View Full Version : Spectatori
Sirbu Mihail Bogdan
08-03-2003, 06:41 AM
Eu cred ca pe primele doua locuri vor fi [/color]"Stiinta" si
[color=violet]"Poli"( :bere: ) echipe recunoscute pentru numarul mare de spectatori prezenti la meciurile de acasa.Cred ca un avantaj il va avea echipa din Craiova din cauza nocturnei recent instalate. :D
Voi ce ziceti?
eu zic: Fortz (sunt cocalar de mirc)a Stiinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Sirius
09-03-2003, 10:11 PM
Nu conteaza intotdeauna numarul de spectatori. Uite la AS Roma-Lazio erau vreo 70.000 de spectatori care parca erau papusi. Dupa ce a dat Lazio gol, tot stadionu' era ca la teatru! Galeria lui Lazio numai putea, iar restul...
Raportandu-ne la campionatu' nostru nu intodeauna conteaza numaru de oameni ci atmosfera. Am vazut odata un meci de fotbal dintre doua echipe mici si atmosfera era aproape ca la Craiova in zile mari. Si cred ca erau un sfert din ce era la Craiova. Asa ca intrebarea cea mai buna ar fi fost: care spectatori o sa creeze cea mai impresionanta atmosfera? La aceasta intrebare raspunsul e mai multe :) : Craiova, UTA, Poli si chiar Brasovu'.
Sirbu Mihail Bogdan
09-03-2003, 10:38 PM
Stiu ce vrei sa zici dar intrebarea a fost despre numarul spectatorilor si scuze ca nu am pus si Brasovul :(
tudosebogdan
10-03-2003, 06:45 PM
eu zic ca Steaua fiindca se vor lasa multi amagiti de jocul de ieri. sper din tot sufletul sa nu fie un fum fara foc. :bounce:
Andreiss
10-03-2003, 10:15 PM
Nu uitati de UTA!!In fiecare etapa UTA a avut stadionul plin...s-a bagat in stadion cat s-a putut..asta e (10,15000).UTA merita oricum sa fie pe primele locuri. 8) 8) 8)
Andreiss, ai fost la meciu cu Ceahlau'? au fost destui spectatori, dar pacat ca avem un stadion asa micut, doar de 12000 de locuri, daca am avea noi paltinisanu din tm am avea si noi 40000de spectatori.
inapoi la voturi cred ca poli e pe primul loc apoi vine UTA. Oricum eu am fost si la poli STeaua cat si la UTA CEahlaul, si pot spne ca aici la noi sunt cele mai mishto galerii
mininu
15-03-2003, 02:12 AM
UTA merita oricum sa fie pe primele locuri.
In primele locuri la ce?
mah fratz (sunt cocalar de mirc)tilor ziceti voi ce vreiti dar la supoteri stiinta afost este si va fii pe primul loc.
cateva cuvinte ::
Fotbalul romanesc s-a nascut la Arad si oricat ar vrea molodvenii si toti ceilalti, fotbalul in vest, in special arad, timisoara si poate alte orase, nu va muri niciodata, la fel si cu suporteri
noi am adus fotbalul si niste smecheri din piatra neamt, bistrita si bucuresti il distrug acum...
mininu
18-03-2003, 01:02 AM
Fotbalul in ziua de azi e o adevarata afacere. Daca investesti ai performante. Or fi fost UTA si Poli echipe de temut la vremea lor, dar acum nu mai reprezinta "forte". Campionatul Romaniei este foarte slab si imi pare rau sa o zic dar UTA si Poli nu au ce cauta in prima divizie. Pai decat sa promovezi in A si sa joci ca UMT sau Gaz Metan, sa retrogradezi in Divizia B cu minus de puncte si sa fii in pericol sa cazi si in C, mai bine stai frumos, vinzi locul pe um milion de $ cum a facut Baia Mare si castigi si tu un ban. Parerea mea e ca in Divizia trebuie sa fie cel mult 12 echipe.
