PDA

View Full Version : Champions League

Pages : [1] 2

danutz_andrey
29-08-2004, 04:33 PM
Grupa A
1.Deportivo
2.Liverpool
3.Monaco
4.Olympiakos
-----------------
Grupa B
1.Real Madrid :nashpa:
2.Leverkusen
3.AS Roma
4.Dinamo Kiev
-----------------
Grupa C
1.Bayern
2.Juventus
3.Ajax
4.Macabi
------------------
Grupa D
1.Manchester
2.Lyon
3.Sparta Praga
4.Fenerbahce
------------------
Grupa E
1.Arsenal
2.Panatinaikos
3.PSV
4.Rosenborg
-----------------
Grupa F
1.Bacelona :mishto:
1.Milan
3.Celtic
4.Shaktar
-----------------
Grupa G
1.Valencia
2.Inter
3.Anderlecht
4.Werder Bremen
------------------
Grupa H
1.Porto
2.Chelsea
3.PSG
4.TSKA
------------------------------------------------
Anu asta eu o vad castigatoare fara indoiala pe FC Barcelona. :mishto:

Ady
29-08-2004, 04:37 PM
looooooool
asta de unde ai mai scos-o?
castigatoarea de anu asta e Shaktior Donetk :))))))))))

danutz_andrey
29-08-2004, 04:39 PM
Shaktar mai mult de 4 pct. sigur nu face :P,iar Barcelona o sa fezic a cel putin in semifinale o sa ajunga,garantez eu asta :P

Ady
29-08-2004, 04:53 PM
4 puncte?
yo zik ca se calific din grupa
pai cu Barca face un egal , pe Milan ii bate ca sunt varza , pe Celtic ii bate
iar in retur Barca bate , face egal cu Milan , poate bate pe Celtic

Sk8erBoy
29-08-2004, 07:20 PM
Pacat de dinamo , nu avea grupa prea grea , aveam sanse zic eu 40% sa trecem de grupe , da' ata ete

Time2Chill
29-08-2004, 07:29 PM
eu zic k o sa fie o finala engleza intre Man Utd si Arsenal :P
Sk8treboy-> lllllllllllllllooooooooooooollllllllllllll ce poza ai pus la semnatura, mai mare nu puteai s-o faci???????? :P

RaPiDuTz
29-08-2004, 09:17 PM
avea punctaj mic dinamo si nu ar fi avut grupa ashea usoara

MaPaX
29-08-2004, 11:56 PM
REAL Madrid va castiga Liga Campionilor :mishto:

RaPiDuTz
30-08-2004, 01:20 AM
e kkt...Arsenal de data asta nu va mai avea adversari :P

danutz_andrey
30-08-2004, 08:19 AM
De unde mah?! :P Barca va castiga,chiar dak are o grupa puternica cu Milan care a aratat ca este in forma.Arsenal si ea are sanse,mai ales ca il are in forma pe "VARZA" numita Henry :P

Floyd
30-08-2004, 10:41 AM
Vedeti ca se face F.F. si pentru Champions League!

Sk8erBoy
30-08-2004, 11:52 AM
maaaaah
dar ati uitat cine a ajuns anul trecut in semifinale ?
nioste echipe care erau la inceput considerate outsidere
eu cred ca anul asta vor mai fi surprize dar cupa o va castiga o echipa titrata , barca are jucatori f buni (eto'o ronaldinho deco , larson giuly etc ) dar si chelsea are cuvantul ei de spus , si poate chiar as roma

RaPiDuTz
30-08-2004, 01:39 PM
multumim de informatie Floyd ;)
am gasit siteul dar inca nu era drumu la FF

Tuby
30-08-2004, 02:57 PM
Daca vad ca FF CL e mai reusit decat cel din Premiership renunt la ala fara nici cel mai mic regret :P
Cat despre grupele CL si favoritele...Valencia este o candidata importanta la trofeu pe langa restul numelor incluse in aceasta lista din oficiu...
As dori ca surpriza de anul asta sa fie o echipa din Est...daca va fi formatia lui Lucescu foarte bine daca nu...Sparta Praga personal imi place foarte mult si mi-as dori ca estul sa fie iarasi titlul marilor gazete europene..

danutz_andrey
14-09-2004, 06:47 AM
Prima etapa:
-----------------------------------
14 Septembrie:
Arsenal Londra - PSV Eindhoven
Panathinaikos Atena - Rosenborg
Celtic Glasgow - FC Barcelona
Sahtior Donetk - AC Milan
Internazionale Milano - Werder Bremen
FC Valencia - Anderlecht
FC Porto - CSKA Moscova
Paris Saint Germain - Chelsea
---------------------------------
15 Septembrie:
Deportivo La Coruna - Olympiakos Pireu
Liverpool - AS Monaco
Bayer Leverkusen - Real Madrid
AS Roma - Dinamo Kiev
Ajax Amsterdam - Juventus Torino
Maccabi Tel-Aviv - Bayern Munchen
Fenerbahce - Sparta Praga
Olympique Lyon - Manchester United

habbib
14-09-2004, 06:52 AM
eu anu asta vad o finala intre barcelona si chelsea,si barcelona va iesii invingatoare,au o echipa aproape perfecta..cat despre sahtior,cred ca va trece cam greu de grupe,nu se stie,cu celtic nu cred ca va avea probleme,cu barcelona nu cred ca va obtine nici un punct iar cu milan se poate orice..

danutz_andrey
14-09-2004, 07:04 AM
Hmmm,multi o considera pe Barca favorita,sper sa ajunga cel putin pana in semi-finalele...Iar Milan sper sa o fure azi cu Sahtior :P

habbib
14-09-2004, 07:07 AM
pai cu asa echipa cum au ei,cum sa nu o consideram favorita,ramane de vazut dc va confirma,ca nu stiu si faza cu multe vedete in echipa nu stiu dc merge,in primul rand treuie sa fie o echipa..

MaPaX
14-09-2004, 09:09 AM
14/09/2004
Panathinaikos 21:45 Rosenborg
Arsenal 21:45 PSV
Shakhtar 21:45 Milan in direct pe ProTV
Celtic 21:45 Barcelona
Valencia 21:45 Anderlecht
Internazionale 21:45 Bremen
PSG 21:45 Chelsea (inregistrare ora 21:00 Vineri pe TVSport)
Porto 21:45 CSKA Moskva
15/09/2004
Liverpool 21:45 Monaco
Deportivo 21:45 Olympiacos
Leverkusen 21:45 Real Madrid in direct pe ProTV
Roma 21:45 Dynamo Kyiv
Ajax 21:45 Juventus
M. Tel-Aviv 21:45 Bayern
Fenerbah?e 21:45 Sparta
Lyon 21:45 Man. United (inregistrare ora 19:00 Vineri pe TVSport)

danutz_andrey
14-09-2004, 09:27 AM
Mah tu esti chiar culmea,sa mor de nu,dak te uitai mai bine ai fi vazut ca am pus si eu programul meciurilor,dar fara ora si TV ca le va transmite :P

dj-cata
14-09-2004, 08:24 PM
eu o vad castigatoare pe real madrid anu asta pt ca o sa aiba o tresarire de orgoliu :) si o sa castige si campionat si liga.

azi sper sa castige shaktior ca doar avem multi romani acolo...

RaPiDuTz
14-09-2004, 11:09 PM
shaktior cu un om in minus aproape o repriza intreaga a pierdut cu 1-0...ata ete

Chelsea a inceput cel mai bune...cu un 3-0 la PSG acasa :P

habbib
15-09-2004, 06:47 AM
lucescu a gresit un pic tactica dupa eliminare,toate schimbarile au fost ofensive si apararea a ramas descoperita,ati vazut ce spatii mari aveau italienii..barcelona si chelsea au inceput furtunos,cum spuneam,eu imi mentin parerea ca barcelona va castiga anul acesta liga,real madrid o sa ajunga maxim pana in semi-finale..

tobo
15-09-2004, 08:02 AM
Shaktar daca erau putini mai atenti, si cu o tactica mai bine gandita dupa eliminarea aceea, putea sa-i bata pe Milan. Shaktar a jucat destul de bine, si zic eu, Milan era o echipa care putea fi batuta.
P.S. : Respekt Marica, a jucat cel mai bine din echipa lui Shaktar...

danutz_andrey
15-09-2004, 10:20 AM
Dap,marica a jucat foarte bine,pacat ca nu a marcat ;)
In rest nu au fost surprize doar rezultate "normale",sa vedem ce va fi azi.

habbib
15-09-2004, 10:31 AM
intradevar, marica a jucat superb,in permanenta a hartuit apararea milanului,fiind deposedat doar prin fault, a jucat de multe ori din prima, surprinzandu-i pe milanezi si punandu-i pe colegi in situatii foarte bune,care pacat ca nu au fost fructificate,a coborat de multe ori si la mijloc pentru a-si lua mingea,si in ultimele minute alerga ca la inceput,in meciurile urmatoare sigur va inscrie,e de viitor baiatu..sper ca azi realu sa o ia de la leverkusen,sau macar un egal :P

danutz_andrey
15-09-2004, 10:35 AM
Ce egal.....sa piarda Real :D
Da inca nu pot sa cred ca Ronaldinho a ratat un penalty...el..marele maestru :)

habbib
15-09-2004, 10:43 AM
se mai intampla,e si el om, chiar dc uneori parca ar fi de pe alta planeta..oricum anu asta nu cred ca va putea nimeni sa stea in calea barcei, nici in liga,nici in campionat :dansing:

habbib
16-09-2004, 07:01 AM
moamaaaaa ce o luat-o realu :P si mai putea sa ia cateva goluri, noroc ca le-a ajuns si atat la nemtzi,varza-i realu, in frunte cu fotomodelu de beckham,ce tare ar fi sa nu iasa din grupe realu,sunt curios ce o sa faca atunci perez cu vedetele lui de 24k,galacticii p***i,nu joaca deloc ca si o echipa,adevarat ca lipseste si zidan,da oricum is varzaliti..le lipseste foarte mult makelele,poate dc reuseau sa il aduca pe vieira,cine stie,poate tot varzaliti sunt si asa..era sa o puna si man utd,noroc cu van nistelroij,o sa ne calce asta in picioare cand o sa joace cu noi :alida: ..mi-a placut dinamo kiev,pacat ca sa suspendat meciu,ce circari sunt italienii astia,surprize n-au prea mai fost,poate depor,in rest rezultate normale..sa vedem azi cupa uefa,sunt foarte curios,dinamo sa scoata macar un egal cu goluri si steaua sper sa castige la diferenta mare,cam optimist, nu? :naughty: poate ne fac surpriza si nu se califica nici una..

tobo
16-09-2004, 07:53 AM
habbib, parca in regulamentu forumului scria sa nu faci un post unu dupa altu la un interval mai mic de 3 zile. Foloseste EDIT.
Realu a fost de kkt, ratati, de mana 1. Bine le-a facut Leverkusen aia ca le-au umflat-o, ca prea erau cu nasu` pe sus...

habbib
16-09-2004, 08:30 AM
ok o sa tin minte data viitoare,nu prea am citit regulamentu :nebun:,o sa arunc un ochi peste el..

mns
16-09-2004, 09:34 AM
mie imi pare bine ca au pierdut morcovii aia de la sahtior dom'le, deci toata romania e fana sahtior acum , am lasat de'o parte tot si ne dam la ucrainieni acum, sunteti toti niste c*r*e fotbalistice, lingem in cur in fiecare an pe altcineva, huo sahtior, sa retrogradeze din liga :o :neo: :blink:

habbib
16-09-2004, 10:34 AM
ce mah, am zis ca tin eu cu sahtior? :angry: si eu ziceam acelasi lucru zilele trecute, numa pe forumu ala "mishto"(stii tu care clever):
Sep 15 2004, 01:24 PM
"ce sec, acum juma de an, va durea fix in p**a de sahtior, acum toata lumea ii fan sahtior,vai de mine,anu trecut toata lumea tinea cu besiktas si chelsea,cum a plecat lucescu de acolo,cui ii mai pasa de aia,si tot asa o sa se schimbe in fiecare an, parca vad la anu,FORZZA SPARTAK, ce tzaranie,da ce imi pasa mie, fiecare tine cu cine are chef",asa ca mns te iei de cine nu trebe :P

mns
16-09-2004, 10:39 AM
pai nu vobream de tine, ci de...ceilalti :P dar am lamurit deja problema asta,

eu vreau ca barcelona sa ia UCL, ar fi fumos, ca sunt si ei mai tristi ca nu au luat nici un trofeu de multa vreme :P

Time2Chill
16-09-2004, 12:06 PM
Realu' cea mai mare dezamagire......... bv Levercusen :mishto:
cu realu s-a-nchiat.............................. parca erau toti morti
Suporterii Romei mi se par chiar de kkt.............. n-am vazut meciu da mi se pare exagerata ................. oricum pierdea meciu :P

vali16_84
16-09-2004, 12:17 PM
ce bine-mi pare ca a pierdut realu' .. echipa de fite.. sper sa iasa din grupe... si eu as vrea sa castige barcelona ucl..

Ady
16-09-2004, 12:39 PM
yo as vrea sa castige..........nu stiu :P
ma voi a-ti vazut rezumatele din prima zi?
ce goluri a dat Gonzales ala frate
in caz ca nu stiti joaca la Panathinaikos si cik au platit aia 15 mil de euro pe el
Mexes incepe sa am cam enerveze
prea e asa fitos si prea se da mare mare jucator :nashpa:
:lukeiamyourfather: tre sa vina unu sa-i dea o lectie si cel mai bine ar fi Chivu :romania:
echipe care vreau yo sa iasa din grupe
pai sa vedem:Grupa A:Liverpool si Olympiakos
Grupa B:Roma si Real
Grupa C:Bayern Munchen si Maccabi
Grupa D:Manchester si Fenerbahce
Grupa E:Rosenborg si Eindhoven cred
Grupa F:Celtic si Milan
Grupa G:Anderlecht si Inter
Grupa H:Porto si PSG

habbib
16-09-2004, 12:40 PM
dezamagire pe naiba, eu unul ma asteptam sa piarda, chiar si la diferenta asta,sper sa o duca din ce in ce mai rau..iar o sa inceapa aia cu batistutzele,asa le trebe, bogatanii dreq,macar la barcelona se vede ca joaca echipa, nu vedetele p**i..

danutz_andrey
16-09-2004, 05:17 PM
Barcelona o sa castige cu sigurantza :P mai ales ca acum "ha-ha-latici" cum zicea Floyd :D sunt varza.H3h3 Forza Sahtior sa castigati liga :D :P :D

RaPiDuTz
16-09-2004, 07:56 PM
Forza romani de la Sahktior :P

ati vazut ce sa intamplat ieri pe Olimpico ? :o
jmeker suporteru ala care a aruncat cu moneda...pacat ca nu a dat cu altceva ca scapam de un kkt de arbitru :rapidutz:

danutz_andrey
16-09-2004, 08:07 PM
Parca l-a lovit cu o bricheta,dar asta nu conteaza,cand am vazut ce fatza o facut cand a primit lucrul ala in cap :o.......Poate o si merita ;)
Pana la urma se va rejuca meciul?

RaPiDuTz
16-09-2004, 08:12 PM
meciul nu se va rejuca...Roma a pierdut cu 3-0 la masa verde :(

era o moneda de 1 euro :P

danutz_andrey
20-09-2004, 06:58 AM
Nashpa ca a pierdut Roma la masa verde :(
Cand e urmatoarea etapa,acum marti sau peste 2 sapt? ;)

habbib
20-09-2004, 07:20 AM
saptamana asta nu se joaca,e pauza, urmatoarele meciuri o sa fie in 28 si 29.09..

Poet Of Tragedies
21-09-2004, 06:12 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Sep 16 2004, 08:12 PM
meciul nu se va rejuca...Roma a pierdut cu 3-0 la masa verde :(

era o moneda de 1 euro :P
nu e corect deloc :nashpa:

arbitru de rezerva n-au avut?...parca asa se face,moare arbitru pe teren intra cel de pe tusa 8)

ps. gestul cu aruncarea monezii poate fi considerat tentativa de mituire din partea oficialilor romei asa ca ar trebui sa ii si descalifice acum din CL :lol:

fcb
21-09-2004, 07:23 PM
cum drq se poate sparge capu cu o moneda?
mai ales ca nu avea viteza...venea din tribuna
barcelona...ia CL..joaca finala cu valencia

danutz_andrey
21-09-2004, 07:27 PM
Loool,hai sa itzi arunc o moneda in cap si o sa vezi ca ti se sparge capul :P :batut:
Valencia,in finala??Aaa,ai zis asta ca sa te dai bine pe langa R,nu? :P
Finala va fi;Arsenal-Barca. :

RaPiDuTz
21-09-2004, 08:15 PM
sunt de acord cu danutz..astea sunt marile favorite si dupa mine
mai sunt echipe cu sanse...Chelsea,Lever sau chiar Valencia :P

habbib
21-09-2004, 08:19 PM
eu zic ca mai mult ca sigur finala va fi chelsea-barcelona, iar castigatoarea va fi barcelona :D ..cat despre leverkusen, cred ca exagerezi, au batut o echipa de varzaliti,pe real, asa ca nu te poti lua dupa asta, sa vedem dupa 3, 4 etape, atunci poti sa spui cu adevarat cine are sanse si cine nu..

danutz_andrey
21-09-2004, 08:23 PM
Da,cam asha e,Lever,au avut si ei noroc acum. :D
Is curios dak Real trece de grupe......:P

habbib
21-09-2004, 08:27 PM
eu ghici ce..? as vrea sa nu treaca, asa numa de-al dreq,ca am boala pe ei,vreau sa vad stadionu plin cu batistutze albe..o sa rad si cu c**u de ei dc nu se califica :naughty: ..

RaPiDuTz
21-09-2004, 08:30 PM
mha...cand am zis asta nu m`am gandit la meciu cu Real... (sau poate putin si la ala) eu ziceam asha in general, dupa cum joaca...mai ales in ala cu Bayern ! ;)

habbib
21-09-2004, 08:35 PM
intradevar lever joaca frumos si foarte organizat, dar ma e mult, se mai pot intampla multe, sper doar sa nu se califice roma si real din grupa asta, ar fi nashpa, ma doare in p**a ca ii chivu la roma..

danutz_andrey
29-09-2004, 11:04 AM
Aseara a castigat chinuit Real 4-2 si nu meritau victoria.In prima repriza numai fotbal nu au jucat au fost 0,dar s epare ca incet-incet isi vor reveni ;)
MU a zdrobit pe Fener cu 6-2 si Rooney la debut a reusit un hattrick :o si in sfarsit are si Mu un atatc de valoare,poate un nou atac Cole-Yorke.
Dinamo Kiev a batut cu 4-2 pe Lever,Ghionae a facut dubla chiar daca a jucat numai 20 de min.
Bayern a rupt pe Ajax cu 4-0,Lobont a facut un meci slab..

vali16_84
29-09-2004, 11:15 AM
ce meciuri au fost aseara...ma bucur pt. cernat ca a dat doua goluri...sa le dea si cehilor.. :P real in repriza a doua a jucat mai bine..pana la urma a meritat victoria...roma nu prea a jucat nimic..a avut cateva momente in prima repriza..si atat..

habbib
29-09-2004, 11:17 AM
mama lor de galactici,credeam ca o sa o ia cand erau condusi cu 2-0..oricum, tre sa recunosc ca au jucat frumos ieri, mai ales golu lu roberto carlos,superb..m-a impresionat cernat,care dupa ce a intrat prin minutu 70 a dat 2 goluri, s-a vazut si la nationala ca joaca bine..in rest a fost o seara mishto in UCL,goluri multe si frumoase..

Time2Chill
29-09-2004, 12:19 PM
Roony si-a cam dovedit talentu ............3 goluri la primu meci........ cred k-l iau in echipa :P , nu credeam k o sa ia Fener bataie cu 6-2 :huh:

RaPiDuTz
29-09-2004, 01:21 PM
pacat de lobont...a jucat infect aseara... :(
real sa trezit in a 2-a repriza si datorita lu zidane...daca nu era el probabil ar fi jucat ca in prima repriza pana la final...sa vazut ca a revenit el

cernat...2 goluri si o super bara...
poate da si marica goluri azi si e perfect... :lol: cam greu insa...

danutz_andrey
29-09-2004, 03:27 PM
Lool cum sa dea gol Marica azi o fura Sahtior la cel putin 3 goluri diferenta :P
Si sa sti ca revenirea in joc a lui Real i s-a datorat si lui Figo ;)

Floyd
29-09-2004, 03:38 PM
Eu iau in calcul pt fazele finale Chelsea, Arsenal, Bayer Munchen, Barcelona.
Mare dezamagire am avut cand am vazut aseara cat de varza a fost Liverpool :o

habbib
30-09-2004, 08:01 AM
na, ca sahtioru a luat-o cu 3-0 de la barca(putea fi si mai mult),mare dezamagire pentru suporterii acestei echipe :P (stiu ei care,adica aia care tin cu sahtior numa de cand o venit lucescu si restu romanilor la echipa,huoooooooooooooo,maimutzelor,sunt curios la anu cu cine o sa mai tineti :lol: )..m-a surprins victoria lui bremen cu valencia :huh: si mai ales egalul lui arsenal,nu stiu, multi o vad pe arsenal castigatoare anul asta,eu cred ca nu are nici o sansa,si nici nu vreau sa castige ei, pana acuma cel mai mult imi place de barca,super echipa,daca o tin tot asa,chiar nu le poate sta nimeni in cale,adevarat ca au jucat pana acuma numai cu celtic si sahtior,doua echipe care nu pot emite pretenti la calificare in fazele superioare..a, si inca ceva, cine zice de ronaldinho ca nu e cel mai bun,se insala amarnic :P ,in opinia mea e cel mai bun,acuma bine,fiecare cu parerea lui,mie mi-a placut de el inca de cand juca la gremio,nu-l vazusem eu de prea multe ori,da mi-a fost de ajuns sa il vad o data ca sa imi dau seama de valoarea imensa pe care o are,dupa parerea mea,e un jucator mai spectaculos decat zidan,ala prea mult "mangaie" mingea :fotbal:

tobo
30-09-2004, 10:34 AM
Shaktar e nashpa, numa Marica o fost mai k lumea...Oricum, Barca a demonstrat ca stie fotbal :fotbal:

mns
30-09-2004, 11:01 AM
Si a demonstrat ca daca o tin pe panta ascendenta :D pot si castiga UCL, in spania sper sa nu-i mai opreasca nimeni :P

RaPiDuTz
30-09-2004, 12:02 PM
foarte frumos a jucat Barcelna...ma bucur ca au castigat, pacat totusi ca nu a reusit Marica sa dea gol pt ca a avut ocazia :(

Poet Of Tragedies
04-10-2004, 07:37 PM
da,clar...merg pe mana Barcei in editia asta de CL

Time2Chill
04-10-2004, 09:12 PM
Marica e vai mama lui nush ce-l tot elogiaza toti, singuru lucru bun e ca are tupeu ...................... dak Raducanu l-ar fi avut Antrenor pe Lucescu Acu ar fi fost un mare jucator :mishto:

tobo
05-10-2004, 07:12 PM
Dar din pacate e un ratat si jumatate si scoala la el 0, ca e asa de prost...

Mutu
15-10-2004, 10:28 PM
in fotbal nu prea conteaza cat de prost esti la scoala crezi ca nu am vrea sa avem numai analfabeti in echipa si sa luam cupa mondiala !!

DelPiero
23-10-2004, 11:54 PM
Finala va fi, dupa parerea mea, Arsenal vs Ac Milan sau Barcelona vs Inter Milano !
:da:

Ratonu
23-11-2004, 09:06 PM
Ce se-ntampla domne, nu mai intereseaza pe nimeni fotbalul de calitate de o luna? :D

Am un bilet tare la pariuri pentru seara asta:
Manchester United FC - Olympique Lyon (1 pauza, X final)
AS Monaco FC - FC Liverpool (1 pauza, X final)
Miza: 20000 lei
Castig: 5040000 lei
:)

tobo
24-11-2004, 10:54 AM
Am urmarit meciul de aseara, a lui Real Madrid, si mi-am dat seama ca bine au facut nemtii, ca le-a dat inca o lectie...Asa ca, barca Galactica s-a scufundat, si bine a facut, ca nu puteau sa fie la putere la infinit...

DelPiero
24-11-2004, 11:02 PM
Sper ca Juventus, Manchester United sau Olimpique Lyon sa castige trofeul editia asta.

wwd
25-11-2004, 08:15 PM
Juve ma oftica rau, 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 si are 15 puncte!!!!! Incredibil ce se intampla acolo. Oricum, yo sper sa ia Leverkusen trofeul.

vali16_84
29-11-2004, 02:21 PM
cea mai tare Juve...nu stiu cine ar mai putea sa castige asa :P de 5 ori cu 1-0 :D :lol:
finala: Juventus - Barcelona :D

RaPiDuTz
29-11-2004, 05:59 PM
joaca bine Juve anu asta...a facut transferuri imp.

vali16_84 > cam asha zic si eu dar sa n-o uitam pe Milan care si ea e in forma

Time2Chill
12-12-2004, 06:32 PM
Azi a avut loc finala intercontinentala, FC Porta i-a invins pe niste anonimi din columbia, nu le mai stiu numele cu 8-7, dupa penaltyuri, la sfarsitul celor 90 min era 0-0, lui porto fiindu-i anulate 2 goluri <_<
A fost ultima data cand se mai desfasoara cupa in felul asta, de anul viitor vor juca toate castigatoarele de pe fiecare continent

DelPiero
12-12-2004, 08:23 PM
Stiu...am vazut si eu pe TVR1
Porto a avut ocazii cu carul si nu a marcat deloc.

Ratonu
09-03-2005, 09:48 PM
Din pacate, fotbalul a fost aseara victima unui omor calificat...

Bilet pus de catre mine la pariuri (2 din 7 cu pauza/final):
Chelsea - Barca 2/2
Milan - Man Utd X/X
Lyon - Werder 2/X
Juve - Real Madrid X/1
Arsenal - Bayern X/X
Bayer - Liverpool 1/X
Monaco - PSV 1/X
Castig maxim: 1,9 mil. lei (imposibil dupa meciurile de aseara).
Poate imi iese totusi ceva...

DarkComy
09-03-2005, 10:18 PM
Unde ai pariat ?? la Stanleybet ??
Ba ce ma enerveaza ca s-a calificat Chelsea !! :nashpa: pacat de Barca :(
Doamneeee ce gol a dat Dintosu' , pacat ca nu s-au calificat . :(

Ratonu
09-03-2005, 10:31 PM
La o agentie Galaxy Sport mai vai de capu ei de pe langa mine...
Sa-mi bag p**a-n ei de engleji!

Se7eN
12-03-2005, 11:39 AM
Bravo Chelsea
Kiar ma saturasem de Barca
Impresii, etc.. Intai sa joace si dupa aia sa comenteze

stefanm14
13-03-2005, 10:44 PM
pacat de barca, dar asta e....chelsea a fost mai buna, mi se pare prea de tot campania inceputa impotriva lu chelsea si a lu mourinho

gattuso
24-05-2005, 02:18 PM
Ce pacat.Ac milan are cele mai mari sanse sa castige.E genial.Un sezon perfect.Mai avem nevoie doar de o victorie cu Liverpool. :fotbal: :fotbal: :fotbal:

Blue Shark
24-05-2005, 03:48 PM
Ce pacat ca o sa castige Liverpool :mishto: contra lu mILAN :nashpa:

gattuso
24-05-2005, 05:29 PM
Mai vedem.

mns
24-05-2005, 08:58 PM
cand e finala?

Tuby
24-05-2005, 09:16 PM
Maine :)
Bine ca joaca o echipa engleza ca daca erau 2 italiene iarasi schimbam postul din plictiseala unui joc mult prea defensiv si lipsit de riscuri..

Sirius
24-05-2005, 09:23 PM
Sper sa castige Liverpool, fiindca ar fi cazul sa mai castige si altii. Milan au castigat acum 2 ani, englezii acum 21 de ani. Dar daca Seva o sa fie in forma atunci cred ca italienii vor avea castig de cauza. Sper sa nu se ajunga la prelungiri, oricare ar fi rezultatul. De preferat sa fie peste 3 goluri... :fotbal:

Time2Chill
24-05-2005, 09:34 PM
castiga milanul mai pt k e mult mai organizata in defensiva....
Liverpool nu prea are sanse...

Floyd
24-05-2005, 09:55 PM
COME ON LIVERPOOL !!! :fotbal:

Gorghette
24-05-2005, 10:27 PM
eu cred ca castiga LIVERPOOL ! ! !

Bogdan_MC
25-05-2005, 07:25 AM
La fel si eu. Liverpool face un joc defensiv mult mai bun decat al lui AC Milan. Dupa cum a jucat Milan in dubla cu PSV nu merita finala, si iata ca a pierdut si titlu' in Italia, ceea ce le scade putzin moralul. Go-Liverpool ! :fotbal:

MaPaX
25-05-2005, 07:44 AM
Astăzi, pe stadionul din Istanbul, AC Milan - FC Liverpool, ?n finala Ligii Campionilor
"Diavolii" la v?nătoare de... cormorani!
La o săptăm?nă după finala Cupei UEFA, miercuri, 25 mai 2005, ?ncep?nd cu ora 21.45, pe cocheta arenă "Ataturk Olympic Stadium" din Istanbul se va disputa ultimul act al actualei ediţii a Ligii Campionilor, ?n care se vor confrunta AC Milan, reprezentanta Italiei şi FC Liverpool, surprinzătoarea echipă engleză, care ?n semifinale a ?nvins favorita Chelsea.
•Leagănul creştinătăţii...
După ce-i ?nfr?nge pe Maxenţiu (312 d.Ch.) şi Licinius (324 d.Ch.), Flavius Valerius Constantinus este ?ncoronat ca singur suveran al Imperiului Roman, fiind cunoscut ?n istorie sub numele de Constantin cel Mare (306-337). M?nat de harul Divin, el a simţit nevoia să edifice o nouă capitală pentru vastul său imperiu, o nouă Romă. Locul ales a fost vechiul oraş Bizant, din Turcia de astăzi, pe care l-a inaugurat cu mare pompă la 11 mai 330. Deşi numele ales a fost Nova Roma, toată umanitatea ?l va cunoaşte ca Oraşul lui Constantin sau Constantinopole. La 29 mai 1453, Mahomed al II-lea cucereşte oraşul pe care-l transformă ?n reşedinţa sultanilor sub numele de Istanbul, care se păstrează p?nă astăzi. ?n anul 1923, Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul Turciei moderne mută capitala la Ankara. Marea metropolă de astăzi, cu peste 3 milioane de locuitori, este formată din trei părţi distincte, separate prin Bosfor şi Cornul de Aur, la limita dintre Europa şi Asia. Partea europeană cuprinde cartierele Galata şi Pera, partea asiatică cuprinde vechiul Constantinopole şi cartierul Uskudar (Scutari). Istanbulul este un puternic centru industrial, comercial şi financiar, dar şi turistic. Cuprinde splendide monumente bizantine, Biserica Sf. Sofia, construită de ?mpăratul Iustinian, ?ntre 532-537, Palatul Paleologilor şi musulmane, Moscheile Baiazidie, Suleimanie şi Eni-Djami. Concentrează 90 la sută din activitatea cultural - artistică şi editorială a Turciei.
•Un stadion al nimănui...
Prima finală a Ligii Campionilor Europeni ce se dispută ?n... Asia, va avea drept gazdă "Ataturk Olympic Stadium" din Istanbul, care a fost inaugurat ?n urmă cu trei ani pentru a organiza o ipotetică ediţie a Jocurilor Olimpice de vară, la care metropola turcească visează de mult timp. Dispune de o structură modernă, aerodinamică, fiind al doilea proiect de acest gen al arhitecţilor francezi Michael Macary şi Aymeric Zublena, faimoşi pentru construcţia lui "Stade de France" din Paris. Reprezintă un vast complex sportiv, care a costat 95 de milioane de euro, fiind situat la circa 20 km de centrul oraşului, ?ntr-o zonă colinară, ?nsă din acest motiv este foarte puţin utilizat. "Ataturk Olympic Stadium", inclus de UEFA ?n r?ndul celor c?torva arene de cinci stele, dispune de 78.000 de locuri şi a fost martorul marii izb?nzi a lui Gică Hagi, 5-1 cu Fenerbahce, ?n finala Cupei Turciei.
•Puţine confruntări italo-engleze...
Deşi startul ?n cupele europene a fost dat acum mai bine de o jumătate de secol, istoria nu a consemnat dec?t trei finale italo-engleze. ?n ediţia 1972/1973, AC Milan a ?nvins pe Leeds United cu 1-0, ?n ultimul act al Cupei Cupelor. Au fost apoi două finale ?n Cupa Campionilor Europeani. Mai ?nt?i, ?n 1983/1984, FC Liverpool c?ştiga trofeul ?n dauna lui AS Roma, scor 1-1, 4-2 după executarea loviturilor de departajare. A urmat apoi tragedia de pe stadionul "Heysel" din Bruxelles, c?nd la meciul Juventus - FC Liverpool, s-a iscat o bătaie generală, 39 de suporteri italieni fiind ucişi de "huliganii" veniţi din insulă. ?n uluiala generală, italienii s-au impus cu 1-0, printr-un gol ?nscris de Platini, care a transformat un penalti. Paradoxal, ?nsă AC Milan şi FC Liverpool nu s-au ?nt?lnit niciodată p?nă acum!!
•Clanul Maldini...
?n finala C.C.E. din 1963, disputată pe vechiul stadion "Wembley" din Londra, AC Milan ?nvingea Benfica Lisabona cu 2-1, din echipa italiană făc?nd parte şi Cesare Maldini. Dar, ?n istoria competiţiei va intra fiul său, Paolo Maldini, care la Istanbul va juca cea de-a şaptea finală, din care a c?ştigat p?nă acum patru (1989, 1990, 1994 şi 2003), pierz?nd două (1993 şi 1995).
•Recorduri, recorduri...
Dacă am amintit de palmaresul lui Paolo Maldini, să spunem că cele mai multe succese ?n C.C.E. le-a obţinut spaniolul Francisco Gento, care are la activ 6 trofee, cucerite cu Real Madrid ?n perioada 1956-1966, el fiind urmat de colegii de echipă, Alfredo Di Stefano şi Jose Maria Zarraga ambii cu c?te 5 reuşite (1956-1960).
•Ancelotti şi Benitez...
Antrenorul rosso-nerilor, Carlo Ancelotti este unul dintre puţinii oameni de fotbal care a cucerit invidiatul trofeu at?t ca jucător (1989), c?t şi ca antrenor (2003). De partea cealaltă, Rafael Benitez vrea să calce pe urmele lui... Jose Mourinho. Anul trecut a cucerit Cupa UEFA, cu FC Valencia, iar acum ?şi doreşte şi Cupa Ligii Campionilor, cu FC Liverpool.
Cele două combatante...
•AC MILAN
* Anul ?nfiinţării: 1899 * Culori: tricouri roşii cu dungi verticale negre, şorturi şi jambiere negre * Stadion: "San Siro" - 80.000 de locuri * Palmares intern: 17 titluri naţionale; 5 Cupe ale Italiei; 5 Supercupe ale Italiei * Palmares internaţional: 3 Cupe Intercontinentale; 6 Cupe ale Campionilor Europeni; 2 Cupe ale Cupelor; 4 Supercupe ale Europei. *Antrenor: Carlo Ancelotti.
•FC LIVERPOOL
* Anul ?nfiinţării: 1892 * Culori: tricouri, şorturi şi jambiere roşii * Stadion: "Anfield Road" - 45.500 de locuri * Palmares intern: 18 titluri naţionale; 6 Cupe ale Angliei * Palmares internaţional: 4 Cupe ale Campionilor Europeni; 3 Cupe UEFA; 2 Supercupe ale Europei * Antrenor: Rafael Mendes Benitez (Spania).
• Brigadă spaniolă...
Partida va fi arbitrată de o brigadă spaniolă, formată din Manuel Mejuto Gonzales (40 de ani), asistenţi Clemente Ayete Plou şi Oscar Martinez Samaniego

Time2Chill
25-05-2005, 09:32 PM
nu mai pot sa ma abtin :D e 3-0 pt milan... eu zic k ar fi trebuit sa fie 4-0 :angry: bv pt milan... probabil noii campioni ai europei :mishto: :mishto: :bere:

JohnnyUSA
25-05-2005, 10:07 PM
momentan este 3-3 :D

Ady
25-05-2005, 11:58 PM
momentan a batut Liverpool :D
asa le trebuie la milan

Blue
26-05-2005, 04:54 AM
Nu am mai vazut un meci ca asta de...multi multi ani. Ma bucur ca au castigat favoritii mei si desigur cu bucuria victoriei vine si bucuria pariurilor castigate :D

Tuby
26-05-2005, 06:13 AM
Bagami-aaaaaas !! am adormit la 3-0...:injur:

habbib
26-05-2005, 06:45 AM
:o :o frumos de tot,nu am mai vazut un asemena meci cred ca de la leverkusen tot cu liverpool..faza din minutul 118,cu ratarea lui shevcenko :o :o habar n-am cum naiba a scos-o portaru..am auzit o chestie un pic aiurea,s-ar putea ca liverpool sa nu joace anul viitor in liga,daca se tine cont de regulamentele de acum,ar fi o mare porcarie si nedreptate,oricum cred ca o sa faca shefi uefa modificarile de rigoare..

LucianBoy
26-05-2005, 07:17 AM
Originally posted by Time2Chill@May 25 2005, 09:32 PM
nu mai pot sa ma abtin :D e 3-0 pt milan... eu zic k ar fi trebuit sa fie 4-0 :angry: bv pt milan... probabil noii campioni ai europei :mishto: :mishto: :bere:
hehehe ti-ai luat tzeapa :P :mishto:

Bogdan_MC
26-05-2005, 07:41 AM
Meciu de aseara o fo incredibil. Nu credeam ca de la 3-0 Liverpool o sa revina. Cand o dat Gerrard primu gol a lui Liverpool (3-1) era sa adorm, dar m-am trezit imediat si m-am uitat pana la sfarsit, ca era prea interesant, mai ales ca in 6 minute, Liverpool o dat 3 goluri, si pana la urma a castigat la penalty. Felicitari lor ! :mishto: . Acum sa speram ca UEFA le va acorda o participare in sezonul viitor de Champions League, pt ca dupa cum stitzi, o terminat pe 5 in Premier League, si nu are drept de UEFA CL. :)

mns
26-05-2005, 08:48 AM
uuu, in momente ca astea imi pare oarecum rau ca nu mai am tv la timisoara, am rmarit evoolutia scorului pe livescore...si cand am vazut 3-0 am zis ca deja gata finala :o asta da lupta, sa revi de la 3 goluri diferenta si sa bati la penaltyuri :o bravo liverpool :o

Tuby
26-05-2005, 09:08 AM
Eu nu inteleg...sunt echipe care nu reusesc sa inscrie UN gol impotriva lui Milan in 180 de minute...si Liverpool le baga 3 in vreo 6 minute...incredibil..
Meciul acesta demonstreaza, daca mai era nevoie, ca un meci castigat psihic este intr-o proportie foarte mare un meci castigat in totalitate

Time2Chill
26-05-2005, 05:33 PM
Originally posted by habbib@May 26 2005, 06:45 AM
:o :o frumos de tot,nu am mai vazut un asemena meci cred ca de la leverkusen tot cu liverpool..faza din minutul 118,cu ratarea lui shevcenko :o :o habar n-am cum naiba a scos-o portaru..am auzit o chestie un pic aiurea,s-ar putea ca liverpool sa nu joace anul viitor in liga,daca se tine cont de regulamentele de acum,ar fi o mare porcarie si nedreptate,oricum cred ca o sa faca shefi uefa modificarile de rigoare..
pai a tras sheva in portar... asa a scos-o k ala se cam tavalea pe jos... s-a grabit... s-a emotionat si a f#t#t meciu
dap Liverpool e pe 5, in camp si se califica primele 4, iar in uefa detinatoarea nu se mai califica automat... UEFA a zis k liverpool va juca in UCL doar daca Englezi hotarasc sa nu bage echipa de pe 4(parca pe everton) si sa bage pe Liverpool... mi s-ar parea nedrept fata de cei de pe 4... sa vedem cat de cinstiti sunt englejii

LucianBoy==> cam ai dreptate :bere:

Meciu chiar mi-a placut... a fost unul cu totul si cu totul deosebit.... incepusem sa cred k spectaculozitatea a disparut si in europa dupa nijte meciuri "sterpe" in ocazii... dar meciu a fost foarte tare... Sa zic si eu ca DIno, pardon Dinu aka Mister... Italienii au avut o atitudine boema, tipica latinilor.. si nu au putut face fata.. in timp ce englezii, popor nordic, si-a pastrat calmul si a reusit sa castige meciul :mishto: :bere:

Ady
26-05-2005, 06:41 PM
Campioana Tarii Galilor, TSN Llansantffraid si-au manifestat disponibilitatea de a isi ceda locul lor in turul I preliminar al Ligii Campionilor lui Liverpool, in cazul in care UEFA/FA nu vor lua o decizie favorabila campionilor Europei.

RaPiDuTz
26-05-2005, 10:19 PM
super meci, am tinut cu Liverpool insa sincer ma ajteptam ca milan sa castige si la 3-0 speram sa nu mai inscrie in poarta lui dudek :) suporterii lui liverpool m`au convins ca sunt dintre cei mai tari din lume :o

in locul lui everton eu unul as fi cedat locul in CL pt ca Liverpool se descurca mult mai bine, astai klar...daca ar fi fost Chelsea,MU sau Arsenal in locul lu` everton altfel ar fi stat treaba dar asha...
frumos gestul galezilor

Time2Chill
27-05-2005, 09:15 AM
de ce sa cedeze??????? au castigat pe teren locul 4... si everton are suporteri care ar merita sa vada si ei meciuri in ucl.... ce conteaza k au castigat.... dak n-au fost capabili sa se claseze in primii 4....

andrei_fcmbacau
05-08-2007, 03:42 PM
TURUL 2

TUR

Rangers - Zeta 2-0
Křbenhavn - Beitar Jerusalem 1-0
Tampere - Levski 1-0
Pyunik - Shakhtar 0-2
Debrecen - Elfsborg 0-1
Zagłębie - Steaua 0-1
Genk - Sarajevo 1-2
Domžale - Dinamo Zagreb 1-2
Beşiktaş - Sheriff 1-0
Ventspils - Salzburg 0-3
Astana - Rosenborg 1-3
Hafnarfjördur - BATE 1-3
Crvena Zvezda - Levadia 1-0
Žilina - Slavia 0-0

Alex
06-11-2007, 11:52 PM
:coco: Am exterminat otomanii, saracii nu se mai regasesc, Pasa Hassan trebuie sa faca o restructurare totala, nu se mai poate asa. :coco:

:coco: LIVERPOOL- Besiktas 8-0 :coco: :coco:

M.I.L.32
07-11-2007, 12:01 PM
Da... Liverpool a facut o demonstratie de forta aseara... au reusit unul din cele mai bune meciuri din acest sezon( poate cel mai bun). un meci de nota 10

boggy
07-11-2007, 06:21 PM
Ce credeti ... Trece Liverpool de grupe sau dupa recordu facut seara trecuta nu se mai intampla nimic special :confused:??

cristiano_ronaldo
07-11-2007, 08:15 PM
Trece...ce spectacol a fost aseara...de neuitat....tot asa Liverpool!

sisu_stelistul
07-11-2007, 09:17 PM
Cred ca este un record la diferenta de scor. Stiu ca la numar de goluri marcate a mai fost un AS Monaco-Deportivo 8-3.

champion
11-12-2007, 11:15 PM
Minutul '70
OM - Liverpool
3' S. Gerrard (pen.)
11' F. Torres
48' D. Kuyt

:coco:

boggy
12-12-2007, 11:24 AM
.... babel (90+1)
Olympiacos 3-0 Bremen :eek::eek:

Alex
12-12-2007, 02:36 PM
Voi chiar credeati ca se impiedica Liverpool de descultii de la OM? <_<

Nesaratilor...

KlaU
12-12-2007, 02:55 PM
Dupa razboi, multi viteji se-arata ...

M.I.L.32
12-12-2007, 04:35 PM
Vom vedea ce va reusi in seara aceasta Steaua. (infrangere 100%) Sper doar sa nu luam mai multe ca Slavia.

stelistul_1000
12-12-2007, 05:04 PM
Rezultatele de ieri arata cam asa:

Grupa Acasa Deplasare
A Marseille (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52748/competition=1/index.html) 0-4 Liverpool (http://www.uefa.com/footballeurope/club=7889/competition=1/index.html)
A Porto (http://www.uefa.com/footballeurope/club=50064/competition=1/index.html) 2-0 Beşiktaş (http://www.uefa.com/footballeurope/club=50157/competition=1/index.html)
B Chelsea (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52914/competition=1/index.html)0-0 Valencia (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52268/competition=1/index.html)
B Schalke (http://www.uefa.com/footballeurope/club=57388/competition=1/index.html) 3-1 Rosenborg (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52806/competition=1/index.html)
C Real Madrid (http://www.uefa.com/footballeurope/club=50051/competition=1/index.html) 3-1 Lazio (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52973/competition=1/index.html)
C Olympiacos (http://www.uefa.com/footballeurope/club=2610/competition=1/index.html) 3-0 Bremen (http://www.uefa.com/footballeurope/club=50040/competition=1/index.html)

Despre Arsenal - Steaua nu comentez...
Edit: postul 400!!! :-J :D

Alex
12-12-2007, 08:07 PM
Dupa razboi, multi viteji se-arata ...

Kalu, priceless -_-

Hai ma sa fim seriosi, doar nu credeai/sperai ca nu se califica Liverpool. Anyway, meet ya in the FINAL. Daca ajungeti acolo, you little cunts :D

champion
12-12-2007, 11:38 PM
Rezultate
Barcelona - Stuttgart 3-1
Giovanni 36', Eto'o 57', Ronaldinho 67' / Silva 3'

Rangers - Lyon 0-3
Govou 16', Benzema 85',88

AS Roma - Man UTD 1-1
Mancini 71' / Pique 34'

Sporting - D. Kiev 3-0
Polga (pen.) 35', Moutinho 67', Liedson 88'

Fenerbahce - CSKA M. 3-1
Alex 32', Boral 45',90' / Dracena (a.g) 30'

PSV E. - Inter 0-1
Cruz 64'

Arsenal - Steaua 2-1
Diaby 8', Bendtner 42' / Zaharia 68'

Pana la urma Steaua n-a pierdut la scor :D

http://i198.photobucket.com/albums/aa130/champion067/dasdasdasd.jpg

M.I.L.32
13-12-2007, 07:46 AM
Arsenal - Steaua 2-1
Diaby 8', Bendtner 42' / Zaharia 68'

Pana la urma Steaua n-a pierdut la scor :D

Da, un rezultat bunicel. Nu am vazut tot meciul dar cred ca Arsenal putea sa repete istoria cu Slavia, dar am avut si putin noroc.

boggy
13-12-2007, 02:31 PM
Da, un rezultat bunicel. Nu am vazut tot meciul dar cred ca Arsenal putea sa repete istoria cu Slavia, dar am avut si putin noroc.

meciu' asta a semanat cu cel de la sevilla

Alex
19-02-2008, 11:54 PM
Hai, toata lumea cu mine:

LI-VER-POOOL, LI-VER-POOOL!!!!!!11 :coco:

boggy
20-02-2008, 02:28 PM
Hai, toata lumea cu mine:

LI-VER-POOOL, LI-VER-POOOL!!!!!!11 :coco:

Trebuia sa vina si golul intr-un final ,dar parca ma asteptam la mai multe ocazii din partea lui Liverpool din moment ce aveau un om in plus . Interul putem spune ca au avut ghinion ,au fost in inferioritate si au primit gol pe final (cam usor primit de Cesar). Da' pana la urma cartonasele primite de Materazzi au fost pe merit ?

sdc
20-02-2008, 05:28 PM
superb meci

Kahn
20-02-2008, 05:31 PM
Merita sa castige Liverpool;) You will never walk alone...:fotbal::betie:

champion
20-02-2008, 06:04 PM
Chivu a jucat destul de bine, dar pana la urma a castigat echipa mai buna. :D

"Steve Gerrard, Gerrard
He passes for 40 yards
He's big and he's f***ing hard
Steve Gerrard, Gerrard"

Alex
20-02-2008, 06:45 PM
Oh when the Reds, (Oh when the Reds),
Go marching in (go marching in),
Oh when the Reds go marching in,
I wanna be in that number,
Oh when the Reds go marching in..

Here comes the 6th :coco:

vlad89
20-02-2008, 07:59 PM
Hai Real Madrid, pacat ca au pierdut, au facut un meci bun dar ne luam revansa pe Bernabeu

shinoda
20-02-2008, 09:24 PM
Meci foarte slab al Interului aseara. Am ramas total dezamagit. Sper sa poate sa recupereze handicapul de 2 goluri in retur.

Rica25
20-02-2008, 10:00 PM
Meci foarte slab al Interului aseara. Am ramas total dezamagit. Sper sa poate sa recupereze handicapul de 2 goluri in retur.

si ce vroiai,sa zburde cu un om in minus?:lol:

Jean de la Craiova
20-02-2008, 11:16 PM
Liverpool va castiga sigur champions leagul

sisu_stelistul
20-02-2008, 11:22 PM
Liverpool va castiga sigur champions leagul
Daca asa zice Jean de la Craiova, asa va fi :p....eu cred ca va fi o lupta stransa, probabil va fi vorba de noroc in finala, sper sa castige Barca dar va fi greu...

cosmin targoviste
21-02-2008, 06:49 AM
Celtic-Barca 2-3
Arsenal-Milan 0-0
Fenerbahce-Sevilla 3-2
Lyon-Manchester 1-1

Alex
21-02-2008, 09:07 AM

Spermatale da speri degeaba :D

shinoda
21-02-2008, 01:23 PM
si ce vroiai,sa zburde cu un om in minus?:lol:

bai manole, pana in minutul 30 cand a venit eliminarea lui Materazzi, Inter nu a avut niciun sut pe poarta.

@alex: zât

Alex
21-02-2008, 05:04 PM
Nici dupa nu a avut :p

shinoda
21-02-2008, 07:28 PM
Nici dupa nu a avut :p

pai da ma, asta am vrut sa scot in evidenta ca a jucat slab si in 11 si in 10. dooh :p

liquid
21-02-2008, 07:41 PM
Ba ia liniste ca se califica Liverpool :wub:

champion
21-02-2008, 08:19 PM
Logic!

vlad89
21-02-2008, 08:44 PM
ar fi fain o finala Real M - Liverpool...cine stie...

cristiano_ronaldo
23-02-2008, 09:58 PM
Ba nu...eu zic ca finala va fi Real Madrid - Arsenal

Alex
23-02-2008, 09:59 PM
Cum ai dedus asta?

cosmin targoviste
23-02-2008, 10:00 PM
Eu sper sa joace Liverpool finala.Cu cine?Nu conteaza.Atata timp cat Cormoranii sunt in finala,spectacolul si adrenalina sunt garantate.

Alex
23-02-2008, 10:01 PM
No, sa nu-mi zici ca esti "suporter" Liverpool ca-mi trag un glonte-n cap.

KlaU
23-02-2008, 10:24 PM
Cine se aseamănă, se adună :crazyboy:

Alex
23-02-2008, 10:27 PM
Stai jos, pls!!!!!11

Parca vad ca il iubeste si pe GERRARD pentru daruire si pentru ca are brand-ul de 23 cm si pt ca poarta 41 la ghete.

Apropo kaluts, tu cine crezi ca ia CL anul asta?

Liverpool sau Liverpool?

