View Full Version : Puneti si voi fisierele in Romania!
MascaMan
28-02-2003, 09:27 AM
Salut, mah de ce nu puneti shi (sunt cocalar de mirc) voi toate fisierele astea pe un server in Romania, pentru ca foarte multi care au conexiuni la net prin cablu au limita pe traficul inafara, asa ca cel mai simplu ar fi sa-l puneti in Romnia, pe un server cum e 3x.ro sau as.ro sau rol.ro sau home.ro , ai de unde sa alegi la host-uri. :)
sanshine
28-02-2003, 09:31 AM
Ai dreptate, tocmai de-aia FifaRomania se va muta in curand pe un server nou. unde? deocamdata, secret! :wink:
cam asa ceva.. :P
dar noi nu putem oricum sa le punem la 3x, eu unul m-am saturat de serviciile free
MascaMan
05-03-2003, 09:00 PM
Aveti dreptate cu HOST-urile FREE, dar io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) zic ca se pot gasi si alte variante, cum ar fi sa cautati sponsori.. :) Pe 3x.ro e limita de fisier la 2mb, si poti sa pui acolo 50 de fisiere de 1.9 mb , si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) zic ca se pot face mai multe arhive la fiecare fisier peste 2 mb.. e nasol, dar e mai rapid, mai rentabil si toti cei de pe dial-up au de castigat.. Iar daca am zis de sponsori de ce nu vorbiti cu Webmasteru' de la gameszone.ro sa va sponsorizeze el, pentru ca serveru' lui hosteaza multe alte site-uri asemanatoare, acu va las shi (sunt cocalar de mirc) oricum sa stiti ca faceti treaba buna si asa! Bafta! :D
si cum vb cu webmasteur de la gameszone, nu ne putem baga in seama asa...
bagati si voi ce aveti pe kazaa si spuneti pe site ca le-ati bagat pe kazaa daca bagati.
cred ca glumesti...kaza??? ala e program de p2p
paul_
13-03-2004, 05:15 PM
hmmm .. :oops: :oops: :oops:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.