View Full Version : Ce ISP aveti?
LiviuRO
30-09-2004, 02:11 AM
rsp si mentionati un plus, un minus, si ce conexiune aveti, desigur. Rate de download, upload, etc :)
Luci90
30-09-2004, 02:19 PM
Am cable link.Plus-ii ieftin,minus-viteza cam mica, download -30 kb/s, upload-30 kb/s
yahoo
30-09-2004, 04:04 PM
Ios in ca pe dial-up si sufa :P.Nu miam pus inca cable ca tre sa imi faca nush ce la reteaua aia d bloc :(. Asa ca pe dial-up sunt p ARtelecom si mere super bine fata d RDS sau PCnet.
Plus: AR Merge cel mai bine p dial-up si la viteza :P
Minus: Nu am viteza prea mare
Download: 5-8 kb/s
Upload: 3-6 kb/s
stefan
30-09-2004, 04:40 PM
Eu am cable link de la RDS, in general merge cu 20-30KB/s, si daca ma rog ca Iordanescu prin 40. is multumit in general pentru ce imi trebuie mie.
DarkComy
30-09-2004, 08:20 PM
Net: Mediasat (teava de la RDS)
Minusuri : Dureaza mult instalarea
Se obtin greu contractele
Preturi putin cam piperate :)
Plusuri: Banda buna metropolitan si extern
Viteza de download : 5-6 Mb pt retea iar repartizat de catre admin 512Kb intern
Viteza de upload : cam 256 Kb
BTW. Liviu scrie si tu ce ai ;)
LiviuRO
01-10-2004, 01:27 AM
Evolva, fibra optica, legatura pe server doar cabluri FTP, 100Mbs intern, 16Mbs extern, la abonamentul meu (350.000), am limita inferioara de 100KB intern, si 10KB extern.
Plusuri: In reteaua metropolitana evolva trag cu minim 500KB, viteza ajungand si la 2MB. Externul merge mereu foarte bine, adica, am limita inferioara 10KB, dar down-ul meu ajunge pe la 100KB.
Minusuri: din cauza problemelor dintre Evolva si RDS, orice legatura cu RDS (inclusiv re-sellerii lor) se face pe extern, adica pe banda mai mica.
Facand raportul calitate/pret, ponderat cu ideea ca RDS va ajunge in Rahova abia anul viitor, mi se pare de departe cea mai buna alternativa, pentru o retea, desigur.
DarkComy
01-10-2004, 12:43 PM
HAHAHAHA :lol: ce ai uitat tu sa zici e un MARE MINUS :P
Cei de la Evolva incetul cu incetul pierd Peeringul cu marile firme din Romania . La un moment dat nu aveau peering cu cei de la Astral
Nu stiu acum daca au peering cu toti :huh:
Peeringul = traficul intre cele 2 companii daca nu ai peering nu poti trage de la aia :P
Daca va uitati in lista ANISP o sa vedeti ca ei nu se regasesc acolo deci .... ;)
Am vrut si eu sa ma bag la Evolva dar ma enervat KKT-ul ala de admin Dimitri si nu m-am mai bagat :angry:
LiviuRO
01-10-2004, 03:32 PM
Peering exista :), dar nu intern, doar extern, asta am zis mai sus :). Cu RDS peste tot, cu PCNet (cartele si ADSL, adica ce a luat RDS), plus celelalte companii mai mici preluate de RDS. Astral in schimb, merge destul de OK.
Eu am facut thread-ul asta mai ales in speranta sa gasesc un evolva ceva, pe aici, pe forum, dar se pare ca...
