View Full Version : Echipamentele din RCIF v1.4
Echipa FifaRomania
http://www.fifaromania.as.ro/Poze/fifaro_team_pictures.jpg
All stars Acasa
http://www.fifaromania.as.ro/Poze/acasa.jpg
sanshine
03-03-2003, 03:30 PM
arata bine, dar de ce le-ai facut nike, respectiv adidas? suntem cumva sponsorizati de ei? :D
pai, am vrut sa fac si eu echipamentele asa, ce e vreo problema? la intamplare sunt facute :P
sanshine
05-03-2003, 01:24 PM
nu e nici o problema, dar ai putea sa pui, de exemplu, sigla EA Sports la sponsor :P
mininu
10-03-2003, 02:19 PM
Daca se poate pentru urmatorul patch sa schimbati ceva la echipamente. De exemplu am vazut ca Astra are si al 3-lea echipament, cu sort si jambiere negre si tricou rosu cu negru, iar la echipamentul cu tricou negru eu stiu ce au sort si jambiere albe(arata si mai frumos). A jucat in echipamentul asta cu Dinamo. Daca puteti sa schimbatu tricourile la alegerea lor inainte de meci(faceti-le cum sunt ale Rapidului, Ceahlaului, ale Gloriei, stiti voi la ce ma refer).
Daca mai gasesc ceva legat de echipamente o sa va zic.
preview-ul echipamentelor va fi complet schimbat...
mininu
14-03-2003, 01:42 AM
Unele echipe si-au schimbat sponsorii(ex. Dinamo, Craiova).
I-am vazut pe cei de la National intr-un echipament de culoare inchisa(neagra sau albastru inchis). Este acelasi model care l-ati facut voi cu bleu sub maneca.
am poze cu toate echipamentele noi :), nu stiu cum o sa incapa la national atatia sponsori, ca ala albastru inchis e plin de ei :)
mininu
14-03-2003, 10:19 AM
lol, Nationalul si sponsorii... Scria o chestie in Prosport ca n-au bani sa-si plateasca banii pentru arbitrii la urmatoarele 3 meciuri de acasa.
da mah..............au echipamenteele ca echipele alea franceze , adica ca o pancarda publicitara si ei tot nu au bani.
bee... bagati shi (sunt cocalar de mirc) voi un gala hagi patch ce naiba ... sau un steaua 86 in versiunea asta.
bah frate tu vrei cam multe, nu -i asa?
lasa-l... sunt idei foarte bune, chestia asta cu istoria se va concretiza intr-un patch de amploare mai spre luna mai :)
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 12:34 AM
Nu bagati si un Craiova '83?si un Romania '94?
daca voi ne trimiteti loturi si ceva detalii sau poze cu echipamentel, vom face :)
mininu
15-03-2003, 01:53 AM
Mda... Si Dinamo `83 si `89...
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 02:22 AM
Mininu cred ca 83 e ocupat de Stiinta chiar daca Dinamo a castigat campionatul atunci se stie ca la momentul acela Universitatea era cea mai buna echipa din tara deschizand si drumoul european si fiind si eliminata pe nedrept.In acel an a si batut-o pe Steaua cu 5-2 , 4 goluri Cartu.(sper sa se repete rezultatul acum).
mininu
15-03-2003, 03:51 AM
Pardon, 84.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.