PDA

View Full Version : FCDB XP 2003 !!

sanshine
27-02-2003, 03:04 PM
Ura!! Apare FCDB XP 2003. Deocamdata e in faza de beta-testing, dar uite ce poate sa faca (traducere aproximativa din franceza):

1)Deschiderea bazelor de date FIFA 2003
2)Alegerea libera a fisierelor utilizate (este posibila, desi nerecomandata, utilizarea impreuna cu Creation Centre)
3)Ligi:
-Editarea numelui
4)Echipe:
-Creare
-Mutare
-Clonare
-Editare (nume, buget, echipe rivale, stadion, artificii in timpul meciului, capitan, executantii loviturilor libere, strategie, titulari, afisarea 3D a echipamentului, importul echipamentelor, comentarii, date statistice, etc.)
5)Jucatori:
-Adaugare
-Copiere (Clona sau nou)
-Transferare
-Stergere
-Editare (Nume, prenume, nationalitate, valoare, datele din sezonul precedent, inaltime, greutate, skill-uri, comentarii etc.)

Pentru mai multe informatii, inclusiv 2 screenshot-uri:
Fifa French Touch (http://www.virtual-sports.net/fifa/index.php)

mns
27-02-2003, 08:26 PM
heehe, mishto de tot, macar asa vom face patchurile mai usor...

sanshine
17-03-2003, 06:39 PM
incep sa se inghesuie editoarele. EA Sports l-a angajat pe Chau Le (autorul FEd 2001 si 2002) sa lucreze la un update pentru Creation Centre, care o sa apara pe la sfarsitul lui aprilie. Pe forumul SoccerGamng e deja o lista oficiala de cereri de 7 pagini :P

mns
17-03-2003, 07:12 PM
hmm, de cand nu am mai fost pe la forumurile soccergaming... sper sa apara cat mai repede un editor nou si bun pt fifa ca e greu fara...

Constantinescu Mircea
18-03-2003, 06:48 PM
Ar fi cazul sa apara,eu am luat create center si n-am reusit sa-mi dau seama cum merge este nasol de tot editorul ala. :evil: