PDA

View Full Version : vreau divizia a in 2005

Ossiris
10-10-2004, 11:01 PM
salut ! a aparut fifa 2005 jocu nu demo acum cred ca tre sa mai bagati si voi rcif cum era inainte acum am citit ca se numeste altfel hai sa ne jucam si la divizia a in fifa 2005 sau macar spuneti cat mai dureaza

TVSPORT
11-10-2004, 08:43 PM
Originally posted by Ossiris@Oct 10 2004, 11:01 PM
salut ! a aparut fifa 2005 jocu nu demo acum cred ca tre sa mai bagati si voi rcif cum era inainte acum am citit ca se numeste altfel hai sa ne jucam si la divizia a in fifa 2005 sau macar spuneti cat mai dureaza
Da, dar ar trebui si stadioane din divizia A :romania:

stefan
11-10-2004, 08:48 PM
Ossiris => numi amintesc ca RCIF sa fi aparut vreodata inainte de 1 decembrie :P gandeste-te ca jocu a aparut pe 7 octombrie si pentru versiunea full inca nu e nici un editor, momentan se testeaza diverse lucruri dar mai e mult pana apare Patchul.

TVSPORT => ma, tu ti-ai dorit vreodata ceva realizabil. am impresia ca de la atata jucat ai ramas intr-o lume de asta fantasy unde tu ai impresia ca se poate orice. Tinand cont de volumul suplimentar de munca (o gramada de elemente grafice personalizate in meniu) ar trebui sa te rogi ca RLSP sa apara anu asta

LiviuRO
11-10-2004, 09:10 PM
Si ati primit si raspunsul oficial :).

Desigur, ne-am dori si noi sa putem sa introducem, mai bine zis, ei sa introduca, ca eu nu tre sa introduc nimic :P, ceva, noutati, chestii de genul, fete, stadioane, dar fiind putini, este destul de greu sa faci fata volumului de munca, si mai mult, sa o faci si in timp record.

Patchurile RCIF si RLSP au avut mereu succes, desigur nu au multumit mereu pe toata lumea, desi va dati seama ca este in interesul FifaRomania sa isi faca un nume si mai bun decat acum. Totusi, cine nu este multumuit de calitatea patchurilor, poate sa caute alternative, sau sa se apuce de editat :).

Ossiris
12-10-2004, 03:56 PM
ba parca am dat cu parul

RaPiDuTz
12-10-2004, 04:28 PM
lol
dupa numele topicului as zice ca ai vointa nene... :lol:

sper ca Romania sa mai aibe Divizia A si pe viitor ca ar fi nashpa fara un campionat al tarii... :P

kissulove
14-10-2004, 03:23 PM
looool
La cat de "usor de facut" e ma indoiesc ca o sa se poate face anul acesta!
Auzi ce prostie am facut eu:
Am instalat RCIF 2004 in fifa 2005 si fix p###, mi sa bulit jocu!!
era si logic!!
daca sunt nerabdator :PPP
oricum daca il mai faceti RLSP BAFTA la el!!
:)) :mishto:

stefan
15-10-2004, 04:07 PM
eu o luna sunt indisponibil, mio pus astia o atela la degetu mic de la mana dreapte si nu o sa ma pot descurca bine cu mausu :alida: asa ca tre sa mai asteptati

Mike
23-10-2004, 12:25 AM
Pana apare rcif 2005 cre k mai dureaza...oricum am rabdare pt. k merita!!!

Adi_Mutu
26-11-2004, 09:43 AM
ma baietzi ma.. ce naiba suntetzi asha nerabdatori .. v-au dezamagit baietzii vreodata ???

:offtopic: am o problema ,,, la unele meciuri imi mere fifa 2005 , dar la unele mi se mishka imaginea .. wtf :(( :alida:

TVSPORT
27-11-2004, 09:02 AM
Inca ceva...daca veti face divizia A pt. 2005, ar trebui sa inlocuiasca cel mai slab campionat din joc: mexic sau asa ceva...

vladutz88
27-11-2004, 02:16 PM
nu se poate... parca vroiati si divizia a si divizia b... trebuie o liga cu doua divizii si din europa... ca nu mi-ar placea sa joc cu farul in copa america sau cupa asiei :pimp:

DelPiero
27-11-2004, 04:44 PM
Parerea mea e ca macar 2 din cele 4 ligi din Anglia sunt dispensabile :angry:

vladutz88
27-11-2004, 07:35 PM
da dar dupa-aia tu nu iesi campion in divizia a... doar promovezi in football league champ ...
nu se poate..

Time2Chill
28-11-2004, 10:33 AM
macar sa bage peste francezi, k aia sunt varza rau de tot

Floyd
28-11-2004, 12:05 PM
Daca e sa se bage Divizia A, cred ca ar fi bine sa se bage in locul campionatului Belgiei. Acolo in afara de Anderlecht si Brugge nu prea sunt trupe iar campionatul are 18 echipe, exact ca la noi.
Abia astept sa-l fac muci pe Maldini cu Neaga sau Oprita :lol:

vali16_84
28-11-2004, 02:03 PM
Originally posted by Floyd@Nov 28 2004, 12:05 PM
Daca e sa se bage Divizia A, cred ca ar fi bine sa se bage in locul campionatului Belgiei. Acolo in afara de Anderlecht si Brugge nu prea sunt trupe iar campionatul are 18 echipe, exact ca la noi.
Abia astept sa-l fac muci pe Maldini cu Neaga sau Oprita :lol:
io stiam ca avem 16 echipe :P :P :lol:
cred ca ar fi cea mai buna solutie in locul camp. belgiei :D

Ratonu
28-11-2004, 02:20 PM
Peste Anglia 2nd si 3rd... hmm... da, ce kterink ar fi, sa promovezi cu Steaua in Premier League! :P
Time2Chill> Campionatul francez e unul dintre cele mai spectaculoase (parerea mea) si oricum nu se compara cu ce e la noi...
Belgienii, intr-adevar (in afara de Brugge, Anderlecht si Standard), sunt varza!

TVSPORT
29-11-2004, 03:31 PM
Originally posted by Ratonu@Nov 28 2004, 02:20 PM
Peste Anglia 2nd si 3rd... hmm... da, ce kterink ar fi, sa promovezi cu Steaua in Premier League! :P
Time2Chill> Campionatul francez e unul dintre cele mai spectaculoase (parerea mea) si oricum nu se compara cu ce e la noi...
Belgienii, intr-adevar (in afara de Brugge, Anderlecht si Standard), sunt varza!
Nu, nici Belgia nu e o idee buna...cel mai bine ar fi sa nu fie pus peste nici unul, ci facut altul.

stefan
29-11-2004, 03:47 PM
Nu va mai agitati atata, inlocuim ori Germania si bagam si Divizia B daca tot am facut toate echipamentele si am si loturi actuale, ori Belgia daca nu are mns chef sa faca loturile la divizia B in Access :P TVSPORT, vrei sa nu mai vii cu idei din astea gen campionat nou, comentariu in limba romana si alte aberatii? :P

cristi1306
30-11-2004, 11:59 PM
am si eu o rugaminte!
Daca tot bagati divizia B, poate bagati si FCBotosani.
Daca da si ai nevoie de informatii despre echipa (jucatori, echipament, etc.) as fi mai mult decat bucuros sa ajut.

Ronaldo
23-12-2004, 03:34 AM
Dar poate inlocuiti campionatul belgiei sau austriei. Sau unul din asta prost din europa, ca nu e nasol sa joci cu Dinamo, Steaua si Rapid in Copa America in loc de Champions League. :mishto: Nu am jucat eu 2005, dar mi-l iau in curand. Asa de tare m-am ofticat la RCIF 2004 ca nu puteam juca cu Borussia Dortmund, Bayern Munich, Bayer Leverkusen, Stutgard (cum s-o scrie el) si altele. :( <_< In schimb in belgia nu era decat brugge si anderlecht, merita inlocuit. Apropos, la RCIF 2004 mie imi spunea Motson ala ca Bayer Leverkusen are posesie, in loc de Dinamo. :blink: :angry: :scaun:
oare se va putea face ca comentatorul sa spuna numele romanesti stricat asa cum poate el, sau macar sa nu mai spuna numele si echipele daca nu se poate face nimik.

mns
23-12-2004, 10:17 AM
anul asta insa daca am inlocui un campionat nu se vor pierde echipele inlocuite, ci probabil le veti gasi la ROW

Ronaldo
23-12-2004, 04:58 PM
Dar sa zicem ca inlocuitzi Dinamo cu Bayer Leverkusen, o sa mai zica Motson in loc de Dinamo ca Bayer Leverkusen conduce cu un gol, sau ca are posesia balonului, sau ca atacantu' ala pishpiriu de la leverkusen, a , nevil (habar n-am cum se scrie) da gol in loc de Niculescu? :o Nu vreau sa dau in cap nimanui, doar intreb si eu. :P :romania:

Luis_Figo
09-01-2005, 12:36 PM
poate reusiti sai faceti alunitele de pe fata lu danciu-gol! :P :P:D
si tot ziceati de cahmions league! are fifa 2005 champions league? ca mam uitat la cupe si nu e nici una cu numele asta!

mns
09-01-2005, 12:38 PM
nici o echipa din fifa 2005 nu va fi inlocuita cu o echipa de divizia a..atat zic, in rest nimic mai mult...they're listening... :rolleyes:

Ossiris
17-01-2005, 01:46 PM
marfa pozele cu divizia A. misto si cc2005 dar scuze de intrebare stiu ca va enerveaza sunt doar curios cand apare rlsp?mai e mult?spuneti si voi macar asa aproximativ