PDA

View Full Version : FIFA 2005 DEMO IS OUT!!!

MYself
10-09-2004, 12:55 AM
Aici (http://www.pixelrage.ro/users/viewnew.php?&newsid=1401&gid=315&back_page=/index.php%3F) gasiti demo-ul FIFA 2005. Acum il trag, revin cu pareri mai tarziu. (asta dak nu il termianti unu' din voi inainte :P )

danutz_andrey
10-09-2004, 06:35 AM
Looool l-au scos deja?! :o
Sa ziceti cum e ca eu nu pot sa-l trag.

romania_team
10-09-2004, 09:36 AM
Il gasiti si la http://www.gamershell.com/download_index.shtml, are 86,1 mb, acu il copii, insa mie frica sa nu fie vreo teapa :angry:

Keep in touch

romania_team
10-09-2004, 09:47 AM
A playable demo for FIFA Football 2005 is now available for download, giving you the chance to try out the next installment of FIFA series which is scheduled to ship this autumn on PS, PS2, Xbox, GC, GBA and PC. " With more than 350 official team and league licenses from around the world, more than 12,000 officially licensed players, and an enhanced Career Mode, FIFA Football 2005 is the only complete, authentic, and intelligent football experience".

GamersHell.com Local Download:
FIFA Football 2005 Demo (86.1 MB)

Full Story:

FIFA 2005 DEMO 20/08/04

================================================== ===========
TABLE OF CONTENTS
1. System Requirements

2. Installing FIFA 2005 DEMO

3. DirectX 9.0b

4. Uninstalling FIFA 2005 DEMO

5. Memory requirements
a.) Memory requirements in Windows
b.) Running the game under stressful Windows conditions
c.) Virtual Memory

6. Control Mappings / Hot Keys

7. Mouse, Keyboard and Controller Functionality

8. Notes on Video Card chipsets

9. Notes on Video Card Support

10. Notes on Windows

11. Known Video Card issues

12. Known Sound Card issues

__________________________________________________ ____________________________

1.System Requirements
Minimum:
700 MHz Intel Pentium III or equivalent
128 Megabytes of RAM (256 MB for Windows XP and Windows 2000)
DirectX 9.0b Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 9)
350 MB free hard disk space and additional space required for DirectX 9.0b installation
32X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 9.0b Compatible Sound Card
MS compatible mouse
Keyboard

Required Operating Systems:
Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.

Required Software:
DirectX 9.0b

2. Installing FIFA 2005 DEMO

Double-click the Setup.exe file to begin the installation process. Follow the onscreen dialog for installing the demo.

The "Typical User" install (default setting) will install FIFA 2005 DEMO to C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 2005 DEMO (where "C:\" is the drive that your current operating system is located).

3. DirectX 9.0b
If you try to run the game without DirectX 9.0b installed, you will be prompted to upgrade before the game installation begins.

DirectX 9.0b can be found on the Microsoft website: http://www.microsoft.com/windows/directx

Note: If you already have DirectX 9.0b (or higher) installed, it is not necessary to reinstall it.

DirectX and supported hardware
We recommend that FIFA 2005 DEMO be run with DirectX 9.0b compatible sound cards and video cards.

We also suggest you update your sound card and video card driver to the newest release from the vendor or chipset website.

4. Uninstalling FIFA 2005 DEMO
The simplest method of uninstalling FIFA 2005 DEMO is to use the "Uninstall FIFA 2005 DEMO" shortcut in the Start Menu (usually "Start Menu/All Programs/EA Sports/FIFA 2005 DEMO/Uninstall FIFA 2005 DEMO").

Windows also has an "Add/Remove Programs" Icon in the Control Panel that you can use to uninstall the game.

5. Memory Requirements
a.) Memory requirements in Windows
FIFA 2005 DEMO requires a minimum of 128 MB of RAM to run the game (256 MB is required for Windows XP and Windows 2000).

Note: The more system memory available, the better the game will perform in all areas.

b.) Running the game under stressful Windows conditions
At Electronic Arts we strive to bring you the best in graphics, audio and gameplay. We are always pushing the envelope of computer performance. While we have made every effort to ensure that FIFA 2005 DEMO multi-tasks with all Windows applications, we recommend that you shut down other applications (including virus scanners) and run FIFA 2005 DEMO by itself when possible.

c.) Virtual memory
We recommend that you let your operating system automatically manage the amount of virtual memory.

6. Control Mappings / Hot Keys
The following hot keys can be used in the game to access certain functions more quickly:

ESC - Pause Menu

2 = BROADCAST
3 = END TO END
6 = ACTION
8 = SIDELINE
9 = RADAR On/Off

Attacking Possession:
Arrow Keys - Player Movement
Shift + Arrow Keys - Freestyle/Freekick Ball Spin/Jostle/Receiver Run
A - Lob pass/Chip Shot
S - Pass
D - Shoot
W - Through Ball
Q - Trigger Player Run
E - Sprint (HOLD)
Z - Remote Receiver Control/Toggle Between Receivers

Defending:
Arrow Keys - Player Movement
A - Slide Tackle
S - Switch Player
D - Conservative Tackle
W - Keeper Charge
E - Sprint (HOLD)
Q - Call Second Defender

7. Mouse, Keyboard and Controller Functionality
You can use the mouse, keyboard or controller to navigate the game interface.

Once you are on the Side select screen, you must move whichever input device you plan to use in the game to the left or the right to select your team.

Please note that you may have to recalibrate your controllers in Windows in order to have the game detect them correctly.

To bring up the in-game pause menus, you can press the Start button (if your gamepad has one) or press ESC.

The use of a 360?-degree analog gamepad such as the Logitech Dual Action is highly recommended for full functionality.

The following gamepads are also supported:
Logitech WingMan Rumblepad USB
Logitech WingMan Cordless Rumblepad USB
Logitech WingMan Action Pad
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action 2

Microsoft Sidewinder Gamepad USB
Microsoft Sidewinder Gamepad Pro USB
Microsoft Sidewinder Free Style Pro
Microsoft Sidewinder Dual Strike USB

MP-8866 Dual USB converter
Joytech PS2® to USB Controller Convertor (needs 2 PS2® controllers plugged in)

Thrustmaster FireStorm Dual Analog 2
Thrustmaster FireStorm Dual Power 3
Thrustmaster FireStorm Digital 3
Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3
Thrustmaster Firestorm Wireless

Saitek P220 Digital Pad
Saitek P880 Twin Analogue Pad
Saitek P2000
Saitek P2500 PC Rumble Force Pad
Saitek P3000 Wireless Pad & Docking Station

Gravis Eliminator Gamepad Pro

Speed-Link Bullfrog Pad SL-6540

8. Notes on Video Card Chipsets
If you are experiencing problems with your video card and FIFA 2005 DEMO, try updating your video card driver by downloading the latest driver available from the video card manufacturer. If there is no improvement, try using the latest driver provided by the video chipset manufacturer. Your video card chipset is the video-processing chip located on your video card. If there is no information in your video card manual or website, check the video card for an identifying chip with the chipset manufacturer's name on it.

9. Notes on Video Card Support
Recommended Chipsets:
ATI Radeon 7500, ATI Radeon 8500, ATI Radeon 9000/Pro series, ATI Radeon X800 XT, NVIDIA GeForce 2 (GTS, MX, Ultra/Ti), NVIDIA GeForce 3 (MX, Ti), NVIDIA GeForce 4 (MX, Ti), NVIDIA GeForce FX series, Intel i865g, SiS Xabre, Matrox Parhelia, Volari V8, Volari Duo

If you experience problems, please contact your card manufacturer or chipset vendor to get the latest drivers.

10. Notes on Windows
FIFA 2005 DEMO supports Windows 98, Windows 2000, Windows ME and Windows XP.

*NOTE - To install the game properly on Windows 2000/Windows XP, you will need administrator access to your machine. Consult your Windows 2000/Windows XP documentation for more information.

11. Known Video Card issues

Xabre 400 - On some systems it was found that the mouse will flicker in the menus. This issue only seems to affect Windows ME users. Changing your desktop colour depth to 32bit may alleviate this problem.

12. Known Sound Card issues

nForce - On some systems it was found that audio would cut out randomly. This issue only seems to affect Windows 98 users.

Aopen Phantom Audio AW200 - This card is not functional with FIFA 2005 DEMO under Windows 98.

M-Audio Revolution 7.1 - On some systems it was found that audio would crackle throughout gameplay. This issue only seems to affect Windows 98 users.

Creative SoundBlaster PCI64 - On some systems it was found that audio would not be heard throughout gameplay. This issue only seems to affect Windows 98 users.

mns
10-09-2004, 11:51 AM
jaja :dansing:

danutz_andrey
10-09-2004, 12:26 PM
Sa vi cu poze din joc mns :P

mns
10-09-2004, 12:28 PM
o sa vin imediat ce ajung acasa :P

blueleon
10-09-2004, 12:32 PM
Ca o prima impresie, se misca mult mai bine decat FIFA 2004. Pe timpul derularii jocului se vad niste fragmentari in partea de jos a monitorului, dar sper sa fie din cauza driverelor de video. Spor la jok , pentru toata lumea.

romania_team
10-09-2004, 01:07 PM
Arbitru seamana cu ce mai bun prieten al romanilor .... prietenul Urs :scaun:

mns
10-09-2004, 01:16 PM
merge mult mai bine decat fifa 2004, dar pare cam alert jocul si se bazeaza foarte mult pe joc cu o singura atingere :crazyboy:

http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0199.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0198.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0197.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0196.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0195.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0194.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0193.jpg

mns
10-09-2004, 01:17 PM
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0192.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0191.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0190.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0189.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0188.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0187.jpg

danutz_andrey
10-09-2004, 01:26 PM
asha sa vedem mai multe poze mai ales noi astia cu dial-up :) Apropo cand vine primul patch pt. Fifa2005 Demo? :P

Ady
10-09-2004, 01:52 PM
numai cu alea 2 merge sa joci?
sau alea ti le-ai luat tu?

danutz_andrey
10-09-2004, 01:54 PM
Pai e Demo mah,numa cu 2 echipe potzi juca deocamdata :P

mns
10-09-2004, 02:26 PM
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0200.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0201.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0202.jpg
http://fifaromania.computergames.ro/stiri/data/upimages/snap0203.jpg

e destul de mishto jocul, pacat ca e doar demo ca am chef sa joc mai mult :D

DarkComy
10-09-2004, 04:10 PM
jocul mi-a lasat o impresie SUPER BUNA!! :mishto: e mult mai mishto decat Fifa 2004 . Sper sa se faca repede un patch ca s aputem juca tot meciul

La penalty-uri sunt unele momente ca poti sa sutezi cat de tare vrei ca ala tot o apara :sanshine2:

Floyd
10-09-2004, 05:28 PM
Am tras si eu demo-ul. In mod clar este mai bun ca versiunea precedenta. Pasele, fentele, deposedarile, recuperarile mingii cand aceasta poate iesi din teren etc sunt mai realiste, mai bine lucrate. O impresie generala care ne face sa asteptam cu si mai mare nerabdare lansarea jocului.

LiviuRO
10-09-2004, 06:23 PM
acum am dat add url in DAP, voi reveni cu review-ul meu :).