Mai e o a treia posibilitate. LIVERPOOL. Teh choice is yours :D!!!!1

KlaU
23-02-2008, 11:06 PM
Fenerbahce sau Manchester United . Totusi cred ca Manchester.

eLiTe
24-02-2008, 03:35 PM
Fener ?:)

cosmin targoviste
24-02-2008, 03:57 PM
Voi asa sunteti mistocari de obicei sau doar cu ocazii speciale?Am zis eu ca tin cu Liverpool?Am zis ca as vrea sa mearga in finala pentru jocul prestat.Care parte nu ati inteles-o?

boggy
05-03-2008, 04:19 PM
Deci avem primele 4 semifinaliste :
Barcelona 1-0 Celtic
Man. United 1-0 Lyon
Sevilla 3-2 Fenerbahce(3-2p)
Milan 0-2 Arsenal
Era si timpul sa mai iasa si "batranei" din joc.

Saint
05-03-2008, 04:50 PM

Eu stiam ca a iesit Sevilla din competitie :p Deci 2-3 la penalty ;)

Stie careva de ce nu se joaca azi Inter - Liverpool? Kelly :p?

r5m
05-03-2008, 05:00 PM
Pentru ca tot pe San Siro s-a jucat si aseara si gazonul nu a avut timp sa-si revina.

Alex
05-03-2008, 05:47 PM
Da, si pentru ca Inter e prea slaba si ii ia mai mult ca sa-si revina.

KlaU
05-03-2008, 06:29 PM
Deci avem primele 4 semifinaliste :
Barcelona 1-0 Celtic
Man. United 1-0 Lyon
Milan 0-2 Arsenal
Era si timpul sa mai iasa si "batranei" din joc.Nu cumva sunt sfertfinaliste ?

Alex
05-03-2008, 06:51 PM
Ba da, iar sevilla nu a castigat la penalty-uri, a fost 3-2 pt fener.

sisu_stelistul
05-03-2008, 08:49 PM
Foarte frumos meciul dintre Sevilla si Fener, cu goluri multe si frumoase, un meci strans...

Si golul Barcelonei a fost frumos, pasa lui Ronaldinho si executia lui Xavi...

boggy
05-03-2008, 09:33 PM
Ba da, iar sevilla nu a castigat la penalty-uri, a fost 3-2 pt fener.

Greseala mea :p ... scuze
On - Am vazut si eu un rezumat al meciului azi si Arsenal n-a prea impresionat. Dupa jocul asta nu ii vad mai departe de sferturi daca au "norocul" sa intalneasca Manchester sau Barcelona.

champion
11-03-2008, 11:56 PM
Eram sigur ca bate Liverpool :coco:
Cu toate ca a avut si putina sansa, Liverpool a demonstrat ca e echipa mare... sper sa mearga la Moscova ;)

M.I.L.32
12-03-2008, 09:18 AM
Pana la Moscova mai e... dar toate au sanse sa ajunga acolo... Eu as vrea o finala Arsenal-Liverpool.
Liverpool mi s-a parut ca a jucat rau aseara... Au avut foarte mult noroc.

Alex
12-03-2008, 10:10 AM
Aberatii.

3-0 si ciocul mic. It`s fucking LIVERPOOL. Chivu a luat-o in barbie grav la golul lui Torres.
Dar hey, e Torres, El Nino :coco:

MIL32, voiai sa atace in valuri cand aveau 2-0 din tur?

Per total, si-au cam luat-o italienii de le ingleji anul asta. Echipa cea mai tare (yeah sure) din Italia a furat-o cu stil de la echipa de pe 4 in Anglia (si cea mai titrata totusi). Hai poopiki si mai vorbim dupa meciul de la Moscovitsi.

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :coco:

M.I.L.32
12-03-2008, 10:13 AM
La 0-0 puteau sa joace si sa inchida tabela mai repede. (parerea mea) Nici Interul nu a jucat stralucit, dar mi s-a parut ca si-au creat mai multe ocazii.

Alex
12-03-2008, 10:56 AM
Doh, logic, ei aveau nevoie sa revina de la 2-0 nu invers ;)

sdc
12-03-2008, 12:52 PM
a avut si putin ghinion Inter,dar si ghinionul face parte din joc.Liverpool a meritat calificarea

Ratonu
12-03-2008, 04:34 PM
Bulan, bulan şi iar bulan. Liverpool sucks, a avut noroc şi în tur şi aseară. Nu se compară cu sezonul trecut, când a făcut blat în finala Champions League.

Alex
12-03-2008, 04:43 PM
Ioi, ofticosu roade osu` :D

bogdang
12-03-2008, 10:04 PM
Eu cred ca nu se supara nimeni daca era 1,2 la 0,dar na,cum se spune,norocul tine cu cei puternici,iar Liverpool este una dintre ele.
Cat despre englezi,cred ca 90% sunt campioni,tinand cont ca pot avea o cale usoara,sortii de vineri putandu-le da schalke sau fener.Barcelona nu-i prea in forma,iar revelatia sezonului mi se pare Roma.
Totusi favorita mea este Manchester,si cred ca prezenta la Moscova este destul de logica.

Ratonu
14-03-2008, 03:21 PM
Astăzi a fost tragerea la sorţi pentru sferturile Champions League de sezonul ăsta şi, din fericire, vom scăpa de Liverpool în mod spectaculos şi cât se poate de curând. Înfruntările vor fi:

Arsenal - Liverpool
Roma - Man. United
Schalke - Barcelona
Fenerbahce - Chelsea

După ce va trece de sferturi, Arsenal va juca în semifinale cu Fenerbahce sau Chelsea.

liquid
14-03-2008, 03:42 PM
Raty cand o sa fii suparat, nu uita YNWA :wub:

Saint
14-03-2008, 04:22 PM
nu cred ca Liver o sa treaca de Arsenal :( sorry guys, dar Arsenal e prea puternica sezonul asta :crazyboy:

liquid
14-03-2008, 04:34 PM
Ce ziceai saint?

Saint
14-03-2008, 04:47 PM
ca nu treceti de Arsenal :p

ultimul meci disputat: Liverpool 1 - 1 Arsenal (in campionat), insa oricum, campionatul nu se compara cu ucl...

champion
14-03-2008, 05:20 PM
Vine Torres cu un hattrick, nu uitati...

Alex
14-03-2008, 05:27 PM
E greu, ufff, dar se poate. Daca reusim sa nu luam gol la tunari acasa ne cresc sansele. Daca trecem de Arsenal luam CL :D

shinoda
14-03-2008, 06:51 PM
Interesante meciurile din sferturi. Eu zic ca va fi o finala intre Arsenal si United, desi as prefera o finala Arsenal - Barcelona. Sunt tare curios daca Fenerbache va reusi sa treaca de Chelsea si sa ajunga in semifinale. Chiar vreau sa ii vad pe tatari mai departe.

poli tm in fifa
14-03-2008, 06:53 PM
Astăzi a fost tragerea la sorţi pentru sferturile Champions League de sezonul ăsta şi, din fericire, vom scăpa de Liverpool în mod spectaculos şi cât se poate de curând. Înfruntările vor fi:

Arsenal - Liverpool
Roma - Man. United
Schalke - Barcelona
Fenerbahce - Chelsea

După ce va trece de sferturi, Arsenal va juca în semifinale cu Fenerbahce sau Chelsea.

Iara avem un Roma-Manchester :rolleyes:
Barcelone are un adversar accesibil de care sigur va trece...As vrea sa vad Manchester-Barcelona si Fenrbahce cu Arsenal sau Liverpool ;)

Ratonu
14-03-2008, 06:57 PM
Interesant e că cele două tururi ale sferturilor au loc la distanţă de o săptămână... şi ghiciţi cu cine joacă Arsenal şi Liverpool în Premier League în acea săptămână!

Cam acestea sunt cotele la casele de pariuri pentru învingătoarea finală, destul de hilar United pe 2:
11/4 Barcelona
10/3 Man Utd
7/2 Chelsea
5/1 Arsenal
6/1 Liverpool
11/1 Roma
33/1 Schalke
40/1 Fenerbahce

bogdang
14-03-2008, 07:19 PM
Nu toate vor fi meciuri spectaculoase,dar cel putin 2 vor fi.Dupa parerea mea in semifinale vor ajunge Barcelona 97%,Man.Utd. 70% si Chelsea 80%(desi pot fi surprize).Dintre Arsenal si Liverpool cred ca vom afla dupa mai mult de 180 de minute.Cel mai interesant meci e al Romei,unde sunt sigur ca nu va mai fi 7-1.:unsure:

champion
14-03-2008, 09:35 PM
Ar fi prea de tot inca un 7-1 :|
LE:... mai ales ca Roma joaca destul de bine in ultima vreme.

Danutz_dark_one
14-03-2008, 11:53 PM
eu unul zica ca Liverpool, Manchester, Chelsea si Barcelona vor merge mai departe, iar finala o va castiga o echipa englezeasca...

Ratonu
15-03-2008, 12:39 AM
SENZAŢIONAL! Tragerea la sorţi a sferturilor Ligii, aranjată!
http://www.ifotbal.ro/blat-la-tragerea-la-sorti-a-ligii-meciurile-au-aparut-pe-forumuri-cu-doua-ore-inainte/
http://forums.icnorthwest.co.uk/viewtopic.php?p=369021#369021
Observaţi că primul post a fost făcut cu destul timp înainte de transmisia live. De asemenea, mai multe agenţii de pariuri au blocat pariurile pentru această tragere la sorţi în cursul dimineţii. Deci, UEFA le vrea pe Chelsea şi Barca mai departe, plus două meciuri de "money", Arsenal - Liverpool şi revanşa United - Roma.

P.S. Dacă e să credem asta, nu e exclus ca şi la tragerea pentru Cupa UEFA să fie ceva necurat. Cel mai puternic nume căzând în sferturi cu cel mai slab, Bayern - Fiorentina şi Bayern - PSV printre finalele posibile...

champion
15-03-2008, 01:02 AM
Ciudat ! Ce pute la treaba asta... cum de a stiut ala toate meciurile? :-?
Posibila hotie si la meciul Steaua - Rapid, Cupe UEFA. :|

xdevil
15-03-2008, 06:24 AM
eu sincer nu cred ca e hotie. la urma urmei putea oricare dintre noi sa scrie pe cateva forumuri toate variantele posibile de meciuri si apoi sa spuna ca tragerea a fost aranjata nu ?

