PDA

View Full Version : Mai msn mai

Salarutudor
04-03-2003, 08:18 PM
odata candva pe pagina www.fifaromania.as.ro aparea aceasta stire:
"Mergeti acum si va inscrieti la forumurile World Football Forums. De astazi exista si un forum dedicat fotbalului romanesc. Daca va inscrieti, avem si noi o rugaminte, in momentul introducerii datelor voastre, username si altele completati campul referrals cu mns. Cu cat mai multi va inregistrati, cu atat va fi mai bine pentru forumul dedicat Romaniei. Go make us proud."

Pe alt site parca www.worldfootballforums.com scria :
"The World Football Forums has decided to implement the Referrals system. This means that anyone who refers people to sing up onto this board can receive various prizes.

Legends: If you manage to get 5 people to sign up and post more than 5 times (without spam) you will be able to get your own legends title. This means that if you support Liverpool for instance you will get a Liverpool status title for example Liverpool Legend.

FIFA 2003: If you manage to get 10 people to sign up and post then you will receive a free copy of FIFA 2003 straight to your door."
(mai pe romana daca 10 oameni scriu la refferals Xulescu , Xulescu va primi acasa un joc Fifa 2003)

Mai msn egoist mai esti :P . Macar zi dac ai primit jocu...:cool:

A si sa nu uit mi-a placut faza la sfarsit : "go make us proud " puteai la fel de bine sa zici "go make us a game" :D

mns
04-03-2003, 09:18 PM
1. nickul e mns
2. asa, si...nu am voie sa profit si eu de pe urma sitului...jocul il am deja full si original, si as fi vrut sa am jocu si sa facem un concurs pe site ca sa il dam la cineva

Salarutudor
04-03-2003, 09:34 PM
Scuze ca te-am banuit , dar daca faci concursul pot sa mai particip si eu :oops: ?

Salarutudor
04-03-2003, 09:36 PM
nikul e format din trei :fyou: litere si e usor sa le incurci :mrgreen:

mns
04-03-2003, 09:38 PM
exista un buton numit modifica sau edit --- foloseste-l :P

Salarutudor
04-03-2003, 09:47 PM
Sa-l folosesc da ce ii prezervativ ? :D :D :D

mns
04-03-2003, 09:51 PM
adica daca nu o sa-l folosesti o sa iasa prea multe posturi->post boost->si asta nu e bine :P

regulamenrtu, nu bagati 2 mesaje unul dupa celalalt decat in cazuri extreme, cand ultimul mesaj l-ati vagat in topicul respectiv in urma cu cateva saptamaniu, da nu asa la o zi

Salarutudor
04-03-2003, 09:56 PM
sorry si astept sa treaca vreo 2-3 sapt pana mai postez pe threadul asta sau sa mai zica careva ceva :D :D :D

Sirius
10-04-2003, 09:50 PM
Desi n-are nici o legatura cu ce s-a scris mai sus, acest post, intra tot la categoria: ''Mai mns, mai!'' Ma uit si eu sa vad ce mesaje noi sunt pe forum si cand sa dau click pe ''Fotbal'' observ ceva demn de dat la Carcotasi: Cel mai polular :? sport din lume. Iata cat timp ne-a scapat la toti!

Sirius
14-04-2003, 09:29 PM
Da, vad ca ai remediat. Sper ca nu te-ai suparat! :wink:

mns
14-04-2003, 09:32 PM
nu-i nici o problema, decat sa ramana asa scris prost, mai bine ca ne-ai anuntat :mrgreen: