View Full Version : No Romania or Divizia A in TCM2005
MYself
29-08-2004, 10:25 AM
Intr-unul din cele 3 filmulete Fifa2005 "Jurnalul producatorului" Isaac spune despre Football Fusion ca va merge mult mai bine deoarece i-a convins pe cei de la TCM sa foloseasca aceeasi baza de date. Asta inseamna, aceleasi echipe. Si cum in Fifa2005 nu va fi nici o echipa romaneasca.....trageti singuri concluzia.
stefan
29-08-2004, 10:40 AM
In concluzie eu stiu unele chestii si iti zic ca nu ai dreptate :P adica mai mult sper ca nu ai dreptate, da nu cred sa ne lase pe afara in tcm
LiviuRO
29-08-2004, 10:45 AM
Poate o sa aiba o surpriza EA, sa le sparga cineva site-urile, daca ne ignora si acum... Si asa sunt romanii mari hackeri.
bla bla bla, vorbe in vant :P nu vorbiti aiurea si nu raspnditi zvonuri tampite :P normal ca cele 2 jocuri folosesc aceeasi baza de date :P la fel a fost si anul trecut si la fel va fi si anul asta, si oricum afirmatia lui MYSELF e lipsita de o baza reala, doar nu baga in TCM doar campionatele din fifa... :P
DarkComy
29-08-2004, 02:40 PM
stie mns ceva dar ne tine in suspans :P
cam cati mega o sa aiba patchul RTCM?
in ceea ce priveste tcm 2005 ma cam indoiesc ca n-o sa bage romania
Va baga romania pentru ca jocul sa aiba cat mai multe ligi, sa fie cat mai real, adica, sa poti transfera orice jucator de oriunde si bla bla...
RaPiDuTz
29-08-2004, 09:02 PM
lol...ne`au bagat anu trecut ne baga si asta...nu ar avea de ce sa scoata Romania...chiar si de ar lasa echipele alea :P :D
MYself
30-08-2004, 02:26 AM
Originally posted by mns@Aug 29 2004, 12:08 PM
bla bla bla, vorbe in vant :P nu vorbiti aiurea si nu raspnditi zvonuri tampite :P normal ca cele 2 jocuri folosesc aceeasi baza de date :P la fel a fost si anul trecut si la fel va fi si anul asta, si oricum afirmatia lui MYSELF e lipsita de o baza reala, doar nu baga in TCM doar campionatele din fifa... :P
Now...mns...stiu ca esti o autoritate in domeniu si ultimul lucru pe care asi vrea sa-l fac este sa te contrazic fara o baza reala la ceea ce spun. Acum...eu pe cine sa cred...pe tine, care faci patch-uri (f. bune de altfel, congrats) pt fifa sau pe Isaac, care este "PRODUCER ON FIFA" ca sa-l citez, si care spune cam pe la sfarsitul celui de-al doilea producer diary( care se gaseste pe site-ul oficial Fifa2005) urmatoarea chestie : "AS YOU PROBABLY DIDN'T KNOW BEFORE, BUT TCM AND FIFA HAD DIFFRENT DATA BASES, NOW WE FINNALY COT THEM TO USE THE SAME DATA BASE". So, daca ai fi in locul meu pe cine ai crede? Iar chestia cu THE SAME DATA-BASES inseamna aceleasi stats-uri pentru jucatori,aceiasi jucatori, ACELEASI ECHIPE. Pot sa adauge Romania\Divizia A ca la CM sau la TCM ante2004, cand acelea existau acolo, dar nu se putea juca cu nici o echipa, ci doar juca impotriva lor (amicaluri) sau cumpara jucatori.
Anyway, nu tin neaparat sa demonstrez ca Romania nu va fi in TCM, eu doar spuneam ce a zis Isaac. Deci...mns, inainte sa spui ca "vorbim aiurea, raspandim zvonuri tampite si facem afirmatii fara baze reale" poate ar trebui sa te informezi tu mai intai si sa verifici sursa pe care am dat-o.
stefan
30-08-2004, 12:18 PM
cu toate ca unii ne cred total pe langa (mns e mai secretos :P) e normal sa zica the same database pentru ca e o baza de date mare, si doar o parte dintre echipe si campionate merg in FIFA (ar fi culmea sa se faca de 2 ori fiecare echipa, odata pentru FIFA si odata pt TCM :P ) si dupa unii dintre voi ar trebui sa avem campionatul "rest of the world" in TCM. Si oricum sursa noastra este muuult mai sigura decat ce ai citit tu pe net si felul in care ai interpretat :P
MYself
30-08-2004, 08:32 PM
DooD...get the f*****g video...nu am "citit pe net", spune chiar bulanjiu ala in filnulet. Si nu lucreaza aceleasi echipe la fifa si la tcm, e doar acelasi game engine. OK...vorbesc prostii, probabil voi ati luat masa ieri dimineazta cu tipu. :)
Nu, serios, luati filmuletul de pe www.fifa2005.ea.com si vedeti acolo.
nu chiar masa,da au chatuit :)
stefan
30-08-2004, 09:59 PM
Originally posted by MYself@Aug 30 2004, 08:32 PM
DooD...get the f*****g video...nu am "citit pe net", spune chiar bulanjiu ala in filnulet. Si nu lucreaza aceleasi echipe la fifa si la tcm, e doar acelasi game engine. OK...vorbesc prostii, probabil voi ati luat masa ieri dimineazta cu tipu. :)
Nu, serios, luati filmuletul de pe www.fifa2005.ea.com si vedeti acolo.
mda, daca chiar vrei sa stii rosterul e facut de aceiasi oameni si la FIFA si la TCM....de unde stiu asta? pai sa te uiti la TCM 2005 la credits dupa 2 romani :P
jaja, cand apare jocu uita-te la credits la fifa si tcm, daca vrei uita-te si la 2004 :P la amandoua, djmozart nu intra decat anu asta :P dar stie si el :P dar e altcineva acolo
stiu ca nu vb in cunostinta de cauza, deci :P eu unu stiu ca nu am lucrat pentru niste pixuri si postere second hand cu urme de cesti de cafea de la aia din filmulete plus cativa galbeni doar ca sa nu fie romania in tcm :P
danutz_andrey
02-09-2004, 04:24 PM
"in joc va fi romania ca anul trecut, fara licenta (numele echipelor vor fi .. S. Bucuresti) in rest totul va fi normal, plus ca anul asta nu mai e bugul acela ca echipele din b nu vor promova "
De ce nu ne-ai zis si noua asta mns? :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.