10-2004, 01:48 PM
NU vad rostul acestui topic. Pasele merg chiar muuult mai bine ca in 2004. Daca stii sa joci iti creezi si ocazii......si oricum in fotbalul real nu se shuteaza incontinuu la poarta :P
TVSPORT
17-10-2004, 01:52 PM
Originally posted by dj_mozart@Oct 17 2004, 01:48 PM
NU vad rostul acestui topic. Pasele merg chiar muuult mai bine ca in 2004. Daca stii sa joci iti creezi si ocazii......si oricum in fotbalul real nu se shuteaza incontinuu la poarta :P
Zi-mi si mie o tactica care are succes.
DarkComy
17-10-2004, 01:54 PM
Eu joc cu 3-4-1-2 si merge bine la mine :mishto:
TVSPORT
17-10-2004, 02:04 PM
Da...dar mi se pare prea greu....si eu nu prea le am cu pasele in adancime..si poate si de asta nu am succes la semi-pro...
Time2Chill
17-10-2004, 05:46 PM
pasele merg mai bine, asta e sigur, centrarile nu mai sunt asa de precise, iar mijlocasii urca doar la faze care dureaza mai mult, nu urca din prima faza
dominus
17-10-2004, 10:45 PM
ca sa nu mai deschid un nou thread cu tips & tricks intreb aici:
cum dai pasa in adancime.. (pe sus) dar nu foarte sus.. la semiinaltime cum ar veni.. asa cum da AI-ul de le raman jucatorii liberi cu portaru.. eu daca dau pasa pe A.. pana ajunge la atacant se retrag aia de 3 ori..
PS:joc pe professional si nu mi se pare atat de greu.. cred ca trec pe world class sa ma obisnuiesc de pe acum.. mult mai usor inveti daca e greu.. pentru ca vei castiga in valoare la fiecare meci jucat.. daca joci pe o dificultate redusa cand treci pe una mai ridicata trebuie sa iei totul de la inceput pt ca nu mai merg toate smecheriile..
PSS: mersi pt raspuns :)
dominus
18-10-2004, 08:32 PM
am descoperit cum scapati de reluari in multi-player.. daca ai facut jocul merge orice.. daca esti clientul da F11 sau F12 :D
Ce scheme stiti si voi la Fifa 2005 ? io inafara de C si D care se face ca trage si shift si sageata stanga care ridica mingea nu mai stiu
E mult mai greu ca deseu' ala de fifa 04' , joc la pro si e destul de greu sa bat, dar deh daca ar fii prea usor ar fii prea plictisitor, ma mir cumo fii la world class :D . Cel mai naspa lucru din 05' sunt suturile , sunt faze cand pasez in fata portii si ratez din 2 m.
Floyd
19-10-2004, 04:45 AM
Spuneam ca am trecut la professional si nu reusesc sa bat Liverpool, Manchester Utd si Arsenal. Le-am batut pe toate in cele din urma dar victoria inregistrata aseara in fata celor de la Manchester Utd. a fost peste asteptari.
Asa cum am spus, joc cu Charlton Athletic in Career. 2 goluri Claudiu Raducanu in meciul asta :mishto: In minutul 24 conduceam cu un neverosimil 4-0 :o . Mi-au iesit toate din plin, pasele, demarcarile, driblingurile, suturile...tot. Parca jucam fifa2005 de un an de zile :D In repriza secunda s-au cam enervat si au venit peste mine dar nema gol pt ei :fotbal:
Scorul final a fost 5-0!!!
Am facut si screen shot.
LiviuRO
19-10-2004, 01:55 PM
Hai mah, antrenati-va, ce draq :). E prea frumos jocu, cum sa nu fie faze? Si eu joc 3-4-1-2, cand joc cu echipe slabe, si 4-2-3-1 cand joc cu echipe bune, cu mijlocasi tari, care dribleaza si sprinteaza. Altfel, indiferent de echipa, poti sa-i dai craci si lu Cannavaro, cu cel mai varza atacant de juma de stea, daca astepti exact momentul oportun, nu mai zic ca-i faci din preluare, aproape oricand.
1. Ma bucura foarte tare ca centrarile sunt mult mai greu de dat, ma saturasem sa fac aceeasi faza de 10 ori pe repriza.
2. Ma bucura ca exista pase, sau lansari, in adancime, care intr-adevar ajung la om.
3. Ma bucura ca exista "simulari", sau fortari, si chiar primesti fault!
4. Ma bucura ca exista suturi de la distanta care sa ajunga pe poarta (spre deosebire de 04).
________
1. Ma dezamageste dificultatea sutului pe coltul lung, dar ma incanta, ca voi juca si mai mult, pentru a-l perfectiona.
2. Nu imi place deloc ca pot sa am 2/3-0, si computerul, indiferent cum ataca, are mereu fundasii la 30 de metri de poarta lui (cel putin pe pro). Adica, nu poti sa scapi pe un contra-atac de la mijlocul terenului, si sa ramai in superioritate aproape niciodata (o singura data am reusit, cand conduceam Barca cu 3-1, si trebuiau sa dea 2 goluri).
3. Nu imi place ca maestrul computer nu are decat o singura tactica (centrari), normala, iar cand e condus, scoate niste scheme d-astea, penale rau. Spre ex, acelasi meci cu Barca, am primit 2 goluri de la 30m, cam asa ceva :).
Repet, toate parerile sunt pe Pro, inca nu am incercat World Class, pentru ca desi am 30 de suturi la poarta pe meci, maxim 10 ajung pe poarta, iar intr-o partida, mai mult de 4 goluri n-am dat :). E drept, daca incerc sa trag doar pe scurt, sau scarita, as marca mai mult, dar ma termina suturile pe lung :D.
Parca te face sa joci mai mult daca e greu, tin minte la 04' era f usor si ma plictiseam repede , plus ca avea multe buguri si ma enervam. La 05' e mult mai miso, chiar daca bat cu 3,4-0 e destul de greu . Super jocul.
Floyd
19-10-2004, 07:22 PM
Rezultatele cele mai bune le-am avut cu sistemul 3-4-1-2. Combin mai mult, mai frumos si cand reusesti asta, urca destul de repede si mijlocasii.
Liviu - tu cum dai scarita? Eu dau cu A si aproape mereu trece peste poarta sau se intinde portarul dupa ea.
La asta recunosc ca nu prea ma pricep in schimb nu mi se pare foarte greu sa dau gol pe coltul lung. In momentul in care ai fentat fundasul si ai scapat in careu pe diagonala macar jumate din suturile pe coltul lung tot intra. Nu trebuie sa tragi foarte tare si nici sa te apropii prea mult de portar.
yahoo
19-10-2004, 08:20 PM
Yo jok cu Fayernoord pe un sistem 4-3-3. Am un super atac cu Kuyt-Makaay-Rooney. Combin mult fac preluari pretentzioase si sutez de mute ori in bara de la vro 30m. Nu folosesk coade ca devine plictisitor. E adevarat e greu sa dai suturi la coltul lung dar dupa pararea mea cel mai bun jukator care da la coltul lung e Rooney (dintre cele 10 ekipe :P cu care am jukat)
dominus
19-10-2004, 08:42 PM
si totusi nu stie nimeni cum se da pasa in adancime la semi-intaltime?
Q+E :P
Am terminat si eu 2 sezoane cu deportivo alaves...si acum astept champions league-ul..
Intr-adevar este foarte greu sa dai pe coltul lung...ori dau total aiurea ori dau prea incet si mingea nici nu ajunge la poarta...
Scarita, doar sa apesi repede pe buton, doar sa-l tap putin cand esti destul de aproape de portar.
LiviuRO
20-10-2004, 03:06 AM
scarita este D+E :), unde E la mine, sunt demarcarile, deci pe taste deafult ar fi... D+Q cred. merge si cu A, dar mai bune e un voleu lobat de la distanta, ca sa scoti corner, gol n-am dat cu A pana acum :).
si am mai descoperit o chestie tare :P. Ia dati D+Q (Q=pase printre la mine), cand va indreptati umar la umar cu un adeversar spre minge, sau cand sunteti in saritura pentru cap (aici, D+Q apasat in ultimul moment, si apoi un D destul de lung). Alta chestie tare rau, Shift+sageti spre adversarul care vine in spate, foarte aproape, si incepe sa va atace :D.
lampard
21-10-2004, 06:48 PM
guyz...nu'l bagatzi in seama pe tvsport 04.....daca atzi intra pe forumul tvsport,v-atzi da seama cu cine avetzi de-a face...el juca de un an 2004 shi nu putea nici makar sa dea gol la pro....
sistemul de pase e mult mai kalumea,e mult mai lin...shi mai exact..... dar el nu e capabil sa vada.....
in fine.....mie mi se pare f simplu jocul....sunt avantajate patrunderile individuale....potzi patrunde in centru.....e mult mai usor pt un iuncepator decat a fost 2003 de exemplu,a carui trecere de la 2002 e evidenta......
salut
Edy_smf
23-10-2004, 04:14 AM
In 2003 gasisem pe cineva de la radio din constanta dispus sa imi traduca comentariul cu aceiasi intonatie si acelasi inteles si sa incerce sa iasa la fel tot ce trebuia facut era ca wav-urile sa aiba aceiasi dimensiune.Problema a fost ca nu am putut extrage wav-urile din .str (comentariul ala de la fifa 03)de nici un fel.Ne gindisem sa cautam chiar si pe cineva cu accent moldovenesc oltenesc sau ardelenesc accentuat sa le traduca pe cele in care era ally mccoyst sa iasa la fel chiar daca riscam sa lesinam de ris cind jucam fifa ..dar nici o sansa..cei de la EA au criptat str-ul ala asa nasol incit nu am reusit nimic.Daca aveti idee cum se poate rezolva cu extragerea comentariului si numelor jucatorilor din fifa 2005 si cum se baga la loc va promit ca ma ocup eu chiar daca e sa coste ceva si sa necesite timp o fac cu cea mai mare placere :D
Edy_smf
23-10-2004, 04:27 AM
hmmm ...ciudat poste undeva si apare altundeva...ciudat :cuminte:
DelPiero
23-10-2004, 11:48 PM
Nu este asa de dificil jocul...daca dai pasele numai cu W si demarci jucatorii [Q] mereu ai sa vezi ca devin dese situatiile de 1 la 1 cu GK-ul advers. :mishto:
TVSPORT
24-10-2004, 04:15 PM
Mda...nu ma antrenasem sufiecient...dar acuma incet incet incep sa-l dezlusesc. Incep sa bat la semi-pro :P
lampard
25-10-2004, 01:56 PM
mda....dupa o luna de cand ai jocul,incepi shi tu sa te prinzi....bravo....bravo.....idiotule....
DelPiero
25-10-2004, 01:58 PM
lampard ti-as recomanda, desi sunt off-topic sa fugi cu cercu', deoarece vezi tu, campul e mare! Sper sa intelegi!
lampard
25-10-2004, 02:05 PM
bah...daca nu stii despre ce e vorba mai bine taci....k?
DelPiero
25-10-2004, 02:08 PM
Ok pa...esti si tu de 1 zi pe forum si te pui deja cu toti! bv! ai inceput bine
lampard
25-10-2004, 02:12 PM
pai din cate vad tu ai intrat dupa mine...:)
shi n-ai nici un motiv sa te bagi in seama....
cand spui ceva...intreaba intai.vezi, nu vb asha aiurea....
Time2Chill
25-10-2004, 06:48 PM
:offtopic: Mah dak omul nu poate sa joace la semi-pro f bine, e treaba lui, nu stii nici cu ce echipa joaca si nici impotriva cui, nu vad un motiv sa-l faci "idiot" (cand a aparut 2005 unu nu-i dam numele a incaput tot asa facandu-l prost pe unu a rezistat 2-3 saptamani)
Si sincer e o diferenta destul de mare intre amator si semipro mai ales cand treci in mijlocu sezonului, fotbalistii tai "sunt in limba" si aia joaca cu toti titularii de exemplu eu joc cu Dundee in sezonul 2 si in sferturi ECC am avut cu Porto in primu meci (am jucat cu rezervele) n-am putut sa fac nimik a fost (1-1) in meciu 2 le-am dat 3-0
Mai are si lucruri infecte 8)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.