View Full Version : Comentariu in romana
Ar fi super misto daca ar fi comentariu in romana !! ce ziceti credeti ca se poate ???
RaPiDuTz
10-10-2004, 05:39 PM
de parca ar fi asha usor...normal ca nu se poate !
cu siguranta baietii de la FifaRO au si alte treburi decat sa se inregistreze...daca vrei fa tu dar ar fi prea penibil...
stefan
10-10-2004, 05:50 PM
Noi nu ne pierdem timpu cu asha ceva, daca vrea cineva sa faca, da eu nu stau 2 luni sa inregistrez pt toti "jmekerii" de 13-14 ani care injura toata ziua pe aici :P
Fratimiu io doar am intrebat nu am dat in cap si vorba ta ar fi penibil daca as face io in fine ..aaa si nu am 14 ani
TVSPORT
10-10-2004, 08:07 PM
Logic ca ar fi super.Faceti voi un comentariu in romana...eventual cu Gradinescu :) ar fi bestial.
LiviuRO
10-10-2004, 08:12 PM
eu propun asa, faceti frumos niste rip-uri, in format mp3 sau direct asf, de la tv, de la meciuri, cu gradinescu si inca unu, sau cu aia de la prost tv, da faceti-le ca lumea, adica, chestii care sa semene cu ce e in fifa, nu neaparat foarte multe, macar vreo 30-40 sa se stranga, le trimite frumos la FifaRO, si incercam sa le punem in joc. Calitate macar 256kbs, ca la transfomare sa ramana macar de un radio stricat.
Am@DEUS
10-10-2004, 09:15 PM
Imi imaginez ca e extrem de mult de munca...doar cineva platit sa faca asta s-ar ocupa cum trebuie sau vreun masochist (scuze de expresie) in ale Fifei :D
Decat Gradinescu cu "demivoleu`" lui mai bine costi costitza mocanu.
oho io am TV Tuner dar nu cred ca ma pricep daca imi explici poate incerc sa fac !!
vali16_84
11-10-2004, 11:36 AM
ar fi interesant...dar cred ca e foarte greu sa faci asa ceva si mult de munca, si nu prea merita... :P
Criss
11-10-2004, 08:10 PM
Io cred ca cei ce voteaza , dintre cei care nu stiu cum e sa faci asa ceva sunt nesimtiti.Nu e de ajuns ca au patchul.Hai ca fete si poate stadioane mai mergea , dar acum chiar exageram.Se ajunge la ceva de genul Mos Craciun.Io unul nici nu as vrea sa ii aud pe Enachescu si pe Gradinescu comentand.
TVSPORT
11-10-2004, 08:40 PM
Originally posted by LiviuRO@Oct 10 2004, 08:12 PM
eu propun asa, faceti frumos niste rip-uri, in format mp3 sau direct asf, de la tv, de la meciuri, cu gradinescu si inca unu, sau cu aia de la prost tv, da faceti-le ca lumea, adica, chestii care sa semene cu ce e in fifa, nu neaparat foarte multe, macar vreo 30-40 sa se stranga, le trimite frumos la FifaRO, si incercam sa le punem in joc. Calitate macar 256kbs, ca la transfomare sa ramana macar de un radio stricat.
Ar fi super man :P
TVSPORT
11-10-2004, 08:40 PM
Originally posted by Criss@Oct 11 2004, 08:10 PM
Io cred ca cei ce voteaza , dintre cei care nu stiu cum e sa faci asa ceva sunt nesimtiti.Nu e de ajuns ca au patchul.Hai ca fete si poate stadioane mai mergea , dar acum chiar exageram.Se ajunge la ceva de genul Mos Craciun.Io unul nici nu as vrea sa ii aud pe Enachescu si pe Gradinescu comentand.
Nu exagera...Macar putem visa, daca cei de aici sefii nu vor sa incerce macar...
LiviuRO
11-10-2004, 09:18 PM
Ma bucur ca ati mentionat munca.
Se doreste un patch extraordinar, cu fete, stadioane, loturi la zi, si sa iasa sapt viitoare daca se poate. Acum, comentariu in romana, daca doriti sa aveti asa ceva, aia care-si exprima dorinta, sa se apuce frumos de facut rip-uri (nu ne intrebati cum, ca noi habar n-avem :P) si sa le trimita la site. Daca sunt calitative si suficiente, le vom introduce in joc, iar respectivul va primi un post in echipa FifaRO (Sound Manager, sau ceva de genu`), admiratia si respectul nostru etern.
Acum, redevenind seriosi, cand o sa scoata socceraccess vreun patch pentru comentarii, eu de unul singur ma inregistrez si fac pentru FifaRO.
Ossiris
15-10-2004, 10:48 AM
ce marfa ar fi un comentariu in romana aveti dreptate dar daca nu se poate.......asta e!!! :mishto: ar fi fost frumos poate data viitoare
Time2Chill
15-10-2004, 06:39 PM
k nu se poate, nu se poate, da aia de la EA ar fi trebuit si ei sa-l schimbe, k e tot ala de la 2004 :nashpa: si e plictisitor rau de tot
RaPiDuTz
15-10-2004, 07:18 PM
nu are cum sa fie acelasi...sunt aceasi comentatori dar sunt multe "conversatii" intre ei in plus...daca esti mai atent ai sa observi ;)
matrix123
15-10-2004, 08:40 PM
e greu de facut da daca fifa romania vrea atunci :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri:
Time2Chill
15-10-2004, 09:24 PM
RaPiDuTz Posted on Oct 15 2004, 07:18 PM
* nu are cum sa fie acelasi...sunt aceasi comentatori dar sunt multe "conversatii" intre ei in plus...daca esti mai atent ai sa observi*
cam ai dreptate da multe din ele sunt aceleasi si oricum dupa un sezon deja ti se ia de aceleasi comentarii, ma bate gandu sa dau sonoru la minim sa nu-i mai aud
cine stie sa imi spuna mie ca incerc eu
Ratonu
16-10-2004, 01:33 PM
Bineinteles ca ar fi frumos, dar pur si simplu nu se poate! Aia de la EA au stat, probabil, saptamani intregi sa inregistreze comentariul... Iar cu bucati luate de la comentatorii romani cred ca ar dura mai mult decat ar dura sa inregistreze vreunul din noi... Eu as face cu cea mai mare placere un comentariu, dar e prea mult de muncit si nici nu dispun de timpul necesar si cred ca in aceeasi situatie sunt si colegii mei de echipa! In plus... nici nu se merita, pentru ca va dura foarte mult pana cand vom avea un comentariu de calitate (daca vom avea vreodata asa ceva), comentariu care le-ar lua si celor de la EA luni intregi pentru a-l realiza.
fighters
19-10-2004, 12:33 PM
sal :romania:
:romania: :romania: :romania:
Sirius
19-10-2004, 01:39 PM
fighters, pe aici pe la noi nu se obisnuieste sa postam off-topic, ce sa mai vorbim de postarea unui singur cuvant. Asa ca salut si bine ai venit, insa data viitoare warn
matrix123>nu abuza de smilies. Te-am inteles...
fighters
19-10-2004, 10:04 PM
abia mi-am bagat net,si nu prea le am insa sunt un fan adevarat al jocului fifa.
Apropo ce inseamna 'off-topic'.ca sa nu se mai repete,scuze!
LiviuRO
20-10-2004, 03:11 AM
Pasul 1, citeste regulamentul forumului.
Pasul 2, reciteste-l :).
___
rsp la intrebarea ta din PM este nu.
E prea mult de munca pt. un comentariu in romana...poate o sa avem peste cativa ani norocul asta!!!
