View Full Version : LA MULTIII ANIIIII
DarkComy
06-08-2004, 12:18 PM
Azi s-au indeplinit 2 ani de la aparitia Fifaromania :mishto: Sa ne traiasca si cei care au avut grija de site si de patchurile de pana acum :mishto: :bere: :party: :party: :valuri: :valuri: :lamultiani: :lamultiani:
sharky-
06-08-2004, 12:32 PM
La multzi ani, si cat mai multe patchuri in continuare :party: :party: :party: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani:
rekinu
06-08-2004, 12:32 PM
LA MULTI ANI FIFAROMANIA SI LA CAT MAI MULTI ANI PLINI DE PATCHURI:P!!
vali16_84
06-08-2004, 01:03 PM
La Multi Ani FifaRomania!!! si eu tot in 2002 am aflat de site-ul asta..stiu ca faceam in fifa 2002 divizia A si m-am gandit sa incerc sa caut pe google echipe din romania...si uite asa am dat de fifaromania...pe forum m-am inregistrat in '04 pt. ca nu prea stiam yo atunci ce ala forum :P ... :valuri:
Imi aduc aminte acum 2 ani, cand ma gandeam daca este vreun patch romanesc pt FIFA 2002, si am dat pe google si Dumnezeu m-a adus pe FifaRomania. Multumesc FifaRomania si urez un calduros LA MULTI ANI, si plini de patchuri :) :valuri: :lamultiani:
La MuLtI AnI FiFaRoMaNiA!!!!!!!!!!!! :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani:
Time2Chill
06-08-2004, 04:36 PM
HAPPY BYRTHDAY FIFAROMANIA :party: :party: :party: :party: :sarbatori:
La multi ani fifaromania :party: :party: :cooool: :valuri: :valuri: :lamultiani: :lamultiani:
RaPiDuTz
06-08-2004, 05:03 PM
chiar daca pe forum sunt de mai putin de 1 an pe site intru aproape de cand s`a infiintat si intram foarte des sa vad ce patchuri au scos sau vor mai scoate baietii de la FifaRo care s`au si inlocuit pe durata celor 2 ani...asha ca tin sa le multumesc tuturor celor care au lucrat in acest timp la tot ce tine de FifaRomania...
Sper sa continuati cu patchurile de foarte buna calitate ca cele de pana acum si sa speram cu totii ca EA vor face si ei un Fifa mai bun pe viitor ca sa avem pe ce pune RCIF-urile :)
LA MULTI ANI FifaRomania !!!! :lamultiani:
danutz_andrey
06-08-2004, 06:01 PM
La fel ca si R,si eu sunt de mai putin de 1 an pe forumul asta,dar de site auzisem cu mult ti,mp in urma si abia ashteptam sa scoateti cate un patch nou.
La multi ani Fifaromania!
-Razvan-
06-08-2004, 10:07 PM
!!!LA MULTI ANI FIFA ROMANIA!!!
Am doar 1 an p forum dar prin FIFARo mi-am facut o multime de cunostinte...
Sa traiasca si sa avem cat mai multe RCIF impreuna!!!
Ratonu
06-08-2004, 10:19 PM
Yeeey!!! La multi ani FIFA Romania!!! Sper (in calitate de baiatu nou din echipa) sa contribui si eu la continuul progres al patch-urilor RCIF. Sper, de asemenea, sa putem sarbatori si a 5-a aniversare, daca se poate, in aceeasi formula... Numa bine! :bere:
Andrei_C
06-08-2004, 11:37 PM
La multi Ani FifaRomania !!! :lamultiani: :valuri: :lamultiani: .... si la mai multe aniversari ... :betie:
La multi ani....cat mai multi in ,speram, aceeasi alcatuire a echipei...si multumim pentru ceea ce faceti pentru noi...
Spor in continuare...
LiviuRO
15-08-2004, 06:12 AM
cu intarziere, dar, urez si eu "La multi ani!" Fifeiromania. Felicitari mns, edy_jozsa, catalinc7 pentru o idee remarcabila si mai ales pentru materializarea unui ideal. Multumim :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.