Saint
15-03-2008, 09:54 AM
Hai ma, le-a nimerit asa... ? La pronosticuri e careva sa nimereasca toate rezultatele? Nu :p ...sansele foarte mici

cat despre Steaua - Rapid din Cupa UEFA de acum 2 ani, chiar cred ca a fost hotie, ca "cum domne`, sa se duca 2 echipe romanesti in semifinale?", nu se dorea deloc, parerea mea. E prea dubios.

sisu_stelistul
15-03-2008, 11:10 AM
Eu cred ca la forta echipelor de atunci, puteau trece amandoua mai departe. Posibil sa fi fost doar noroc, insa cred ca au mai fost trageri aranjate, mecanismul nu mi-l explic inca...

Alex
15-03-2008, 11:25 AM
Mafia pariurilor lui Abramburici rullzzz. Olimpiacos in optimi, Fener in sferturi :rolleyes:

M.I.L.32
15-03-2008, 03:51 PM
Mafia pariurilor lui Abramburici rullzzz. Olimpiacos in optimi, Fener in sferturi :rolleyes:

Degeaba ...de semifinale nu cred ca o sa mai treaca...Cat despre tragerea la sorti e foarte posibil sa fie aranjata. Speram sa avem un Arsenal-Liverpool in finala , nu acum.

leut
01-04-2008, 08:32 PM
Astazi se joaca 2 dintre cele 2 sferturi,2 meciuri foarte interesante

Roma-Manchester-Un meci cu veche amintire pentru Roma care doreste razbunare si o Manchester care este pe val in Anglia.Per general va fii un meci foarte disputat si frumos

Schalke-Barcelona-Un meci in care Schalke,intr-un fel supriza competitiei incearca sa invinga una dintre cele mai bune echipe din lume iar Barcelona joaca cu dorinta de a castiga o noua cupa UEFA Champions League

little_foot
02-04-2008, 08:32 AM
Leut as face o modificare in prezentarea ta referitor la meciul Schalke-Barcelona: Barcelona nu mai poate fi o echipa care sa te sperie si pe care sa o tratezi cu respect. Este ca un animal ranit, fara orizont, care incearca sa ramana in viata cat mai mult desi stie ca pana la urma va trebui sa cedeze. Si toata lumea stie ca Barca nu va obtine CL in acest an. Era o ocazie buna pentru Schalke sa le adanceasca criza spaniolilor. Din pacate nu au profitat de forma slaba si de disperarea spaniolilor si au pierdut printr-un gol marcat de Bojan inca din primul sfert de ora. Pentru cine a vazut rezumatul este clar ca pentru Barca a fost un rezultat norocos, nemtii ratand ocazii bune de gol. Oricum dupa cum spuneam victoria asta doar prelungeste agonia lui Rijkaard in special. Personal cred ca oricum el nu va mai prinde un nou sezon in treningul blaugrana.
Roma-Manchester...un meci pe care l-as urmari si de 3 ori in aceeasi zi. Ronaldo a fost din nou imperial (chiar daca nu a iesit asa mult in evidenta) insa simpla lui prezenta in teren scoate din joc 1-2 jucatori preocupati mai mult sa-l blocheze pe portughez decat sa participe activ la joc. Totusi a reusit un gol frumos dupa o plutire de vreo 3-4 metri finalizata cu o lovitura de cap. A mai nimerit si bara o data, si-a mai servit excelent de cateva ori coechipierii si per-total a stralucit pe tot terenul. Rooney a mai punctat o data la o minge balbaita in careu de Doni. Returul se anunta si mai spectaculos, Roma va trebui sa iasa mai mult la joc si probabil vor fi si mai multe culoare pentru cursele lui Ronaldo. Ceea ce ma face sa cred ca Manchester va obtine o victorie la un scor si mai concludent. La cum se prezinta echipele ajunse in sferturi diavolii rosii nu ar trebui sa aiba probleme in a deveni Regina Europei. Daca isi permit ca intr-un meci de CL sa lasa pe banca jucatori ca Hargreaves, Giggs, Pique, O'Shea, Silvestre, Tevez sau Nani cred ca nimic nu le mai poate sta in cale. Sa asteptam insa si duelul dintre Arsenal si Liverpool, Arsenal cu dorinta de revansa dupa umilintele suferite in campionat iar Liverpool o specialista a fazelor superioare in CL. Numai bine!

M.I.L.32
02-04-2008, 02:46 PM
Cred ca va fi un meci interesant intre cele doua deseara (Liverpool & Arsenal) cat despre Barcelona ,iti dau dreptate little_foot, nu mai joaca asa de bine cum o faceau in anii trecuti.

leut
02-04-2008, 04:19 PM
Intr-adevar Barcelona nu mai e ceea ce a fost acum 2-3 ani dar totusi joaca un joc care se poate asemana cu ce joaca Steaua acum...Joaca slab dar profita de greselile adversarului,
Manchester este,parerea mea cea mai buna din UEFA Champions League si din lume si daca joaca asa si marcheaza bine cum a facut-o aseara poate avea un cuvant de spus in aceasta competitie.
In seara aceasta mai sunt 2 meciuri interesante,intre Fener si Chelsea,Fener o echipa in crestere cu jucatori buni si Chelsea care nu este pe val in Anglia si a fost eliminata din celelalte competitii care va juca cu sete si dorinta de victorie.
Si poate cel mai interesant meci din sferturi din Arsenal si Liverpool doua echipe de valoare care isi vor disputa calificare in doua meciuri foarte frumoase(cred).

:._.:LucyY:._.:
04-04-2008, 07:48 PM
cum vi se pare baieti de la anu sa ne uitam la Champions Legue pe TVR1..:mellow: mie mi se pare ceva absurd...de cand ma stiu am vazut meciurile din Champions Legue pe PROtv iar acum la TVR1....foarte ciudat:mellow:

boggy
04-04-2008, 09:02 PM
cum vi se pare baieti de la anu sa ne uitam la Champions Legue pe TVR1..:mellow: mie mi se pare ceva absurd...de cand ma stiu am vazut meciurile din Champions Legue pe PROtv iar acum la TVR1....foarte ciudat:mellow:

Eu ma bucur , Tvr-ul are cei mai buni comentatori sportivi din Romania .

08-04-2008, 10:42 PM
daca mai vad un meci ca liverpool-ARSENAL eu cred ca o sa fac infarct....de asta seara nu il mai suport pe babel.....si sincer cred ca penalty-ul acela a fost acordat gratuit pentru ca el a fost dezechilibrat din afara careului si a cazut in careu.....:mellow:acum sper ca MANCHESTER Utd. sa castige CL..:D

Ratonu
08-04-2008, 10:52 PM
Cele câteva zeci de mii de fanboys din tribune trebuiau să le cânte ode arbitrilor şi hazardului (ca să nu-i mai zic "bulan"). Incredibil mă.

Cât despre TVR, probabil că nu mă va deranja să văd Champions League acolo, totuşi au cei mai buni comentatori.

champion
08-04-2008, 10:54 PM
Mamaaa, ce meeeci... emotii, drama, goluri frumoase, pur si simplu fenomenal. Cred ca meciul asta a fost cel mai frumos din tot sezonul CL de pana acum si important e ca s-a calificat Liverpool mai departe :coco:

PS: You'll never walk alone :wub:

DarkComy
08-04-2008, 11:33 PM
Cele câteva zeci de mii de fanboys din tribune trebuiau să le cânte ode arbitrilor şi hazardului (ca să nu-i mai zic "bulan"). Incredibil mă.

Cât despre TVR, probabil că nu mă va deranja să văd Champions League acolo, totuşi au cei mai buni comentatori.

GRADINESCU e un dobitoc...eu o sa ma uit la meciuri pe MUTE

------------

Felicitari lui Liverpool pentru calificare dar Arsenal merita sa se califice.Penalti ca ala se da in campionatul nostru...nu ar fi trebuit sa se dea intr-un meci intre doua echipe englezesti care vin dintr-un campionat in care fotbalul chiar e un joc de barbati. Imi pare rau de Wenger, ca tot timpul a avut echipa care joaca frumos dar niciodata nu a reusit sa castige UCL...vorba unui profesor de-al meu: "baietii buni, n-are noroc"

sdc
09-04-2008, 07:52 AM
la cum au jucat,ar fi meritat sa mearga amandoua mai departe,dar asta din pacate nu se poate.Oricum ramai cu un gust amar cand vezi cum joaca alte echipe si te gandesti la Liga I,care parca e turca nu fotbal

Danutz_dark_one
09-04-2008, 07:55 AM
meciul a fost de nota 10+ plus! nici nu exista comparatie cu vreun meci din Liga 1 ce s-a jucat vreodata. cred totusi ca daca Liverpool nu primea acel penalty, Arsenal mergea in semifinale.

M.I.L.32
09-04-2008, 08:58 AM
A fost un meci superb. Pacat pentru Arsenal.
PS: Walcott face minuni pe gazon!

vlad89
09-04-2008, 12:16 PM
Un meci foarte bun, felicitari ambelor echipe, asa e Walcott e un jucator fenomenal, Campionatul din Anglia e cel mai bun...

boggy
09-04-2008, 01:27 PM
Ce meci :wub: !!! Dupa golul lui Torres meciul a izbucnit . Pe langa spectacolul existent e de remarcat civilizatia fotbalistica. La penalty-ul celor de la Liverpool nimeni nu a fluierat ,a inceput o cearta cu arbitrul sau lucruri de genul asta ... cu toate ca decizia a fost controversata.
Per total un meci care iti lasa un zambet larg la final.

09-04-2008, 01:45 PM
meciul asta ar fi meritat sa fie finala la ritmul pe care l-a avut...Teo Wallcot are o viteza incredibila,rupe pamantul pe unde calca

leut
09-04-2008, 04:35 PM
Imi pare rau de tinerei de la Arsenal de aseara,nu sunt fan Arsenal sau Liverpool dar ambele echipe au un joc spectaculos si foarte frumos.In aceasta seara vor fi meciurile Manchester-As Roma,despre care pot spune ca este 80% decis din tur,dar dupa finala de acum 3 ani in care Liverpool a revenit in doar 45 de minute,cine stie orice se poate intampla dar Manchester are jucatori valorosi si cred ca ei sunt cei care vor castiga Champions League,iar in celalalt meci cred ca vom vedea o Barca pasiva,care daca va lua gol repede va fii putea chiar infranta de Schalke care merita victoria in tur.
Per general sa speram la doua meciuri frumoase in seara asta

kanye_west
09-04-2008, 05:57 PM
As vrea ca Chelsea sa ajunga in finala si sper sa joace cu Barcelona:)

Varaloi
09-04-2008, 06:07 PM
Eu as vrea o finala Manchester-Liverpool, chiar daca la inceput am tinut cu Arsenal, pacat de ei :(...

xdevil
09-04-2008, 06:22 PM
Nu pot sa-l inteleg pe Wenger. Omul asta chiar nu vede ca Walcott cand joaca face ravagii ?

