View Full Version : Ping Pong 2...RENASTEREA :p
Nah zii acum habbibule, la sfarsit cine a castigat, poate esti tu Gandalfu ping pongului da eu sunt omul-paianjen, caracatita, te-am si ametit ieri... :P nu ai mai putut juca :P
habbib
07-09-2004, 10:22 AM
pai dupa ce te-am batut toata ziua,la sfarsit am obosit si eu si sti bine ca eu cand se intuneca, nu mai vad..cica renastere, renastera cui? a pasarii colibrii(mns stie la ce ma refer), care dupa spusele tale renaste din propria cenusa :sanshine2: ,lasa micutule frodo mai ai timp sa te razbuni, mai sunt 3 saptamani din vacanta,ai tot timpul sa iti duci misiunea la capat,in final binele va triumfa,micutl hobit va invinge..
loool, m-ai batut toata seara :P muhahahahah, fii serios, lasa ca mai vedem noi mai incolo :P PS sa te vad eu maine dupa ce te bat azi la tenis, pentru ca acum chiar m-ai infuriat :P
PS apropo de pasarea colibri :P :crazyboy: hells chicken iti zice ceva? :P aka gaina iadului :P
habbib
07-09-2004, 10:40 AM
deci te-am infuriat? :mishto: meciul e ca si castigat, trebuie doar sa ma prezint, sa te vad eu diseara la corida,dc o sa mai fi in stare sa impugi taurul,ole :lol:
hmmm
imi explica si mie cineva existenta acestui topic?
stefan
07-09-2004, 04:08 PM
Ady, de cand esti admin sau moderator sati explice tie lumea de ce face topicuri :P
sanshine
07-09-2004, 04:50 PM
daca acest topic nu exista, trebuia inventat :P
nah, seriously now, asta e un topic pe care mns sa se laude cu skill-urile lui la jocul cu balonul rotund de celuloid, si prietenii lui in cunostinta de cauza sa-l readuca cu picioarele pe pamint :)
bla bla, l-am batut ieri pe final, asa ca degeaba va luati toti dupa el, eu sunt omul paianjen al ping pongului :P
mozart -> e interzis sa intrebi? <_<
habbib
08-09-2004, 07:07 AM
auzi, cica m-o batut,mi-a luat si el la final 2 seturi, dupa ce l-am ingenuncheat toata ziua :P ..auzi mns, nu te mai lauda cu ce nu ai..am vazut eu ieri cum ai renascut , la un moment dat am crezut ca ti-ai pus inelu pe deget si jucam numa eu cu terenu,o sa ma bati tu la tenis cand o sa dea Frodo slam-dunk :lol: :scaun:
danutz_andrey
08-09-2004, 07:14 AM
djmozart>Ziceai ca intre forumul nostru si IRC nu e nici o diferetenta,atunci sa stii ca intre topicul asta si IRC nici eu nu vad nici o diferentza. :P
Si hai ca sunt sigur,pt. asta primesc warn :P :cenzurat:
bah, danutz, uita-te la forumul vostru, toate mesajele sunt pe maxim un rand...nu mai off topicui pe aici...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.