PDA

View Full Version : Star Wars : Knights of the Old Republic

RaPiDuTz
05-09-2004, 01:55 PM
valeleu...cum de nu exista topic despre jocu asta ? :P

am fost rost de ceva timp de el dar mia fost cam lene sa incep si sa il joc...ieri insa din cauza ca terminasem mai tot nu aveam ce sa joc asha ca am inceput instalarea la asta... :lol:
okey...am intrat in joc dupa vreo juma de ora de asteptare cu instalarea si grafica nui rea (avand in vedere ca jocul nu e chiar asha de nou) iar gameplayul ma dat pe spate... :blink: sa nu mai zic de storyline care cu cat ajungi mai departe cu atat devine mai interesant si pierzi sirul personajelor... :saliveaza: recunosc ca imi place atat de mult si din cauza ca sunt un fan al filmelor Star Wars :P

oricum...la inceput nu mi sa parut mare lucru de el dar cu timpul mia placut din ce in ce mai mult...acu sunt in al 3-lea loc dupa 11 ore de jucat si cica sunt vreo 9 locuri (nu numai planete) de vizitat...
tocmai am ajuns Padawan si am luat lightsaberul verde pt Jedi Counselor chiar daca le mai am in invetory si pe cel albastru, galben dar chiar si rosu luat de la un Sith :)

sunt si eu curios...intrebare pt cei ce l`au jucat...cand vati intalnit cu aceea Jedi (fosta) pe care trebuia sa o omorati....ati omorat`o ?
ca eu am omorat`o dar am impresia ca nu am facut bine...cred ca mai era o cale...oricum am devenit padawan...punct ochit, punct lovit :lol:
btw, i`am omorat si pe aia care ii omorasera fata lu Jon si i`am distrus droidu lu aia :lol:

cum am mai zis la inceput nu mi sa parut mare lucru mai ales ca este multa vorbaraie in jocul asta iar eu un om fara rabdare ma mir ca am stat atat sa vb cu aia...sunt totusi foooooooooaaaaaarte multe chestii noi si mijto la jocul asta...imi place ca are inventoryul in genul la Morrowind, chestia cu light side si dark side...eu sunt pe la 70% cu linia,foarte mijto mai e si faza cu party...de iti alegi cine sa vina cu tine, dar si ca mai incolo voi putea sa calatoresc pe planete cu naveta :lol: (asta stiu de la unu care a ajuns mai departe ca eu inca nu pot) , mai m`a impresionat foarte mult AI care este foarte bine gandit...dar si conversatiile care la fel se vede ca au lucrat fooooarte mult si spre binele gamerilor nu sunt buguri :mishto:

ps: am vazut trailerul de la SW Kotor 2 si pare foarte mijto si ala :cooool:

sanshine
05-09-2004, 05:07 PM
am auzit numai lucruri bune despre jocul asta, dar, chiar daca SW:JK 2 si 3 sunt printre preferatele mele, de asta nu m-am atins - inca. poate-l prind, o data si o data :)

DarkComy
05-09-2004, 11:09 PM
am jucat si eu KOTOR si pot sa zic , ca grafica era mishto dar gameplayul m-a cam SCARBIT ( un cuvant cam DUR ) nu mi-a placut faptul ca atunci cand trebuia sa ma lupt cu cineva se oprea jocul si trebuia sa ii dau eu ordinele ce miscari sa faca :scaun: mie imi place sa ma bat asa cum stiu eu nu sa ii pun sa dea 3 grenade sa traga 1 data cu pistolul si sa dea de 2 ori cu sabia :injur: ( iar sabia nu era light saber si asta m-a enervat foarte mult)

RaPiDuTz
06-09-2004, 12:17 AM
lol
pai tu ai jucat mai mult mha sau ai jucat doar un pic la inceput...nu ti`a placut si ai iesit ? :lol:

nujtu d c te deranjeaza, ca doar asha poti ataca...dand clickuri pe adversar si punand in ce fel sa atace (fiind jedi mai incolo vei avea multe moduri si vei gasi excelenta metoda asta de a ataca)...in caz ca te enerveaza ca se tot pune pauza am impresia ca poti scoate chestia asta dar oricum e foarte eficienta deoarece cand mai ai personaje in "party" ii poti pune si pe aia pe cine si cum sa atace ceea ce ii foarte eficient.

