View Full Version : Concediu
Dupa cum probabil multi stiti eu am det prin dial-up :blink: prin romtelecom (artelecom si xnet) :scaun: , cum in aproximativ 1 an nu am reusit sub nici o forma sa scap de aceasta povara, am decis ca pana in decembrie sa iau o mica vacanta, poate pana atunci se mai rezolva lucrurile, asadar, de maine seara de la ora 17:00 nu voi mai avea acces la internet de acasa pana in 15 decembrie :P (asta daca nu se intampla vreo minune cu RDS sau UPC). Asadar dusmanii se pot bucura. prietenii pot sa se roage pentru internetul la care visez de multa vreme si talibanii pot bombarda sediile UPC, RDS si Astral :P . Pana atunci ma voi ocupa de RLSP 2005 si de site, dar...va fi foarte greu sa comunic cu ceilalti si sa mai updatez siteul, mai ales din net-cafeuri...asa ca bafta tuturor si nu va speriati daca voi posta mai rar, pentru ca nu am de unde :P
Sirius
01-10-2004, 09:02 PM
Ma repet , citandu-l pe Caragiale: "se duce dracului giudetul".
Da ce poti sa faci, asa e in Romania...
Ce pot zice, concediu placut!
stefan
01-10-2004, 09:14 PM
pai si eu is in concediu pana la vara, ce ne facem? :blink:
Concediu placut , sper sa te vad cat mai curand pe forum.
E hai ca poti sa mai intri de pe la vreo sala asa 5 mins sa ne pupicesti :P
Serios vorbind acum...sper sa ti se intample un miracol asa cum spui si sa te revedem cat mai repede...totusi este inacceptabil ca un student sa nu poata aiba acces la internet decat pe bani grei....daca tot intri in pardite sa propui si "legea studentului informat" unde studentii din toata tara vor avea acces nelimitat si gratis la internet...un fel de program national ;)
Hai noroc !!
deci, nu credeam ca faci asa, dar, daca as fi fost in locu tau, as fi facut la fel, si mi-as fi bagat p**a in netu ala infect. Asa ca, iti urez un CONCEDIU PLACUT, si, speram se ne revedem cat mai curand :D
habbib
02-10-2004, 10:00 AM
mns mns,iti urez si eu CONCEDIU PLACUT,stim amandoi,ca mai placut de atat nu se poate :P ,te asteapta paradisu in timisoara,da iti promit ca o sa te vizitez atat de mult incat o sa te saturi de mine,poate mai reeditam long night-urile de anu' trecut ;) ..distractie cum nu se poate mai placuta si sa nu cumva sa fi la fel de prost ca si mine si sa faci greselile pe care le-am facut eu :( pentru ca n-am nevoie de tine in Arad,dupa aia la cine p**a mea mai dorm in timisoara :lol:
Time2Chill
02-10-2004, 11:32 AM
Vaia con Dios mns :P si COME BACK SooN
DarkComy
02-10-2004, 05:08 PM
Bye Bye mns . Te asteptam !!!! :da: :da: Concediu placut!!! :lol:
se pare ca numai maine dimineata plec la tm, asa ca inca nu ati scapat de mine :P
RaPiDuTz
02-10-2004, 08:59 PM
drum bun si concediu placut :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.