View Full Version : Olimpiada 2004
RaPiDuTz
14-08-2004, 06:09 PM
cum de nu exista topicul asta deja ? :unsure:
Acum exista :D
Ma gandesc ca doar pe la gimnastica...si innot impuscam niste medalii...si poate box....in rest..lasam si la altii :P
De exemplu azi la scrima castigatorul de acum 4 ani (un roman..imi scapa numele) a fost eliminat din sferturi..
danutz_andrey
14-08-2004, 07:12 PM
Cred ca te referi la Covaliu,parca asha il cheama.....si ma mir,deja a fost eliminat?Mare pacat...
Mai avem sanse la medalie la tenis de masa,si cam atat.
cred ca o sa luam cu greu ceva medalii anul acesta, doar la gimnastica si canotaj zic eu ca avem sanse reala, pacat ca la alte sporturi (si de echipa) nu avem reprezentati (ma refer la handbal in special)
RaPiDuTz
14-08-2004, 08:56 PM
mda...
mai aveam sanse reale la impuscat dar Babii a fost eliminat azi :(
sa nu uitam de Judo unde una dea noastra a fost eliminata in semifinale de o japoneza dupa care a pierdut si finala mica...macar un bronz acolo daca luam :(
iar la inot 2 de`ai nostrii nu au reusit sa ajunga in finala :(
vestea buna e ca la vasle am reusit sa ne calificam in finala cu 2 fete la o distanta de 12 secunde... :D
voi pe ce posturi va uitati la olimpiada?
se pare ca in seara englezii au luat argintul la sarituri in apa pentru prima oara dupa 1960 !!!!!!
RaPiDuTz
14-08-2004, 10:46 PM
pai azi toata ziua pe tvr-uri a dat din JO
DarkComy
15-08-2004, 01:25 PM
mie imi pare rau de tot de Dragos Coman de la inot care nu a reusit sa se califice , pacat ca era bun . Il stiu de cand am facut generala mai vorbeam cu el
Cand eu eram a 7 el era parca a 11
Bafta Romanilor si sper ca la gimnastica la fete sila baieti sa le scoatem sportul asta din cap
m-am uitat si yo azi la atletism la fete si aia le dadeau numai pe americance
ce nesimtiti
parca ar primi bani in plus dak le arata numai pe alea
RaPiDuTz
15-08-2004, 07:12 PM
probabil vroiai sa scrii gimnastica nu atletism...
e bine ca ne`am calificat in finala si cu baietii si cu fetele (de pe primu loc :D )
poimaine e finala unde sper sa luam cateva medalii ca pana acum e seceta in celelalte sporturi
danutz_andrey
15-08-2004, 07:48 PM
Pai poate mai luam medalii la canotaj,chiar dak azi fetele nu s-au calificat,mai exista maine o runda preliminara parca.A si sa nu uit la calarie concurentul e de la mine din oras,dar nu cred ca va lua o medalie.
-Razvan-
15-08-2004, 09:40 PM
M-am uitat si eu azi la gimnastica! Concluzia: mama ce urate!!! In afar` de o romanca de-a noastra (nush cum o cheama)....in rest niste slute de park priveam Miss travesti nu Gimnastica!
RaPiDuTz
16-08-2004, 12:32 AM
loooool...ce dreaq credeai mha ? ca sunt fotomodeale ? :P
sunt mici...pm
alea din America parca aratau ceva mai bine... :huh:
DarkComy
16-08-2004, 12:41 PM
Cristina Ponor cred ca e romanca de care vorbesti (e draguta :naughty: )
Pe mine m-a distrat Cristian Topescu comentatorul care zicea ca gimnasta romanca Cristina Ponor e mai diferita fata de celalalte romance ca ea e mai inalta decat restul colegelor avand fantastica inaltime de 1.70 m iar cea mai mica de la noi din lot are 1.55m parca
Cel mai mic concurent si cel mai tanar de la olimpiada e un pusti din China parca care are 14 ani si 1.50 m
danutz_andrey
16-08-2004, 01:29 PM
Stiam ca pustiu de care zici tu are 1.30 :)
Si cel mai inalt e tot un chinez,baschetbalist Mio(parca ;) 2.16
DarkComy
16-08-2004, 03:48 PM
1.30 , 1.50 pe aproape :D . Probleme gogule ??? :P
numai stiu dak Mio il cheama da e cel mai inalt si e singurul chinez care joaca in NBA
RaPiDuTz
17-08-2004, 01:24 AM
azi Romania a inceput sa ia medalii !
am reusit la gimnastica cu echipa de baieti sa luam pt prima data in istorie o medalie...un bronz
ps: la sydney ne clasasem pe locul 7... :)
danutz_andrey
17-08-2004, 01:14 PM
E bine ca am luat si noi o medalie,chiar dak e ea de bronz.....La box vom lua sigur 1 medalie,dak nu 2,sa speram ca vor fi de aur.
vladutz88
17-08-2004, 02:02 PM
Yan Ming il cheama si e chinez...
Ai naibii japonezi cu ninja lor :ph34r:
Dar si noi am ratat la paralele si la bara fixa.
Asta e...
La gimnastica luam sigur medalie, dar care...
RaPiDuTz
17-08-2004, 04:23 PM
echipa de fete va evolua azi din cate stiu...cu siguranta va fi primul aur ! :D
danutz_andrey
17-08-2004, 04:25 PM
Da,suntem prea buni la gimnastica ca sa ne poata bate cineva :) ....pacat ca la alte sporturi suntem destul de slabi.
ma uitam ieri la hanbal si juca croatia cu slovenia
dak ar juca romania la hanbal masculin cum joaca la feminin sigur am ajunge si noi pe locurile 5-6
DarkComy
17-08-2004, 06:28 PM
mie imi pare rau ca a cazut ala :alida: dar tot nu cred ca ne luam locul 2 . Dragulescu a dezamagit la SOL si la BARA :alida:
danutz_andrey
17-08-2004, 07:30 PM
Romania a castigat prima medalie la Olimpiada prin Camelia Potec la inot.Sper ca cesta sa fie inceputul unui lung sir de medalii.
-Razvan-
17-08-2004, 09:05 PM
Originally posted by DarkComy@Aug 16 2004, 12:41 PM
Cristina Ponor cred ca e romanca de care vorbesti (e draguta :naughty: )
Asa o cheama...si ai dreptate!
Iata ca am castigat pentru a doua oara consecutiv medalia de aur olimpica la gimnastica pe echipa...se vede ca suntem in forma la aceasta disciplina si asteptam mai multe medalii de la etapele de individual compus !!
dj-cata
18-08-2004, 02:05 AM
eu sper la inca 2-3 medalii la gimnastica.
la restul sporturilor nu stiu la ce mai putem lua in afara de canotaj si poate box
danutz_andrey
18-08-2004, 07:31 PM
La calarie,sportivul nostru s-a clasat pe locul 75 din totzi atatia sportivi.Pur si simplu s-a facut de rusine.
Ratonu
18-08-2004, 11:38 PM
Cum adica domne s-a facut de rusine? E bine ca a participat. Hai sa te intreb o chestie. Ai auzit vreodata de Trevor Misipeka? E un atlet din Samoa Americana. Cand il privesti, te gandesti ca e probabil de la aruncarea greutatii sau de la alta disciplina de genul asta... El concureaza, insa, la sprint si are un record probabil mai slab ca al meu la 100 m plat, dar participa la toate campionatele importante! Si lumea il aplauda! De ce sa nu inscriem si noi cat mai multi sportivi la cat mai multe probe?
RaPiDuTz
19-08-2004, 03:32 AM
urat e totusi ca cica nu vor sa plateasca drumul lui de intors si mancarea calului parca...URAT !
DarkComy
21-08-2004, 01:45 PM
Al treilea aur adus de rame!
Echipajul de două rame feminin, Viorica Susanu - Georgeta Damian a adus astăzi Rom?niei a treia medalie de aur de la Atena! Cele două au terminat cursa de 2000 de metri ?n 7 minute, 6 secunde şi 55 de zecimi, fiind urmate de echipajul britanic (7:08.66) şi de cel al Belarusului (7:09.86). Echipajul de două v?sle Simona Strimbeschi - Camelia Mihalcea a ieşit pe locul 5 ?n finala de astăzi.
:mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
dj-cata
21-08-2004, 02:42 PM
ce pacat ca nu avem si nationala de fotbal la olimpiada....luam si acolo o medalie. am fi avut o super echipa cu radoi,zicu,marica,rat,vasilache,cocis,tamas si inca un jucator care putea sa fie pancu sau mutu..
DarkComy
21-08-2004, 04:27 PM
l-ai uitat in lista si pe Keseru :P
RaPiDuTz
22-08-2004, 12:05 AM
bha ce nesimtiti...
simion a fost eliminat si arata la stiri cum pur si simplu egipteanul ala sau ce era dadea pe langa si arbitrii punctau...fantastic !
arbitrii chiar sunt prosti la JO astea...la gimanstica ca ala era pe locul 12 dupa 3 aparate fiind american l`au facut campion olimpic iar al nostru a trebut sa se multumeasca cu locul 5 ca deh...e roman...au fost suspendati cica vreo 3 arbitrii...
RUSINE !
eh, sa lasam lucrurile rele in urma, macar am mai castigat pana acum inca doua titluri olimpice sau trei titluri olimpice, astfel in mom de fata avem 5 medalii de aur si 2 de bronz, daca nu ma insel :)
Originally posted by RaPiDuTz@Aug 22 2004, 12:05 AM
bha ce nesimtiti...
simion a fost eliminat si arata la stiri cum pur si simplu egipteanul ala sau ce era dadea pe langa si arbitrii punctau...fantastic !
arbitrii chiar sunt prosti la JO astea...la gimanstica ca ala era pe locul 12 dupa 3 aparate fiind american l`au facut campion olimpic iar al nostru a trebut sa se multumeasca cu locul 5 ca deh...e roman...au fost suspendati cica vreo 3 arbitrii...
RUSINE !
pai sa le fie rusine ca asa e
yo nu m-am uitat ca ma uitam la echipa sa vad ce e cu transferurile :D
mie mi-a zis unchimiu ca Simion dadea 5 pumni si nimic iar ala dadea 1 pumn si un punct
hai in Grecia sa-i luam la bataie :D :D :D :D
mama lor de arbitri
Trei dintre arbitrii concursului masculin individual compus, din cadrul competitiei de gimnastic? de la Jocurile Olimpice, au fost suspendati de Federatia International? de Gimnastic? (FIG), dup? o reevaluare a notelor acordate de acestia.
?n urma protestelor delegatiei Coreei de Sud, FIG a analizat notele acordate de arbitri ?n finala concursului individual compus, care s-a desf?surat miercuri si a fost c?stigat? de gimnastul Paul Hamm, din Statele Unite. Concluzia a fost c? sportivul sud-coreean Yang Tae Young, medaliat cu bronz, a primit o not? de plecare gresit? la exercitiul de la paralele, 9,90 ?n loc de 10.
?n finala concursului individual compus, rom?nii Ioan Suciu si Marian Dr?gulescu au ocupat locurile 4, respectiv 8.
Presedintele FIG, italianul Bruno Grandi, a convocat o reuniune extraordinar? a Comitetului Executiv al forului international pentru a "proceda la o analiz? imediat? a concursului masculin individual compus". Oficialul FIG a explicat ?ns? c? punctajele acordate de arbitri nu pot fi schimbate si c? regulamentul nu permite ?naintarea de contestatii.
"Pentru a proteja integritatea FIG si a arbitrilor si pentru a asigura o c?t mai bun? prestatie a judec?torilor la JO, Comitetul Executiv al FIG a decis s?-i suspende pe cei trei arbitri", se arat? ?ntr-un comunicat al forului international, f?r? a fi precizate ?ns? numele si nationalit?tile celor trei.
ia ascultat pe koreeni si nu pe romani care parca au protestat si iei
DarkComy
22-08-2004, 02:39 PM
niciodata nu mi-au placut jocurile in care romanii trebuie sa primeasca note din partea juriului mereu am fost furati MEREUUUUUU <_< :flipa: :nashpa:
RaPiDuTz
22-08-2004, 10:57 PM
super zi pt Romania la olimpiada... am luat o medalie de aur si 3 de argint din care stiu... :)
Floyd
22-08-2004, 10:59 PM
Cu toate greutatile pe care ni le fac arbitrii si cu toate interesele de culise sunt sigur ca sportivii nostri vor contunua sa cucereasca medalii. In acest moment suntem pe locul 10 la total. Daca tinem cont de situatia noastra ca tara, de numarul scazut al participantilor nostri la Olimpiada si de numarul total al tarilor participante, eu zic ca cel putin pana acum e o mare performanta!
RaPiDuTz
23-08-2004, 02:21 AM
cu siguranta e o mare performanta...si mai avem sanse sa mai luam cateva medalii...cel putin una sigur la box parca...
Ban aia a concurat la sol ?
ps : pe gsp scria ca suntem pe 9 la medalii ;)
dj-cata
23-08-2004, 06:01 AM
R - am luat 3 medalii de aur si 2 de argint :) frumoasa zi
DarkComy
23-08-2004, 01:18 PM
toti sunteti pe din afara :lol: :P
ieri am luat 3 medalii de aur : canoe 2 persoane , canoe 8+1 , si simona rosu la gimnastica la sarituri
3 de argint : Marius Urzica la cal cu manere ( trebuia aur ne-au furat arbitrii :nashpa: ) , Marian Dragulescu la sol (au avut exact aceeasi nota iar la departajare au avut un motiv tare ciudat iar ne-au furat :nashpa: ) , Marian Oprea la sarituri la atletism la triplu salt
Mi se pare ca si azi avem gimnastica :mishto:
RaPiDuTz
23-08-2004, 04:10 PM
deci azi concureaza Ban da ? :)
probabil va lua aurul :P
ce supriza...medalie la atletism la baieti...putini se asteptau...
nu va mai concura azi Ban pentru ca nu sa refacut iar in locul ei va fi Sofronie
RaPiDuTz
23-08-2004, 04:59 PM
aha...e bine si asha :P
la box gherghe ala se bate azi ?
danutz_andrey
23-08-2004, 07:03 PM
Nu cred,azi se bate Viorel Simion.....
aseara a fost gimnastica?
ca nu stiu ca am fost la o terasa meseriasa in Drumu Taberei se cheama Azurro si dupa ce am venit a venit si doi jucatori de la Steaua care erau Dica si cred ca Balan care sa imbracat foarte naspa
Time2Chill
24-08-2004, 09:43 AM
Buey, aseara la olimpiada a fost cel mai MARE FURT pe care l-am vazut, la faza cu rusu, au vrut sa-i scoata pe americani in fatza, da na-u putut de public.
BV pt public (asta a fost doar pe Euro sport). Publicu a huiduit 5 min decizia data de arbitrii.......
:mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
RaPiDuTz
24-08-2004, 03:24 PM
americanii astia sunt prea nesimtiti...cica vor sa adune 100 de medalii la jocurile astea olimpice...m**e lor ! <_<
Ady > am luat aur prin ponor si argint prin sofronie ;)
ah...si un bronz prin urzica
lol
stiu cine a luat de toate
ponor 2 aur
sofronie 1 argint
eremia 1 bronz
dragulescu 1 bronz
DarkComy
25-08-2004, 09:07 PM
Ionela Tarlea a luat argintul la 400 metri garduri :mishto: :mishto: :mishto:
RaPiDuTz
25-08-2004, 09:50 PM
chiar a fost buna in seara asta...cica nu avea sanse foarte mari...
totusi nu am inteles d c statea acolo jos dupa ce sa terminat cursa ca totusi e o performanta pt Romania medalia luata de ea...
DarkComy
26-08-2004, 02:08 PM
ea a venit dupa o accidentare si iti dai seama ca pur si simplu nu se astepta sa castige medalia ( mai ales de argint) . BRAVOOOOOOOOO EI :mishto:
Ieri a luat Ionut Gheorghe bronz si acum suntem pe 10 la total
R -> sa stii ca americanii au sanse sa ajunga la 100 de medalii
acum cred ca au in jur de 90
danutz_andrey
28-08-2004, 11:10 AM
La fotbal Argentina a castigat medalia de aur in fatza Paraguayului scor 1-0,gol Tevez.Am vazut meciul si Argentina are de departe cea mai buna echipa olimpica mai ales ca are un varf de super-clasa cum este Tevez care a dat 8 foluri in 7 meciuri.
a luat acum vreo 10 minute Maria Cioncan bronz la 1500 de metri
RaPiDuTz
28-08-2004, 09:34 PM
mijto...
ieri a luat si Gherghel ala bronz dupa ce a fost batut in semifinale...
inaintea medaliei luata de Maria Cioncan cazusem pe 11 la medalii si ne intrecusera ungurii :o
DarkComy
29-08-2004, 02:41 PM
whattttttttttttttttttttttttttt? :injur: :injur: cum sa ne intreaca ma UNGURIIII :flipa:
danutz_andrey
29-08-2004, 03:25 PM
Ne-au intrecut,acum suntem pe 13
Apropo americanii au strans 100 de medaliii si cred ca 20 sunt sigur nemeriatate. :nebun:
wtf?
au strans deja 100
dak o da Hamm pe aia a lui o sa aiba 99 :lol:
ai dreq sclavi
100 de medalii
nesimtiti
RaPiDuTz
29-08-2004, 09:05 PM
mda...am terminat pe 14 la medalii...
acum este festivitatea de inchidere :)
danutz_andrey
30-08-2004, 08:35 AM
Nu m-am uitat la festivitate,dar cred ca a fost oricum ceva frumos.
Pt. noi e bun locul 14,din atetea tari,e chiar excelent. :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.