PDA

View Full Version : sabotaj sau nu ?????????????

Time2Chill
10-08-2004, 10:56 AM
Primul eşec, prima durere, primele suspiciuni. ?nfr?ngerea din Giuleşti a aruncat Steaua ?n mijlocul unei dileme: n-au vrut unii roş-albaştri să joace la adevărata lor valoare? ?ntrebarea pe care şi-au pus-o toţi oficialii din Ghencea face parte dintr-un scenariu conform căruia c?ţiva fotbalişti, apropiaţi de fostul tehnician, Victor Piţurcă, n-ar fi trup şi suflet alături de noul antrenor. Chiar Walter Zenga a fost siderat de prestaţia unor elevi de-ai săi, care şi-au neglijat total sarcinile de joc.

Principalul vizat este Florentin Dumitru. Apatic şi neinspirat, acesta a şi fost schimbat ?n minutul 62 cu Pitu. Numele lui Dumitru, alături de cele ale lui Trică sau Claudiu Răducanu, a fost asociat şi acum trei ani cu eşecul lui Olăroiu ?n Ghencea, c?nd apăruseră voci care susţineau acelaşi scenariu de acum, cu jucători neimplicaţi suficient ?n susţinerea tehnicianului ce-l ?nlocuise pe Piţi. Unul dintre copiii de suflet ai lui Piţurcă, fotbalistul de bandă dreaptă e şi printre favoriţii lui Gigi Becali. Din cele 117 meciuri ?n Divizia A jucate la Steaua, Dumitru a fost de 98 de ori integralist, iar ?n ultimii patru ani şi jumătate a luat loc o singură dată pe banca de rezerve

Gigi Becali: "M-a deranjat lipsa de dăruire a unora. E vorba despre o jumătate de echipă. Dar ?n nici un caz nu mă g?ndesc la trădare. Varianta asta e exclusă! Băieţii nu joacă pentru Piţurcă, ci pentru ei şi viitorul lor".

Victor Piţurcă s-a limitat să declare: "Nu pot răspunde la speculaţii idioate. Varianta asta e de domeniul fantasticului. Dacă un jucător ar face aşa ceva, n-ar mai exista pentru mine".

voi ce parere aveti?????????????????
a prins o zii proasta sau nu?????????????

Floyd
10-08-2004, 01:23 PM
Am citit articolul dar cel mai important mi se pare cel al lui Radu Paraschivescu. Cel la care te referi tu este destul de speculativ iar eu nu cred in aceste speculatii.

dj-cata
11-08-2004, 12:22 AM
nici eu nu prea as crede...dar de cand a venit zenga la echipa orice e posibil

Tuby
11-08-2004, 12:46 AM
Sa inteleg cata ca esti dintre multii care nu agreeaza venirea italianului la Steaua... :P
Eu am incredere ca face meserie si sper sa ramana macar un sezon....si cu rezultate notabile...o primavara europeana ar fi super..
Poate daca ar veni Lacatus presiunea conducerii si a suporterilor ar fi prea mare si s-ar fi vazut in rezultatele echipei...

faboulos84
22-03-2005, 06:52 PM
Sabotaj ??? e cam dur spus, yo zic ca intr-un fel e de inteles neintrducerea lui florentin in primu' 11 NU ARE MECIURI IN PICIOARE . Yo zic ca el este de vina pt ca n-a acceptat sa intre in ultimele 10 minute, nu asa procedeaza un fotbalist profesionist.

tobo
22-03-2005, 11:09 PM
nu a fost nici un sabotaj mai baietilor, nu stiu cum va puteti gandi la asa ceva... ce interes avea sa piarda zenga ??? cand el, cu cat ajunge mai departe, cu atat se apropie de echipele mari ale europei, si sa antreneze in ITALIA. Asa ca, lasati prostia asta cu sabotaju...

Time2Chill
22-03-2005, 11:16 PM
voi ati citit despre ce era vb???? era vb k fl dumitru si inca cativa fusesera acuzati k nu auu vrut sa joace cum tre la meciu cu rapidu din vara, topicu asta n-are treaba cu meciu de duminica. cat despre acest incident nu vreau sa comentez

tobo
22-03-2005, 11:18 PM
atunci, sa ma scuzati ca am facut offtopic :offtopic:

stefan
22-03-2005, 11:42 PM
TOPIC CLOSED

PS. Imi place, cand pierdeti un meci e blat, sabotaj, dezastru intergalactic si tzunami monstruos, cand castigati sunteti cei ami tari, meritati pe deplin victoria, va pishati pe toti :P