PDA

View Full Version : Champions League

Pages : 1 [2]

Danutz_dark_one
22-05-2008, 07:02 AM
Manchester a avut noroc urias la penalty-ul ratat de Terry :) cat despre Anelka, nu stiu daca se cuvenea sa traga el, mai bine tragea Cech :)

stephen
22-05-2008, 08:46 AM
Cea mai slaba? In niciun caz! Am gustat fiecare moment. Poate fi amara pentru cei care au tinut cu Chelsea. Nu ma asteptam ca Terry sa rateze (si a avut ghinion) dar eram 100% ca Anelka va da cu sutu'-n balta. La fel si cu Ronaldo, mingicar-mingicar dar la penalty a fost chiar patetic.

Ritmul a fost bun, e drept ca se putea si mai bine. Tevez m-a exasperat de multe ori, si tot nu inteleg de ce Sevchenko sta pe banca si intra Anelka la Chelsea. In rest totul a fost perfect.

Ah, si penalty-ul lui Owen Hargreaves a fost de manual!

gigimures
22-05-2008, 08:47 AM
N-a fost deloc slaba mai ales prima repriza dominata de Manchester, dar a doua a fost clar dominata de Chelsea (nu-nteleg cum de nu au inscris).Asteptam sa castige Manchester:D!

Petrov
22-05-2008, 08:48 AM
Manchester a avut si noroc dar merita sa castige cel putin dupa parcursul din grupe pana in finala unde a avut meciuri mult mai grele decat Chelsea.Eram 100% sigur ca nu va fi o finala spectaculoasa deoare la Chelsea mai rar spectacol sa vezi.Bv Manchester;)

M.I.L.32
22-05-2008, 08:54 AM
Imi pare rau pentru Chelsea ...dar asta e. A fost un meci frumos.

sisu_stelistul
22-05-2008, 09:13 AM
A meritat victoria Manchester, cand trebuia sa dea Anelka, au zis si comentatorii, gata finala :)

@lyn
22-05-2008, 09:13 AM
A fost un meci frumos, cred ca Manchester are o echipa moolt mai buna decat Chelsea. LA anul o vad tot pe Manchester in finala, dar impotriva Barcelonei sau a lui Real Madrid.

bullzeye
22-05-2008, 10:40 AM
S-a īncheiat şi probabil cea mai slabă finală de cānd există o competiţie numită Champions League. Sunt puţin dezamăgit acum, pentru că preferam Chelsea īn loc de Man United şi mai ales pentru că aveam un pariu īn care o dădusem cāştigătoare pe Chelsea, dar oricum, e printre cele mai retardate lucruri ca, atunci cānd ai un 11 metri care poate să-ţi aducă victoria, să nu ai şutul PE POARTĂ DRACULUI ca prioritate nr. 1.
Hai ca acum cred ca vorbesti din dezamagire. Vorbind numai din punctul de vedere al ritmului jocului si a felului cum a curs e departe de cea mai slaba finala din istoria UCL. Cea mai slaba a fost cu siguranta Juventus - Milan din 2003 care a fost mult sub meciul de aseara.

mns
22-05-2008, 11:53 AM
Haideti bre, inca mai tineti cu Chelsea? Nu mai e Mutu acolo de nu stiu cata vreme. :P

Ma intreb ce se intampla daca era o finala Barcelona - Chelsea, cred ca le implodau la unii capatanile nestiind cum sa faca fata situatiei de a avea echipele favorite jucand.

kanye_west
22-05-2008, 01:17 PM
A fost un meci frumos, cred ca Manchester are o echipa moolt mai buna decat Chelsea. LA anul o vad tot pe Manchester in finala, dar impotriva Barcelonei sau a lui Real Madrid.Daa...asa si eu pot sa zic ca o vad pe Chelsea mult mai buna decat Man Utd.
Si nu vad cum de merita Man Utd.sa castige finala...in prima repriza recunosc, a dominat tot ce se putea..dar apoi..nu a iesit in evidenta!
Mare noroc a avut Manchester..si chiar nu imi explic cum de a ratat Terry penalty-ul si cum de la lasat Avram Grant pe Anelka sa bata penalty!
Deci..pana si Carlo Cudicini cred ca baga mingea in poarta!