sabia normal ca nu era lightsaber deoarece inca nu erai Padawan :P

am ajuns si mai departe...tre sa gasesc un anume Force Rage si tre sa calatoresc pe vreo 5 planete unde se afla harti...dupa ce le voi explora pe toate voi avea harta intreaga si voi putea gasii Force Rage-ul...deocamdata sunt pe a 3-a din ele...una plina cu apa :)

cum am mai zis...jocul devine din ce in ce mai interesant cu cat este jucat mai mult ;)

ps: azi am mai jucat vreo 8 ore :lol:

DarkComy
06-09-2004, 09:40 AM
eu am ajuns pana la faza cand trebuia sa ma lupt in concursul ala cu cel mai bun tip am incercat de vreo 3-4 ori nu l-am batut si mi-am bagat picioarele :pimp:

Ady
06-09-2004, 09:56 AM
pai m-am chinuit la faza aia
cu ultimu m-am chinuit de ma enerva
stiati ca KOTOR a fost printre cele mai bune jocuri de anul trecut?

RaPiDuTz
06-09-2004, 02:35 PM
Originally posted by DarkComy@Sep 6 2004, 07:40 PM
eu am ajuns pana la faza cand trebuia sa ma lupt in concursul ala cu cel mai bun tip am incercat de vreo 3-4 ori nu l-am batut si mi-am bagat picioarele :pimp:
lol :lol:
pai aia nu era misiunea...era doar ceva optional, nu erai obligat sa castigi concursu ala :lol: mai aveai mult de jucat, e pe la inceput chestia aia
oricum...l`am facut din prima pe ala dupa ce m`am dus cu sabia la el ;)

Ady > da...stiu ca a fost cel mai bun RPG ;)

DarkComy
06-09-2004, 03:08 PM
pai nu stiam cum sa plec de pe planeta omorasem toti baietii rai , ma dusesem pe la aia prin apartament parca am omorat-o dar nu stiam ce sa mai fac :alida:

RaPiDuTz
06-09-2004, 11:12 PM
te uitai prin apartamente si il salvai pe unu de nijte Sith Guards dupa care luai costumu la unu dintre ei si te duceai frumusel in partea de jos a orasului dupa ce te costumai ;)
acolo mai aveai multe de facut...

danutz_andrey
07-09-2004, 06:49 AM
Originally posted by RaPiDuTz@Sep 6 2004, 01:17 AM
ps: azi am mai jucat vreo 8 ore :lol:
Looool nu am stat in viata mea atat in fatza unui joc :lol:
P.S>Eu nu prea joc genuri d-astea nu imi plac ;)

RaPiDuTz
07-09-2004, 01:48 PM
YEY !!!!!!!!!!!!!
l`am terminat !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
greu de tot la final...vin zeci de Sith
cum pt mine foarte mult conteaza finalul unui joc asta nu ma dezamagit...a fost mijto :)
storylineul ma impresionat si ar trebui sa ia un premiu ceva pt asta...dar oricum cred va lua kotor 2 :)

danutz > cu mici pauze mha... :P dar oricum greu ma puteam dezlipii de monitor dupa ce incepeam sa il joc :)
la ultimu save imi arata ca am jucat 33 de ore dar cum am mai murit sau am mai facut ceva gresit si am luat un save mai vechi sigur am jucat mai mult

Sirius
08-09-2004, 09:16 PM
Oho, KOTOR...asta l-am terminat de Craciun, inainte de o partida de fotbal in nocturna. Rapidutz, iti recomand sa-l termini si pe dark si pe light ca sa ai o imagine completa.
Bun joc, dar are mici scapari pe care sper ca 2-ul sa le corecteze.Daca vreti spoilere din KOTOR 2, intrati la http://www.jucaushii.ro/article_291.html

RaPiDuTz
08-09-2004, 09:50 PM
da pai prima oara l`am terminat pe light si ieri am inceput pe dark side doar ca nu mai are acelasi farmec pt ca stiu ce urmeaza...oricum o sa il termin si asha :)

e unul dintre putinele jocuri (daca nu cumva chiar singurul) care iti da posibilitatea ca pe parcursul lui sa alegi daca vrei sa fi de partea baietilor rai sau baietilor buni :)

DarkComy
09-09-2004, 11:20 AM
pai luasem costumul ala dar nu ma lasa boul ala de paznic sa ma duc in partea de jos a orasului

RaPiDuTz
09-09-2004, 01:19 PM
pai si l`ai pus pe tine ?
poate ca nu era ala costumul... :P

Ady
09-09-2004, 05:24 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Sep 8 2004, 09:50 PM
e unul dintre putinele jocuri (daca nu cumva chiar singurul) care iti da posibilitatea ca pe parcursul lui sa alegi daca vrei sa fi de partea baietilor rai sau baietilor buni :)
neah
mai e inca un jok din seria star wars care tot la fel merge
parca jedy academy sau numai stiu cum
era in jok cu luke skywalker si cu inca unu care mai era intr-un alt jok jedy 2 ceva (ce le-am uitat si le-am jucat )

RaPiDuTz
09-09-2004, 06:07 PM
pai da....zisai bine...unul dintre putinele

e un mare kkt sa joci cu Luke sau cu personaje care apar in film...voi chiar nu v`ati saturat de uratii aia ? :)
e mult mai marfa sa faca un storyline diferit, cu persoane diferite dar bazat pe universul star wars...ca in kotor ;)

Ady
09-09-2004, 07:08 PM
:huh:
nu joci cu Luke
ala e stapanul la academie
joci cu unul nu stiu cum il cheama
e marfa si ala

Sirius
09-09-2004, 09:13 PM
Star Wars: Jedi Knight, Jedi Knight 2: Jedi Outcast si Academy sunt shootere. Ele nu au nimic de-a face cu KOTOR, care este (oare cine tot zice faza asta ;) ) AD&D.
In primele doua JK joci cu Kyle Katarn, iar in Academy cu Jaden (daca esti om-cu extraterestru n-am incercat).
Fiecare gen cu farmecul lui, nu pot fi comparate zic eu.

RaPiDuTz
10-09-2004, 08:36 PM
corect

ce mijto va fi kotor2...vor fi cica foooarte multe chestii noi...mai ales miscari ale personajelor care cu cat acestea vor creste in nivel cu atat vor avea mai multe miscari :o

Time2Chill
06-03-2005, 09:02 PM
chiar daca e tarziu am facut si eu rost de el, dar am o problema cu open gl, pun aici ce mi-a dat pc-u la ce nu trece, am o placa video riva tnt2 32mb(e cam la fe cu Gforce2 32mb), dar imi da o eroare, ati putea sa-mi spuneti de unde pot sa iau un opengl mai nou, k pe pc am open gl-u standard din 2002, k am win xp sp1

[Video]
Video Card Name=NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation)
Video Memory=32
Desktop Resolution=1024x768x32 @ 75Hz
DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904)
OpenGL Version=1.1.0
OpenGL Vendor=Microsoft Corporation
OpenGL Renderer=GDI Generic
Vid Card Status=Fail
GL Status=Fail
DX Status=Pass

PLS HELP.K-s disperat :o

DarkComy
06-03-2005, 09:52 PM
ai incercat un update la driverul placii video ??? :huh:

ALEX_DUMY
12-07-2005, 04:35 PM
Am si eu o intrebare pentru cei care au terminat acest joc. Am gasit toate Star maps si trebuia sa ajung la Star Forge. Am ajuns pe o planeta (unknown world) care are un templu. Intrebarea mea este cum ati reusit voi sa treceti de camera aia (aflata in templu) unde erau 10 patrate( 9 alcatuiau un patrat perfect, iar al 10-lea se afla in dreapta jos). Vad ca nu da nici o indicatie , si cand vreau sa deschid usa, scrie " Tile pattern incorect".
Cine stie cum se face, please help, am ajuns pana aici si ar fi pacat sa nu il termin.
Oricum, jocul este de nota 10.

Ratonu
22-10-2008, 10:04 AM
Am terminat şi eu azi noapte frumuseţea asta de joc pe care o īl de o săptămānă şi ceva şi abia aştept să īncerc KotOR II. Povestea şi elementele de RPG īn Universul Star Wars sunt delicios de urmărit şi probabil că o să-l parcurg şi īn varianta Dark Side.

O ştire: http://pc.ign.com/articles/922/922115p1.html