PDA

View Full Version : HALF LIFE 2

denad
27-07-2004, 08:18 PM
In curand (daaaa, sigur :D ) va aparea unul din cele mai asteptate jocuri ale acestui an (de fapt ai ultimilor 5 ani ;) ). Eu sper sa intreaca primul joc (si ar cam trebui, la cat s-a lucrat la el) si cred ca va reusi, pentru ca Valve se pricepe la ceea ce face (chiar daca Half Life e singurul lor joc - modurile nu se pun). Oricum, e mai promitator decat candidatul lui direct - Doom III. Poze si informatii gasiti pe orice site care se ocupa cu jocuri :P

danutz_andrey
27-07-2004, 08:20 PM
AM vazut si poze si ilmulezte de toate cu jocul asta,numai ca are o mare problema(pt. unii),are niste cerinte exagerate.

vali16_84
27-07-2004, 08:20 PM
am vazut si yo un trailer cu half-life 2 si ma impresionat, deabia astept sa apara, are o grafica super tare, cred ca o sa fie cel mai jucat joc :D

denad
27-07-2004, 08:33 PM
Originally posted by danutz_andrey@Jul 27 2004, 08:20 PM
AM vazut si poze si ilmulezte de toate cu jocul asta,numai ca are o mare problema(pt. unii),are niste cerinte exagerate.
E adevarat, cerintele sunt destul de ridicate, dar si grafica va fi la inaltime. Si daca stau sa ma gandesc bine nu sunt exagerate (cum sunt la Doom III), si tinand cont ca vor fi si spatii deschise in joc, chiar sunt normale.

------------------------------------------

Minimum:
Procesor_1.2 Ghz
RAM_256 DDR
Placa Video_DirectX 7 Graphic Card

Recomandat:
Procesor_2.4 Ghz Pentium4 (probabil ca asta inseamna aproximativ 2.2 Ghz AthlonXP si 2 Ghz sau mai putin Athlon64)
RAM_512 DDR
Placa Video_DirectX 9 Graphic Card

Deci sunt mult mai mici decat la Doom III.

RaPiDuTz
27-07-2004, 09:35 PM
"HALF LIFE 2, Continuarea celui mai bun joc" :o
nujtu d c tie ti se pare ca Half Life a fost asha bun dar in fine...

am vazut o emisiune pe net in care prezenta toate filmuletzele posibile si imposibile care exista cu HL2 :) sunt destul de multe la numar...m`a impresionat cum se vedea un acoperis de pe un bloc...cum reflecta lumina soareluni :o prea frumos... AI-ul este si el dea dreptul senzational !
Cu siguranta va fi cel mai bun joc ever...cat despre cerinte...denad, cu cerintele alea minime pe care le`ai scris tu acolo se misca cu 1-2 FPS-uri :P crede-ma

denad
27-07-2004, 09:39 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Jul 27 2004, 09:35 PM
"HALF LIFE 2, Continuarea celui mai bun joc" :o
nujtu d c tie ti se pare ca Half Life a fost asha bun dar in fine...

denad, cu cerintele alea minime pe care le`ai scris tu acolo se misca cu 1-2 FPS-uri :P crede-ma
De aceea se numesc minime :P :P

Half Life este cel mai bun joc al tuturor timpurilor pentru ca are cel mai bun Single Player (NO COMMENT, nici nu vreau sa aud) si CounterStrike este cel mai popular in Multiplayer <_<

RaPiDuTz
27-07-2004, 09:46 PM
hai mha cum naiba sa aiba cel mai bun single player... :D sunt multe jocuri mult mai bune...
cat despre CounterStrike este intradevar tare...doar ca sa nu crezi ca daca la noi este atat de jucat in strainatate este la fel... :P

denad
27-07-2004, 09:58 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Jul 27 2004, 09:46 PM
cat despre CounterStrike este intradevar tare...doar ca sa nu crezi ca daca la noi este atat de jucat in strainatate este la fel... :P
Ba da, abia acum incepe sa scada fenomenul din amploare inrestul lumii, dar Condition Zero va rezolva aceasta problema :P

Eu am terminat Half Life de 27 de ori. Devenisem dependent si nici un joc nu m-a tinut mai mult in fata calculatorului. Numeste-o blasfemie, dar cred ca Multiplayer-ul din Half Life este mai bun decat Counterstrike. Si faptul ca are cel mai bun singleplayer nu cred numai eu:P :P

Cine comenteaza?

RaPiDuTz
28-07-2004, 12:58 AM
lol
fenomenul counter strike-ului a inceput sa scada cam de acum un an...si inca e in scadere :P

totusi nu inteleg d c ti sa parut tie asha tare hl la single...ca la multy a fost misto si ala ca si CS-ul dar la single probabil ai jucat tu cam putine jocuri ca sa zici ca e cel mai tare...altfel nu imi explic...sau poate din genul lui o fi, nu zic nu... :P

in fine...fiecare cu parerea lui ;)

denad
28-07-2004, 10:42 AM
Pot sa spun ca am jucat destule jocuri, dar HL mi-a placut cel mai mult. Bineinteles alte jocuri au un storyline mai bun, si daca stau sa ma gandesc bine RPG sunt mai interesante in singleplayer, dar asta e parerea mea. Oricum dintre jucatorii de CS putini au jucat singleplayer-ul din Half-Life.

DarkComy
28-07-2004, 02:52 PM
ba sincer nu pot spune nici in ruptul capului ca Half-Life a fost cel mai bun joc <_< au fost niste jocuri mult mai mishto si nu ma refer neaparat la povestea jocului pe mine nu m-a atras Half Life ca nu imi place sa sara creaturi pe mine :lol:

denad
29-07-2004, 03:43 PM
Pe gamespy.com (si probabil pe mai multe site-uri) a fost anuntat ca HL 2 a fost amanat din nou pana in septembrie, el trebuind sa apara initial (pt a paispea oara) pe 5 august (mi se pare ;) )

DarkComy
29-07-2004, 03:45 PM
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: :lol:

vor sa mai fure ceva de la doom 3 :lol:

poate o sa zica aia de la DOOM 3 ca amana si ei jocul :lol:

denad
29-07-2004, 03:47 PM
Pai am citit in XPC ca si ei il vor amana. Oricum pariez ca cele doua jocuri vor fi lansate in aceeasi luna (si chiar in aceeasi zi)

DarkComy
29-07-2004, 03:52 PM
cred ca o sa cada de accord sa nu fure unu de la altul si o sa lanseze la aceasi ora chiar :lol: :lol: :lol:

RaPiDuTz
29-07-2004, 04:23 PM
loooooooool
ce concurenta intre aceste 2 jocuri :D

sincer totusi nu prea vad ce ar putea sa fure cei de la Valve ca sa faca HL-ul mai mijto din Doom :huh:

denad
29-07-2004, 07:37 PM
Pai nici ID Software, nici Valve nu isi lanseaza jocurile mai tarziu decat celalat pentru ca i-ar da ocazia celuilat sa se impuna pe piata. Asa, cea mai buna solutie ar fi lansarea in aceeasi zi. In acest mod cel mai bun joc s-ar vinde cel mai bine. ;)

Sirius
29-07-2004, 09:14 PM
Chiar daca Half Life 2 s-ar amana, nu cred ca ar fi vorba de furt. La astfel de jocuri se munceste cu anii si intr-o luna nu poti face chiar nimic. Daca se va amana va fi din cauza strategiilor de marketing si (oare) a ESRB-ului care nu stie cui sa-l interzica (pt. necunoscatori aia sunt un gen de CNA in lumea jocurilor).
Deci ce-a fost, a fost, jocul e gata, mai mult ca sigur!
PS: Probabil ca aia de la NASA deja au terminat jocul. :naughty: Prietenii stiu de ce!

yahoo
10-10-2004, 09:15 PM
Cerintele minime mi se par aceptabile mai ales cand am auzit ca cere placa compatibila DirectX 7 si 1.2 ghz. Dar sunt sigur cal cumpar :P

dj-cata
14-10-2004, 01:51 AM
are careva versiunea de 1.2 gb care a aparut pe net ? eu am luat-o dar cica e plina de buguri si nu cred ca o sa ma joc pe ea :P

Sirius
15-10-2004, 02:40 PM
Cata, lasa warez-ul...Nieni n-ar trebui sa joace versiunea aia, indiferent ca-i cu bug-uri sau nu!

yahoo
17-10-2004, 11:16 AM
Pana la urma ramane marea dilema. Va fi Half-Life2 cel mai bun FPS din istorie asa cum ziceau cei de la Valve? Ca si Half-Life este si ramane printre cele mai jukate jocuri din lume.

dj-cata
17-10-2004, 10:18 PM
nu am instalat versiunea....ca nu am timp de ea :P ...astept versiunea oficiala

DarkComy
18-10-2004, 09:01 PM
HALF LIFE 2 ESTE GOLD

De data aceasta nu mai este un zvon, este adevarul gol-golut - Half Life 2 este GOLD si va aparea pe data de 16 noiembrie.