Edy_smf
23-10-2004, 04:30 AM
In 2003 gasisem pe cineva de la radio din constanta dispus sa imi traduca comentariul cu aceiasi intonatie si acelasi inteles si sa incerce sa iasa la fel tot ce trebuia facut era ca wav-urile sa aiba aceiasi dimensiune.Problema a fost ca nu am putut extrage wav-urile din .str (comentariul ala de la fifa 03)de nici un fel.Ne gindisem sa cautam chiar si pe cineva cu accent moldovenesc oltenesc sau ardelenesc accentuat sa le traduca pe cele in care era ally mccoyst sa iasa la fel chiar daca riscam sa lesinam de ris cind jucam fifa ..dar nici o sansa..cei de la EA au criptat str-ul ala asa nasol incit nu am reusit nimic.Daca aveti idee cum se poate rezolva cu extragerea comentariului si numelor jucatorilor din fifa 2005 si cum se baga la loc va promit ca ma ocup eu chiar daca e sa coste ceva si sa necesite timp o fac cu cea mai mare placere
Ratonu
23-10-2004, 12:07 PM
"You can download the Spanish Commentaries for FIFA 2005 with Manolo Lama and Paco Gonzalez!. Eduardo, webmaster of Mundo FIFA (http://mundofifa.fifala.com) has uploaded them. The Commentaries have been divided in 13 parts of 20 MB each."
(socceraccess.com)
Liviule, te asteptam cu patch-ul! :lol:
Edy_smf
26-10-2004, 03:41 AM
L-ai downloadat ratonu'?
ce are prin el,merge modificat ceva ?e cam mare,in caz ca l-ai scos iipoti face un print la folderul in care il ai deschis sa vad si eu pls cam ce fisiere are?asta sa nu ma apuc sa-l scot ca am vazut ca e imens si nu prea am timp sa stau dupa el daca nu merita:(
Ratonu
30-10-2004, 12:47 PM
lol, pai si pentru mine e 'la fel de imens', ca sa zic asa!
:alida: dragii mei de la fifaromania....am un raspuns la dilema comentariului in romana...!
:alida:
Va rog sa ma credeti k impreuna cu ceva prieteni (niste zapaciti ceva genii in gaming) am incercat smecheria....! ne-am dat batuti dupa 3zile si 2 nopti... :alida: ! nu am reusit macar sa facem un amarat de ambient pt sound apai sa inregistram un comentariu....! va rog sa intelegeti... mai bine sa insistam pe lucrurle cu adevarat importante cum ar fi loturi reale stadioane(sunt indragostit de stadioane am o colectie imensa cu stadioane din lume...) echipamente banere... mingii... si fete.
Nu vreau sa-i descurajez pe iubitorii fotbalului dar cam asta e... si daca cumva o sa reusiti careva.... va jur k va fac o poza si va fac un grafity pe primaria din CTA..vb serios...! :romania:
Cam atat... Va rog mult de tot... cu stadioanele... va ajut cum pot... numai spuneti-mi ce sa fac...! va ajut cu toate cele tot ce vreti numai sa iasa bine urmatorul patch... :mishto:
Ah si inca ceva nu stiu daca ati scris undeva pe forum stiti vre-o data cand apare patch-ul?? :cooool:
Adi_Mutu
26-11-2004, 09:39 AM
Baietzii dupa cum vi s-a mai zis , au de lucrat la lucruri mai importante , stadioane , mingi , fete , ekipamente , ghete , loturi ... cred ca nu ar conta dak acest comentariu va fi in romana , engleza sau japoneza ...! :pimp:
TVSPORT
27-11-2004, 09:06 AM
Originally posted by Adi_Mutu@Nov 26 2004, 09:39 AM
Baietzii dupa cum vi s-a mai zis , au de lucrat la lucruri mai importante , stadioane , mingi , fete , ekipamente , ghete , loturi ... cred ca nu ar conta dak acest comentariu va fi in romana , engleza sau japoneza ...! :pimp:
Oricum in romana ar fi f. fain sa fie comentariul :mishto:
Comentariu nu o sa fie in limba roamana, cel putin pentru urmatorii ani, si cu asta sper ca am inchis definitiv subiectul.
satto
07-12-2004, 11:38 PM
Ce atat sloboz comentariu in romana .Macar dc ar fi cu Ilie Dobre s-ar merita efortu` da` cu obositii astia de acu` mai rau te ia somnu.Nici yo nu-l mai suport pe ala englezesc asa ca mi i-am luat pe spanioli. N-o sa urle ai nostrii in o suta de ani cum o fac spaniolii la gol.Sa vedeti argentinienii cum fac la gol de abia ii astept.Pe ala in portugheza l-a luat careva ziceti-mi si mie dc e mai tare ca in spaniola.
BAFTA LA TOTI!!! :romania:
Rooney
16-12-2004, 04:43 PM
Era tare frumos un comentariu in romana :D
stefan
16-12-2004, 06:48 PM
tinand cont de ce se discuta pe forum in ultimul timp nu mai meritati nici RLSP, sa vil faceti voi sa va crape voua jocul si sa ma injurati tot pe mine pentru greselile voastre <_<
killaw
20-12-2004, 02:10 AM
dj_mozart daca imi spui cum sa il fac (cum sa il editez, cum sa fac echipele, banere,tricouri etc) il fac eu fara probleme...mie prea putin imi pasa daca ma injura cineva ca nu ii place.Apropo de varsta ca ziceai ca te streseaza ciutanii...am 25 de ani si anul asta termin medicina...deci presupun ca poti sa ai incredere ca nu dau din gura degeaba.Eu am loturile complete din Divizia A si cu inaltimile si greutatile reale ale fiecarui jucator in parte...pe marea majoritate ii stiu si la fata cum arata (sunt super microbist, nu pierd nici un meci si in timpul liber mai fac si arbitraj).Eu am gasit ceva pe net despre cum s-ar edita si am programele necesare (Kit raptor, bDataGuy, bigGUI , bigraptor, fatbhder, fshtool , unidb , fshedd si eagraph), am reusit sa creez jucatorii echipei Steaua cu skill-uri , cu toate datele lor (mai putin data nasterii - nu am stiut ce reprezinta numerele alea si cand am intrat in joc am vazut ca toti aveau 35 de ani :lol: ) dar cand am vrut sa scriu si cum se numeste echipa si am vrut sa convertesc fisierul eng.db in eng.mdb mi-a zis ca este prea mare baza de date sau cam asha ceva si ca nu se poate......si acolo m-am oprit...poate stiti voi o metoda mai buna sau poate ma puteti indruma....oricum cred ca e mai usor sa inlocuiesc una din ligile existente deja (de ex cea portugheza ca la modul cariera e in aceeasi regiune cu campionatele din Spania si Italia).De ex pot sa fac eu loturile si faceti voi kit-uri ,bannere etc...Sau daca imi spuneti mie cum le fac eu...dar o sa dureze mai mult.Numai bine.
bfcsquadra
20-12-2004, 04:50 PM
chiar daca este foarte greu de facut si ia mult timp, macar teoretic stiti cum se face? adica ce fisiere trebuie inlocuite si de-astea asa.. :bere:
Ronaldo
23-12-2004, 03:23 AM
Tot de comentariu vreau sa spun ceva. Hai sa inregistram fiecare cateva propozitii si sa le trimiten mp3, avi ... , asta daca pot baietii sa faca ceva cu ele. Sau sa imi spuna mie ce trebuie sa inlocuiesc ca eu as face asta cu cea mai mare placere. Asa de tare ma oftic ca italienii, spaniolii, portughezii, poate au si alte tari comentariile in fifa in limba lor.