Din ce vad din poze, bine, poate are mns placa slaba, grafica nu este deloc mai buna decat pana acum.

mns
10-09-2004, 07:07 PM
tota lumea zice ca grafica e slaba, echipamentele sunt sub orice jena, chiar penibile, dar gameplayu este acceptabil, chiat jucabil...plus ca jocul se mishca mult mai bine :P

DarkComy
10-09-2004, 07:12 PM
deci grafica pare penibila deocamdata pt ca in demo probabil ca este setat 800x600 grafica si detlii pe low maxim pe mediu

Asa a fost si cu Demo-ul de la Euro 2004 si cand am dat pe 1024x768 si detaliile pe maxim se vedea o schimbare ( chiar si la echipamente)

Deci in concluzie asteptam si vedem

yahoo
10-09-2004, 07:22 PM
Lam downlodat si e super. Gameplayu e mult mai bun! Asteptam Demo Expander si poate un demo customiser ptr. grafica

MYself
10-09-2004, 07:22 PM
Dea..grafica e mai slabuta din cauza faptului ca-i demo...texturi low res 'n stuff. E imbucurator faptul ca acum pasele se duc pe unde trebuie, e trist faptul ca jucatorul sta in continuare sa astepta pasa, e imbucurator faptul ca se poate inscrie si din afara careului si din interior, e trist faptul ca se recomanda mult folosairea lateralelor, e imbucurator faptul ca nu mai sunt super fundashi, ci pot fi depasiti in viteza, e trist faptul ca deposedarile se fac mult prea usor. Pre total...demo-ul asa cum este acum e mult mai bun decat fifa 2004 dar sub PES3. Si tre sa apara PES4 pe PC...deci...go figure.

DarkComy
10-09-2004, 07:32 PM
Aspecte pozitive ( din pct meu de vedere) :
-depasirile in viteza
-driblingurile mai usoare
-OFF THE BALL control (mai ales la OUT-uri)
-pasele
-FIRST TOUCH-ul
- efectul mingii
-miscari mai realiste ale jucatorilor

Aspecte negative:
-cum a spus si MYself jocul pe centru e cam slab jucandu-se prea mult pe flancuri
ex. : Azi din vreo 15 goluri doar vreo 3 au fost de pe centru , 2 din lovituri libere si restul din centrari
- deposedarile prea usoare

Alte aspecte pozitive sa negative mai zic dupa ce apare jocul full

Ady
10-09-2004, 07:41 PM
am jucat si yo
da ma enerveaza faptul ca e o dunga
nu prea stiu cum sa explic da e ffff enervanta dunga
si se duce doar dak dau gol
am jucat vreo 4-5 meciuri

ReKo
10-09-2004, 07:41 PM
Primele impresii:

Primul joc: Hmm...iau au dat-o astia in bara. E clar sub PES3 si cand te gandesti ca apare PES4....

Al doilea joc (cu Milan): Hmm...sunt cateva lucruri interesante, dar tot... nu prea merge

Al treilea joc (tot cu Milan): Wow...daca ma gandesc bine este dragut, iar full cred ca se apropie ca valoare de PES3. Dar e un kkt pe langa ce-am vazut despre PES4

Ideea generala ? Bun pana apare PES4...! Apoi...

DarkComy
10-09-2004, 07:48 PM
Ady cand incepe meciul ti se misca o dunga orizontala mare asa pe ecran de sus in jos in continuu ???
Daca da dai un ALT+TAB sa iesi in windows si dupa din nou ALT +TAB ca s aintri eu asa am rezolvat problema de fiecare data cand aparea

Totti BTW in primul meci cu cine ai jucat ??? :P

ReKo
10-09-2004, 07:56 PM
Cu Dinamo :D :)

Si mie-mi face fitze cu dungi dar la PES
am inteles ca drivere-le sunt de vina

RaPiDuTz
10-09-2004, 08:12 PM
tocmai acum am venit si eu acasa...o sa ma bag sa il iau...sunt curios ce "super" gameplay au mai facut de data asta... :lol:

ovidiu
10-09-2004, 08:39 PM
Originally posted by DarkComy@Sep 10 2004, 08:32 PM
Aspecte pozitive ( din pct meu de vedere) :
-depasirile in viteza
-driblingurile mai usoare
-OFF THE BALL control (mai ales la OUT-uri)
-pasele
-FIRST TOUCH-ul
- efectul mingii
-miscari mai realiste ale jucatorilor

Aspecte negative:
-cum a spus si MYself jocul pe centru e cam slab jucandu-se prea mult pe flancuri
ex. : Azi din vreo 15 goluri doar vreo 3 au fost de pe centru , 2 din lovituri libere si restul din centrari
- deposedarile prea usoare

Alte aspecte pozitive sa negative mai zic dupa ce apare jocul full
Te rog mult sa-mi spui si mie cum folosesti :
-FIRST TOUCH-ul
- efectul mingii
-OFF THE BALL control
Combinatiile de taste adica...
Merci mult...

DarkComy
10-09-2004, 09:11 PM
OFF THE BALL control il folosesti la corner si out

la out cu S schimbi jucatorul alergi un pic sa il ametesti pe ala de langa tine si dupa fugi intr-o directie si arunci mingea cu A
Iar la corner dupa ce tiai ales lovitura si omul vezi cum il fentezi pe jucatorul care tine la tine

Efectul mingii asta nu il poti controla tu cand suteaza jucatorii mingea se duce cu efect s i e mult mai CUUUUUUL ca uneori dai goluri frumoase

First touch-ul cand primesti mingea trebuie sa stii in ce directie sa o iei stanga in dreapta sau in spate ca sa il depasesti pe cel care tine la tine sau sa te feresti sa nu te deposedeze nici aici nu ai combinatii

RaPiDuTz
10-09-2004, 09:25 PM
mda...prima impresie : meniul tot de kkt e ! :(
ce dreq sunt batuti in cap si pun atatea animatii in el ? of of....

de grafica nu discut pt ca este doar un demo si rezolutia e mica...

gameplayul este destul de mult imbunatatit si se aproprie cat de cat de PES3 dar cand tre sa alerge jucatorii cu mingea parca`s lesinati :)

atmosfera si ea imbunatatita dar cu bug-uri...
adik spectatorii reactioneaza foarte prost, de exemplu cand dau o centrare aiurea se aude din tribune ca si cum cine stie ce ratare as fi avut... :o

oricum e OK pana acum...insa asa am zis si de demo-ul cu fifa 2004 :P

ovidiu
10-09-2004, 09:34 PM
Merci mult DarkComy!
Acum, parerea mea despre demo...
1. Plusuri :
- grafica (gazon verde, Highbury arata mai bine decat in 2004, mi se pare mai luminos, chiar daca e ziua)
- gameplay mult superior

2. Minusuri :
- fetzele specifice ale jucatorilor sunt facute mai prost (sper ca asta e doar in demo, pt. ca pt. mine sunt foarte importante)
- desi au spus ca vor fi mult mai multe fetze specifice (si a aparut de ex. fatza lui Reyes sau Lauren) A DISPARUT FATZA LUI KOLO TOURE care in 2004 avea fatza specifica. De asemenea, Shevcenko nu prea seamana cu cel real desi in 2004 semana perfect. La fel Crespo, Nesta, Henry, Maldini etc...
- echipamentele sunt tot 1GK desi au anuntat ca vor fi mult imbunatatite.

Cam atat deocamdata...

RaPiDuTz
10-09-2004, 09:45 PM
bha ce dreaq are...am schimbat rezolutia in 1024 si imi tot clipeste imaginea
asha facea si inainte dar cu un end task isi revenea...acu vad ca nu mai tine :(

gata...l`am reparat :)
am pus si neverending game la el ca sa nu mai tot ies...

ovidiu
10-09-2004, 10:10 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Sep 10 2004, 10:45 PM
bha ce dreaq are...am schimbat rezolutia in 1024 si imi tot clipeste imaginea
asha facea si inainte dar cu un end task isi revenea...acu vad ca nu mai tine :(

gata...l`am reparat :)
am pus si neverending game la el ca sa nu mai tot ies...
1. cum schimbi rezolutia?
2. cum pui neverending game?

RaPiDuTz
10-09-2004, 10:14 PM
pai tre sa creezi un .ini in directorul principal cu numele "locale.ini"
dupa care deschizi acest .ini si in el bagi asta :

RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0
NEVERENDING_GAME=1
CROWD_ANIMATION=1
PLAYERSHADOW_ENABLED=1

;)

ovidiu
10-09-2004, 10:30 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Sep 10 2004, 11:14 PM

RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0
NEVERENDING_GAME=1
CROWD_ANIMATION=1
PLAYERSHADOW_ENABLED=1

;)
Cam mult pt. baiatu'...
Baiatu' nu priceput la computatoare...
;)

Criss
10-09-2004, 10:57 PM
Parerea mea:

Super varza fata de ce surle si trambite sau facut si fata de ceea ce au promis.

1.Fetele sunt realizate execrabil.
2.Din corner nu am reusit nici macar sa lovesc balonul macar o singura data.
3.Sistemul de pase nu este asa de fluid pe cat ar pretinde.Cel putin fata de PES , care le rup capul anul asta daca asta este tot ce au facut.
4.Portarul iar intra prin nenorocita aia de bara.
5.Incredibil Henry im da gol de la 35-40 m lateral f. aproape de tusa.N-am mai vazut sa faca asa ceva Henry cu Dida sau cu alt portar mare.In schimb portarul apara mai bine si parca plonjeazamai real.
6.Cineva a zis ca da gol numai din centrare.Se pare ca io dau gol aproape numai din actiune.Exista parca o mai mare precizie si diversitate a suturilor.
7.Driblingul este imbunatatit dar io nu prea il folosesc.Misto faza in care dai shift si bagi mai multa viteza.
8.Nu inteleg cum de atunci cand am mingea ma desprind mai greu de adversar doar tinand apasat pe E si atunci cand au ei mingea ii ajung cu greu.
9.Adversari paseaza un pic prea bine si sunt parca uneori prea agresivi.Totusi aici s-ar putea sa ma insel si sa mi se para doar mie.
10.Jucatorii pornesc prea greu in sprint.

Cam atat.In concluzie PES 4 le rupe capul celor de la EA.

stefan
10-09-2004, 11:43 PM
dupa 5 secunde de jucat, am ajuns la o concluzie: e varzaaaaaa :P. si am iesit din el :P

Tuby
11-09-2004, 01:07 AM
Ok hai sa imi expun si eu parerea intr-un mod democratic si diplomatic :P
Nu-mi place pentru ca :
1. Se poate sa fie din cauza lipsei mele totale de talent la acest joc...dar am jucat peste 7 meciuri si nu am apucat sa dau nici un gol..in schimb am primit destule..
2. Fetele sunt mai nasoale
3. Viteza de joc si plonjonurile portarului sunt cam ireale..si aici ma refer la viteza mare...
4. Nu inteleg rostul out-of-play cinema la out-uri....poate la schimbari de jucator sporea un pic doza de real :P
Imi place pentru ca :
1. Gameplay-ul este imbunatatit fata de fifa 04 si euro 04
2. O diversitate a suturilor
3. Micile "ghidusii" care au revenit...de ex plonjonul in situatie de posibil out

Cam atat cu plusurile si minusurile....ma voi reintoarce la good old pes pana la aparitii mult mai atractive :P

Criss
11-09-2004, 01:28 AM
Am mai jucat ceva si mi-am mai dat seama de alte bug-uri.Observ ca jucatorii mei au un marcaj penibil si rar se intercepteza pase.Plus este inexplicabil cum first-touch-ul se manifesta doar atunci cand ai mingea.Acesta ar treui sa se manifeste si cand nu ai balonul prin usurinta cu care jucatorul se misca.In schimb jucatorii mei se misca extrem de greoi atunci cand nu sunt la posesia mingii.Chiar si in FIFA 2003 se miscau mai usor.

Asta dovedeste inca odata ca EA iar a dat cu mucii in fasole.Sunt sceptic ca se vor face imbunatatiri substantiale ale jocului pana la lansare si din nou jocul va fi penibil.Ca de obicei EA-ul incearca sa repare anumite greseli si comit altele.

Va sfatuiesc deci sa treceti la Pro Evolution Soccer 4 cu atat mai mult cu cat anul acesta va avea principalele campionate ( Spania , Anglia , Franta , Italia si Germania) plus o sumedenie de echipe nationale si turneele propriu-zise si un EDIT MODE pe care EA-ul il promite si se face ca uita.

Cu ocazia asta fac campanie publicitara la PES 4 si sugerez celor care nu au incercat sa il incerece tocmai pt ca este peste fifa.

Misto campanie publicitara nu !?

