View Full Version : Divizia A este in TCM 2005
:romania: Divizia A este in TCM 2005 daca nu ma credeti vizitati http://fm.fifatainment.com/news.php?section=1&id=574
ciudat este ca apare si liga luxemburgheza
vali16_84
24-09-2004, 01:41 PM
tu nu vezi frate ca e in Fussball Manager 2005...nu in tcm...
vali....te rog sa fii si tu mai politicos cu membrii mai noi...
fussbal manager e TCM varianta pentru germania, si daca citeai cu atentie ce scrie acolo alea sunt ligiile pentru tcm... ;)
stefan
24-09-2004, 02:40 PM
hehe, in sfarsit am primit confirmarea ca nu am muncit vara asta degeaba :D
vali16_84
24-09-2004, 03:06 PM
mda...imi cer scuze..n-am stiut...trebuia sa deschid si eu ochii :D :blink:
53 de ligi...oao...chesti cu luxemburg...mai bine puneau haiti sa joc cu venus :)
RaPiDuTz
25-09-2004, 09:40 PM
avem de unde alege :P
herg > se va face patch si cu Haiti probabil ;)
MaPaX
26-09-2004, 09:34 AM
Abia astept jocul :naughty:
Vlad87
26-09-2004, 12:05 PM
pei cam toti de pe forum il asteapta
vali16_84
28-09-2004, 03:32 AM
si eu de abia astept sa apara...marfa c-o sa fie iar cu football fusion, ca la 2004...
LiviuRO
28-09-2004, 06:27 PM
pacat ca e din nou imposibil ca Football Fusion sa mearga cu RLSP pus...
pai RaPiDuTz,eu jucam cu campionatul din thaiti,nu haiti pus :)
era super fain
jucatorii de 6 erau super-buni
ul3yu
16-10-2004, 04:21 PM
Dragutzzz... hmmmm avetzi idee cat pot sa-i urasc pe astia de la EASPORTS ca nu fac si ei stemele si echipamentele echipelor romanesti!!! :injur: stiu ca sunt slabi si nesemnificativi pt astfel de jocuri dar totusi.... macar daca traiau cu gandul ca echipele romanesti sunt varza si i-au bataie de la toti, asa ca atunci cand Manchester bate pe cinvea din Romania... SA STIE DREACU pe cine bate! o stema si autoamat un echipament de care sa faca putzin mishto! dar nici macar atat!!! :(
RaPiDuTz
16-10-2004, 04:53 PM
nu sunt steme si echipamente pentru echipele din Romania pentru ca celor de la EA le e lene sa dea bani pentru licentza la Divizia A...
stefan
16-10-2004, 06:25 PM
La echipamente m-am rugat eu putin de ei si o zis ca o sa faca niste echipamente cat de cat asemanatoare (fara sponsori si steme si ce mai apare pe echipament), din pacate nu am gasit poze de calitate la toate echipele, pt ca in romania majoritatea siteurilor dedicate echipelor de fotbal sunt de kkt, poze din 99 si steme si mai vechi.
da asa e din pacate nu o sa fie iar emblemele ...dar bine ca sunt echipele :D
Voi veniti aici si va plangeti ca nu sunt steme si echipamente si ca ea e de cacat, na sa stiti ca anul trecut cei de la ea au asteptat cateva luni bune numai penru a baga si divizia a asta in joc, ce sa faca daca avem conducatoride cacat, credeti-ma, de anul trecut trebuia sa bage divizia a completa cu tot, dar de unde...la noi nu ai cu cine vorbi, si chiar daaca ai au cerinte exagerate
yahoo
17-10-2004, 11:38 AM
Acuma nush la ce trebuia liga luxembrugheza ca "mari" :P ekipe mai sunt akolo. Oricum super beton. Poate putzin exagerat cu ligile secundare din Austria si alte state dar ar merita bani
Abea astept jocul ..este singurul joc la care nu ma plictisesc si aproape singurul care imi place !
ji io la fel...ca nu mai am ce sa joc... :( :P
:)) de cand joci manager? ??
RaPiDuTz
18-10-2004, 10:12 PM
nu o dati in :offtopic: !!
inhuman
29-10-2004, 07:47 PM
Originally posted by mns@Oct 17 2004, 11:34 AM
Voi veniti aici si va plangeti ca nu sunt steme si echipamente si ca ea e de cacat, na sa stiti ca anul trecut cei de la ea au asteptat cateva luni bune numai penru a baga si divizia a asta in joc, ce sa faca daca avem conducatoride cacat, credeti-ma, de anul trecut trebuia sa bage divizia a completa cu tot, dar de unde...la noi nu ai cu cine vorbi, si chiar daaca ai au cerinte exagerate
Acum ca ai vazut jocul, si mai ales bataia aia de joc care se cheama Liga A, mai simti nevoia sa sari in apararea EA? Sunt si eu curios...
Si dupa cum vad pe forumu totalclubmanager.com ca se misca astia care fac patchu adica cu viteza luminii stinse sau cu viteza melcului turbat .... divizia a reala o sa o avem la anu ... ah scuze liga a ....
Vreau sa stiu... jucatorii sunt reali sau nu?
Numai asa, aveti jocul original, daca nu, nu comentati...
gianni
20-09-2005, 02:32 PM
Nasol ca nu sunt numele reale ale jucatorilor din Divizia A, iar numele iesite sunt de tot hazul: lupul dodos, lupul tugurlan, stolojan, nastase etc...avem o divizie de lupi sau ce?...in rest jocul este super mistho...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.