Varaloi
09-04-2008, 06:23 PM
Nu pot sa-l inteleg pe Wenger. Omul asta chiar nu vede ca Walcott cand joaca face ravagii ?

Theo Walcott e tanar si mai are destul de invatat. Probabil lui Wenger ii e sa nu i se urce la cap, ca e pierdut.

Ratonu
09-04-2008, 06:43 PM
Theo Walcott probabil că nu e un jucător prea inteligent şi rămâne repede fără gaz, altfel n-ar avea de ce să nu fie folosit mai des.

As vrea ca Chelsea sa ajunga in finala si sper sa joace cu Barcelona:)

Asta pare să-şi dorească şi UEFA, deci sunt şanse bune să se întâmple aşa.

Saint
09-04-2008, 08:44 PM
Ce ma tot cu "as vrea echipa aia" si "as vrea echipa aia"? Sigur finalista e Liverpool :p si poate cu manure :nashpa:

liquid
09-04-2008, 08:51 PM
Semifinala cu celsi, destul de greu da le dam si la astia apoi kaul o luati in freza :wub:

gigimures
29-04-2008, 09:01 PM
mama ce gol date scholes :eek: o bijuterie :eek:

KlaU
29-04-2008, 09:33 PM
Semifinala cu celsi, destul de greu da le dam si la astia apoi kaul o luati in freza :wub:Pai voi va bateti singuri ma http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif.

liquid
29-04-2008, 09:35 PM
Stai sa-l vezi maine pe Gerrard :wub:

Kaul ip

Petrov
29-04-2008, 09:36 PM
1-0 pt Manchester la pauza dar totusi cred ca se va califica in finala impreuna cu Liverpool.Doresc o finala Liverpool - Barcelona iar Liverpool sa castige cu un gol al lui Gerrard:P

xdevil
29-04-2008, 10:47 PM
Eu v-am spus ca Manchester castiga :p.

KlaU
29-04-2008, 10:51 PM
Kelly, unde esti ma ? http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif
Liq, imi pare rau, nu mai aveti sanse la Champions League :(

liquid
29-04-2008, 10:54 PM
S-a jucat finala si nu stiu eu? :(

C.RoNaLdO7
29-04-2008, 11:59 PM
Era de asteptat sa castige Manchester . Maine o sa castige Liverpool , iar apoi o sa-si ia bataie in finala de la ManUTD . :)

SSORIN
30-04-2008, 12:02 AM
S-a jucat finala si nu stiu eu? :(
Liverpool nu o sa joace finala, s-a terminat norocul ;)

gigimures
30-04-2008, 12:13 AM
Eu as vrea sa castige maine Liverpool ca Chelsea nu prea imi place...:(...La Liverpool e unul din cei mai iubiti fotbalisti din Anglia :D ,motorul echipei Steven Gerrard ;).Bafta maine Liverpool!

BughyRy
30-04-2008, 12:46 AM
nici mie nu-mi place Chelsea, dar nici Liverpool nu ma incanta dupa ce mi-au eliminat favoritii :) (Arsenal), dar totusi vreau sa fie o finala Liverpool - Manchester :)

xdevil
30-04-2008, 08:55 AM
Nu se califica Liverpool, chill. Aveti incredere, sunt oracol :).

kanye_west
30-04-2008, 09:32 AM
Manchester este in finala!!!..Sper sa bata azi Chelsea si sa castige trofeul :)

Saint
30-04-2008, 09:58 AM
Oh, marite oracole, pe ce loc esti la pronosticuri? :p

Sper sa castige Liverpool. Si daca va castiga, ii va da mucu` lu` manure in finala :p

PS: daca nu o sa castige Liver, Chelsea o sa ii dea mucu` lu` manure in finala :D

stephen
30-04-2008, 12:45 PM
Saintule, visezi...

Daca se califica Liverpool in finala, pierd cu Manoore. Cum sa-i dea mucu'? Cum i-a dat anul trecut lu' bosorogii de la Milan?

Fergusson spunea ca daca joaca Chelsea finala, Abramovic cumpara toate biletele si londonezii vor avea mai multi suporteri. Pacat ca Chelsea nu are suporteri...

Deci sa va aud cum strigati: United! United! United!

xdevil
30-04-2008, 01:15 PM
Saint, daca as fi postat de la inceputul campionatului la pronosticuri poate eram mai sus :p.

svr
30-04-2008, 01:28 PM
Cred ca va fi o finala Man UTD - Liverpool,pe care o va castiga Manchester.

sisu_stelistul
30-04-2008, 03:07 PM
Chelsea porneste cu prima sansa diseara, eu nu mai am favorita la UCL, dar cred ca Manchester va castiga UCL, a fost meci strans aseara cu Barca, dar Scholes a facut diferenta.

Petrov
30-04-2008, 04:00 PM
Vad ca multi spun ca se va califica Liverpool dar va pierde in finala.Intradevar poate Manchester este mai in forma dar experienta este de partea lui Liverpool:5 cupe fata de 2 ale lui Manchester si mai multe finale jucate.Cred ca daca se califica Liverpool,diavolii rosii nu vor avea de loc un meci usor.Yo chiar as vedea-o un pic favorita pe Liverpool,dar asta ramane de vazut.Sper sa fie un meci frumos asta seara si sa se califice Liverpool;)

stephen
30-04-2008, 04:43 PM
Vad ca multi spun ca se va califica Liverpool dar va pierde in finala.Intradevar poate Manchester este mai in forma dar experienta este de partea lui Liverpool:5 cupe fata de 2 ale lui Manchester si mai multe finale jucate.Cred ca daca se califica Liverpool,diavolii rosii nu vor avea de loc un meci usor.Yo chiar as vedea-o un pic favorita pe Liverpool,dar asta ramane de vazut.Sper sa fie un meci frumos asta seara si sa se califice Liverpool;)

Pai cu exceptia trofeului din 2005, Liverpool a cucerit cupele in 1977, '78 , '81 , '84 deci ce experienta sa aibe, ca nu juca Gerrard sau Kuyt pe-atunci, nu?

gigimures
30-04-2008, 09:19 PM
gol chelsea :angry:

M.I.L.32
30-04-2008, 09:44 PM
Acum ca Arsenal nu mai e in C.L. mi-as dori ca, Chelsea sa ajunga in final si sa o castige. Cred ca au potential.

liquid
30-04-2008, 10:16 PM
mo3 GOL LIVERPOOL :wub: :wub:

gigimures
30-04-2008, 10:18 PM
GOL liverpoool!!!!!!!!!

Petrov
30-04-2008, 10:57 PM
Of Chelsea este calificata:alida:Anul trecut vruiam ca Chelsea si Manchester sa joace finala ca Dinamo sa mearga direct in grupe dar nu a fost sa fie.Anul asta as fi vrut o finala Liverpool - Barcelona.Sper sa-i bata Manchester in finala pe Chelsea.Nu-mi place deloc echipa asta:mad:

Seth_15
30-04-2008, 11:00 PM
Chelsea face specatcol 4 - 2 la general si 3 - 1 in meci .. liverpool nu mai are sanse sa dea 2 goluri, nicio sansa !!! Chelsea cred ca va castiga UCL, cred ca merita sa o castige, atata au muncit baietii aia, incat ar fi cei mai indreptatit sa castige ...

Petrov
30-04-2008, 11:09 PM
3-2 hai Doamne inca unu ca si chelsea a dat gol in ultimul minut in tur:cuminte:
Edit:Totul sa terminat:alida:

KlaU
30-04-2008, 11:18 PM
Semifinala cu celsi, destul de greu da le dam si la astia apoi kaul o luati in freza :wub:Easy as that :D

EuDinamovistu
30-04-2008, 11:22 PM
A fost un meci f frumos!!!!golul lui Babel a fost uluitor:p

gigimures
30-04-2008, 11:43 PM
OFFFF oricum s-a jucat fotbal bun.Manchester o s-o razbune pe Liverpool cu vedetele Rooney, Tevez, Scholes and Ronaldo.
EDIT:yeah srry...oricum Manchester joaca cel mai bun fotbal acum !

liquid
01-05-2008, 12:13 AM
Nimeni nu razbuna pe nimeni, Manchester joaca pentru ea.

xdevil
01-05-2008, 08:01 AM
V-am spus eu ca se califica Chelsea :). Stau si ma gandesc unde este fair-playul acela specific britanic, caci Liverpool nu a dat dovada de el in vreo doua randuri.
Btw, ce a fost asa de fenomenal la golul lui Babel? Greseala lui Cech, ca sutul a fost pe centrul portii.

sisu_stelistul
01-05-2008, 09:38 AM
Chelsea a castigat cum ma asteptam, acum probabil va pierde cu Manchester in finala, se pare ca echipele englezesti au fost la putere sezonul acesta.

cosmin targoviste
01-05-2008, 10:07 AM
Daca i-au batut pe Liverpool,sper sa ii bata si pe Manchester.Atmosfera fenomenala pe Stamford Bridge aseara.Cum se numeste melodia cantata de jucatori impreuna cu suporterii aseara,la sfarsitul meciului?Stie cineva?

kanye_west
01-05-2008, 10:19 AM
Forza Chelsea!! A fost un meci frumos aseara..sper sa castige finala Chelsea!!!

S3BBY
01-05-2008, 11:20 AM
Vise....va da Manchester 2-0;)

Ratonu
22-05-2008, 12:58 AM
S-a încheiat şi probabil cea mai slabă finală de când există o competiţie numită Champions League. Sunt puţin dezamăgit acum, pentru că preferam Chelsea în loc de Man United şi mai ales pentru că aveam un pariu în care o dădusem câştigătoare pe Chelsea, dar oricum, e printre cele mai retardate lucruri ca, atunci când ai un 11 metri care poate să-ţi aducă victoria, să nu ai şutul PE POARTĂ DRACULUI ca prioritate nr. 1.

@lyn
22-05-2008, 06:56 AM
S-a încheiat şi probabil cea mai slabă finală de când există o competiţie numită Champions League. Sunt puţin dezamăgit acum, pentru că preferam Chelsea în loc de Man United şi mai ales pentru că aveam un pariu în care o dădusem câştigătoare pe Chelsea, dar oricum, e printre cele mai retardate lucruri ca, atunci când ai un 11 metri care poate să-ţi aducă victoria, să nu ai şutul PE POARTĂ DRACULUI ca prioritate nr. 1.

Mie nu mi s-a parut chiar cea mai slaba finala din istorie, cred ca Man Utd merita intradevar trofeul, pt ca este cea mai buna din lume la ora actuala.