RaPiDuTz
11-09-2004, 01:31 AM
aoaleo...
o fi bun Henry asta dar sa dau 3 goluri cu el din 3 centrari ? :o
parca ar fi singur in careu cand vine vorba de dat cu capu :P

mai devreme a avut calcu un corner si nu am realizat cum a intrat mingea in poarta asha rpd...pur si simplu nu am vazut`o :o

da Criss...Forza PES ! :lol:

MYself
11-09-2004, 02:01 AM
Yup..true..e ciudata chestia cu centrarile. Aparent conteaza asezarea in teren a jucatorilor, astfel cu Arsenal se recomanda jocul in tuse, in timp ce la AC Milan este mai ushor parca pe centru.
Anywayz...este sub PES3...dapai 4. E furstrant
-faptul ca jucatorul nu iese in intampinarea pasei
-ca jucatorii fara minge se mishca mai ceva ca un trabant (in partea defensiva...)
-ca jucatorii fara minge nu fac nimic sa ajute la dezvoltarea atacului, si aici ma gandesc la demarcari, accelerari pentru a ajunge o pasa, sustineri, etc. (faza ofensiva)
-ca desi tocmai am respins un corner, fundasii adversi sunt in propriul careu.
-modul de executare a cornerelor(acelasi crap ca in 2004)

E bun pentru:
-ca pasele se indrepta spre jucatori. (ca ajung sau nu acolo e partea a doua)
-ca nu mai trebuie sa fii pianist(sa apesi 4-5 taste odata) ca sa driblezi (ca driblingurile nu sunt prea eficiente, cu exceptia accelerarii, e partea a treia)
-ca e mai spectaculos decat 2004, FTC facandu-si treaba cand e nevoie (desi unele preluari par fortate)
-ca e mai bun decat 2004 overall...sa vedem jocul full...poate o sa fie totusi ceva de capul lui...macar pana ajunge PES4 pe PC la noi.

DarkComy
11-09-2004, 10:55 AM
Myself ai scris exact ce vroiam sa zic eu :lol: . Difera tactica in timp ce Arsenal are un 4-4-2 vechi pe flancuri , Milan are un 4-4-2 cu un mijlocas defensiv si unu ofensiv si practica un joc la ofsaid ati vazut cand jucati contra lor arunca mingii peste aparare

Din corner am dat 6-7 goluri . 2 goluri in care mingea a lovit-o cu pamantul si nu a avut nici o sansa :mishto:

ReKo
11-09-2004, 12:15 PM
Concluzia ?

Fifa 2005 nu se apropie ca valoare nici macar de Pro Evolution Soccer 3, iar peste cateva zile apare Pro Evolution Soccer 4. EA ? LAMENTABIL

alex_f
11-09-2004, 08:50 PM
cei care spun ca pes 3 e mai misto decat fifa 2005 nu sunt normali.cele doua jocuri nici nu se pot compara:
-in fifa 2005 gameplay-ul a ajuns la cote maxime:el nu poate fi facut mai bun pentru ca este perfect
-grafica putea sa fie mai buna dar si asa este peste pes 3
Pentru analfabetii care au scris mai sus despre "one touch fara minge" :
-one touch inseamna "din prima" :cum se poate sa dai din prima fara minge???
-cei care nu au jucat in viata lor fifa sunt rugati sa nu mai vorbeasca pentru ca ei nu stiu cat de greu este sa faci un joc.

Asa ca Fifa 2005 este cel mai bun joc de fotbal pana acum , evident mult mai bun decat toate celelalte.(pana apare pes4)

Un tip pe nume tuby zicea ca nu-i place ca a jucat 7 meciuri si nu poate da gol:pai ce sa iti fac frate daca esti prost?eu am jucat peste 50 de meciuri si acum joc la professional si ma descurc.bine ca recunosti ca esti bata.

DarkComy
11-09-2004, 09:01 PM
alex_f mai usor cu acuzele daca omul nu pot sa dea gol si daia nu ii place fifa 2005 asta nu e motiv sa il faci prost

Ady
11-09-2004, 09:24 PM
mdea
darkcomy ->am rezolvat faza cu dunga
trebuia doar sa-mi actualizez driverele la placa video :P
iar acum am reusit sa dau un din foarfeca !!!! super misto
cu Henry
jok numai cu Arsenal , nu-mi place Milan

Tuby
11-09-2004, 09:36 PM
Uuuhh..acuze :lol:
Alex_f probabil nu ai jucat pes 3 pe rezolutie maxima (1280) si detalii maxime pentru ca astfel se vede clar valoarea acestui joc...cumulata cu gameplay-ul foarte reusit poate atunci iti poti expune parerea..
Nu inteleg de ce sa nu comparam Fifa cu Pes...doar sunt simulatoare de fotbal cu bune si rele si merita ochiul critic...
Nu...noi nu stim cat de greu este sa creezi un joc de o asemenea anvergura...poate esti dragut sa ne luminezi :P

P.S. Dupa inca vreo 5 meciuri am reusit sa inscriu 2 goluri...asa ca nu sunt atat de bata ;)

DarkComy
11-09-2004, 09:41 PM
ady primul meu gol la demo-ul asta in primul meci a fost din foarfeca cu Reyes :mishto:

Eu joc numai cu Arsenal imi place sa ma joc cu adversarii pe flancuri , fratemiu in schimb joaca numai cu Milan numai pe centru

MYself
11-09-2004, 10:31 PM
Originally posted by alex_f@Sep 11 2004, 08:50 PM
cei care spun ca pes 3 e mai misto decat fifa 2005 nu sunt normali.cele doua jocuri nici nu se pot compara:
-in fifa 2005 gameplay-ul a ajuns la cote maxime:el nu poate fi facut mai bun pentru ca este perfect
-cei care nu au jucat in viata lor fifa sunt rugati sa nu mai vorbeasca pentru ca ei nu stiu cat de greu este sa faci un joc.

Asa ca Fifa 2005 este cel mai bun joc de fotbal pana acum , evident mult mai bun decat toate celelalte.(pana apare pes4)

Un tip pe nume tuby zicea ca nu-i place ca a jucat 7 meciuri si nu poate da gol:pai ce sa iti fac frate daca esti prost?eu am jucat peste 50 de meciuri si acum joc la professional si ma descurc.bine ca recunosti ca esti bata.
OK...dezvolta subiectul gameplay. De ce este perfect.
grafica este ceva mai buna intradevar decat la PES3...dar, sa nu uitam...Fifa2005 ar trebui sa se compare cu PES4 nu 3. Si oricum, grafica de PES3 este si asa F reusita.
Cel ce a zis one touch fara minge se referea la controlul fluid al jucatorului fara minge.
Cate jocuri ai facut la viata ta de stii ca e asa de greu sa faci un joc?

Generalu
11-09-2004, 10:43 PM
se pare ca si fifa 2005 va fi varza, pt ca nu poti sa controlezi jucatorii si ce fac ei; adica nu poti sa controlezi driblingurile, efectele... etc.
cornerele si penaltiurile sunt la fel de nasole ca in 2004.

din ce in ce mai slabi cei de la ea... :(

JohnnyUSA
11-09-2004, 10:56 PM
sa -i raspund domnului alex_f care prin frustrarea sa cumulata in timp si datorata unor "indivizi" ca cei care sustin PES ( printre care ma numar si eu ) nu concepe ca poate exista ceva mai "bun" decat seria FIFA a celor de la EA. Domnule .. daca ti se pare atat de bun gameplay-ul FIFA 2005 .. si per total FIFA2005 ti se pare REALITATEA intruchipata , asta nu inseamna ca toti trebuie sa gandim ca dumneata. Probabil ca te gandesti ca tu esti Il Mentoro ... si noi doar niste nebuni .. insa pune-ti si alta intrebare .. DACA TU ESTI NEBUNUL ? Asa ca joaca matale FIFA2005 pana o sa faci paienjeni la funduletz .. insa nu mai apostrofa aiurea pe cei care tind sa fie cat de cat impartiali si sa "vada" si ceva mai departe decat de kkt-urile cu care EA ne pacaleste an de an.

RaPiDuTz
11-09-2004, 11:13 PM
Originally posted by alex_f@Sep 12 2004, 06:50 AM
vai...daca un meci de fotbal in realitate arata ca in fifa 2005 inseamna ca eu chiar nujtu ce e ala fotbal...sau, probabil nu ai dreptate si tu esti cel care nu`i normal...

eu cred ca tu chiar nu ai jucat pes3 de poti sa spui o asemenea aberatie...

stefan
11-09-2004, 11:16 PM
eu cred ca el n-a vazut un meci de fotbal, in primul rand grafica din fifa2005 e cam la fel de proasta ca cea din 2004, echipmentele facute de EA sport sunt penibile ca de obicei, gameplayu o fi el putin mai bun ca la 2004 dar jocul tot de kkt ramane. poate zice acu ca si eu is prost ca atata ii trebuie :lol:

Tuby
11-09-2004, 11:35 PM
Unii nu sunt asa toleranti ca mine :naughty:
Lasati omul sa ne impartaseasca cunostintele sale despre creearea de jocuri ca noi suntem niste primitivi :P

mns
11-09-2004, 11:42 PM
eu tot timpul am zis ca gameplayul de la fifa este naspa, tot timpul in scopul de a face ceva bun au bagat prea mult din ceva si au uitat prea mult din altceva, dar probabil am eu o parere deformata despre fotbal, dar eu prefer fifa in locul lui pes, pes nu0mi place, cel putin pes 3 ca are echipe aiurea si contoralele sunt de cacat, tre sa fi pianist cum zicea cineva ca sa joci pes...pteti sa ma injurati, daca tot laudati toti pes, dar eu un lucru stiu sigur, eu raman pe fifa...

MYself
11-09-2004, 11:54 PM
Un picior de ajutor off-topic pls...care a fost primul joc fifa?

Criss
12-09-2004, 12:47 AM
Am impresia ca 94 este dar nu sunt asa de sigur ca nu m-am nascut in fata calculatorului.

As vrea sa zic ceva.De la Fifa94 (primul dupa cunostintele mele) si pana la 2005 EA nu a reusit sa ajunga la un joc cat mai aproape de realitate.Da-o dracului de treaba.Cei de la Konami au reusit ceva mult mai bun in doar 4 jocuri.Faceti diferenta 10 ani EA , doar 4 Konami.

Intradevar in PES grafica este putin mai slabuta , dar totusi nu am vazut ca portarul sa intre prin plasa sau bara , faza care la fifa se repeta cu desavarsire.La fel de incredibil este cum cheliile jucatorilor par brazdate cu plugul si parul parca pare lipit cu superglue.Ca sa nu mai zic si de altele precum faza echipamentelor 2G si inca destule faze dintre care unele sunt comice.Parerea mea este ca grafica de la FIFA 2003 a fost cea mai buna si daca mai era imbunatatita putea fi si mai buna.Plus ca nu solicita asa de mult ca acesta si mergea aproape pe toate calculatoarele.

EA sunt penibili.Ei nu isi dau seama de greseli.Inseamna ca sunt afoni rau de tot la fotbal.Cat de curand Konami ii va zdrobi si poate atunci se vor trezi din somn.

PS:Faza cu cat de greu e sa faci un joc e lame.Jocul asta se vinde pe bani si dupa cum se stie "clientul nostru e stapanul nostru".Pe noi nu ne intereseaza cat de greu este.Ca si potential cumparator am dreptul sa cer ceva si nu ceea ce mi se baga pe gat , adica o porcarie.Este o porcarie pt. ca de atatia ani acelasi lucru se repeta la nesfarsit.

alex_f
12-09-2004, 09:23 AM
eu nu am nimic cu pes 3.l-am jucat,e destul de frumos-dar el trebuie sa se compare cu fifa 2004,asa cum pes 4 sa se compare cu fifa 2005 si nu cu fifa 2005 demo!!:ati facut o mare greseala.
Recunosc ca pes 3 e mai bun decat fifa 2004,dar nu trebuie sa il compar cu fifa 2005 pt ca intre cele doua joace e diferenta de un an.intr-un an au aparut alte programe cu care cei de la ea au imbunatatit fifa 2005.
Repet pana apare pes 4 , fifa 2005 este cel mai bun. cred ca si voi ati vazut
secvente video din winning eleven 8 dar ERAU DE PE PLAYSTATION 2!!!!!
Eu am jucat f. mult pes 3 pe playstation 2 si nici nu se compara cu cel de pe pc.-este mult mai bun pe ps2.asa ca sa va asteptati la mai rau din ce ati vazut secventele video.

Mesaj pt tuby:imi pare bine pt tine ca ai reusit primele tale 2 goluri dupe 7 meciuri.
poate daca mai joci inca vreo 7 poti da 4 goluri nu? :D

PS:scuze la faza cu cat de greu e sa faci un joc.eram nervos si recunosc ca am gresit
PS:Daca mai asteptati putin vedeati ca pe internet au aparut fifa 2005 gameplay care va rezolva toate problemele si tricouri 2gk!!!

JohnnyUSA
12-09-2004, 11:36 AM
Lumea de aici de pe forum se referea strict la gameplay-ul FIFA2005 .. si toti au spus-o ca este sub PES3 ... chit ca intre cele 2 jocuri este 1 AN distanta .. Asta nu -ti pune semne de intrebare despre EA?

Pentru Criss .. sa fim seriosi omule .. cati de pe forumul asta .. si cati din Romania cumpara FIFA legal ? sau chiar PES? Iti SPun eu ... poate 5 % .. poate mai putini... who knows. A fost un fifa mai bun .. cel din 99 .. ala chiar a meritat.

Nu uitati un lucru atat timp cat Fifa va fi produs de canadieni ..nu va iesi nimik bun .. aia se pricep la hochei .. alte alea .. fotbalul sa-l lase in grija altora.

MYself
12-09-2004, 11:38 AM
Eu te-am rugat sa imi spoui si mie de ce este fifa 2005 mai bun. Argumente te rog.

DarkComy
12-09-2004, 11:49 AM
si eu ca si mns raman fidel FIFA , chiar daca am jucat PES si il mai joc cateodata tot fifa joc ca imi place atmosfera ,stadioanele adika arata ma bine decat in PES la capitolul asta, nu stiu parerea mea

Pe mine un lucru m-a enervat la greu la PES 3 numele echipelor , numele jucatorilor nu la toti erau reale nu au cumparat drepturile si bla bla bla.....

Criss
12-09-2004, 08:13 PM
Este adevarat ca pes3 sufera la licente , dar se pare ca in pes 4 acest lucru se va rezolva.Cat despre grafica se spune ca se vor mai face imbunatatiri si la fel se pare ca se va rezolva si problema slow-motionului.Daca aceste lucruri se vor adeveri si cu cateva retusuri la gameplay va rupe fifa 2005.Eu unul contez pe seriozitatea cu care Konami a lucrat pana acum.Incredere pe care deja nu o mai acord celor de la EA.

Cat despre faptul ca in Romania nu prea se cumpara jocurile din magazin este adevarat , insa ca potential cumparator am dreptul sa mi se ofere caliate.Calitate care in afara lumii virtuale se ofera de OPC.Aceasta calitate momentan nu este oferita de EA.

mns
12-09-2004, 09:51 PM
nu veniti cu scuze de cacat ca jocul nu e mishto si nu il cumparati, daca nu ati dat bani pe fifa nu aveti dreptul sa comentati ceva, la fel si cu pes, eu am jucat si am zis ca e bun dar mie nu imi convin tastele si nu il joc, dar nu ma apuc sa injulr pe konami...

cumparati jocurile si apoi comentati, nu veniti aici ca buricu pamantului cu jocuri piratate si comentati aiurea...uni chiar au muncit mult pentru a face jocul

fcb
12-09-2004, 09:58 PM
yo nush cum sa zic...dar fiecare shut de peste 30-35 m ori e bara ori gol....rar merge pe langa.... cum explicati?
:mishto:

Floyd
12-09-2004, 11:39 PM
Am incercat sa aiu si eu demo expander de la linkul de pe site dar cand ajung acolo imi spune ca nu exista. Din alta parte de unde pot sa-l iau?

RaPiDuTz
13-09-2004, 12:09 AM
mha nujtu ca tot muta astia adresa...

mai bine si mai simplu ar fi sa faci ce am zis eu la pagina 3 ;)

Am@DEUS
13-09-2004, 01:18 AM
Stie cineva cum pot sa imi schimb tastele in demo?

ReKo
13-09-2004, 02:11 AM
Originally posted by alex_f@Sep 11 2004, 08:50 PM

Tuby esti nebun ? Ai lasat fatalaul asta sa te faca asa ? Il bagam in mortii masii imediat :)

PS. Analfabeta e mata !
Dute si jigneste pe alte forum-uri ca am alergie la prosti ca tine si injur pe aici...

Scuze pt. OFF TOPIC :P

DeL
13-09-2004, 09:07 AM
Salut. Imi dati si mie o adresa de unde pot downlada demoul? Am incercat de pe vreo 5 siteuri, dar de nicaieri n-am reusit sa downloadez mai mult de 23 Mb.

DarkComy
13-09-2004, 10:30 AM
baieti de pe www.fifainternational.com puteti downloada demo sau demo expander
de pe www.socergaming.com puteti downlada la fel demo si demo expander

De pe siteurile ROMANESTI www.jucaushii.ro si www.pixelrage.ro gasiti si aici demo de la fifa 2005 luatil de aici ca o sa va mearga mai bine decat extern . Demo expander-urile luati-le de pe siteurile alea de sus straine

danutz_andrey
13-09-2004, 10:32 AM
Si.pt. cei care nu stiu a aparut si asha numitul Demo Lite care are doar 30 de mb,parca,si care nu are sunete deloc.Asta e diferenta :)
Il gasiti aici (http://eng.fifax.net/files.php?action=file&id=699)

alex_f
13-09-2004, 10:46 AM
Mesaj pt Totti:
Pe cine bagi tu in mortii masii bai poponare?
In primul rand eu nu am injurat si am dreptul sa raman pe forum.Tu ai injurat asa ca mars in mortii matii pe alt forum si ia-o si pe mata cu tine

DarkComy
13-09-2004, 10:55 AM
Gata cu cearta :offtopic: :offtopic:

Sirius
13-09-2004, 01:53 PM
DarkComy e moderator sub acoperire, ce stiti voi... :naughty:
Asa ca ascultati de ce zice acolo si terminati-va. Si mai ales dumitale, Totti, nu recidiva. Ce ai zis tu se putea spune si intr-o forma mai amiabila, nu era nevoie sa injuri, la fel cum nici ceilalti n-aveau dreptul sa o faca. Daca cineva o face, e treaba noastra sa-l sanctionam...
In plus de asta, ati devagat cam mult. Niciodata sa nu compari un demo cu un joc full, indiferent daca a aparut sau nu. In plus de asta, nu va luati dupa ce spun producatorii. Poate Fifa 2005 va fi o porcarie, poate PES 4 va fi o porcarie. Asteptati variantele finale si dup-aia razboiti-va. Sau vorbiti intr-un topic separt Fifa vs PES.

DarkComy
13-09-2004, 02:38 PM
Damn it Sirius m-ai dat de gol :lol: Eram UNDERCOVER !! :pimp:

In demo-uri intotdeauna sunt buguri care in cele mai multe cazuri se rezolva pana la varianta finala, asa ca e prea devreme pt afirmatii de genul FIFA e de KKT sau PES e de KKT <_< .Cand vor aparea amandoua vom scrie lucrurile bune de la PES si de la FIFA dar si cele rele si atunci ne vom lamuri . Dar si asa rivalitatea dintre cele 2 jocuri se poate face si fara sa ne injuram <_< :nowar:

Floyd
13-09-2004, 02:41 PM
Alex_ f -> ciocu' mai mic bajatule ca incepi sa deranjezi cam tare. Tonul face muzica si tonul l-ai dat tu!

alex_f
13-09-2004, 02:55 PM
Floyd chiar daca nu ziceai ca esti stelist imi dadeam seama.Eu mi-am spus parerea:Pes 3 trebuie comparat cu Fifa 2005 (cand apare) nu cu Fifa 2005 demo.
Si numai criticati atat Fifa 2005 demo pt ca nu aveti dreptate.Daca aveti unele probleme rezolvatile cu noile patch-uri care au aparut:Gameplay si 2GK kits

PS:Sirius Black e singurul care mi-ai luat apararea mersi

DarkComy
13-09-2004, 03:02 PM
Ma si eu sunt un fan Fifa iar Fifa 2005 il astept cu mare placere ca stiu ca va fi mai bun decat 2004 dar nu ma apuc sa injur
Intelege si tu alex_f ca pe un forum sunt o multime de oameni cu opinii diferite , fiecare isi exprima parerea fara a jigni pe nimeni si nu esti singurul care face asa am mai avut si alte persoane

alex_f
13-09-2004, 03:13 PM
am jignit pe cineva?

DarkComy
13-09-2004, 03:21 PM
Tu nu ai observat ca l-ai facut prost pe Tuby ca nu putea sa dea goluri si atunci te-a injurat Totti iar greseala ta mare a fost ca ai acceptat provocarea si ai inceput si tu sa injuri . Nu uita ca se primesc WARN-uri iar la 100% SURPRIZE SURPRIZE !!!!

Gata ca am deviat TOTAL de la SUBIECT <_< :offtopic:

ReKo
13-09-2004, 03:36 PM
Mmmmmmmmmmda... cand vad atatia idioti care-si dau cu parerea aici nici numai am chef sa raspund (acum chiar nu m-am referit la Sirius :P)

"Nu recidiva". Presupun ca esti dus cu capul, Sirius. Tu asta cu nume din carti cu Harry Potter... care traiesti pe o alta lume... imi spui ce sa fac ? Vezi de treaba.

Alex_f ... esti penibil.

Time2Chill
13-09-2004, 03:49 PM
Am jucat si eu demo.... pot sa spun k mi-a placut...
+
1.la cornere poti vedea toti jucatorii de undeva de sus, nu pe bucati cum era la 2004
2.auturile mi se par mai marfa :D
3. spectatorii parca sunt ceva mai animati si tin cu echipa de acasa.... adica nu mai huiduie dak un fotbalist care joaca acasa faulteaza si arbitru nu fluiera... asta chiar mi se pare o realizare.... :bere:
-
1.centrarile parca nu mai sunt la fel de precise...
2.deposedarile mi se par mai aiurea, din an in an parca devine mai grea deposedarea....

si inca cateva lucruri +/-, nush cum sa le categorisesc
1.dau parca mai multe prim planuri pe jucatori
2.si jucatorii sunt ceva mai reali, adica mai fac si greseli la preluari etc.....

DarkComy
13-09-2004, 04:01 PM
Pe mine ma enerveaza rau deposedarile al meu il deposedeaza adversarul cade mingea se duce in fata dar tot adversarul ajunge mingea primul are timp sa se ridice sa alerge <_<
Ma mai enerveaza faptul cand nu am mingea nu bga sprint alearga cu o lene :angry:

Astea 2 lucruri sunt cele care ma enerveaza cel mai mult restul mai vedem ;)

De abia astept jocul full sa vad efectul de vreme ;)

Time2Chill
13-09-2004, 04:07 PM
Am citit ceva acolo despre football fusion cu tcm, ce-i aia eu n-am jucat deloc tcm... da poate o sa-l joc p-asta care apare acu.........................
Meniul arata binisor, dar parca ceva asemanator a mai fost folosit intr-un fifa anterior............

DarkComy
13-09-2004, 04:10 PM
1 vorbind de meniu ma enerveaza ca e cam greoi se misca greu daca dai ESC in timpul meciului <_<
2 Footbal Fusion cu TCM
TCM aka Total Club Manager e un manager de fotbal care are si camponatul Romaniei joci ce joci si daca dai de un meci de care nu poti sa treci in manager poti sa joci meciul ala in FIFA si dupa sa bagi rezultatul la TCM ( Poti sa joci cate meciuri vrei)

alex_f
13-09-2004, 04:25 PM
ar trebui facut un topic pentru idioti in care sa vorbeasca numai TOTTI . Eu nu am nimic cu el dar citindu-i parerile mi-am dat seama ca omu' asta e chiar dus.
Tine-o tot asa!! :mishto:

Sirius
13-09-2004, 04:42 PM
Parca v-am zis s-o lasati balta cu apropo-urile.
Alex_f, n-am nevoie sa-mi iei apararea, fiindca eu mi-am facut doar datoria, fiind neutru. Lamureste-te:
Totti>Tine-o tot asa si fa ce vrei. Eu nu am dat din gura ca sa ma aflu in treaba. O sa-ti spun cand o sa fac asa. Eu doar te-am avertizat ca sa demonstrez ca toata lumea are la mine acelasi statut. Ca tu faci sau nu faci ce zic eu, e problema ta si nu ma intereseaza deocamdata.

Ady
13-09-2004, 04:49 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Sep 10 2004, 10:14 PM

pai si cum fak .ini ala?

Tuby
13-09-2004, 05:18 PM
Ady - creeaza un document .txt si schimba-i imediat extensia ( eu asa am procedat ;) ) apoi pur si simplu dai copy-paste comenzilor scrise de R si play on :)

alex_f
13-09-2004, 06:43 PM
si ti-a mers neverending game?

ovidiu
13-09-2004, 08:07 PM
Originally posted by alex_f@Sep 13 2004, 03:55 PM
Daca aveti unele probleme rezolvatile cu noile patch-uri care au aparut:Gameplay si 2GK kits

Spune-mi si mie, te rog, de unde iau acest patch de gameplay.
Cat despre echipamente 2 GK, a aparut deja Kitraptor pt. demo ?
Daca da, de unde il iau?
Merci mult!

Sirius
13-09-2004, 09:05 PM
N-am auzit sa existe vreun patch de gameplay. Ma rog, poate nu am fost atent. Oricum, toate patch-urile care apar pt. Fifa 2005 sunt prezentate la Socceraccess.
http://www.socceraccess.com

LiviuRO
13-09-2004, 09:13 PM
Warn alex_f

"Incalcarea regulamentului :

3.6 Injuraturi si atitudine injositoare fata de alti membrii "

dat de RaPiDuTz

MYself
13-09-2004, 09:19 PM
Fifa2005 Preview (http://www.pixelrage.ro/users/viewart.php?&game_loc=2&gid=315&type=2)
Enjoy!

RaPiDuTz
13-09-2004, 11:14 PM
MYself, preview-ul e facut de romani nu ? e prost... :lol:

pentru cei care inca se mai joaca fifa 2004 citisem pe un site ca a aparut patch pt a baga gameplayul din fifa 05 ;)

kas
13-09-2004, 11:22 PM
Eu unu nu cred ca pes va avea vreodata vanzarile fifa,cel putin nu pe PC.In primul rand cele 2 companii nu se pot compara.Imi place pes3 dar cerintele sunt cam mari pt o grafica slabuta.Daca jucatorii din fifa au fete naspa (dupa cum spun unii) ce sa mai zic de cei din pes.Cineva spunea de meniul din fifa ca e greoi s.a. Cel din pes mi se pare de rahat.Gameplay-ul din pes este, recunosc superior fata de cel din fifa 2004 dar incomparatie cu demoul din fifa05 am anumite abtineri.Inca o chestie naspa la pes este k suturile nu au efectul celor din fifa.
Dupa parerea mea ,daca pun in balanta defectele si atuurile fiecarui joc, sunt in balanta.Totusi raman fan FIFA :cooool:

mns
13-09-2004, 11:41 PM
1. FIFA e mai accesibil
2. Are cerinte mai mici si merge pe computere mai slabe...
3. Anul asta s-au concentrat pe gameplay si grafica au lasat-o la fel...nici asa nu e bine
4. Meniul de la PES e mult mai naspa
5. Controalele de la PES, grele si imposibil de descifrat si schimbat
6. FIFA va mai ramane numarul 1 penru ca are in spate un mamut al jocurilor cu o putere foarte mare care ar putea sa faca un joc de cacat cel mai bine vandut joc din lume

MYself
14-09-2004, 12:13 AM
Originally posted by RaPiDuTz@Sep 13 2004, 11:14 PM
MYself, preview-ul e facut de romani nu ? e prost... :lol:

pentru cei care inca se mai joaca fifa 2004 citisem pe un site ca a aparut patch pt a baga gameplayul din fifa 05 ;)
LoL...
Dea...preview-ul e facut de mine..care ma laud a fi roman..:)
anywayz..de ce e prost?
Revenind...pe mine ma dispera faptul ca in 10 ani de fifa nu au reusit sa faca un amarat de jucator sa se indrepte inspre o minge ce vine spre el.
Intradevar, PES3 este o portare destul de nahspa de pe console (tre sa apesi patrat ca sa confimi 'n stuff), dar ce ar trebui sa ingrijoreze pe cei de la EA este faptul ca jocul a avut un succes destul de mare si asa slab portat. Si chiar in primul an in care a intrat in piata PC-urilor.
Intotdeauna spuneti ca gameplay-ul face diferenta, dar acum mns spune de bani. EA este intradevar un mamut, dar nici Konami nu sunt chiar complet necunoscuti, mai ales pe piata de console spre care se indreapta fifa. Chiar sunt curios cum ar putea sa faca un joc de cacat cel mai vandut din lume? E o chestie, daca un joc e slab si se mentine pe linia aia, poate sa fie EA cat o turma de mastodonti, daca PES-ul se va tine mai departe deasupra, jucatorii nu se vor mai uita la numele producatorului, ci dupa jocul mai bun. Ani la rand de publicitate falsa, cu "cel mai real si mai"..kkt, o sa oftice pana la urma cumparatorii.

mns...controalele de PES pot fi schimbate. trebuie doar sa cauti. :)

RaPiDuTz
14-09-2004, 12:36 AM
lol
sry daca te`am jignit atunci sau daca ti`am jignit creatia...chiar nu stiam ca e facut de tine preview-ul si nici nu apucasem sa il citesc inca ;)
ziceam asha in general ca nu prea am vazut previewuri complexe prin Romania si d`asta...dar asta ii destul de complex...bv ! :)

spre bucuria fanilor, pes4 va fi special facut pt PC deci nu vor mai fi probleme si de asta se si anunta a fi un super joc care ar putea rupe`n doua fifa-ul celor de la EA :)

Criss
14-09-2004, 01:11 AM
Eu unul recunsoc ca MNS a avut in mare dreptate comparand jocurile de anul trecut.Eu unul recomand PES tocmai pt ca am ajuns sa nu mai am incredere in EA care ani de-a randul au tot promis si nu si-au realizat promisiunile.Insa PES3 , fiind o portare cum a zis si Rapidutz , s-a comportat excelent si s-ar parea ca majoritatea problemelor se vor rezolva in PES4.S-au cumparat licente (Spania , Italia, Anglia , Germania si echipe nationale) , fetele dupa cum am vazut din poze vor fi ceva mai reusite , problemele de grafica se pare ca se vor rezolva si grafica chiar va fi putin imbunataitita.PES are deja un Editor intern excelent cu care poti edita orice si mai ales atmosfera creata prin cinematica-introductuiva dinainte meciului este excelenta.Fifa a promis si ea asa ceva si nu vad nimic .Daca vedeti cate propuneri au aprobat pe breamster si cate sunt respectate va cruciti.

Eu va intreb.Cine mai are incredere dupa 10 ani de promisiuni desarte? Eu unul nu.Si pt. mine Pro Evolution Soccer este o alternativa mai buna ca Fifa tocmai pt. ca inca din primul an au dat ceva ce fanii fifa au tot cerut: un gameplay mai bun si un editor intern care sa vina cu jocul.Plus altele care la Fifa 2004 lipseau cu desavarsire.Sunt promitatori si chiar mai mult par sa ii intreaca pe cei de la EA.

MYself
14-09-2004, 01:13 AM
LoL
no offence taken. Ma mirat faza cu romanii si declaratie seaca ca e prost..:) Si in general cer detalii.:P
Preview-ul e complex, pentru ca am avut si de unde sa iau Cele 4 Producer Diary, si in general toate filmuletele fifa 2005 pe care le-am gasit. Plus demo-ul. :)
Intradevar, am mai vazut un preview la fifa 2005 pe net care era superficial, nu spun unde, dar nu crek e cazul sa generalizezi. :)
Si daca PES4 va fi optimizat special pentru pc chiar o sa rupa in 2 fifa.

mns
14-09-2004, 09:06 AM
MySelf, trebuia sa intrebi inainte sa iei imaginile facute de noi din demo :P nu m-a deranjat doar ca imaginile au fost facute de mine si apoi le-ai luat si ati bagat stampila pixelrage pe ele :(

alex_f
14-09-2004, 10:16 AM
puteti lua gameplay patch de pe http://fifa.gamer.hr de la downloads.se cheama
Complete Football 2005 Demo

Am citit undeva ca cei de la Konami nu au rezolvat inca faza cu miscatul greu.
Spun ca pana o sa apara demo-ul o sa se chinuie sa o repare

Tuby
14-09-2004, 10:57 AM
Am luat patch-ul asta nou de gameplay....nu de alta da sa nu mor prost :P si ori nu am eu ochiul format pentru detalii mici..dar nu am vazut nimic schimbat...parca doar AI era mai slab...

alex_f
14-09-2004, 01:29 PM
tuby eu cand am zis ca esti *asa* (nu zic cuvantul ca ma dau astia afara), m-am referit ca esti *asa* la fifa 2005

alex_f
14-09-2004, 02:03 PM
Dupa multe multe meciuri de fifa 2005 demo,mi-am schimbat putin parerea despre acest joc(la inceput credeam ca e realitatea intruchipata)
Acum mi-am dat seama ca:
-fundasii nu participa deloc la faza de atac(Ashley Cole sau Cafu nu au dat nici o centrare-Sunt curios ce face Roberto Carlos),deci nu se poate decat foarte rar sa scap singur cu portarul sau pe contra-atac
-jucatorii nu ies la pase decat foarte rar(dar ies la centrari)
-Cred ca am dat 100 de goluri din care:
-90 din centrari
-9 din suturi
-1 din singur cu portarul
-Jucatorii adversi rateaza foarte usor!!!In realitate nu cred ca Henry da peste poarta din 5 metri singur cu portarul

In fine cred ca astea sunt greselile cele mai importante.sper ca peste 2-3 ani sa nu mai existe in fifa.

Ne vedem in fifa 2008!!

alex_f
14-09-2004, 02:31 PM
http://www.fifainternational.fmeerburg.nl/...d=29&fileid=390 (http://www.fifainternational.fmeerburg.nl/?fi=wimtol_dc/see&catid=5&subid=29&fileid=390)

de aici luati kits update pt fifa 2005 demo

il puteti instala cu kit raptor pe care il luati de aici:
http://download.filefront.com/3630760;e5b4...5bebfb3a08f579b (http://download.filefront.com/3630760;e5b45e53948573f7f4078abf3af1d859d58ba24741 c73b1683ee74c8fd7ecb6355bebfb3a08f579b)

si mai scrieti si voi ceva numai eu scriu?

DarkComy
14-09-2004, 02:31 PM
Ce ma daca stii cum sa urci cu fundasii in atac nu e problema azi am dat 3 centrari intr-un meci cu Ashley Cole dintre care 2 au fost goluri si una bara * golurile si bara nu au fost date de Cole ci de Henry si Reyes :P )

alex_f
14-09-2004, 02:33 PM
pai bine ma asa pot sa ies si eu cu portarul!!! :D

Time2Chill
14-09-2004, 02:48 PM
Mai fundasi mei urca singuri dak stau mai mult cu mingea la jumate.....................

alex_f
14-09-2004, 02:49 PM
bine ma poate tu ai un altfel de fifa 2005 decat noi toti

RaPiDuTz
14-09-2004, 03:44 PM
pacat ca nu a aparut pt 2GK ca asha nu prea are sens...tot nashpa se vad :)

ps : alex_f, vezi ce faci cu spamu

Time2Chill
14-09-2004, 03:59 PM
bine ma poate tu ai un altfel de fifa 2005 decat noi toti
Am acelasi demo pe care il aveti si voi...............................
si inca ceva
La fifa 2003 (parca) la inceputu meciuli iti aparea "imprimat" e gazon stama echipei si scorul(dak se marca) la momentu ala mi s-a parut marfa am fost dezamagit cand am vazut k fifa 2004 nu area asa ceva............ si acu la fel cand vad k nu are nici 2005............
Si inca un "-" radaru mi se pare facut cam din topor................. la fel k si cel din 2004........... cel mai bun radar mi s-a parut cel din 2002.....................

JohnnyUSA
14-09-2004, 06:06 PM
se scrie MA-TII, nu matii :offtopic: :mishto:

alex_f
14-09-2004, 06:08 PM
Ea trebuie sa faca fifa cat mai realist.Au facut bine ca au scos numerele si stemele alea de pe gazon.Si radarul ar trebui sa il scoata pt ca la televizor in timpul meciului nu vezi radar

JohnnyUSA
14-09-2004, 06:14 PM
Radarul este foarte bun in unele situatii .. si din cate stiu eu , radarul ala se scoate din optiuni .. so .. nu-ti convine .. dai 1 click 2 si l-ai scos ..

Referitor la disputa asta aprinsa si eu merg tot pe ideea de a vedea produsele finale si apoi sa ne dam cap in cap pe forumuri. Ca este dezamagitor acest demo ... asta este partea a 2-a. PUNCT

MYself
14-09-2004, 08:27 PM
mns...sorry pentru faza cu screen-urile...sincer, aveam nevoie urgenta de scriinuri si nu aveam timp sa intru in joc, sa gasesc o faza interesanta, sa dau print screen, alt+tab, paint, ctrl+v, de 10 ori. Chiar imi pare rau ca te-a deranjat, mie mi s-a parut ca erau screenuri f bune si de astea le-am luat. Nici cand sa intreb nu am avut cand.

mns
14-09-2004, 09:15 PM
Pai nu am zis ca nu e nici o problema? :) doar trebuia sa intrebi :P PS HyperSnap ;)

MYself
14-09-2004, 09:34 PM
N-am Hypersnap si nici nu aveam timp de cautat. era o chestie de cateva minute. Si nu aveam cum sa intreb..nu erai on-line.

alex_f
15-09-2004, 06:08 PM
daca tot am warn 20 pentru ca nu am facut nimic,hai ca vreau sa fac 100.va spun eu ce ma nemultumeste la site-ul asta:
1)E cel mai de cacat site despre fifa de pe internet!!!!-face-ti site-urile fifa de ras!!
2)Puneti downloaduri sau stiri pe site din an in paste
3)In afara de rcif nu mai faceti nimic

Astea, impresiile, nu sunt o problema. Restul, injuriile, oricum nu e o probl, daca tot nu-ti place site-ul, stai calm, n-o sa-l mai vizitezi.

Am@DEUS
15-09-2004, 06:15 PM
Eu zic ca e bine ca au lansat demoul mai devreme pentru a avea timp sa remedieze greselile tinand seama de reactiile fanilor. Sper sa mai umble la grafica jucatorilor care inca sunt parca retezati cu toporul atat la par,fata si corp (adica IN TOTALITATE!) . Si parca jocu nu "curge" asa frumos ca in 2004, aduce mai mult cu porcaria de Euro 2004. Poate nu remediaza sa vezi ce le fac! (nimic :))
Oricum imi cumpar jocu original.

:mishto:

alex_f
15-09-2004, 07:49 PM
aici mai era o injuratura

Suspend, disable, etc, ca sa se stearga tre sa vina mns sau stefan. In general, cand mai apar din astia, nu va postati si voi aiurea, nu de alta, dar a trebuit sa sterg vreo 25 de mesaje :).

Ratonu
15-09-2004, 09:28 PM
Fratilor jocul asta e super!!! Absolut tot ce tine de gameplay si miscari a fost substantial imbunatatit! Mai ramane bug-ul de la penalty si au aparut si cateva mici bug-uri grafice (un exemplu ar fi cel de atunci cand mingea atinge plasa laterala)... Dar e bine de tot! Peste asteptarile mele! Am reusit niste faze la care nici nu visam cu jocurile de fotbal de pana acum. Senzational!

mns
15-09-2004, 09:31 PM
Originally posted by alex_f@Sep 15 2004, 07:08 PM
daca tot am warn 20 pentru ca nu am facut nimic,hai ca vreau sa fac 100.va spun eu ce ma nemultumeste la site-ul asta:
1)E cel mai de cacat site despre fifa de pe internet!!!!-face-ti site-urile fifa de ras!!
2)Puneti downloaduri sau stiri pe site din an in paste
3)In afara de rcif nu mai faceti nimic

Astea, impresiile, nu sunt o problema. Restul, injuriile, oricum nu e o probl, daca tot nu-ti place site-ul, stai calm, n-o sa-l mai vizitezi.
probabil ai dreptate, lucram la imbunatatirea siteului pentru a nu ne dezamagi vizitatorii, bineinteles, nu cei ca tine :mishto:

LiviuRO
15-09-2004, 09:44 PM
Ratonu-> ma bucur ca cineva impartaseste si parerea mea :).

Si e doar DEMO!!! Oricum, se pare ca EA s-a gandit ca pierde prea mult teren in fata PES-ului, si isi pierd toti clientii. Ati vazut, si ecranele de reclama, sunt facute exact Anti-PES (faza aia, noi avem licente, noi suntem reali).

kas
15-09-2004, 09:56 PM
Am o intrebare?
Poate o sa ma credeti tampit , dar nu reusesc sa dau cu capu din centrare pe spatiul portii la fifa2005 demo.
Mereu se duce numai peste poarta?
Imi spune si mie cineva cum tre` sa fac?
:nebun:

vali16_84
16-09-2004, 12:10 PM
am jucat si yo ieri demo-ul..si nu m-a impresionat prea mult...grafica parca e putin schimbata...jucatorii sunt cam la fel...astept jocul full sa-mi fac o parere despre el...

ultim
16-09-2004, 03:35 PM
Eu imi doresc ca la WCG 2005 sa se joace tot fifa .. adica FIFA 2005! :)

sandu
17-09-2004, 06:14 PM
din pacate fifa 2005 nu o sa se ridice la nivelul lui PES 4. Multi dintre voi nu sunteti realisti cand spuneti ca acest demo de la fifa 2005 estu frumos, e cu mult sub asteptari

Sirius
17-09-2004, 09:08 PM
Intrebarea mea este de unde stii tu ca nu o sa se ridice la nivelul lui PES 4? Avem un joc full (PES 3) si un demo (Fifa 2005). Am zis ca nu pot fi comparate intre ele. Avem dupa aceea o gramada de promisiuni si advertising de la fiecare firma Konami si respectiv EA. Mai mult nu exista. Si atunci cum poti sa tragi concluzia asta?

dominus
18-09-2004, 09:20 AM
am jucat aseara de doua ori, nervos fiind dupa meciul poli-rapid.. ce mi s-a parut mie este ca jucatorii sunt mult mai mici si de aceea mult mai aproape de realitate decat cei din PES de ex.. aia sunt gigantici.. nu stiu daca e din cauza camerei care e mai sus sau chiar e adevarat.. dar terenurile din pes mi s-au parut prea mici pentru acei jucatori.. o sa revin dupa meciul de ht cu pareri ;)

sandu
18-09-2004, 10:01 AM
Sirius Black ai dreptate, o sa vedem cand o sa apara amandoua, dar parerea mea ca pes4 o sa fie peste fifa 2005

JohnnyUSA
18-09-2004, 10:50 AM
:D Nu sunt mai mici mai .. schimba si tu camera .. o sa vezi ca sunt la fel.

SirRaptor
18-09-2004, 01:03 PM
Parerea mea ca cel putin un sfert din cei care compara aici fifa 2005 cu pes 3, nu au jucat niciodata pes si spun toate astea doar din auzite! 2005 aduce nu progres fata de 2004 mai ales la gameplay, care este de altfel este cel mai important aspect al unui astfel de joc; cineva zicea ca nu mai sunt stemele echipelor pe teren la inceputul meciului; da, mare dezamgire, cred ca nu mai trebuie jucat jocul... :sanshine2:

2005 are aproape tot ce-mi doream de la fifa 2004; suturi si pase intuitive (la 2004 vroiam sa dau pasa la un jucator si dadea la altul... sutul la coltul scurt era mereu pe langa poarta... etc.), deposedarea mult mai dificila (adica trebuie sa fi plasat perfect pt. a putea lua sau intercepta o minge, iar cand incep adversari sa faca magarusul cu tine e nasol), preluari spectaculoase pe langa adversar, si scheme cu mingea (inca nu ma reusit prea multe, dar a reusit calcul cu mine; am intrat prin alunecare la un jucator si ala a sarit cu mingea peste mine... din fifa 99 nu am mai vazut schema asta; sa nu mai vorbesc de "craci" sau "foarfeci")!

Cu zice si sloganul, "A great player needs a great first touch" , prima atingere a mingii este cea mai importanta si cea mai folositoare atat la preluari si pase, cat si la suturi!

Zicea cineva ceva de radarul din joc, parerea mea e ca este foarte folositor! Cu orice camerea ai juca nu poti vedea toti jucatori! Pe teren, in realitate, chiar si portarul poate centra unui atacant plasat bine. Asa ca doar cu ajutorul radarului poti face lansari in adancime sau pase mai lungi la intalnire.

In primul meci pe care l-am jucat, am luat bataie cu 1-0; apoi, dupa ce m-am obisnuit putin ma reusit si nu egal; dupa cateva meciuri am reusi sa-i bat, dar oricum , este foarte greu si pe easy! Cele mai multe goluri in 6 min (repriza): 3 goluri! A dat cineva mai mult?

Demoul are probleme cu unule placi grafice sau driveri! Am 2 prieteni la care nu le mergea, li se incalecau texturile si nu se putea juca de loc, dar aveau placi video mai vechi. Cred ca versiunea finala fa vi mult mai bine pusa la punct din toate punctele de vedere!

It's in the game! :mishto:
:fotbal:

dominus
18-09-2004, 01:55 PM
oricum sunt prea nervos ca am facut 5-5 la hattrick, am vazut ca unii au echipe acolo, si daca joc acum demo-ul ma enervez si mai tare.. asa ca ma multumesc cu acest comentariu punctual si la obiect: jucatorii sunt mai mici.. i-am masurat cu liniarul :mishto:

MYself
18-09-2004, 09:54 PM
Faza cu pasa la alt jucator mi s-a intamplat si la 2005. in loc sa paseze la atacantul de langa el crespo a pasat la mijlocas (desi tineam directia bine), stricand astfel o sansa de contra-atac.
intradevar...2005 e mult imbunatatit fata de 2004 (adevaru-i k nush care-i mai varza...2000 sau 2004, dar parca 2000 nu m-a stresat atat), dar are unele chestii care sunt in PES3 si nu sunt in 2005. Dr..cum mai zicea...acesta e doar un demo..e posibil sa schimbe cate cava la varianta finala.
Si am jcuat PES3-ul destul de mult, crede-ma.

Guti
21-09-2004, 02:15 PM
SAlut sa vrea sa zic si eu ceva pana acum am tacut din gura ....cred ca ceea ce comentati voi aici nu are nici un rost daca nu va place nu jucati si gata tocmai daia egzista si jocul asta PES 3..4 cum ziceati asa ca jucati ce va place . EU joc fifa pentru ca asa am jucat toata viata si imi place cum ziceau si ei detin licentele nu vreau sa joc in loc de mutu cu muta sau in loc de chivu cu chvu ...oricum jucati ce va place si daca chiar vreti sa faceti ceva util intrati pe forumul saitului oficial si spuneti acolo ce nu va convine poate fac si ei ceva ...intrun fel aveti dreptate dar cred ca este foarte reusit pe langa cel de anu trecut!!!! :fotbal: :romania: Real Madrid (http://www.realmadrid.com)

DarkComy
21-09-2004, 02:53 PM
Guti are perfecta dreptate aduceti numai critici la joc desi nu a aparut inca cel full :angry: , PES4 au eliberat vreun demo ca sa vedem cum e ?? <_<

Criss
21-09-2004, 09:22 PM
Or sa elibereze , dar tre sa dai 1,99 euro.Nasapa ideea celor de la Konami.

