View Full Version : Mai are Steaua sanse sa ia titlu cu Z(b)enga?
vali16_84
29-07-2004, 05:23 PM
Sa vedem cat o sa reziste Z(b)enga la Steaua....nush ce sanse mai avem la camp. cu el, dar sper sa trecem repede peste asta...
Time2Chill
29-07-2004, 05:42 PM
Am votat da si vad ca sunt primu care voteaza asa. Dar asta numai k-s stelist si optimist. Da poate sa ia titlu dak Zenga nu schimba prea mult la 11 de start si la felul cum joaca
vali16_84
29-07-2004, 05:51 PM
pai cam asta ar fi cheia...sa nu umble la sistem...sa nu schimbe tactica, daca se apuca acum sa schimbe sistemu' e nasol, o sa vedem duminica cum o sa joace Steaua....chiar sunt curios...
pai de ce sa nu aiba sanse sa ia titlul? cine stie poate e o schimbare buna...pana nu se joaca cateva meciuri chiar nu vad de ce trebuie sa fim pesimisti
Time2Chill
29-07-2004, 06:09 PM
da ma da din 5 meciuri 3 sunt super grele. Pe gloria ii bate steaua si fara antrenor. Nu primu meci era problema urmatoarele sunt mai grele
care e al treilea meci
ca primele 2 le stiu
P.S. in B cu voi In B cu voi
vali16_84
29-07-2004, 06:22 PM
al 3-lea meci e cu apulum si dup'aia cu dinamo....
Time2Chill
29-07-2004, 06:23 PM
Al III-lea meci din camp e cu Apulum. Si Din alea 3 zise de mine e Craiova (etapa 5) acas' in ghencea
pai la alea zise de tine ma refeream
iar jucati cu craiova?
acum pierdeti :P
Floyd
29-07-2004, 07:09 PM
Eu ii sftuiesc pe suporterii echipelor rivale sa nu spere la schimbari negative pentru Steaua. Sansele noastre la castigarea campionatului cred ca nu sunt diminuate. Anumite schimbari in ceea ce priveste jocul cat si cateva referitoare la unele schimbari de posturi sunt sigur ca vor aparea. Dar sunt de parere ca Zenga nu va experimenta prea mult si va fi prudent pentru ca de aici poate fi o explozie pentru el in cariera de antrenor. E o oportunitate de a confirma pe care sunt de paere ca nu o va rata.
denad
29-07-2004, 11:28 PM
Oricum Steaua avea sanse la titlu chiar si fara antrenor. :P Mai mici, dar nu conteaza.
Cu Piturca rezultatele au fost destul de bune, dar de unde stim ca de fapt echipa a jucat cat poate ea de bine pe vremea lui. Poate trebuia sa jucam mai bine :P
PS: Ady -> voi chiar ati fost aproape de divizia B nu cu mult timp in urma
dj-cata
30-07-2004, 01:07 AM
Vad ca rivalii se bucura de venirea lu zenga la steaua...e bine...asa o sa fie si mai mirati cand o sa batem si rapid si dinamo :) nici eu nu ma asteptam la zenga si cred ca lacatus era mai bun dar asta e..asteptam rezultate acum.
un lucru bun...zenga nu cred ca va mai conta pe pompilica si tataie si oprita :)
in un lucru bun...paduret a zburat de la echipa...eu chiar nu vedeam pt ce il folosea piturca titular in atatea meciuri ca era cel mai varza de pe teren
Speram sa vina un antrenor pe masura lui Piti, adica o panarama, dar uite ca a venit Zenga, un antrenor bun. Prefvad c asteaua o sa joaca cu 5 fundasi si nu o sa inscrie mai mult de 2 goluri pe etapa, dar va castiga multe meciuri.
dj-cata
30-07-2004, 02:40 AM
5 fundasi ? loool...zenga joaca in sistem 4-4-2 si acum are lot valoros si poate juca ofensiv.
degeaba se impacienteaza unii sau se bucura altii (dusmanii) nu aveti de unde sa stiti ca zenga nu va face treaba buna la steaua cu o asemenea echipa :P cine stie poate e o schimbare in bine, cat despre panarame, blue nu prea cred ca esti tu in masura sa vorbesti avand in vedere antrenorii ce au trecut pe la craiova sau la presedintele pe care il aveti voi acolo
Am ramas surprins placut la aflarea vestii ca Zenga este noul antrenor al Stelei. Ma asteptam ca Lacatus sa fie, da noa... Zic eu, bine ca a mai avut loc o schimbare la aceasta echipa, sa vedem ce o sa se intample...
Chiar daca nu a castigat nici un trofeu cu FC National, Zenga a avut rezultate bune cu aceasta echipa, si de ce nu ar avea-o si cu Steaua ? Am incredere in Zenga, si sper ca Steaua sa castige campionatul...
RaPiDuTz
30-07-2004, 04:20 PM
totusi nu vi se pare cam devreme sa spuneti ca steaua mai are/nu mai are sanse la titlu cu Zenga ?
cam peste o luna se va vedea daca mai are sau nu... :D
danutz_andrey
30-07-2004, 08:02 PM
Nu o sa aiba probleme Steaua,dar totusi eu raman la parerea ca Lacatus ar fi fost o solutie mai buna...
dj-cata
30-07-2004, 11:08 PM
cu zenga castigam cupa uefa :)
denad
30-07-2004, 11:10 PM
poate cupa romaniei :P (desi nici aici nu sunt sigur ;) )
-Razvan-
30-07-2004, 11:24 PM
Partea proasta: nimeni nu stie jucatorii mai bine k Piturca
Partea buna: in sfarsit...suflu nou k sa zic ase! Poate era timpul unei schimbari...Steaua cam scartaie in aparare si ce poate fi mai bun k solutie decat un italian (fost portar)! Acu` sa vdm dak reuseste sa le redea numele de vitezisti k Piturca le cam taia elanu` dupa un gol-doua!
Eu sunt alaturi de Zenga! HAI STEAUA!!!
vali16_84
31-07-2004, 02:35 PM
nush de ce..da am o presimtire...(care 99% se va implini), Steaua o sa castige campionatu' cu Zenga si o sa intre in grupele cupei uefa... :mishto:
JohnnyUSA
01-08-2004, 12:49 PM
Lacatus era alegerea buna din pct de vedere al suporterilor , deoarece numarul 7 este un simbol , el va ramane intotdeauna corespondentul lui Lacatus, insa nu se stie daca ar fi fost si varianta fiabila.. oricum timpul o va lamuri. Daca Zenga nu va avea rezultate in primele 4 etape, va pleka de la Steaua. Ma gandesc ca jiji l-a adus pe Zenga gandindu-se la performanta Greciei de la camp. European, performanta realizata cu un antrenor strain, antrenor ce logic ar trebui sa fie obiectiv in alegerea lotului & stuff netinand cont de nepotisme , favoritisme & stuff.
Cat despre UEFA Champions League , eu zic ca vor mai trece ceva ani pana vom accede in grupe.
denad
01-08-2004, 06:40 PM
Era vorba despre grupele cupei UEFA :P
JohnnyUSA
01-08-2004, 08:09 PM
vorbeam de echipele romanesti in general .. si accederea in cea mai importanta competitie inter-cluburi. ;)
vali16_84
02-08-2004, 10:52 AM
Originally posted by johnnyusa@Aug 1 2004, 08:09 PM
vorbeam de echipele romanesti in general .. si accederea in cea mai importanta competitie inter-cluburi.* ;)
pana atunci o sa intre Steaua in grupele cupei uefa.. ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.