View Full Version : La multi ani nenea sanshine
stefan
14-10-2004, 11:42 AM
Azi unul din stalpii comunitatii Fifa din Romania implineste minunata varsta de 23 de ani. Cu aceasta ocazie ii urez la multi ani, sa aiba tot ce isi doreste si sa mai treaca si pe la forum din cand in cand :D :party: :lamultiani:
RaPiDuTz
14-10-2004, 12:08 PM
La multi ani stalpule...asta...sanshine ! :lamultiani: multa fericire si sanatate ! :betie:
La multi ani...sanatate si sa ai parte numai de "raze de soare" si impliniri :lamultiani:
La multi ani, bafta sanatate si spor la toate :P :lamultiani:
LiviuRO
14-10-2004, 02:49 PM
La multi ani! Cat mai multe din cele bune, iar cele rele sa te ocoleasca :).
Floyd
14-10-2004, 03:47 PM
La multi ani! Sa ai sanatate si succese in tot ceea ce faci! :lamultiani:
La multi ani! :lamultiani: Si tot ce-ti doresti, noroc, sanatate!
DarkComy
14-10-2004, 06:57 PM
La multi ani sanshine !!!!!!!!!!!!!!!!! :mishto: :bere: sa ai parte de noroc , banii , sanatate si femei :lol: :lamultiani: :valuri:
Time2Chill
14-10-2004, 07:33 PM
bafta si la multi ani batrane :betie: :valuri: :valuri: :valuri:
Andrei_C
14-10-2004, 08:39 PM
:maestru: :maestru:
La multi Ani ..! :lamultiani: :lamultiani: :maestru: :maestru: :valuri: :valuri:
la multi ani sunshine .....
hm..ciudat...si mie azi mie ziua de nastere 14 octombrie...
la multi ani si mie :P :lamultiani:
stefan
14-10-2004, 09:16 PM
FCB, e sati fac daca nai completat la ziua de nastere acolo :P de unde ai vrea sa stim. la multi ani oircum :lamultiani:
RaPiDuTz
14-10-2004, 09:20 PM
la multi ani si tie FCB !
multa fericire,sanatate si sa te pui pe slabit...jokin` :P
la multi ani la amandoi :valuri: :valuri: :valuri: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: :valuri: :party: :party: :betie: :betie:
dj-cata
14-10-2004, 09:30 PM
la multi ani moshule....toate cele bune si un parcurs cat mai lung in cupa romaniei la hattrick :P
la multi ani si tzie FCB...si sa ai parte numai de bucurii
La multi Andrei, toate cele bune, bafta in viata si bafta la femei , si vezi tu poate o pui de promovare in A in ht cat mai curand. La multi ani si tie FCB , toate cele bune si sti tu ... cu fetele ;)
Mda, La multi ani sanshine si FCB ... mult noroc in viatza...si stiti voi mai departe :D :bere: :party: :betie: :cooool:
Sirius
15-10-2004, 02:46 PM
Ad multos anos sanshine si FCB!
Multe bucurii si impliniri! :bere:
sanshine
15-10-2004, 03:46 PM
multam fain, bre, all of you!
*wipes tear from the corner of his eye*
sunt la fac acuma, netul de acasa e picat de o sapt. :angry: :scaun: :sanshine2:
nici n-am apucat sa dau pic la meciul de cupa la hattrick... :o
yo, blue, faza cu fetele e aranjata ;) , si nici in rest nu ma simt prea ghinionist :D
hai ca va las, tre' sa ma gandesc la o tema de licenta pana luni :nebun: si am si proiecte de terminat. asa ca dau o bere la toata lumea, 2 lui fcb (si eu sunt fan barca :rolleyes: , sa ne traiesti!), va pup si ne mai auzim pe aicea.
:bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere:
PS: "You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message". Hua mns, this board sucks! :P
sanshine
15-10-2004, 03:48 PM
Originally posted by Blue@Oct 14 2004, 09:44 PM
La multi Andrei, toate cele bune, bafta in viata si bafta la femei
double-posting, stiu, dar de-abia acuma am vazut ce mi-a urat Blue :D
ok,ok, i'm working on it ;)
va multumesc tuturor...si va urez si eu acelasi lucruri..
inca odata mersi aalll
DarkComy
15-10-2004, 06:35 PM
LA MULTI ANI fcb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mishto: :bere: :bere: :bere: multa sanatate noroc in viata si femei multe
LA MULTI ANI LA AMANDOI, chiar daca am scris cam tarziu :D Noroc in viatza, si sa aveti numai gajici bunoace si bani :)
Ratonu
16-10-2004, 12:50 PM
Cu destul de mare intarziere :oops: le urez si eu la mult ani si tot ce-si doresc celor doi! ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.