View Full Version : ce este nou in patch-ul asta?
parca ziceati ca o sa bagati stadione si nu stiu mai ce in patch-u asta nou.
vas ruga eu sa faceti pentru fiecare echipa cate 3 echipamente 9 acasa, deplasare si 3rd) . ma uitam la niste fotografii si am vazut ca craiova are vreao 5, astra vreao 4, faru 3-4, si tot asa.
sanshine
10-03-2003, 01:09 PM
1: un stadion nou e foarte greu de facut. daca cineva face unul pentru Romania, va fi in patch. daca nu, nu.
2: daca ai poze pe calculator, trimite-le la fifaromania@as.ro. Cu cat avem mai multe imagini cu un echipament, cu atat il facem mai bine :wink:
mah zic eu ca mai bine te duci pe site-ul asta www.craiova-maxima.com dupa aia da diviazia A si alege jocurile si o s avezi pozele. si iei tu fotografiile de aiaci sa nu iti incarc eu spatiu tau cu fotografiile mele. si aiaci sunt poze cu mai multe echipe nu numai cu stiinta. si ciar asa , stiinta are un nou sponsor (goldenbrau) e scris pe fata tricoului.
ah da ce vruiam sa te mai rog eu..........ce program folosesti ca sa faci un stadion?
sanshine
10-03-2003, 04:54 PM
Pt. editarea modelelor 3D din FIFA 2003, pana acuma exista un singur program: OEdit. Iar cu OEdit nu poti sa creezi modele noi, ci doar sa le editezi pe cele existente. ex.: daca vrei sa faci stadionul Ion Oblemenco, alegi un stadion existent care sa semene cat de cat, vezi ce numar are, deschizi fisierul stadXX.big din directorul data. Acolo gasesti fisierul .o care este modelul 3d, si fisierele .fsh cu texturile stadionului. e complicat, ce sa mai...
stadioane nu vor fi
in privinta echipamentelor, noi le vom face pe alea care le folosesc acum nu pe toate...nu putem baga un echipament de anul trecut...
hai mah unun asa al treilea .........sau al treilea sa fie o combinatie intre alea de acasa si deplasare, asta ar fii la echipele care au numai doua echipamente.
Sirbu Mihail Bogdan
12-03-2003, 05:38 AM
Stie cineva vreun program cu care se deschid fisierele .big?????
sanshine
12-03-2003, 03:07 PM
Stie cineva vreun program cu care se deschid fisierele .big?????
EA Graph-ul. Il gasesti si la download la FIFARomania, sectia FIFA 2003 Utilitare. Cu el poti sa deschizi fisierele .BIG, .ABG, .VIV (de la NHL sau NFS). Poti sa vezi si fisierele .FSH, cu kituri sau cu fete, din fisierele astea, .BIG.
Daca te intereseaza cumva programe in linie de comanda, vezi ca sunt 2 chiar in RCIF 2003: gfxpak.exe si impbig.exe.
bah frate am facut ce ai zis ( chestia aia cu oedit) , dar cand sa deschid fisieru ( stad...) , imi zice ca " not a valid .o file". ce sa fac acum?
Sirbu Mihail Bogdan
13-03-2003, 01:57 AM
Blue boy, stad.big il deschizi cu eagraph si dupa aia ai fisierele .fsh si .o
Eu asa am facut dar mai incolco nu mai stiu :) .......
sanshine
13-03-2003, 10:58 AM
Blue boy, stad.big il deschizi cu eagraph si dupa aia ai fisierele .fsh si .o
Eu asa am facut dar mai incolco nu mai stiu :) .......
Asa e, fisierele .big sunt ca un fel de arhive, ele contin la randul lor mai multe fisiere. stadXX.big contin fisierele pentru stadionul XX, unde XX poate fi:
1 * old tafford
3 *santiago beraeau
5olympiastadion
8gerland
9san rino
12nou camp
13highbury
15delle alpi
17westfalen
20mestalla
21olympico
23bay arena
25anfield
28pars des princes
30amsterdam arena
31fellix bollaert
33constant vanden stock
36ali samiyen
39stadio de france(bonus)
43yokohama
45seul(bonus)
47generatic olympic(day)
49generatic olympic(night)
50gen closed sqare(day)
51gen closed sqare(night)
53gen open sqare(day)
55gen open sqare(night)
56gen oval(day)
58gen oval(night)
Chestiile de mai sus sunt luate dintr-un (foarte scurt) tutorial al lui Sameer. Tot ale lui sunt si greselile de ortografie :P .
Exemplu: fisierul stad30.big este o arhiva ce contine fisiserele aferente stadionului lui Ajax, care se deschide cu EAGaph. Cu File->Export se scot fisierele .o (modelul 3D) si .fsh (texturile), care mai departe se editeaza dupa voie :)
Sirbu Mihail Bogdan
13-03-2003, 11:54 PM
Mersi mult pentru informatii! :)
Dau o bere :bere: !!
Cand dau File-Export exportu nu e activ. :(
bagati ma nishte tv patch decente, si un dream team
sanshine
17-03-2003, 12:59 PM
bagati ma nishte tv patch decente, si un dream team
dream team (din Divizia A) exista deja. Inlocuieste echipa Rapidului de la "Rest of the world" si se numeste "Divizia A All-Stars" (sau cam asa ceva).
tv patch: banuiesc ca prin "decente" vrei sa spui "apropiate de realitate". pentru TVR s-ar putea sa iasa ceva, pentru ProTV nu poate sa arate ca in realitate, pentru ce FIFA afiseaza altfel scorul, tot ce poti sa faci e sa schimbi fundalul pe care ti-l afiseaza.
Cand dau File-Export exportu nu e activ.
s-ar putea sa fie un bug al EA Graph-ului.
de fapt tv pathurile pot fi modificate in toate felurile... eu voi face tot posibilul sa fac asta la patch dar e o munca titanica, catalin are probleme cu internetul si nu va mai intra si nu va mai face decat loturile
probabil stefan si sanshine se vor ocupa doar de echipamente, iar eu nu pot face totul, stiu ca lumea vrea stadioane, sunete, fetz (sunt cocalar de mirc)e reale, muzica, dar sa fac astea de unul singur e practic imposibil, cu toate aste eu voi face tot ce imi sta in putere ca sa ducem rcif pe cele mai inalte culmi ale lumii fifa
Sirius
17-03-2003, 10:21 PM
Ei hai acuma nu trebuie sa te ucizi. Eu zic ca toate vin la timpul lor. Asa ca acum ocupa-te de echipamentele si celelate chestii care nu erau in 1.1; daca ies foarte bine, dupa aceea vine randul si stadioanelor si tv patchurilor etc. ''Daca lupti pe mai multe fronturi, iei bataie pe toate'' mi-a spus odata un veteran de razboi. Deci concentreaza-te asupra unui singur lucru si fa-l cat mai bun! :)
pai asa o sa si fie, e imposibil sa fie stadioane in versiunea imediat urmatoare, vor veni toate pe rand
poate vom reusi sa razbunam rcif 2002 v3 , care trebuia sa fie cel mai mare si complex patch scos pentru un joc fifa din romania si poate europa de este :P (pt fifa 2002), dar care nu a mai aparut
Sirius
20-03-2003, 10:04 PM
Si ce, nu va mai apare deloc?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.