PDA

View Full Version : Numai in Romania?

mns
28-09-2004, 11:40 PM
Ascultam acum revista presei de la Antena 1 (cevea emisiune cu ala Badea si Oreste Show), si ce am auzit..in Romania a aparut concediul medical pentru culesul recoltei :o

haideti ca tot sunt line ziarele si emsiunile TV de aberatii tipicrmanesti, cum le auziti postati-le aici :D si nu trebuie neaparat chestii de la TV sau ziare, si ceva cu ce v-ati intalnit in viata de zi ci zi..nunta tiganeasca pe strada...etc :P

nca ceva...cica minodora, fosta la maxim, are triplu disc de platina sau ce si va merge la nu stiu ce magazin sa dea autografe...pai de unde si pana unde are aia triplu disc de platina?!?!?! :blink:

Blue
29-09-2004, 01:32 AM
Pai ar fii prea multe lucruri ce ar trebuii sa aiba aceatsa marca inregistrata. ex legi care se schiba de la zi la zi, legi pe care le respecta fraierii, proprietati date disparute desii exista ??!!?? , maneaua un fenomen pe care cred si sper sa nu il inteleg vreodata.

habbib
29-09-2004, 08:58 AM
saptamana trecuta, de exemplu,l-am vazut pe tzaranu ala de wonder boy aproape toata ziua pe la proTv si acasa,vezi Doamne ca si-a schimbat prea frumosul nume de scena in Adi DeVito :lol: ..toata ziua l-au aratat la televizor,si stirile le-au inceput cu el,ce p**a mea,cine draq ii ala,un nimic,un incult,care canta pentru alte20 de milioane de inculti, nici nu ma mir, protv da ce cere lumea,si cum mult peste jumatate din populatia romaniei e iubitoare de manele, trebuia sa isi faca si ei rating,huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooo si la proTv si la manele si manelisti :nashpa: :nashpa: :nashpa:

mns
29-09-2004, 10:58 AM
chiar si-a schimbat numele de scena in Adi deVito? :o

stefan
29-09-2004, 05:26 PM
ca tot veni vorba de manele, exact in ziua in care sa terminat postu ala deo fost in vara o fost o nunta sau ceva la mine in cartier, si noaptea a urmat showu cu prostalani, si ala care cica se chema dj baga in general numai manele de alea suspecte cantate de divershi tzarani de care na auzit nimeni, si din cand in cand mai baga si o mel care nu era manea si era mai mishto, si toti tzaranii tipau: " shi fashi uai, shii cu porcaria aiasta, ie shi schimba, baga o mene, shii cu tini uai" :P