Sirbu Mihail Bogdan
19-03-2003, 03:03 AM
Un campionat cu 12 echipe dintre care 5 sint din Bucuresti.Nu stiu de ce ti se pare corect.Ar trebui sa -si faca Bucurestiul campionatul inern si sa lase pe aia mai "amarati" sa joace intre ei,ca deja echipele din Bucuresti monopolizeaza tot.Mai ales cei 3 "giganti" care atrag jucatori parca ar fi Paradisul.
mininu
19-03-2003, 07:47 PM
Daca are Craiova 5 echipe care sa reziste in Divizia A eu nu ma supar. Nu stiu ce aveti voi cu Bucurestiul. Vad ca sunteti atat de complexati de faptul ca de ceva ani incoace sunteti NUMAI la retrogradare si ca joaca numai echipele din Bucuresti in cupele europene. Care-i problema daca numai aici se mai joaca fotbal. Voi ce stiti? Va bagati cu C**** in poarta sa nu mai primiti goluri. Apropo, cate goluri ati marcat in ultimele 5 meciuri?
sigur sihur, uite unde au adus CACATII din bucursti fotbalul, ce a facut dinamo in ultimii ani pentru romania, ce a faut rapidul nationalul si sportul, un CACAT mare si urat
Sirbu Mihail Bogdan
19-03-2003, 10:41 PM
Uitate cati jucatori ale echipelor din bucuresti sint din Craiova,si din alte orase din tara.NOI sintem la retrogradare ca niste NENOROCITI din bucurseti iau toti jucatorii sau mai bine zis ii fura ca nu vor nici sa plateasca pe ei bani buni.Cand a venit NENOROCITU ala de Netoiu l-a furat pe niculescu fara sa le dea nici un ban la Extensiv desi aveau si ei 50%.Daca Dinamo e asa o echipa buna ce dracu avea nevoie de jucatori de la Craiova .Steaua cand a retrogradat Extensivu acum vreo 2 ani a luat o duzina de jucatori pe GRATIS.
si mai vreau sa-ti mai spun ceva:Dupa revolutie cand au vazut NENOROCITII ca ia STIINTA si cupa si campionatul au zis sa cumpere ei echipa sa o nenoroceasca pe termen lung :x
Si ne bagam cu ce ai zis tu in poarta ca nu mai avem jucatori dupa ce echipa a fost decimata in vara
mininu
20-03-2003, 12:15 AM
A fost decimata pentru ca erau jucatorii lui Netoiu. Si daca voi nu l-ati vrut... Oricum singurii mai de doamne-ajuta sunt Stoican, Grigorie si Alexa. Restul=umpluturi.
sanshine
20-03-2003, 11:18 AM
daca tot vorbim de suporteri, sa fac o paralela: cum l-a primit Craiova pe Gica Popescu, cand acesta evolua la Dinamo, si cum l-a primit Steaua pe Lacatus : si ieri, cand i-a scos 2 puncte din traista lui Steaua in ultimele minute cu Brasovu', si acum 2-3 ani cand a batut pe Steaua cu FC National, si exemplele pot continua. Chestia asta spune ceva despre suporteri, nu? Si poate ca e si un motiv (secundar, e adevarat, pe langa bani) pentru care jucatorii pusi sa aleaga intre Stiinta si Steaua aleg Steaua.
Sirbu Mihail Bogdan
20-03-2003, 10:12 PM
Da dar anul trecut cand a batut F.C National pe Craiova in ultima etapa pe Stiinta publicul adica 40.000 de oameni nu 5000 ca la Steaua l-au aplaudat pe Olaroiu care a jucat la Craiova.Si cand erau lutu cu trica la Steaua si au jucat in craiova Galeria i-a chemat la salut si ia aplaudat .
Si pot sa-ti spun ca suporterii stelisti l-au injurat pe Danciulescu cand a plecat la Dianmo dupa ce marcase pentru steaua nu stiu cate zeci de goluri!
tudosebogdan
24-03-2003, 09:17 PM
si stii de ce fac asa? pentru ca uita cata bucurie le-a adus. ce daca joaca la alta echipa? asta nu inseamna ca e mai putin bun sau ca nu si-a facut datoria (cel putin in cazul lui Danciulescu e evident ca este cred cel mai bun marcator in Steaua-Dinamo de dupa 90, poate chiar all time). :?
:oops: pentru cei care nu stiu ce inseamna sa fii un suporter adevarat.
Sirbu Mihail Bogdan
24-03-2003, 10:41 PM
Eu nu l-as fi putut si nu l-am injuarat pe G.Popescu desi ma uitam la meciurile lui Dinamo si ceva nu parea in ordine.Se pare ca si unii ultrasi craioveni au uitat ce a facut G.Popescu pentru echipa asta,dar sintem la retrogradare si asa ne trebuie ca injuram valorile si jucam cu panaramele.