champion
22-05-2008, 01:32 PM
A fost o finala buna, parerea mea, si e bine ca s-au ajuns la penalty-uri, fiind suspansul mai mare. Iar dupa prima repriza, Chelski a cam pus stapanire pe joc, avand si doua bari. Pacat de Terry, a facut un meci bun. De Anelka nu mai zic nimic, nici nu merita sa fie acolo!

bogdan27
22-05-2008, 02:21 PM
ati vazut echipamentul lui chelsea??e super ,mie imi place,cica e echipament de "gala" dar nu a fost asa..:(( oricum e super echipamentul dar cred ca l-a folosit doar pt finala atat

:._.:LucyY:._.:
22-05-2008, 05:10 PM
Norocul lui Manchester a inceput cand Drogba a fost eliminat.El putea face diferenta la penaty-uri dar ma bucur ca a castigat Manchester ca e echipa mea favorita din strainatate:p

Ratonu
22-05-2008, 06:39 PM
ati vazut echipamentul lui chelsea??e super ,mie imi place,cica e echipament de "gala" dar nu a fost asa..:(( oricum e super echipamentul dar cred ca l-a folosit doar pt finala atat

Eu ştiam că e echipamentul pentru sezonul viitor, chiar am fost surprins cānd l-am văzut aseară. Oricum, nu-mi plac gulerul şi inserţiile de galben.

shinoda
22-05-2008, 11:29 PM
Echipamentul acesta l-au folosit si in campionat, nu este niciun echipament de gala.

Vladutzyy
30-08-2008, 05:41 PM
GRUPA A: Chelsea, AS Roma, Bordeaux, CFR Cluj

GRUPA B: Inter Milano, Werder Bremen, Panatinakos, Anorthosis

GRUPA C: FC Barcelona, Sporting Lisabona, FC Basel, Sahtior Donetk

GRUPA D: Liverpool, PSV Eindhoven, Marseille, Atletico Madrid

GRUPA E: Manchester United, Villarreal, Celtic FC, Aalborg

GRUPA F: Olympique Lyon, Bayern Munchen, STEAUA Bucuresti, Fiorentina

GRUPA G: Arsenal, FC Porto, Fenerbahce, Dinamo Kiev

GRUPA H: Real Madrid, Juventus Torino, Zenit St. Petersburg, Bate Borisov

Cine credeti ca va castiga Champions League anul acesta? :) eu as miza dinnou pe Manchester UTD :D

sebseb
30-08-2008, 05:43 PM
Eu cred ca va castiga Real Madrid,dar as vrea se castige Barcelona sau Steaua:)

masterfield95
30-08-2008, 06:10 PM
cred ca liverpool va castiga anul acesta

Ratonu
30-08-2008, 06:29 PM
Sper să fie Arsenal, dar cred că va fi Chelsea. Oricum, mai rău decāt sezonul trecut nu prea se poate.

Varaloi
30-08-2008, 07:24 PM
Eu imi pun sperantele in Liverpool, dar dupa ce a aratat in dubla cu Standard Liege, ma indoiesc. Cred ca va castiga Chelsea :(

Ratonu
16-09-2008, 09:41 PM
Liverpool continuă să fie o echipă norocoasă. E 1-2 la Marseille după ce Lorik Cana a deschis scorul dintr-o fază frumoasă cu o demarcare excelentă şi o pasă peste apărare a lui Benoīt Cheyrou, cormoranii egalānd cu un incredibil şut de bulan al lui Steven Gerrard ce a urmat unei greşeli teribile a īnchizătorului Modeste M'Bami şi preluānd conducerea printr-un penalty transformat de Gerrard şi obţinut de Torres graţie lentorii apărării braziliene a lui OM. Īn rest, gazdele au mai făcut nişte faze spectaculoase prin Ben Arfa, Niang şi Baky Koné, īn timp ce Liverpool a fost chiar mai plictisitoare, dar şi mai absentă din joc ca de obicei, rămānānd cumva eficientă.