eu am dialup si de maine nimic ca duc computeru la timisoara si scapati de mine pana in decembrie, pa si pusi
PS la ce exista la noi in romania nu prea poti pune intrebarea ISP pentru ca firmele de la noi sunt niste mai cacaturi monopoliste ce se pisha pe noi...na, ma kak pe rds, upc, romtelecom ,artelecom si astral, va las pe voi cu traficul de cacat de 20-30KBps pentru care trebuie sa cersim in genunci la firmele de kakat mentionate mai sus
sanshine
01-10-2004, 09:52 PM
Liviule, io-s pe Astral, dar de luna asta se pare ca in sfarsit se face schimbarea pe Evolva. Happy now? :P
Eu is pe RDS, rahat de net, reteaua e de kkt, trag cu 25-30, urc cu 25-30, platesc 9$ (ca mai mult nu imi trebe,nu fac eu nu stiu ce pe net), am telefon RDS, 500 de min gratuite retea RDS, 50 minute gratuite ROMnashpaTELECOM, deci pe scurt, NASHPA :lol:
Luci90
02-10-2004, 07:56 PM
Mah tobo,cable link ii destul de bun la pretzul asta
RaPiDuTz
02-10-2004, 09:04 PM
fribra de la RDS...
pe metrop rupe...am ajuns o data sa trag cu 8 mb...deci cam asta e limita superioara :P inferioara cum zice liviu ar fi cam 100 kb...asta cand trag de la Astraleni :P (minusul)
DarkComy
03-10-2004, 01:17 PM
RaPiDuTz se pare ca noi 2 pana acum avem cea mai buna TEAVA :lol: :mishto:
AZI AM SEMNAT CONTRACTU CU RDS :P GATA DIN DECEMBRIE NET PRIN CABLU SI PT MINE :P
DarkComy
06-10-2004, 09:06 PM
BRAVOOO !!!!!!!! mns i-a baga detalii cat te-a costat si ce iti ofera
Btw. Daca ti-au zis 3 luni ai rabdare ca astia nu se prea tin de cuvant iti zic asta ca si eu am patit la fel <_<
LiviuRO
07-10-2004, 12:21 PM
nu-i aminti cu amanatul, ca iar face o criza :P.
mns-> "Si Dumnezeu a spus: <<Sa se faca lumina!>>""
e cable link, nu imi pasa, in contract zice ca tre sa astept intre 45 si 60 de zile, un prieten a asteptat 50... :P oricum chiar daca cable linkul se misca intre 15 si maxim 35 (poate) eu ma bucur ca voi scapa de telefon :P
LiviuRO
08-10-2004, 07:11 PM
ti-am zis, sa vezi petreceri, cand vine prima factura RomTelecom, 300-500 mii lei. Iti zic eu, cinste astea :). Si pana la urma, cand o sa uploadezi la CG cei 80 MB ai patchului, o sa poti sa tii uploadul toata noaptea, deci, nu conteaza.
important e ca e peste 10KBps si nu conteaya ora si nu e tel ocupat :D
Florin4Dinamo
08-10-2004, 09:25 PM
Mda ... si eu am RDS Cable Link de 9 $ pe luna trafic 1 Giga dar kesti smechera e traficu metropolitan (intre utilizatorii cable link din acelasi oras) necontorizabil :mishto: si daca traiesti intr-un oras care se respecta si are hub de dc++ special pt. contracte RDS o duci bine .... daca ai sursa iei cu 30 constant ceea ce inseamna daca stai 14 ore / zi ca iei 2 cd-uri pe zi ceea ce nu mi se pare rau :D + faza cu telefonia care mi se pare ff faina 50 de minute romtelecom + 500 de minute RDS.tel incluse in cei 9 $ ... eu personal is destul de multumit de RDS
stefan
09-10-2004, 08:44 AM
Originally posted by mns@Oct 8 2004, 05:59 PM
oricum chiar daca cable linkul se misca intre 15 si maxim 35 (poate) eu ma bucur ca voi scapa de telefon :P
hehe, eu am prins aseara si 70 cand trageam de la R "ceva" :P
Luci90
09-10-2004, 09:15 AM
mns->cum trebuie sa astepti 45-60 zile?La mine au venit dupa 3 zile :P
Pai in arad cererea e foarte mare, au peste 50 de cereri pe zi, la un prieten au venit dupa 50 de zile :P da nu conteaza, pot astepta :P , e bine ca este un hub de dc++ maricel pentru arad... :D
maricel...destul de mare, seara, sunt 300 de useri (aproximativ), si cu cat cererile de abonare sunt mai mari, ne putem astepta la un HUB cat mai mare... Eu trag zilnic de acolo, si pot sa ma declar multumit...
merge netul :o am cablu :o nu stie nimeni de ce nu imi merge searchul in dc++ decat daca sunt passive?
