View Full Version : Site numai pt TCM
Pt ca am vazut ca au existat mai multe tentative de a face un site numai pt TCM , dar toate au esuat m-am hotarat sa-l fac . Site-ul este facut, dar nu intentionez sa-l pun pe net fara colaboratori asa ca cei ce vor sa ajute cu stadioane , database sau alte chestii sa spuna .
P.S : Mai as avea nevoie si de cineva care sa stie PHP bine incat sa faca un counter si un forum
danutz_andrey
25-09-2004, 04:26 PM
.....si pana la urma nu va mai exista nici un site :P
va exista daca va vrea cineva sa ma ajute
pai sa vedem saitu sa stim daca sa ajutam pe cineva sau nu ;)
ok ... ca sa va hotarati l-am pus pe net
www.rotcm.as.ro
MaPaX
26-09-2004, 09:29 AM
misto site-ul :mishto:
danutz_andrey
26-09-2004, 11:19 AM
Chiar m-a impresionat site-ul,bravo foarte frumos :)
Ar mai fi de lucru la site, dar merge...
Vlad87
26-09-2004, 12:01 PM
nush ce sa zic....frumusel
Daca chiar vrei sa faci un site de TCM eu zic sa mai lucrezi la el...daca asta e primul site facut de tine, atunci merge, altfel nu...Am vazut ca ai zi ceva de faptul ca cei ce sunt interesati de stadioane si dadabase, pai tocmai asta trebuie facut la TCM, nu poti doar sa faci siteul si apoi sa lasi pe altii sa faca toata munca, nu mi se pare normal ca cineva sa faca un site doar ca sa i apara numele acolo, dar el sa nu aiba nici ceam mai mica idee despre editat...
Pt MNS :
1. nu e primu site facut de mine
2. nu am zis niciodata ca o sa las pe altii sa faca munca
3. am ceva habar de editat
4. nu e musai sa ma ajuti tu
5..m-am oferit sa fac site-ul tcm ro nu pt a ma stii lumea si a imi pune numele pe site ci pt ca sunt un fan tcm
6. oricum aveam de gand sa mai lucrez la el
Eu doar mi-am dat cu parerea si am zis ca nu e un site care sa se ridice la un nivelul la care trebuie sa se ridice un site de acest gen...Din ce ai zis mai devreme se parea ca astepti pe cei ce vor sa editeze, stadioane si database => ca tu faci siteul si altii munca
RaPiDuTz
26-09-2004, 11:03 PM
mha pt inceput nu ii rau da e enervant headeru ala imens...incearca sa il faci mai mic ca imi ocupa juma de monitor :lol:
eu tot am senzatia ca tre sa dau tot situ in jos cum e la FifaRomania spre exemplu dar la al tau doar partea aia din mijloc se da...e cam ciudat :)
Altfel spus, situ este destul de slab :nashpa: Ar trebui sa mai lucrezi...
Rapidutz .... nu am ce spune ... ai dreptate .... banner-ul e prea mare asa ca am renuntat la el ... in schimb partea de mijloc se da in jos deoarece am lucrat cu frame-uri iar un dezavantaj la Fifa Romania mi se pare faptul ca atunci cand dai in jos pierzi din vedere meniul
Oricum vreau sa stiu ... ma ajuta careva?
NU va inghesuiti :lol:
Faza cu meniu, ii mai bine facut asa cum e la FIFAro decat la TCM-u tau...Si in al doilea rand, la php nu prea se lucreaza cu frame-uri ( a lu FIFAro e facut in php)
Ok ... deci sa inteleg ca trebuie sa renunt ?
Vlad87
28-09-2004, 03:05 PM
nu renunta.......fii atent...intra pe #[cenzurat] sa vb da?
ok ... o sa fiu in seara asta la 10 acolo
Vlad87
29-09-2004, 07:17 PM
nu stiu ce aveti cu ***...lamuritima
LiviuRO
29-09-2004, 08:00 PM
in regulamentul forumului se specifica ca "anumite cuvinte" vor fi cenzurate automat de scriptul forumului.
stefan
29-09-2004, 08:03 PM
ca sa ne intorcem din nou la subiect, Rio, eu zic ca nu ar trebui sa te opresti pt ca niste oameni si-au spus parerea, daca crezi ca poti si exista persoane serioase care te pot ajuta (sa nul asculti pe danutz_andrey ca numa gura ii de el :P) chinuite putin sa faci saitu sa arate mai "profesionist" :mishto:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.