Si inca ceva, eu ma ofer dispus ca sa pierd timpul si sa ma inregistrez pe mine traducand ce spune motson ala, si pe macoist sa-l faca altcineva, ca nu e asa mult de munca pe ala. Cine nu o sa vrea comentariu in romana de la oricine, sa nu isi ia patchul (asta daca va aparea vreodata) :D . Cine vrea comentarii de-ale lu' Gradinescu, Pititescu, Mititescu, sau Iordanescu, ori de-ale lui Tzopescu, sa ii inregistreze pe ei, ceea ce e foarte mult de munca. Eu unul nu sunt deranjat daca vorbeste un necunoscut in FIFA atata timp cat imi vorbeste in romana, ca acuma ii cunoastem noi pe Motson si pe Macoist, ca inainte erau si pentru noi niste necunoscuti, si nu ne suparam. Macar sa imi spuna baietii de la FIFA Romania ce sa fac, ca un fel de tutorial, ceva. Eu pot sa fac fisierele .avi sau mp3, ca mai mult nu cred si nici nu stiu sa le convertesc, nici nu am programele necesare. :( Dar hai atunci sa facem asa, ca nu ne trebuie vocea amortita si adormita a lui Gradinescu, sa tipe unul din noi acolo :mishto: Astept sa vad ce mai ziceti :saliveaza:
Ronaldinho23
23-12-2004, 09:00 PM
Eu nu vad rostul unui astfel de comentariu :blink:
yahoo
23-12-2004, 09:21 PM
Nici yo. Nu mai aberati atata. Va luat postatu` pe sus??? Oricum la mine e in franceza si am si vers germana deci.....ducetzi-va la plimbare!
Ronaldo
23-12-2004, 10:54 PM
Ok, man, vreau sa mi-l fac eu pentru mine si pentru prieteni. Poate cineva mai experimentat in de-ale patchurilor in FIFA (mns, dj_mozart, liviuro etc.) sa imi spuna unde gasesc filele de comentariu si eu o sa le inlocuiesc :ph34r: :dansing:
A si cum trebuie sa modific din .avi in ce are nevoie jocul si de ce are nevoie jocul.
DelPiero
25-12-2004, 01:10 PM
Originally posted by killaw@Dec 20 2004, 02:10 AM
Dj Mozart daca imi spui cum sa il fac (cum sa il editez, cum sa fac echipele, banere,tricouri etc) il fac eu fara probleme...mie prea putin imi pasa daca ma injura cineva ca nu ii place.Apropo de varsta ca ziceai ca te streseaza ciutanii...am 25 de ani si anul asta termin medicina...deci presupun ca poti sa ai incredere ca nu dau din gura degeaba.Eu am loturile complete din Divizia A si cu inaltimile si greutatile reale ale fiecarui jucator in parte...pe marea majoritate ii stiu si la fata cum arata (sunt super microbist, nu pierd nici un meci si in timpul liber mai fac si arbitraj).Eu am gasit ceva pe net despre cum s-ar edita si am programele necesare (Kit raptor, bDataGuy, bigGUI , bigraptor, fatbhder, fshtool , unidb , fshedd si eagraph), am reusit sa creez jucatorii echipei Steaua cu skill-uri , cu toate datele lor (mai putin data nasterii - nu am stiut ce reprezinta numerele alea si cand am intrat in joc am vazut ca toti aveau 35 de ani :lol: ) dar cand am vrut sa scriu si cum se numeste echipa si am vrut sa convertesc fisierul eng.db in eng.mdb mi-a zis ca este prea mare baza de date sau cam asha ceva si ca nu se poate......si acolo m-am oprit...poate stiti voi o metoda mai buna sau poate ma puteti indruma....oricum cred ca e mai usor sa inlocuiesc una din ligile existente deja (de ex cea portugheza ca la modul cariera e in aceeasi regiune cu campionatele din Spania si Italia).De ex pot sa fac eu loturile si faceti voi kit-uri ,bannere etc...Sau daca imi spuneti mie cum le fac eu...dar o sa dureze mai mult.Numai bine.
In sfarsit cineva care kiar se pricepe! :mishto:
killaw
04-01-2005, 02:46 PM
Merci DelPiero dar daca nu vrea nimeni din cei mai priceputi sa imi raspunda si sa colaboram sa facem o data patch-ul eu ce sa fac????Nu pot sa fac altceva decat sa ma ofer...
DrushK
06-01-2005, 01:17 AM
:romania: :romania: Hop si yo ..... KIAR AR FI MISHTO UN COMENTARIU IN ROMANA....ASA AM PAREA SI NOI MAI EUROPENI CEVA... :cooool: :mishto: :romania:
Luis_Figo
09-01-2005, 06:20 PM
[/QUOTE]Merci DelPiero dar daca nu vrea nimeni din cei mai priceputi sa imi raspunda si sa colaboram sa facem o data patch-ul eu ce sa fac????Nu pot sa fac altceva decat sa ma ofer... [/QUOTE]
Cel mai usor il faci cu CC05, si am o idee. sa se faca un topic cu cei ce vor sa fie voluntari,iar acolo shefii, dalde mnssa dea la fiecare cate o echipa, si datele [lot,kit,..] si respectivul sa aiba, CC05, apoi sa se apuce de lucru. depa ce termina,mns verifica si dk e bun il pastreaza, dk nu face el! :P
nu facem nimic de genul asta, ne-am lamurit deja si am patit-o de prea multe ori bazandu-ne pe "ajutorul" gurlivilor :P a celor ce cred ca fac ceva superb si cand colo fac cele mai proaste echipamente, cele mai proaste louri, mint, fura si fc afirmatii fara baza
Sa furati si sa mintiti bine !!!
yahoo
09-01-2005, 08:22 PM
Nici nu stiu cine ar avea nevoie de asta.Daka nu atzi intelege engleza dar asha doar sa va distratzi k skrie in romana nu merita.Ekipa FifaRo are alte lucruri mai imp de facut! :P Parka am devenit purtatorul de cuvant al ekipei FifaRo :P :lol:
Ratonu
10-01-2005, 09:26 AM
Originally posted by yahoo@Jan 9 2005, 08:22 PM
Nici nu stiu cine ar avea nevoie de asta.Daka nu atzi intelege engleza dar asha doar sa va distratzi k skrie in romana nu merita.Ekipa FifaRo are alte lucruri mai imp de facut! :P Parka am devenit purtatorul de cuvant al ekipei FifaRo :P :lol:
Si tot degeaba... :rolleyes:
yahoo
10-01-2005, 09:38 PM
Nene Ratoane cum am zis e inutil tot nu o sa inteleaga si o sa vina cu faptul ca nu inteleg engleza :P Si rectific nu scris ci vorbit
Ronaldo
16-01-2005, 12:44 AM
eu retrag ce am spus, nu mai vreau comentariu... Dar in loc de limba poloneza o sa fie romana pana la urma, nu mai stiu unde am vazut chestia asta. NU AM DAT IN CAP LA NIMENI, DECI NU VA SUPARATI CA AM INTREBAT DE LB POLONEZA. 8)
fifafan
20-01-2005, 10:38 AM
La comentariu te referi?In loc de poloneza romana?
Adi_Mutu
20-01-2005, 10:43 AM
terminatzi ma cu prostiile ...e bine ca fak patchu cu divizia a ...!Nu vretzi sa faka un patch sa joace in loku vostru ?lasatzi`o incolo dak nu suntetzi multzumitzi facetzi`le voi ! :nashpa: :scaun: :sanshine2: :greata: :fotbal:
fifafan
20-01-2005, 11:01 AM
Lol
Eu am intrebat ce a zis ca a vazut nu sa faca
E super greu dureaza o vesnicie si nu se merita
Eu stiu asta
Ronaldo
21-01-2005, 03:06 AM
Originally posted by fifafan@Jan 20 2005, 10:38 AM
La comentariu te referi?In loc de poloneza romana?
nu la comentariu, la meniu, ca am vazut in imaginile alea de pe front page "inainte" si "selecteaza", parca asa era :mishto:
Luis_Figo
21-01-2005, 06:40 PM
Dk e simplu, faceti, dk nu, nu! Da yo cre ca e simplu ca e si la vice city meniu in limba romana!
i0nutz83
21-01-2005, 09:20 PM
Voi n`avetzi ce face cu topicurile astea ma.. pe deoparte va milogiti zilnic shi in `j`de mii de topicuri sa apara RLSP 2005 iar aku vreti si comentariu si sloboz ..
Patetic!
ZapPy
22-01-2005, 02:04 PM
Ar fi fain asa dar pana o sa fie asa ceva...mai ii hoho..........................
Phyxsius22
22-01-2005, 06:46 PM
cred ca ar fi super fain sa fie comentariu in romana.Ca ati vazut ca in engleza nici nu pronunta bine numele romanesti. :romania:
ZapPy
23-01-2005, 02:26 PM
Originally posted by Phyxsius22@Jan 22 2005, 06:46 PM
cred ca ar fi super fain sa fie comentariu in romana.Ca ati vazut ca in engleza nici nu pronunta bine numele romanesti. :romania:
poate dar noa..........ar fi bine ca si daca nu pronunta bine, sa cunoasca numele la mai multi jucatori si echipe..nu?De ex cand e sezon...si zice despre echipe dar nu zice nicodata numele si ar putea zice mai multe chestii despre meciuri si dinastea cand mingea e tot pe la mijlocul terenului <_<
LucianBoy
03-02-2005, 10:31 AM
E prea greu sa faca Comentariul in Romana, dar chestia cu Meniul in Romana ar fi misto. Imi aduc aminte ca parca la FIFA 2003 ati schimbat Meniul din Poloneza in Romana.
SUCCES ..... :bere:
TVSPORT
03-02-2005, 02:59 PM
Originally posted by LucianBoy@Feb 3 2005, 10:31 AM
E prea greu sa faca Comentariul in Romana, dar chestia cu Meniul in Romana ar fi misto. Imi aduc aminte ca parca la FIFA 2003 ati schimbat Meniul din Poloneza in Romana.
SUCCES ..... :bere:
Meniu in romana este deja la rivalii lui fifaro. Inlocuieste Greaca, dar mie nu-mi place.
yahoo
03-02-2005, 05:03 PM
asha asha fa publicitate la kkt-uri.Luavar draqu cu publicitatea askunsa
TVSPORT
03-02-2005, 07:28 PM
Originally posted by yahoo@Feb 3 2005, 05:03 PM
asha asha fa publicitate la kkt-uri.Luavar draqu cu publicitatea askunsa
Ho yahooooooooooooooooooo ! TE apuca des ? m-a intrebat..si oricum n-am spus decat ca rivalii lui fifaro au asemenea patch...dar vad ca tu ai probleme.
Edy_smf
04-02-2005, 09:54 AM
dar macar a gasit cineva unde sint comentariul si player speech-urile la fia 2005?
Ronaldo
19-02-2005, 11:23 PM
eu am vazut prin imaginile de pe home page de la fifaromania ca scria "inainte" sau "selecteaza", ceva de genul asta...Dar de unde schimb limba in FIFA 2005, ca am cautat si nu am vazut?
noi nu am mai continuat proiectul cu limba romania...nu avea rost
Ronaldo
20-02-2005, 12:28 AM
Originally posted by mns@Feb 19 2005, 11:41 PM
dar nu era deja in patch daca era acolo cu lb romana in pozele alea??? (d emeniu vb) :mishto:
TVSPORT
20-02-2005, 09:05 AM
Originally posted by mns@Feb 19 2005, 11:41 PM
De ce credeti ca nu avea rost ? ....
Ronaldo
20-02-2005, 05:05 PM
era frumos meniul in romana... :D
stefan
20-02-2005, 05:40 PM
Cand am facut la 2003 sareati toti cu gura ca e nashpa, ca sa nu mai facem asa ceva, acu ziceti ca ar fi fost frumos sa facem....
TVSPORT
20-02-2005, 05:45 PM
Originally posted by dj_mozart@Feb 20 2005, 05:40 PM
Cand am facut la 2003 sareati toti cu gura ca e nashpa, ca sa nu mai facem asa ceva, acu ziceti ca ar fi fost frumos sa facem....
Un comentariu pt. 2005 ar fi super-belea !
stefan
20-02-2005, 05:51 PM
Ba copile, tu esti batut in cap? nu tiam zis ca nu facem nici un comentariu in romana?
RaPiDuTz
20-02-2005, 08:57 PM
hai mha ca ar fi super cul...hai mozart...hai :)
ZapPy
20-02-2005, 09:57 PM
Din partea mea facetzi ce vreti.Cheia e la voi :P :mishto:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.