DarkComy
12-11-2004, 09:34 PM
of of mns , daca vrei informatii despre dc++ adika ajutor zi-mi si vorbim pe un hub si iti zic tot ce iti trebuie
P.S. FELICITARI pt net man !!!!!!!!!!!! :mishto:
am rezolvat, era de la firewall
Y?, check this out:
Net: eSide, fibra optica
Plusuri: banda buna metropolitan si extern, viteza ajunge si pana la 1.5 mB/s cu evola sau rds, in medie trag cu 300-500 kb/s
Minusuri: astia de la mine din retzea rup netul, trag toata ziua, da` in rest e spuer. Minim cred ca am tras (constant) cu 10-15 kb/s de la Astral.
DarkComy
13-11-2004, 01:38 PM
looooooool de loooooooooool
eSide nu e cumva Evolva ??
Nu, evlova e altceva, eSide sunt mult mai mici, fa diferenta:
http://www.evolva.ro/
http://www.eside.ro <-- sa-mi zici ce parere ai ;)
DarkComy
22-12-2004, 10:44 PM
NESIMTIREA E IN FLOARE !!!!!!!!!!!!!!!!
Nue posibil ce face rds-ul M.U.E. :fyou: :elaine: :flipa:
Rds-ul a mai facut un pas spre futuristul lor obiectiv CONQUER BUCURESTI !!! prin intreruperea peeringului cu Mediasat ( f**k ne-au distrus pe mine si pe reteaua mea ) si cu Idilis , si vor continua sa taie peeringul si cu alte firme pana cand probabil vor ramane doar cu Astralul , ArTelecomul si Roedu . RDS dintr-un punct de vedere se transforma in Evolva . Cu toata simpatia care le-o port celor de la RDS ( Yaa right ) le dorec numai bine ( cum sa nu ).
DIEE RDS!!!!!!!!!!!!! BURN IN HELL !!!!!!!!!! :cenzurat: :scaun: :sanshine2: :boxeaza: :injur2: :sniper: :lukeiamyourfather:
RDS vrea sa atraga oameni spre ei, normal daca taia peeringul cu Mediasat de ex, retelele pierd multe, asa ca poate se vor reorienta spre ei...
din cate am inteles se pare ca se va reveni la sentimente mai bune... :)
eu stiu ca's nesi :P dar fiind pe rds nu prea ma afecteaza, gasind aproape orice pe rds :P
JohnnyUSA
23-12-2004, 12:17 AM
Fericitilor! :unsure:
si surpriza, azi am semnat contractu cu rds si la timisoara, si acolo voi avea net nelimitat la 512kbps :P fara limita de trafic :P
Eu sunt la pamant demult din cauza ca nu am beneficiat niciodata de peering cu rds de cand sunt la evolva...asa ca oi trage eu cu megi de pe dc si torrente dar surful este mai slab chiar decat dial-up...
Si toate intreruperile astea fac parte din strategia RDS de a atrage tot mai multi noi abonati...treaba e ca momentan RDS nu accepta retele de bloc...lucru la care probabil vor renunta..
DarkComy
28-12-2004, 12:23 PM
RDS sunt niste imbecili de la femeia de servici pana la directori . In tentativa lor de monopolizare a NETULUI din Romania sunt sanse foarte mari ca daca RDS nu isi revizuieste parerea despre retelele de bloc si despre peeringul taiat , sa se creeze 2 retele mari in Bucuresti RDS si Ceilalti Provideri care o sa aiba peering intre ei .
RDS mai mult ca probabil le face rau si la proprii clienti care au trafic limitat si care nu stiu ca traficul cu providerii cu care nu mai au peering trece prin extern si o sa le vina o factura ......
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.