View Full Version : Blood Rayne 1 si 2
DarkComy
12-09-2004, 11:42 AM
Ati jucat ma jocul ?? e tare sangeros :lol: am jucat Blood Rayne 1 cam pana la jumate pana ma saturasem de atata sange
Subiectul jocului e ca tipa asta e pe jumate vampir si e trimisa sa omoare tot felul de oameni si chestii ( chiar si nemti ;) )
Pt cei care nu l-ati jucat va voi pune o imagine sa vedeti ce ati ratat ( INTERZIS MINORILOR)
Va da-ti seama ca in joc e imbracata :lol:
yo am jucat 1 pana pe la prima misiune si pot sa zik ca e cea mai mare porcarie
o fi el sangeros da grafica e de kkt
toate-s de kkt
DarkComy
12-09-2004, 05:51 PM
sa vedem cum o sa fie grafica in 2 daca Blood Rayne ar arata in joc identic ca in poza fara haine as juca cu cea mai mare placere
BTW Au inceput sa faca film-ul Blood Rayne :o
da
am citit si yo
da cred ca o sa iasa o mare porcarie
DarkComy
12-09-2004, 07:17 PM
mam uitat azi e www.imdb.com iam dat search la " Bloodrayne" si l-a gasit are actori celebri
BTW rolul tipei va fi interpretat de Cristina Loken sau cum se scrie cea din Terminator 3
Sirius
13-09-2004, 09:36 PM
Mai mult, Blood Rayne se va filma in Romania. Asa ca, Rapidutz, mai ai elicopteru' ala?
RaPiDuTz
13-09-2004, 11:11 PM
da :lol: trebuie reparat dupa ce am vazut paru lu Totti :P
vazusem si eu review la joc in level da inafara de fomeie nu ma impresionat nimik...
Sirius
07-10-2004, 09:13 PM
Baietii de la Level ne-au facut o surpriza si au pus in numarul de luna asta Blood Rayne 1 full. Cred ca e o realizare pentru ei. In plus, au mai bagat si un preview la BloodRayne 2 si un interviu cu regizorul filmului BloodRayne, care se filmeaza si la Cetatea Fagarasului, la o ora de Brasov. Baieti, treaba voastra ce faceti, eu raman cu Kristanna Loken...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.