Am citit un interviu cu Popescu si zice aca a jucat la echipe mari din Europa dar a pupat numai stema Universitatii.Si enervant e ca el a vrut sa vina la Craiova dar nu a fost lasat de patronasul nostru.
Asa ca :: :fyou: sTAICU :: :fyou: nETOIU
tudosebogdan
25-03-2003, 03:15 PM
Ce sa va fac mai, voi oltenii a trebuit sa iesiti mereu in evidenta. :o Asta e acuma nu va mai plageti si voi atat!
ps: ce mai sufeream si eu cand ii vedeam karatele lu' Becali cu Max in fata la Dinamo ... :x :sorry:
inapoui la spectatori... sa vedeti voi la anu cand pica poli si uta ce medie de spectatori va fi pe etapa, parca vad, vreo 1000/meci :(
Sirbu Mihail Bogdan
30-03-2003, 05:00 PM
Daca o sa joace Stiinta cat de cat bine la anu,spectatorii care o sa vina pe Central o sa mai ridice media.
Sirbu Mihail Bogdan
13-04-2003, 06:59 AM
Deoarece eu am pus subiectul asta o sa va prezint un clasament provizoriu al spectatorilor pe teren propriu in acest campionat:
1.POLI AEK Timisoara - 257.000 spectatori
2."U" Craiova-227.000 spectatori
3.Steaua - 182.000 spectatori
4.UTA - 92.000 spectatori
am ales echipele astea deoarece pentru acestea s-a votat (in realitate pe locul 4 e Rapid iar pe 5 e Dinamo)
:D :D C.U.C.S si C.V.U.C.S domina bucurestiul!!!! :D
sanshine
14-04-2003, 03:12 PM
Ar fi interesant daca ai imparti mediile astea la capacitatea stadionului. Asa s-ar vedea cu adevarat interesul pentru fotbal, pentru ca unele echipe cu un stadion mic (UTA :wink: ) ar avea si ele sute se mii de spectatori, daca ar avea unde incapea.
Sirbu Mihail Bogdan
14-04-2003, 04:54 PM
sa nu se supere nimeni dar daca tot ai dat exemplu pe UTA,cand le-am adunat a avut 6.000 ,7.000 si 8.000 deci nu a fost la fiecare meci stadionul plin dar a fost in proportii de stul de mari.Numai la doua meciuri au fost cate 12.000 de spectatori
sanshine
14-04-2003, 05:04 PM
da, pai depinde si de pretul biletelor. pe unele stadioane e intrarea gratuita, pe altele sunt niste preturi. Cum a pus netoiu 1 mil. parca intrarea pe Oblemenco, nu? Sau Dinamo aseara cand a triplat pretul pentru rapidisti. nesimtiti.
Sirbu Mihail Bogdan
14-04-2003, 05:06 PM
asa e ,am vazut fara sa vreau la UTA si parca mi s-u parut cam scumpe comparativ cu ce era la Craiova, cel putin cand mergeam eu.
cei de la prosport gresesc de multe ori, sau de unde ati luat voi statisticile, cand au spus la meciul uc farul 8000 de spectatori pe cand stadionul era plin, la fel si la meciul cu otelul
Sirbu Mihail Bogdan
14-04-2003, 08:21 PM
te cred ca se pot sa fie gresite , oricum cifrele sunt aproximative, dar le-am luat de pe site-ul care il ai la link-uri dedicat echipei UTA.
ady14
16-04-2003, 02:11 PM
Pai normal ca pe primele locuri vor fi Craiova si Poli pentru ca:
1. Fotbalul este iubit in aceste zone!
2. Au cele mai mari stadioane din tara!
Spectatorii lui Poli in meciurile de acasa:
1.Poli v Bacau : 15000
2.Poli v Bistrita: 30000
3.Poli v UTA : 45000
4.Poli v Sportul : 30000
5.Poli v Brasov : 35000
6.Poli v Arges : 30000
7.Poli v Dinamo : 42000
8.Poli v Steaua : 42000
9.Poli v Rapid : 25000
10.Poli v National : 25000
ady14
16-04-2003, 02:14 PM
de ce e un devazantaj?
pentru ca majoritatea oamenilor nu vor fi de acord sa umble noaptea prin oras.
si ca multi spectatori sunt minori si nu prea sunt lasati la ora 23:00 sa fie la stadion!
:fyou: dinamo :fyou:
Adi, nu mai posta doua mesaje unul dupa celalalt, dacai ceva de spus spui intr-un singur mesaj pentru ca asta nu e mail iar postarea a 2 mesaje sau mai multe unul dupa celalalt e considerat post boost, asadar spune ce ai de zis intr-un singur mesaj, daca posteaza cineva dupa tine atunci poti pune alt mesaj :)
ady14
17-04-2003, 01:45 PM
ma omule eu vad ca tu esti cam suparat pe viata!craiova a batut pe rapid,poli pe steaua,uta pe steaua!
stim si noi ca la meciurille dinamo-UTA si POLI AEK TIMISOARA-dinamo a arbitrat burloiu!cacatul ala!si-a batut joc si de UTA si de POLI!
le-a dat la dinamo in meciul cu UTA 2 penalty-uri inexistente!
1 gold din offside!cand l-au faultat pe Njock de rosu nu a facut nimic!
SI LA TIMISOARA SI-A BATUT JOC DE 40000 DE OAMENI CARE AU VENIT SA VADA FOTBAL!5 CARTONASE ROSII!AN REZISAT AM CONDUS,AM EGALAT SI DUPA PRELUNGIRI A MAI LASAT CATEVA MINUTE PANA CAND A DAT dinamo GOL!SI-A BATUT JOC DE 2 ORASE IN CARE S-A NASCUT FOTBALUL!CE A FACUT BUCURESTIUL PT FOTBALUL ROMANESC?
IN AFARA DE STEAUA NICI O ECHIPA DIN BUCURESTI NU A CASTIGAT O CUPA EUROPEANA!UNDE AI VAZUT TU IN BUCURESTI 40000 DE OAMENI PE STADION?LA MECIURILE NATIONALEI?
:fyou: dinamo :fyou: dinamo echipa blatistilor si hotilor huooooooo!
ma omule eu vad ca tu esti cam suparat pe viata!craiova a batut pe rapid,poli pe steaua,uta pe steaua!...
???
sper ca nu vorbeai cu mine
DarkComy
17-04-2003, 10:23 PM
Bravo Sirbu Mihail Bogdan ai zsi bine
SI inca un lucru cum dracu se asteapta lumea ca , Craioca sa faca performanta adika sa ia campionatul daca se descopera jucatori buni si apoi la prima pauza competitionala sunt vanduti pt 100.000 $ - 200.000 $
cand ei ar valora cu mult mai mult exemplu de la Craiova il face Guso si Daouda care ma tem ca vor fi vanduti la vara si Craiova iar o sa se planga ca nare nici un fundas de clasa sau portar :x :x :x :x
Sirbu Mihail Bogdan
17-04-2003, 10:37 PM
Asa e ,si JAVRA aia de netoiu vrea acum sa-i ia si pe Verdes si Rada,nu stiu pana unde il duce nesimtirea,dupa ce a luat atatia mai vrea inca.Si staicu asta pun pariu ca e pe mana cu netoiu.Statea G.Popescu cu telefonul langa el sa-l cheme asta la Craiova,dar nu l-a vrut ca era entuziasmul prea mare si in plus il voia netoiu la dinamo ca nu aveau caini din tribune pe cine sa injure.
Ma bucur ca esti de aceeas parerela fel ca toti oltenii.Asa trebuie sa ne spunem parerea sa le aratam arogantilor bucuresteni ca nu pot face NIMIC sa destrame iubirea de la Craiova si trebuie sa speram ca o data cineva care iubeste echipa va veni si va vrea cu adevarat sa faca performanta.
sanshine
18-04-2003, 11:21 AM
detectez pe-aici un complex anti-Bucuresti . http://hattrick.computergames.ro/forum/html/emoticons/doctor.gif
peace! http://hattrick.computergames.ro/forum/html/emoticons/flowers.gif
Sirbu Mihail Bogdan
18-04-2003, 02:00 PM
pai la atatea atacuri care au venit de acolo de-a lungul timpului,n-am putea sa fim altfel.
Ultrasi suntem noi,Niciodata voi!
Sa te nasti,Sa cresti!
ANTI bUCURESTI!
sanshine
18-04-2003, 02:09 PM
si vin eu, ca bucurestean pasnic, citesc treaba asta, se umfla tarita in mine si zic: ba, ce caposi sunt si provincialii astia! sau ceva de genul asta. Ideea e ca eu n-am nimic cu tine. Tu de ce insisti sa ai ceva cu mine?
Sirbu Mihail Bogdan
18-04-2003, 03:59 PM
ma sa-ti explic ceva,nici eu nu am ceva cu tine dar ia uite sa-ti spun ceva.