De la Vivendi zicere:

Vivendi Universal Games (VU Games) today announced that Half-Life? 2, the sequel to one of the most critically acclaimed PC titles in gaming history, will ship to retail outlets around the world in November. The Company confirmed that Half-Life 2, developed by Valve Software, has gone gold with a planned retail street date of November 16, 2004. The countdown to the highly anticipated retail street date has begun around the world, as VU Games completes plans to ship localized versions of Half-Life 2 simultaneously in English, French, Spanish, Italian, German, Traditional and Simplified Chinese, Korean, Thai and Japanese.

"Half-Life 2 has surpassed our expectations in every sense - its high-quality graphics, ground-breaking physics and immersive first-person shooter gameplay set a new standard for PC action games," said Bruce Hack, CEO of VU Games. "Half-Life 2 will go down as one of the best-selling PC titles, and we are thrilled to deliver this ground-breaking title to the worldwide gaming community this fall."

Hailed as "...the best game ever made" by PC Gamer, Half-Life 2 earned a top-rated review score of 98, the highest score bestowed by the magazine in more than six years. The game has received numerous accolades for its technical excellence, captivating story and addictive game play, including more than 10 awards and nominations at the 2004 Electronic Entertainment Expo. In addition to being named "Best PC Game" by 1up.com (Ziff Davis) and Gamespy.com, the title also received a "Technological Excellence on PC" award from IGN.com. CNNMoney.com stated that "Half-Life 2 will redefine what gamers expect from their games visually - and the gameplay is a lot of fun as well."

The global anticipation for Half-Life 2 has reached unprecedented heights, as consumers around the world mark their calendars to buy the game at retail on November 16th. The Half-Life 2 product will include Counter-Strike: Source. VU Games will also release a Half Life 2 Collector's Edition that will include Half-Life 2 in DVD-ROM format, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, a free limited edition t-shirt, and a Half-Life 2 Prima strategy guide book.

The original Half-Life game was launched in 1998 under VU Games' Sierra Entertainment publishing label. It earned more than 50 game-of-the-year awards and has been heralded as one of the best PC first-person shooter games of all-time

RaPiDuTz
18-10-2004, 10:04 PM
mijto...totusi nui cam mult sa "stea" pe gold atata timp ? :o

DarkComy
18-10-2004, 10:08 PM
mda e cam mult din cate stiu eu Stadiul GOLD se refera La trecerea jocului pe CD-uri :huh:

RaPiDuTz
18-10-2004, 10:17 PM
yep asta inseamna...dar totusi cam mult...alte jocuri stau doar 5-10 zile :huh:

in fine...important e ca jocul sa aiba grafica buna si gameplayul pe care eu presimt ca il are din trailerele vazute ;)

DarkComy
18-10-2004, 10:21 PM
frate la cate comenzi s-au facut oare inebunesc aia acolo cate cduri trebuie sa faca :P si se apropie sarbatorile :lol:

kytz_2004
17-11-2004, 10:26 PM
azi cam pe la ora 10 ora noastra sa lansat oficial half life 2
fac eu rost de el.... pe net nush dca o sa gasesc da il cumpar piratat... am vazut si niste screenuri marpha

Sirius
17-11-2004, 10:38 PM
Uitati-va pe http://www.jucaushii.ro si veti vedea ca marele Half Life 2 are o gramada de buguri si erori. Bravo Valve, de data asta ai facut-o lata. Atata l-ai amanat si tot n-ai facut nimic. Aplauze...
Si urmarite site-u' asa: http://www.tweakguides.com, unde va aparea un tweak-guide pt joc. Si la ce efect au avut tweak-urile pt Doom 3 zic ca va merita.

vladutz88
22-11-2004, 04:12 PM
valve zice ca ei au lansat o versiune plina de buguri pe net special pentru pirati... ca sa nu aiba cum sa foloseasca patchurile si astfel sa-si cumpere jocul original...

acum sa-i crezi ca asta a fost strategia lor sau e o scuza ca nu le-a iesit jocu :ph34r:

RaPiDuTz
22-11-2004, 07:55 PM
pai un preten de`al meu la luat original cu 1.3 mil...are 5 cduri si cica nu are buguri...deci doar aia pe 2 cduri o fi asha :) pe care o am si eu...lol

kytz_2004
22-11-2004, 08:06 PM
Cunosc si eu pe cineva care are jocul pe 5 cduri... adica original(el asa a zis ca e original... nu stiu daca nu cumva o fi facut si el copie) Si.. nu are buguri merge misto de tot...Poate il aiu si eu sa fac o proba...

freestyler
23-11-2004, 01:32 AM
Noi aic-ea in Canada deja am primit jocu pe noiembrie 16. l-am cumparat prima zii si vreau sa spun ca ieste cel mai bun FPS care am jucat in viata mea :saliveaza: :
Deocamdata nu ieste nimic care compara cu jocu asta...ieste superb. daca ai un computer bun o sa arata foarte misto.... chiar daca ai unu doar ok tot o-sa arate frumos. Nu am vasut apa intr-un joc care arata asa de real. Am placa ATI radeon 9600 256mb si pot sa joc cu toate detalii pe High cu 1024x768.

kytz_2004
23-11-2004, 11:31 AM
Frumosssss.....abea astept sa pun mana pe el ca nu mai suport.....

vali16_84
23-11-2004, 12:06 PM
frate :lol: am ce sa ma joc.. :P au aparut jocurile pe care le asteptam..half-life 2, gta san andreas,nfsu2... :mishto:

vladutz88
23-11-2004, 02:06 PM
cred ca o sa-l iau original... ca nu e asa scump precum credeam... si vreau sa-l joc fara buguri... ma mai gandesc... poate reusesc sa-l fraieresc pe fratimiu sa ma imprumute( are la bani stransi nebunu, si n-are ce face cu ei... ii tine degeaba... el e a 5-a :blink: )

yahoo
23-11-2004, 04:17 PM
Paketul HL2 contzine jokurile Half-Life2 si Counter-Strike: Source

vladutz88
24-11-2004, 02:46 PM
nu l-am mai luat original... :nebun:
am luat versiunea pe 3 cduri pe care se afla fisierele de pe alea 7( pe care e versiunea normala cica) si acum se instaleaza
mai avea versiunea pe dvd... da era complicata faza rau de tot ca cica trebuie sa nu fi conectat la internet cand il instalezi si cand il joci ca te detecteaza astia... si m-am cam speriat ;) sper sa nu fiu dezamagit

[SIZE=7] E SUPERB ! ! ! ! ! ! ! ! :mishto: :mishto: :mishto:

Sirius
25-11-2004, 10:19 PM
Azi l-am luat si eu (pe DVD), da' numa maine o sa am timp sa-l joc si sa spun primele impresii.
Pana una alta, pe http://www.tweakguides.com a aparut primul tweak-guide pt HL 2. Cum cel pt Doom 3 a facut adevarate minuni, jocul mergandu-mi dupa ce am facut ce scria acolo la 1024 cu detaliile la high (eu avand Fx 5200 si 256 Ram), zic ca merita sa-l incercati.

JohnnyUSA
26-11-2004, 01:50 AM
AM HL2 de approximativ 2 saptamani de zile.. nu am observat nici un bug .. insa am observat ceva .. GRAFICA EXCEPTIONALA... GAMEPLAY-UL EXCEPTIONAL... sa vedeti si voi ce cool e sa taiati grupuri intregi de zombies cu niste discuri de fier... in fine .. singura chestie naspa e ca ... sunt pe la jumatatea jocului si inca nu am gasit "povestea" :blink: sunt blurry .. nu prea am inteles nimik .. insa nu conteaza .. oricum jocu' te tzine in priza .. si daca ai si o placa ce suporta nativ DX9 .. e o placere vizuala.

P.S.: Pe Xp1700+ , 512 DDR, Ati Radeon 9600 PRO works like a dream pe 1024X768X32 + full detail.. but with DNA Drivers for Ati Video Cards. Nu-l ratati este un joc de colectie .. exact cum a fost si HL1 si pe care-mi pare rau ca nu-l am original.Doom 3 is little baby pe langa ce potential arata HL2..si implicit motorul grafic care-l sustine .. sunt momente in joc in care ai impresia ca .. ESTI ACOLO.. Impactul vizual este zdrobitor... Atentia acordata de baietii de la Valve asupra texturilor & stuff este uimitoare... dar cam atat deocamdata .. astept pe cineva sa ma contrazica :D

vladutz88
26-11-2004, 05:33 PM
eu m-am intalnit cu o problema... cand ii dau load imi apare mesaju "node graph out of date. rebuilding"... acest lucru face ca aiul sa nu mai gandeasca si sa stea pe loc...
pentru cei care au aceasta problema: salvati in locul in care nu va mai merge. scrieti ai_disable in consola, scrieti restart in consola, si dati load... acel restart este pus deoarece cateodata nu poti sa interactionezi cu unele persoane... asa cu restart merge... sper... eu de cand am folosit asta nu am intalnit nici un coechipier... sunt pe highway 17 la un pod :D

DarkComy
26-11-2004, 07:19 PM
vali16_84 sa stii ca GTA San Andreas nu a aparut pe pc decat pe consola :)

Cu o oarecare ?nt?rziere, Valve a pus la punct primul patch pentru Half-Life 2 , care rezolva (cel putin) problemele audio ?nt?mpinate de anumiti jucatori si care, evident, va trebui instalat prin sistemul Steam . Totodata, Valve a mai promis ca SDK-ul complet va sosi saptam?na viitoare, alaturi de... o surpriza! Un patch de activare a modului multiplayer? Pachetul acela de niveluri bonus "the ATI levels"? Un calendar pe 2005 cu Alyx ?n posturi indecente? Habar n-avem; asa ca... rabdare si tutun.

RaPiDuTz
26-11-2004, 07:58 PM
duamne !
jocul asta e incredibil !!!!!!!!! :o deci pana mea...ganditiva ca eu am kktu de gf2...ei bine merge ! si mai mult de cat atat pe totul la low merge perfect ! :o nu imi venea sa cred cand i`am dat drumu :) il joc in 800x600 cu totul aproape la low deocamdata ;)

despre jocul in sine ce mai e de zis...e incredibil !
dupa cum a zis si johnny, GRAFICA EXCEPTIONALA (bine...la mine nu e cazu :) )... GAMEPLAY-UL EXCEPTIONAL... si as mai adauga eu SUNET EXCEPTIONAL... btw, va plac soundtrackurile ? :P

best gameplay ever...parerea mea ;)

vladutz88
01-12-2004, 01:00 PM
l-am terminat... cam naspa sfarsitu... ma asteptam la altceva...
speram sa ma intalnesc si eu cu o hydra d-aia beton da nu am vazut nici una tot jocul...

ZapPy
18-02-2005, 05:47 PM
Am auzit ca vers pirata are un bug.Spyware care zice celor de la VAlve care au jocu orig si care piratat si conturile celor care joaca pirat se vor sterge si vor primi amenda :( .Daca avetzi net :nashpa:

RaPiDuTz
18-02-2005, 05:51 PM
tot blizzard cu al lor WoW sunt baza :D

Sirius
18-02-2005, 10:20 PM
Originally posted by ZapPy@Feb 18 2005, 05:47 PM
Am auzit ca vers pirata are un bug.Spyware care zice celor de la VAlve care au jocu orig si care piratat si conturile celor care joaca pirat se vor sterge si vor primi amenda :( .Daca avetzi net :nashpa:
Tu n-ai auzit zicala, ''ce munca unui om face, munca altuia desface!''?
Se potriveste excelent si in cazul de fata...Stai linistit ca aia care l-au crackuit stiu ei cum sa se descurce cu faze d-astea.

ZapPy
20-02-2005, 10:11 PM
NA sper...dar mai rar vad amu HL2.....e asa fain ca eu sunt fan..am terminat toat HLurile...simplu...blu shift....oppsing force.........
Mai e careva..in orice caz le-am facut toate si as vrea sa stiu de la cei care au HL2......ala G-Man e bun sau rau ca si la celelalte HLuri te urmareste.E bun sau nu ca ma sperie :D