JohnnyUSA
21-09-2004, 10:59 PM
Pentru Guti: aici este un forum de discutii, so presupunand ca avem dreptul la opinii democratice, putem vb si de rau fifa , nu numai de bine.. daca unii sunt atat de orbiti de dragostea ce le-o insufla FIFA in asa hal incat nu vad realitatea si bataia de joc cu care a iesit EA pe piata anul trecut, este partea a 2-a , insa nu ne obligati pe noi sa gandim la fel ca voi, nu se poate!
..Acum revenind la fifa 2005 .. am luat si eu demo-ul azi am vrut sa vad despre ce-i vb. Un joc bunicel .. insa parerea mea ca ACEST fifa trebuia sa apara anul trecut si sa se numeasca 2004, gameplay-ul intr-adevar s-a schimbat, insa chiar era necesar sa fie "fortati" de PES pentru a face asta ? Chiar nu le pasa de fanii lor si le tot vand de la an la an o chestie totusi veche insa imbracata in haine noi ? Spre bucuria fanilor de simulatoare fotbalistice , a fost nevoie de un soc serios dat seriei FIFA de catre Konami. Insa ... ( retineti , incerc sa fiu obiectiv, toti stiti atasamentul meu fata de PES ) statistic vorbind, PES are 1 an avans fata de FIFA, so m-as mira ca PES4 sa fie o dezamagire...iara daca nu va fi , iara "va da in coaste seriei FIFA" si anul asta tocmai din simplul motiv ca gameplay-ul actual al celor de la EA trebuia sa fie implementat in joc de anul trecut. O sa joc in continuare si mai vin cu impresii pana apare demo-ul de PES4.

LiviuRO
22-09-2004, 12:11 PM
Intr-adevar, aparitia PES3 (imi cunoasteti parerea despre acest joc :P) i-a impulsionat pe cei de la EA sa produca ceva mai consitent in 2005. Ce-i drept, Fifa nu a avut pana anul trecut un rival serios pe piata simulatoarelor de soccer. Existand de acum competitie, iar PES avand mereu avantajul lansarii unei versiuni superioare, dupa aparitia Fifa (adica, avand avantajul ca pot aduce noutati, dupa ce vad despre ce e vb in Fifa anului respectiv), asta va insemna un castig pentru gameri (desi, pasionatii de Fifa vor juca mereu doar Fifa, indiferent ce vor aduce Konami).

Sincer, mi-as dori ca PES4 sa fie cu adevarat excelent, astfel, in ianuarie toata echipa de la Konami va fi adusa la EA iar in 2006 ne putem astepta la ceva cu adevarat senzational.

Poet Of Tragedies
22-09-2004, 12:26 PM
jucai si eu demo si nu vazui mari noutati :)

ce m-am enervat e ca nu am reusit sa dau gol inca...iar nu intra nici un sut de la distanta :angry:

Guti
22-09-2004, 02:06 PM
johnnyusa : nu stiu despre cine vorbesti dar in nici un caz de mine pentru ca io nu am spus nimanui ce sa joace numai fifa am spus ca fiecare joaca ce vrea !! :fotbal:

ovidiu
22-09-2004, 02:31 PM
Am o intrebare...
Se poate pune "no CD patch" la FIFA 2005 original?
Intreb asta pt. ca vreau sa-l instalez si acasa si la servici :cuminte: si ar fi ciudat sa umblu cu CD2 la mine tot timpul.
Asa, daca ar aparea "no CD poatch" n-as mai fi nevoit sa umblu cu CD 2 la mine tot timpul...
Banuiesc ca se poate instala FIFA 2005 original pe 2 sau 3 calculatoare...:cooool:

ovidiu
22-09-2004, 02:41 PM
Cat despre joc, am citit o recenzie facuta de unul care a jucat timp de 1 saptamana fifa 2005 la acest link http://www.soccergaming.com/db/previews/sh...show.php?PID=14 (http://www.soccergaming.com/db/previews/show.php?PID=14)

El zice ca la modul "career" nu poti sa-ti mai alegi ce echipa vrei tu ci te inscrii intr-o regiune (ex: Anglia si Scotia) si ti se fac oferte sa devii antrenorul unei echipe (banuiesc ca ceva gen Doncaster sau Tranmere Rovers din liga a 4-a engleza).
Si daca te descurci bine cu echipa aia, primesti oferte de la echipe mai bune din ligi superioare.
Bun, mi se pare o chestie mishto pe de o parte , pt. ca luand Liverpool (la 2004) castigam tot si din al 3-lea sezon nu mai aparea nimic incitant.
Pe de alta parte e nasol, pt. ca eu tot vreau sa joc cu echipe gen OM (sau Liverpool, Juve, Ajax, Bayern). Daca calculatorul nu-mi avanseaza oferte tocmai de la echipele astea?
Eu vreau sa joc cariera cu Liverpool nu cu Man Utd sau Chelsea...
Damn...
Poate am inteles eu gresit...
Sper...

JohnnyUSA
22-09-2004, 03:51 PM
Liviu, la PES , gameplay-ul este excelent de cand a inceput EA sa dea kicks-uri .. adik odata cu aparitia FIFA2000, deci la gameplay nu sta in picioare ipoteza ta care pe alocuri este corecta.

Guti : ma refeream la faptul ca nu ne poti obliga sa nu criticam FIFA, si nu ne poti obliga sa nu vorbim de un concurent serios ( PES ) :D

JohnnyUSA
22-09-2004, 03:53 PM
Btw Liviu, KONAMI sunt o firma destul de mare .. insa nu sunt foarte cunoscuti deoarece s-au adresat in special pietei dedicate consolelor .. astfel m-as mira sa se intample ceea ce ai zis tu. :rolleyes:

stefan
22-09-2004, 04:00 PM
Hehe, am mai facut niste experimetnte de peciuit pe 2005 si chiar a inceput sami placa, adica cel putin la pase e cu muuuuult peste 2005, si atmosfera e putin mai frumoasa. Meniul e ceva mai frumushel, mai deschis la culoare, asa ca abia astept luna decembrie cand poate le trece prin cap la aia de la EA sa trimita portaru pana la posta sa trimita coletu cu fifa si tcm 2005 :lol:

johnny, varzoooooooo, nu mai face spam :P

LiviuRO
22-09-2004, 04:49 PM
Impresii impresii da` cu "EDIT"!!

Johnny-> si 2003 a fost foarte sus ca si game-play, iar voi priviti PES in perspectiva Fifa 2004, care este foarte jos. Deci, tinand cont si ca PES apare mereu dupa Fifa, adica, echipa de la Konami are mereu la dispozitie cateva luni pentru a dezvolta motorul jocului si pentru a aduce cateva chestii noi (cum erau spre ex, steagurile de la inceputul meciului, sau cum se bucurau aia dupa ce castigai cupa).

Repet este important ca este concurenta, spre deosebire de alti si d-asta zic ca in 2006 vom avea intr-adevar un simulator ca lumea, care sa va multumeasca si pe voi, si pe noi.

JohnnyUSA
22-09-2004, 05:27 PM
oricum eu voi juca ce e mai bun. Nu am viziunea restransa numai asupra PES-ului.

P.s.: djmozard, draga eu stiam ca spam-ul se face in general la post-uri offtopik sau posturi care sa contina o fraza , doua. Stai linistit eu nu vreau sa adun cat mai multe posturi, deci n-am in intentie sa fac spam aiurea. Daca te streseaza atat de mult, nu voi mai posta pe forum-ul asta. MERSI!

stefan
22-09-2004, 05:35 PM
:offtopic: Nu te enerva asha, eu tiam atras doar atentia. daca vrei sa te convingi citeste punctul 3.4 din regulament. Daca as veni la forumul tau si as incalca regulamentu nu cred ca mi-ai da bani...

Guti
22-09-2004, 07:50 PM
Baieti am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva cu ce deschid si eu filmul asta care a aparut acum ultimul 5 ca nu merge cu nimic????? :romania: :fotbal:

Tuby
22-09-2004, 08:04 PM
Originally posted by Poet Of Tragedies@Sep 22 2004, 12:26 PM

ce m-am enervat e ca nu am reusit sa dau gol inca...iar nu intra nici un sut de la distanta :angry:
Alex_f unde esti ma :lol: vezi ca nu sunt asa unicat :)
Oricum cel mai bun lucru pe care il putem face pentru ca tot apar divergente e sa asteptam calmi aparitia celor 2 jocuri in cauza Fifa 2005 si pes 4 in varianta full si atunci ne putem exprima democratic...pana atunci....toate astea sunt impresii care pot fi foarte probabil gresite..

Streetballaz
22-09-2004, 08:09 PM
Vin eu in ajutorul tau ... Fi atent :

1. Deschide Notepad !!!
2. Scrie urmatoarele linii :

RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0
NEVERENDING_GAME=1
CROWD_ANIMATION=1
PLAYERSHADOW_ENABLED=1

3. Salveaza fisierul cu numele locale.ini si salveaza-l in directorul FIFA !

Urmari : Rezolutia va fi de 1024x768x32, vor fi mai multe detalii si vei putea juca repriza aia de 6 min. (45 min.) ... la infinit !!! Fara restart, fara nimik ! Incearca !

Guti
22-09-2004, 08:37 PM
baieti cum vad si eu filmul asta de la ea sport in care zice de galerie si de talentele jucatorilor!!!!ca nu merge cu nimic

JohnnyUSA
22-09-2004, 08:55 PM
:offtopic: CODEC-uri Guti.

Cdnalsi
23-09-2004, 01:20 AM
okay deci in primul rind PES3 RULEZZ!!

dar, am jucat si demo-ul de la Fifa2005, si trebuie sa recunosc, ca fatza de 2004, baietzii cel putzin se straduiesc...
asa, DAR, eu n-am stiut ca o sa apara PES4!!!
si acuma ca ma uit la screenshots... pffuuu, si daca o sa aiba control mai bun (!) decit PES3... jos palaria...

In schimb, Fifa2005demo pare putzin mai profi, adica nu-i desene animate ca PES3.. intelegetzi voi... adica, deshi PES3 are un control extraordinar, si grafica mishto, pare asa de gameboy advance totul...

na, nu stiu.. astept PES4...

LiviuRO
23-09-2004, 01:41 AM
Cdnalsi-> exact asta am spus si eu de prima oara cand am jucat, sentimentul acela de "realitate" care este definitoriu pentru Fifa, adica, un simulator de fotbal, nu este nici pe departe in PES. PES este clar un joc arcade, de aici si toate "giumbuslucurile" pe care le poti face cu aproape toti jucatorii. Fifa, chiar si 2004, mi se pare mult mult peste la capitolul "real". Bine, exista si bug-uri, dar ele sunt inerente.

mns
23-09-2004, 08:53 AM
iti dai seama ca o sa sara acum toti in capul tau la faza asta?!?! ;)

Aici aveti dreptate, PES pare prea desen-animat, dar un singur lucru mi se pare mie ca are peste fifa, multitudinea de pozitii din care dai goluri si varietatea golurilor, in schimb chiar nu mi se pare atat de aproape de fotbalul real pe cat cred unii, eu de ex am jucat fifa 2003 in retea ieri cu cineva si sa stiti ca parea nu real ci foarte real, dar la fifa jocul in retea e cel mai bun :P la fel e si cu fifa 2004

Cdnalsi
23-09-2004, 09:37 AM
bine, cind vine vorba de retzea, tzin minte ca rupeam fifa 2003 si 2004, si e foarte mishto...
dar PES3 eu am un DVD-RIP de 600 si ceva de mb, nu stiu ce versiune avetzi voi, si am inteles ca exista un DVD cu PES3 care sa aiba si LAN, si figuri din-alea...

acuma nici nu vreau sa-mi imaginez PES in retzea... daca mi-a placut asa de mult fifa ;)

oricum, sint curios sa vad ce progrese au facut Konami.. care, sincer sa fiu, eu stiam de Konami de la snes si jocuri gen Terminator... in schimb vad ca baietii sint pushi pe treaba...

vom vedea...