Pentru ca aici vorbim de spectatori sa-ti spun o intamplare.
E meci cu Steaua:Eu nu stateam in Craiova,vin de la dracu in praznic. Erau 35.000 de spectatori la meci,suporterii stelisti isi anuntasera prezenta vreo 1000.Nu vin decat vreo 100.Incepe meciul ,Stiinta e peste steaua dar nu poate marca,stadionul tremura.Minutul 87 reusim ,Stiinta conduce cu 1-0.Deja inebuniseram toti,cel putin eu nu mai aveam frati ,mama,tata.Suporterii stelisti isi faceau bagajele,stransesera tot,banere,steaguri.Minutul 91 marceaza Danciulescu din intamplare,stelisti in tribuna mai erau vreo 50,se bucura ei,minutul 92 marcheaza Ciocoiu,deja se intorc cativa.Ei au crezut ca noi o satacem si o sai lasam pe ei sa cante,nu s-a intampalt asa,noi toti strigam tot ca la 1-0(au dat dovada de o lasitate extraordinara,asa ca nic nu ia bagat nimeni in seama).Atunic ei au inceput sa injure,au rupt si gardu animalele(nu stiu unde vroiau sa se duca mai incolo fiind mii de oameni.Ei venisera cu niste microbuze,nu s-a atins nimeni de ele.
Deci pe scurt bucurestenii in fotbal sunt de o lasitate extraordinara, si mai si vorbesc de galerii.de cand pricep si eu fotbalu asta meciul asta mi-a ramas in cap impreuna cu finala de la bucuresti cu dinamo acum vreo 3 ani ca meciuri in care le-am dat dovada de superioritate.
tudosebogdan
18-04-2003, 04:27 PM
eu unul tin cu Steaua dar recunosc ca nu am fost niciodata la un meci al ei si nici nu cred ca o sa ajung vreodata. fratilor si la televizor se aude la fel de clar ce scandeaza aia in tribune. si nu e vorba doar de galeria Stelei la faza asta. poate ca toti suntem suporteri dar crede-ma ca nu suntem toti la fel. :oops:
sanshine, ai sters ceva mesaje pe aici, sau sunt eu in ceata? :crazyboy:
ScorpionX
23-04-2003, 05:30 PM
Ati vazut cati spectatori au fost la Criova-Steaua????
Sa vedeti la meciul cu Dinamo...
justafan
29-04-2003, 11:26 PM
Spectatori vor fi la Timisoara tot timpul(la fel shi (sunt cocalar de mirc) la Craiova).Dar daca fotbalul romanesc nu are credibilitate , Poli,UMT sau CFR-ul de la Timisoara nu o duc bine.Din cauza scandalurilor non-stop din fotbalul romanesc,oamenilor cu bani din aceasta zona le este groaza sa se bage in aceasta mocirla shi (sunt cocalar de mirc) pe deasupra pe primarul nostru drag nu-i pasa de fotbal.
Sirius
01-05-2003, 09:25 PM
Am vazut niste imagini tare...tari :D La un meci de fotbal oarecare dintr-o tara din America de Sud (nu-i spun numele, ca ma trezesc cu ei pe cap) a izbucnit un mic scandal in tribune. Ce-a urmat a fost spectacol...Pot afirma ca tribunele noastre parea sala de teatru pe langa ce e acolo. Iata cum pasiunea este dusa la extrem...Asa ca nu mai fiti suparati ca unii se dau suporteri infocati si nu sunt deloc. Mai bine asa decat sa facem lupte de wrestling in tribune! :D
ScorpionX
03-05-2003, 01:03 PM
Sa nu se supere cineva pe mine dar eu cred ca agonia suporterilor lui Poli o sa treaca, o sa vina meciuri proaste si suporterii nu accepta asa ceva si se vor supar, in plus echipa se nume poli AEK si nu Poli Timisoara care e in C.
De ce nu au luat echipa de la italianu ala si cumparau locul. Mi se pare o prostie, au ingropat adevarata Poli care a jucat cu Real pentru a aduce in fata unor suporteri extraordinari o Poli pe 60%, eu cred ca daca s-ar fi intamplat asa ceva la Craiova putin ar fi fost aceia care ar fi acceptat, noi stim o singura echipa si nici o copie nu o poate inlocui.
FORtz (sunt cocalar de mirc)A STIINTA :valuri:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.