View Full Version : Tastatura VS Gamepad
Am@DEUS
16-10-2004, 09:46 PM
Astazi am jucat fifa 2005 toata ziua cu Generalu.
El avea gamepad si eu tastatura. Din multe meciuri abia unu singur am reusit sa castig (si ala la 11m).
Avantajul celui care joaca cu gamepad este cel putin dublu fata de cel cu tastatura.
Jocurile Fifa sunt facute de la an la an mai mult pentru gamepad (apropierea de consola) cu tastatura fiind destul de dificil de facut repede driblinguri si scheme de joc.
Asadar daca vreti sa jucati Fifa 2005 si sa si castigati in multiplayer impotriva unuia cu gamepad tastatura nu va foloseste mai deloc.
Ce alte gamepaduri stiti ca se gasesc in Romania? Peste cca 2 saptamani o sa imi cumpar un Logitech dar as vrea sa stiu ce alte gamepaduri de calitate se mai gasesc pe la noi si unde?
LiviuRO
17-10-2004, 07:26 AM
Eu am antrenament din vremea seriei MK, ma descurc usor, chiar nu mi se par prea multe butoane. E drept, e dificil momentul ala, vine doi aparatori pe tine, ai dat E acu juma de secunda, pleaca unu stanga, dai Z, Shift+directie, iar 0.5 secs in care tre probabil sa mai schimbi si pozitia de miscare un pic, ca-s langa tine fundasii, pe urma un Q+E. Suna greu...
Am@DEUS
17-10-2004, 12:39 PM
Pai suna...eu ca sa fac un dribling apas 2-3-4 taste odata,folosind cel putin 3 degete pe cand cu gamepadu misca un pic in sus sau in jos de stick si te-a facut imediat , folosind un singur deget. Treaba se complica rau cu tastatura...
La fifa 2004 mai mergea ca nu prea erau asa multe scheme , driblinguri. Dar la 2005 nu mai tine smecheria. Trebuie gamepad neaparat ca sa faci fata.
Edy_smf
17-10-2004, 05:03 PM
Incearca Thrustmaster Firestorm Dual Analog e asemanatoor cu cel de Playstation numai ca putin mai mare si ai absolut toate comenzile din fifa pe el,inclusiv meniul,force feedback(vibratii) pe doua motorase super realistice si materialul din care e facut anti perspirant(nu-ti transpira miineile pe el) Merge si pe USB nnu neaparat 2.0 si se misca super bine si pe stick si pe analog.
Time2Chill
17-10-2004, 05:38 PM
La intrebare dak ai vre-o sansa, ai, dak ala cu gamepadu nu joaca f bine, acu depinde cat de bun e si cel cu gamepadu, nu aparatu face omu, ci omu aparatu :P
Am@DEUS
17-10-2004, 08:04 PM
Pai la valori sensibil egale nu ai nici o sansa daca si cel de pe gamepad joaca bine.
Asta e clar.
Am@DEUS
17-10-2004, 08:07 PM
Originally posted by Edy_smf@Oct 17 2004, 05:03 PM
Incearca Thrustmaster Firestorm Dual Analog e asemanatoor cu cel de Playstation numai ca putin mai mare si ai absolut toate comenzile din fifa pe el,inclusiv meniul,force feedback(vibratii) pe doua motorase super realistice si materialul din care e facut anti perspirant(nu-ti transpira miineile pe el) Merge si pe USB nnu neaparat 2.0 si se misca super bine si pe stick si pe analog.
Pai d-asta folosea si cel cu care am jucat...este fantastic de simplu cu el.
O sa incerc sa imi iau un Logitech Dual Action in 2 saptamani.
Am auzit de la Gica ca nu se mai poate calibra dupa o luna? Este adevarat?
Floyd
17-10-2004, 09:22 PM
Cum sa nu se mai poata calibra? :o
E clar ca exista diferente intre jocul pe tastatura si gamepad. Cred ca in scurt timp imi iau si eu unul.
Time2Chill
17-10-2004, 09:30 PM
:lol: :lol: toti vreti mah sa va luati game pad??????? k si eu vreau :lol: :lol:
da vreau unu bun si ieftin, ce-mi recomandati???????????????
JohnnyUSA
17-10-2004, 10:14 PM
Sight fighter ACTION USB tot de la Thrustmaster( ieftin si bun ). Eu asta folosesc .. take care all!
Am@DEUS
18-10-2004, 12:17 AM
O sa cumpar un Logitech dual action...cand merg sa il iau va spun de unde :)
Costa 900.000 de unde o sa il iau. In alte parti este 1.300.000 (cu tot cu TVA)
Floyd
18-10-2004, 03:11 PM
Amadeus, sa ne spui si noua de unde il iei. Pe mine chiar ma intereseaza un Logitech bun.
Time2Chill
18-10-2004, 06:13 PM
Johny-> dupa semnatura esty din Putesti, zi-mi si mie exista gamepd d-asta la noi in oras??????? k eu n-am gasit decat TRUST(sau is acelsi lucru???????/)
JohnnyUSA
18-10-2004, 08:07 PM
Eu am luat astazi un ThrustMaster FireStorm Dual POWER 3 cu Force Feedback & stuff. la 1.035.000 lei de la DIVERTA de pe Banatului .. ESTE TUN! chiar un pret bun .. am vazut si un Logitech .. dar nu mi-a placut .. mi s-a parut cam fragil si mai costa si 1.600.000 lei .. Eu sunt multumit de asta .. plus ca am 2 minijoystick-uri pe el .. bune mai ales la viitorul PES4 :D
Edy_smf
19-10-2004, 04:39 PM
In materie de mouse-uri si tastaturi Logitech rulles ...bineinteles dupa Microsoft Alea mi se par cele mai bune dar foarte scumpe,dar in materie de gamepad-uri si volane Thrustmaster rupe tot.Apropo ThrustMaster si Thrust nu sint aceiasi firma Thrust e ceva de genul Genius::)))(prerea mea)
Am@DEUS
19-10-2004, 11:15 PM
Parerile sunt impartite intre ThustMaster si Logitech , trebuie cautate niste reviewuri pe net pentru a fi sigur care e cel mai bun.
Macar sa tina 1 an pana la concurs :blink:
Edy_smf
20-10-2004, 09:01 PM
am un thrustmaster de 3 ani si ceva si merge ca uns si un logitech de vreo 2 ani aproape si cam scirtie:)
Am@DEUS
20-10-2004, 11:15 PM
Deci Logitech - bila neagra...
Ii rog si pe altii care au Logitech sa ma lamureasca si pe mine...merita luat pana la urma?
Edy_smf
21-10-2004, 01:53 AM
Pai am spus am si de ala si de celalalt, dar nu se compara, am mouse-ul Logitech mx310 si tastatura Logitech internet oem black de care sint super multumit dar gamepadul lasa de dorit mult in favoarea lui thrustmaster
JohnnyUSA
21-10-2004, 01:36 PM
Ce am eu :
TRUST Sight Fighter USB:
http://download.trust.com/_images/products/300/12274.jpg
ThrustMASTER Firestorm Dual Power 3 ( force feedback , design PS2.. etc )
http://www.bestcomputers.ro/img_db_best/tb_firestorm2power3.jpg
RaPiDuTz
21-10-2004, 01:50 PM
cat costa johnny cele 2 geimpeduri ale tale ? :P
vreau sa imi iau si eu unu ca tot apare pes4 si sa am ce sa stric :D
Edy_smf
21-10-2004, 03:55 PM
Ti-l recomand pe cel de-al doi-lea (Thrustmaster-ul) cu toata increderea si fara nici un dubiu,Thrust nu are nici o legatura cu thrustmaster e cu totul alta firma mult mai slaba.
Cei de la Thrustmaster au si un moder (foarte asemanator celui din poza ) chiar dedicat jocului fifa (asa se si numeste parca thrustmaster fifa....) si se poate gasi chiar si in varianta infrared si radio (deci fara fir)
Time2Chill
21-10-2004, 07:23 PM
R> trustu intre 400 - 500
trustmasteru e vre-un mil parca
da johny tie iti merge fifa cu trustu ala?????/ k d-ala am gasit si eu si mi-as lua unu
RaPiDuTz
21-10-2004, 08:12 PM
aha...ms pentru informatii ;)
thrustmasteru presupun ca e 1 mil. din cauza ca are force feedback si ca e mai de firma...este ? :)
JohnnyUSA
21-10-2004, 09:10 PM
Deci .. primul , respectiv TRUST costa 400 mii .. insa n-are decat 8 BUTOANE.
Cel de-al doilea costa 1.035.000 FIFA merge BETON , insa trebuie tweakuit registrul windows-ului, chiar daca in README-ul de la fifa se precizeaza ca modelul de fata este suportat, in joc nu apare. In cazul in care optati pentru el va ajut eu cu configurarile.
P.S.: Pentru Fifa nu exista de la ThrustMaster gamepad speciaL, am intrat pe sit-ul lor .. cel mai nou model este asta.
Time2Chill
21-10-2004, 09:38 PM
Johny, tu ai TRUSTU ala cu 8 butoane si iti merge fifa 2005 pe el???????????
k dak da imi iau si eu :D
Am@DEUS
21-10-2004, 09:50 PM
In sfarsit m-am decis si eu... Logitech Dual Action imi iau am gasit cu 900.000. (nou de la magazin).
JohnnyUSA
21-10-2004, 10:33 PM
deci .. TRUST ala merge in fifa .. insa nu ai SHIFT-ul de pe tastatura pe el, pe cand cu THRUSTMASTER-ul merg toate controalele din FIFA , inclusiv SHITFT-ul
RaPiDuTz
21-10-2004, 10:44 PM
hehe
prefer sa imi iau ala la 1 mil. sa am multe butoane si sa fie si de firma... ;) ca m`am cam saturat de tastatura, prea multi mi`au spus ca e mult mai mijto cu gamepad
JohnnyUSA
21-10-2004, 11:26 PM
E mai mijto .. insa eu mi-am rupt dejtele pe butoane , lol .. o sa vedeti voi de ce .. asta pana va obisnuiti.
Edy_smf
22-10-2004, 02:00 AM
johnnyusa, zi-mi si mie pls cum sa-l configurez pe al meu sa nu mai am q si z pe acelasi buton la thrustmaster pls,e foarte naspa cind dau player runs sa-mi apara off the ball ala naspa cu cifre si invers :nebun:
si apropo ,ptr cine nu stia de thrustmaster dedicat fifa intrati aici:
http://www.ciao.co.uk/Thrustmaster_2002_FI...ld_Cup__5433937 (http://www.ciao.co.uk/Thrustmaster_2002_FIFA_World_Cup__5433937)
si il vedeti ,sint doua modele cam astea:
JohnnyUSA
22-10-2004, 12:00 PM
Este cam naspa situatia, cum se observa, al tau este compatibil fifa 2002 .. atunci nu era inclus controlul OFF THE BALL.. in orice caz, poti schimba butoatene de la COntrol configuration ? daca nu, da-mi un PM si o sa-ti trimit rezolvarea.
lampard
22-10-2004, 02:23 PM
dupa aprerea mea cu gamepadul este mai greu de jucat.....
are un prieten shi am jucat pe aceeashi statzie.....e clar dezavantajat cel ce joaca la gamepad....
acu nush ce se intampla dup ace mai treci prin cateva "lupte"....poate imi voi schimba parerea...
Am@DEUS
22-10-2004, 03:00 PM
La celelalte jocuri fifa nu prea era problema daca jucai pe gamepad sau nu ca nu prea faceai cine stie ce driblinguri, first touch, etc...care au aparut in Fifa 2005.
De anu asta insa e mult mai greu sa faci foarte rapid , cu tastele toate fazele astea...
Eu dupa vreo 10 meciuri sa zicem abia mai imi simt degetele :) (pun mult "suflet" in tastele alea) .
Gamepadu usureaza muult treaba.
Edy_smf
22-10-2004, 03:50 PM
Deci eu nu il am pe cel dedicat fifa,il am pe asta din poza,cu butonul de dedesubtul siglei pt schimbatrea intre analog si digital mode,modelele astea mai noi vad ca nu mai au asa ceva...ciudat
Edy_smf
22-10-2004, 03:51 PM
Deci eu nu il am pe cel dedicat fifa,il am pe asta din poza,cu butonul de dedesubtul siglei pt schimbatrea intre analog si digital mode,modelele astea mai noi vad ca nu mai au asa ceva...ciudat
Mi se pare mult mai usor de jucat fifa pe el decit pe taste,sincer mult mai comod si poti face scheme care pe taste nu-ti ies nici intr-o 100 de ani :D
lampard
22-10-2004, 06:34 PM
kalumea...:)
Generalu
22-10-2004, 08:52 PM
nu puteti vorbi de gamepaduri cu care sa jucati mai bine decat cu tastele decat in cazul in care au control analog (cele 2 stickuri - care usureaza treaba). cu celelalte gamepaduri nu exista nici o ameliorare fata de tastatura.
JohnnyUSA
22-10-2004, 11:25 PM
Corect Generalu' .. ideea este ca nu sunt dezavantajati unii sau altii .. sunt avantajati cei cu gamepad-uri gen acelea cu stick-uri pentru ca se fac mult mai usor schemele decat pe tastatura.
Edy_smf
22-10-2004, 11:36 PM
eu unu nu pot juca pe stick-uri:) joc pe sageti pe chestia aia albastra,cu stick-ul ma rotesc cam aiurea si foarte repede:)...pe tastatura in schimb mi se pare cam grau nu prea nimeresc 3-4 taste in acelasi timp...si in retea trebuie sa te misti rapede daca vrei sa faci un dribling... nu zic ca nici cu calculatorul nu ar fi greu... dar oricum pe gamepad mi se pare mai simplu...probabil obisnuinta...un vecin de-al meu foarte bun la fifa nici macar nu a reusit sa suteze pe poarta de pe gamepad in schimb pe tastatura rupe:)...Ce mi se mai pare interesant e force feedbak-ul la faulturi dure cind se accidenteaza un jucator sa la bara..e foarte cool:)
joeblow
25-10-2004, 11:55 AM
salut!
mi-am luat si eu un thrustmaster firestorm dual analog 3. e varianta fara force feedback a lui dual power. mi l-am luat special pt fifa dar am o problema.
nu reusesc sa fac right analogue stick-ul sa-mi mearga. (nici pe analog nici pe digital mode) :sanshine2: in alte jocuri merge da aici nu rezolv nimic cu el.
n-ar trebui sa fie pe post de shift? sa fac driblinguri si sa controlez off the ball cu el? voi tot asa jucati sau va merge?
cum schimb "maparea" tastelor?
mi-am luat thrustmapper 4.02 de pe net da n-am rezolvat nimic cu stick-ul. cu butoanele n-am apucat sa incerc prea multe da cred ca reusesc sa le schimb dar oricum v-as fi recunoscator pt orice fel de ajutor.
JohnnyUSA
25-10-2004, 12:29 PM
Pentru cei cu ThrustMaster si cei ale caror gamepad-uri nu sunt recunoscute in FIFA ;)
P.S.: Pentru cei cu ThrustMaster, cititi si fisierul Ajutor.TXT
JohnnyUSA
25-10-2004, 12:33 PM
Edy , nici eu nu folosesc Stickurile pentru a ma misca .. folosesc doar Stick-ul din dreapta ce este pe post de SHIFT.
joeblow
25-10-2004, 01:38 PM
merci frumos :cooool:
tocmai ma uitam si eu pe acelasi site da nu stiam daca o sa-mi mearga ca era pt 2004. de-abia astept sa incerc diseara.
p.s. n-are nimeni un profil de fifa 2005 facut cu thrustmapper? :bere:
JohnnyUSA
25-10-2004, 06:09 PM
Nu ai nevoie de profil, eu joc fara .. si merge bine :P
Edy_smf
26-10-2004, 03:35 AM
Eu chiar nu pot sa ma obisnuiesc nici cu shift pe stick-ul din drapta,asa ca folosesc in continuare butonul de sub minerul din stinga..asa m-am obisnuit de la fifa 2004 si vad ca tine in continuare treaba :fotbal:
M-am prins intr-un final ce era cu off the ball ala de imi tot aparea cind aveam mingia...tineam butonul dreapta lateral sus apasat cind demarcam,m-am dezobisnuit si de asta,joc bine acum :fotbal: ...acum nu stiu off the ball ala nu prea m-am prins eu nici la 2004 dar oricum nu cred ca ajuta prea mlt...pina ii aranjezi pe ailalti pierzi mingia de la ala care deja o are...eu am alt stil,joc repede cu demarcari si gata dau si eu la ala care e mai liber si demarc altul intre timp...merge bat,chiar si pe pro,deocamdata mi-e frica sa ma bag pe worldclass :D :alida:
Gremlinsro
26-10-2004, 07:15 PM
Salut
Vreau sa spun ca fifa2005 ma facut : Sa imi consum creditul de pe card adica - sa ma duc la flamingo sa cumpar gamepad TRUST 830T "912000lei" sa ma duc de vreo doaua ori in service cu el sa ma cert cu totzi cei de acolo "acum am ramas cu unu sigilat ca ei il schimba nici macar nu il repara asha ca nici cu 100000 lei daca vise ofera asha ceva sa nu va cumparatzi pt ca dupa o saptamana nu se mai poate calibra" apoi sa ma duc la Carrefour si sa cumpar THRUSTMASTER DUAL POWER 3 "999000lei :cooool: "in loc de logitech din lipsa de bani" .Vreau sa spun ca este un super gpad este total din material cauciucat se calibreaza singur este full compatibil XP cu SP2 si este si recunoscut de fifa2005. asha ca asta recomand chiar si in loc de logitech dual .....
JohnnyUSA
26-10-2004, 10:12 PM
Eu nu stiu cum ti-a mers tie din prima pe SP2.. eu a trebuit sa iau ultimele drivere de pe net .. si-n plus fifa 2005 nu-l vede la MAPAREA butoanelor automat .. trebuie tweak-uit cum este prezentat in fisierul ce l-am pus anterior aici.
joeblow
27-10-2004, 04:57 PM
merci johnny. a mers ca unsa treaba. merge sticku' da' mai trebuie sa ma obisnuiesc io cu el. inainte am avut un genius (fara stick) si ma obisnuisem cu ala in 2004 dar acum ca asta are alta forma ma descurc putin mai greu.
si tot mai apas pe esc din cand in cand.
lampard
27-10-2004, 06:18 PM
gremlinsro...mai bine faceai o donatzie ceva...
Am@DEUS
31-10-2004, 03:36 AM
Iar mi-a mai zis cineva ca Ligitech Dual Action nu se mai poate calibra dupa ceva timp... Merita banii pana la urma?
Edy_smf
01-11-2004, 04:42 AM
Pai tu ce zici,merita banii ceva de care nu poti sa te folosesti in conditii normale???
casualMan
02-11-2004, 07:17 PM
Originally posted by Edy_smf@Nov 1 2004, 04:42 AM
Pai tu ce zici,merita banii ceva de care nu poti sa te folosesti in conditii normale???
Mi-am cumparat si eu de doua zile un game pad thrustmaster firestorm dual analog 3... e drept fara force feedback dar asta nuare nimic de-a face cu ceea ce vreau sa spun. Ideea este ca imi este foarte greu sa dau goluri... :angry: am facut la practice mach-uri de mi s-a luat si tot nu stapanesc prea bine controlul, eu am jucat tot ce inseamna fifa cu tastatura.... nu am reusit decat remize in mare parte in friendly iar de batut imi este foarte greu... eu care pe Professional bateam cu 3-4 goluri diferenta acum mananc bataie si de la cele mai prost cotate echipe... Dar progresez, progresez.... abia acum am ajuns sa inteleg pe deplin (macar in teorie) care e faza cu "off the ball". Sper sa ma perfectionez....
Concluzie: gamepad=joc spectaculos, cu faze incendiare si goluri putine//// tastatura= joc stereotip, victorii peste victorii si plictiseala de la 5 ore de joc consecutive in sus
P.S. : Concluzia este pentru mine personal.... :lol:
DelPiero
02-11-2004, 08:56 PM
Este asa de fain cu Gamepad? Ia sa incerc si eu sa vad ce parere are gamerul din mine :P
Edy_smf
03-11-2004, 08:07 AM
adevarul ca am mincat si eu bataie de la unii care joaca pe tastatura,dar sincer mi-e mult mai usor chiar sa dau si goluri nu numai sa fac scheme care desi unele sint absolut inutile ies mai usor pe gamepad.
Joaca mai mult ppina te obisnuiesti cu el si ai sa vezi ca e mult mai simplu si mai comod,nici nu-ti amortesc miinile sau degetele,singurul lucru ca s-ar putea sa-ti iasa o basica la degetul mare daca joci pe analog :lol: (cu toate ca e mai indicat decit pe stick pt ca ai mai mult control pe jucatori si nu se mai rotesc aiurea uneori)
Eu joc tot pe un thrstmaster si vreau sa zic ca rup calculatorul pe proffesinal,pe worldclass scot egaluri si bat cam rar si de ce sa mint o si iau destul de des :D ,dar nu e din cauza gamepadului ,cred ca as lua-o si mai si pe tastatura
Am@DEUS
03-11-2004, 11:47 PM
Am reusit in sfarsit sa bat WC cu tastatura...( e drept in prelungiri) dar iata ca se poate si cu tastatura. Iti cam trebuie maini de pianist ca sa faci toate schemele perfect. O sa iau totusi gamepad ca sa pot face intr-adevar o comparatie.
Jokes
29-04-2005, 06:15 PM
Mie imi place tastatura.
biblup
03-05-2005, 03:50 AM
daca stii sa te misti pe tastatura nu e nici o diferenta intre gpad si taste... eu pot sa fac orice schema pe taste...si culmea imi si iese:D...
Bogdan_MC
03-05-2005, 07:31 AM
Eu unu optez pentru tastatura. Pe gamepad nu am jucat niciodata si nu cred ca voi juca. Joc perfect pe tst . :P
faboulos84
13-05-2005, 10:43 PM
Yo unul joc pe tastatura, dar mult mai bine te misti pe un gamepad cu stickuri ,din 2006 voi trece si yo pe gamepad :), acu' e cam tarziu !!!
VampirE
14-08-2005, 09:11 PM
Eu am un gamepad sole cu 2 axe,1 stick si 11 butoane de la SOLE.
Stiu ca nu pare prea cunoscuta firma,insa merge f bine si am absolut toate comenzile pe el!!
Am@DEUS
14-08-2005, 09:22 PM
Mi-am luat , dupa cum spun profesionistii , cel mai bun gamepad pentru Fifa : Thrustmaster 2 in 1 trigger (http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15141-1347-x-x-x)
E greu sa te obisnuiesti pe el dupa ce ai jucat numai pe taste atata timp...dar e super tare din cate am vazut: nu se decalibreaza , aderenta este foarte buna , pretul incredibil chiar (649 000) ; e foarte greu sa mai gasiti la Diverta (Unirii sau Mall) ca eu l-am luat pe ultimul :-D
fredala2003
14-08-2005, 09:36 PM
ba va rog zicetimi si mie un gamepad BUN , KLUMEA , cu care sa ma joc si io pes , ca vreau sa-mi iau si io ca am vazut ca toti de pe forum joaca cu gamepad si mia starnit interesu !!!! pretu sa fie mai mic de 1.500.000 daca se poate !!!!
Am@DEUS
14-08-2005, 09:46 PM
Se pare ca nu ai citit postul anterior...ala e cel mai bun gamepad! Daca il mai gasesti la Diverta te poti considera cel mai norocos.
fredala2003
14-08-2005, 11:03 PM
amadeus daca e sa nul gasesc , nu o sa mai aduca in Diverta ??? dc sa ma consider norocos , se vinde repede ???? :unsure:
Bogdan_MC
15-08-2005, 10:53 AM
Nu se prea gasesc.
fredala2003
15-08-2005, 01:09 PM
ma am fost azi in diverta si erau 2 expuse !!! se pare ca in ploiesti nu prea se cauta !! sper sa apuc sa iau si eu unu !!!
JohnnyUSA
16-08-2005, 12:17 AM
Amadeus .. am doua gamepda-uri Thrustmaster ... unul dintre ele este exact cel mentionat de tine anterior .. insa mie mi se pare EXECRABIL .. raspunde greu la comenzi .. trebuie sa apas extraordinar de tare pe butoane pentru a face contact .. etc. Poate am fost eu ghinionist .. sau poate tu nu esti pretentios .. insa eu am o parere foarte proasta despre el.
Am@DEUS
16-08-2005, 12:43 AM
Raspunde foarte bine la comenzi , trebuie un pic de atentie la calibrare.
Intreaba-l si pe TeG-Jepcar ca el are la fel si merge prea bine.
DarKnLove
06-09-2005, 04:33 AM
Eu am un LogiTech DUAL ACTION si e super bun insa mi-a stricat o data si l-am schimbat, am vrut sa imi iau cu vibratii si nu il aveau decat pe asta la DC.
Iar unele persoane spun ca se joaca mai bine cu gamepadul insa eu am prieteni care joaca numai la tastatura :D ca nu pot la gamepad :D in avantajul meu, eu m-am obisnuit si le dau muci si la tastatura si la gamepat (nu ca ma laud dar asha e) :P
si apropo, am jucat fifa si cu Volanu :D cam dificil :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.