LiviuRO
23-09-2004, 12:45 PM
mi-am amintit citind cu ce seamana bine de tot PES3. Daca mai stiti, era in salile de jocuri, acum cativa ani, un joc SuperSidekicks 2, 3 si 4 am vazut mai nou. Facut desigur de Konami. D-ala, de te joci cu manete si butoane, exact fazele de acolo sunt puse si PES, doar ca are grafica superioara.

RaPiDuTz
23-09-2004, 06:28 PM
Originally posted by LiviuRO@Sep 23 2004, 11:41 AM
PES este clar un joc arcade, de aici si toate "giumbuslucurile" pe care le poti face cu aproape toti jucatorii.
de aici se vede ca ai jucat mult prea putin PES3 :lol:

oricum Konami vor face un mega-joc din PES4 deoarece vor fi licente multe si din ce se vede si in PES3 konami nu va face ca EA...aici echipamentele vor fi facute de o calitate impresionanta...la fel ca fetzele jucatorilor...am vazut fatza lu Henry si pot sa zic ca e exceptionala :mishto:

LiviuRO
23-09-2004, 07:10 PM
explica mai pe larg d c se vede ca nu am jucat mult PES.

Sirius
23-09-2004, 09:06 PM
Si totusi, vorbeam de demou' Fifa 2005. Nu conteaza ce scheme faci la PES 3 sau cum va fi PES 4...Nu-i asa? ;)

LiviuRO
23-09-2004, 11:16 PM
pai, ca sa evaluezi corect un produs, ai nevoie de termen de comparatie. Si cum Fifa 2004 nu poate fi termen de comparatie decat pentru un joc de Playstation din 95 sa zicem... nu raman decat PES-urile :).

Cdnalsi
24-09-2004, 12:47 AM
mai, acuma sincer, am tot jucat 2005demo, pe unlimited time, si nu-i chiar asa de rau...
adica am dat foarfeca, am lobat portaru, l-am shi facut driblling... etc...
acuma na... nu stiu, mie-mi place :)

Criss
24-09-2004, 01:23 AM
Am mai jucat si io si sincer sa fiu am redus la doua buguri mari:
- faptul ca jucatorii se misca execrabil de incet in aparare cand nu am mingea si marcajul e lamentabil
- si faza cu lovitura de cap unde uneori vii dinspre protar in spate ca sa dai cu capul , e aproape clar ca nu prea ai sanse dar totusi miraculos dai gol.Nu zic ca nu e bine sa dai gol din centrare; FIFA 2003 a avut cel mai misto sistem de centrari.

Insa cum a mai zis cineva.Gameplay-ul asta trebuia sa fie pt 2004 si acum mai perfectionat.Eu oare ma intreb cum de s-au facut atatea schimbari majore de odata si pana acum nu s-a putut.

LiviuRO
24-09-2004, 11:52 AM
Criss-> iti dau dreaptate la faza cu capul si cu sistemul de centrari din 2003, dar mie imi aparare imi place cum se intampla chestia. Spre ex, Sheva, care are viteza, are un avantaj exact ca si in realitate fata de fundasii greoi ai lui Arsenal. Oricum, fotbalul nu mai e de mult un joc in care sa alergi non-stop, iar aparare, cu atat mai putin :).

Mi se pare chiar bun overall acest joc.

Total^Hit
24-09-2004, 04:08 PM
ce pot sa spun, pare destul de interesant FIFA 2005(ma rog, dupa demo).......un lucru ca nu l`am inteles e de ce atunci cand nu am mingea si ii dau comanda sa sprinteze nu se intampla nimica........in fine, acuma loviturile de cap sunt mult prea usoare in comparatie cu FIFA 2003 sau 2004! exagerate sunt si unele faulturi, de exemplu obstructia fiind prea des fluierata(acum sa joaca in fotbalul mare cu obstructie la tot pasu`)........totusi, inca nu pot sa imi dau cu parerea despre joc pana vad versiunea finala!

Criss
24-09-2004, 08:11 PM
Da dar e prea exagerat.Dau sa alerg spre un jucator advers care primeste mingea cu spatele si dabia se misca.Nici asta nu pot sa fac.Tre sa ma misc ca o baba spre el.

AAAA! si inca ceva.E incredibil cum nu exista contraatacul la jocul asta.Ma indrept spre poarta adversa intr-un contraatac fulgerator si brusc ma lovesc de 5 jucatori adversi.Asta e prea de tot.Si ce sa fac in maxim 2 jucatori in atac la asa zisul contraatac contra 5 jucatori adversi decat sa intarzii faza prin pase si poate un dribilng.

Reyes
25-09-2004, 12:36 AM
Salut baieti !!Am jucat si io Fifa 2005 Demo .....!!Am jucat toate Fifa de la 98 in coace...Fifa 2003 mi s`a parut cel mai simplu cel mai frumos ,...mai ales in retea !! Dar acum la 2005 gameplay`u e imbunatatit....poti trece in viteza de jucatorii adversii..
Dar in faza de aparare....mereu jucatorii adversi sunt liberi.,io am jucat numai cu Arsenal ,si rar ii deposedez..iar cand ies pe contra`atac cred ca sunt singur si forjez pe shift dar cand sunt 4 jucatori in fatza careului lor si nu iese nimeni in intampinare ,te asteapta acolo !!
In repriza de 6 min cel mai mult am dat 3-0 si am luat`o cu 3-0.
Am dat goluri din semifoarfeca...din centrari cu capul ,cu pamantul ,din careu..din afara ....
Acum astept varianta full....care sper sa o iau in 3-4 zile :fotbal:

Cdnalsi
25-09-2004, 08:20 AM
ermm, pai eu stiam ca full-version apare in 15 octombrie...
si dupa cautarile mele pe irc search engine-uri, nu vad nimic despre fifa2005...

nu stiu cum ai sa faci tu rost de full in 3-4 zile, sincer. :)

danutz_andrey
25-09-2004, 08:24 AM
Oficial apare pe PC in 8 octombrie :P Asha ca mai avemd e ashteptat.

Reyes
25-09-2004, 11:16 AM
Crede`ma !!!
-Exista si pe DC++
-dar si la tarabe,piratat:)
Mai vb cand fac rost

Florin4Dinamo
25-09-2004, 12:35 PM
Deci .. am luat si eu demo-u de la FIFA 2005 si am jucat (aproximativ de cand o aparut - versiunea Lite) si tin sa va spun ca nu ma plitisesc de acest joc chiar daca sunt doar 2 echipe ... va zic din start ca nu am jucat PES 3 ... si ca nu am habar despre acest joc .. dar am jucat toate seriile de fifa incepand din 94 (cred ... era demult demult pe un 386 sau pe ce .. il avea un coleg :D ) si demo-ul de la FIFA 2005 e absolut bestial ... poate sunt cam fortate preluariile pt. ca nici un jucator oricat ar fi el de talentat nu face la fiecare preluare spectacol .. cum poti face la 2005 daca exersezi .. cam asta ar fi chestia care nu imi place. Tot timpu mi-am dorit sa dau gol din lob la FIFA si le transmit baietilor care il critica atata sa incearce sa joace mult ( < 50 meciuri ) si poate isi vor schimba parerea ... cu cat rafinament se dau loburi ..... asta m-o surprins cel mai tare .. si asa o chestie care am observat-o ... dintre toti atacantii din DEMO ... Reyes, Henry & Shevcenko, Crespo - Crespo mi se pare cel mai valoros ... am jucat si cu Arsenal si cu Milan si el joaca cel mai bine si per total Milanul am observat ... oarecum surprinzator .... ORICUM FIFA RULZ ! RAMAN pe FIFA si pe EA VESNIC !

LiviuRO
25-09-2004, 01:30 PM
Discutiile despre variante piratate de Fifa, sau orice alt joc sau posibilitatati de ale procura sunt strict interzise pe acest forum. Conformati-va!

Total^Hit
26-09-2004, 11:28 AM
cica este pe DC++.............asa am gasit si eu GTA San Adreas....versiune ciordita de pe PS2 cu o groaza de bug`uri........in fine

Inca un lucru care ma lasa masca.....la ce mama dracu` fac manager thingy pe 15 ani?! Eu am jucat NHL 2004 si am rezistat doar 3 ani! E inuman de mult cat trebuie sa joci! Numa in FIFA 2004 am jucat aproape o luna non`stop sa termin Career Mode! Asa va trebui sa joc luni intregi(asta insemnand sa dau la dracu scoala/prieteni/lumea de afara).....marea mea speranta se leaga de "Create Center" unde am vazut intr`un filmulet ca sistemul de creare s`a schimbat radical!

DarkComy
26-09-2004, 11:44 AM
vedeti ca este topicul dc++ in Sectiune Pe Langa cautatil

Nu avem voie sa vorbim despre jocuri piratate ;)

Reyes
26-09-2004, 06:03 PM
Aha...sorry atunci!!!Waiting 8 octombrie :P

yahoo
29-09-2004, 08:52 PM
Cum imi skimb ekipamentele in jok :P? Ca nu mere dekat cu Home sau Away?

mns
29-09-2004, 09:07 PM
pune milan ca echipa de acasa si arsenal deplasare :mishto:

yahoo
30-09-2004, 04:10 PM
Pai asta stiu dar daka vreau sa skimb ekipamentele fara sa fac skimbare home/away :P?

stefan
30-09-2004, 04:20 PM
iei demo raptor de la soccer access si ai acolo la advanced optiuni de astea :P

Florin4Dinamo
01-10-2004, 02:11 PM
Stiti ce vreau sa intreb am luat si eu demo Xpander sau cum ii zice la kestia aia care iti permite sa schimbi niste optiuni si nu imi functioneaza nu stiu cred ca e de la kestia ca am Win '98 si necesita Win XP pt. ca imi zice nu stiu ce eroare de dll ... ati mai avut careva problema asta, sau i-o mai aparut la careva ?

Aporpo, mns mai apare in demo Dinamo-Steaua ? :mishto:

ovidiu
04-10-2004, 11:19 PM
Astia pe forum la www.fifa04.com au deja FIFA 2005 full, nu stiu cum pana mea il au deja...
Cititi aici :
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...threadid=110885 (http://www.soccergaming.tv/showthread.php?threadid=110885)

Am@DEUS
04-10-2004, 11:44 PM
Am aflat si eu astazi de la un amic ca este deja de vanzare jocu full la Ultra Pro.
Costa 27 de euro.
SI a aparut ceva si pe serverele DC++
Sa vedem daca e real. Astia de la EA chiar ca iau pe toata lumea prin surprindere.

gabi41119842003
05-10-2004, 12:34 AM
am citit si eu pe forum, ei au varianta de xbox si gamecube. Asa ca la Ultra Pro s-ar putea sa fie varianta de xbox sau de gamecube.

RaPiDuTz
05-10-2004, 12:31 PM
yep...e posibil
eu am auzit ca a aparut doar in Australia pe pc...si la noi va aparea pe 8 sau dupa...oricum, totul e posibil :P

gabi41119842003
05-10-2004, 05:30 PM
pe 8 octombrie cred ca apare la noi pe la tarabe (varianta piratata), varianta originala cred ca apare peste vreo sptamana sau doua.

Reyes
06-10-2004, 02:51 PM
Sper sa apara cat mai repede si pe la mine prin calculator :D

RIGSGO
19-10-2004, 03:40 PM
Eu deabia acuma am luat versiune FULL il instalez imediat :mishto: